Gal kas zinot kokius lauko laiptus geriausiaidaryt? vien betoninius, metalas+betonas? gal kas kokius turi pasidare ir gali pasakyt kiek toks dalykas mazdaug kainuoja?
sveiki
as ne kokia patareja, bet tikrai nepatariu plytelem laiptus deti QUOTE(2broliai @ 2007 03 05, 10:23) sveiki as ne kokia patareja, bet tikrai nepatariu plytelem laiptus deti NU NE IS PLYTELIU O IS BETONO, NORS TURBUT VISTIEK SLIDU BUS o ka daugiau gero sugalvot? mediniu juk nedarysi buvo cia pas mane tokie sudeti ale
nu pas mane aukstai gaunasi koks metras i auksti nelabai trinkelem iseis, as galvoju virint metalini karkasa ir det betnines plokstes
nu kazka panasaus :
Na žiūrint kokie tie laiptai turi būti. Jei nedaug laiptelių, tai man labai neblogai atrodo ir nėra slidūs sudėti iš grindinio trinkelių laiptai.
QUOTE(Lavute @ 2007 03 06, 11:02) nu pas mane aukstai gaunasi koks metras i auksti nelabai trinkelem iseis, as galvoju virint metalini karkasa ir det betnines plokstes nu kazka panasaus : pas mus tokie
Mes vakar praradę bet kokią viltį rasti kas tai padarys išsibetonavom patys
QUOTE(SoJa @ 2007 04 02, 14:56) Mes vakar praradę bet kokią viltį rasti kas tai padarys išsibetonavom patys Superaktualu kaip tik dabar ruosiames patys betonuoti po truputi renku informacija ir jusu patirtis butu neikainojama butinai aprasykit
OK bandysiu paaiškinti
Mūsų laiptai bus L formos. Tai iš pradžių kampuose kur bus aikštelė iškalėm iš sienos keletą plytų ir įkišom keletą metalinių strypų. Susikalėm reikiamo dydžio medinę pakylą (reikia tokios kaip dėžės, nes į ją pilsis betonas, ten kur aikštelė liečiasi siena tai to medinio krašto nereikia), ją pakišom po strypais. Tą pakylą pritvirtinom (parėmėm iš apačios plytom ir medžio konstrukcijom), kad stabiliai stovėtų. Tada dar iš viršaus pridėjom armatūros visaip kryžmai, ją sutvirtinome tarpusavyje viela. Tada ant viršaus užpylėms betono, sutrombavom ir dienai palikom džiūti. 2 etapas: nuo jau padarytos aikštelės iki žemės nuleidom 2 gelžgalius (palei pat laiptų sienas). Pasimatavom sienų plotį ir pagal jį išpjovėm lenteles. Tas lenteles dėjom kaip papaišiau paveikslėlyje (atsiprašau už piešinio kokybę
Mums irgi aktualu meistrai, nes laiptai namie, tai bus musu puosmena, todel reikia ne tik islieti, bet ir konstruktyva visa padaryti, nes tures kabeti ore, jokiu kolonu palaikymui
Radau inete viena puslapi kur butent mano svajoniu laiptai, bandysiu pasukti ten, jeigu kam idomu, duosiu nuoroda, bet manau jau ir taip daug kas kam aktualu buvot susirade puslapiu. http://www.laiptucentras.lt/index.php?menu=lt23 QUOTE(Braske06 @ 2007 04 02, 17:10)
o pas mane situacija kiek kitokia-kuriu imone monolito darbams. Pagrindine veilka numatyta tokia-pamatai,perdangos,tvoros,saramos,monolitiniai laiptai,kolonos,specifines monolito konstrukcijos ir panasiai. Darbus pradesiu nuo geguzes men. Tai vat ir domiuosi dabar-ar tai reikalinga paslauga,ar bus tam rinka-ir kiek pastebejau,rinka yra.
Koncepcija-imone,dirbanti tik kokybiskai,uz kokybe atitinkancia kaina. Todel greitu pelnu nesitikiu ir pragyvent is to bent keleta metu nesiruosiu.Pirmuosius kelis metus planuoju paaukot imones vardo kurimui ir geros irangos isigijimui. Taigi-ar atsirastu uzsakovu,pasitikinciu nauja imone,dar neturincia savo istorijos? Jokiu budu nenoriu cia platinti reklamos,idmi tik jusu nuomone.Kaip matote-jokiu kontaktu... QUOTE(paprastas @ 2007 04 03, 01:19) o pas mane situacija kiek kitokia-kuriu imone monolito darbams. Pagrindine veilka numatyta tokia-pamatai,perdangos,tvoros,saramos,monolitiniai laiptai,kolonos,specifines monolito konstrukcijos ir panasiai. Darbus pradesiu nuo geguzes men. Tai vat ir domiuosi dabar-ar tai reikalinga paslauga,ar bus tam rinka-ir kiek pastebejau,rinka yra. Koncepcija-imone,dirbanti tik kokybiskai,uz kokybe atitinkancia kaina. Todel greitu pelnu nesitikiu ir pragyvent is to bent keleta metu nesiruosiu.Pirmuosius kelis metus planuoju paaukot imones vardo kurimui ir geros irangos isigijimui. Taigi-ar atsirastu uzsakovu,pasitikinciu nauja imone,dar neturincia savo istorijos? Jokiu budu nenoriu cia platinti reklamos,idmi tik jusu nuomone.Kaip matote-jokiu kontaktu... ziurint kokios kainos, gal kaip pradziai ir nuolaidu bus kompanijos ikurimo proga?
kainos tikrai dideles nebus del keliu priezasciu:
a)naujai imonei be dideles patirties nelabai logiska uzsikelti didele kaina. siaip esame siauliuose,ir ko gero tik del rimtesnio objekciuko kitur vaziuotume.Patys isivaizduokit kaip sunku dirbt ne savo mieste,kai nezinai kur ko ieskot. Papildyta: pamirsau punkta
ne pamirsau pasirodo-kai rasau b ir skliausteli ta sypsena atsiranda..
jei km idomu, uz tokio "modelio" laiptus man klaipedoj pasiule apie 2000 lt
![]()
pas mus tures but uzdari laiptai, nes po jais bus podelis. tai galvojom betonius ir "apsiutus" medziu. bet kai pasidomejau-tokie laiptai bent 2-3 kartus brangesnis, nei mediniai
QUOTE(une @ 2007 04 19, 21:25) pas mus tures but uzdari laiptai, nes po jais bus podelis. tai galvojom betonius ir "apsiutus" medziu. bet kai pasidomejau-tokie laiptai bent 2-3 kartus brangesnis, nei mediniai Pas uosvius mediniai, tik atviri, jau 5 metai, nebarska. Musu atveju tokie netinka, labai griozdishkai atrodys, mes desimes kaip sakai, uzdari betoniniai "apsiuti" medziu. Turiu savo laiptu vizija ir niekur nuo jos nesiktrauksiu Taigis belieka susirasti optimalu varianta ir kas apsiims padaryti. QUOTE(Braske06 @ 2007 04 19, 21:33) Pas uosvius mediniai, tik atviri, jau 5 metai, nebarska. Musu atveju tokie netinka, labai griozdishkai atrodys, mes desimes kaip sakai, uzdari betoniniai "apsiuti" medziu. Turiu savo laiptu vizija ir niekur nuo jos nesiktrauksiu Taigis belieka susirasti optimalu varianta ir kas apsiims padaryti. ten buvo laiptai 1.80x1.80 aikstele ir trys laipteliai QUOTE(Lavute @ 2007 04 20, 07:44) Ex,buvo Bet viskas gerai, persiunciau vyrui kelis teleofnus is forumo, sake susiziures
sveiki.
gal zinote kokia pinigu suma gali kainuoti patys paprasciausi vidaus laiptai? mano laiptai gan nemazi bus, nesinori visai "popieriniu", taciau vis gi ziuriu, kad butu kuo pigiau. siandien vienas zmogus pasake, kad be keliolikos tukstanciu laiptai niekaip neiseis. isivaizduoju, kad mano laiptai turetu buti is dvieju metaliniu siju ir tada ant ju laiptlentes, cia sakyciau butu pats paprasciausias variantas? ar ne? kokia mazdaug butu tokiu ar panasiu kaina, gal kas nors ka nors neseniai daretes? QUOTE(Kaira @ 2007 06 26, 20:38) sveiki. gal zinote kokia pinigu suma gali kainuoti patys paprasciausi vidaus laiptai? mano laiptai gan nemazi bus, nesinori visai "popieriniu", taciau vis gi ziuriu, kad butu kuo pigiau. siandien vienas zmogus pasake, kad be keliolikos tukstanciu laiptai niekaip neiseis. isivaizduoju, kad mano laiptai turetu buti is dvieju metaliniu siju ir tada ant ju laiptlentes, cia sakyciau butu pats paprasciausias variantas? ar ne? kokia mazdaug butu tokiu ar panasiu kaina, gal kas nors ka nors neseniai daretes? Dabar vienos pakopos kaina ~ 800 Lt ... Tai ir skaiciuokit , jeigu reikia kokiu 16-17 pakopu - padaugink is tokios kainos ir turesi suma ...
atskirai laiptu projekto neturiu, tik toks, koks yra bendram namo projekte. tokie laiptai panasiai ir turetu buti mano name. kaip ir is ko juos padaryti turbut reikia atskiro projekto?
QUOTE(Kaira @ 2007 06 26, 22:46) atskirai laiptu projekto neturiu, tik toks, koks yra bendram namo projekte. tokie laiptai panasiai ir turetu buti mano name. kaip ir is ko juos padaryti turbut reikia atskiro projekto? kreipkis tiesiai i laiptininkus, rodyk plana, pjuvi ir jie paskaiciuos tau pigiausius laiptus. Vilniuje be kokiu 12-15000 Lt neissisuksi. Jei darysi viska pati - susiprojektuosi, susirasi atskiru daliu meistrus, ir savom rankom nemazai padirbesi, tai keliskart pigiau pasidarysi. Papildyta: QUOTE(kobrumotina @ 2007 06 27, 07:37) kreipkis tiesiai i laiptininkus, rodyk plana, pjuvi ir jie paskaiciuos tau pigiausius laiptus. Vilniuje be kokiu 12-15000 Lt neissisuksi. Jei darysi viska pati - susiprojektuosi, susirasi atskiru daliu meistrus, ir savom rankom nemazai padirbesi, tai keliskart pigiau pasidarysi. pabendravus su laiptininkais kazkokios naudingos informacijos tikrai gausi. bent jau zinosi, is ko daryti. QUOTE(Kaira @ 2007 06 26, 22:46) atskirai laiptu projekto neturiu, tik toks, koks yra bendram namo projekte. tokie laiptai panasiai ir turetu buti mano name. kaip ir is ko juos padaryti turbut reikia atskiro projekto? Kaip matyt sukti , 180 lps , laiptukai , vadinami "meskos koja" ... P.S. parasykit man i privata - rimantasu @ gmail . com ( be tarpu ... )
žiūriu štai šitame puslapyje www.durys-laiptai.lt laiptai visai normalia kaina. tiksliau sakant brangūs, bet vis ne 20 tūkst., kaip mane gąsdino
Sveiki, gal kas turi kokiu laiptu gamintoju kontaktu Klaipedos apylinkese. Kaimynas gamino pas kazkoki meistra is Plunges, tai keikiasi nors dar laiptai nesumontuoti iki galo. .. aciu uz busima info
800 litų pakopa
Nu nieko sau kainos... Nevertinu, pasirodo, aš savo vyro, visai nevertinu 800 litų už pakopą.. tai nebent su meistru kartu
Mums mediniai laiptai kainuos apie 6000lt,- pigu, ane
Oho ir kur? ir kas? ir kuriam mieste? cia tokius laiptus papigiai gamina
Tiesa, o kaip atrodo varteliai laiptams,- jauciu desiu, nes turiu maza pipira
jau laiptai tai man vieni is svarbiausiu
As kalbejau apie tai, kad geros kokybes laiptus yra kas gamina pigiau,- normalius, tiek seniams, tiek vaikams saugius, bet paprastus, be visokiu "vikruntasu"
QUOTE(Braske06 @ 2007 04 20, 08:46) Vistiek turesime tuos laiptus, nebus gi taip ka dniekas nedaro, galu gale patys ishliesime, svarbu oonstruktyva tureti ir viskas, tik tiek kad daug laiko uzims, o jo mes nelabai turime... Braske06, ar jau turite laiptus? Kokius dart? Gal gali parodyt? Aš norėčiau betonių, bet neturiu jokių kontaktų Klaipėdoj. Gal kas galėtų padėt?
mums laiptai kainavo ~15 tūkst. Lt
patys mediniai, suka ant varztu ir klijuoja, turėklai mediniai, tik grotelės metalinės
[cia jie dviejuose vietose skirtingi
BETONUOTI LAIPTUS GALI TIE KURIE PAMATUS KLOJA, BET VA KA DARYTI KAI MEDINIAI LAIPTAI PATYS PAPRASCIAUSI KAINUOJA 6000LT. TEIRAVAUSI KELIOSE FIRMOSE . PARDUOTUVEJE "PAS JIOZAPA" IR KT. KAS ZINOTE PIGIUS PAPRASTUS LAIPTUS VILNIUJE?
NA PRIES METUS LITEXPO RUMUOSE BUVO STATYBOS PARODA TUOMET KAUNIECIAI MAN SIULE IRGI LAIPTUS UZ 6000LT, AS PAGALVOJAU KAD PER BRANGU IR DABAR DA IKI SIOL IESKAU PIGIAU.
QUOTE(jausma @ 2007 08 18, 12:08) NA PRIES METUS LITEXPO RUMUOSE BUVO STATYBOS PARODA TUOMET KAUNIECIAI MAN SIULE IRGI LAIPTUS UZ 6000LT, AS PAGALVOJAU KAD PER BRANGU IR DABAR DA IKI SIOL IESKAU PIGIAU. sunku patikėt, kad rasi pigiau
Rekomenduoju http://www.medritas.lt/
Pas mus miestelyje, Vilkaviškyje, kiek ieškojau patys pigiausi laiptai, vaizdas vos ne kaip kopečių 10 000 lituku
Keitėm ir mes laiptus, likau tikrai patenkinta, nes kaina padori, o ir kokybė gera, padarė pakankamai greitai.
Pas mus uosiniai laiptukai, o kainavo 7000Lt.
Musu laiptai, jei kiek isiziuri foto, nes akcentuoti buvo vaikai, idejau tik tokia kokia turiu
![]() Tai gelžbetoninė lieta templė, ne per visa pakopa, o tik per dali jos. |