QUOTE(KEKA @ 2006 04 23, 15:16)
Aš jį pagavau ant žodžių visai netyčia, o po to viską išklojo
Jis net oficialiai buvo pripažinęs ir pavardę savo davęs,Wa taip 
Aišku..pats neišlaikė....Tai yra 'normalu', esant tokioje situacijoje.
Oi Keka, kaip as tave suprantu
O visus metus taip sauniai slepe ir vaidino, kad cia ne jo...nors man buvo labai keista, kad jis kartais susitinka su moterimi su tokiu mazu leliuku..puikiai nuslepe, niekas ne nemate jos besilaukiancios. O paskui visiems tryne, kad tai jos brolio vaikas, broliene serga... zinoma, tikejau, nes kaip gi galima tokius dalykus meluoti. Giminem galu gale pristate jau toki paauginta, o as zinoma veliausiai nugirdau is savo vaiko, kuriam viena karta isdriso prisipazinti..ir priremusi issiaiskinau Na, zodziu tiesiog truksta ir tiek. Niekada nemaniau, kad salia manes tokie dalykai desis! Skaitydavau romanuose, ar kokia istorija is gilios gudzios provincijos (atsiprasau, jei ka izeidziau, bet turiu galvoje degradavusius zmones, ne kaima)-taip viskas paparasta, prisidirbau vaiku ir pamelavau, kad ne mano, ai, siandien gerai, o rytoj vel ka nors pameluosiu Gerai, kad issiskyrem, nes, greiciausiai, buciau suzinojusi tik po kokiu 15 metu. Vat tai smugis butu.. O dabar, tai kazkuria prasme net juokinga O vaikui tikrai nedrausiu bendrauti-juk labai smagu tureti broli, kad ir atostogaujant pas mociute kaime vasara QUOTE(Nashle @ 2006 04 24, 10:49) Tai čia dar ne viskas Papildyta: Oi *fėja* tu tik nesijaudink QUOTE(KEKA @ 2006 04 24, 16:57) Tai čia dar ne viskas Papildyta: Oi *fėja* tu tik nesijaudink Aciu Beje, maniskis exas irgi ties ja neapsistojes, tiksliau, kiek suprantu, taipskant neisipareigojes staltiesele jam (exui) kelelis
Mano nuomone, kad jei jau issiskyrete, tai koks vieno ar kito reikalas kokia ten seimynine padetis "antroje" naujoje seimoje, nebent yra nuoskaudu arba tikslu susigrazinti antra puse...
Papildyta: ...o vaikai, mano nuomone, turetu bendrauti...zinoma tik to bendravimo trukme, jau nuo paciu vaiku priklausys.
o ka daryt,kai vienas is vaiku KATEGORISKAI atsisako bendraut....? viena is cia esanciu sugriove mano geriausios drauges seima...ir dar labai pyksta,kad negali bendraut su vaiku is tos buvusios santuokos...tik ji kazkodel viesai nepasakoja,kad vaikui isterika prasideda vien ja pamacius,kad vaikas mamai puola rasyt sms-as nenoriu su ja sneket,as nenoriu su ja bendraut,ka man daryt,kai man greiciau parvaziuot namo,nenoriu matyt nei jos nei to vaiko.....?o to vaiko mama-be proto stipri ir protinga moteris,laikosi politikos "apie teva arba gerai arba nieko",neziurint to,vaikas jau sudeliojo pats savo prioritetus...
skaitau ir viskas paimiojasi... Man viskas galima sakyti sviežia, vienai dukrai 7,5 m. kitai 2. o vyras isejo pries 5 men. pas kitą, kuri gimdys birželį. vyresnioji žino tik tiek, kad tetis isejo kitur gyventi. Nes jis paprrasčiausai dabar nei lanko, nei duoda pinigu.. Tai net nežinau,kaip bus.. as bijau tik tiek, kad kai meile praeis dabartinei jo.. (kuri taip pat apgavo vyra ir nera issiskyrus), kad tik nepradetu traumuoti vaikų..
IngridaMar....
isejo???NA IR VELNIOP JI..... tik dziaukis,kad atsikratei taves neverto...sveikinu
Mielos mamytes ir
Mano busimojo vaikelio tetis turi dar pora vaikuciu. Jie yra is ankstesnes santuokos (santuoka isiro kazkur 5 metai iki musu pazinties). Su vaikelio teciu neplanuoju gyventi. Norejau pasiklausti ar tureciau pranesti jo buvusiai zmonai bei ju atzaloms apie savo nestuma (na tam, kad paskui nenustebtu ir t.t.). As manau, kad yra labai girtinas bendra teti ar mama turinciu broliu/sesiu bendravimas ir, kad ji reiketu skatinti. Bet noreciau isgirsti Jusu patarimus/nuomones siuo klausimu QUOTE(Giddy @ 2009 04 22, 13:36) Nemanau, nors savo dabartinei draugei yra pasakes, jog laukiuosi... Ar teisingai supratau. 1. Yra vyras. 2. Yra vyro buvusi žmona. 3. Esate jūs. 4. Yra dabartinė vyro draugė. Ir jūs klausiate kuriuos iš šių trijų asmenų reikia informuoti apie jūsų nėštumą? 5. O jūsų būsimas vaikas dar tikriausiai ne nuo to vyro? QUOTE(Medinis @ 2009 04 22, 14:48) Ar teisingai supratau. 1. Yra vyras. 2. Yra vyro buvusi žmona. 3. Esate jūs. 4. Yra dabartinė vyro draugė. Ir jūs klausiate kuriuos iš šių trijų asmenų reikia informuoti apie jūsų nėštumą? 5. O jūsų būsimas vaikas dar tikriausiai ne nuo to vyro? Jei vaikas butu ne nuo to vyro, as apskritai nieko jiems nesakyciau. Is jusu isvardintu asmenu, vienintelis zmogus nezinantis, kad as laukiuosi, yra vyro buvusi zmona. QUOTE(Giddy @ 2009 04 23, 12:48) Jei vaikas butu ne nuo to vyro, as apskritai nieko jiems nesakyciau. Is jusu isvardintu asmenu, vienintelis zmogus nezinantis, kad as laukiuosi, yra vyro buvusi zmona. A... o koks tikslas būtų informuoti buvusią žmoną?
Nors auginsiu vaika viena, nenoreciau, kad jis butu vienisas. Ypac kai zinau, jog yra vyresni sese ir brolis. Be to, keli mano seimos nariai bendrauja su buvusia zmona, tad ji anksciau ar veliau vis tiek suzinos. Mamos siame forume diskutavo apie tai kaip jos suzino apie kitus savo buvusiu vyru vaikus, todel pamaniau, kad jos ar kas kitas patars kaip elgtis.
Manau neskubėkit. Apie nėštumą informuoti tikrai nereikia. Gims vaikas, pati sakėte, kad sužinos... Žiūrėkite į viską paprastai ir gyvenimiškai.
QUOTE(Giddy @ 2009 04 23, 14:03) Nors auginsiu vaika viena, nenoreciau, kad jis butu vienisas. Ypac kai zinau, jog yra vyresni sese ir brolis. Be to, keli mano seimos nariai bendrauja su buvusia zmona, tad ji anksciau ar veliau vis tiek suzinos. Mamos siame forume diskutavo apie tai kaip jos suzino apie kitus savo buvusiu vyru vaikus, todel pamaniau, kad jos ar kas kitas patars kaip elgtis. Atsiprasau uz kisimasi taciau, labai keista, kad jus norite ja informuoti. Juk ji turetu buti ir taip iskaudinta, kad vyras laksto per kitas. o cia dar...man visiskai vienodai kad vyro meiluze lauktusi..o savo vaikams tikrai neleisiu su ja ar tai jos vaikais bendrauti.. Cia mano tikpoziuris ir nuomone. QUOTE(adiav @ 2009 04 23, 14:19) Atsiprasau uz kisimasi taciau, labai keista, kad jus norite ja informuoti. Juk ji turetu buti ir taip iskaudinta, kad vyras laksto per kitas. o cia dar...man visiskai vienodai kad vyro meiluze lauktusi..o savo vaikams tikrai neleisiu su ja ar tai jos vaikais bendrauti.. Cia mano tikpoziuris ir nuomone. As teisingai supratau, kad, Jusu nuomone, zmogus turejes sutuoktini ir su juo issiskyres toliau tures tik meiluzius/meiluzes? Tai iki santuokos buve partneriai irgi meiluziai?
Beja, o tuokiantis antraji karta "panaikinamas" statusas meiluzis/meiluze ar ne? Atsiprasau, bet tikrai sudominote mane, adiav.
QUOTE(adiav @ 2009 04 23, 13:19) Atsiprasau uz kisimasi taciau, labai keista, kad jus norite ja informuoti. Juk ji turetu buti ir taip iskaudinta, kad vyras laksto per kitas. o cia dar...man visiskai vienodai kad vyro meiluze lauktusi..o savo vaikams tikrai neleisiu su ja ar tai jos vaikais bendrauti..Cia mano tikpoziuris ir nuomone. palaukit palaukit, dabar neleisit, po 10-15 metu jusu vaikai patys bendraus, ir priekaistaus, uz samoningai slepta mela, jei tai zinojot. Prie ko cia vaikai? Ir vel suaugusiuju kerstas ir zaidimas. Giddy, jei zinote kazkiek apie ta zmona, ir manote, kad su ja galima kalbetis, nieko tokio, jei ir pasakysite. O jei ji siek tiek isterike (atsiprasau), na, tada reikia jau apgalvoti zingsniu plana As bendrauju su ex buvusiaja puikiai, mano sunus turi sese, ir as noriu, kad jie turetu bendru prisiminimu ir kartu praleistu dienu is vaikystes, kas juos jungtu, o ne susitikus po 20 metu, nezinot, ka vienas kitam pasakyti. Bet kokiu atveju, jus tai busite padariusi, ir galesite sau nepriekaistauti ateityje. O be to, nieko tokio jei ir nestumo metu buvusioji suzinos, juk reikia vaikus paruosti. Cia nuo daug niuansu viskas priklauso. Savo atveju, as esu labai patenkinta, kad musu vaikai bendrauja. QUOTE(ciuke @ 2009 04 23, 14:34) palaukit palaukit, dabar neleisit, po 10-15 metu jusu vaikai patys bendraus, ir priekaistaus, uz samoningai slepta mela, jei tai zinojot. Prie ko cia vaikai? Ir vel suaugusiuju kerstas ir zaidimas. Giddy, jei zinote kazkiek apie ta zmona, ir manote, kad su ja galima kalbetis, nieko tokio, jei ir pasakysite. O jei ji siek tiek isterike (atsiprasau), na, tada reikia jau apgalvoti zingsniu plana As bendrauju su ex buvusiaja puikiai, mano sunus turi sese, ir as noriu, kad jie turetu bendru prisiminimu ir kartu praleistu dienu is vaikystes, kas juos jungtu, o ne susitikus po 20 metu, nezinot, ka vienas kitam pasakyti. Bet kokiu atveju, jus tai busite padariusi, ir galesite sau nepriekaistauti ateityje. O be to, nieko tokio jei ir nestumo metu buvusioji suzinos, juk reikia vaikus paruosti. Cia nuo daug niuansu viskas priklauso. Savo atveju, as esu labai patenkinta, kad musu vaikai bendrauja. Dekui uz issamu atsakyma. QUOTE(adiav @ 2009 04 23, 13:19) Atsiprasau uz kisimasi taciau, labai keista, kad jus norite ja informuoti. Juk ji turetu buti ir taip iskaudinta, kad vyras laksto per kitas. o cia dar...man visiskai vienodai kad vyro meiluze lauktusi..o savo vaikams tikrai neleisiu su ja ar tai jos vaikais bendrauti.. Cia mano tikpoziuris ir nuomone. Kas jus esate tokia, kad jauciates turinti teise atimti is savo vaiko broli ar seseri? Jaustumetes laiminga, kai uzauge ar paauglysteje, jie susipazintu ir jusu vaikas kaltintu jus atemus sese/broli? Vaikai yra is musu, bet ne musu. Neturite teises pykcio ir nuoskaudos vyro meiluzei perteikti savo vaikui, per brolystes QUOTE(Agne08 @ 2009 04 23, 20:41) Kas jus esate tokia, kad jauciates turinti teise atimti is savo vaiko broli ar seseri? Jaustumetes laiminga, kai uzauge ar paauglysteje, jie susipazintu ir jusu vaikas kaltintu jus atemus sese/broli? Vaikai yra is musu, bet ne musu. Neturite teises pykcio ir nuoskaudos vyro meiluzei perteikti savo vaikui, per brolystes Pirmiausia as esu mama, kuri atstovauja SAVO vaiku interesus. As pasakiau cia tik savo nuomone..ji tokia. Tikrai man butu vienodai meiluzes interesai ar kaip ji gyvena.. QUOTE(adiav @ 2009 12 16, 01:11) Pirmiausia as esu mama, kuri atstovauja SAVO vaiku interesus. As pasakiau cia tik savo nuomone..ji tokia. Tikrai man butu vienodai meiluzes interesai ar kaip ji gyvena.. na as manau,kad jei suzinociau apie meiluze,tai kol nesusitaikyciau su tuo ,turbut irgi nieko nenoreciau zinot apie ja,bet apie vaikeli noreciau zinot ir noreciau,kad bendrautu bet kaip suprantu ne apie meiluze kalba,o moteri kuri pakliuvo i tokia pat situacija kaip ir ji pati,neisskyre ale seimos ir tt,tai noreciau ir su pacia bendraut ir su vaiku,o cia irgi ziuret reik,kokia ji,tiesiog moteris ar atsiauri
Nemanau, kad vera bendrauti su meiluze, ar tai su ja..kas kita kai du zmones issiskiria ne del trecio isikisimo...
O mama atstovauti ir turi savo ir vaiku interesus.. o kaip jus manote..tas vyras gal dar kiek per gyvenima yra vaiku paleides..tai ka ju visu nerasi ir jieskoti neverta...Ai ka cia ir sneketi..
O as turiu situacija tokia. Turiu vaika, kuris galbut turi broli tokio pat amziaus. Testis naugina ne vieno, bet lanko abu. Del kito vaiko nera tikras (net pavardes endave), kad jis jo, bet tyrimu nedaro.
Dabar sugalvojo mano vaikui pasakyti, kad jis turi broli. As tai stojuosi piestu ir sakau, pirma tyrimus pasidaryk - juk tai normalu? Jau negana to, kad vaiko neaugina, jei dar pasakos apie tokio pat amziaus broli, kuris staiga is bala zino kur atsiranda, kurio irgi neaugina. Tai nezinau, kaip baigsis. Bet jei ka, turbut ieskosiu kitos puses, kad tyrimais isitikint - brolis ar ne brolis... nes nesamone, o jei ne brolis. Esu tirka, kad tokie visi dalykai turi itakos vaiko asmenybes formavimuisi ir supratimui, kas teisinga, kas ne, kas gerai, kas ne ir is viso, kaip turi elgtis vyras QUOTE(Liepa2 @ 2010 01 08, 00:19) Esu tirka, kad tokie visi dalykai turi itakos vaiko asmenybes formavimuisi ir supratimui, kas teisinga, kas ne, kas gerai, kas ne ir is viso, kaip turi elgtis vyras Siaip jus tikrai teisi, vaikams tai tikrai nekoks tevo pavyzdys, ypac jei nei vieno neaugina. O vaikui kiek metu? Tokiems dalykams reikia labai vaika paruosti, jei jis visiskai nieko nezino, gal net su psichologu pasitarti, kaip tai padaryti, kad vaiko sita zinia (kuri bet kokiu atveju tures didele itaka) netraumuotu.
Siaip idomu, ar buna siltu artimu santykiu tarp tokiu broliu ir sesiu. Mano sunus su sesute vis pabendraudavo periodiskai, dabar nemate nuo vasaros, niekad nieko neklausineja. Na, gerai tiek, kad zino, kad soko kazkada nebus, bet siaip santykiu visgi nera. Tai ne tas pats, kas augti kartu.
QUOTE(ciuke @ 2010 01 08, 09:09) Siaip jus tikrai teisi, vaikams tai tikrai nekoks tevo pavyzdys, ypac jei nei vieno neaugina. O vaikui kiek metu? Tokiems dalykams reikia labai vaika paruosti, jei jis visiskai nieko nezino, gal net su psichologu pasitarti, kaip tai padaryti, kad vaiko sita zinia (kuri bet kokiu atveju tures didele itaka) netraumuotu. vaikui penkeri. Jei butu 12, viskas butu paprasciau. Zinoma, jei pasitvirtintu,kad kita svaikas irgi tecio. As galvoju be DNR tyrimo nenusileisiu.
as istekejau uz vyro kuris pries tai turejo seima. Mum gime dukryte. Is pirmos santuokos taip pat pas vyra buvo dukra. Vaikai nebendrauja, nes buvus zmona ilga laika kersijo, neleido matytis su vaiku. Neseniai dar sugebejo i teisma paduot. Uzsimane 100 000 tukst litu!!!!! Aisku ji ne tik praleimejo teismus, sumokejo musu islaidas, bet ir vyras nusprende daugiau nei skambinet, nei rasinet, kad leistu su vaiku susitikt... Pati gales paaiskint dukrai kodel ji tevo nemate. O kas belieka. Karas ne iseitis. Jei supratimo nera ir motina beprote tai ir turi ka susikure..
Mano mama turejo broli, sis atvaziuodavo pas juos atostogauti nuo mazu dienu ir uzauge graziai bendravo, tikrai silti jausmai buvo
Grazu kai bendrauja, skatint reikiia, bet nepamirsti reikia ir tai kad vaikui kuri tetis "paliko" yra labai skaudu, kad jis negali augti su juo, kad kitas auga, zaidzia, buna su teciu, o is jo ta galimybe atimta. iesiog jis turi zinot kad turi sese/broli ir paciam reikia palikti teise ar jis nori bendraut ar ne, nes vieni tai priima lengviau, o kitiems sukelia tai daug didesni skausma nei dziaugsma. QUOTE(laurarrr @ 2011 02 01, 15:09) as istekejau uz vyro kuris pries tai turejo seima. Mum gime dukryte. Is pirmos santuokos taip pat pas vyra buvo dukra. Vaikai nebendrauja, nes buvus zmona ilga laika kersijo, neleido matytis su vaiku. Neseniai dar sugebejo i teisma paduot. Uzsimane 100 000 tukst litu!!!!! Aisku ji ne tik praleimejo teismus, sumokejo musu islaidas, bet ir vyras nusprende daugiau nei skambinet, nei rasinet, kad leistu su vaiku susitikt... Pati gales paaiskint dukrai kodel ji tevo nemate. O kas belieka. Karas ne iseitis. Jei supratimo nera ir motina beprote tai ir turi ka susikure.. oi, kokie vyrai siais laikais protingi QUOTE(Mergiona @ 2011 02 01, 21:28) oi, kokie vyrai siais laikais protingi Papildyta: As tik teoriskai galiu pasvarstyti:jei mano vyras turejo vaiku pries mums susipazinant,arba mum jau issiskyrus,tai tikrai buciau nieko pries,kad vaikai bendrautu,netgi skatinciau tai,taciau,jei,mum bunant santuokoje,kartu,jis turetu meiluze ir si pastotu,neisivaizduoju,kaip reiktu per save perlipti QUOTE(Rijama @ 2011 02 01, 15:29) Mano mama turejo broli, sis atvaziuodavo pas juos atostogauti nuo mazu dienu ir uzauge graziai bendravo, tikrai silti jausmai buvo Grazu kai bendrauja, skatint reikiia, bet nepamirsti reikia ir tai kad vaikui kuri tetis "paliko" yra labai skaudu, kad jis negali augti su juo, kad kitas auga, zaidzia, buna su teciu, o is jo ta galimybe atimta. iesiog jis turi zinot kad turi sese/broli ir paciam reikia palikti teise ar jis nori bendraut ar ne, nes vieni tai priima lengviau, o kitiems sukelia tai daug didesni skausma nei dziaugsma. labai pazystama situacija. as pati esu is pirmos tecio santuokos, kitoje jis turi dvi dukras. tetis kaip ir myli mane, bet skausmas, kad ne kiekviena diena jis augino , auklejo, zaide isliko visam gyvenimui. as jau seniai suaugusi ir savo seima sukurusi ir netgi issiskyrusi. QUOTE(Nuke1 @ 2011 02 02, 00:28) oi, kokie vyrai siais laikais protingi Ne taip lengva kaip jums atrodo Pati esu vienisa mama ir vaikas tevo nemate jau kokie 5-6 metai (dabar 10 m.) Alimentu nemoka, visos teisines priemones padarytos (antoliai ir t,t,) na ir as nieko negalesiu padaryti, net jei ir noreciau, kad jis pabendrautu su vaiku jei pats neuzsimanys Siuo metu jau gyvenu 7 metai su vyru kuris taip pat turi vaiku ir galiu pasakyti, kad jei mama nenores tai vaiku ir nematys Manau vaikai paauge patys prades ieskoti kontaktu ir kai jau mama negales nurodineti gales bendrauti tikrai kokybiskiau ir laisviau nei tampytis per teismus ir nieko is to nepesti |