Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Problema - močiutė...
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Tėvų patirties taupyklė
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
September_Lady
QUOTE(justal @ 2009 06 12, 01:43)
mamytes, patarkit... mano vyras vengras, auginam metuku suneli, gyvenam airijoj. Manasis kasdien skaipinasi su tevais vengrijoj, su kamera anuka aprodo  smile.gif  beda ta, kad vengriskai mociute yra mama(cia daugiau buitiskai, gali buti ir nagymama)... hmmm... suprantat ka noriu pasakyt... viena vakara nebeiskentus pasakiau vyrui, kad pakalbetu su savo mama ir paaiskintu, kad tai AS VADINUOS MAMA.  unsure.gif  zinoma, supyko ant manes pradzioj, bet susitarti pavyko. bet praejo jau menuo, jis taip jai nieko ir nepasake  g.gif  kartais pagalvoju, kaip vaikuciui ir taip sunku bus kalbet, juk mama su teciu skirtingom kalbom kalba, o plius dar airijoj jei i darzeli vesiu, o dar cia maiso, kas yra MAMA... nu man tai nervas ima...  mad.gif  ka jus manot, mamos... isivaizuokit save mano vietoj...
Papildyta:
pridesiu dar  blush2.gif  ji kalbedama su mano sunum taip ir sako: labas, cia mama skambina... ir t.t ir pan...  unsure.gif
*

Situacija man pazistama...tik pas mane yra variantas toks, kad kai gyvenom su uosviais, tai vaikas girdedavo, kaip jo tetis kreipiasi i MAMA. Tai vaikas ja irgi pradejo mama vadint doh.gif PVZ saukia: "Mama?", as sakau ka? o jis - ne ne tau, kitai mamai blink.gif unsure.gif nu sirdele kazkur suskausta blush2.gif o svarbiausia, kad anyta matau labai patenkinta ir praktiskai niekad nesako, as baba(taip ja vadinam), o ne mama. tai as vaikui sakau, as esu tavo mama, o tavo baba yra tecio mama ax.gif jis ta jau puikiai supranta, bet vistiek dar kartais vadina ja mama unsure.gif
aole
As manau, kad nereikia dramatizuoti, vaikas truputi paaugs ir viska supras. Svarbiausia yra tai, kad mociute ir mama ji myli wub.gif o tuos pavadinimus sudelios, ateis laikas viskas susistatys i vietas. As tikrai sitoj situacijoj nedaryciau is muses dramblio. O gal Jus siek tiek pavyduliaujat, kad is vengrijos mociute mama vadina g.gif bet tikrai nusiraminkit ir nesureiksminkit, viskas bus gerai thumbup.gif

QUOTE(chiuncia @ 2010 04 02, 13:02)
Situacija man pazistama...tik pas mane yra variantas toks, kad kai gyvenom su uosviais, tai vaikas girdedavo, kaip jo tetis kreipiasi i MAMA. Tai vaikas ja irgi pradejo mama vadint  doh.gif PVZ saukia: "Mama?", as sakau ka? o jis - ne ne tau, kitai mamai blink.gif  unsure.gif nu sirdele kazkur suskausta  blush2.gif o svarbiausia, kad anyta matau labai patenkinta ir praktiskai niekad nesako, as baba(taip ja vadinam), o ne mama. tai as vaikui sakau, as esu tavo mama, o tavo baba yra tecio mama  ax.gif  jis ta jau puikiai supranta, bet vistiek dar kartais vadina ja mama  unsure.gif
*

Leksa
QUOTE(Baukidė @ 2010 04 02, 08:31)
Jūs čia rimtai? doh.gif  unsure.gif
*

Manyciau, kad rimtai. Visur materialistu pilna, kurie net meile ivertina tik dovanu kiekiu ir brangumu. Uzjauciu tokios moters vyra ir jos anyta.
O-RE-AR
Na as niekad niekam nepalikau vaikelio kitoj lovoj doh.gif O dar tokio mazycio doh.gif gerai jei ramiai miega suauges zmogus,siuo atveju anyta,o jei ne,tai....ai ...tiesiog visokiu istoriju girdejus,tai patiem baisokoka guldytis salia leliuka,o ka kalbet apie kitus.
Mes pasikvietem mb mama pirmam prausimui,nes tipo nesugebesim patys....bet tai buvo pirmas ir paskutinis kartas.Nepatiko mums abiems,ne tik man vienai,kaip ji maude,sluoste,tai daugiau nekvietem,nors ir siulesi,tiesiog tikslios dienos nesakydavom kada maudysim,o paskui sakydavom,kad jau maudem,ir atprato nuo sios pagalbos .
slyfka
Man tai širdis plyšta kai anyta, norėdama pasirodyt prieš kitus (čia taip elgiamasi tik tuomet kai yra pašalinių žmonių šalia) prie vaiko šneka: "mama nemoka tavim rūpintis" arba "žiūrėkit, mama atėjo, o vaikui visiškai dzin, nereik mum mamos" ir t.t.
Trūks man nervų gysla kadanors, viskas jau ant liežuvio galo kaba....
maumė
QUOTE(slyfka @ 2010 04 13, 22:55)
Man tai širdis plyšta kai anyta, norėdama pasirodyt prieš kitus (čia taip elgiamasi tik tuomet kai yra pašalinių žmonių šalia) prie vaiko šneka: "mama nemoka tavim rūpintis" arba "žiūrėkit, mama atėjo, o  vaikui visiškai dzin, nereik mum mamos" ir t.t.
Trūks man nervų gysla kadanors, viskas jau ant liežuvio galo kaba....
*

na tikrai..baisu..man jau būtų seniai trūkus.Mes su anyta gerai anksčiau sutarėm, bet ji subtiliai irgi bando parodyti, kad maždaug "apseisim be mamos, sakyk, mama, aš turiu savo reikalų"..ir kelias val nepaleidžia iš rankų, dukrytė pervargsta nuo jos, o jai dzin. Po to kai būna irzli, nori miego, tai jau suvarto "o kodėl kažin visos mergaitės labiau tėčius myli", nes tipo vaikas pasisuko į tėtį nuo manęs tą kartą, nesvarbu, kad visalaik apsikabinus mane. Fui, negaliu, net susinervinau. Na bet ji pati dėl to kentės, nes aš vis mažiau noriu važiuoti ten, o jau apie vaiko palikimą nei kalbos. Bet pastebėjau ką griežčiau pasakau, tai klauso, o jei pajaučia neryžtingumą, imasi vadovauti tuoj..Miegoti vienoj lovoj neleisčiau niekad nei už ką. Vyras gavo velnių kai atkišo savo mamai vaiką pabučiuot, man tiesiog bjauru, gal čia toks iškreiptas motinystės instinktas, bet mane ima nervas kai kas nors išskyrus vyrą ją liečia, laiko ir tt.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.