Mano dukra eina i " Vėrinėlį " nuo 1,9m ir jokiu problemu. Aukletojos
Mielos mamytės, gal jūsų vaikučiai lanko šį darželį, kaip jis jums? Ar sunku patekti, gal kokios rinkliavos, kaip auklėtojos ir pan.? Ačiū.
Sveikos.Patekti i Verineli sunku.Vedeja visada sako nera vietu,laukit ir t.t.Ji pati laukia kysio,bet jei atkakliai lauki,tai po kokiu puses metu gal ir priims.Rinkliavu truputi yra,bet ne per daugiausiai.O aukletojos kaip ir visur,yra visokiu.Teko susidurt ir su ne malonia aukletoja,kuri vaikus vertina pagal ju tevu materialine padeti,jei jos nepalepini,tai vaikas visada lieka apstumdytas,isbartas ir t.t.Bet isejus i kita grupe,tokiu dalyku nepasitaiko.Siap darzelis neblogas,siltas.Maistas geras,uzsiemimu yra.Man jis patinka.
mes ir lankom si darzeli nuo 1,5 metu, dabar jau esam pries ikimokyllinej grupej,bjauriu aukletoju neteko sutikti,bet i darzeli tai patekom per pazystamus ir kysius,nors apie darzeli esu labai geros nuomones,vedeja tikrai juom rupinasi ir zinau kad labai gerai paruosia mokyklai,esu patenkinta
Mamytės,gal galit daugiau papasakoti apie šį darželį
QUOTE(Dangira @ 2005 04 06, 13:41) Mamytės,gal galit daugiau papasakoti apie šį darželį Sveikos mamytes.I darzeli patekt sunku.Reikia stot i eile,kai tik gimsta vaikelis(taip mums sake vedeja).Mano vyresnioji ji lanke nuo 2,5 metu.Aisku,teko nesti pinigeliu,kad patekti.O darzelis geras,gerai finansojamas,priziureta aplinka,grupes.Veiklos daug,vaikus veza i spektaklius,atvaziuoja i darzeli cirkas ir t.t.Aukletojos man patiko.
labutis
na as buvau pries gera pusmeti irasius i si darzeli tai jau nuo rudens eisim ziuresim kaip mums seksis... na jokio kysio nenesiau bet papuolem....liepe dar pries kelias dienas iki rugsejo ateiti, dar reiks pazyma is gydytojo pasiimti.... kiek girdejau tai sitas drazelia tikrai geras, nes mano pazystama dirba kitam kauno gale tai ji sake kad nesigailesiu... QUOTE(Dangira @ 2005 04 06, 14:41) Mamytės,gal galit daugiau papasakoti apie šį darželį Eilės šiame darželyje yra didelės.Mes laukėme metus ,panašiai kaip ir jums liepė ateiti pavasarį ,o priėmė nuo rugsėjo( be kyšių). Darželiui neturiu jokiu priekaištų.Nežinau kokios yra kitos ,tačiau Pelėdžiukų grupės auklėtojos man patiko.Tiesa ,vienas minusas ,kad ši grupė yra mišri t.y. vaikai čia nuo 3 iki 6 metukų.Bet šią grupę gali lankyti broliukai ir sesutės,nesvarbu ,kad jie skirtingo amžiaus.Rinkliavų buvo mažai .Darželyje labai daug būrelių (tautinių šokių ,dainavimo ,sportinių šokių ,keramikos ,anglų kalbos ). Visi jie yra mokami, tačiau mokėti reikia tik už lankytus užsiėmimus.
is tiesų darželis geras.Direktore ir aukletojos yra puikios. Mano vaikai lanko šį darželį ir aš esu labai patenkinta.Grupese aukletojos labai daug dirba su vaikais kartu kviečia ir tėvus dalyvauti .Aš dalyvauju įvairiuose renginiuose ir esu labai patenkinta nes matau kaip mano vaikai kasdien ką nors naujo išmoksta o aš stengiuosi visada padėti savo vaikams o beto ir matau kokei gražūs vaikų ir auklėtojų tarpusavio santykiai direktorė matau dažnai lankosi grupėse ir viskuo domisi kalbasi su tėvais ,mano vaikus priėmė be jokių problemų o nuo rugsėjo leisiu savo trečią atžalą Darželyje yra tik viena lopšelio grupė todel ir yra truputį problema kad toje grupėje negali visi lankyti, bet direktorė sakė kad kitos dvi grupes bus mišrios ,kad patektų visi norintys vaikai.Tokios mišrios grupės yra puiku maži vaikai mokosi iš didesnių todėl išmoksta visko.Aš darželiu esu labai patenkinta o direktore taip pat nes ji labai rūpinasi įstaiga o tuo pačiu ir mūsų vaikais.
O kazin jeigu dabar nueiciau uzrasyti,ar butu imanoma papulti kokiam spalio-lapkricio men.?Dukrytei 1,3 men.
Sveikos mamytės, taip pat noriu tarti gražių žodelių apie ''Vėrinėlį'', nors iki to laiko buvau prisiklausiusi neregėtų istorijų: darželis beveik privatus, įstojimo mokestis 400lt., mėnesinės įmokos į grupės fondą, nieko panašaus....Eilės laukiau apie pusę metų, vis užeidavau į darželį pasiteirauti kaip klostosi mano reikalai (nuo balandžio iki rugsėjo mėn.) priemė be jokių dovanų. Tik viena problema buvo, kad lopšelyje nebuvo laisvos vietos, tai mano sūnų 2,3m. užrašė į mišriąją grupę. Aukletojos nuostabios, vaikai užimti, jei tik nelyja visada vaikai džiaugiasi grynu oru. Ačiū auklėtojoms už šiuos ramiai ir saugiai praleistus metus !!!
Labai domina ir mane šis darželis
Mišrios grupės darželyje yra tik dvi. Viena iš jų savaitinė. O šiaip stengiamasi, kad vaikas patektų į bendraamžių grupę. Na nebent jau trūksta vietos.
"Vėrinėlį" sūnelis pradėjo lankyti nuo 2 metų,dabar jam beveik 3.Nors darželį lankė ne tiek jau ir daug,kadangi tik pradėjus į jį eiti,prasidėjo dažnos ligos,man jis patiko. Manau,kad jis patiko ir mano sūnui,nes atejus pasiimti,turėdavau jo dar laukti,nors kartais pasilikdavo rytais su ašaromis. Malonu atėjus į darželį matyti ant sienos pakabintus vaiko darbelius,tai rodo,kad vaikas darželyje ne tik miega ir valgo.Smagu,kad lankydamas darželį ir spektaklėlį gali pažiūrėti,ir koncertuko paklausyti,šiam darželyje renginukų tikrai netrūksta.Darželio direktorę grupėje ne kartą teko užėjusią sutikti,visada maloni,pasiteirauja kaip sekasi.Nežinau kaip kitos auklėtojos,tačiau "Ančiukų" grupės-Rasa ir Violeta,manau,vertos padėkos.
Šis darželis arčiausiai namų, bet norint į jį patekti buvau paprašyta "paremti".Po mėnesio jau būtume galėję lankyti. Ruošėmės taip ir padaryti, kol pusseserė nepasakė, kad "Rasytėje " yra laisvų vietų. Patekome be jokių kyšių, pralankėme 4 metus ir nesigailiu.Nors ir toliau, bet su automobiliu nesunku pavažiuoti.
Mes savo mazute vesime i si darzeli,ir norejau daugiau suzinoti apie misrias grupes?Gal kartais zinote kaip jos vadinasi ir kokios aukletojos?
Viena iš mišrių grupių yra"Pelėdžiukai". Jų auklėtojos - Rūta ir Staselė.Kitų auklėtojų nepažįstu ,todėl palyginti negaliu,tačiau šios auklėtojos man patiko.
Mano sūnus taip pat lanko "Peledžiukų" grupę. Po vasaros atostogų vaikas (3m.) labai noriai sugrįžo pas draugus, tuo labai džiaugiuosi, nes pernai tai turėjau problemyčių
Sveikos, oi kaip as pasiklausiau čia apie "Vėrinėlį"...Labai džiugu kad pataikėt ten ant gerų auklėtojų.Papasakosiu savo patirtį...
Mano vaikai lankė "Girinuką", persikėlėm gyvent į Šilainius,vyriausia mergaitė pradėjo lankyti mokyklą o sūnų norėjau leisti į "Vėrinėlį",kadangi jis arčiausiai namų.Jau apie direktorę tai tyliu, gal kam ir nepatiks bet eilinė turgaus boba (kad ir Irmos iš Dinamikos mama).Kai pirmą kartą pas ją atėjau paaiškinau padėtį, aš dar tuo metu laukiausi trečio vaikelio, ji man iškart pareiškė kad nežino ką daryti nes labai jau čia didelės eilės, bet jau kadangi jūs "daugiavaikė..." (o tai tai jau nuskambėjo kaip kad būčiau kokia valkata gimdanti vaikus dėl pašalpų...), tai tipo kad jau atėjot tai lankykit.Mano vaikui ir man po "Girinuko", aplinka ten iškart pasirodė žiauriai niūri...Grupė tamsiom senoviškom sienom, viena mašina berniukams ir t.t..Sūnus ištvėrė ten tris nepilnas dienas, klykiantį nuo manęs atplėšė,tipo taip geriau.O viskam viršūnė buvo, tai paskutinis įvykis, kas man padėjo apsispręsti kad čia mes jau nebepasirodysim.Žodžiu tą pačią grupę pasirodo lankė labai mielas berniukas kuris gyveno mūsų kaimynystėje.Buvo neperseniausiai mirusi jo mamytė.Žodžiu ateinu prieš piet pasiimt vaiko, ir randu jį verkiantį rūbinėlėj.Tarp duryje mano minėtas berniukas ir auklėtoja, kai aš įėjau ji ir aiškina, tipo vat aš jūsų vaikui ir aiškinu, kad pas tave tai mamytė ateis, o va pas šitą berniuka tai nebeateis niekada....Ar jūs galite įsivaizduoti?Kaip tas vaikutis turi jaustis....Aš buvau pašiurpus.Mano vaikas kai nuėjome kalbėtis su "Aušrinės"darželio direktore,jai sakė kad ten pabaisuoklių darželis. Taigi mielos mamos,linkiu surast tikrai gerą darželį. QUOTE(DAINAN @ 2005 09 06, 19:50) Įdomu būtų sužinoti ,kokią grupę lankė tavo sūnus ir prieš kiek laiko (bijau ,kad mažoji ten nepakliūtų)?Vyresnioji per daug nesiskundė mišrioje grupėje,dar nesiskundžia ir paruošiamojoje... Mielai pasakyčiau kokioj grupėj, bet nepamenu...Tai buvo prieš pora metų.Kažkaip visai savo dėmesio nefiksavau, nes žinojau kad ten nebegrįšim.Linkiu sėkmės
Ta direktore tai tikrai kvaisa.Siandien su dukryte vaiksciojau darzeli,siaip mes nelankom,bet pratinu prie vaiku.Tai ta boba siandien kreivai ziurejo i mus ir vis praeidama murpciojo atseit ko cia trinames
Mes ir po ta darzeli vis pasivaiksciojam. Galvojau savo mazaja ten leist, bet kai pamaciau kaip aukletojos elgiasi ir pan., tai
mano vaikuciai si darzeli lanke per vasara, Na, man ir vaikams jis nepatiko, tikrai, labai nejauki aplinka. Ir dar vienas niuansas- liepe aukletoja atsinesti savo zaislu- tipo neturi. Nezinau gal specialiai suslepia ir neduoda, kad svetimi vaikai, t.y. ateje vasarai is kt. darzeliu, tu zaislu nesulauzytu. Tai kam tada mes mokam tuos 50cnt. kiekv. diena, skirtus ugdymui?
Nu prisiskaiciau ce viskoku bairiu (baisiu), bet nieko panasaus nepatyrem. Mano mergaite pradejo lankyti sita darzely dar visai neseniai, bet jokiu blogumu nepastebejau.
Kai atejau pas direktore del priemimo tai "neprase" jokiu kysiu, tik patikrino kada buvom uzsirase ir kokios grupes buvo laisvesnes, paderino pas bendraamzius. Na is pradziu gal kiek uzuominom ir parodziau kad neigiamo atsakymo negali buti ir mes ce vistiek eisim. Grupej aukletojos pasirode tikrai geros viena vyresne, kita jaunesne abi tokios ramios, papasakoja viska ka mergaite veike, ka valge kaip zaide. O kadangi mums dar labai didele tragedija pasilikti darzely tai ryte as vis pabunu grupej kol nuraminu (nors ji nenusiramina Kol kas tai tikrai man atrodo, kad sitas darzelis visai geras. QUOTE(tvigra @ 2005 11 15, 11:26) Nu prisiskaiciau ce viskoku bairiu (baisiu), bet nieko panasaus nepatyrem. Mano mergaite pradejo lankyti sita darzely dar visai neseniai, bet jokiu blogumu nepastebejau. Kai atejau pas direktore del priemimo tai "neprase" jokiu kysiu, tik patikrino kada buvom uzsirase ir kokios grupes buvo laisvesnes, paderino pas bendraamzius. Na is pradziu gal kiek uzuominom ir parodziau kad neigiamo atsakymo negali buti ir mes ce vistiek eisim. Grupej aukletojos pasirode tikrai geros viena vyresne, kita jaunesne abi tokios ramios, papasakoja viska ka mergaite veike, ka valge kaip zaide. O kadangi mums dar labai didele tragedija pasilikti darzely tai ryte as vis pabunu grupej kol nuraminu (nors ji nenusiramina Kol kas tai tikrai man atrodo, kad sitas darzelis visai geras. Labas. Idomu kokia grupe lankot, gal kartais Varliuku??????????? QUOTE(tvigra @ 2005 11 15, 12:26) Nu prisiskaiciau ce viskoku bairiu (baisiu), bet nieko panasaus nepatyrem. Mano mergaite pradejo lankyti sita darzely dar visai neseniai, bet jokiu blogumu nepastebejau. Kai atejau pas direktore del priemimo tai "neprase" jokiu kysiu, tik patikrino kada buvom uzsirase ir kokios grupes buvo laisvesnes, paderino pas bendraamzius. Na is pradziu gal kiek uzuominom ir parodziau kad neigiamo atsakymo negali buti ir mes ce vistiek eisim. Grupej aukletojos pasirode tikrai geros viena vyresne, kita jaunesne abi tokios ramios, papasakoja viska ka mergaite veike, ka valge kaip zaide. O kadangi mums dar labai didele tragedija pasilikti darzely tai ryte as vis pabunu grupej kol nuraminu (nors ji nenusiramina Kol kas tai tikrai man atrodo, kad sitas darzelis visai geras. 100% pritariu.Mano patyrimai taip pat ,bent kolkas tik geri. Teko susipažinti jau su trimis darželio grupėmis ir jų auklėtojomis - mišria pelėdžiukų, parengiamąja boružėlių,bei trimetinukų varliukų grupe- esu patenkinta.Nežinau kaip bus toliau ,bet dabar viskas gerai. Skaitydama neigiamus atsiliepimus negaliu patikėti ,kad kalbama apie tą patį darželį - o gal tik mums taip pasisekė su grupėmis?
Ne, Iga, man atrodo, kad gal drugelių... Nors direktorė pasakė, kad busim "varliukai" ir nuvedė į grupę, bet ten ant durų drugelis kabo..., o gal jis visai ką kitą reiškia
Tai dabar ir pati nebežinau O kodėl taip pagalvojai? Patarkit, prašau. Kada reikėtų užsirašyti į eilę, jei planuoju leisti dukrą į darželį tik 2008 m. Girdėjau, kad reikia paskubėti. Ar tiesa?
apie sio darzelio direktores rupesti aplinka galeciau tik nusijuokti: teritorija tvarkoma aplaidziai, vaikams lauko priemoniu -nulis, o jei jos ir yra, tai neaisku ar gali naudoti. Plius, jei viena kita ir pagrazejo spalviniai, idomu, ar pasakytu (ir ka pasakytu) direktore kodel?
sveiki. man pasiseke, nes siame darzelyje vaikams labai geros salygos ugdytis: yra daug bureliu, dirba geros aukletojos. Vaikai vezami i Leliu teatra. Dar su mano vaiku dirba logopede, tai jis jau per kelis men. pradejo daug geriau kalbeti. As kalbejau su pradinuku mokytoja is Azuolo mokyklos, tai sake kad vaikus cia gerai paruosia. O del aplinkos lauko, tai kokie kaimynai, tokia ir aplinka. Labai daug prieina didesniu vaiku is aplinkiniu kiemu, lauzo zaislus. Mes tai labai patenkinti ivairiais renginiais, vakaronemis. manau, kad vienas geriausiu darzeliu Kaune.
Mes i ta darzeli eisim nuo balandzio. Nelabai man aplinka patinka, o supyniu ar kitokiu priemoniu lauke is viso nesimato. Ka tie vaikai lauke veikia?Bet pabandysim, nes jis arciausiai namu. Tik labai nervinuos, nes mano mazius pats valgyt nenori, reikia sert. Ant puodo jei nepasodinsi, tai ir nepasakys, kad nori, o kalba tai savo pauksciu kalba. Bet gal ne mano vienos ziopliukas, gal nevaikscios slapias ir nepavalges. Zodziu, labai jau man neramu.
QUOTE(Dalialuka @ 2006 02 09, 15:19) Mes i ta darzeli eisim nuo balandzio. Nelabai man aplinka patinka, o supyniu ar kitokiu priemoniu lauke is viso nesimato. Ka tie vaikai lauke veikia?Bet pabandysim, nes jis arciausiai namu. Tik labai nervinuos, nes mano mazius pats valgyt nenori, reikia sert. Ant puodo jei nepasodinsi, tai ir nepasakys, kad nori, o kalba tai savo pauksciu kalba. Bet gal ne mano vienos ziopliukas, gal nevaikscios slapias ir nepavalges. Zodziu, labai jau man neramu. tu tik nesijaudink neliks jis nevalges.... o del kalbejimo tai akletojos labai jau greitai perpranta ta ju kalba...nes daug laiko praleidzia su jais
Nu as ir mano mazoji dukryte esam labai patenkintos siuo lopseliu,nes einam tik i lopselio "Anciuku" grupe. Grazi grupes aplinka ir aukletojos labai labai malonios.Kiek buve kartu kad niekas negirdi ir nemato,kad atejus stoviu ir laukiu kol papietaus mazieji,(nes buna uzdarytos durys),niekada negirdejau kad negraziai elgtusi su vaikais ar bartu kaip nors nenormaliai. Manau jei ka pikciau ir pasako tai tikrai nera blogai
mes savo vaiki neregistravom, o nunesem saldainiu ir gera bonke tai prieme po menesio
Mes lankem zuikuciu grupe nuo 1,7m, tai buvau labai patenkinta ir aukletojos geros ir aplinka man ten normali
hmmm, užrašiau aš savo vaiką irgi į šitą darželį, nes porą pažįstamų jį rekomendavo. nors leisiu savo mažę į jį tik 2007 m. gale, bet jau imu svarstyt, kad gal derėtų ir į kitą užsirašyt
QUOTE(andriushka @ 2006 05 01, 20:44) hmmm, užrašiau aš savo vaiką irgi į šitą darželį, nes porą pažįstamų jį rekomendavo. nors leisiu savo mažę į jį tik 2007 m. gale, bet jau imu svarstyt, kad gal derėtų ir į kitą užsirašyt Apie Pelėdžiukų grupę ir auklėtoją Rūtą ir aš galiu pasakyti tik daug gerų žodžių.O visa kitą - aplinka ,sienos nebeturės reikšmės.Ar vaikui gerai darželyje - priklausys tik nuo auklėtojos ir grupės draugų.Jei vaikas drovus ir nedrąsus,o grupėje yra besimušančių vaikučių tai net ir geros auklėtojos negali pakeisti vaiko nusistatymo prieš darželį.Taip kalbu iš savo patirties. Pelėdžiukų grupė yra mišri - t.y. ją lanko įvairaus amžiaus vaikai,nuo 2,5 iki 6 metų. Mažiukams gal ir gerai ,bet vyresniems -nieko gero,jokio tobulėjimo,mažai veiklos ,nes auklėtojos daug laiko praleidžia su mažaisiais- jų poreikiai kiti... QUOTE(DAINAN @ 2005 06 07, 14:04) Eilės šiame darželyje yra didelės.Mes laukėme metus ,panašiai kaip ir jums liepė ateiti pavasarį ,o priėmė nuo rugsėjo( be kyšių). Darželiui neturiu jokiu priekaištų.Nežinau kokios yra kitos ,tačiau Pelėdžiukų grupės auklėtojos man patiko.Tiesa ,vienas minusas ,kad ši grupė yra mišri t.y. vaikai čia nuo 3 iki 6 metukų.Bet šią grupę gali lankyti broliukai ir sesutės,nesvarbu ,kad jie skirtingo amžiaus.Rinkliavų buvo mažai .Darželyje labai daug būrelių (tautinių šokių ,dainavimo ,sportinių šokių ,keramikos ,anglų kalbos ). Visi jie yra mokami, tačiau mokėti reikia tik už lankytus užsiėmimus. DAINAN - patikslinsiu, bureliu daug ir visi mokami, bet ne visi uz lankytus uzsiemimus kaip jus rasete, pvz.; tikrai zinau kad uz portiniu sokiu bureli reikia moketi is ankso uz visa menesi ir nesvarbu kiek lankysi vistiek mokesi, na o jei ispuls "raudonos" iseigines dienos vistiek mokesi, vadove tik pasako kad isskaiciuos, bet neteko to pamatyti. Jei jau praejo menesis ir neisskaiciuoja, o sako na kita, tai ka tai reiskia "stumdo durniu", nes zino kad nekiekvienas tevas kiekviena menesi apie tai primins. Na ir dar pastebejimas del sportiniu sokiu vadoves, tai kad tevu akivaizdoje labai maloni, o kai tevai nemato, tai vaikus net ir pakrato, pavadina ivairiais zodziais, nemoksomis ir t.t. nemanau, kad jos kompetencija tai leistu, tam ir eina i bureli, kad ismoktu. Be to teko susidurti su prievartiniu lankymu, vaikas jau menesi nelanke, o ji prase sumoketi, teigdama kad lanko, aukletoja patvirtino kad seniai nelanko, o ji vistiek savo. Nezinau tokia patirtis ir girdeti nusiskundimai. Vienu zodziu visai nejautri vaikams. QUOTE(iga @ 2005 11 16, 00:47) Jei kalbate apie grazius zaislus tai greiciausiai buvote Varliuku grupeje, kur vyresne aukletoja Vida, o jaunesne Diana. Tai taip turbut vienintele grupe turinti tiek zaislu, nes aukletojos ypac Vida tiesiogiai nurodo ju nupirkti, sujaudina tevus tuo, kad cia vaikai isbuna daugiau nei namuose, tai ir sumeta tevai po 10 - 20Lt ir nuperka. Taip pat ir kilimai, puodeliai, uzuolaidos ir visa kita, na bet turiu pastebeti, kad si aukletoja ir is direktores daugiausiai sugeba issireiklauti. Papildyta: QUOTE(DAINAN @ 2005 11 16, 08:26) 100% pritariu.Mano patyrimai taip pat ,bent kolkas tik geri. Teko susipažinti jau su trimis darželio grupėmis ir jų auklėtojomis - mišria pelėdžiukų, parengiamąja boružėlių,bei trimetinukų varliukų grupe- esu patenkinta.Nežinau kaip bus toliau ,bet dabar viskas gerai. Skaitydama neigiamus atsiliepimus negaliu patikėti ,kad kalbama apie tą patį darželį - o gal tik mums taip pasisekė su grupėmis? Matote mamos, del rinklevu dar daug priklauso nuo tevu ir ju komiteto. Rinklevu neisvengsit, tokia jau tvarka, bet jos buna mazos, vidutines ir dideles. As suprantu iki vidutinio laipsnio, bet kartais tai tikrai "uzknisa" tik nesk ir nesk. Ugdymui kiekviena diena po 50 ct., bet vistiek turi atnesti ir higienos priemoniu ir supirkti is pateikto saraso visas kanselerines priemones, tai kur eina tie 50ct., nezinau. Bet geriausia kai superki viska ko papraso nuo piestuko iki visko ir po to stende pamatai ataskaita, kad tokia ir tokia suma isleista kanseliarinems priemonems, jei viska superka tevai tai kokios dar kanselerines priemones perkamos is darzelio pinigu,suprask kaip nori........................... Papildyta: QUOTE(Kirke @ 2006 01 21, 01:15) Patarkit, prašau. Kada reikėtų užsirašyti į eilę, jei planuoju leisti dukrą į darželį tik 2008 m. Girdėjau, kad reikia paskubėti. Ar tiesa? Uzsirasyti verta visada kuo anksciau, taip isvengsi kysio davimo, na o eisit tada kada jums reikes, tik taip pat nepamirskit pries tai kai jau noresit lankyti mazdaug balandi - geguze nueiti pas direktore ir pareiksti nora apie savo vaiko lankyma. Toks terminas tinka jei norite pradeti mazdaug nuo birzelio ar veliau, vienu zodziu turekit omeny visada pranesti is anksto, na nebent turite kokiu lengvatu, pvz.; daugiavaike, vienisa, issiskyrusi ir pan., tokiems atvejam kiek zinau priklauso nuolaidos, lengvesnis priejimas. QUOTE(kavenska @ 2005 01 25, 15:41) Mielos mamytės, gal jūsų vaikučiai lanko šį darželį, kaip jis jums? Ar sunku patekti, gal kokios rinkliavos, kaip auklėtojos ir pan.? Ačiū. Mums teko lankyti keleta grupiu; Boruzeliu, Drugeliu, Pingvinu, Vezliuku, Varliuku, Kaciuiku, Anciuku. Taigi patirtis tokia: Pirmose trijose Anciuku viskas gerai nieko blogo pasakyti neturiu, na bet ten mes nedaug lankeme; Vezliuku - aukletoja Viktorija labai grieztos isvaizdos ir per daug rimtai kalbanti, ji beveik niekada nenusisypso, tai jautresnius vaikus gazdina, nors profesonalumo atzvilgiu gal ir nieko. Na o jos kolege Jurgita vaikams patinka labiau, gal del to kad ji ir jauna specialiste ir pagal amziu, be to vazinejusi po pasauli ir jos poziuris siek tiek demokratiskesnis; Varliuku - grupe grazi, daug zaislu, su prieziura viskas tvarkoje, na bet paruoskite pinigine; Kaciuku - viskas gerai, rinklevos minimalios viena karta metuose ka nors neperka tevai ir lyg gana, pradzioje dar nunesa kai kurias higienos reikmes, daug dirba su vaikais, piesia, raso, skaito, uzsiima kita veikla. Vaiku atsiliepimai apie aukletojas tokie - Lina geresne, Irena gera, bet negeresne uz Lina. Is viso to galeciau prieiti prie isvados, kad bet kurioje grupeje jaunesnes aukletojos geresnes, nezinau kodel, bet tai rodo patirtis, gal todel kad baigusios mokslus nesenei pagal kitokius standartus nei vyresnes, o gal tiesiog amzius tai lemia.
vatan
Norėčiau atsakyti į tokias ilgas žinutes.Galima buvo apie viską parašyti ir vienoje žinutėje ,na bet jei labai norėjosi pacituoti tai galima ir išsiplėsti. Kiek žmonių -tiek nuomonių.Dėl to nesiginčysiu,bet primesti kitiems savo nuomonės nevertėtų, tuo labiau nevertėtų neigiamai nuteikti tėvų ,besiruošiančių vesti vaikus į šį darželį.Nieko blogo ,kad pasidaliname patirtimi,bet kategoriška nuomonė visai nereikalinga.Kiekviena mama ar tėtis pats turi susipažinti su darželiu ir auklėtojomis ir daryti išvadas.Vieniems tos pačios auklėtojos patinka ,kitiems -ne.Vieniems rinkliavos sunkiai pakeliamos,kiti galėtų duoti ir daugiau... QUOTE(vatan @ 2006 08 12, 00:07) Mums teko lankyti keleta grupiu; Boruzeliu, Drugeliu, Pingvinu, Vezliuku, Varliuku, Kaciuiku, Anciuku. Taigi patirtis tokia: Pirmose trijose Anciuku viskas gerai nieko blogo pasakyti neturiu, na bet ten mes nedaug lankeme; Vezliuku - aukletoja Viktorija labai grieztos isvaizdos ir per daug rimtai kalbanti, ji beveik niekada nenusisypso, tai jautresnius vaikus gazdina, nors profesonalumo atzvilgiu gal ir nieko. Na o jos kolege Jurgita vaikams patinka labiau, gal del to kad ji ir jauna specialiste ir pagal amziu, be to vazinejusi po pasauli ir jos poziuris siek tiek demokratiskesnis; Varliuku - grupe grazi, daug zaislu, su prieziura viskas tvarkoje, na bet paruoskite pinigine; Kaciuku - viskas gerai, rinklevos minimalios viena karta metuose ka nors neperka tevai ir lyg gana, pradzioje dar nunesa kai kurias higienos reikmes, daug dirba su vaikais, piesia, raso, skaito, uzsiima kita veikla. Vaiku atsiliepimai apie aukletojas tokie - Lina geresne, Irena gera, bet negeresne uz Lina. Is viso to galeciau prieiti prie isvados, kad bet kurioje grupeje jaunesnes aukletojos geresnes, nezinau kodel, bet tai rodo patirtis, gal todel kad baigusios mokslus nesenei pagal kitokius standartus nei vyresnes, o gal tiesiog amzius tai lemia.
sveikos mamos.gal kas lanko si darzeli?
aciu jorei.as maciau ta tema,bet neradau atsakymo.o jus is ten?atsiliepkite kas nors,prasau.gal but padesite man apsispresti.labai laukiu.
|