QUOTE(mylinemyli??? @ 2006 01 04, 09:18)
Sveikute.
mane irgi sudomino širdutė. Gal galėtum ir man atsiųsti astagarmiene@yahoo.com
QUOTE(Susiena @ 2006 01 06, 16:12) Ačiū,Susiena, už šią idėją
Labai liuks "dovana"!
Žvakidė:
QUOTE(Laurama @ 2005 07 20, 13:14) Nezinau kokiu. Reiks paklaust kokiam geliu salone kokius klijus naudoja stiklui kad permatomi buti, nes tie is moment serijos gelsvi berods. Nebent gelsva stikline pirkt reikia galvoju, kad naudoja ,,karštus klijus". Yra tokie karštų klijų pistoletai ,,senukuose", ir yra pistoletams klijai. Prikimba viskas labai greitai.
Manau, galima ptitaikyti ir Valentino dienai:
Servetėlė
Čia įdėjau dar idėjų valentino dienai.
Taip gražiai galima įpakuoti valentinines dovanėles:
![]() ![]()
Kitos schemutės:
![]()
O gal tokią valentininę rankinę?
![]()
Susiena man nieko nerodo
Ir aš tik raudonus kryžiukus matau
Aš matau. Idėjos
Aš irgi viską matau...
Labai patinka boružėlės - meilės vabalėliai. Jei kartosiuos -atleiskit ![]() Tik idėja. Galima sumąstyti tai padaryti iš įvairiausių medžiagų.
Širdelė - origami:
Kempynė klauti automobiliui - gali būti dovana Valentinui:
Man šiaip rodo, bet pabandau parodyt dar kitaip:
Čia
Smagu abiem būtų po tokiu užklotu, ania?
![]()
O čia gražu kokiam lange pakabinti ar ant užuolaidos kokios:
![]()
aš irgi ne matau Susienos paveiksliukų
kai atsakiau,kad nematau ir pasimatė viskas
Dar širdelių - daryta ant flotistinio audinio, piešta su karštais klijais (barstant blizgučius):
![]()
Valentininiai paveiksliukai:
![]() ![]() ![]() Papildyta: Piniginė širdelė: ![]() Papildyta: Dovanų krepšeliai - širdelės: ![]() Servetėlė:
del tu zvakidziu kur apklijuotos karoliukais tai ten naudojama ne karsti klijai o paprasciausia dvipuse lipni juosta
Katiliuk, reikia tik bandyti - gaunasi visoms, dirbu aš popierinį darbą, jokių kursų nelankiau - tiesiog šiai sričiai jaučiu silpnybę ir tiek, bandau ir bandau...siūlau tikrai pabandyti, nes viskas daug paprasčiau nei atrodo....
Jei kils klausimų ir sugebėsiu atsakyti - tikrai tą ir padarysiu, sėkmės Ačiū Susienai, kuri čia vis apkrauna idėjomis QUOTE(Susiena @ 2006 01 06, 15:12) o gal galetu kasnors isversti, nes rusiskai nesuprantu
Linksmos idėjos:
![]() ![]() ![]()
"Kvapnios" ir "aštrios" mylinčios širdys:
![]()
Susiena,aciu uz gera puslapiuka ir gera foruma
[quote=rutamano,2006 02 02, 06:01]
o gal galetu kasnors isversti, nes rusiskai nesuprantu Tai, kad galima megzti ir be vertimo, pagal savo nuožiūrą. Aš jau numezgiau, čia parodyta vąšeliu, o aš mezgiau virbalais ir gavosi visai nieko. tik kad nuotraukėlės įmest negaliu.
[quote=Susiena,2006 02 03, 17:18]
"Kvapnios" ir "aštrios" mylinčios širdys: Super!!!
Ne sirdeles,bet romantiskam vakarui tokia ideja turetu visai tikti
![]()
|