Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Favorites
Supermamų klubas > Bendras > Dažniausiai užduodami klausimai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Lašelis
SuperMama , negi tikrai nera jokios jokios galimybes, kad padaryti favorite? na , kad matyti megstamiausias temas? Man labai nepatinka ta prenumerata , kai info ateina i pasto deze..... sad.gif sad.gif sad.gif . Kazkur minejai apie kazkokia veliaveliu programele.... Nu man ziauriai truksta favoritu....
SuperMama
siam forumui Favorites papildymo nera.
O veliaveles tai mazdaug tas pats kaip ir taskelis vokelyje, nelabai pastebimas.

Jeigu tau tiesiog reikia zinoti kokios temos yra favorites, tai galima pasinaudoti valdymo skyede esanciomis prenumeratomis. Bet ten nesimato ar yra naujas atsakymas ar ne. Tiesiog sarasas su nuorodomis. Tai tiek.

Rimaiste
Laseli, as tiesiog neapsikentusi atsidariau kita pasto deze ir ta pasto adresa nuroziau savo valdymo skyde. Dabar visi pranesimai keliauja ten, o mano normali pasto deze lieka normaliam pastui. O temu prenumerata tada atlieka Favorites vaidmeni wink.gif

Beje, pastebejau, kad atsakant i neuzprenumeruota tema po zinutes ivedimo langu yra galimybe pazymeti ar ijungti pranesima elektroniniu pastu. Jei nenori uzsiprenumeruoti tos temos, tai galima nuimti varnele wink.gif
SuperMama
radau siokia tokia favorites modifikacija.

Negarantuoju, kad ji veikia idealiai, todel prasau dabar visus kuri laika patestuoti.

Jei pastebesite kazkokiu nesklandumu su sia funkcija, labai prasau pranesti man.

Kadangi nezinau ar paliksiu ja ar ne (priklausomai
nuo to kaip ji veiks), tai ir vertimo i lietuviu kalba kol kas nedariau.
Lašelis
QUOTE (SuperMama @ 2004 02 13, 01:47)
radau siokia tokia favorites modifikacija.

Negarantuoju, kad ji veikia idealiai, todel prasau dabar visus kuri laika patestuoti.

Jei pastebesite kazkokiu nesklandumu su sia funkcija, labai prasau pranesti man.

Kadangi nezinau ar paliksiu ja ar ne (priklausomai
nuo to kaip ji veiks), tai ir vertimo i lietuviu kalba kol kas nedariau.

clap.gif Oi kaip gerai!!!! Man tiks bet kokia versija!!!! laugh.gif laugh.gif
SuperMama
wink.gif Laseli, Supermama viska prisimena, tad jeigu yra galimybe kazka is uzsakymu igyvendinti, igyvendinu. smile.gif
Lašelis
SuperMama, arba man su akim blogai siandien, arba nematau as favoritu siandien ...... blink.gif blink.gif blink.gif
Fea
Jojo, favoritu nuo vakar pietu nera sad.gif Nemoku as be favoritu gyvent --Resize_Images_Alt_Text-- Supermama, gal galima grazint juos, a? unsure.gif
nuobodi
QUOTE (Fea @ 2004 06 01, 07:56)
sad.gif Nemoku as be favoritu gyvent

o kaip su tais favoritais gyvenot, ką darėt? gal man irgi jų baisingai reikia, o nesinaudoju blink.gif
Fea
QUOTE (Tuja @ 2004 06 01, 09:15)
o kaip su tais favoritais gyvenot, ką darėt? gal man irgi jų baisingai reikia, o nesinaudoju blink.gif

Nugi ten isidedi visas temas, kurios tau aktualios, kurios tave domina. Ir paskui matai, ar yra postu nauju toj temoj, ar ne. Ir kai ieini i ta tema is Favoritu, tai nukelia tave i pirma neskaityta zinute. Paprasta ir viskas po ranka. Nereikia klaidzioti po visa foruma ieskant temos kuria tu kazkada susidomejai. Nu man buvo super dalykiuka.....ale neber sad.gif
Lašelis
QUOTE (Tuja @ 2004 06 01, 08:15)

Zinoma ir tau baisiai reikia! laugh.gif Cia toks jegovas reikalas! thumbup.gif Aname forume dar tobulesnis buvo, bet ir sitas tiko. Labai gaila , kad jo nera, nereikia klaidzioti niekur , "sekti" temu... nu ciki reikalas
SuperMama
cia jau as prisidirbau rolleyes.gif
tik kad issiaiskinti ka padariau reikes laiko...
Fea
Niu bet issiaikinsi? biggrin.gif Tada kantriai laukiam, svarbu, kad zinotume, jog verta laukti clap.gif
Lašelis
Kencianciam-dangus! Oi, favorites laugh.gif laugh.gif
SuperMama
dabar atsirado? smile.gif
Lašelis
clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif ACIU!!!!
madrugada
man neatsirado sad.gif

oi, atsirado clap.gif tik ne visos varnos iškart mato tongue.gif
Fea
clap.gif clap.gif clap.gif atsirado!!!! Aciu SuperMama clap.gif rolleyes.gif
nuobodi
Fea, paaiškink kas atsirado, kur tuos favoritus rasti g.gif ir kaip naudoti?
konfiguracija28
ir pas mane jau yra.... a to vakar visa diena keikiaus galvodama kad cia man vienai forumas luzineja....
thumbup.gif dalykelis tie Favorites
nere
Kaip seniai aš šito laukiau dalyko, nu bet gi naudotis nemoku. Help.Paaiškinkit kas nors kaip pasidaryt tuos favoritus.
Lašelis
QUOTE (nere @ 2004 06 07, 23:22)
Kaip seniai aš šito laukiau dalyko, nu bet gi naudotis nemoku. Help.Paaiškinkit kas nors kaip pasidaryt tuos favoritus.

Pasiziurek prie temos , po desine puse yra add/remove favorites.Jei tu tema isikelsi i favorites, tu bet kada uzejus i foruma , gali ja pasiziureti ir nereikia ilgai klaidzioti. O favorites gyvena forumo virsuje , us zvaigzdutes.Ten paspaudus, pamatysi, ar yra atsakymai tave dominancioje temoje.Kai jau ta tema neberupi, gali istrinti is favoritu. Sian sunkiai kazkaip mintys deliojasi, jei neaisku , rasyk dar
nere
Na ačiū ačiū lašeli. Tu tiesiog labai aiškiai dėlioji mintis. thumbup.gif O aš jau džiaugiuosi favoritais. clap.gif
P@nter@
Ar cia neveikia tas Favorites ar as nemoku naudotis? g.gif
Kai pasirenku kokia tema pasispaudziu Favorites meta klaida blink.gif
Kalida skamba va taip va
Error
You have no favorite topics set.

Set them by either clicking the envelope icon on the far left of the topic when in forum view.
- Or -
By Clicking the Add/Remove Favorite Link when viewing a topic

Ka daryt pagelbekit rolleyes.gif
Jomke
QUOTE (P@nter@ @ 2004 08 19, 12:33)
Ar cia neveikia tas Favorites   ar as nemoku naudotis? g.gif
Kai pasirenku kokia tema pasispaudziu Favorites  meta klaida  blink.gif
Kalida skamba va taip va
Error

Set them by either clicking the envelope icon on the far left of the topic when in forum view.
- Or -

Ka daryt pagelbekit  rolleyes.gif

O tai gal tu ne ta spaudi rolleyes.gif Reikia spausti ant Add.//Remove Favorites wink.gif Jis yra kur galima -Sekti šią temą | Siųsti temą elektroniniu paštu | Spausdinti šią temą | Add/Remove Favorites Nu va nukopijavau tau visa ta eilute,kad matytum kur yra rolleyes.gif wink.gif
P@nter@
QUOTE (Jomke @ 2004 08 19, 13:36)
QUOTE (P@nter@ @ 2004 08 19, 12:33)
Ar cia neveikia tas Favorites   ar as nemoku naudotis? g.gif
Kai pasirenku kokia tema pasispaudziu Favorites  meta klaida  blink.gif
Kalida skamba va taip va
Error

- Or -

Ka daryt pagelbekit  rolleyes.gif

O tai gal tu ne ta spaudi rolleyes.gif Reikia spausti ant Add.//Remove Favorites wink.gif Jis yra kur galima -Sekti šią temą | Siųsti temą elektroniniu paštu | Spausdinti šią temą | Add/Remove Favorites Nu va nukopijavau tau visa ta eilute,kad matytum kur yra rolleyes.gif wink.gif

Ot tikrai ne ta spaudziu cool.gif doh.gif as kad spaudau ta kur pagalba/paieska/nariai/kalendorius/favorites laugh.gif laugh.gif wub.gif

Aciu labai
Jomke
QUOTE (P@nter@ @ 2004 08 20, 08:50)
Ot tikrai ne ta spaudziu cool.gif doh.gif as kad spaudau ta kur pagalba/paieska/nariai/kalendorius/favorites laugh.gif laugh.gif wub.gif

Aciu labai

sita spaudi tada kai jau nori pasiziureti kas yra tavo favorituose padeta wink.gif
talija
aciu Jomke uz issamu atsakyma, dabar ir as pamaciau kur tie Favoritai biggrin.gif

nepykit as cia dar zalia, kiekviena karta ka nors naujo atrandu laugh.gif
pa_radize
sorry,bet arba tu favoritu vel neber,arba as vista ir nematau
gal galit pagelbet? unsure.gif
Papildyta @ [mergetime]1095692892[/mergetime]
ajai radau ir as.tikra ziopla clap.gif daba ti naudosiuos,nes jau irgi buvau pavargus laxtyt po visa foruma ir ieskot temu,kurios domina.dabar tereix palakstyt,kad jas visas surast ir idet i favorite clap.gif
SuperMama
Radau kažkoius favorites, instaliavau, bet jie man visai nepatinka. g.gif

Visų pirma reikia žymėti temų sąraše (mėlyna "varnelė), o ne skaitant pačioje temoje.
Antras dalykas - pažiūrėti galima tik viename forume esančius, o ne visame.

Vienu žodžiu einu išinstaliuosiu, lauksime tokiu pat kaip ir buvo anksčiau.
Lukutis
paaiskinkit man bukam zmogeliui, o kaip tomis melynomis varnelemis naudotis, nes as anksciau nesinaudojus favoritemis, tai uztat ir nesuprantu kaip vika reikia padaryti. g.gif
Meila
Tikrai lauksime tokių kaip buvo anksčiau, o tai dabar nerandu aš tų favorites g.gif
Devi
Tai visdelto yra tie favoritai ar ne? Nors tu nusisauk nerandu blink.gif gun_bandana.gif megalol.gif

Vadinasi nera "Sekti šią temą | Siųsti temą elektroniniu paštu | Spausdinti šią temą........................." schmoll.gif beee.gif
Board
Nera siuo metu favoritu. Iseitis - naudotis jusu interneto browserio favoritais. blush-anim-cl.gif
Devi
O gaila, kad nera sad.gif butu thumbup.gif dalykas biggrin.gif interneto browserio favorites ir taip prikimstos blink.gif megalol.gif
Juste
Kaip gerai buvo anksčiau kai buvo favorite,tik paspaudi ir atsiranda visos tau priimtinos temos. smile.gif O dabar ieškok užzimušdama. sad.gif Supermama gal numatoma kada vėl atsiras favorite blink.gif
SuperMama
Jau greitai tongue.gif ... taip sakant supermama.lt dviejų metukų gimtadienio proga cool.gif
Jomke
clap.gif clap.gif clap.gif kad vel bus FAVORITAI .Be ju blogai cry.gif vis kazko nerandu kai reik greitai blink.gif
SuperMama
Gal kas turi Internet Explorer'į lietuvišką?
Kaip Favorites teisingai vadinasi? ax.gif
Lašelis
QUOTE(SuperMama @ 2005 01 20, 11:50)
*

Pati geriausia zinia siemet!! Del manes tai vadink kaip nori, bele butu!!!!!

4u.gif 4u.gif yahoo.gif yahoo.gif
Aurėja
QUOTE(SuperMama @ 2005 01 20, 09:50)
*

Jau sužinojau - PARANKINIAI biggrin.gif
ačiū Sairei* už pagalbą
notworthy.gif
SuperMama
Ar keisti į tuos rara.. kaip juos ten ? ax.gif
Aurėja
QUOTE(SuperMama @ 2005 01 20, 13:28)
Ar keisti  į tuos rara.. kaip juos ten ?  ax.gif
*

laugh.gif liežuvį nusilaužt galima... Parankiniai, tai atseit "pagalbininkai", ane?.. nežinau, ar būtina keist. Bet įprasti įmanoma.
SuperMama
Padaryta 4u.gif
Ir rasite savo seniai seniai įtrauktas temas thumbup.gif
Parankiniai galėtų būti ir porankiniais - temos, kurios visada po ranką. biggrin.gif

O gal pavadinti Mėgstamiausi ?
Dikė
Parankiniai, tai schmoll.gif, jau daug geriau mėgstamiausi tongue.gif
SuperMama
Kai įtrauksite temą į Favorites, maytiste ją skyrelio temų sąraše kitaip: jos eilutė bus paryškintoje lentelėje. Man atrodo taip patogu 4u.gif
Savūnė
Parankinis – tai kaip kokio boso padlaižys. Aš siūlau vadinti mėgstukais 4u.gif
Lašelis
Valio!!!!!!!!!!!!!! Aciu SuperMama!!!!! Fantastiska!!!! thumbup.gif thumbup.gif yess.gif yess.gif yess.gif yess.gif yess.gif yess.gif yess.gif
Perliukas
Aciu smile.gif Aciu smile.gif Aciu 4u.gif

Kai pamaciau dienorascius ir galerija , supratau ,kad jau greitai ateis laikas ir favoritams tongue.gif

O Favoritu pavadinima ar butina keisti ? , gal tegu lieka tas angliskas ... unsure.gif
SuperMama
QUOTE(Perliukas @ 2005 01 21, 17:27)
Kai pamaciau dienorascius ir galerija , supratau ,kad jau greitai ateis laikas ir favoritams  tongue.gif
*

Nusprendžiau, kad vis gi Gimtadienis, reikia pasigražinti biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.