SuperMama , negi tikrai nera jokios jokios galimybes, kad padaryti favorite? na , kad matyti megstamiausias temas? Man labai nepatinka ta prenumerata , kai info ateina i pasto deze.....
siam forumui Favorites papildymo nera.
O veliaveles tai mazdaug tas pats kaip ir taskelis vokelyje, nelabai pastebimas. Jeigu tau tiesiog reikia zinoti kokios temos yra favorites, tai galima pasinaudoti valdymo skyede esanciomis prenumeratomis. Bet ten nesimato ar yra naujas atsakymas ar ne. Tiesiog sarasas su nuorodomis. Tai tiek.
Laseli, as tiesiog neapsikentusi atsidariau kita pasto deze ir ta pasto adresa nuroziau savo valdymo skyde. Dabar visi pranesimai keliauja ten, o mano normali pasto deze lieka normaliam pastui. O temu prenumerata tada atlieka Favorites vaidmeni
Beje, pastebejau, kad atsakant i neuzprenumeruota tema po zinutes ivedimo langu yra galimybe pazymeti ar ijungti pranesima elektroniniu pastu. Jei nenori uzsiprenumeruoti tos temos, tai galima nuimti varnele
radau siokia tokia favorites modifikacija.
Negarantuoju, kad ji veikia idealiai, todel prasau dabar visus kuri laika patestuoti. Jei pastebesite kazkokiu nesklandumu su sia funkcija, labai prasau pranesti man. Kadangi nezinau ar paliksiu ja ar ne (priklausomai nuo to kaip ji veiks), tai ir vertimo i lietuviu kalba kol kas nedariau.
SuperMama, arba man su akim blogai siandien, arba nematau as favoritu siandien ......
o kaip su tais favoritais gyvenot, ką darėt? gal man irgi jų baisingai reikia, o nesinaudoju
Nugi ten isidedi visas temas, kurios tau aktualios, kurios tave domina. Ir paskui matai, ar yra postu nauju toj temoj, ar ne. Ir kai ieini i ta tema is Favoritu, tai nukelia tave i pirma neskaityta zinute. Paprasta ir viskas po ranka. Nereikia klaidzioti po visa foruma ieskant temos kuria tu kazkada susidomejai. Nu man buvo super dalykiuka.....ale neber
Zinoma ir tau baisiai reikia!
cia jau as prisidirbau
tik kad issiaiskinti ka padariau reikes laiko...
Niu bet issiaikinsi?
Kencianciam-dangus! Oi, favorites
dabar atsirado?
man neatsirado
oi, atsirado
Fea, paaiškink kas atsirado, kur tuos favoritus rasti
ir pas mane jau yra.... a to vakar visa diena keikiaus galvodama kad cia man vienai forumas luzineja....
Kaip seniai aš šito laukiau dalyko, nu bet gi naudotis nemoku. Help.Paaiškinkit kas nors kaip pasidaryt tuos favoritus.
Pasiziurek prie temos , po desine puse yra add/remove favorites.Jei tu tema isikelsi i favorites, tu bet kada uzejus i foruma , gali ja pasiziureti ir nereikia ilgai klaidzioti. O favorites gyvena forumo virsuje , us zvaigzdutes.Ten paspaudus, pamatysi, ar yra atsakymai tave dominancioje temoje.Kai jau ta tema neberupi, gali istrinti is favoritu. Sian sunkiai kazkaip mintys deliojasi, jei neaisku , rasyk dar
Na ačiū ačiū lašeli. Tu tiesiog labai aiškiai dėlioji mintis.
Ar cia neveikia tas Favorites ar as nemoku naudotis?
Kai pasirenku kokia tema pasispaudziu Favorites meta klaida Kalida skamba va taip va Error You have no favorite topics set. Set them by either clicking the envelope icon on the far left of the topic when in forum view. - Or - By Clicking the Add/Remove Favorite Link when viewing a topic Ka daryt pagelbekit
O tai gal tu ne ta spaudi
Ot tikrai ne ta spaudziu Aciu labai
sita spaudi tada kai jau nori pasiziureti kas yra tavo favorituose padeta
aciu Jomke uz issamu atsakyma, dabar ir as pamaciau kur tie Favoritai
nepykit as cia dar zalia, kiekviena karta ka nors naujo atrandu
sorry,bet arba tu favoritu vel neber,arba as vista ir nematau
gal galit pagelbet? Papildyta @ [mergetime]1095692892[/mergetime] ajai radau ir as.tikra ziopla
Radau kažkoius favorites, instaliavau, bet jie man visai nepatinka.
Visų pirma reikia žymėti temų sąraše (mėlyna "varnelė), o ne skaitant pačioje temoje. Antras dalykas - pažiūrėti galima tik viename forume esančius, o ne visame. Vienu žodžiu einu išinstaliuosiu, lauksime tokiu pat kaip ir buvo anksčiau.
paaiskinkit man bukam zmogeliui, o kaip tomis melynomis varnelemis naudotis, nes as anksciau nesinaudojus favoritemis, tai uztat ir nesuprantu kaip vika reikia padaryti.
Tikrai lauksime tokių kaip buvo anksčiau, o tai dabar nerandu aš tų favorites
Tai visdelto yra tie favoritai ar ne? Nors tu nusisauk nerandu
Vadinasi nera "Sekti šią temą | Siųsti temą elektroniniu paštu | Spausdinti šią temą........................."
Nera siuo metu favoritu. Iseitis - naudotis jusu interneto browserio favoritais.
O gaila, kad nera
Kaip gerai buvo anksčiau kai buvo favorite,tik paspaudi ir atsiranda visos tau priimtinos temos.
Jau greitai
Gal kas turi Internet Explorer'į lietuvišką?
Kaip Favorites teisingai vadinasi?
Ar keisti į tuos rara.. kaip juos ten ?
Padaryta
Ir rasite savo seniai seniai įtrauktas temas Parankiniai galėtų būti ir porankiniais - temos, kurios visada po ranką. O gal pavadinti Mėgstamiausi ?
Parankiniai, tai
Kai įtrauksite temą į Favorites, maytiste ją skyrelio temų sąraše kitaip: jos eilutė bus paryškintoje lentelėje. Man atrodo taip patogu
Parankinis tai kaip kokio boso padlaižys. Aš siūlau vadinti mėgstukais
Valio!!!!!!!!!!!!!! Aciu SuperMama!!!!! Fantastiska!!!!
Aciu
Kai pamaciau dienorascius ir galerija , supratau ,kad jau greitai ateis laikas ir favoritams O Favoritu pavadinima ar butina keisti ? , gal tegu lieka tas angliskas ... |