Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Išsvajotos atostogos!
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Aurėja
Išsvajotos atostogos!

Pagaliau – išsvajotos vasaros atostogos! Saulė, jūra, kelionės, įvairių šalių sostinės, egzotiškos salos, o gal ramus poilsis Lietuvos kaime, braškės ir šviežias pienas, knyga ir sūpuoklės po obelim... Kokia jūs būnate tuomet, kai jūsų poilsio netrikdo nei šurmuliuojantys vaikai, nei darbiniai rūpesčiai, kaip ilsitės ir atsipalaiduojate? Kviečiam visas supermama.lt forumo dalyves (suaugusias merginas ir moteris) dalyvauti fotokonkurse „Išsvajotos atostogos!” ir pasidalinti su mumis savo atostogų akimirkomis, kai turėjote progos pailsėti nuo įprastų „mamiškų“ ir kitų pareigų.

Nuotraukos su vaikučiais šiame konkurse nebus tvirtinamos!

Kviečiame susipažinti su bendrosiomis fotokonkursų TAISYKLĖMIS:

Nepamirškite sugalvoti nuotraukai pavadinimą! Kaip visada, prašome rašyti jį lietuviškomis raidėmis (š,ą,č,ę,ė,į,ų,ū,ž).

Nuotraukas konkursui pateikti galėsite 2007 06 27 – 2007 07 20.
Už 3 labiausiai patikusias nuotraukas balsuosime nuo 2007 07 21 iki 2007 07 27.

Konkurso dalyvio paraišką pildykite čia: http://www.supermama.lt/foto

Net 5 laimėtojų laukia puikūs prizai šių metų atostogoms – knygos ir Tajos CD!

Nikole de Buron “BRANGUSIS, AR MANE GIRDI?”
anotacija:
user posted image
T. Jaud "VISIŠKAS IDIOTAS" (2 prizai)
anotacija:
user posted image
Gaby Hauptmann "ERŽILŲ PARADAS"
Anotacija:
user posted image
Taja CD "Tu mano širdyje"
user posted image

Prizus galima bus pasirinkti! (I-osios vietos laimėtoja renkasi iš 5 prizų, II-osios vietos laimėtoja - iš 4, ir t.t.)

Konkurso administratorė - Rustė
Jei norėsite keisti nuotrauką, jos pavadinimą, ar turėsite kitų klausimų dėl fotokonkurso, rašykite juos moderatorei Rustei asmenine žinute.

Sėkmės!
Valerija
thumbup.gif koks faias konkursas wub.gif thumbup.gif
Tai bent grožybių tūrėtų būti... bigsmile.gif
Sunku bus surasti nuotrauką kurioje be vaikų ilsėčiausi doh.gif
Lakūdra
QUOTE(Valerija @ 2007 06 27, 14:32)
thumbup.gif koks faias konkursas wub.gif thumbup.gif 
Tai bent grožybių tūrėtų būti... bigsmile.gif
*

bet ir su vaikais gi pailsėt galima wub.gif
Valerija
QUOTE(Lakūdra @ 2007 06 27, 14:52)
bet ir su vaikais gi pailsėt galima   wub.gif
*

O aš supratau, kad šiame konkurse būtent be vaikų poilsis g.gif
Nes daug kas gali sugalvoti, kad va įdėsiu mielą nuotrauką kurioje su vaikučiu pvz. apsikabinusi ir va daug ką tokia nuotrauka gali pakabinti būtent vaikučio mielumas. O tada tos kurios dar neturi vaikų gali pradėti pykti, kad atseit diskriminacija ir t.t.
na čia mano pamastymai ax.gif
Lakūdra
QUOTE(Valerija @ 2007 06 27, 15:18)
Nes daug kas gali sugalvoti, kad va įdėsiu mielą nuotrauką kurioje su vaikučiu pvz. apsikabinusi ir va daug ką tokia nuotrauka gali pakabinti būtent vaikučio mielumas. O tada tos kurios dar neturi vaikų gali pradėti pykti, kad atseit diskriminacija ir t.t.
*

drinks_cheers.gif
tai čia senai jau konkursuose taikoma metodika su vaikais
LT saulele
kiek gražių forumiečių pamatysim thumbup.gif bis.gif flirt.gif flirt.gif flirt.gif
Aurėja
QUOTE(Valerija @ 2007 06 27, 14:32)
*

tikimės kad atrandat tokių retų akimirkų, kai galit skirti laiko poilsiui ir tik sau, arba ilsitės dviese su savo antrąja puse (kuris taip pat gali būti nuotraukoje), be vaikučių pabiručių, kuriems (sutikite) mūsų konkursų galerijoje skirta daugybė erdvės ir temų, tad šįkart nuotraukos su mažyliais nebus tvirtinamos.
*vandene*
*

Bet gi sis saitas skirtas tevams ar ne? g.gif Virsiuj parasyta kad sis interneto klubas yra tevams... Tai tos kurios neturi vaiku, neturetu pykti mirksiukas.gif
Lakūdra
QUOTE(Renytė @ 2007 06 27, 19:45)
Bet gi sis saitas skirtas tevams ar ne?  g.gif Virsiuj parasyta kad sis interneto klubas yra tevams... Tai tos kurios neturi vaiku, neturetu pykti  mirksiukas.gif
*

o tu žinai kiek šiame saite vaikų? g.gif g.gif g.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif
arba kaip su nestuke.gif ????
Justutis
QUOTE(Aurėja @ 2007 06 27, 13:27)
Kviečiam visas supermama.lt forumo dalyves (suaugusias merginas ir moteris)

O tai jaunesnės nei 18 metų negali dalyvaut? unsure.gif
Lakūdra
QUOTE(Been_gone @ 2007 06 27, 21:07)
*

jaunesnė dar paauglė g.gif
Justutis
Labai gaila, bet ką padarysi unsure.gif blush2.gif
Minerva
QUOTE(Been_gone @ 2007 06 27, 21:07)
*

Kas čia per tendencijos? - forume kuo toliau, tuo daugiau vaikų dalyvauja doh.gif
Abo
pagaliau galiu dalyvaut thumbup.gif žinoma, jei normalią nuotrauką rasiu smile.gif
Gaziulka
QUOTE(Lietuvos saulele @ 2007 06 27, 14:42)
kiek gražių forumiečių pamatysim    thumbup.gif  bis.gif  flirt.gif  flirt.gif  flirt.gif
*

as kazkodel itariu, kad butent del sios priezasties nuotrauku skaicius nebus labai didelis. na arba bus nemazai "idomiu" rakursu - nugara, sonu, uz gelytes ir pan biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Minerva @ 2007 06 27, 22:10)
Kas čia per tendencijos? - forume kuo toliau, tuo daugiau vaikų dalyvauja doh.gif
*

SuperMamu vaikai tai auga cool.gif
Valerija
Kokia gera nuotaika ir labai atpalaiduojančios nuotraukos, tiesiog žiūriu į jas ir pati nukeliauju mintimis ten kur šilta šilta.... vacation1.gif vacation4.gif .
Nes už lango brrrrrr
grange
thumbup.gif geras konkursas, pagaliau galim dalyvauti ir kas be vaikučių ax.gif
Matelyk
ech sad.gif mano atostogos tik nuo liepos 23 verysad.gif
MELDA
QUOTE(Aurėja @ 2007 06 27, 15:47)
tikimės kad atrandat tokių retų akimirkų, kai galit skirti laiko poilsiui ir tik sau, arba ilsitės dviese su savo antrąja puse (kuris taip pat gali būti nuotraukoje), be vaikučių pabiručių, kuriems (sutikite) mūsų konkursų galerijoje skirta daugybė erdvės ir temų, tad šįkart nuotraukos su mažyliais nebus tvirtinamos.
*

labai gerai, labai, nes kai fotografuojamės su vaikais , tai " tik jie ir matosi", o dabar bus daug mamų ir truputis tėčių mirksiukas.gif
Ice
O galima dėti poros metų senumo nuotrauką? rolleyes.gif
Aurėja
QUOTE(Ice @ 2007 06 28, 08:55)
O galima dėti poros metų senumo nuotrauką?  rolleyes.gif
*

žinoma! bigsmile.gif
*vandene*
QUOTE(Lakūdra @ 2007 06 27, 20:18)

o tu žinai kiek šiame saite vaikų?  g.gif  g.gif  g.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif
arba kaip su  nestuke.gif  ????

*

tai turbut cia daugiau vaiku negu tevu doh.gif
o nestuke.gif tai busimos mamos, jos nenuskriaustos, nes buvo nestukiu konkursas.
Lakūdra
QUOTE(Renytė @ 2007 06 28, 09:59)
tai turbut cia daugiau vaiku negu tevu  doh.gif
nestuke.gif tai busimos mamos, jos nenuskriaustos, nes buvo nestukiu konkursas.
*

kuriose ne visos galėjo dalyvaut, nes nestuke.gif dar nesimatė doh.gif

user posted image
šita faina
*Drugelis
QUOTE(Lakūdra @ 2007 06 28, 09:22)
user posted image
*

Tiesiai per mano gimtadienį daryta nuotrauka biggrin.gif

Nesuprantu kame reikalas - lyg ir nusiunčiau savo nuotrauką patvirtinimui, bet nematau savęs tarp dalyvaujančių g.gif
Li
klausimukas ne į temą. ar nuotraukoje gali būti vaizduojamas smulkus darbelis atostogų metu, ar tik grynai poilsis? g.gif
Aurėja
QUOTE(balta_lelija @ 2007 06 28, 10:33)
klausimukas ne į temą. ar nuotraukoje gali būti vaizduojamas smulkus darbelis atostogų metu, ar tik grynai poilsis?  g.gif
*

siųskit, tik pažiūrėję, galėsim įvertint kas ir kaip

*Drugeliui - trūksta ryškumo, todėl buvo perkelta į "Pildomas" paraiškas redagavimui.
Li
QUOTE(Aurėja @ 2007 06 28, 11:00)
siųskit, tik pažiūrėję, galėsim įvertint kas ir kaip
*Drugeliui - trūksta ryškumo, todėl buvo perkelta į "Pildomas" paraiškas redagavimui.
*

OK, šiandien-ryt tikrai atsiųsiu mirksiukas.gif dalyvausiu konkurse, jei ne su ta, tai su kita nuotrauka thumbup.gif
grange
QUOTE(Matelyk @ 2007 06 28, 08:44)
ech sad.gif mano atostogos tik nuo liepos 23  verysad.gif
*

taigi gali dėti praėjusios vasaros, mačiau vieną foto ir 2004 metų. ne esmė manau..

O tiesa, dėl nepatvirtintos foto, tai kaipo dabar žinot kas negerai, ar per didelė ar dar kas? ar dar laukti, nes nebuvo kam? g.gif
Valerija
QUOTE(balta_lelija @ 2007 06 28, 10:33)
klausimukas ne į temą. ar nuotraukoje gali būti vaizduojamas smulkus darbelis atostogų metu, ar tik grynai poilsis?  g.gif
*

Pvz. mano mamai didžiausias poilsis yra ravėti gėlynus hihihi.gif , tai juk mielais darbeliais užsiėmus galima pailsėti... ax.gif biggrin.gif

Ši nuotrauka mane užkabino humoro jausmu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=13055
Vilika
QUOTE(Valerija @ 2007 06 28, 11:05)
Ši nuotrauka mane užkabino humoro jausmu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=13055
*

Mane šita irgi pralinksmino thumbup.gif Nors aš irgi panašią dėti norėjau..... :ax Net pavadinimas beveik toks pat biggrin.gif Kadangi kažkas mane aplenkė, tai teks kitos nuotraukos ieškoti tongue.gif
Rustė
o man va šita labai tokia įdomi.
neįprastas rakursas
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=13056
grange
user posted image

čia tikra jūra? gavlojau, kad kai būna paveikslai už nugaros kai fotkina blush2.gif
Zosytė
as kazkiap dar nematau tokios foto,kur ikazkuo uzkabintu, nebent ta kur neirastas rakursas,daugiau schmoll.gif g.gif

as kazkaip neturi utokiu foto ,vertu deti smile.gif
Aidulia
Man irgi kažkokios nevežančios nuotraukos kol kas. Keletas yra super nekokybiškų, stebiuosi, kad jas, apskritai patvirtino.
O ta su princu ir princese tai visai neatostoginė unsure.gif
Abo
QUOTE(Elina @ 2007 06 28, 12:00)
Man irgi kažkokios nevežančios nuotraukos kol kas. Keletas yra super nekokybiškų, stebiuosi, kad jas, apskritai patvirtino.
*

Ir netikra kažkokia. Bet gal klystu smile.gif
Džinė
Man kolkas gražiausios trys yra:
1)
user posted image
2)
user posted image
ir 3)
user posted image
sąvaržėlė
QUOTE(grange @ 2007 06 28, 11:04)
O tiesa, dėl nepatvirtintos foto, tai kaipo dabar žinot kas negerai, ar per didelė ar dar kas? ar dar laukti, nes nebuvo kam?  g.gif
*

Tai jei tarp "nepatvirtintų", juk dar nieko nesako - ji tiesiog dar nei priimta, nei atmesta. Atmestos, kurios kažkuo netiko būna prie "neužpildytų".
grange
QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 06 28, 13:17)
Tai jei tarp  "nepatvirtintų", juk dar nieko nesako - ji tiesiog dar nei priimta, nei atmesta. Atmestos, kurios kažkuo netiko būna prie "neužpildytų".
*

jau išsiaiškinau per až su moderatore kas jai netiko... wink.gif
Aurėja
user posted image
labai šauni nuotrauka thumbup.gif tokia nuotaikinga ir "kvepianti" atostogom kaime!
Li
Nu va, išsiunčiau savo nuotrauką mirksiukas.gif
Abo
Na kur tos nuotraukos, nedaug visai, pirmyn bigsmile.gif
Lakūdra
QUOTE(Abo @ 2007 06 28, 19:19)
Na kur tos nuotraukos, nedaug visai, pirmyn  bigsmile.gif
*

matyt dar nespėjo visos paatostogaut lotuliukas.gif
sąvaržėlė
user posted image

Va kas yra išsvajotos atostogos - be romano - nė iš vietos biggrin.gif Priminė mano romaną wub.gif su geležiniu riteriu kažkokioj pily hihihi.gif Bet tas buvo seniai. Užtat vyrai kokie patvarūs tongue.gif
com
QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 06 28, 20:46)
user posted image

Va jas yra išsvajotos atostogos - be romano - nė iš vietos
*

Nu visai jie tinka vienas kitam biggrin.gif

Man si absurdiskiausia user posted image
nengamo
Fainas konkursas thumbup.gif
Kolkas man šitos patinka labiausiai
user posted image
user posted image

Ir šita įdomi bigsmile.gif

user posted image

Ech,gal mb susiprotės padovanoti gerą fotiką gimtadienio proga,nes ta muilinė,tai tik muilui unsure.gif doh.gif
sdr
QUOTE(nengamo @ 2007 06 28, 21:10)

Ir šita įdomi bigsmile.gif

*

man tai sita akis gadina lotuliukas.gif
Vilika
QUOTE(com @ 2007 06 28, 20:53)
Man si absurdiskiausia

Galima gal ir švelnesnius išsireiškimus parinkti.... g.gif

Aš kol kas favoričių nematau, bet konkursas vėl labai ilgai tęsis, tad manau dar daug gražių ir įdomių foto atsiras mirksiukas.gif
Lakūdra
user posted image
tokia atostoginė thumbup.gif
Fedes
QUOTE(Elina @ 2007 06 28, 12:00)
*

yra dabar skirtingu skoniu nuotrauku, nors idomesnes idejos dar neradau ir as...

bet nepasakyciau, kad nekokybiskos. dar karta perziurejau - lyg ir kokybe visu normali, nebent kai kurios specialiai idetos del to, tas 'nekokybiskumas', manau, paverstas privalumu g.gif
grange
Man kol kas labiausiai patinka ta kur ant šieno, ir kur opa opa per bangas 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.