Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Išsvajotos atostogos!
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
GieNa
QUOTE(Matelyk @ 2007 07 05, 12:46)
  kokios čia atostogos mastau.gif
ant kažkieno nevietoj palikto moco užsiropštė, nusipleškino ir jau atostogos  lotuliukas.gif  g.gif
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif kaip po kokio paskutinio skambučio su dideliais bantais unsure.gif visai atostogom nekvepia schmoll.gif
Matelyk
QUOTE(GieNa @ 2007 07 05, 12:48)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif kaip po kokio paskutinio skambučio su dideliais bantais unsure.gif visai atostogom nekvepia schmoll.gif
*

arba per mergvakarį lotuliukas.gif
Sigita B.
QUOTE(Matelyk @ 2007 07 05, 12:50)
arba per mergvakarį  lotuliukas.gif
*

Man atrodo kad per mergvakarį nuotrauka daryta nes jei neklystu keliaraištis matosi rolleyes.gif
Matelyk
mano favoritės kolkas šios dvi rolleyes.gif

user posted image

user posted image

dar dvi sav yra, gal dar atsiras kokių išskirtinių nuotraukyčių bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Sigita B. @ 2007 07 05, 13:02)
Man atrodo kad per mergvakarį nuotrauka daryta nes jei neklystu keliaraištis matosi rolleyes.gif
*

SM mamos tikros seklės, viską išsiaiškina lotuliukas.gif lotuliukas.gif

nuotrauka ne tik kad konkurso temos neatitinka, bet net ir fotkinta ne atostogų metu doh.gif
Limcamca
QUOTE(Matelyk @ 2007 07 05, 13:07)
nuotrauka ne tik kad konkurso temos neatitinka, bet net ir fotkinta ne atostogų metu  doh.gif
*

Nu bet moderatorių patvirtinta g.gif
daniele
tai puse nuotrauku galima iskart isbraukti. Kur garantija, kad foto kur ant karuseliu nedaryta ne per atostogu, o koki paprasta vakara mieste atrakcionu parke. Ant medzio - kokiam parke, ant ezero - paprasta savaitgali ir t.t. doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Matelyk @ 2007 07 05, 11:46)
user posted image

kokios čia atostogos mastau.gif
ant kažkieno nevietoj palikto moco užsiropštė, nusipleškino ir jau atostogos  lotuliukas.gif  g.gif
*

sdr
QUOTE(Matelyk @ 2007 07 05, 13:07)

nuotrauka ne tik kad konkurso temos neatitinka, bet net ir fotkinta ne atostogų metu  doh.gif
*

o gal mergvakaris per atostogas buvo mastau.gif
Rustė
šiaip neįmanoma gi patikrinti kuri kur nuotrauka daryta, per atostogas ar dar kur nors.
atostogos tai relaxas, atsipalaidavimas, smagumai, ir nuotykiai patiriami tik per atostogas, linksmi ir nepakartojami.

todėl visos nuotraukos turi bent kažką iš to, ką suminėjau wink.gif

nes ir pačias atostogas mes suprantame skirtingai.vieniem tai šienas ir virtos bulvės su rūgpieniu kaime, kitam - kalnai Everestai, dar kažkam kojų mirkymas ežere ar jūroje wink.gif, o gal paprasčiausias pasivaikščiojimas miške...
Matelyk
QUOTE(daniele @ 2007 07 05, 13:24)
tai puse nuotrauku galima iskart isbraukti. Kur garantija, kad foto kur ant karuseliu nedaryta ne per atostogu, o koki paprasta vakara mieste atrakcionu parke. Ant medzio - kokiam parke, ant ezero - paprasta savaitgali ir t.t. doh.gif
Papildyta:
*

tai gal ir galima, tik bent jau kitose foto matosi kad yra relaksas, nu bet šioj jokio relakso neįžvelgiu schmoll.gif
daniele
Kiekvienas relaxuoja savaip. mirksiukas.gif Ne kiekviena patinka guleti, relax gali buti ir toks aktyvus. Bet apie tai jau buvo rasyta 4u.gif
Alaja
QUOTE(grange @ 2007 07 05, 10:42)
nu šita tai super  lotuliukas.gif  linksma labai  thumbup.gif
*

Man tai ji visai nesusijus su atostogom unsure.gif
Limcamca
Šrekinė foto tai susijusi su atostogomis: juk fone palapinių miestelis. Bet manęs ji nežavi. Iš naujų fotkių man šita labai user posted image thumbup.gif atostoginė, ir graži ir linksma thumbup.gif
laukine
QUOTE(Limcamca @ 2007 07 05, 16:21)
Šrekinė foto tai susijusi su atostogomis: juk fone palapinių miestelis. Bet manęs ji nežavi. Iš naujų fotkių man šita labai user posted image  thumbup.gif atostoginė, ir graži ir linksma  thumbup.gif
*

tai kad ji ne is nauju unsure.gif
Limcamca
QUOTE(laukine @ 2007 07 05, 16:28)
tai kad ji ne is nauju  unsure.gif
*

aš ją tik šiandien pamačiau, nes anksčiau buvo kita tongue.gif šita man labai graži bigsmile.gif
laukine
QUOTE(Limcamca @ 2007 07 05, 16:29)
aš ją tik šiandien pamačiau, nes anksčiau buvo kita  tongue.gif šita man labai graži  bigsmile.gif
*

nu kad net pavadinimas tas pats doh.gif

ir jau ji buvo uzkliuvusi cia, kad kita mamyte savo fotke prie juros pavadinima beveik nukopino nuo sios "pasaka Nidoje" g.gif

kazka praleidai tongue.gif
Limcamca
QUOTE(laukine @ 2007 07 05, 16:40)
nu kad net pavadinimas tas pats  doh.gif

ir jau ji buvo uzkliuvusi cia, kad kita mamyte savo fotke prie juros pavadinima beveik nukopino nuo sios "pasaka Nidoje"  g.gif

kazka praleidai tongue.gif
*

visks su ta fotke gerai, įsižiūrėk geriau biggrin.gif
laukine
na dabar jau matau, kad pakeista ax.gif
tavo gal super duper turbo kompas greiciau veza lotuliukas.gif
ir sakyciau, labiau tinkama, nebe eiline mirksiukas.gif

grazu wub.gif
sdr
QUOTE(Alaja @ 2007 07 05, 16:07)
Man tai ji visai nesusijus su atostogom unsure.gif
*

kazin ar kasdien palapinej nakvojam mastau.gif man palapinė tik per atostogas tongue.gif
sąvaržėlė
Ten greičiau vabaliukų parado koks renginys, bet kas žino - na gal kam ir sutapo su atostogom. Galų gale vis tiek šioks toks poilsis.

Pasiknaisiojau archyve ir ką gi bigsmile.gif - galiu parodyti Šreko mašinytę iš kitos pusės
http://i199.photobucket.com/albums/aa15/fo...pg?t=1183650697 hihihi.gif
2007 06 09

Jei ką konkuse nedalyvauju ir šrekinė nuotrauka su manim nieko bendro neturi biggrin.gif
Lakūdra
QUOTE(grange @ 2007 07 05, 09:42)
nu šita tai super  lotuliukas.gif  linksma labai  thumbup.gif
*

o čia berniukas ar mergaitė?
v*i*j*a
QUOTE(Lakūdra @ 2007 07 05, 21:58)
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif kunas turbut mergaites lotuliukas.gif
bet kauke tai berniuko tongue.gif
c-girl
QUOTE(Lakūdra @ 2007 07 05, 20:58)
*

Na man net abejoniu tokiu nekilo doh.gif Aisku, kad mergaite biggrin.gif
pupulis+
QUOTE(Lakūdra @ 2007 07 05, 21:58)
*

Nedalyvauju niekad jokiuose konkursuose,bet labai smagu bent akis paganyti i visas nuotraukas blush2.gif Asmeniskai man si nuotrauka yra tikrai isskirtine thumbup.gif Zinoma yra ir superiniu thumbup.gif ,bet nekilo mintis mergaite ar berniukas,nes man cia labai aisku,kad tai moteriskas kunas ir visai ne fitness4.gif Viskas normos ribose mirksiukas.gif
Manau nuotrauka verta demesio clap_1.gif
forever_strange
Labai grazios jusu visu nuotraukos, kurios dalyvauja konkurse ploja.gif
Jicky
Su tom pačiom nuotraukom keliuose konkursuose galima dalyvaut? g.gif

http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...w&phid=7797

http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=13180
grange
g.gif jaučiu kad nelabai. kaip nepagalvojo dėdama kad ta pati doh.gif
Jicky
QUOTE(grange @ 2007 07 06, 13:21)
g.gif  jaučiu kad nelabai. kaip nepagalvojo dėdama kad ta pati  doh.gif
*

Tai gal pagalvojo, nes kai dalyvauji tik dviejuose konkursuose ir tik su viena ta pačia nuotrauka, to pamiršt neįmanoma biggrin.gif
sdr
QUOTE(Supergirl @ 2007 07 06, 14:20)
Su tom pačiom nuotraukom keliuose konkursuose galima dalyvaut? g.gif
*

QUOTE(grange @ 2007 07 06, 14:21)
g.gif  jaučiu kad nelabai. kaip nepagalvojo dėdama kad ta pati  doh.gif
*

kažkada moderatorė buvo atsakius, kad galima, jei nuotrauka nelaimėjo pirmos vietos mirksiukas.gif
Jicky
QUOTE(rds @ 2007 07 06, 13:26)
kažkada moderatorė buvo atsakius, kas galima, jeinuotrauka nelaimėjo pirmos vietos  mirksiukas.gif
*

Aaa, aišku. Va bežiūrinėjant, dar kelias vienodas atradau ax.gif
Bet man tai labai be ryšio šitoks dalykas atrodo schmoll.gif
laukine
QUOTE(Supergirl @ 2007 07 06, 14:33)
Aaa, aišku. Va bežiūrinėjant, dar kelias vienodas atradau  ax.gif
Bet man tai labai be ryšio šitoks dalykas atrodo schmoll.gif
*

paviesink 4u.gif

drinks_cheers.gif
tai kur tada vadinamas anonimiskumas g.gif

nebe lygios teises gaunasi unsure.gif
sdr
QUOTE(laukine @ 2007 07 06, 14:38)
paviesink  4u.gif

drinks_cheers.gif
tai kur tada vadinamas anonimiskumas  g.gif

nebe lygios teises gaunasi  unsure.gif
*

mane tai juokinat su tuo anonimiškumu doh.gif ką keičia tas "anonimiškumas", kitas mamytes iš nuotraukų atpažįstu, tai irgi nėra anonimiškumo biggrin.gif
Muskari
Tik nelabai suprantu tikslo dėt tą pačią nuotrauką, jei anam konkurse ji surinko mažai balsų... g.gif
laukine
QUOTE(rds @ 2007 07 06, 14:40)
mane tai juokinat su tuo anonimiškumu  doh.gif  ką keičia tas "anonimiškumas", kitas mamytes iš nuotraukų atpažįstu, tai irgi nėra anonimiškumo  biggrin.gif
*

na tada lai taisyklese, apie kurias cia nuolat primenama daro kazkokius pakeitimus g.gif
nes ir man jau juokinga tongue.gif

QUOTE(Mama Agnė @ 2007 07 06, 14:45)
Tik nelabai suprantu tikslo dėt tą pačią nuotrauką, jei anam konkurse ji surinko mažai balsų...  g.gif
*

logiska drinks_cheers.gif
katalike
man tai šita geriausia
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=13151
o šita efektinga
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=13256
bijočiau ohmy.gif
Džinė
QUOTE(katalike @ 2007 07 06, 16:30)

aš irgi žiūrėjau, galvoju - kaip ten taip užsiropšt doh.gif biggrin.gif
bet graži nuotrauka didis.gif
logika
QUOTE(katalike @ 2007 07 06, 15:30)

oho ta antra nuotrauka blink.gif
kajote
QUOTE(Mama Agnė @ 2007 07 06, 04:45)
Tik nelabai suprantu tikslo dėt tą pačią nuotrauką, jei anam konkurse ji surinko mažai balsų...  g.gif
*

Pritariu drinks_cheers.gif

Oho blink.gif http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=13256 bet ir drasumas merginos g.gif Saunuole 4u.gif Grazi foto thumbup.gif tik biski ryskumo truksta rolleyes.gif
sygyta
QUOTE(kajote @ 2007 07 06, 18:56)
Pritariu drinks_cheers.gif

Oho  blink.gif http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=13256 bet ir drasumas merginos g.gif Saunuole 4u.gif Grazi foto thumbup.gif tik biski ryskumo truksta rolleyes.gif
*

negalvokit ,kad ten po kojomis nieko nera lotuliukas.gif
geras kadras paimtas.sauni foto thumbup.gif
sdr
QUOTE(sygyta @ 2007 07 06, 20:51)
negalvokit ,kad ten po kojomis nieko nera lotuliukas.gif
geras kadras paimtas.sauni foto thumbup.gif
*

na po kojomis tai akmuo, bet po akmeniu tainieko nematau blink.gif nelipčiau unsure.gif
sygyta
QUOTE(rds @ 2007 07 06, 21:16)
na po kojomis tai akmuo, bet po akmeniu tainieko nematau  blink.gif  nelipčiau  unsure.gif
*

tai kadre nieko nera biggrin.gif o uz kadro....
sdr
QUOTE(sygyta @ 2007 07 06, 21:17)
tai kadre nieko nera biggrin.gif  o uz kadro....
*

kas uz kadro blush2.gif

ar turi omeny, kad ten apačioj ne tarpeklis, o tik keli metai ir vėl uolos g.gif
sygyta
QUOTE(rds @ 2007 07 06, 21:22)
kas uz kadro  blush2.gif kaip suprantu ten gal kazkos takelis praeina, ar kas  g.gif
*

na o as suprantu ,kad po akmeniu toliau tesiasi kalnai.joks sveiko proto zmogus nelips,jei po apacia nieko nebus biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(rds @ 2007 07 06, 21:22)
kas uz kadro  blush2.gif

ar turi omeny, kad ten apačioj ne tarpeklis, o tik keli metai ir vėl uolos  g.gif
*

butent
sdr
QUOTE(sygyta @ 2007 07 06, 21:27)
na o as suprantu ,kad po akmeniu toliau tesiasi kalnai.joks sveiko proto zmogus nelips,jei po apacia nieko nebus biggrin.gif
Papildyta:

butent
*

aaai rolleyes.gif , bet aš vistiek nelipčiau, bijočiau ir tuos kelis metrus nusitrėkšti blush2.gif lotuliukas.gif
laukine
user posted image
stebukles minti kazkas nugvelbe hihihi.gif

zmones i kabakus turbut tik per atostogas vaiksto rolleyes.gif
daniele
Cia turbut HBH pas Juozapa netoli Sventoji, mes ten bunam pvz. tik per atostogas, nes patys is Vilniaus. tongue.gif Reiskia viskas tvarkoj. 4u.gif Ir nuotaika jauciasi labai linksma, man patinka thumbup.gif
Muskari
Gal aš ir neteisi, bet kažkaip neįtikinamai man atrodo tas tarpeklis ir stovėjimas ant akmens. Atsiprašau nuotraukos autorės, jei aš neteisi, bet manau, kad kažkiek ties ta nuotrauka padirbėta.
Bet rezultatas šaunus wink.gif
sygyta
QUOTE(Mama Agnė @ 2007 07 06, 21:45)
Gal aš ir neteisi, bet kažkaip neįtikinamai man atrodo tas tarpeklis ir stovėjimas ant akmens. Atsiprašau nuotraukos autorės, jei aš neteisi, bet manau, kad kažkiek ties ta nuotrauka padirbėta.
Bet rezultatas šaunus  wink.gif
*

as nemanau kad cia pamontuota.
gamtoj dar netaip buna biggrin.gif
laukine
QUOTE(Mama Agnė @ 2007 07 06, 21:45)
Bet rezultatas šaunus  wink.gif
*

turbut mamuk nesi kalnuose buvus g.gif
Muskari
mamukas yra kalnuose buvus. Ir ne kartą. žinau, kad taip gali būt ir žinau, kad tokiuose kalbnuose vėjai nepastovūs. bet va, kad žmogus taip ryžtųsi lipti - dar nemačiau. juk gana sudėtinga ant tokio akmens nusileist. o paskui dar kažkaip užlipt reikia blink.gif
daniele
Man atrodo, jei gerai iziureti, ten is kares puses yra mazesne uola ir net seselis krenta. Zodziu, jei tiesiai ziureti, atrodo, kad viena didele, toliau akmenys ir dar viena uola. Bet jei i sona - tai uz nugaros pirmos uolos, dar viena mazene yra. Iseina efektas laipteliu.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.