Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Pasižaiskim :D
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai > Bendros diskusijos apie vardus
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Cikadelė
Muminukas ,,įmetė" įdomią nuorodą:

Spausti čia

Pasirinkite Baby Names Advisor

user posted image

Parašykite savo mamos vardą, tėtės vardą ir laukite rezultato...arba taip galite išbandyti savo esamų, būsimų vaikų vardų variantus ax.gif

p.s kadangi pastebėjau, kad Prie naudingų nuorodų atsirado žinučių apie tokius bandymus, sukūriau šią temą- siūlau ..pažaisti", pakomentuoti įvairius variantus...tiesiog taip- laisvalaikiui mirksiukas.gif

QUOTE(muminukas @ 2007 06 25, 19:39)
Idomus tinklalapis. Pagal tevu vardus ir vaiko lyti isrenka varda  smile.gif

http://babynamesfamily.com

lotuliukas.gif mano Kotryna turėjo būti Laila biggrin.gif

o būsimas sūnus 4u.gif Thor......

abu vardai daniškos kilmės...o berniuko vardas itin stiprus- dievas Toras, aukščiausiasis skandinavų Ygdrasilio dievas pagal reitingą thumbup.gif

ačiū, muminuk, labai fainai pasižaisti thumbup.gif
HappyAngel
O pagal mano ir vyro vardus nieko neranda doh.gif Ir trumpinius bandžiau, vis tiek neišeina schmoll.gif
zuasta
O pagal musu vardus turejo buti sunus Anderson, Ander. Vienas ir yra Andrius thumbup.gif , nors man tas vardas nepatiko... blush2.gif
Sophi

*

Pabandžiau. Man kažkodėl tik 'Indian' kilmės vardus siūlo.
Onora
tikrai labai įdomu, mergaitė- Effie, o berniukas Christian smile.gif
einu dabar kita vyra išsirinksiu lotuliukas.gif
Ridikute
man išmetė - Zakary ir Brianna biggrin.gif
melana
Mūsų abiejų vardai lietuviški tai nieko nerado verysad.gif
HappyAngel
QUOTE(melana @ 2007 06 26, 17:22)
Mūsų abiejų vardai lietuviški tai nieko nerado  verysad.gif
*

Tai vat ir man tas pats verysad.gif
Makalius

*

Įvedžiau tėvų vardus. Išmetė Tito lotuliukas.gif o man visai fainas blush2.gif
Irmavi
QUOTE(Makalius @ 2007 06 26, 20:59)
Įvedžiau tėvų vardus. Išmetė Tito  lotuliukas.gif o man visai fainas  blush2.gif
*

..o mums gavos Richard - nors realiai gavos Tomas clap.gif
Makalius
QUOTE(Irmavi @ 2007 06 26, 22:06)
..o mums gavos Richard - nors realiai gavos Tomas clap.gif
*

Reikėjo Pablu Chose San Pedru pavadint irnesakyk.gif
Eliana
As isvis turejau Tanesha but pavadinta mastau.gif blink.gif lotuliukas.gif
saulala
Mūsų su vyru vardai lietuviški (Saulė ir Saulius), tai nieko nerado. Nuėmiau nuo savo vardo galūnę - paaiškėjo, kad sūnus Jacob gali būti. Turbūt dėl to išrinko, kad Saul yra biblinis vardas.

O mane tėvai galėjo pavadinti afrikietišku vardu - Ami (reiškia "šeštadienio vaikas").

Geras, radau, kad Dalia - tai populiarus afrikietiškas vardas, reiškiantis "Gentle" (švelni, romi).
Nieko sau
Mano Ignius turėtų būti Felicia cool.gif arba Felix, o jeiturėčiau dukrą ji turėtų būti vardu Unique bigsmile.gif
Aš turėčiau būti Cecelia, o mano vyras - Darius bigsmile.gif (iš tiesų jis Marius bigsmile.gif ).
kamileh
Bandžiau draugams vardus išburt tai niekieno nerado... Tik man ir mano tariamam broliui rado biggrin.gif Ir abiems biblijiniai, o man visos tos Biblijos... schmoll.gif

Turėčiau būti Chloe, o mano brolis Jair biggrin.gif
family
mano Ema turetu buti Amir,o jei tureciau berniuka Jabbar,abu vardai arabiskos kilmes biggrin.gif as tureciau buti Nina (realiai esu Lina) o vyro niekaip neranda ax.gif
grange
bigsmile.gif nu ką aš turėjau būt Loreta ( vietoj Jolitos ) bigsmile.gif

Nireglina
Ttai bent prisižaidžiau įrašydama savo, draugų, giminių ir artimųjų vardus lotuliukas.gif Mano vienas iš sūnų turėjo būti Khalid doh.gif , antram sūnui varianto nepasiūlė lotuliukas.gif Aš pati turėjau būti Lelia. Esu Lina.
Piktukė
Hmm... man siulo savo dukryte pavadinti mano vardu blink.gif o berniuka Alanu pavadinti smile.gif tikrai taip nei uz ka nepavadinciau sunaus, o ir dukros savo vardu nenoreciau kviesti schmoll.gif
Aidulia
Aš turėčiau būti Lakeshia blink.gif . Vienas sūnus Clifford, dukra Kathrine
litavkasam
O man nieko neduoda unsure.gif mano su vyru vardai lietuviši ir abiejų tėvai pavadinti lietuviškais vardais ir nieko neduoda schmoll.gif
Girasol
tureciau buti Delma doh.gif lotuliukas.gif o kas keisciausia, mano vardas ir yra is 5 raidziu ir jame yra keturios raides is siulomo vardo bigsmile.gif
Niutsi
Vaje, kaip prisijuokiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Šauni temelė 4u.gif
Bandžiau daug variantų, rašiau vardą ir LT ir anglišku variantu, nes nežinau, kaip čia geriau užrašius, tai štai ką man "metė" lotuliukas.gif
Ana+Ričardas: Reuben, Rena
Anna+ Ričardas: Ervin, Alexa (o čia tai wub.gif thumbup.gif , nes seniausiai nuspręsta, jog mergytė pas mus tikrai bus Aleksandra, tai šis tas panašaus thumbup.gif )
Ana+ Richardas: Bo ( blink.gif ), Mamie ( doh.gif )
Anna+ Richardas: Aron, Mara
Ana+ Richard: Alex, Raquel
Anna+ Richard: Ervin, Margo

Ir dėl juoko trumpinius "suvedžiau" biggrin.gif
Ania + Ryčka: Michal, Luisa

O štai aš turėčiau būti:
Galina+ Justas: Dayne
Galina+ Yustas: Ora lotuliukas.gif (nežinau kaip angliškai perteiklti J, gal kas žino, nes man reikia šito dalyko, ne tik vardo nustatymui, o kitam reikaliukui blush2.gif )

O maniškiam deja neranda jokio varianto, jo mama yra Laima, tai kažko šio vardo nepripažįsta verysad.gif
Niutsi
O beje, mano krikšto vaikelis turėtų būti arba Patrick, arba Stacy, arba Bennett (irgi banžiau leiks vardų rašymo variantus blush2.gif Kablį pagavau lotuliukas.gif ) O išties jo vardas yra Erikas 4u.gif
muminukas
aš turėjau Dominyka būti biggrin.gif o vyras - Alonso schmoll.gif

o mūsų vaikai - Alfreda doh.gif ir Jesus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ai, mums ir Jonas gerai, mes paprasti rolleyes.gif bet aš sakau, kad esu dievo motina - mano vardas turi tos reikšmės rolleyes.gif
gutute
QUOTE(muminukas @ 2007 06 25, 20:39)

*

idomiai gavosi,pagal ingaos ir daliaus vardus parinko sunui Karla,o dukrai Inger varda thumbup.gif
Papildyta:
dukrytes labai ilgai laukem,tai pavadinom Saule(ilgai laukta,ismelsta),tai ji mus kas diena dziugina savo sypsena ir siltais spinduliukais,tikrai neapsirikome duodami ta varda,o sunus Justas,tai reiskai teisingas,saziningas,ir jis tikrai pateisina ta varda,labai kovoja uz teisybe ir yra teisingas,tik ar nenukentes nuo tos teisybes,parodys laikas g.gif user posted image
tutifruti
lotuliukas.gif mano vyras turejo buti Alva o yra Audrunas
as tureciau buti Danika esu Svetlana o vaikai musu
butu dukryte Tatiana yra Arijeė
sunus butu Nikita yra Tomas wub.gif
Isila
a mano sūnus turėjo būti Jackie tongue.gif
kuziukas
Sunus turejo buti -Adamu,visai grazu,bet Markas geriau thumbup.gif
Dukrele-Tracy,o ji Alice wub.gif Fainas puslapiukas,aciu
Shypsnele
QUOTE(Amica @ 2007 06 28, 21:53)
Sioje temoje mamytes labai daug nuorodu imete apie vardus. Jei jose nerandi norimo vardo, tai gal tokio isvis nera? Tai tada jis nieko ir nereiskia  smile.gif . Beje, o is kur apie toki varda aplamai suzinojai? Nes vardas tai gan keistas  g.gif
Papildyta:
biggrin.gif  Mums patiems teks vaikui varda isrinkti, nes tas tinklapis pagal mano ir vyro vardus man neduoda jokio varianto nei mergaitei, nei berniukui  schmoll.gif . Tik ismeta uzrasiuka: Sorry, but no match was found. Try to change names spelling and try again.
*

Man irgi neismete jokio varianto. Gal nepritaikyta tokiem ale lietuviskiem vardam? biggrin.gif
Pangasija
Mano sūnus turėtų būti CARLOS arba RICO (ale kažko labai meksikietiškai skamba) o dukra ADELE (ale visai nieko).
Pati turėčiau būti Sussana... vienu žodžiu, Zuzanėlė lotuliukas.gif
Tafi
O as turejau buti Linda, o vaikas Borisas biggrin.gif
Polė
Mano sūnus turėjo būti Eliezer blink.gif
O būsima dukra Beulah unsure.gif
O aš pati Virginia smile.gif , Bet džiaugiuosi, kad neesu Virginija doh.gif
LT saulele
kadangi mano vardas lietuviškas, tai nieko nerado, bet pasukčiavus biggrin.gif ir išvertus jį angliškai, berniukui parinko:

Elroy (Boy)
Origin: Irish
Meaning: Red-haired youth

lotuliukas.gif lotuliukas.gif plaukai mano mažiaus tai yra truputį į ryžumą lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Erkesta
QUOTE(Amica @ 2007 06 28, 22:53)
Sioje temoje mamytes labai daug nuorodu imete apie vardus. Jei jose nerandi norimo vardo, tai gal tokio isvis nera? Tai tada jis nieko ir nereiskia  smile.gif . Beje, o is kur apie toki varda aplamai suzinojai? Nes vardas tai gan keistas  g.gif
Papildyta:
biggrin.gif  Mums patiems teks vaikui varda isrinkti, nes tas tinklapis pagal mano ir vyro vardus man neduoda jokio varianto nei mergaitei, nei berniukui  schmoll.gif . Tik ismeta uzrasiuka: Sorry, but no match was found. Try to change names spelling and try again.
*

Jei tavo ar tetuko varde yra lietuviskos raides - rasyk be ju gal gausi rezultata biggrin.gif Mum tai pasiule vardus biggrin.gif
Papildyta:

*

Oi Ačiū biggrin.gif Mums pasiūlė Erikas ir Marija biggrin.gif Man visai patiko smile.gif
Pūkelis
Mano dukrytei pasiūlė vardą PAULINA. Man šis vardas visai gražus, ji savo lėlę taip vadiną smile.gif ot sutapimas
Sūnelį teks pavadinti Stefan smile.gif
Levander
Mano vardas turėtų būti Aida biggrin.gif o dukrytės Kelsie doh.gif
Kagnella
Mano dukrytė turėjo būti Yolanda blush2.gif
laiva
Kažkuris iš sūnų turėjo būti Dedrick lotuliukas.gif Et, truputį prašovėm su vardais irnesakyk.gif lotuliukas.gif Ant mergaitės dar galim pasitaisyt - Geralyn siūlo biggrin.gif Nežinosiu kaip tart doh.gif lotuliukas.gif
Amica
QUOTE(InGridutia @ 2007 07 12, 11:45)
Jei tavo ar tetuko varde yra lietuviskos raides - rasyk be ju gal gausi rezultata biggrin.gif Mum tai pasiule vardus biggrin.gif
*

Deja, musu su vyru vardai be lietuvisku raidziu (t.y. be č, ž, ė ir pan.) smile.gif . Rinksim patys rolleyes.gif
raine
QUOTE(HappyAngel @ 2007 06 26, 17:43)
Tai vat ir man tas pats  verysad.gif
*

Man irig nieko nerado schmoll.gif
PopieziausAnuke
Ivedus mano tevu vardus as tureciau buti Marlana g.gif
Pliukšt
Aš turėčiau būt Alicia biggrin.gif o mano pusseserė Concetta biggrin.gif
Twiggy
Mano busimoji dukra turetu buti GLEN, o busimas sunus - GANNON lotuliukas.gif
O as pati tureciau buti TIFFANY (is pusryciu pas Tiffany biggrin.gif ), o mano brolis - PIERRE ( kaip prancuziska wub.gif )
Labai linksmas puslapiukas biggrin.gif
Arrivederici
liuks puslapiukas prasiblaškymui,
Klaudija turėjau būt biggrin.gif
diana1975
Mano vardas Diana, vyras Gustavo, taigi mūsų sūnus turėtų būti Hosea, o dukra, kurios kaip tik laukiame turi būti Chloe. Išties man abu vardai negražūs, o štai vyrui Hosea įtiko smile.gif
Įdomu, kad pagal mano tėvų vardus visgi vardą man surado. Tevai Albertas ir Rima, ir aš turėčiau būt Jazmine, labai gražu.
Pabandžiau ir vyro vardą pažiūrėt, pagal jo tėvus, tai labai įdomus variantas iš jo tėvų Diego ir Grecia išėjo - Romeo. Jam beprotiškai tiktų smile.gif
Joalin
Musu dukryte turejo buti Lynsey (is tikruju Kamile) biggrin.gif O busimas sunus Brett biggrin.gif

As tureciau buti Nelda, o mano brolis Douglas lotuliukas.gif

MB turetu buti Dedric lotuliukas.gif O jo sese Adela.

Zodziu, labai smagus puslapiukas thumbup.gif
Gytarė
Mano vardas turėtų būti Jana. ax.gif
Athena
Mums pasiūlė savo vaikus vadinti Monika ir Derick blink.gif Mergaitei tai nieko vardas. O mano tėvų vardai neįtiko ir man vardo nepasiūlė.
Athena
Pabandžiau variacijas su mano vardu, dar siūlo mergaitei Marta bigsmile.gif Mergaitėm labai geri vardai gaunas thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.