Cikadelė
2007 06 25, 21:46
Muminukas ,,įmetė" įdomią nuorodą: Spausti čiaPasirinkite Baby Names Advisor  Parašykite savo mamos vardą, tėtės vardą ir laukite rezultato...arba taip galite išbandyti savo esamų, būsimų vaikų vardų variantus p.s kadangi pastebėjau, kad Prie naudingų nuorodų atsirado žinučių apie tokius bandymus, sukūriau šią temą- siūlau ..pažaisti", pakomentuoti įvairius variantus...tiesiog taip- laisvalaikiui  QUOTE(muminukas @ 2007 06 25, 19:39) Idomus tinklalapis. Pagal tevu vardus ir vaiko lyti isrenka varda http://babynamesfamily.com  mano Kotryna turėjo būti Laila o būsimas sūnus  Thor...... abu vardai daniškos kilmės...o berniuko vardas itin stiprus- dievas Toras, aukščiausiasis skandinavų Ygdrasilio dievas pagal reitingą ačiū, muminuk, labai fainai pasižaisti
HappyAngel
2007 06 25, 21:49
O pagal mano ir vyro vardus nieko neranda  Ir trumpinius bandžiau, vis tiek neišeina
O pagal musu vardus turejo buti sunus Anderson, Ander. Vienas ir yra Andrius  , nors man tas vardas nepatiko...
QUOTE(muminukas @ 2007 06 25, 19:39) Idomus tinklalapis. Pagal tevu vardus ir vaiko lyti isrenka varda http://babynamesfamily.comPabandžiau. Man kažkodėl tik 'Indian' kilmės vardus siūlo.
tikrai labai įdomu, mergaitė- Effie, o berniukas Christian  einu dabar kita vyra išsirinksiu
Ridikute
2007 06 26, 15:41
man išmetė - Zakary ir Brianna
Mūsų abiejų vardai lietuviški tai nieko nerado
HappyAngel
2007 06 26, 18:43
QUOTE(melana @ 2007 06 26, 17:22) Mūsų abiejų vardai lietuviški tai nieko nerado  Tai vat ir man tas pats
Makalius
2007 06 26, 19:59
QUOTE(muminukas @ 2007 06 25, 19:39) Idomus tinklalapis. Pagal tevu vardus ir vaiko lyti isrenka varda http://babynamesfamily.comĮvedžiau tėvų vardus. Išmetė Tito  o man visai fainas
QUOTE(Makalius @ 2007 06 26, 20:59) Įvedžiau tėvų vardus. Išmetė Tito  o man visai fainas  ..o mums gavos Richard - nors realiai gavos Tomas
Makalius
2007 06 27, 10:06
QUOTE(Irmavi @ 2007 06 26, 22:06) ..o mums gavos Richard - nors realiai gavos Tomas  Reikėjo Pablu Chose San Pedru pavadint
saulala
2007 06 28, 09:13
Mūsų su vyru vardai lietuviški (Saulė ir Saulius), tai nieko nerado. Nuėmiau nuo savo vardo galūnę - paaiškėjo, kad sūnus Jacob gali būti. Turbūt dėl to išrinko, kad Saul yra biblinis vardas.
O mane tėvai galėjo pavadinti afrikietišku vardu - Ami (reiškia "šeštadienio vaikas").
Geras, radau, kad Dalia - tai populiarus afrikietiškas vardas, reiškiantis "Gentle" (švelni, romi).
Nieko sau
2007 06 28, 15:52
Mano Ignius turėtų būti Felicia  arba Felix, o jeiturėčiau dukrą ji turėtų būti vardu Unique Aš turėčiau būti Cecelia, o mano vyras - Darius  (iš tiesų jis Marius  ).
kamileh
2007 06 28, 18:09
Bandžiau draugams vardus išburt tai niekieno nerado... Tik man ir mano tariamam broliui rado  Ir abiems biblijiniai, o man visos tos Biblijos... Turėčiau būti Chloe, o mano brolis Jair
mano Ema turetu buti Amir,o jei tureciau berniuka Jabbar,abu vardai arabiskos kilmes  as tureciau buti Nina (realiai esu Lina) o vyro niekaip neranda
 nu ką aš turėjau būt Loreta ( vietoj Jolitos )
Nireglina
2007 06 30, 14:56
Ttai bent prisižaidžiau įrašydama savo, draugų, giminių ir artimųjų vardus  Mano vienas iš sūnų turėjo būti Khalid  , antram sūnui varianto nepasiūlė  Aš pati turėjau būti Lelia. Esu Lina.
Piktukė
2007 06 30, 20:25
Hmm... man siulo savo dukryte pavadinti mano vardu  o berniuka Alanu pavadinti  tikrai taip nei uz ka nepavadinciau sunaus, o ir dukros savo vardu nenoreciau kviesti
Aidulia
2007 06 30, 20:35
Aš turėčiau būti Lakeshia  . Vienas sūnus Clifford, dukra Kathrine
litavkasam
2007 07 01, 09:42
O man nieko neduoda  mano su vyru vardai lietuviši ir abiejų tėvai pavadinti lietuviškais vardais ir nieko neduoda
Girasol
2007 07 01, 09:57
tureciau buti Delma  o kas keisciausia, mano vardas ir yra is 5 raidziu ir jame yra keturios raides is siulomo vardo
Vaje, kaip prisijuokiau Šauni temelė Bandžiau daug variantų, rašiau vardą ir LT ir anglišku variantu, nes nežinau, kaip čia geriau užrašius, tai štai ką man "metė" Ana+Ričardas: Reuben, Rena Anna+ Ričardas: Ervin, Alexa (o čia tai  , nes seniausiai nuspręsta, jog mergytė pas mus tikrai bus Aleksandra, tai šis tas panašaus  ) Ana+ Richardas: Bo (  ), Mamie (  ) Anna+ Richardas: Aron, Mara Ana+ Richard: Alex, Raquel Anna+ Richard: Ervin, Margo Ir dėl juoko trumpinius "suvedžiau" Ania + Ryčka: Michal, Luisa O štai aš turėčiau būti: Galina+ Justas: Dayne Galina+ Yustas: Ora  (nežinau kaip angliškai perteiklti J, gal kas žino, nes man reikia šito dalyko, ne tik vardo nustatymui, o kitam reikaliukui  ) O maniškiam deja neranda jokio varianto, jo mama yra Laima, tai kažko šio vardo nepripažįsta
O beje, mano krikšto vaikelis turėtų būti arba Patrick, arba Stacy, arba Bennett (irgi banžiau leiks vardų rašymo variantus  Kablį pagavau  ) O išties jo vardas yra Erikas
muminukas
2007 07 02, 18:26
aš turėjau Dominyka būti  o vyras - Alonso o mūsų vaikai - Alfreda  ir Jesus  ai, mums ir Jonas gerai, mes paprasti  bet aš sakau, kad esu dievo motina - mano vardas turi tos reikšmės
QUOTE(muminukas @ 2007 06 25, 20:39) Idomus tinklalapis. Pagal tevu vardus ir vaiko lyti isrenka varda http://babynamesfamily.comidomiai gavosi,pagal ingaos ir daliaus vardus parinko sunui Karla,o dukrai Inger varda Papildyta:dukrytes labai ilgai laukem,tai pavadinom Saule(ilgai laukta,ismelsta),tai ji mus kas diena dziugina savo sypsena ir siltais spinduliukais,tikrai neapsirikome duodami ta varda,o sunus Justas,tai reiskai teisingas,saziningas,ir jis tikrai pateisina ta varda,labai kovoja uz teisybe ir yra teisingas,tik ar nenukentes nuo tos teisybes,parodys laikas
tutifruti
2007 07 07, 14:10
 mano vyras turejo buti Alva o yra Audrunas as tureciau buti Danika esu Svetlana o vaikai musu butu dukryte Tatiana yra Arijeė sunus butu Nikita yra Tomas
a mano sūnus turėjo būti Jackie
kuziukas
2007 07 08, 23:59
Sunus turejo buti -Adamu,visai grazu,bet Markas geriau Dukrele-Tracy,o ji Alice  Fainas puslapiukas,aciu
Shypsnele
2007 07 10, 14:56
QUOTE(Amica @ 2007 06 28, 21:53) Sioje temoje mamytes labai daug nuorodu imete apie vardus. Jei jose nerandi norimo vardo, tai gal tokio isvis nera? Tai tada jis nieko ir nereiskia  . Beje, o is kur apie toki varda aplamai suzinojai? Nes vardas tai gan keistas Papildyta:  Mums patiems teks vaikui varda isrinkti, nes tas tinklapis pagal mano ir vyro vardus man neduoda jokio varianto nei mergaitei, nei berniukui  . Tik ismeta uzrasiuka: Sorry, but no match was found. Try to change names spelling and try again. Man irgi neismete jokio varianto. Gal nepritaikyta tokiem ale lietuviskiem vardam?
Pangasija
2007 07 10, 21:18
Mano sūnus turėtų būti CARLOS arba RICO (ale kažko labai meksikietiškai skamba) o dukra ADELE (ale visai nieko). Pati turėčiau būti Sussana... vienu žodžiu, Zuzanėlė
O as turejau buti Linda, o vaikas Borisas
Mano sūnus turėjo būti Eliezer O būsima dukra Beulah O aš pati Virginia  , Bet džiaugiuosi, kad neesu Virginija
LT saulele
2007 07 11, 11:58
kadangi mano vardas lietuviškas, tai nieko nerado, bet pasukčiavus  ir išvertus jį angliškai, berniukui parinko: Elroy (Boy) Origin: Irish Meaning: Red-haired youth  plaukai mano mažiaus tai yra truputį į ryžumą
Erkesta
2007 07 12, 11:45
QUOTE(Amica @ 2007 06 28, 22:53) Sioje temoje mamytes labai daug nuorodu imete apie vardus. Jei jose nerandi norimo vardo, tai gal tokio isvis nera? Tai tada jis nieko ir nereiskia  . Beje, o is kur apie toki varda aplamai suzinojai? Nes vardas tai gan keistas Papildyta:  Mums patiems teks vaikui varda isrinkti, nes tas tinklapis pagal mano ir vyro vardus man neduoda jokio varianto nei mergaitei, nei berniukui  . Tik ismeta uzrasiuka: Sorry, but no match was found. Try to change names spelling and try again. Jei tavo ar tetuko varde yra lietuviskos raides - rasyk be ju gal gausi rezultata  Mum tai pasiule vardus Papildyta:QUOTE(muminukas @ 2007 06 25, 19:39) Idomus tinklalapis. Pagal tevu vardus ir vaiko lyti isrenka varda http://babynamesfamily.comOi Ačiū  Mums pasiūlė Erikas ir Marija  Man visai patiko
Pūkelis
2007 07 12, 12:33
Mano dukrytei pasiūlė vardą PAULINA. Man šis vardas visai gražus, ji savo lėlę taip vadiną  ot sutapimas Sūnelį teks pavadinti Stefan
Levander
2007 07 13, 22:30
Mano vardas turėtų būti Aida  o dukrytės Kelsie
Kagnella
2007 07 14, 08:53
Mano dukrytė turėjo būti Yolanda
Kažkuris iš sūnų turėjo būti Dedrick  Et, truputį prašovėm su vardais  Ant mergaitės dar galim pasitaisyt - Geralyn siūlo  Nežinosiu kaip tart
QUOTE(InGridutia @ 2007 07 12, 11:45) Jei tavo ar tetuko varde yra lietuviskos raides - rasyk be ju gal gausi rezultata  Mum tai pasiule vardus  Deja, musu su vyru vardai be lietuvisku raidziu (t.y. be č, ž, ė ir pan.)  . Rinksim patys
QUOTE(HappyAngel @ 2007 06 26, 17:43) Tai vat ir man tas pats  Man irig nieko nerado
PopieziausAnuke
2007 07 19, 12:09
Ivedus mano tevu vardus as tureciau buti Marlana
Pliukšt
2007 07 19, 22:43
Aš turėčiau būt Alicia  o mano pusseserė Concetta
Mano busimoji dukra turetu buti GLEN, o busimas sunus - GANNON O as pati tureciau buti TIFFANY (is pusryciu pas Tiffany  ), o mano brolis - PIERRE ( kaip prancuziska  ) Labai linksmas puslapiukas
Arrivederici
2007 07 20, 20:19
liuks puslapiukas prasiblaškymui, Klaudija turėjau būt
diana1975
2007 07 23, 14:06
Mano vardas Diana, vyras Gustavo, taigi mūsų sūnus turėtų būti Hosea, o dukra, kurios kaip tik laukiame turi būti Chloe. Išties man abu vardai negražūs, o štai vyrui Hosea įtiko  Įdomu, kad pagal mano tėvų vardus visgi vardą man surado. Tevai Albertas ir Rima, ir aš turėčiau būt Jazmine, labai gražu. Pabandžiau ir vyro vardą pažiūrėt, pagal jo tėvus, tai labai įdomus variantas iš jo tėvų Diego ir Grecia išėjo - Romeo. Jam beprotiškai tiktų
Musu dukryte turejo buti Lynsey (is tikruju Kamile)  O busimas sunus Brett As tureciau buti Nelda, o mano brolis Douglas MB turetu buti Dedric  O jo sese Adela. Zodziu, labai smagus puslapiukas
Mano vardas turėtų būti Jana.
Mums pasiūlė savo vaikus vadinti Monika ir Derick  Mergaitei tai nieko vardas. O mano tėvų vardai neįtiko ir man vardo nepasiūlė.
Pabandžiau variacijas su mano vardu, dar siūlo mergaitei Marta  Mergaitėm labai geri vardai gaunas
|
|