Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Pasižaiskim :D
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai > Bendros diskusijos apie vardus
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
palangė
Aš turėčiau būti Lynne blink.gif
O mano brolis Brice lotuliukas.gif

Mano sūnus turėtų būti Dewey doh.gif
O dukra Constance g.gif

prisijuokiau lotuliukas.gif
kai kuriems visai nieko vardus pasiūlė, verta būtų susimąstyti. Na, bet aš sūnaus Diūviu nevadinsiu, dukra Konstancija irgi nebus schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif lotuliukas.gif
krija
Musu su vyru vardus parasius ir pasirinku, kad parodytu mergaites varda, ismete Christa(Krista), o musu dukra yra Kristina smile.gif
En:)
Mano dukryte turejo buti Harriet (Girl) (Meaning: Ruler of the home) rolleyes.gif
o as pati Lora doh.gif
cia dar nieko... bet va sunelis turetu buti Alonso swoon.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
chemistry
o as turejau but Teri (teresa) arba Marsha... realiai visai nepanasu lotuliukas.gif
juodaplauke_ilgakase
O man kažkaip nesąmoningai išėjo biggrin.gif Mūsų Daniluška turėtų būti Viviana blink.gif blink.gif blink.gif Čia berniukui, gerai, ar ne? lotuliukas.gif O mergaitė tai Celina rolleyes.gif Na o kai mano Meilės vardą užrašau angliškom raidės tai vardeliai Antone ir Natalee bigsmile.gif Natalee tai thumbup.gif wub.gif vardukas, jeigu pavyks mums "pagaminti" mergytę, tai šis variantas svarstytinas mirksiukas.gif
<Intraverte>
[quote=Cikadelė,2007 06 25, 23:46]
Muminukas ,,įmetė" įdomią nuorodą:

Spausti čia

Pasirinkite Baby Names Advisor

user posted image

Parašykite savo mamos vardą, tėtės vardą ir laukite rezultato...arba taip galite išbandyti savo esamų, būsimų vaikų vardų variantus ax.gif [QUOTE]

Kiek supratau, jei rašai savo tėvo ir savo mamos vardus - tai išmeta, koks turėjo būti Tavo, o jei rašai savo vardą ir savo vyro - tai išmeta tinkamiausia jūsų bendram vaikui...
Tai mano vardas turėjo būti Sonya (arba Sofija) smile.gif
Sharune
as bandzeu sukurti sau warda... sudejau tewu wardus (Dalia-Arūnas) ir mano wardas gawosi Ami smile.gif pagal mane tariasi Eimi smile.gif wisai fainas... wink.gif dar dabar paziurejau jej tureciau broly tai jo wardas Abiodun biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
rsaulyte
man ismete suomiska varda - Paavo blink.gif
o is kur jie zino, kad mes suomijoj??
Medeira
Turėjau būti Adelina, patiko, labai gražus vardas thumbup.gif gaila, kad kai tėveliai varda rinko dar kopiuteriu nebuvo mate biggrin.gif lotuliukas.gif
spurgius9
Mano vardas Jurgita, o vyro vokiskas - Ralf... Musu sunus vardu Nikita, o pagal baby names advisor turetu vadintis Jagger, net siurpas nukrete... protest.gif
*Lina*
mano dukrytės turėtų vadintis Allie doh.gif o mano Sandra smile.gif
incia
Mano sunus iseina Oskaras. As taip norejau antra sunu pavadint, bet vyras uzprotestavo doh.gif .
ERUGĖ
Mano turėjo vardas būti-Karina smile.gif
dukros-Jokelina schmoll.gif
sūnau-Devonas doh.gif
alginta.31
Pagal mūsų vardus vaikams neranda nieko verysad.gif Abėjų vardai grynai lietuviški, tai todėl... biggrin.gif
Aš pas savo tėvus Astą ir Joną turėčiau būti vardu Lisbeth, o mano brolis vietoje Raigardo turėtų būti Darrion lotuliukas.gif
MILDUKĖ
o as tureciau vietoj Mildos but Magdalena lotuliukas.gif seip linksmas puslapiukas
Granteja
Mums išmetė Arielis ir Estera smile.gif Visai nieko bigsmile.gif O iš tikrųjų sūnelis yra Trojus smile.gif
aaukseliss
koks fainas puslapiukas! smile.gif nors as inga,bet tureciau buti CELINA lotuliukas.gif vaikus prajuokinau ,kai pamatem rezultatus-KARAN ir HANS... thumbup.gif
Daina
Hmmmm..... g.gif
Aš turėjau būti Martha rolleyes.gif
Mano sūnus turėtų vadintis Vernon blink.gif
Dukrytė Elizabeth ax.gif
Gustuke
mano vardas turėtų būt Debra blink.gif
vaikų Zena ir Luka (berniukas) lotuliukas.gif
Žanetyte
Mano dukryte turetu buti Shari, gal ir grazus vardas, jei gyventume kitapus atlanto arba kokioj musulmoniskoj sali ax.gif
Gyvačiukas
Mano sūnus tūrėtų būti Gordonas,o dukrytė Juliana.Gana neblogai skamba smile.gif
MSZ
o as berniuka tureciau Viljamu arba Cezariu pavadint, mergaite - Loraine arba Častity... Keistoki vardai, nors Vilius gal butu ir grazu. Susitarem su MB, kad mergaite tures ilga varda ir jis ji rinks, o as rinksiu berniukui varda ir jis bus trumpas. ax.gif
Nestyte
Smagus puslapiukas :Dmano mergyte turejo but Marisol,o berniukas turetu but Javier :DDabar dukrele yra Gabriela ir visai nesigailiu biggrin.gif
Anchela
idomu, bet mano vaikas be vardo, nes ras: atsiprasom nera vardo blink.gif blink.gif blink.gif
forever_strange
oi, smagus tinklapiukas. Mano vardas turejo buti Doroteja. Fui...
*kakava*
o aš turėčiau būt Clarissa blink.gif blink.gif blink.gif
HappyAngel
QUOTE(Anchela @ 2007 08 31, 20:44)
idomu, bet mano vaikas be vardo, nes ras: atsiprasom nera vardo blink.gif  blink.gif  blink.gif

Greičiausiai jūsų vardai yra lietuviški. Pabandyk pakeist galūnes, turėtų pavykt. Man rodė tą patį, bet dabar va sugalvojau, kad reikia savo vardą išverst į anglų kalbą (na, nebe vardas tada gavos, bet koks skirtumas), o vyro tiko ir lietuviškas biggrin.gif Taigi mūsų berniukas turėtų būt Tye, o mergaitė- Caroline biggrin.gif

Nissalija
Na net nezinau blush2.gif Dukrytei varda isrinko Candace, net nezinau kaip cia ir skambes doh.gif , Bent jau reiksme grazi Shining spindulys, ryski, zierinti biggrin.gif
o jei bus sunelis Cecil, kas reiskia Blind,kaip suprantu jis reikstu koki neaiskuoli, aklynas, neaiskus, neryskus... doh.gif
Nezinau ar galeciau taip vaikucius savo pavadint. Juolab mergaites ir berniuko vardai visiskos priesingybes!!!
O pirmelio vardas turetu but Jerome - Jeronimas thumbup.gif ,sventas vardas. O jei gimtu mergaite dave jai varda Celecte - Heavenly lotuliukas.gif dangiskoji, deviskoji...
Papildyta:
QUOTE(*kakava* @ 2007 09 05, 17:21)
o aš turėčiau būt Clarissa  blink.gif  blink.gif  blink.gif
*

Gera ideja davei thumbup.gif
Paziurejau koki varda man turejo tevelei duot lotuliukas.gif
Tai gi Nadia, Nedezda - vyltis.... Visai nieko biggrin.gif
HappyAngel
Taigi pamislyjau ir dabar pabandžiau ''suamerikonint'' vyro vardą, o savo palikt tokį, koks yra. Pavyko thumbup.gif Pagal tą variantą berniukas turėtų būt Rey (karalius), o mergaitė- Serena (sirena) biggrin.gif Su charakteriu vaikai, žodžiu būtų, pagal vardus sprendžiant hihihi.gif Vienas jaustųsi amžiais teisus, tad nesusikalbėtume, o kita klyktų be perstojo, tad irgi nesusikalbėtume doh.gif lotuliukas.gif
Emilija38
Mano vardas turi būti Emily, o yra Emilija blink.gif blink.gif blink.gif Iš kur jie čia žinojo???? thumbup.gif
O vyro turi būt Nigel, o jis Linas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Vienas iš sūnų turėtų būti Jay biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif O dukrytė Suzanne 4u.gif
Elleo
as tureciau but Maria, o vaikai- Audrey ir Edmond. tiesa sakant, mano anyta vardu Audrone, tai skamba visai panasiai...
idomiausia tai, kad mano seneliai, tikri zemaiciai, vaikams turejo duoti afrikietiskus vardus lotuliukas.gif
Murielė
Faina nuoroda thumbup.gif
Aš turėjau būti Kaleena (lenkiškas vardas, kažkokia gėlė) unsure.gif

O vaikų - nei mergaitės, nei berniuko - pagal mūsų su vyru vardus neduoda schmoll.gif
_Foxy_
Mudvieju vaikai turetu vadintis Aurelio arba Ava ... Idomiai ... Berniuko vardas visai idomus ... biggrin.gif Taciau jei mudvieju vardus isvertus i anglu kalba, tada berniukas turetu buti Tod, o mergaite - Joann ... Sikart mergaites vardas visai idomus biggrin.gif
Katukė
Oi, kokia šaunuolė thumbup.gif . Nuoroda dėl vardų dar šaunesnė. Sužinojau, jog mano sūnaus vardas Dangelas, nėra šiaip mano kūryba ir tai tikras vardas. drinks_cheers.gif . Pasirodo ne aš jį sukūriau, tai itališkas vardas D'angelo. Šaunu first.gif ploja.gif
nastea
Koks įdomus puslapis bigsmile.gif thumbup.gif Pagal tą sistemą aš turėčiau būti Mira, nors esu Anastasija wub.gif , mano vyras Aron, o jis yra Jurijus biggrin.gif , o mūsų vaikų tai galybė variantų, žiūrint kaip vyro vardą užrašysiu, ar angliškai, ar lietuviškai, ar su galūne ar be biggrin.gif Bet jei pagal tai pase rašyt tai sūnelis turėtų būti Alejandro, o dukrytė Zoey 4u.gif
Cikadelė
QUOTE(nastea @ 2007 09 17, 08:39)
Koks įdomus puslapis  bigsmile.gif  thumbup.gif  Pagal tą sistemą aš turėčiau būti Mira, nors esu Anastasija wub.gif , mano vyras Aron, o jis yra Jurijus  biggrin.gif , o mūsų vaikų tai galybė variantų, žiūrint kaip vyro vardą užrašysiu, ar angliškai, ar lietuviškai, ar su galūne ar be  biggrin.gif  Bet jei pagal tai pase rašyt tai sūnelis turėtų būti Alejandro, o dukrytė Zoey  4u.gif

mačiau, kad renki mergytei vardelį...
o gal šis puslapiukas pasufleravo neblogai, juk Alejandro- Aleksandras, Zoey- Zoja mirksiukas.gif turiu tokią pažįstama, labai faina mergaičiukė- vardu Zoja thumbup.gif sakyčiau retas vardas tarp rusakalbių mirksiukas.gif tai ar netiktų? Kirilas ir Zoja? smile.gif
Edirga
Pagal si puslapi mano dukryte turetu buti Loreta, o yra Irmante smile.gif o as tureciau buti Bernise, o esu Edita thumbup.gif
Pangasija
mano vaikai turėtų būti Rico ir Adela. thumbup.gif o pati turėčiau būti Sandra biggrin.gif
Atlante
o mums nieko neranda tinkančio doh.gif
nei man , nei dukrytei unsure.gif
renaciukas25
Na idomu.. smile.gif Pgal ši puslapi mano dukryte tuėtu but Alessandra, o aš Kaleena. Na lyg tai ir nieko vardai.. g.gif smile.gif
insi
pati antrosios puses neturiu. tai pabandziau tevu vardus ivest. turejau but eliana (saules dukra). neblogas vardas, bet ir saviskiu nesiskundziu rolleyes.gif
Stella2003
O as tureciau buti Monika, ( toks yra mano bermavotas vardas bigsmile.gif ) , o dukryte turetu buti - Cathryn smile.gif ax.gif
Sauluute
saunus puslapiukas thumbup.gif tik labai jau idomiai gavosi... g.gif musu su sesute teveliai skirtingi, bet abi turetume buti Magdalenos ax.gif
mijaka
niu čia tai geras blink.gif įvedžiau savo tėvus....tai brolis turėtų būti Bart, o aš Elsa nuo prancūziško Elizabet, tai tas pats kaip Liza blink.gif derinukas kaip iš Simsonų swoon.gif aš ir žiūriu ko man tas multikas patinka lotuliukas.gif

o mano sūnus turėtų būt Bert g.gif
Zlata
Aš turėjau būti Valentina, mano vyras Vincas, o mūsų dukrytė turėjo gautis Alina... Ale visai nieko šeimyna būtumėm bigsmile.gif
munda
labai fainas puslapis mirksiukas.gif mano dukryte turetu but Nelda, bet dziaugemes tuo ka turim thumbup.gif
tasha
Mums dukryte reiktu pavadinti Audrey ;o berniuka-Rand
Abu vardai anglo-saxon ax.gif Na zinoma, juk tetis is ten biggrin.gif
O mano vardas turejo buti graikiskas-Letha(uzmirstuole) g.gif O teveliai man dave tikra lietuviska lotuliukas.gif ir nieko bendro su uzmirstuole neturiu lotuliukas.gif
erikutep
musu dukryte turetu buti Kati lotuliukas.gif o berniukas Markus lotuliukas.gif
Aprile
Mūsų sunytis Montana blink.gif doh.gif lotuliukas.gif nu nesugalvočiau tokio lotuliukas.gif USA amerikoniškas wink.gif
Diana.Z
mane tevai turejo pavadinti demi... g.gif o musu sunaus vardas turejo buti Levi, o mergaitei reix duot Dinah lotuliukas.gif tox musulmoniskas truputi... g.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.