O mano brolis Brice
Mano sūnus turėtų būti Dewey
O dukra Constance
prisijuokiau
kai kuriems visai nieko vardus pasiūlė, verta būtų susimąstyti. Na, bet aš sūnaus Diūviu nevadinsiu, dukra Konstancija irgi nebus
Aš turėčiau būti Lynne
O mano brolis Brice Mano sūnus turėtų būti Dewey O dukra Constance prisijuokiau kai kuriems visai nieko vardus pasiūlė, verta būtų susimąstyti. Na, bet aš sūnaus Diūviu nevadinsiu, dukra Konstancija irgi nebus
Musu su vyru vardus parasius ir pasirinku, kad parodytu mergaites varda, ismete Christa(Krista), o musu dukra yra Kristina
Mano dukryte turejo buti Harriet (Girl) (Meaning: Ruler of the home)
o as pati Lora cia dar nieko... bet va sunelis turetu buti Alonso
o as turejau but Teri (teresa) arba Marsha... realiai visai nepanasu
O man kažkaip nesąmoningai išėjo
[quote=Cikadelė,2007 06 25, 23:46]
Muminukas ,,įmetė" įdomią nuorodą: Spausti čia Pasirinkite Baby Names Advisor ![]() Parašykite savo mamos vardą, tėtės vardą ir laukite rezultato...arba taip galite išbandyti savo esamų, būsimų vaikų vardų variantus Kiek supratau, jei rašai savo tėvo ir savo mamos vardus - tai išmeta, koks turėjo būti Tavo, o jei rašai savo vardą ir savo vyro - tai išmeta tinkamiausia jūsų bendram vaikui... Tai mano vardas turėjo būti Sonya (arba Sofija)
as bandzeu sukurti sau warda... sudejau tewu wardus (Dalia-Arūnas) ir mano wardas gawosi Ami
man ismete suomiska varda - Paavo
o is kur jie zino, kad mes suomijoj??
Turėjau būti Adelina, patiko, labai gražus vardas
Mano vardas Jurgita, o vyro vokiskas - Ralf... Musu sunus vardu Nikita, o pagal baby names advisor turetu vadintis Jagger, net siurpas nukrete...
mano dukrytės turėtų vadintis Allie
Mano sunus iseina Oskaras. As taip norejau antra sunu pavadint, bet vyras uzprotestavo
Mano turėjo vardas būti-Karina
dukros-Jokelina sūnau-Devonas
Pagal mūsų vardus vaikams neranda nieko
Aš pas savo tėvus Astą ir Joną turėčiau būti vardu Lisbeth, o mano brolis vietoje Raigardo turėtų būti Darrion
o as tureciau vietoj Mildos but Magdalena
Mums išmetė Arielis ir Estera
koks fainas puslapiukas!
Hmmmm.....
Aš turėjau būti Martha Mano sūnus turėtų vadintis Vernon Dukrytė Elizabeth
mano vardas turėtų būt Debra
vaikų Zena ir Luka (berniukas)
Mano dukryte turetu buti Shari, gal ir grazus vardas, jei gyventume kitapus atlanto arba kokioj musulmoniskoj sali
Mano sūnus tūrėtų būti Gordonas,o dukrytė Juliana.Gana neblogai skamba
o as berniuka tureciau Viljamu arba Cezariu pavadint, mergaite - Loraine arba Častity... Keistoki vardai, nors Vilius gal butu ir grazu. Susitarem su MB, kad mergaite tures ilga varda ir jis ji rinks, o as rinksiu berniukui varda ir jis bus trumpas.
Smagus puslapiukas :Dmano mergyte turejo but Marisol,o berniukas turetu but Javier :DDabar dukrele yra Gabriela ir visai nesigailiu
idomu, bet mano vaikas be vardo, nes ras: atsiprasom nera vardo
oi, smagus tinklapiukas. Mano vardas turejo buti Doroteja. Fui...
o aš turėčiau būt Clarissa
QUOTE(Anchela @ 2007 08 31, 20:44) idomu, bet mano vaikas be vardo, nes ras: atsiprasom nera vardo Greičiausiai jūsų vardai yra lietuviški. Pabandyk pakeist galūnes, turėtų pavykt. Man rodė tą patį, bet dabar va sugalvojau, kad reikia savo vardą išverst į anglų kalbą (na, nebe vardas tada gavos, bet koks skirtumas), o vyro tiko ir lietuviškas
Na net nezinau
o jei bus sunelis Cecil, kas reiskia Blind,kaip suprantu jis reikstu koki neaiskuoli, aklynas, neaiskus, neryskus... Nezinau ar galeciau taip vaikucius savo pavadint. Juolab mergaites ir berniuko vardai visiskos priesingybes!!! O pirmelio vardas turetu but Jerome - Jeronimas Papildyta: QUOTE(*kakava* @ 2007 09 05, 17:21) Gera ideja davei Paziurejau koki varda man turejo tevelei duot Tai gi Nadia, Nedezda - vyltis.... Visai nieko
Taigi pamislyjau ir dabar pabandžiau ''suamerikonint'' vyro vardą, o savo palikt tokį, koks yra. Pavyko
Mano vardas turi būti Emily, o yra Emilija
O vyro turi būt Nigel, o jis Linas Vienas iš sūnų turėtų būti Jay
as tureciau but Maria, o vaikai- Audrey ir Edmond. tiesa sakant, mano anyta vardu Audrone, tai skamba visai panasiai...
idomiausia tai, kad mano seneliai, tikri zemaiciai, vaikams turejo duoti afrikietiskus vardus
Faina nuoroda
Aš turėjau būti Kaleena (lenkiškas vardas, kažkokia gėlė) O vaikų - nei mergaitės, nei berniuko - pagal mūsų su vyru vardus neduoda
Mudvieju vaikai turetu vadintis Aurelio arba Ava ... Idomiai ... Berniuko vardas visai idomus ...
Oi, kokia šaunuolė
Koks įdomus puslapis
QUOTE(nastea @ 2007 09 17, 08:39) Koks įdomus puslapis mačiau, kad renki mergytei vardelį... o gal šis puslapiukas pasufleravo neblogai, juk Alejandro- Aleksandras, Zoey- Zoja
Pagal si puslapi mano dukryte turetu buti Loreta, o yra Irmante
mano vaikai turėtų būti Rico ir Adela.
o mums nieko neranda tinkančio
nei man , nei dukrytei
Na idomu..
pati antrosios puses neturiu. tai pabandziau tevu vardus ivest. turejau but eliana (saules dukra). neblogas vardas, bet ir saviskiu nesiskundziu
O as tureciau buti Monika, ( toks yra mano bermavotas vardas
saunus puslapiukas
niu čia tai geras
o mano sūnus turėtų būt Bert
Aš turėjau būti Valentina, mano vyras Vincas, o mūsų dukrytė turėjo gautis Alina... Ale visai nieko šeimyna būtumėm
labai fainas puslapis
Mums dukryte reiktu pavadinti Audrey ;o berniuka-Rand
Abu vardai anglo-saxon O mano vardas turejo buti graikiskas-Letha(uzmirstuole)
musu dukryte turetu buti Kati
Mūsų sunytis Montana
mane tevai turejo pavadinti demi...
|