Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Dovana Pirmosios Komunijos/ Sutvirtinimo proga
Supermamų klubas > Poilsis, pomėgiai ir šventės > Šventės > Dovanos ir gimtadieniai
bolivija
pirmoji komunija ??? Tikras galvos skausmas ka padovanoti? krikštasūniui 11 metų. Nesugalvoju kas būtų geriausia? Ar reiktų dovanoti kažką religingo? Pvz.: grandinėlę su kryžiukų ar vaikišką bibliją? Nenoriu nei to nei to...alia ką dar? g.gif doh.gif
Undzinka
QUOTE(bolivija @ 2007 06 28, 07:21)
pirmoji komunija ??? Tikras galvos skausmas ka padovanoti? krikštasūniui 11 metų. Nesugalvoju kas būtų geriausia? Ar reiktų dovanoti kažką religingo? Pvz.: grandinėlę su kryžiukų ar vaikišką bibliją?  Nenoriu nei to nei to...alia ką dar?  g.gif  doh.gif
*

Mes turejom tokia pat problema nesenai,bet manau issprendem,vaikas liko patenkintas:)
Nupirkau sidabrine plokstele (na ta plokstele kaip pakabukas,staciakampio formos).Nuejau pas graveri-juvelyra ,kuris isgraviravo vaiko inicialus vienoje puseje,o kitoje komunijos data).Dar nupirkom grandinele stambesne,na,kad berniukui tiktu.Supakavom ir iteikem.Vaikas is kart uzsidejo ir buvo labai patenkintas:)
Gal tiks mintis:)
bolivija
oi mintis labai patinka.. thumbup.gif

bet nesu susidurusi su tokiu dalyku, gal gali pasakyt kur ta plokstele pirkot ir kur graviravot, matau kad irgi is vilniaus
Undzinka
QUOTE(bolivija @ 2007 06 29, 13:16)
oi mintis labai patinka.. thumbup.gif

bet nesu susidurusi su tokiu dalyku, gal gali pasakyt kur ta plokstele pirkot ir kur graviravot, matau kad irgi is vilniaus
*

Pakabuka-plokstele pirkau juvelyriniu prekiu parduotuveje,jei reikia tikslaus adreso parasyk i AZ.Manau,kad pasivaiksciojus po parduotuves tikrai rasi.Mes pirkom tokia visai paprasta be jokiu imantrybiu,todel inicialai labai graziai ziurejosi:) O graviravau Rotundo gatveje esancioje juvelyriniu dirbiniu parduotuveje-taisykloje.Ji ten laaaabai senai isikurusi:)
CervusDama
Gal dar kas kokiu ideju pametes?
mataloskis
labai prasau mamyciu pagalbos, kurios jau turi patirties. ka galima padovanoti mergaitei sutvirtinimo sakramento proga?

DEM
QUOTE(mataloskis @ 2011 05 26, 16:32)
labai prasau mamyciu pagalbos, kurios jau turi patirties. ka galima padovanoti mergaitei sutvirtinimo sakramento proga?
*

Galima kažką religine tematika: kryželį, rožinį, nors dažniausiai tokius daiktus turi , bet yra sakykim žiedukas su kryželiu. Pati tokį turiu, jaučiuosi kažkaip saugi jį nešiodama. Nusipirkau pati, ilgai dvejojau pirkti nepirkti, nes tas kryžiaus nešiojimas irgi turi turėti savo vietą. Net klausiau kunigo ar nieko tokio, kad žiedas. Tai gavau atsakymą: juk matai, kad jo tau reikia, pirk ir nešiok. Radau tik iš akučių padarytą kryželį, tokį paprastą, bet man mielą. Gal toks variantas tiktų. Galima knygą. Bruno Ferero knygos puikios, jų daug išleista, pasakojimai trumpi, bet griebia už širdies. Vėl. Jaunimas nelabai mėgsta tą religinę temą, todėl galima tiesiog tai apeiti, bet kartu ir nenutolti. Dėl vaizdo, įmetu jo vieną iš pasakojimų. Man jis labai prasmingas, gilus.

Keturios žvakės

Keturios žvakės ramiai degė ir pamažu tirpo.
Buvo taip tylu, kad girdėjosi, kaip jos kalbasi.

Pirmoji sakė: „Aš esu ramybė
Deja, žmonės nemoka manęs išsaugoti.
Manau, man nelieka nieko kita, tik užgesti!“
Ir šios žvakės liepsnelė užgeso.

Antroji sakė: „Aš esu tikėjimas
Deja, esu niekam nereikalinga.
Žmonės nenori nieko apie mane žinoti,
todėl nėra prasmės man toliau degti.”
Vos tai ištarė, padvelkė lengvas vėjelis ir užpūtė žvakę.

Labai nuliūdusi trečioji žvakė kalbėjo:„Aš esu meilė
Nebeturiu jėgų ilgiau degti.
Žmonės manęs nevertina ir nesupranta.
Jie neapkenčia tų, kurie juos myli labiausiai -
savo artimųjų.”
Ilgai nelaukdama ir ši žvakė užgeso.

Staiga … Į kambarį įėjo vaikas ir pamatė tris užgesusias žvakes. Išsigandęs jis sušuko:

„Ką darote! Jūs turite degti -
aš bijau tamsos!”

Tai ištaręs pravirko.
Susijaudinusi ketvirtoji žvakė tarė:

„Nebijok ir neverk!
Kol aš degu, visuomet galime uždegti
ir kitas tris žvakes:

Aš esu „Viltis”
Spindinčiomis ir ašarų pilnomis akimis vaikas paėmė vilties žvakę ir uždegė kitas.

Mūsų širdyse tegul niekada neužgęsta viltis…
…ir kiekvienas mūsų, kaip tas vaikas, tebūna įrankis,
savo Viltimi visada galintis vėl uždegti

Tikėjimą, Ramybę ir Meilę!

Taip, sutinku, kad Krikštas, Pirma Komunija, Sutvirtinimas yra religinės šventės, jos yra svarbios, bet dovana gali būti ir ne visai religinė, arba truputi religinė. Gali būti ne kryželis, bet medalionas, kurį galima išgraviruoti, arba jei atsidarantis galima įdėti kokio šventojo nuotrauką. Statutėlės, angeliukai, paveiksliukai, knygos...
broma
Sveikos mamytės- tema matau jau labai sena, bet gal kas nors turite šviežių idėjų dėl dovanų pirmos komunijos proga (mergaitei) g.gif
vildži
knygynuose yra labai smagi kunigo Saulaičio knyga http://www.tytoalba.lt/lt/index.php?option...iew&id=1318

user posted image

mes ją padovanojom mergaitei šia proga mirksiukas.gif
in vino
Ziuriu tema visai nepopuliari, o man kaip tik reikai sugalvoti ka isimintino padovanoti mergaitei ta proga...
cili 00
Grazi knyga siai progai http://www.lrytas.lt/-13119413281310383363...tm_campaign=rss
dailele
Nesugalvojau nieko nepaprasto. Krikšto dukrai padovanojom grandinėlę su pakabuku - delfinuku. Pati nemėgstu nešioti kryželių tai ir vaikui nekišu blush2.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.