Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Raudminas
Supermamų klubas > Mūsų namai > Flora
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Sig
Gal kas galėtų padėti. Gavau dovanų alia svogūnėlį, pasodintą į žemę ir va, kas išaugo biggrin.gif
Reikia patarimų kaip ją auginti arba bent pavadinimo. Iš anksto dėkoju už atsakymus 4u.gif

user posted image

Iš viršaus mirksiukas.gif

user posted image
Ramaškė
Čia puošnusis raudminas.
Undzinka
Vaje...Koks idomus ir grazus augaliukas thumbup.gif
Ramaškė
QUOTE(Undzinka @ 2007 06 28, 19:06)
Vaje...Koks idomus ir grazus augaliukas thumbup.gif
*

Aha labai fainas. Bet aš vis ieškau baltojo raudmino ir vis veltui verysad.gif . Labai noriu nuo to laiko, kai pamačiau vienoj įstaigoj, bet negi rausi iš puodo blush2.gif .
naitas
QUOTE(VUL @ 2007 06 29, 00:34)
Aha labai fainas. Bet aš vis ieškau baltojo raudmino ir vis veltui verysad.gif . Labai noriu nuo to laiko, kai pamačiau vienoj įstaigoj, bet negi rausi iš puodo blush2.gif .
*

Aha, būna, kad noras tiesiog apsėda blush2.gif Jeigu man niekas nepasiūlys, tai aš eisiu vogti sakurų cool.gif Bo nusipirkt niekur negaunu rolleyes.gif
Sig
Ačiū už atsakymus. Pagaliau žinosiu kokį kvietką turiu mirksiukas.gif
crocus
Auginu batažiedį raudminą. Kažko nebežydi porą metų. Anksčiau vis atskirdavau priaugusį svogūną, bet dabar esu palikusi. Gražiau kai auga krūvoj. Gal dėl to nesulaukiau žiedukų? Šiaip kitų auginimo sąlygų nepakeičiau.
Amun Ra
as ir turiu baltaziedy raudmina, tik dar vaiku neaugina ax.gif bet jei daug ves, galesiu pasidalint kas nores rolleyes.gif

beja labai noreciau to raudonai zydincio blush2.gif
crocus
QUOTE(Iiudna @ 2008 02 07, 20:10)
as ir turiu baltaziedy raudmina, tik dar vaiku neaugina ax.gif  bet jei daug ves, galesiu pasidalint kas nores rolleyes.gif

beja labai noreciau to raudonai zydincio blush2.gif
*

Praėjusiais metais mačiau Žaliojoj stotelėj pirkti raudono svogūnėlį.
Amun Ra
QUOTE(crocus @ 2008 02 07, 20:27)
Praėjusiais metais mačiau Žaliojoj stotelėj pirkti raudono svogūnėlį.
*

a kur ta zalioji stotele?
crocus
QUOTE(Iiudna @ 2008 02 07, 20:35)
a kur ta zalioji stotele?
*

Tokia firminė augalijos parduotuvė, yra kiekvienam mieste. Paieškok per google rasi adresus.
@asta
QUOTE(crocus @ 2008 02 07, 19:33)
Auginu batažiedį raudminą. Kažko nebežydi porą metų. Anksčiau vis atskirdavau priaugusį svogūną, bet dabar esu palikusi. Gražiau kai auga krūvoj. Gal dėl to nesulaukiau žiedukų? Šiaip kitų auginimo sąlygų nepakeičiau.
*

Pas mane visada vienam vazone jie keli auga,kokie 5 ir žydi visada,vaizdas būna thumbup.gif kai keli žiedai vienu metu pūpso ax.gif jiems ramybės meto reikia,kad žydėtų...
vaikų visą krūvą turiu,kiek išmečiau,o kelis įkišau į vazoną,galėčiau ir pasidalinti ax.gif

Labai norėčiau ir raudoną įsigyti ax.gif
Amun Ra
na cia kaskaip sudetinga ziur su tais raudonais g.gif
Astersita
QUOTE(@asta @ 2008 02 07, 21:46)
Pas mane visada vienam vazone jie keli auga,kokie 5 ir žydi visada,vaizdas būna  thumbup.gif  kai keli žiedai vienu metu pūpso  ax.gif jiems ramybės meto reikia,kad žydėtų...
vaikų visą krūvą turiu,kiek išmečiau,o kelis įkišau į vazoną,galėčiau ir pasidalinti  ax.gif
Labai norėčiau ir raudoną įsigyti  ax.gif
*

Labai norėčiau svogūnėlio. Galėčiau keisti į klivija ar ismenės svogūną (jeigu norėtumėt) rolleyes.gif
@asta
QUOTE(Astersita @ 2008 02 08, 15:14)
Labai norėčiau svogūnėlio. Galėčiau keisti į klivija ar ismenės svogūną (jeigu norėtumėt) rolleyes.gif
*

Ok,mielai wink.gif norėčiau Ismenės
aš Kaune ax.gif
Astersita
QUOTE(@asta @ 2008 02 08, 17:51)
Ok,mielai wink.gif norėčiau Ismenės
aš Kaune  ax.gif
*

Ups, o aš Šiauliuose verysad.gif
crocus
QUOTE(Astersita @ 2008 02 08, 22:37)
Ups, o aš Šiauliuose verysad.gif
*

Gyvenu Kretingoj. Jei vasarą važiuosi prie jūros parašyk AŽ ir užsuksi pasiimti.
Astersita
QUOTE(crocus @ 2008 02 09, 16:37)
Gyvenu Kretingoj. Jei vasarą važiuosi prie jūros parašyk AŽ ir užsuksi pasiimti.
*

Nuostabu bigsmile.gif Kretinga kur kas arčiau negu Kaunas. Galbūt net ateinantį savaitgalį vyksime į Klaipėdą, pakeliui galėčiau ir užsukti ax.gif Jeigu planai nesikeis, parašysiu į AŽ
crocus
QUOTE(Astersita @ 2008 02 09, 22:04)
Nuostabu  bigsmile.gif Kretinga kur kas arčiau negu Kaunas. Galbūt net ateinantį savaitgalį vyksime į Klaipėdą, pakeliui galėčiau ir užsukti ax.gif  Jeigu planai nesikeis, parašysiu į AŽ
*

ok
Sigute***
Sėkmingai iš sėklyčių užsiauginau raudonžiedį raugminą, tai kruopštus ir įlgas darbukas, bet visą tai atperka augaliuko augimas, tikiuosi ir žiedukų nepašykštės, su nekantrumu laukiu jų.... rolleyes.gif

user posted image....user posted image
Astersita
QUOTE(Sigute*** @ 2008 02 10, 16:35)
Sėkmingai iš sėklyčių užsiauginau raudonžiedį raugminą, tai kruopštus ir įlgas darbukas, bet visą tai atperka augaliuko augimas, tikiuosi ir žiedukų nepašykštės, su nekantrumu laukiu jų.... rolleyes.gif

*

Šaunuolė bigsmile.gif pasakysi po kiek laiko pražys...
Sigute***
Man ir pačiai labai smalsu, kada tai bus. thumbup.gif

Jei įdomu, čia 2007 04 18 data to fakto:
QUOTE(Sigute*** @ 2007 04 18)

Išlukštenau ,numaudžiau ir patubdžiau. :wink:
user posted image  user posted image  user posted image

Teruke
QUOTE(@asta @ 2008 02 07, 21:46)
Pas mane visada vienam vazone jie keli auga,kokie 5 ir žydi visada,vaizdas būna  thumbup.gif  kai keli žiedai vienu metu pūpso  ax.gif jiems ramybės meto reikia,kad žydėtų...
vaikų visą krūvą turiu,kiek išmečiau,o kelis įkišau į vazoną,galėčiau ir pasidalinti  ax.gif
Labai norėčiau ir raudoną įsigyti  ax.gif
*

Gal galit papasakot,kaip ji uzmigdyt ir gal dabar nevelu?Bet mano raudmino lapeliai kitokie,panasus i amarilio,tik trumpi.Ar skiriasi lapai baltu ir raudonu?O gal pas mane ne raudminas g.gif
crocus
QUOTE(Teruke @ 2008 02 12, 19:43)
Gal galit papasakot,kaip ji uzmigdyt ir gal dabar nevelu?Bet mano raudmino lapeliai kitokie,panasus i amarilio,tik trumpi.Ar skiriasi lapai baltu ir raudonu?O gal pas mane ne raudminas g.gif
*

Čia mano baltažiedis
user posted image
Teruke
QUOTE(crocus @ 2008 02 12, 21:06)
Čia mano baltažiedis
user posted image
*

Tikrai toks pats thumbup.gif o pas jus zydejo?
Laivite
Pas mane ka tik baige zydeti wub.gif
Dar kitaip liaudiskai vadinamas "uosvies liezuvis" thumbup.gif
Sigute***
Raudonžiedis ir baltai žydintis, iš tiesų tai kaip du skirtingi augalai, lapai labai skiriasi, žieukai šiek tiek panašūs... mirksiukas.gif
crocus
QUOTE(Teruke @ 2008 02 12, 20:10)
Tikrai toks pats thumbup.gif o pas jus zydejo?
*

Žydėdavo kasmet, bet praėjusiais metais kažkodėl nebesulaukiau žiedukų verysad.gif
crocus
Mačiau Žaliojoj stotelėj raudono raudmino jau yra pirkt. Atrodo vienas gumbas 12lt
Sig
Cia mano raudonziedis, praejusia vasara...
user posted image
Astersita
QUOTE(Sig @ 2008 02 18, 17:28)
Cia mano raudonziedis, praejusia vasara...
user posted image
*

Nuostabu thumbup.gif
Sakalauskiene
Sveikos 4u.gif ,prisijungiu prie jusu blush2.gif
Bet jau jusu gelytes thumbup.gif thumbup.gif ..Na as nelabai galiu kuo pasigirti verysad.gif .Assavaji baltaziedi raudmina(haemanthus) parsiveziau is Lietuvos(dabar esu UK),nes negaliu kokios man tos gelytes thumbup.gif ...
Pirma karta pamaciau KTU ,buvo ju pilnas vazonas ziedai dideli...apalpimas is grozio...Po to mama is kazkur gavo thumbup.gif ...Taigi grizusi atostogu nugvelbiau vaikiuka,parsiveziau as ji spali,bet ziuriu "ant vietos dar stovi".Jauciu kaip kita karat grisiu tai vel reiks prasisukt blush2.gif .Sakot ir parduotuvese yra?
Maciau internete galima nusipirkt raudonziedzio svoguna(12 svaru maciau kainuoja).Iveskit i google haemanthus,prisiziuresit tokiu groziu thumbup.gif thumbup.gif .
Sig@,o taviskis be lapu,tik zieda isleides?? blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Sigute*** @ 2008 02 10, 17:35)

*

O seklytes pirkai????
Sig
QUOTE(Sakalauskiene @ 2008 03 13, 21:52)
Sig@,o taviskis be lapu,tik zieda isleides?? blink.gif
Papildyta:

*

Buvo keli lapeliai, bet nedideli.
Sakalauskiene
Labai grazus ziedelis to tavo raudonziedzio raudmino.Maciau internete pirkt bulvyte,bet brangoka biggrin.gif ,buvo ir ruzavu,bet uz bulve butu koki apie 20 svaru.Tai pagailejau biggrin.gif .Gal rasiu Lietuvoj kaip grisiu pirkti. g.gif
Amun Ra
sveikos 4u.gif gal kas turit parduot puosniuojo raudmino auginuka ar ka vilniuj? labai noreciau wub.gif
Ramaškė
QUOTE(Sakalauskiene @ 2008 03 17, 18:26)
Labai grazus ziedelis to tavo raudonziedzio raudmino.Maciau internete pirkt bulvyte,bet brangoka biggrin.gif ,buvo ir ruzavu,bet uz bulve butu koki apie 20 svaru.Tai pagailejau biggrin.gif .Gal rasiu Lietuvoj kaip grisiu pirkti. g.gif
*

Senukuose raudonai žydinčio buvo, o gal ir yra ax.gif , atrodo apie 12 lt.
Amun Ra
QUOTE(VUL @ 2008 03 17, 21:29)
Senukuose raudonai žydinčio buvo, o gal ir yra ax.gif , atrodo apie 12 lt.
*

kuriuose senukuose? man siaures miestelis labai tiktu bigsmile.gif
Ramaškė
QUOTE(Iiudna @ 2008 03 17, 23:11)
kuriuose senukuose? man siaures miestelis labai tiktu bigsmile.gif
*

Aš mačiau Ukmergės g., bet gal būtų ir Banginyje prie sėklų.
Sakalauskiene
Merginos,maniskis baltaziedis raudminas nerodo jokios gyvybes zenklu... g.gif stovi vietoj,bet nenuvytes,du stori lapai,gal sakau dar ilsisi g.gif
Sig
Turetu isleisti ziedeli. Mano ir ilgai taip uzsispyres stovejo, dabar jau rodosi rausvas ziedelis + vaikiuka dar isaugino tongue.gif

Jei nepamirsiu nufotografuosiu.
Laivite
Ir pas mane kaip uzsikoncervaves sedi sau ir tik karts nuo karto sumasto prazydeti thumbup.gif
Amun Ra
mano nuo ankstyvo rudenio nei auga nei zydi.... nervina jis mane... blink.gif
Aukso_dulkele
Mano raudminas irgi nesimato, kaip auga, bet gi auga, kartais vaikus uzaugina, kartais zydi..letapedis.Dabar viena saknis iz vazono laukan islindo, bet tikriausia nieko tokio, lapai kieti.Lauksiu vasara suzydint.. rolleyes.gif
Amun Ra
mano net ir vaiku neaugina gun_bandana.gif lotuliukas.gif
Sakalauskiene
Gyvas gyvas,maniskis baltaziedis raudminas gyvas thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Jau puse metu kaip as ji po ilgos keliones atsigabenau,o jis vis "ant vietos " buvo.Bet pastudijavau ia arciau,matyt ,kad lapai kokia pora centimetru ilgesni,paaugo...Valio thumbup.gif ,dabar vis ziuriu internete nusipiskt raudonziedi..Bet kiek suprantu jie truputeli skiriasi nuo baltuju.Beveik lapu neturi..O tada kas lieka kaip nuzydi g.gif schmoll.gif ...Du lapai... g.gif Hhhhhhhh,idomu.Bet ziedas pasakisko grozio. thumbup.gif
rugiagele26
sveikos. na o mano raudminas neaugo, vis pasiziuriu i ji.. siandien pajudinu ji, o jis ir isvirto is saknu.. g.gif paziuriu, ogi saknys nupuve, ir dar baltu kirmelyciu yra.. verysad.gif kelios saknytes like, ir svogunai kieti, tai pamirkiau kalio permanganate, iskrapsciau visas puvenas ir i nauja zeme persodinau, tikiuosi atsigaus.. kaip jus manot? gal as ji perlaisciau, nes pas anyta tai normaliai atrodo, bet ji retai labai laisto.
eya
rugegele23, jei nupus, parasyk AZ, pas mano mama jie dauginasi kaip isproteje doh.gif kasmet po kelis vaikus isleidzia smile.gif
rugiagele26
paziuresim kas ten gausis smile.gif jei ka, tai pranesiu smile.gif
Sakalauskiene
Na zinokit merginos maniskis raudminas,ne tik paauges truputi,bet matau pora lapu nauju bekysanciu, thumbup.gif galetu sugalvot prazyst blush2.gif
O kaip jusiskiai ,dar nezydi?
rugiagele26
Pas mano mama lenda naujas lapelis, bet zydet dar nesiruosia, gal dar per jaunas, nes viena "vaikiuka" jai padovanojau. O pas mane likusieji nupuvo, tada bandziau atgaivint, ir dabar laukiu gal isleis koki lapeli...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.