Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Mišinukai ir MP
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų mityba
Pages: 1, 2, 3
audroneta
QUOTE(bim-bam @ 2010 06 10, 08:01)
maitinau ir maitinu MP. net klausimo nebuvo, ar rinktis mp ar misineli.

mamytems noreciau priminti, kad siaip sau pienuko nemazeja, jeigu vaikutis maitinamas pagal poreiki tada kada nori ir kiek nori, pienuko nemazes. aisku, reikia nestresuot ir maziau klausyt aplinkiniu klausimu ar pieno uztenka ir pan.
*

Na as nebuciau tokia kategoriska, manoji buvo maitinama kada tik nori, kiek nori, guledavom bele kiek, o rezultatas jokio svorio priaugimo. O vyresnioji po 1.5 kilo priaugdavo, ir kuo sekmingiausiai uzaugom. Ir maitinau iki 2 metu
SauleleRu
QUOTE(Soy @ 2010 06 26, 16:48)
Maitinu MP ir ta darysiu iki metu.
*

O kodėl taip kategoriškai - iki metų? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(bim-bam @ 2010 06 10, 09:01)

mamytems noreciau priminti, kad siaip sau pienuko nemazeja, jeigu vaikutis maitinamas pagal poreiki tada kada nori ir kiek nori, pienuko nemazes. aisku, reikia nestresuot ir maziau klausyt aplinkiniu klausimu ar pieno uztenka ir pan.
*

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
IsaDora*
MP - Gėris wub.gif
Vijali
Aš sakiau, kad maitinsiu iki 6 mėn, o priverstinai nutraukiau 1,4 m rolleyes.gif Antrą vaiką taip pat norėčiau maitinti pati smile.gif
elelele
tik mėnesiuką MP, po to mišinuku
virgucka
Mano dukrytei 7 menesiai, maitinu MP, VISKAS BUTU PUIKU smile.gif ,bet atsisako valgyt koses. Ka daryt?
Charme
QUOTE(virgucka @ 2010 09 10, 17:42)
Mano dukrytei 7 menesiai, maitinu MP, VISKAS BUTU PUIKU smile.gif ,bet atsisako valgyt koses. Ka daryt?
*

Saunuoles kad maitinates MP, mums 1,5 metuku ir vis dar su MP thumbup.gif
O del kosytes ir kitu primaitinimo sunkumu - reikia tureti kantrybes 4u.gif Ivedineti po truputi, po sauksteli, jei ko nevalgo - padaryti pertrauka ir po kuriuo laiko vel pabandyti ta duot. Dabar ruduo - primaitinimui puikiai tiks darzoves ar vaisiu tyreles (paciai visai nesunku pagamint!) - pabandykit jas duot - gal patiks mirksiukas.gif Sekmes Jums 4u.gif
kerola
MP iki metu 4u.gif mano nuomone kad po metu MP nereikalingas rolleyes.gif
Soy
QUOTE(SauleleRu @ 2010 07 06, 18:08)
O kodėl taip kategoriškai - iki metų? smile.gif
*

Todel, kad toks mano sprendimas smile.gif
Kiekviena individualiai nusprendzia kiek laiko, as manau, kad iki metu pilnai pakaks smile.gif
JJmama
As maitinau iki 8 menesiu. labai norejau bent puse metuku pati maitinti, bet pavyko ilgiau. gaila, kad teko nutraukti.. rolleyes.gif
Keiti
Mišinėlio nereikėjo. Dukrą iki 7 mėnesių maitina tik MP, sūnų - iki 8 mėnesių vien tik MP, paskui su primaitinimu abu maitinau iki metų ir dviejų mėnesių.
*INSOMNIA*
as maitinau MP 1 menesi, o paskui misineliu, uzaugo sveikas, didelis, neikartelio nesirgo (tfu tfu tfu) blush2.gif
bounty
Na aš ir maitinu pakolkas tik MP ir svoris auga gerai:) Tik pradzioj nervino aplinkinių klausimai, ar pakankamai pieno turiu. Man net niekada nekildavo mintis, kad jo gali trukti.
aaistulis
As maitinu MP, suneliui dabar 9men., esu nusprendus maitinti iki 1 metu, o paskui bus matyt, nes galvoju eiti padirbeti, bet jei greitai nepavyks ko nors rasti, draugausim su MP kol mamyte eis i darbuka smile.gif O siaip tai as tik uz MP - nuostabus dalykas, nuostabus jausmas wub.gif
ingulka35
dukrytei 16 menesiu vis dar maitinu MP, bet planuoju nutraukti, nes nuo 2 metuku i darzeli teks keliauti...
o misinuke esu davu paragauti blush2.gif , tai isspjove kaip didziausia S..... butu suvalgiusi lotuliukas.gif
Zivukas.d
Kai mažiui buvo kelios savaitės, bandėm primaitinti mišinukais, nes vakarais vos ne kas valandą valgyt prašydavo. Mišinukai nepatiko. Iki pusės metukų buvo tik MP. Dabar yra trys maitinimai - kietas maistelis, likę - MP. Manau dar kelis mėnesius apseisim be mišinukų 4u.gif
smiler
Iki 3men maitinau MP, o po to perejom prie misinuku. Nebuvo jokiu problemu del to. Svoris, kaip kad daugelis pazistamu mamu gasdino, nepakito, o augo taip kaip ir priklauso. Tiesa, kai pradejom ragauti kosytes, tai misinukai labai apmazejo, mieliau geria vandenuka. Bet gydytoja sake, kad kol mazyle jauciasi puikiai, priauga kaip priklauso, yra linksma, tai vadinasi, jai tiek ir uztenka 4u.gif
Perkune
Maitinu MP, nors esu įsigijusi ir mišinuko pakuotę. Ir ne tik todėl, kad MP sveikiau, o kad mišinukas brangiai atsieitų, ko pagal pajamas negaliu sau leisti
Andzeja
Kai dukrytei suėjo lygiai 10 mėnesių, nutraukiau maitint, nes pienuko buvo labai jau mažai, buvo vargas ir jai traukt ir nieko neištraukt ir man vargas, kai ji nervuodavosi, labai sėkmingai perėjom ant mišinukų, nebuvo jokių ašarų ir nenoro smile.gif
Neox
abu vaikai buvo maitinami tik misinukais, ir jei dar tureciau daugiau vaiku zinau kad ir juos tektu maitinti misinukais smile.gif
ramunele 28
Mes taip pat dar tebegeriam MP,bet niekad nebuvau prieš mišinukus.Patys buvoj nusipirkę atsargumo dėlei,jei kartais dingtū mamos pienukas.Bet mano dukrytė mišinuko negėrė. doh.gif
Ruby Tuesday
Pirmaja para maziulis buvo atskirtas nuo manes ir gere misinuka. Kai pagaliau galejom buti kartu, maziulis eme gerti MP ir nuo tada niekada daugiau negere misinuku ar kitokiu MP pakaitalu bigsmile.gif
Kliurka
QUOTE(ramunele 28 @ 2012 03 05, 13:01)
Mes taip pat dar tebegeriam MP,bet niekad nebuvau prieš mišinukus.Patys buvoj nusipirkę atsargumo dėlei,jei kartais dingtū mamos pienukas.Bet mano dukrytė mišinuko negėrė. doh.gif
*

mums lygiai taip pat 4u.gif ir nors ir buvo bandantis dingti pienukas, misinuko jis neime, tad atsigaivino pienukas po keliu dienu badavimo (gal 4 kartus taip doh.gif ) atkaklus mano vaikis lotuliukas.gif
jurate4
pirma MP maitinau iki 8,5 men. antarm nuo 2 men. daviau 1 kart mišinio. Mišinuka geria labai noriai. Ir sočiai pavalgęs išmiega po 5 val. smile.gif
zuikaa
mes misinuko pradzio kelis kartus esam ragave, o visa laika MP valgom
Aleila
Mums dabar 9.5 men. ir geriam tiek MP, tiek misinuka ( kadangi vien MP neuztenka) thumbup.gif
vitamine1983
Hmm...as grieztai pries misinukus...kaip medike suprantu MP nauda, todel savo 10 men kudikeli maitinu savo pienuku, nors ir einu kiekviena diena i darba, budziu po 12 val....Mes, sujaugusieji, negeriame pieno misiniu?Kodel???? smile.gif)))))
Papildyta:
QUOTE(Kliurka @ 2012 03 14, 21:27)
mums lygiai taip pat  4u.gif ir nors ir buvo bandantis dingti pienukas, misinuko jis neime, tad atsigaivino pienukas po keliu dienu badavimo (gal 4 kartus taip doh.gif ) atkaklus mano vaikis  lotuliukas.gif
*

Kad tik daugiau tokiu vaiku...misinuka gaminancios firmos bankrutuotu, o vaikai butu zymiai sveikesni ir protingesni smile.gif
S.w.a.t
yra budu kaip pasigausinti Mp..reikia tik nepatingeti pasidometi ir susirasti arti saves Mama- mamai savanore..arba forume pasieskoti atsakymu

QUOTE(Aleila @ 2012 04 09, 11:36)
Mums dabar 9.5 men. ir geriam tiek MP, tiek misinuka ( kadangi vien MP neuztenka) thumbup.gif
*

Sella
QUOTE(vitamine1983 @ 2012 04 09, 22:23)
Hmm...as grieztai pries misinukus...kaip medike suprantu MP nauda, todel savo 10 men kudikeli maitinu savo pienuku, nors ir einu kiekviena  diena i darba, budziu po 12 val....Mes, sujaugusieji, negeriame pieno misiniu?Kodel???? smile.gif)))))
*

Visi suprata mp naudą, ne tik medikai, bet kai jo nėra prie geriausių norų, gal vaiką marinti badu? blink.gif
S.w.a.t
smile.gif)) ne taip paprasta vaika badu numarinti..

kaip ir ta ''geriausiu noru'' kartele pas visas skirtinga..
vienai prie ''geriausiu noru'' daugiau 50 m nubegti nesigauna, kita bega kilometra ir dar rastu savy jegu ir daugiau begti...

o plius kai yra KONKRETI NESEKME ir nera kitu galimybiu, bei tenka verstis misinuku - yra VIENA ir tokiais atvejais - viskas yra kaip yra..ir nera ko pergyventi ir reikia gyventi toliau ir daryti kas imanoma..

o kai kas nors tiesiog ''is lempos - banaliai'' veblena.. ''as neturiu matyt Mp, o gal nenoriu..o gal siaip man nepatinka..ir miega ilgiau ir siaip uzaugom mes, uzaugs ir musu vaikai..- TAI KITA..ir tai tiesiog luzeriavimas..nematymas ateities ir nenoras padeti vaikui uzaugus tureti maziau bedu su sveikata...

QUOTE(Sella @ 2012 04 10, 16:06)
Visi suprata mp naudą, ne tik medikai, bet kai jo nėra prie geriausių norų, gal vaiką marinti badu? blink.gif
*

vitionakas
8 men dukryte geria tik MP, buteliuko nepriima nei arbatu nei sulciu
vyresnelis taip pat neragavo misinuku, apvalia para gere MP iki 10 men, o maitinau iki 2 metu
pritariu nuomonei, kad kai tikrai yra priezasciu neduoti MP, aisku maitini kuom gali. bet kai is "tingejimo" mamos to nedaro, tai nesuprantu g.gif verysad.gif
pansaulute
Sveikos mamytes, noreciau Jums pasiulyti Vokietijos firmos HUMANA misinukus, tai aukstos kokybes pieno misinukai. Asortimente yra atpylinejantiems kudikiams pienukas nuo gimimo, viduriuojantiems kudikiams, alergiskiems ir kitu kudikiui skirtu misinuku.
Stai nuoroda kur galite paziureti apie produktus:

http://www.humana.de/en/home/

Siulau siuos misinukus uz pigesne kaina nei parduotuvese, del popieriniu pakuociu broko, galiojimai geri iki 2013 metu.

Jei susidomesite parasykite man. Atsakysiu i Jusu rupimus klausimus.

Mano el.pastas vstapu@gmail.com
Kliurka
QUOTE(vitamine1983 @ 2012 04 09, 22:23)
Kad tik daugiau tokiu vaiku...misinuka gaminancios firmos bankrutuotu, o vaikai butu zymiai sveikesni ir protingesni smile.gif
*

geras pastebėjimas thumbup.gif ir dabar dar atkakliai prie MP prisirišęs, būna nieko nevalgo, bet MP niekada neatsisako lotuliukas.gif
astabil
Maniskis geria tik MP,turejau sveikatos problemu,gulejau ligoninej,gavau stipriu antibiotiku,negalejau maitinti kelias dienas,tai buvo alkanas,bet misinuko nevalge tongue.gif kiek pagerejus,atsisakiau gydydmo ir vel prie MP smile.gif Dabar laukiuosi dar vieno mazylio,tikiuosi,kad pienuko abiems pakaks ax.gif
eturib9
Vyresnele mergaite MP gavo iki 1,6men,mazajai beveik 2metai irgi maitinu savo pieneliu.Neteko ragaut joms misinuku 4u.gif
pingvinukas lolo
Gera temukė lotuliukas.gif
Aš kol turėjau pienuko tai ir maitinau MP, o kai nebebuvo MP tai rinkausi mišinuką, nes daugiau nebuvo iš ko rinktis tongue.gif
Latte kava
Nuo 10 men. vakare gauna misinuka. MP nebevartojam biggrin.gif
Nikolia
ir koks cia pasiekimas...vartoti brudda..tada, kai dar labiausiai reikia ir labiausiai auga..

QUOTE(Latte kava @ 2012 05 11, 20:58)
Nuo 10 men. vakare gauna misinuka. MP nebevartojam  biggrin.gif
*

Papildyta:
Mp nebebuna, kai ji samoningai nusprendi mazinti..ir sumazini..

QUOTE(pingvinukas lolo @ 2012 04 26, 01:00)
Gera temukė lotuliukas.gif
Aš kol turėjau pienuko tai ir maitinau MP, o kai nebebuvo MP tai rinkausi mišinuką, nes daugiau nebuvo iš ko rinktis tongue.gif
*

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.