sveikos
ikeliau i savo dienorasti
oj kokia gera info radai
o jau oras pas mus atrodo tuoj nama nunes hmmm... dabar galvoju kaip paaiskint kur turi but Papildyta: pasakiau kad ramybe ir vel tas pats paziurejau i tavo profili tai nu tikrai as jaunesne nu bet ant kiek daug netgi visais trim menesiais prisivalgiau dabar reiks sulaukt serialo o pries seriala mazaja uzmigdyt o del saviskio dar nzn kaip bus gal neguldys kad vel i kelnias nepridirbtu o tai kaip tik pietu guldau taip i kelnes rimta padaro QUOTE(rutuliuks mamyte @ 2011 02 03, 17:44) oj kokia gera info radai o jau oras pas mus atrodo tuoj nama nunes hmmm... dabar galvoju kaip paaiskint kur turi but eisiu dar karta ieskoti pas mus siandien lyja, jau kaip nervina toki orai
niu radai?
ai gal del to tokia atrodau kad su tetom bendrauju o del uzsienio ten irgi ne taip lengva su darbais ir tik lietuvoj viskas priklauso nuo svorio ir grozio o vat uzsieni viskas kitaip na va kas nori bekt is lt o kas nori grist i lt kaip mergaites sekasi laikytis ar jau tikrai visos mesit ar dar kuri bandysit istvert iki galo?
Cia galima vesti visa suvalgoma maista, pateikia kiek reikia baltymu, angliavandeniu ir riebalu bei paskaiciuoja kaloringuma. Isbandykite
http://www.megaukismaistu.lt/index.php/mai...troles-dienynas
rutuliuks tavo dienorasty rodo jog galima pasirinkti dieta, bet kai paspaudi ieiti nieko neatidaro.
O kas ten tokio kad jei idesi cia gali gauti nuo moderatoriu?.............
tai as galiu cia idet bet ale zinau panos is airijos bendravo ne toj temoj ir ne apie ta tai gavo velniu o cia nebus taip kad vip dietoj reklamuoju kita dieta tai negausiu uz tai velniu cia del to taip sakau
hmm bet man rodo kai pasijungiu Papildyta: http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...ogid=12537& o dabar rodo? QUOTE(rutuliuks mamyte @ 2011 02 04, 00:42) tai as galiu cia idet bet ale zinau panos is airijos bendravo ne toj temoj ir ne apie ta tai gavo velniu o cia nebus taip kad vip dietoj reklamuoju kita dieta tai negausiu uz tai velniu cia del to taip sakau hmm bet man rodo kai pasijungiu Papildyta: http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...ogid=12537& o dabar rodo? man nieko iki siol nerodo Papildyta: QUOTE(rutuliuks mamyte @ 2011 02 03, 19:26) niu radai? ai gal del to tokia atrodau kad su tetom bendrauju o del uzsienio ten irgi ne taip lengva su darbais ir tik lietuvoj viskas priklauso nuo svorio ir grozio o vat uzsieni viskas kitaip na va kas nori bekt is lt o kas nori grist i lt kaip mergaites sekasi laikytis ar jau tikrai visos mesit ar dar kuri bandysit istvert iki galo? gal del to, kad cia mamu klubas, todel atrodo, kad visos vyresnes. Kas del uzsienio, tai as irgi pastebejau, kad mes lietuvaites, daug labiau prisiziurime, nei kitos. as kai studijavau Graikijoje, ten buvo studentai is daugybes europos saliu, tai jos prieidavo, man paveldavo plaukus ir sakydavo, kodel Tu visada tobula, mes prie Taves nejaukiai jauciames
laba ryta nu nieko nesuprantu kodel nerodo
einu ieskot kitu budu kaip rarodyt
http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...7661&st=276
va cia turi tikrai rodyt yra kaip foto nuotaukos sudetos man sende vel nzn kiek
niu mergaites kasnors kibsit su manim i kova ar ne?ar vel nematot
as jau sarasiuka darau i parde kai vaziuosim ka pirkt
Sveikutės, o man savaits rezultatas +200gr. Nežinau ką toliau daryt ,norėčiau dar pasilaikyt, bet gal reiks ką kita galvot.
gauja o ka tu valgai?kada valgai ir kokiais kiekiais valgai?
oi net nezinau, skaiciau, bet kazkaip...
Rutuliuks, jei ne paslaptis kokioje temoje bendrauji, Jus ten svori kartu metat, kar kaip. man reikia kompanijos, kad butu ne kokia konkreti dieta, o kas kaip nori, svarbu plepa
oj i ten ta tema negamalia
o jei norit galim susidraugaut ir susikurt savo temuke atsira ir ten plepet apie viska ora,dieta,vaikus ir makiazus tai sakau nepatiko mano siulomas variantas bet as vistiek jos imsiuos po savaitgalio
aisku galima, jei tik butu norinciu
kad neterstume sitos temos savo pezalais
aurosoma na gal tada sukur kokia temuke jei turi noro
as sende jau bandau valgyt daugiau angliavandeniu ziuresiu kaip bus kad ryt per didelio soko organizmui nebutu
Na as irgi uz temuke bendra.
O dietos sios rutuliuks tu laikeisi kada nors? As gal kartu ir prisijungciau.nes tikrai reikia kazkuo trai grebtis,o kai jokios dietos nesilaikau,kartaias per daug sau leidziu. Geda
sveikos
ki ga jo as jos laikiaus 2009 vasara kai tik pradejau mest svori ir dar kelis sykius bandziau pradet bet ale vis kas pakisdavo koja bet vat nuo ryt as jos imsiuos
niu kas besilaiko sito reikalo
ir kas zada imtis su manim kito reikalo kaip atsikratyt tais bjauriais kg
Na kol kas tiesiog stengsiuos maziau valgyti, reikia sunaudot tuos produktus kurie yra,o kai apsipirkinesime kitai savaitei itrauksiu i sarasa ir tavo rutuliuks dietos produktus ir pabandysiu pasilaikyt.
niu va o as jau nuo sende jos laikaus
tik galvoju kad cia ne vieta apie ja bendraut
Man tikrai labai idomu
sveika zaislu karaliene
na dabar as jos jau nebesilaikau nu neina man niekaip su tais sventiniais savaitgaliais susitart kad neprisiryt QUOTE(rutuliuks mamyte @ 2011 02 16, 14:45) sveika zaislu karaliene na dabar as jos jau nebesilaikau nu neina man niekaip su tais sventiniais savaitgaliais susitart kad neprisiryt Ir mane savaitgaliai zudo kai visi namuose , tik valdom
Bandau nuo šiandien ir aš šią dietą. Man problemos su svoriu nebūtų, jei ne pilvas ir šonuose.(Kaip kriaušė atrodau:))
Geriu arbatą ir kavą be cukraus, neskanu, na bet pabandysiu:)) Baisiausia, kad varškės negaliu be uogienės valgyt.
sveika smailyte sekmes laikantis sitos dietos
o kas tau neleidzia i varske isidet saukstelio uogienes bent as kai laikiaus sitos dietos as viska sverdavau ir skaiciuodavau tai ir tu pasisverk pasiskaiciuok ir zinosi kiek gali isidet i varske uogienes
as ir pradejau pries pora diena bet vis nusizengdavau, o siandien istveriau ir net nepasiekiau 40g, tiksliau tik apie 25g. kalorijas irgi paskaiciavau tai apie 750.
valgiau tokius kaip ir trupinius bet jauciuosi pavalgius: suvalagiau indeli grudetos liesos varskes, poto paprasto varskes puse pakelio, 3 surio ploksteles, 4 plesomo surio lazdeles ir liesa jogurta
o kiek ir per kiek laiko numetat?
Sveikos, aš ir bandau jungtis. Jau nuo vakar pradėjau, bet vis sugriešiju... Gerai,kad baigiau tą šokoladą - pagaliau pagundų namuose nebėr
O šiaip aš jos jau antrą kartą laikausi ir patinka tuo,kad gali rinktis įvairų maistą ir kada nori, tikrai nereikia slampinėt alkanai. Pvz pietums šiandien pasigaminau liesos varškės su liesu jogurtu, vienu obuoliu ir pagardinus cinamonu gavosi tik 16.6 taško. Pietūs visad man gaunasi gausesni negu pusryčiai, nes tiems tai net 10 taškų niekad nesurenku... Ir šian jau esu surinkus 25.1 taško su užkandžiavimais, bet aišku dar neskaičiavau tų kelių šokolado gabaliukų - tarkim jų ir nebuvo Dar pamiršau paminėti tai,kad šitoje dietoje ir alkoholis nėra nusižengimas, tad be jo negalintiems tai puiki dieta manau QUOTE(mama_x2 @ 2011 05 21, 15:44) Na, aš tiksliai neatsimenu, bet manau per savaite su viršum numečiau kokius 5kg. Tik bėda, kad jie paskui taip staigiai grįžo, kaip žaibas iš giedro dangaus... Šįkart bandysiu padoriai laikytis ir po dietos. Gera dieta, pripratina valgyt po mažai, į tai ir dedu visas viltis
nebėr bendraminčių?
|