Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: VIP dieta
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Dieta
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
rutuliuks mamyte
sveikos 4u.gif as irgi sende ir ryt dar sitos laikysiuos tada savaitgali vel trali vali festivali biggrin.gif bijau as per daug ja cia reklamuot kad nuo moderatoriu pizdi negauciau blush2.gif doh.gif tai veliau kai turesiu laiko pasidarysiu dienorasti apie ja jei mokesiu jei nemokesiu tai i az atsiusiu mirksiukas.gif bet cia veliau nes dabar reikia mazaja maitint po to migdyt ir apsitvarkyt kambarius ax.gif siaip ten dazoves,pieniniai produktai mesa vaisiai ieina mirksiukas.gif
rutuliuks mamyte
ikeliau i savo dienorasti mirksiukas.gif jei ten ka suskaitysit blush2.gif
Aurosoma
QUOTE(rutuliuks mamyte @ 2011 02 03, 15:33)
ikeliau i savo dienorasti  mirksiukas.gif  jei ten ka suskaitysit  blush2.gif
*

man nieko nerodo g.gif , bet radau idomios info Tu jaunesne uz mane bigsmile.gif
rutuliuks mamyte
oj kokia gera info radai thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif bent kazkas sia diena sujuokino doh.gif o tai jau galva iscypta doh.gif doh.gif doh.gif bet db jau nieko ramu bet kiek ilgam nzn vel kol maniskis neiskres ko nors mazajai doh.gif
o jau oras pas mus atrodo tuoj nama nunes unsure.gif
hmmm... dabar galvoju kaip paaiskint kur turi but g.gif kur yra uzrasas AZ ir salia "info" ten paspaudus gal turi ismest tokia lentele su uzrasais ir reikia paspaust ant dienorastis tik vat kad nzn kaip turi rasyt ar "rutuliuks mamayte dienorastis" ar "mano dienorastis" o jei taip nerodo tada mano profilyje reikia ieskot kur uzrasyta dienorastis tai turetu but kairiam sone mirksiukas.gif
Papildyta:
pasakiau kad ramybe ir vel tas pats doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
paziurejau i tavo profili tai nu tikrai as jaunesne nu bet ant kiek daug netgi visais trim menesiais lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
prisivalgiau dabar reiks sulaukt serialo o pries seriala mazaja uzmigdyt o del saviskio dar nzn kaip bus gal neguldys kad vel i kelnias nepridirbtu o tai kaip tik pietu guldau taip i kelnes rimta padaro doh.gif o kai neguldau isvis nedaro doh.gif
Aurosoma
QUOTE(rutuliuks mamyte @ 2011 02 03, 17:44)
oj kokia gera info radai  thumbup.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  bent kazkas sia diena sujuokino  doh.gif  o tai jau galva iscypta  doh.gif  doh.gif  doh.gif  bet db jau nieko ramu bet kiek ilgam nzn vel kol maniskis neiskres ko nors mazajai  doh.gif
o jau oras pas mus atrodo tuoj nama nunes  unsure.gif
hmmm... dabar galvoju kaip paaiskint kur turi but  g.gif kur yra uzrasas AZ ir salia "info" ten paspaudus gal turi ismest tokia lentele su uzrasais ir reikia paspaust ant dienorastis tik vat kad nzn kaip turi rasyt ar "rutuliuks mamayte dienorastis" ar "mano dienorastis" o jei taip nerodo tada mano profilyje reikia ieskot kur uzrasyta dienorastis tai turetu but kairiam sone  mirksiukas.gif
*

eisiu dar karta ieskoti doh.gif nesvarbu kiek, svarbu jaunesne thumbup.gif maniau, kad apie 30 metu blush2.gif lotuliukas.gif atrodai labai brandi is pokalbiu, nezinau kodel g.gif

pas mus siandien lyja, jau kaip nervina toki orai verysad.gif bet gal po kokio menesio busiu ten kur silciau (zadu i uzsieni vaziuoti ieskoti darbo, nes Lietuvoje sakes) tai dabar juo labiau reikia numesti svorio, kad darbdaviai neissigastu lasiniu unsure.gif
rutuliuks mamyte
niu radai?
ai gal del to tokia atrodau kad su tetom bendrauju tongue.gif arba siaip toks gyvenimas kad nebe tusai galvoj tai taip ir gaunasi kad rimta motera bandau atrodyt lotuliukas.gif lotuliukas.gif as galvojau kad ir tu ne manometu o vyresne tongue.gif
o del uzsienio ten irgi ne taip lengva su darbais ir tik lietuvoj viskas priklauso nuo svorio ir grozio o vat uzsieni viskas kitaip mirksiukas.gif as vat kai gristu i lt tokia laume jauciuos blink.gif nes jau simtas metu dazai tik retas mano draugas uzpakalis kaip jaujos galas blink.gif o ten visos issipusciusios issidaziusios ir kaip anoreksikes doh.gif blush2.gif o dar sako lt blogai gyvent doh.gif
na va kas nori bekt is lt o kas nori grist i lt verysad.gif
kaip mergaites sekasi laikytis ar jau tikrai visos mesit ar dar kuri bandysit istvert iki galo? g.gif
Griana
Cia galima vesti visa suvalgoma maista, pateikia kiek reikia baltymu, angliavandeniu ir riebalu bei paskaiciuoja kaloringuma. Isbandykite smile.gif

http://www.megaukismaistu.lt/index.php/mai...troles-dienynas
kinga33
rutuliuks tavo dienorasty rodo jog galima pasirinkti dieta, bet kai paspaudi ieiti nieko neatidaro.
O kas ten tokio kad jei idesi cia gali gauti nuo moderatoriu?.............
rutuliuks mamyte
tai as galiu cia idet bet ale zinau panos is airijos bendravo ne toj temoj ir ne apie ta tai gavo velniu o cia nebus taip kad vip dietoj reklamuoju kita dieta tai negausiu uz tai velniu cia del to taip sakau blush2.gif
hmm bet man rodo kai pasijungiu g.gif ta prasme pasidarau ziuret profili ir ilendu i dienorasti na taip ziuriu kaip vat kad jus mano profili atsidarytumet tai man rodo g.gif
Papildyta:
http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...ogid=12537&
o dabar rodo? g.gif
Aurosoma
QUOTE(rutuliuks mamyte @ 2011 02 04, 00:42)
tai as galiu cia idet bet ale zinau panos is airijos bendravo ne toj temoj ir ne apie ta tai gavo velniu o cia nebus taip kad vip dietoj reklamuoju kita dieta tai negausiu uz tai velniu cia del to taip sakau  blush2.gif 
hmm bet man rodo kai pasijungiu  g.gif ta prasme pasidarau ziuret profili ir ilendu i dienorasti na taip ziuriu kaip vat kad jus mano profili atsidarytumet tai man rodo  g.gif
Papildyta:
http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...ogid=12537&
o dabar rodo? g.gif
*

man nieko iki siol nerodo unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(rutuliuks mamyte @ 2011 02 03, 19:26)
niu radai?
ai gal del to tokia atrodau kad su tetom bendrauju  tongue.gif  arba siaip toks gyvenimas kad nebe tusai galvoj tai taip ir gaunasi kad rimta motera bandau atrodyt  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif as galvojau kad ir tu ne manometu o vyresne  tongue.gif
o del uzsienio ten irgi ne taip lengva su darbais ir tik lietuvoj viskas priklauso nuo svorio ir grozio o vat uzsieni viskas kitaip  mirksiukas.gif  as vat kai gristu i lt tokia laume jauciuos  blink.gif  nes jau simtas metu dazai tik retas mano draugas uzpakalis kaip jaujos galas  blink.gif  o ten visos issipusciusios issidaziusios ir kaip anoreksikes  doh.gif  blush2.gif o dar sako lt blogai gyvent  doh.gif
na va kas nori bekt is lt o kas nori grist i lt  verysad.gif 
kaip mergaites sekasi laikytis ar jau tikrai visos mesit ar dar kuri bandysit istvert iki galo? g.gif
*

gal del to, kad cia mamu klubas, todel atrodo, kad visos vyresnes.
Kas del uzsienio, tai as irgi pastebejau, kad mes lietuvaites, daug labiau prisiziurime, nei kitos. as kai studijavau Graikijoje, ten buvo studentai is daugybes europos saliu, tai jos prieidavo, man paveldavo plaukus ir sakydavo, kodel Tu visada tobula, mes prie Taves nejaukiai jauciames blink.gif as sakau, juk moteris privalo prisiziureti. juo labiau, kad as tik normaliai apsirengdavau, truputi egipto zemes, tuso, svelniai seseliu ir viskas. o jos su maudomu i pleza, su tuo paciu maudomu i universiteta vietoje apatiniu doh.gif na tai tada taip, as labai prisiziuriu bigsmile.gif
rutuliuks mamyte
laba ryta nu nieko nesuprantu kodel nerodo unsure.gif
einu ieskot kitu budu kaip rarodyt ax.gif
Aurosoma
QUOTE(rutuliuks mamyte @ 2011 02 04, 12:33)
laba ryta nu nieko nesuprantu kodel nerodo  unsure.gif
einu ieskot kitu budu kaip rarodyt  ax.gif
*

o ka svarstykles rodo. tiesa, siandien Jums prisidavimas bigsmile.gif
rutuliuks mamyte
http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...7661&st=276
va cia turi tikrai rodyt yra kaip foto nuotaukos sudetos mirksiukas.gif pacioj apacioj puslaio mirksiukas.gif tik nzn ar iskaitysit nebent i savo kompus issisaugokit ir tada prisiartinkit nes ir as taip dariau kad suskaityt mirksiukas.gif
man sende vel nzn kiek doh.gif kur uzlipsi ir kaip uzlipsi rodo skirtingai tai emiau per viduriuka biggrin.gif na tai per savaite beveik kilo nebera g.gif
rutuliuks mamyte
niu mergaites kasnors kibsit su manim i kova ar ne?ar vel nematot unsure.gif
as jau sarasiuka darau i parde kai vaziuosim ka pirkt bigsmile.gif
gauja2
Sveikutės, o man savaits rezultatas +200gr. Nežinau ką toliau daryt ,norėčiau dar pasilaikyt, bet gal reiks ką kita galvot. g.gif Šiaip tai ši dieta nėra sunki ar labai monotoniška, tik neaišku kaip tas svoris krenta ir dėlko kartais kyla - rodos ir neprigriešini schmoll.gif . Nu dar galvosiu. g.gif
rutuliuks mamyte
gauja o ka tu valgai?kada valgai ir kokiais kiekiais valgai? g.gif
Aurosoma
oi net nezinau, skaiciau, bet kazkaip...
Rutuliuks, jei ne paslaptis kokioje temoje bendrauji, Jus ten svori kartu metat, kar kaip. man reikia kompanijos, kad butu ne kokia konkreti dieta, o kas kaip nori, svarbu plepa biggrin.gif
rutuliuks mamyte
oj i ten ta tema negamalia biggrin.gif tan mes senbuves visos ir naujokiu ten nepriima ten mes visos kur metem svori mirksiukas.gif as jei neklystu tai cia maciau tema kad tiesiog plepa apie dietas patinkancias ar klystu nes pati neskaiciau ju... g.gif
o jei norit galim susidraugaut ir susikurt savo temuke atsira ir ten plepet apie viska ora,dieta,vaikus ir makiazus biggrin.gif bet tada jau reiktu kraustytis i bendraminciu tema man rodos mirksiukas.gif
tai sakau nepatiko mano siulomas variantas bet as vistiek jos imsiuos po savaitgalio ax.gif nes ten tiegiog duota ka per diena reikia suvalgyt ir valgai ta ka nori is saraso ax.gif
Aurosoma
aisku galima, jei tik butu norinciu ax.gif
kad neterstume sitos temos savo pezalais biggrin.gif
rutuliuks mamyte
aurosoma na gal tada sukur kokia temuke jei turi noro mirksiukas.gif
as sende jau bandau valgyt daugiau angliavandeniu ziuresiu kaip bus kad ryt per didelio soko organizmui nebutu unsure.gif
kinga33
Na as irgi uz temuke bendra.
O dietos sios rutuliuks tu laikeisi kada nors?
As gal kartu ir prisijungciau.nes tikrai reikia kazkuo trai grebtis,o kai jokios dietos nesilaikau,kartaias per daug sau leidziu.
Geda
rutuliuks mamyte
sveikos 4u.gif
ki ga jo as jos laikiaus 2009 vasara kai tik pradejau mest svori ir dar kelis sykius bandziau pradet bet ale vis kas pakisdavo koja bet vat nuo ryt as jos imsiuos biggrin.gif jei jau pasiryzau tai reikia ir padaryt ax.gif vakar nieko daug nevalgiau diena is vis nevalgiau nes laiko nebuvo o vakare valgiau bet ne per daugiausiai... ax.gif
rutuliuks mamyte
niu kas besilaiko sito reikalo g.gif biggrin.gif
ir kas zada imtis su manim kito reikalo kaip atsikratyt tais bjauriais kg unsure.gif
kinga33
Na kol kas tiesiog stengsiuos maziau valgyti, reikia sunaudot tuos produktus kurie yra,o kai apsipirkinesime kitai savaitei itrauksiu i sarasa ir tavo rutuliuks dietos produktus ir pabandysiu pasilaikyt.
rutuliuks mamyte
niu va o as jau nuo sende jos laikaus ax.gif
tik galvoju kad cia ne vieta apie ja bendraut blush2.gif tai gal reikia vel sukurt ta temuke bet kazi ar apsimoka ar nebus vel ji istrinta tiek vargelio kur surasai o bac ir istrina blink.gif
Žaislų Karalienė
QUOTE(rutuliuks mamyte @ 2011 02 07, 16:27)
niu va o as jau nuo sende jos laikaus  ax.gif
tik galvoju kad cia ne vieta apie ja bendraut  blush2.gif tai gal reikia vel sukurt ta temuke bet kazi ar apsimoka ar nebus vel ji istrinta tiek vargelio kur surasai o bac ir istrina  blink.gif
*

Na ir kaip sekasi mirksiukas.gif
Žaislų Karalienė
Man tikrai labai idomu rolleyes.gif nes kazkada pati buvau biski isbandzius ax.gif
rutuliuks mamyte
sveika zaislu karaliene 4u.gif
na dabar as jos jau nebesilaikau nu neina man niekaip su tais sventiniais savaitgaliais susitart kad neprisiryt blush2.gif tai dabar siaip mazdaug pagal ta dieta valgau ax.gif dabar galvoju tiesiog taip pasimaitint ir ziuresiu kaip seksis jei nekris tai imsiuos konkreciai ten rasomu produktu mirksiukas.gif
Žaislų Karalienė
QUOTE(rutuliuks mamyte @ 2011 02 16, 14:45)
sveika zaislu karaliene  4u.gif
na dabar as jos jau nebesilaikau nu neina man niekaip su tais sventiniais savaitgaliais susitart kad neprisiryt  blush2.gif  tai dabar siaip mazdaug pagal ta dieta valgau  ax.gif  dabar galvoju tiesiog taip pasimaitint ir ziuresiu kaip seksis jei nekris tai imsiuos konkreciai ten rasomu produktu  mirksiukas.gif
*

Ir mane savaitgaliai zudo user posted image kai visi namuose , tik valdom user posted image
rutuliuks mamyte
QUOTE(Žaislų Karalienė @ 2011 02 21, 00:26)
Ir mane savaitgaliai zudo user posted image kai visi namuose , tik valdom user posted image
*

na stiprybes tau su savaitgaliais biggrin.gif na jei yra noro ir tikri nori mest svori gali uzsukt pas mus i temuke kur bendraujam apie viska ir metam tuo paciu svori mirksiukas.gif
smailyte
Bandau nuo šiandien ir aš šią dietą. Man problemos su svoriu nebūtų, jei ne pilvas ir šonuose.(Kaip kriaušė atrodau:))
Geriu arbatą ir kavą be cukraus, neskanu, na bet pabandysiu:))
Baisiausia, kad varškės negaliu be uogienės valgyt. unsure.gif
rutuliuks mamyte
sveika smailyte sekmes laikantis sitos dietos 4u.gif
o kas tau neleidzia i varske isidet saukstelio uogienes g.gif
bent as kai laikiaus sitos dietos as viska sverdavau ir skaiciuodavau tai ir tu pasisverk pasiskaiciuok ir zinosi kiek gali isidet i varske uogienes mirksiukas.gif
vabaliukasss
as ir pradejau pries pora diena bet vis nusizengdavau, o siandien istveriau ir net nepasiekiau 40g, tiksliau tik apie 25g. kalorijas irgi paskaiciavau tai apie 750.
valgiau tokius kaip ir trupinius bet jauciuosi pavalgius:
suvalagiau indeli grudetos liesos varskes, poto paprasto varskes puse pakelio, 3 surio ploksteles, 4 plesomo surio lazdeles ir liesa jogurta ax.gif niekad nebuvau pratusi daug valgyti taigi man tiek uztenka smile.gif
mama_x2
o kiek ir per kiek laiko numetat?
daivuolem
Sveikos, aš ir bandau jungtis. Jau nuo vakar pradėjau, bet vis sugriešiju... Gerai,kad baigiau tą šokoladą - pagaliau pagundų namuose nebėr hihihi.gif

O šiaip aš jos jau antrą kartą laikausi ir patinka tuo,kad gali rinktis įvairų maistą ir kada nori, tikrai nereikia slampinėt alkanai.
Pvz pietums šiandien pasigaminau liesos varškės su liesu jogurtu, vienu obuoliu ir pagardinus cinamonu gavosi tik 16.6 taško. Pietūs visad man gaunasi gausesni negu pusryčiai, nes tiems tai net 10 taškų niekad nesurenku... Ir šian jau esu surinkus 25.1 taško su užkandžiavimais, bet aišku dar neskaičiavau tų kelių šokolado gabaliukų - tarkim jų ir nebuvo hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif

Dar pamiršau paminėti tai,kad šitoje dietoje ir alkoholis nėra nusižengimas, tad be jo negalintiems tai puiki dieta manau smile.gif
QUOTE(mama_x2 @ 2011 05 21, 15:44)
o kiek ir per kiek laiko numetat?
*

Na, aš tiksliai neatsimenu, bet manau per savaite su viršum numečiau kokius 5kg. Tik bėda, kad jie paskui taip staigiai grįžo, kaip žaibas iš giedro dangaus... Šįkart bandysiu padoriai laikytis ir po dietos. Gera dieta, pripratina valgyt po mažai, į tai ir dedu visas viltis smile.gif
daivuolem
nebėr bendraminčių? verysad.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.