Pasiskaiciau Editoj apie sia dieta ir man patiko. Tik nezinau visu jos subtilybiu. Vakar ir siandien laikausi ir man patinka. GAl yra eksperciu sioje srityje arba norinciu kartu ja laikytis.
Dietos esme suvalgyti kuo maziau angliavandeniu, t.y. apie 40g angliavandeniu. Labai panasu i Atkinsono dieta ,nes valgomi baltymu ir riebalu turintys maisto produktai.
reikia labai riboti angliavandenius ir tiek. MAn tai patinka nes as be mesos negaliu nei dienos, o duonos ir saldumynu man gali nebuti. NA trumpai tiek . QUOTE(simoneta @ 2007 06 28, 15:31) Dietos esme suvalgyti kuo maziau angliavandeniu, t.y. apie 40g angliavandeniu. Labai panasu i Atkinsono dieta ,nes valgomi baltymu ir riebalu turintys maisto produktai. reikia labai riboti angliavandenius ir tiek. MAn tai patinka nes as be mesos negaliu nei dienos, o duonos ir saldumynu man gali nebuti. NA trumpai tiek . aha aciu
Ši dieta, ilgą laiką slėpta po devyniais užraktais, buvo vadinama ir Kremliaus dieta, ir Amerikos astronautų dieta, ir Balerinų dieta. Mes ją pavadinome VIP dieta ir tau, išties labai svarbiam asmeniui, atskleidžiame jos paslaptis.
Dietos esmė Ši dieta sukurta žmonėms, kuriems nieko netrūksta, kurie nepratę ko nors atsisakyti, juolab kęsti alkį, bet kuriems antsvoris gali reikšti svaigios karjeros pabaigą. Ilgai sukę galvas, kaip padėti iš gero gyvenimo papilnėjusiems žmonėms atsikratyti nereikalingų kilogramų, dietos sudarytojai suprato, kad veiksmingiausia būtų apriboti angliavandenių kiekį. Tuomet baltymingų produktų galima valgyti gana daug ir vis tiek lieknėti! Negaudamas įprasto duonos, bandelių, įvairiausių kruopų, saldumynų ir vaisių kiekio organizmas sparčiai atsikrato skysčių pertekliaus, o trūkstamos energijos, kurios angliavandenių turtingi produktai suteikia daugiausia, priverstas semtis iš sukauptų riebalų atsargų. Dietos privalumai Lieknėjama gana sparčiai: per savaitę galima atsikratyti iki 5 kg! Daugeliui ši dieta patraukli tuo, kad nereikia skaičiuoti kalorijų. Maisto produktai vertinami gerokai mažesniais dydžiais balais (pagal tai, kiek juose angliavandenių). 1 g angliavandenių tai maždaug 1 balas. Norintiesiems sulieknėti siūloma rinktis maistą, kurio vertė per dieną neviršija 40 balų (t. y. apie 40 g angliavandenių). Tiems, kuriems rūpi nepriaugti svorio, galima surinkti net 60 balų. Dietos laikytis nesunku, nes yra nemažai sočių produktų (mėsa, žuvis, kiaušiniai, grybai, aliejus), kurių vertė 0 0,5 balo. Dietos trūkumai * Ilgiau kaip 20 dienų VIP dietos laikytis nepataria net didžiausi šios dietos entuziastai, nes dėl nuolatinio angliavandenių trūkumo apima prasta nuotaika. Tai lemia organizmo cheminiai procesai: smegenys išskiria mažiau serotonino vadinamojo geros nuotaikos hormono. * Dieta visiškai netinka sergantiesiems širdies, inkstų, kepenų ligomis, podagra. Jiems baltymų perteklius gali rimtai pakenkti. * Laikytis šios dietos gana brangu. Tereikia palyginti, kiek kainuoja duona, miltai ar kruopos, kurių valgyti nerekomenduojama, ir kiek mėsa, žuvis, sūris, kurių galima valgyti iki soties. Kita vertus, dėl to ši dieta ir vadinama VIP! Plačiau skaitykite žurnale
DEKUI. UZ TOKI ISSAMU APRASYMA. bET LABAI DAUG AISKINIM O TAME APRASYME O ESME PAPRASTA, ARBA AS KAZKO NESUPRANTU.
na kaip as suprantu tai tai pat labai paprasta tik ne iskarto ateisna i galva paskaicius sitoki straipsni!Tai esme ta kad valgai mesa, zuvi ir pieno produktus, atsisakai miltiniu patiekalu,cukraus,saldumynu, vaisiu!ar ne taip as suprata?o kaip su darzovem?
QUOTE(vitalija... @ 2007 06 28, 17:12) na kaip as suprantu tai tai pat labai paprasta tik ne iskarto ateisna i galva paskaicius sitoki straipsni!Tai esme ta kad valgai mesa, zuvi ir pieno produktus, atsisakai miltiniu patiekalu,cukraus,saldumynu, vaisiu!ar ne taip as suprata?o kaip su darzovem? ir as taip supratau, tik va beda galiu nevalgyt, saldiu dalyku be niltu is vis galiu gyventi, duona ne beda, o vaisiai , neisivaizduoju
na darzoves tokios kaip agurkai , pomidorai ir kopustai tai dar nieko. Bet jau bulves ir morkos, tai ne. O is vaisu tai kol kas gilinausi tik i braskes tai 100g 7 g angliav. O bananu tai daug.
Na kol kas antra diena, tai viskas man ciki. Ziuresim kas bus toliau.
Man taip pat beda su vaisiais, bet jie nedraudziami tiesiog reikia "sekti" angliavandeniu kieki!pvz sausainiu 100g ju net 158!As prie jusu jungiuosi nuo rytojaus pradedu.ir man labai idomu, susidomejau ziauriai!
Simoneta pasidalink valgiarasciu ka valgai QUOTE(vitalija... @ 2007 06 28, 18:43) Man taip pat beda su vaisiais, bet jie nedraudziami tiesiog reikia "sekti" angliavandeniu kieki!pvz sausainiu 100g ju net 158!As prie jusu jungiuosi nuo rytojaus pradedu.ir man labai idomu, susidomejau ziauriai! Simoneta pasidalink valgiarasciu ka valgai NA nemanau kad 5 kg nukris, man kazkaip nerealu. O valgau as virtas desreles su agurku ar pomidoru, vakar troskinausi vistos kulsele, valgiau lrabu lazdeles kelias. Siandien valgiau silkes, desreliu, varskes su jogurtu, ir dar turiu neisnaudotu tasku. QUOTE(simoneta @ 2007 06 28, 17:31) NA nemanau kad 5 kg nukris, man kazkaip nerealu. O valgau as virtas desreles su agurku ar pomidoru, vakar troskinausi vistos kulsele, valgiau lrabu lazdeles kelias. Siandien valgiau silkes, desreliu, varskes su jogurtu, ir dar turiu neisnaudotu tasku. Na jo 5kg tikrai nerealu galiu sakyti, kad man 2-a diena!nes vakar vos tik radau sia dieta , karto ir emiau riboti angliavandenius!Neskaitant mano ryte suvalgytu "miusli" Papildyta: Kvieciu jungtis daugiau norinciu!Bus smagiau! QUOTE(vitalija... @ 2007 06 29, 12:38) Na jo 5kg tikrai nerealu galiu sakyti, kad man 2-a diena!nes vakar vos tik radau sia dieta , karto ir emiau riboti angliavandenius!Neskaitant mano ryte suvalgytu "miusli" Papildyta: Kvieciu jungtis daugiau norinciu!Bus smagiau! Sulieknet tikrai galima nes as esu viena vasara numetus nemazai svorio ir lengvai laikydamasi Atkinsosno dieots. Man tinka nes as be saldumynu galiu gyvent o esu mesaede Junkites bus smagiau ir lengviau sumastyti ka valgyti QUOTE(simoneta @ 2007 06 29, 11:44) Sulieknet tikrai galima nes as esu viena vasara numetus nemazai svorio ir lengvai laikydamasi Atkinsosno dieots. Man tinka nes as be saldumynu galiu gyvent o esu mesaede Junkites bus smagiau ir lengviau sumastyti ka valgyti O kiek numetei ir per kiek?Jo tai labai is esmes panasu i Atkinsono dieta, tik va pats Atkinsonas mire sverdamas apie 115kg! QUOTE(vitalija... @ 2007 06 29, 14:44) O kiek numetei ir per kiek?Jo tai labai is esmes panasu i Atkinsono dieta, tik va pats Atkinsonas mire sverdamas apie 115kg! Per 1.5 men 10 kg. Bet svarbiausiai kad nesunkiai visiskai nesikankinau , valgiau daug ir vakarais o svoris tikrai krito ir po to laikesi ilga laika, kol vel nepradejau ryti. QUOTE(simoneta @ 2007 06 29, 14:43) Per 1.5 men 10 kg. Bet svarbiausiai kad nesunkiai visiskai nesikankinau , valgiau daug ir vakarais o svoris tikrai krito ir po to laikesi ilga laika, kol vel nepradejau ryti. oho NA STAI NORECIAU ATSIZYMETI: 8.00 kava be cukraus 9.30 grudeta varske 200g 242kcal ir 4g anglv. 13.30 virta vistos krutinele 300g 375kcal 0g angl 200g brokoliu virtu 56kcal ir 10g angl 200g sparagu virtu 48kcal ir 8.4g angl 20.00 200g agurku 28kcal 5.6 angl. su saukstu grietines 49kcal ir 0.68angl 3 PIK NIK surio lazdeles 210 kcal ir 1.5g angl. 100g varskes surio 13proc 156 kcal 2g angl! Viso:1371 kcal ir 34,2g angl. Va taip va taip iseina dar galeciau ka nors suvalgyti QUOTE(vitalija... @ 2007 06 29, 22:25) oho NA STAI NORECIAU ATSIZYMETI: 8.00 kava be cukraus 9.30 grudeta varske 200g 242kcal ir 4g anglv. 13.30 virta vistos krutinele 300g 375kcal 0g angl 200g brokoliu virtu 56kcal ir 10g angl 200g sparagu virtu 48kcal ir 8.4g angl 20.00 200g agurku 28kcal 5.6 angl. su saukstu grietines 49kcal ir 0.68angl 3 PIK NIK surio lazdeles 210 kcal ir 1.5g angl. 100g varskes surio 13proc 156 kcal 2g angl! Viso:1371 kcal ir 34,2g angl. Va taip va taip iseina dar galeciau ka nors suvalgyti SAunuole As taip tiksliai tai tingiu rasyt. QUOTE(simoneta @ 2007 06 30, 13:21) ir as tingiu kava +grudeta varske 100g silkes +2desreles + 200g salotu(agurkas pomidoras grietine) 3surio lazdes 500ml sulciu grynu apelsinu 1 grilyje kepta slaunele 1a.s majonezo Viso 1400kcal ir 18.6 g angl + 20g angl apelsinu sultys!Kazkaip pamirsau ir uzsiveciau
As vakar irgi sugriesijau nes uzgriuvo draugai tad neatsispyriau alkoholiui ir riekelei duonos, TAi siandien taip sazine grauzia kad negaliu.
QUOTE(simoneta @ 2007 07 01, 12:40) As vakar irgi sugriesijau nes uzgriuvo draugai tad neatsispyriau alkoholiui ir riekelei duonos, TAi siandien taip sazine grauzia kad negaliu. Nu kas ta duonele palyginus su mano siandienos griekus! QUOTE(vitalija... @ 2007 07 01, 23:59) Nu kas ta duonele palyginus su mano siandienos griekus! Ok laikomes. Nes as nuo siandien irgi sakiau reikai susigriebt
merginos, o kiek jau esate numetusios sios dietos pagalba ir ar nebijot, kad kai baigsit laikytis jos pradesit valgyti anglevandeniu turinciu produktu daugiau tai ir svoris ataugs
Šeip angliavandenių ribojimas manau yra nesamonė. Reikia geriau riboti riebalus kurie yra kaupiami , o ne angliavandenius kurių reikia energijai gaminti
QUOTE(iievukas @ 2007 07 04, 11:57) Šeip angliavandenių ribojimas manau yra nesamonė. Reikia geriau riboti riebalus kurie yra kaupiami , o ne angliavandenius kurių reikia energijai gaminti Na riebaliukais ir kilogramais virsta tie vat blogieji angliavandeniai, kaip bulkutes ir makaronai ir saldumynai.Bet aisku visada taip maitintis yra negerai, bet kazka pasikoreguoti manau galima.Juk tai dieta kuri padeda "atsistoti" i teisinga kelia Na man kilogramas istirpo Bet as siuo metu labai stresuoju tai tikrai labai ir negalvojau ka valgau, nes net pamirstu pavalgyti, tik valgau ka zinau kad galiu valgyti ir tiek, o kaip simoneta sekasi?auuu!
Tačiau angliavandeniai turi sudaryti tą didžiają maisto dalį
Sveikos
nu ir mane visai sudomino si dieta. bet turiu kelis tokius neaiskumus
si dieta yra geras dalykas mano mama laikes, tai ant akiu sukudo, bet vat neistvere ir pradejo viska is eiles valgyt ir svoris gryzo ... as ir jos dabar laikysiuos kad patobulint savo kuna, tuo paciu daug sportuosiu ir gersiu liekninancius preparatus + liekninantis kremas. manau rezultatas bus neblogas
Sveikos mergaites
Priimkit ir mane i bureli, mane irgi sudomino si dieta tik jau skaiciuoti taip kaip jus tikrai nemoku
TIKRA APSOLIUCI NESAMONE !
Papildyta: nors bendrai gal ir logiska kadangi "kakai" sweria tai gal apsiwalo organizmas kokias 2,5 kg tai per saw 2,5 imanoma seip ne taip o ipac jei priestai nesilaiket dietos nes poto suleteja krist sawo kailiu patyriau
Sveikutės, labai nebloga dieta, susigundžiau ir norėčiau prisidėti prie jūsų, gal ir man pasiseks sublogti.
Šiandien pirmoji diena kaip pradedu laikytis šios dietos, ar dar yra kas nors kas šios dietos laikotės?
As jau savaite laikausi Kremliovskaja dietos. Jauciuosi lengvesne, kudesne... Bet man salta nuolat, o dar nuotaika- visiskai bloga (svelniai pasakius). Bet esu uzsibrezusi laikytis ne maziau 20 dienu. Vadinasi, taip ir padarysiu.
Beje, su Adkinsono dieta yra panasumu, bet daug ir skirtumu... Tiesa, manau, kad sios dietos reikia laikytis iki 20 dienu, kaip ir yra rekomenduojama, o svarbiausia- po to nenutrukti...kaip ir su visom kitom dietom... Papildyta: As valgau mazdaug: pusryciai: kava su slakeliu pieno; kiausiniai kepti ar virti 2, 2 sauksteliai majonezo arba desreles virtos 2, 1 saukstelis majonezo, 1 saukstelis kecupo; priespieciai: grudeta varske, arbata arba pora gabaleliu surio arba pora gabaleliu desros pan. pietus: kepta arba virta mesa (betkokia), su kokiu nors padazu, darzoviu salotos (daugiausiai: agurku, salotu, kopusto+ pomidoras, cesnakas, svogunas); vakariene: mesa, zuvis arba grybai kepti, virti, tusinti... vyno taure ar dvi... Papildyta: Beje, valgau kai tik isalkstu... O tasku ne 30 nesurenku...
Nu negi niekas nesilaikote tasku dietos, ribojant anglevandenius??? Man tai visai praverstu su kazkuo pabendrauti- ne tik su savim, sia tema... Auuuuu
BANDYSIU AS SIA DIETA, TIK KAZIN KUOM BAIGSIS
Sveikos
Sudomino dieta. Tik ar yra dar besilaikanciu??? Galvoju jungtis arba prie sitos, arba prie vitaminu - baltymu, ziurint kuri bus aktyvesne Tai ar butu, kas pradeda nuo rytojaus???
Na ziuriu niekas cia nedalyvauja
As startuoju nuo siandien. Jau suvalgiau tris desreles su zalia salota. Planuoju laikytis iki pirmadienio, manau, kad per 5 dienas turetu pasimatyti rezultatas Butu labai smagu jei dar kas jungtusi QUOTE(handtouch26 @ 2009 05 05, 12:03) As, bet jau pavelavau - nuo rytojaus Papildyta: PRODUKTAI: Duona (100 g) Kvietinė 50 Ruginė 34 Bandelės 51 Makaronai 69 Kruopos (100 g) Grikių 62 Мanų 67 Avižų 49 Perlinės 66 Ryžiai 71 Pupelės 46 Mėsa (100 g) Jautiena 0 Aviena, kiauliena 0 Vištiena 0 Mėsa džiuvėsėliuose 5 Jautienos dešrelės 1,5 Kiaulienos dešrelės 2 Pieninės dešrelės 1,5 Dešra 0 Daktariška dešra 1,5 Lašiniai 0 Liežuvis 0 Kiaušinis 0,5 Žuvis (100 g) Šviežia, šaldyta žuvis 0 Virta žuvis 0 Rūkyta žuvis 0 Krabai 2 Žuvis pomidorų padaže 6 Pienas (100 g) Pienas 4,7 Grietinė 3 Riebi varškė 2,8 Neriebi varškė 1,8 Dietinė varškė 1 Saldi varškės masė 15 Sūreliai 32 Kefyras 3,2 Jogurtas be cukraus 3,5 Saldus jogurtas 8,5 Sūris 0,5 - 2 Aliejus 1,3 Margarinas 1 Majonezas 2,6 Daržovės (100 g) Arbūzas 9 Baklažanas 5 Žali žirneliai 12 Melionas 9 Žiediniai kopūstai 5 Morkos 7 Pomidorai 4 Žalia saldi paprika 5 Raudona saldi paprika 5 Agurkas 3 Svogūnai 6,5 Žalias svogūnas 3,5 Petražolės 8 Ridikėliai 4 Salotos 2 Krienai 7,5 Česnakas 5 Bulvės 16 Grybai (100 g) Balti 1 Džiovinti 7,5 Pievagrybiai 0,1 Sriubos (500 g) Buljonas 0 Daržovių sriuba 16 Žirnių sriuba 20 Grybų sriuba 15 Konservai (100 g) Žuvies 0 Žirneliai 6,5 Pupelės 2,5 Kukūruzai 14,5 Alyvuogės 5 Agurkai 3 Pomidorų padažai 19 Saldumynai (100 g) Cukrus 99 Medus 75 Chalva 55 Tortas biskvitinis 50 Pyragėliai 62 Sausainiai 75 Ledai vaisiniai 25 Čiulpinukai 70 Pieninis šokoladas 54 Kartusis šokoladas 50 Šokoladas su riešutais 48 Šokoladiniai saldainiai 51 Marmeladas 76 Vaisiai (100 g) Abrikosas 9 Ananasas 11,5 Apelsinas 8 Bananas 21 Vyšnios 10 Granatai 11 Kriaušės 9,5 Kivi 10 Citrina 3 Mandarinas 8 Persikas 9,5 Nektarinas 13 Slyvos 9,5 Obuoliai 9,5 Razinos 66 Uogos (100 g) Vynuogės 15 Braškės 6,5 Agrastai 9 Avietės 8 Mėlynės 8 Riešutai (100 g) Graikiniai 12 Pistacijos 15 Кокоsas 20 Saulėgražos 18 Gėrimai (100 g) Mineralinis 0 Arbata, kava 0 Obuolių sultys 7,5 Apelsinų sultys 12 Vynuogių sultys 14 Pomidorų sultys 3,5 Morkų sultys 6 Abrikosų kompotas 21 Vynuogių kompotas 19 Vyšnių kompotas 24 Obuolių kompotas 19 Alkoholis (100 g) Sausas raudonas vynas 1 Sausas baltas vynas 1 Alus, 250 g 12 Likeris 60 g 18 Viskis 0 Degtinė 0 Konjakas, brendis 0 Romas 0 Tekila 0 Zodziu, gerimai leistini Papildyta: Jei kas domesis, tai surasysiu ir patiekalus
Sveikos mergaites
Sakau gal priimsit ir mane i savo buri, bo jau antra diena kaip laikausi sios dietos Galiu va idet meniuka vakar dienos (as didele mergaite tai daug valgau, neissigaskit): Pusryciai: 3 kepti ant sviesto kiausiniai bliudelis salotu (salotu lapai, agurkas) Pietus: ketvirtukas vistos keptos orkaitej salotos Pavakariai: 2 gabaleliai surio Vakariene: puse skardines tuno su majonezu pora lazdeliu saliero keli gabaleliai stiltono surio Kaloriju neskaiciuoju, riebalu irgi (kas man, kaip ilgai dietininkei labai keista, bet ziuresim kas gausis). Kol kas jausmas super - nesijauciu alkana kaip anksciau kas dvi valandas, maistas man toks tinka o ir pilvas toks sukrites, neissiputes Jei kazkas dar laikotes galim prisiduoti ir svorius, gal bus didesne motyvacija? QUOTE(missed_dream @ 2009 05 27, 18:13) Sveikos mergaites Jei kazkas dar laikotes galim prisiduoti ir svorius, gal bus didesne motyvacija? As laikausi antra diena
Nagi kaip sekasi laikytis Schatzi? Ar yra daugiau besilaikanciu?
Man labai lengvai einas, negaliu patiket kad cia dieta Bet man neramu, turiu tas juosteles zinot kur matuoja ar pasiekei ketoze - ar organizmas degina riebalus (nzn cia is atkinsono labiau turbut), tai pabandziau ir nusidaze tokia sviesiai sviesiai ruzava spalva (kuo tamsesne tuo skaitos geriau), tai susimeciau - juk jau 3 dienos kaip angl beveik nevartoju, tureciau jau but toj ketozej, negi kazka netaip darau?
Sveikutes,uzkliuvau kazkaip uz sios dietos,labai idomu butu suzinoti kaip jums sekasi,ar krenta kg?
tylu, ramu... nieko nera
na jei kas dar jungiasi cia, tai bandome..
ar tai nesiseka mesk kg kad cia nebendraujat ar jau numetet tiek kad nebesibendrauja cia
as pagalvojau kad gal visai nieko butu tokia dieta tai reiks jauciu nuo pirmadienio pasilaikyt
Sveikos. Bandziau laikytis, bet nlb pavyko, kadangi tas tasku skaiciavimas man nepatinka
labas mergikes
deka tai gal bandom nuo pirmadienio kartu
na man tai patiko skaiciuot kalorijas visai smagu QUOTE(rutuliuks mamyte @ 2009 07 25, 23:09) deka tai gal bandom nuo pirmadienio kartu na man tai patiko skaiciuot kalorijas visai smagu niu gal galim dabar tik uzmeciau aki i tavo liniuote,man ir tiek pat reik atsikratyt |