Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Karvės pienas
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų mityba > Mažylio nuo 1 metų meniu
Pages: 1, 2, 3, 4
menininke
Perkam Dvaro pienuka,balinti kosems,taip negeria jau ax.gif
mamamia*
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 06 20, 19:21)
as tik perku MU pienuka ir zinoma ko maziau riebalu kad butu mirksiukas.gif
*

O man sitas pienas keistas. Jo galiojimas puse metu doh.gif
HappyAngel
QUOTE(mamamia* @ 2010 08 24, 16:38)
O man sitas pienas keistas. Jo galiojimas puse metu  doh.gif
*

Nes jis kitaip apdorotas yra. Jis apdorotas UTA - ultraaukšta temperatūra.
undinėle
QUOTE(Pompocka @ 2010 06 11, 10:42)
Pasidievagosiu smile.gif Nuo 4 menesiu mano kleckas nepasisotina mano pienu, jei valgo norma, tai asaroja, jei virs normos, atpilineja. Zodziu, nusprendziau maitinti kosytemis papildomai. Ir ka Jus manote, tokio pasmerkimo ir spaudimo is mediku dar neesu maciusi. Musu gydytoja atostogavo, tai pataikeme pas tokia pagyvenusia moteriske, kuri praktiskai mane "prakeike", kad man nerupi vaiko sveikata, kad susargdinsiu mazakraujyste, kad nualinsiu ir alergizuos karves pienas visam gyvenimui ir ar as jau taip neturiu piningu, kad tik kose vaikui galiu pasiulyti? Kai dar turedama kantrybes paprasiau paaiskinti kuo tie sintetiniai milteliai geresni, nepatikesite, bet argumantas buvo-visa Europa taip maitina ir net Amerika! Tada paprasiau apziureti vaika ir daugiau man nieko nerekomenduoti. Supermamose susiradau, kaip tiksliai gaminama kosyte (juk gydytoja tai nei i kalbas nejo) ir pradejau maitinti ivairiu kruopu kosytemis su Dobilo pienu, kuri del visa pikta pavirinu smile.gif Po menesio tokio maitinimo galiu pasakyti, kad mano maziukas nezino kas yra alergija, atpylinejimai,uzkieteja viduriai ar nutukimas. Augam puikiai, tiek emocine, tiek fizine raida persokam menesi (nors nemanau, kad cia kosiu nuopelnas:)) Kai pasirodem savo gydytojai, ji mane labai gyre, kad turiu valios taip rupintis vaiku ir, kad nepasiduodu spaudimui, nes anot jos, visi, kurie nenori buti kaip visi yra spaudziami tokiais buti. O visiems tikintiem, kad tie stebuklingi milteliai yra geriausia, ka galite pasiulyti savo vaikui, siulau pamastyti:
1.Kurioje mitybos piramides vietoja yra sintetiniai, vandenyje tirpus milteliai (as neradau)?
2.Kiek kainuoja kruopos ir pienas ir kiek kainuoja tie milteliai? tai gal kam tiesiog pelninga, kad mamos manytu, jog ju vaikai be tu milteliu neuzaugs?
3. Kurio amziaus problema yra alergijos? ir kaip, iki atsirandant tiems stebuklingiems milteliams, gyveno ir isliko zmonija?
Nemarinsiu savo vaiko tik todel, kad taip daro visa Europa ir net Amerika, nes ir pati nevalgau jokiu sintetiniu pakaitalu, tai kodel tai neva sveikiau mano vaikui?
*

va cia tai kalba,pritariu thumbup.gif
zhulikele
naudojam 2,5% dvaro piena
adrija29
Mamytes, ar virinat pienuka?ar tik pasildot kad nebutu saltas, ar kaip darote?
doviliux403
maniske net neziuri i pieno puse doh.gif tik i koses kiek ipilu verysad.gif
spiegliuke
mes per para isgeriam litra karves pienuko , 4u.gif
Vygta
Geria tik ryta ir vakare 4u.gif
zivily
Mano dukryte rytais dar isgeria pieno puodeli, bet butinai turi buti 2.5% riebumo (na arba liesesnis), karta vyras neapsiziurejes nupirko 3.5% riebumo, tai mergyte visa piena isveme doh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.