Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: VIETOJ ISRAUTO DANTIES SKYLE
Supermamų klubas > Konsultacijų centras > Klausimas odontologei
EZUIKA
Stomatologe isrove krumini danti, o dabar burnoje tokia baisiai didele skyle, tai negi dabar taip visada ji tokia ir bus didziule, jeigu taip, tai kaip as galesiu valgyti, juk ten giliai gali maisto prilysti? cry.gif
Vijone
Tik nepergyvenk, is tavo didziosios skyles neliks nei zenklo laugh.gif neatsimenu per kiek laiko, bet ji labai graziai uzsitraukia drinks_cheers.gif
Odontologė
Žaizdelė iš tikrųjų sugis. Nenorėkite taip greitai. Juk turi sugyti ne vie tiktai gleivinė, bet ir alveolinis kaulas smile.gif
EZUIKA
aciu, nuraminot siek tiek, tikuosi taip ir bus, nes labai jau nemalonus jausmas
ainute
tikrai neliks skyles!:) tarp kitko man irgi priesh pusmeti ishrove krumini dantuli, tai irgi zhiauriai pergyvenau, kad neliktu tokia duobe:) bet dabar viskas chiki, tik noretusi dantulio:)gal pelyte po pagalve pades...smile.gif))
carramele
Kai perskaiciau ta tema, tai prisiminiau, kad pati del to pries menesiuka pergyvenau g.gif
Dabar pasiciupinejau liezuviu istraukto dantuko vieta - ogi lygu rolleyes.gif
Happy End!
Kazimiera d'Artanjan
ką į tokią skylę įdėti? Čia protezavimo reikia are ko? Jis daromas individualiai, o šoniniai dantukai apvelkami? Paaiškinkit, prašau. Implanto nenoriu. kiek tai galėtų kainuoti?
Odontologė
Kopa apie protezavimą jau nemažai pridiskutavome, todėl aš tau labai glaustai atsakysiu. mirksiukas.gif Arba sukti implantą ir mauti vainikėlį ant jo. Arba šlifuoti vieną ar du gretimus dantukus ir daryti tiltelį. O kaina labai priklausys nuo to- kokį protezėlį pasirinksi ir kur protezuosiesi.
Arba kitas variantas. Pvz- visoje burnoje trūksta tik vieno krūminio dantuko. Juokiantis to nesimato. Tokiu atveju aš asmeniškai patariu iš viso neprotezuoti rolleyes.gif
Kazimiera d'Artanjan
QUOTE(Odontologė @ 2005 03 06, 18:28)
Arba kitas variantas. Pvz- visoje burnoje trūksta tik vieno krūminio dantuko. Juokiantis to nesimato. Tokiu atveju aš asmeniškai patariu iš viso neprotezuoti  rolleyes.gif
*

Taip ir yra, bet tie gretimi dantukai krypsta į tuščią vietą- tai gal taip pat negerai?

Odontologė
QUOTE(Kopa @ 2005 03 07, 07:47)
Taip ir yra, bet tie gretimi dantukai krypsta į tuščią vietą- tai gal taip pat negerai?
*

Taip jie krypsta, bet ne taip greitai. Aišku 10 metų laukti nereikia, bet per 1-2 tikrai nieko nepasidarys.
Smurka
O aš kitą problemą turiu, Užvakar išlupo dantį, viskas lyg ir tvakoj. Bet jau smarvelė iš burnos, kaip iš supuvusių kiaušinių sandėlio, nepatogu net šalia žmonių būt, o būt norisi ir reikia blush-anim-cl.gif:
Odontologė
QUOTE(Smurka @ 2005 03 19, 11:52)
O aš kitą problemą turiu, Užvakar išlupo dantį, viskas lyg ir tvakoj. Bet jau smarvelė iš burnos, kaip iš supuvusių kiaušinių sandėlio, nepatogu net šalia žmonių būt, o būt norisi ir reikia blush-anim-cl.gif:
*

Pabandyk paskalauti žaizdą su chlorheksidino gliukonatu, labai neblogai būtų tiesiogai su švirkštuku, jei nebijai įsidurti mirksiukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.