Beje, jei menesio begyje nepajauti pagerejimo, galima ji grazinti. Tas faktas irgi mazai itikinamas
Gal kas girdejot apie ta kosmo diska, isskyrus reklama?
As, tarp kitko ji jau uzsakiau...
Taigi, laukiu pagalbos
Per TV parduotuve daznai reklamuoja kosmo diska.Tipo, padeda atsikratyti nugaros skausmu...
Beje, jei menesio begyje nepajauti pagerejimo, galima ji grazinti. Tas faktas irgi mazai itikinamas Gal kas girdejot apie ta kosmo diska, isskyrus reklama? As, tarp kitko ji jau uzsakiau... Taigi, laukiu pagalbos
Na net nezinau, taciau mes irgi susigundeme reklama ir nupirkome mociutei ta Kosmo diska, nes ji isvis sunkiai jau vaiksto
Mano anytos draugė pražydo su tuo kosmo disku
Pati tai nebandžiau
Mano močiutė ji nešioja jau daugiau nei metus, ir atsisakyt nežada ir mums niekam neduoda.
Ji ir anksčiau pas mane buvo aktyvi moteriškė, dabar iš vis nesustabdoma. Sako kad skausmai sumažėjo. Nors kai pati buvau užsidėjus ant rankos skirtumo nepajutau - švelnus masažas (nes paviršius grublėtas), gal kiek šilumos, skaudėjo ranką, paskaudėjo dar kiek, vėliau susitvarkė, bet negaliu teigti kad tai jo dėka. Bet va močiutė ir draugėms siūlo nusipirkt, ale savo neatiduoda, kaip ta moteriškė reklamoj :lol
Sveikos mergaites
Atleiskit kad taip ilgai nerasiau, paprasciausiai nedaznai uzsuku i sitas temas Na musu mociute be galo patenkinta kosmo disku
Tai va pažiūrėjau reklama ir pagalvojau,gal ir man padėtų.Na esu jauna iki močiutės dar daug,bet kartais kaip suima nugarą skaudėti ypač vakarais,tai atsitiesti negaliu.Tikriausiai todėl kad mažia savo per dienas tiek atitampau ant rankų,kad
Kaip manot ar verta pagalvoti apie KOSMO DISKĄ
Mano mama nusipirko, tai labai patenkinta. Sake, kad tikrai jau po pirmos nesiojimo dienos nueme skausma. Tik jai vasara nebuvo patogu, nes paslepti po plonais drabuziais neiseidavo
Mano mamos bendradarbe ji uzsisake, tai anot jos, pirma savaite, jis nuostabus, o antra ir t.t. jokio poveikio, kiek cia tiesos nezinau, nes pati jo nenesiojau
Mano mociutes sesuo isbande nieko nepadejo tai issiunte atgal nebezinau po kiek ten laiko reikejo ir grazino centa i centa, tai kam tokios problemos galit pabandyti, jeigu ka grazinsit.
as atvirai pasakysiu netikiu tokiom reklamom nes jeigu geras daiktas butu tai nereklamuotu tiek kartu per diena.dovanai metami pinigai uz tokias gumytes.
Sveiki, mano tėtis užsidegęs pirkt šią prekę. Tačiau aš į tai žiūriu skeptiškai, bet gal yra išbandžiusių? pasidalinkit patirtim ar padėjo
Mano mamos bendradarbė nusipirko, o dabar spjaudosi... Reklama neatitinka tikrovės.
o mano bobulė neatsidžiaugia
Mano manymu, tokiais dalykais reikia tikėti. Jei tavo tėtis skeptikas-gal atkalbėk geriau, nes nepigus
Buvau paskaitoje apie skausmą(lėtinį, t.y.nuolatinį), jo priežastis ir pagalbą. Moteris paklausė, ką jis galvoja apie Kosmodiską. Skausmo klinikos gydytojas sakė, kad tai tik placebas, jis nemato moksliškai pagrįsto poveikio.
Labai ačiū, kad parašėt, skeptikė aš, ne tėtis, bet vis tiek ,manau, verta atkalbėt
Mano mama irgi uzsidegus toki pirkti. Sake bendradarbis naudoja ir jam padejo. Tai vat ryt reiks i mandarina vaziuoti nusipirkt ta stebukla
Aš čiupinėjau tą Kosmodiską parduotuvėje...na ir kas ten gero...tik kažkokios neaiškios medžiagos gabalas,nors mano dėdė(jis buvęs kulturistas,tai turi problemų su stuburu)...buvo užsidegęs jį pirkti...bet šiaip ne taip atkalbėjau ir dabar pats džiaugiasi,nes tuos pinigus panaudojo procedūroms privačioj klinikoj,kurios jam padėjo.
o man idomu, kas pirkot, ar buna kazkoks prie jo moksliskai pagristas aprasymas kaip veikia tas kosmodiskas. gal jis padeda tik esant tam tikro pobudzio skausmams?
Aš tai manau, kad kosmodiskas galėtų padėt tikrai ne prie visų negalavimų. Kol mačiau jį per TV reklamą, atrodė gal ir nieko, pamačius "gyvą'', labai nusivyliau. Gumos gabaliukai sujungti plona virvele. Įsivaizduoju, kokia nesąmonė kas rytą apsipančiot tais plonais šniūreliais.
Vat sėdžiu dabar darbo kėdėje, nugara lyg norėtų tvirtos atramos, lyg maudžia lyg nemaudžia, tai sakau gal nuo tokių nerimtų nusiskundimų ir padėtų kosmodiskas.
Netikiu tokiomis nesamonemis...
O tiems, kurie jaucia poveiki, manau, kad tai saviitaigos poveikis, ne kitaip.
As ir turiu problemu su nugara, nuo sedejimo prie kompo (darbas toks) pradejo skaudeti spranda ir niekas nepadeda:(
Mano mama turi problema - pastoviai skauda nugara. Vis pasiziuri reklama apie ta kosmodiska ir pakalba, kad reikia nusipirkti. Ar verta? Ar kam nors padejo? Pasidalinkit patirtim.
Labutis. Pažiūrejom, Kospodisk reklama, na kalba gan itikinimai, labai norėčiau sužinoti ar tikrai tai veiksminga
Abejoju ar padės. Draugė turi problemų su nugara ir išbandė. Jokio poveikio. Vyrai dažnai susiduria su nugaros skausmais. Maniškis taip pat.Kažkada kažką sunkiai pakėlė tai dabar biški kas nors ne taip ir suriečia. Geriau kokį tepaliuką nakčiai ar retkarčiais profilaktiškai kokio kalcio ar gliukozamino stuburui stiprinti.
Aš iš dviejų žmonių girdėjau, kad padėjo. Vis gundausi vyrui nupirkti
Nu gal ir padėjo , nesiginčysiu.Bet geriausia pasitikrint pas gydytoją, kad veltui pinigų neišmest. Jei rimtas susirgimas manau, kad gumos gabalas tikrai nepadės. Na jei tik profilaktiškai, gal ir padeda.
O kiek kainuoja tas Kosmodisc?
QUOTE(rimgaile @ 2006 08 26, 12:36) Nu gal ir padėjo , nesiginčysiu.Bet geriausia pasitikrint pas gydytoją, kad veltui pinigų neišmest. Jei rimtas susirgimas manau, kad gumos gabalas tikrai nepadės. Na jei tik profilaktiškai, gal ir padeda. buvau pas gydytoja, tik kad tas vizitas visai nepadejo. Po gimdymo man tarp dvieju stuburo slanksteliu sumazejo tarpas. Negalima sunkiau kilnoti, negalima daug lankstyti, reikia vengti tam tikru judesiu.... bet neina taip visa laika gyventi. Tenka ir sunkiau pakelti ir daugiau pajudeti ir t.t Kuriam laikui padeda nugaros korsazas, bet jo daznai naudoti negalima, nes tada nedirba raumenys, o jie mano atveju turi buti stiprus.... Taip ir vargstu... o visokie masazai, tepaliuka ar geriami vaistai padeda tik laikinai QUOTE(Silvute @ 2006 08 27, 13:21) buvau pas gydytoja, tik kad tas vizitas visai nepadejo. Po gimdymo man tarp dvieju stuburo slanksteliu sumazejo tarpas. Negalima sunkiau kilnoti, negalima daug lankstyti, reikia vengti tam tikru judesiu.... bet neina taip visa laika gyventi. Tenka ir sunkiau pakelti ir daugiau pajudeti ir t.t Kuriam laikui padeda nugaros korsazas, bet jo daznai naudoti negalima, nes tada nedirba raumenys, o jie mano atveju turi buti stiprus.... Taip ir vargstu... o visokie masazai, tepaliuka ar geriami vaistai padeda tik laikinai Vyras jau antri metai vaikšto dėl nugaros. Ir vis randa radikulitą gal atsilieps ta kuriai tikrai padėjo QUOTE(Azazella @ 2006 03 03, 11:31) Netikiu tokiomis nesamonemis... O tiems, kurie jaucia poveiki, manau, kad tai saviitaigos poveikis, ne kitaip. Arba ne is tikruju skauda... Buvom nusipirke - sh... paskutinis. Ypac tos gumytes isrezia baisiai, o pacio kosmodisko neprispaudzia vistiek. Man atrodo, kazkur jau rasiau atsiliepima apie ji. Gerai tiek, kad buvo galima grazinti, tai mes ir padarem.
Pati nebandžiau, bet mano teta turi stuburo išvaržą, tai ir prieš operaciją buvo patenkinta ir po jos šiuo diržu. Tiesą pasakius, po operacijos ji be jo gali vaikščioti tik su lazdele. Kai jį užsideda, apsieina ir be jos. Čia, matyt, priklauso nuo ligos.
Aš čiupinėjau jį ortopedinėj parduotuvėj.Na nesuprantu koks ten gali būti poveikis,jei nieko jis ten neprisispaudžia,raišteliai susiriša.Netikiu,kad jis padeda.Čia tik reklama.O nugara i ma n skauda
mano drauge nesiojo,tai sake,kad nieko nepadejo
Aš klausiau kineziterapeutės gal padeda žmonėms, o ji atsakė, kad tada gydytojai rekomenduotų jį ligoniams, o taip nedaro.
Turiu as problemu su stuburu,bet nesiryztu pirkti .Pusbrolis buvo nusipirkes,bet grazino atgal,sake nieko jam nepadejo
Turi mamos drauge-ji dirba lopselyj su mazais vaikais,tai daznokai skaudedavo nugara
Mano draugai turi jiems sako kad padeda,bet galvoju gal cia zmogaus isitikinimas
Man atrodo, kad tiems, kurie nusipirko, labiausiai padeda ne tas kosmonautų diskas už kosminę kainą, o tikėjimas, kad padeda...
Mama buvo nusipirkus. Kur ten kas padės.. Jei jau tikrai padėtų, tai nebūtų sunkių ligonių ant svieto..
Kad vitamino tabletė padėjo, tai tikiu. Jeigu dar tai buvo vitaminas C. Na , o kad kosmodiskas padeda, manęs niekas neįtikins. Kodėl per teliką nerodo kaip jis ant tos nugaros laikosi. O laikosi paprastais siūlais.Nei jis prisispaudęs gerai prie nugaros, nei nugarą prilaiko.Makaluojas ant nugaros kažkoks gumos gabalas, pakabintas ant siūlų.Kai pamačiau pas draugę , vos nepritūpiau iš juoko.Gero daikto nerodytų reklamos per visą dieną.Čia tik mano nuomonė.
Vieniems padeda, kitiems ne. Vat pavyzdžiui aš pažįstu net du žmones, kuriems padėjo. Tačiau tiesa, kad ne visiems jis padeda, tokių yra apie 20 procentų. Blogiausiu atveju juk galima tą daiktą grąžinti ir atgauti visus pinigėlius. Tai kodėl nenusipirkus ir pačiam neišbandžius, o ne klausytis kiekvieno nuomonės
Manau,kad mokėti tokius pinigus gali tik tada, kai esi įsitikinęs, kad tikrai padės.
As mamai pirkau kosmodiska Sluckio g. Na pas ja ir amžius dar + osteporoze .Amzinas nugaros skausmas ir graužimas tai labai patenkinta jau antri metai nesioja
Vat ir mes gundomės mamai ten pat Slucko gatvėje pirkti (vaikai susimetę
QUOTE(May66 @ 2006 10 18, 00:43) Vat ir mes gundomės mamai ten pat Slucko gatvėje pirkti (vaikai susimetę butinai parasyk ar padeda. Man irgi osteochondrozė nors man tik 23 metai
Naudoja mano krikstatevis ir yra labai patenkintas, pati nebandziau (nera reikalo
Sis daiktas labai naudingas. Jis duoda gera pelna gamintojams, nes manau jo savikaina tikrai yra nedidele, o naiviu zmoniu, pasirengusiu atiduoti savo pinigelius pas mus daug.
O cia mediko atsakymas: В поисковой системе Яндекс достаточно подробно изложены свойства и способы применения устройства Космодиск. Из собственного опыта - мои пациенты пользовались этим приспособлением, наиболее внушаемые из них действительно испытывали обезболивающий эффект, люди с устойчивой психикой не отмечали никаких ощущений. В своей повседневной практике я не применяю это устройство и не могу Вам дать совет- стоит ли его покупать. Siaip, kas tiki - tegul perka. Man tikrai nepades
Mes mamytei nupirkom, tačiau jokio teigiamo poveikio
Mano tevas naudoja ir yra labai patenkintas.Manau cia priklauso ne nuo reklamos ,o nuo skirtingu nugaros skausmo priezasciu,todel vienam pades o kitam ne...
Kosmodiskas iš tikrųjų padeda ne visiems. Problema problemai nelygi, o gal ji labai įsisenėjusi, ar neduok die stuburo išvarža,ar iškrypęs stuburas. Pati esu medikė, todėl tikrai į diską žiūrėjau gana skeptiškai. Žinau, kad stuburo problemoms nėra nieko geriau kaip mankšta, įvairūs pratimai ir papildoma fizeoterapija, bet kadangi tai reikia daryti periodiškai, o kainuoja nemažai, žmogus pradedi galvoti apie visokius reklamuojamus kosmodiskus. Man po gimdymo paaštrėjo stuburo problemos, pasirodo, kad ataugos žygiuoja per visą nugarą nuo iki - ataugos. Po vieno seanso pas laaaabai gerą masažistą, pagerėjimo bent minimalaus nesulaukiau. Ortopedijos parduotuvėje atsitiktinai pamačiau kosmodiską. Kadangi po mėn. jei nepadės, galima gražinti, pagalvojau, pabandysiu.Buvo atostogos, tai nešiojau sąžiningai nuo ryto ligi vakaro. Ant nuogo kūno nešioti negalėjau, nes tie ragai taip dirgino odą, kad apsikęst negalėjau, nešiojau ant drabužių. Pirkau tą diską tikrai tikėdama, kad pasinaudosiu mėnesį ir gražinsiu į parduotuvę, bet kai tas mėnuo praėjo ir jau reikėjo gražinti, sarmata buvo nešti, nugarą kažkaip pamiršau savaime, nes nebeskaudėjo. Galėjau normaliai miegoti naktimis. Gal norintiems pabandyti, reiktų pasiskolinti iš pažystamų panešioti, ar pirkti iš tele ar ortopedijos parduotuvių.
|