QUOTE(anaida8 @ 2007 07 03, 13:57)
nu zinok, jie ir prostitutems duoda pinigus be skolos
blyn, visai Medinio stiliu peremiau, persiprasau
QUOTE(anaida8 @ 2007 07 03, 13:57) Aš už vyrus kurie duoda pinigų be skolos Ir jau daug tokių turite?
Vieną turiu ir man gerai
QUOTE(alter ego @ 2007 07 03, 13:49) O jei rimtai, kretaa, pinigus skolinatės pragyvenimui ar malonumams? Nes jei kiekvieną mėnesį reikia skolintis pragyvenimui... hmm Papildyta: Tai tamsta vis tik esat vyras? Ar Medinis moteris? Esu išsilavinusi moteris su aukštuoju ir tikrai skolinuosi ne malonumams, bet elementariam pavalgymui mieste, kadangi negaliu grįžti į namus - per toli. Iš karto supratau, kad gerbiamoji feministė dar negyvena šeimoje ir ko gero vaikų neturi, nes gyvenimas šeimoje nesvarbu ar yra sutartis ir susitarimas ar ne - gimus bendram vaikui labai keičiasi. visi filosofiniai pamastymai kažkaip eina ir nueina šuniui ant uodegos. Iki vaiko gimimo aš pati puikiai save išlaikiau ir žodžio skola mano gyvenime net nebuvo. Ar vyras turi išlaikyti šeimą- priklauso nuo begalybės dalykų, man tik skaudu, kad uždirbdama mažiau turiu iš savo algos atiduoti tikrai daug, todėl lieka tik juokas tiems vadinamiems mano malonumams. Yra išeitis keisti darbą - tą ir kwtinu daryti kai paaugs vaikas - iki jo gimimo ariau per du darbus ir nesiskundžiau. Man nepatiktu seimoje jei butu atskiras biudzetas. Turiu pazystama, kurios seimoje,jei ateisi i svecius,abu bega i parduotuve, vienas i gerimu, kitas i maisto. Man tai kvaila,jei dalintis tai viskuom QUOTE(ooo @ 2007 07 03, 12:51) tai as tada nenormali tik paciais vyrais bet kai pagalvoju,kad paprastai tos, kurios mano,kad seima islaikyti privalo vyras, o jos tik pinigus isleisti nori, tai kriziu atveju ir verkia - negaliu skirtis ir iseiti nuo musancio/girtaujancio/bledaujancio vyro, nes neturesiu is ko gyventi - jis islaiko na tai jau aciu - as taip nenoreciau Papildyta: smegenu vingiai, o ne genitalijos ar seksualine orientacija Tai tau gal niekas ir nesiulo tom piniginem naudotis QUOTE(kretaa @ 2007 07 03, 14:00) Ar vyras turi išlaikyti šeimą- priklauso nuo begalybės dalykų, man tik skaudu, kad uždirbdama mažiau turiu iš savo algos atiduoti tikrai daug, todėl lieka tik juokas tiems vadinamiems mano malonumams. Tai ar bandėte su savo nuosavu vyru paskirstyti jūsų šeimos bendrąsiasi išlaidas? Ar tyliai ramiai kaupiate įniršį? QUOTE(kretaa @ 2007 07 03, 14:00) Esu išsilavinusi moteris su aukštuoju ir tikrai skolinuosi ne malonumams, bet elementariam pavalgymui mieste, kadangi negaliu grįžti į namus - per toli. Iš karto supratau, kad gerbiamoji feministė dar negyvena šeimoje ir ko gero vaikų neturi, nes gyvenimas šeimoje nesvarbu ar yra sutartis ir susitarimas ar ne - gimus bendram vaikui labai keičiasi. visi filosofiniai pamastymai kažkaip eina ir nueina šuniui ant uodegos. Iki vaiko gimimo aš pati puikiai save išlaikiau ir žodžio skola mano gyvenime net nebuvo. Ar vyras turi išlaikyti šeimą- priklauso nuo begalybės dalykų, man tik skaudu, kad uždirbdama mažiau turiu iš savo algos atiduoti tikrai daug, todėl lieka tik juokas tiems vadinamiems mano malonumams. Yra išeitis keisti darbą - tą ir kwtinu daryti kai paaugs vaikas - iki jo gimimo ariau per du darbus ir nesiskundžiau. gerbiamoji feministe irgi negali grizti per pietus i namus, tai nesasi maista i darba, bo isleist kruva pinigu valgymui kavinese nemato prasmes aisku, kad gyvenimas seimoje gimus vaikui keiciasi, pajamos irgi keiciasi - tai suprantama, bet tada visteik islaidos proporcingai turetu buti dalijamos pagal pajamas siaip vaiko islaikymo islaidos mano islaidu kategorijose irgi priskiriama prie bendruju seimos islaidu tai irgi turetu buti dalijama proporcingai abiems nieks nesiulo per puse atiduot, jei maziau uzdirbat, maziau ir turit atiduot Papildyta: QUOTE(bugen @ 2007 07 03, 14:03) Tai tau gal niekas ir nesiulo tom piniginem naudotis siulo, siulo, bet ne mano stilius dabar nemusa, gal po 20 metu mus (tikrai nelinkiu), bet bus velu galvot kaip ant savo koju stotis, jei bus iprasta, kad vyras islaiko o jei turejot jegu JUS nuo vyro (pirmo iseit), tai sveikinu, tikrai ne visos isdrista QUOTE(Medinis @ 2007 07 03, 14:03) Tai ar bandėte su savo nuosavu vyru paskirstyti jūsų šeimos bendrąsiasi išlaidas? Ar tyliai ramiai kaupiate įniršį? bandem medinuk, po to pasiskirstymo man bankrotas - nes mano problema pasak vyro, kad uždirbu per mažai.įniršio vyruk nėra - yra tik nuoskauda Papildyta: QUOTE(ooo @ 2007 07 03, 14:08) gerbiamoji feministe irgi negali grizti per pietus i namus, tai nesasi maista i darba, bo isleist kruva pinigu valgymui kavinese nemato prasmes aisku, kad gyvenimas seimoje gimus vaikui keiciasi, pajamos irgi keiciasi - tai suprantama, bet tada visteik islaidos proporcingai turetu buti dalijamos pagal pajamas siaip vaiko islaikymo islaidos mano islaidu kategorijose irgi priskiriama prie bendruju seimos islaidu tai irgi turetu buti dalijama proporcingai abiems nieks nesiulo per puse atiduot, jei maziau uzdirbat, maziau ir turit atiduot Papildyta: siulo, siulo, bet ne mano stilius dabar nemusa, gal po 20 metu mus (tikrai nelinkiu), bet bus velu galvot kaip ant savo koju stotis, jei bus iprasta, kad vyras islaiko o jei turejot jegu JUS nuo vyro (pirmo iseit), tai sveikinu, tikrai ne visos isdrista ponia ar 7-10 lt per dieną jūs vadinate krūva pinigų??? ir sumuštinukai per 8 valandas darbo negelbėja - reikia šilto maisto, o darbw kepti blynus galimybių nėra QUOTE(kretaa @ 2007 07 03, 14:11) bandem medinuk, po to pasiskirstymo man bankrotas - nes mano problema pasak vyro, kad uždirbu per mažai.įniršio vyruk nėra - yra tik nuoskauda Hm... O jei jūs, uždirbdama per mažai, nemokėsite už komunalines paslaugas, arba paskolą... Kaip manote ar tai padarytų įspūdį jūsų vyrui? Beje, kuom motyvuojamas teiginys - "uždirbi per mažai"? QUOTE(ooo @ 2007 07 03, 13:08) gerbiamoji feministe irgi negali grizti per pietus i namus, tai nesasi maista i darba, bo isleist kruva pinigu valgymui kavinese nemato prasmes aisku, kad gyvenimas seimoje gimus vaikui keiciasi, pajamos irgi keiciasi - tai suprantama, bet tada visteik islaidos proporcingai turetu buti dalijamos pagal pajamas siaip vaiko islaikymo islaidos mano islaidu kategorijose irgi priskiriama prie bendruju seimos islaidu tai irgi turetu buti dalijama proporcingai abiems nieks nesiulo per puse atiduot, jei maziau uzdirbat, maziau ir turit atiduot Papildyta: siulo, siulo, bet ne mano stilius dabar nemusa, gal po 20 metu mus (tikrai nelinkiu), bet bus velu galvot kaip ant savo koju stotis, jei bus iprasta, kad vyras islaiko o jei turejot jegu JUS nuo vyro (pirmo iseit), tai sveikinu, tikrai ne visos isdrista Jeigu prades dar po 20 metu mustis tai bus labai arsus diedukas
Eikit sau , kokių tik nėra istorijų
QUOTE(bugen @ 2007 07 03, 14:22) visokiu buna esu macius variantu, kad kai vyrams neber jegos tarp koju, tai kazkaip rankose ir kojose daug jegu atsiranda P.S. taip, as esu senmerge, feministe, bjaurybe ir atidziai studijuoju tema Taupymo ypatumai Papildyta: QUOTE(Eleina @ 2007 07 03, 14:23) isduok kur QUOTE(ooo @ 2007 07 03, 15:25) visokiu buna esu macius variantu, kad kai vyrams neber jegos tarp koju, tai kazkaip rankose ir kojose daug jegu atsiranda P.S. taip, as esu senmerge, feministe, bjaurybe ir atidziai studijuoju tema Taupymo ypatumai Papildyta: isduok kur Kur ir kokios kokybes tas maistas turetu buti uz 5.50 QUOTE(kretaa @ 2007 07 03, 14:11) ponia ar 7-10 lt per dieną jūs vadinate krūva pinigų??? ir sumuštinukai per 8 valandas darbo negelbėja - reikia šilto maisto, o darbw kepti blynus galimybių nėra Musu darbe pastatyta mikrobange. Padarau valgyti is vakaro visai seimai ir ryte isidedu to, ka valgo visa seima: sriubos, gal kotleta, gal ir blynu. Pietus man Vilniuj tokiu budu kainuoja apie 1.5-2lt, ir istempiu visas astuonias valandas, nedarau problemos. Siaip su vyru irgi turim savus biudzetus, skolinames vienas is kito, Pazistu seima, kuri santuokoje pragyveno 30 metu, o sutuoktiniai turi atskirus biudzetus. Skolinasi jie ne tik kad pinigus vienas is kito, bet net kava, mesa is saldytuvo ar degtines(patys negeria, arimui pasilike susimoketi) QUOTE(nebijau @ 2007 07 03, 15:30) Musu darbe pastatyta mikrobange. Padarau valgyti is vakaro visai seimai ir ryte isidedu to, ka valgo visa seima: sriubos, gal kotleta, gal ir blynu. Pietus man Vilniuj tokiu budu kainuoja apie 1.5-2lt, ir istempiu visas astuonias valandas, nedarau problemos. Siaip su vyru irgi turim savus biudzetus, skolinames vienas is kito, Pazistu seima, kuri santuokoje pragyveno 30 metu, o sutuoktiniai turi atskirus biudzetus. Skolinasi jie ne tik kad pinigus vienas is kito, bet net kava, mesa is saldytuvo ar degtines(patys negeria, arimui pasilike susimoketi) tai kam tada ta seima biudzetas atskiras,lova seimynine atskira,meiluziai atskiri na suprantu kiekvienas sutuoktinis is atlyginimo pasilieka is savo reikmems,visa kita sumeta--mokesciams maistui drabuziams,vaiku ugdymui kelionems ir t.t.t.Bet manau nebutu skriaudos jei santuokos pradzioje aptarsite si reikala,kas kiek sau pasilieka,kad nebutu priekaistu,bet skolintis pinigu si vyro ar zmonos QUOTE(jolita.martyna @ 2007 07 03, 14:32) jei seima suprantama kaip galimybe naudotis vienas kito pinigais, tada taip, geriau jau ir visa kita atskira o jei ka - pas mane pinigai ir lova nesusije beje, paskaitinek forume - labai daug moteru miega atskirai nuo vyru - atseit geriau issimiega patogiau ir t.t. net tema atskira yra tokia tai reiskia - jie irgi ne seima? QUOTE(kretaa @ 2007 07 03, 14:11) bandem medinuk, po to pasiskirstymo man bankrotas - nes mano problema pasak vyro, kad uždirbu per mažai.įniršio vyruk nėra - yra tik nuoskauda Papildyta: ponia ar 7-10 lt per dieną jūs vadinate krūva pinigų??? ir sumuštinukai per 8 valandas darbo negelbėja - reikia šilto maisto, o darbw kepti blynus galimybių nėra Na tikrai 7-10 LT per diena pietu pavalgymui yra nemazai. Uzdirbu beveik tiek pat kiek ir tamsta. Vaiku neturiu, bet sau kasdien per pietus isleisti tiek pinigu neleidziu. Nesuosi sumustiniu i darba (beje irgi 8 val dirbu) ir visai neblogai Visgi viska ka cia parasete turetumete pasakyti vyrui. ir tada kartu spresti ta problema. QUOTE(jolita.martyna @ 2007 07 03, 14:32) Vat apie meiluzius nieko nezinau Pamirsau pamineti, jog tai seimai tai buvo antros santuokos, gal ir temos autores atveju taip yra? Mat tada skirtingi dalykai buna
Man vyras skolina pinigus "profilaktiškai"- kai įsisiautėju su išlaidom ir savo algą "pribaigiu" per savaitę
QUOTE(ooo @ 2007 07 03, 15:35) jei seima suprantama kaip galimybe naudotis vienas kito pinigais, tada taip, geriau jau ir visa kita atskira o jei ka - pas mane pinigai ir lova nesusije beje, paskaitinek forume - labai daug moteru miega atskirai nuo vyru - atseit geriau issimiega patogiau ir t.t. net tema atskira yra tokia tai reiskia - jie irgi ne seima? O kodel naudotis---jei seimoje partneriai lygiaverciai tai ir pinigais dalinasi lygiavertiskai,ka uzdirbi ta ir pasinaudoji bendrai.jei nesutari kam taupyti kitas reikals,bet skolintis pietums pinigu..............
Visas šeimyninis gyvenimas ein iš kartos į kartą
QUOTE(ooo @ 2007 07 03, 14:42) matai, yra moteru, kurios galvoja,kad tas lygiavertiskas dalijimasis pinigais yra, kai vyras zmonai pinigus duoda Hm.... O jūs manote, kad yra tokių, kurios galvoja atvirkščiai? Papildyta: QUOTE(anaida8 @ 2007 07 03, 14:45) ... bet jei trūksta pinigų tai vyras gali duoti ir ne skolon Blin, nu neturi vyras pinigų. Jis pats pasiskolina iš kažkieno, po to turi atiduoti. QUOTE(anaida8 @ 2007 07 03, 14:45) o jei kiekviena menesi truksta QUOTE(Medinis @ 2007 07 03, 14:45) pasitaiko siaip linkusi galvoti (optimiste vis del to esu),kad dauguma nenoretu buti islaikytines, o noretu irgi prisideti prie seimos biudzeto keik galedamos
smagu, kad mano tema tiek diskusijų iššaukė - vadinasi aktuali. Su mano vyru ir mūsų santykiais nėra viskas blogai. Būna ir labai gražių akimirkų, tik va tas kirminėlis kartais ima ir pradeda griaužti.
Manau, kad anksčiau ar vėliau išspręsime ir šitą nesusipratimą - tik va pati kalta , kad sutarties nepasirašiau, mat paskolą už butą moku ir aš ,o butas - vyro vardu. QUOTE(ooo @ 2007 07 03, 15:42) matai, yra moteru, kurios galvoja,kad tas lygiavertiskas dalijimasis pinigais yra, kai vyras zmonai pinigus duoda Gal ir yra,yra moteru,kurios ir dirbti neina o vyrams ant sprando sedi Papildyta: QUOTE(ooo @ 2007 07 03, 15:47) o jei kiekviena menesi truksta pasitaiko siaip linkusi galvoti (optimiste vis del to esu),kad dauguma nenoretu buti islaikytines, o noretu irgi prisideti prie seimos biudzeto keik galedamos neprisideti,o buti lygiavertes,negi moteirs negali uzdirbti tike kiek vyras QUOTE(kretaa @ 2007 07 03, 14:49) Manau, kad anksčiau ar vėliau išspręsime ir šitą nesusipratimą - tik va pati kalta , kad sutarties nepasirašiau, mat paskolą už butą moku ir aš ,o butas - vyro vardu. jei butas pirktas su paskola, tai skyrybu atveju kas ismoketa santuokos metu bus dalijama po lygiai, su sutartim ar be sutarties QUOTE(jolita.martyna @ 2007 07 03, 14:51) pas mus seimoje viska lygiavertiska neprisideti,o buti lygiavertes,negi moteirs negali uzdirbti tike kiek vyras sveikinu visokiu atveju buna QUOTE(nebijau @ 2007 07 03, 14:30) Musu darbe pastatyta mikrobange. Padarau valgyti is vakaro visai seimai ir ryte isidedu to, ka valgo visa seima: sriubos, gal kotleta, gal ir blynu. Pietus man Vilniuj tokiu budu kainuoja apie 1.5-2lt, ir istempiu visas astuonias valandas, nedarau problemos. Siaip su vyru irgi turim savus biudzetus, skolinames vienas is kito, Pazistu seima, kuri santuokoje pragyveno 30 metu, o sutuoktiniai turi atskirus biudzetus. Skolinasi jie ne tik kad pinigus vienas is kito, bet net kava, mesa is saldytuvo ar degtines(patys negeria, arimui pasilike susimoketi) Nu zdraste! Šiaip jau irgi pažįstu kelias šeimas, kurių biudžetas yra atskiras. Tik abiem atvejais daugiau pinigų uždirba žmona
Čia jau kitas dalykas kai vyras neturi pinigų
QUOTE(anaida8 @ 2007 07 03, 14:54) Čia jau kitas dalykas kai vyras neturi pinigų O jūs duodate savo vyrui smulkioms išlaidoms? Kodėl jis privalo duoti jums smulkioms išlaidoms, jei turit savų ? QUOTE(Agotukas. @ 2007 07 03, 14:54) Nu zdraste! Šiaip jau irgi pažįstu kelias šeimas, kurių biudžetas yra atskiras. Tik abiem atvejais daugiau pinigų uždirba žmona nu ne varskyte valgo, o is tos varskytes plius dar koks kaiusinis ir miltai gali varskeciu gamint, tai porcija pietums tiek ir kainuoja padalijus o kas juokingo,kad daugiau uzdirba zmona nu racionalus zmones ir skyrybu atveju nesidraskys, bo viskas aisku - sutaupys nervu, laiko ir pinigu QUOTE(ooo @ 2007 07 03, 15:53) jei butas pirktas su paskola, tai skyrybu atveju kas ismoketa santuokos metu bus dalijama po lygiai, su sutartim ar be sutarties sveikinu visokiu atveju buna na as uzsidirbau iki nestumo savo pinigelius,kad nereiktu sedeti dykai,o nuo dukrytes suejimo 9 menesiu pradejau papildomai dirbti ir vaika toliau ziurejau,glaima viska suderinti,manes niekas neverte,bet as kitaip negaliu
Jis neprivalo
QUOTE(ooo @ 2007 07 03, 14:57) nu ne varskyte valgo, o is tos varskytes plius dar koks kaiusinis ir miltai gali varskeciu gamint, tai porcija pietums tiek ir kainuoja padalijus o kas juokingo,kad daugiau uzdirba zmona nu racionalus zmones ir skyrybu atveju nesidraskys, bo viskas aisku - sutaupys nervu, laiko ir pinigu Nu jo, nuo kiaušų ir miltų, tai tikrai moteriškė figūringa pataps O juokinga todėl, kad pradeda žmonės labai skaičiuot - vat čia tas tavo, o anas mano, tu atlikai tiek namų ruošos darbų, o aš va tiek... Nugi suskaičiuokim, broliai kurmiai, iki galo. Gal , atsiprašant pradėsim skaičiuot kiek kuris lovoj sutuoktinį patenkina QUOTE(Agotukas. @ 2007 07 03, 15:03) Nu jo, nuo kiaušų ir miltų, tai tikrai moteriškė figūringa pataps O juokinga todėl, kad pradeda žmonės labai skaičiuot - vat čia tas tavo, o anas mano, tu atlikai tiek namų ruošos darbų, o aš va tiek... Nugi suskaičiuokim, broliai kurmiai, iki galo. Gal , atsiprašant pradėsim skaičiuot kiek kuris lovoj sutuoktinį patenkina nu gal ir susiskaiciuoja QUOTE(Agotukas. @ 2007 07 03, 15:03) O juokinga todėl, kad pradeda žmonės labai skaičiuot - vat čia tas tavo, o anas mano, tu atlikai tiek namų ruošos darbų, o aš va tiek... Nugi suskaičiuokim, broliai kurmiai, iki galo. Gal , atsiprašant pradėsim skaičiuot kiek kuris lovoj sutuoktinį patenkina Čia vienoj temoj skaičiau apie taupymo būdą: pasimylėjo - 5 Lt į taupyklę... QUOTE(Agotukas. @ 2007 07 03, 14:54) Kiba, moterys, gyventi taupiai nebemokat? Mano pietus sios dienos: 1 virta bulve( kilogramui mokejau 3lt, vadinasi viena-30cnt.) 1 kotletas( perku kiaulienos malto kumpio sufasuoto is Maximos uz 7lt pusei kilogramo, idedu tris riekeles batono, viena kiausini, druskos, iseina man is tos mases 10 kotletu, vadinasi vienas kotletas man kainuoja 75cnt) Pasidariau indeli kopustu salotu(kokius 250gr-susiceckuoju puse kopusto guzes(kg kainuoja apie 2lt), idedu prieskoniu, savikaina gaunasi 50cnt. O dabar susumuokit Beje, maitintis varske-tikrai labai brangu Taip kad tik noro reikia ir netingeti pasidaryti pigius pietus QUOTE(nebijau @ 2007 07 03, 15:07) Kiba, moterys, gyventi taupiai nebemokat? Mano pietus sios dienos: 1 virta bulve( kilogramui mokejau 3lt, vadinasi viena-30cnt.) 1 kotletas( perku kiaulienos malto kumpio sufasuoto is Maximos uz 7lt pusei kilogramo, idedu tris riekeles batono, viena kiausini, druskos, iseina man is tos mases 10 kotletu, vadinasi vienas kotletas man kainuoja 75cnt) Pasidariau indeli kopustu salotu(kokius 250gr-susiceckuoju puse kopusto guzes(kg kainuoja apie 2lt), idedu prieskoniu, savikaina gaunasi 50cnt. O dabar susumuokit Beje, maitintis varske-tikrai labai brangu Taip kad tik noro reikia ir netingeti pasidaryti pigius pietus a bene irgi atidziai skaitai pinigines skyreli ir taupymo ypatumu tema ir siaip toks maistas daug sveikesnis, nei kaviniu, kur valgai nezinia ka QUOTE(Agotukas. @ 2007 07 03, 15:08) Nu taip.. O jei keli... Ne, nu baikit moteros (tėčių skyrelyje QUOTE(ooo @ 2007 07 03, 15:09) a bene irgi atidziai skaitai pinigines skyreli ir taupymo ypatumu tema ir siaip toks maistas daug sveikesnis, nei kaviniu, kur valgai nezinia ka Neskaiciau QUOTE(kretaa @ 2007 07 03, 11:32) gerbiamieji, ar normalu jeigu vyras už žmoną uždirba dvigubai daugiau, tačiau skolina pinigus žmonai kuri irgi dirba bet atlyginimas jos mažesnis? situacija tokia, žmona iš atlyginimo perka maistą šeimai, pampwersus ir viską ko reikia vaikui be to ji duoda vyrui 400-500 litų komunaliniams sumoketi ir paskolai bankui iš dalies padengti. Gyvenam kaip ir visi - ne prabangoje, valgyti esam priversti kavinėse nes į namus iš darbų per toli grįžti. Mėnesio pabaigoje vis tiek pinigu pritrūksta, mano alga 1600, vyro 2500 ir dar po 1000 kartais daugiau uždirba per mėnesį iš savo versliuko, taigi tenka skolintis iki kitos algos, tai daro vyras, nes moteris mieste neturi giminių tėvų - ar artimuju, vyras skolinasi iš savo giminaičių ir vis priekaištauja žmonai, kad ji to nedaro. Išeina taip, kad pinigėlių kiekvienai dienai ji skolinasi iš vyro - jam reikia atiduoti gavus algą. Šeimos biudžetas niekada nebuvo bendras, Kaip jums ši situacija? Ar normalu, kad pragyvenimui žmona skolinadsi iš vyro? o kam tada vyras reikalingas jei jis nei pinigu duoda nei su zmona miega ? QUOTE(jolita.martyna @ 2007 07 03, 13:29) Kur ir kokios kokybes tas maistas turetu buti uz 5.50 na siaip jau nereikia perdeti. toje kavineje kur parasiau, tiek kainuoja puse porcijos patiekalo. pvz du kotletai is paprastai dedamu triju, bulviu kose ir salotos. arba kepsnys (mazesnis nei visoje porcijoje). arba puse porcijos guliaso, arba puse porcijos cepelinu, t.y. vienas is dvieju paprastai esamu, o ten jie dideli... ir t.t ir pan. Man uztenka todel nereikia kategoriskai teigti kad tikrai neuztenka 7-10 litu. priklauso nuo zmogaus kuris valgo PS o jei dar pridet prie sriubos ir antro patiekalo salotas ir gerima, tai tiesa pasakius musu firmos vyrai ne visi iveiktu jusu pateikta pietu varianta |