Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: vyras skolina pinigus žmonai
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Tėčio puslapis
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
ooo
QUOTE(anaida8 @ 2007 07 03, 13:57)
Piniginės nereikia schmoll.gif bet pinigų taip biggrin.gif Aš už vyrus kurie duoda pinigų be skolos drinks_cheers.gif
*

nu zinok, jie ir prostitutems duoda pinigus be skolos
blyn, visai Medinio stiliu peremiau, persiprasau
Medinis
QUOTE(anaida8 @ 2007 07 03, 13:57)
Aš už vyrus kurie duoda pinigų be skolos drinks_cheers.gif

Ir jau daug tokių turite? biggrin.gif
anaida8
Vieną turiu ir man gerai
kretaa
QUOTE(alter ego @ 2007 07 03, 13:49)
O jei rimtai, kretaa, pinigus skolinatės pragyvenimui ar malonumams?
Nes jei kiekvieną mėnesį reikia skolintis pragyvenimui... hmm  g.gif gal geriau peržiūrėt savo poreikius ir suderinti juos su finansinėm galimybėm taip kad nereikėtų skolintis arba ieškoti kaip uždirbti daugiau.
Papildyta:
Tai tamsta vis tik esat vyras? Ar Medinis moteris?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

Esu išsilavinusi moteris su aukštuoju ir tikrai skolinuosi ne malonumams, bet elementariam pavalgymui mieste, kadangi negaliu grįžti į namus - per toli. Iš karto supratau, kad gerbiamoji feministė dar negyvena šeimoje ir ko gero vaikų neturi, nes gyvenimas šeimoje nesvarbu ar yra sutartis ir susitarimas ar ne - gimus bendram vaikui labai keičiasi. visi filosofiniai pamastymai kažkaip eina ir nueina šuniui ant uodegos. Iki vaiko gimimo aš pati puikiai save išlaikiau ir žodžio skola mano gyvenime net nebuvo.

Ar vyras turi išlaikyti šeimą- priklauso nuo begalybės dalykų, man tik skaudu, kad uždirbdama mažiau turiu iš savo algos atiduoti tikrai daug, todėl lieka tik juokas tiems vadinamiems mano malonumams. Yra išeitis keisti darbą - tą ir kwtinu daryti kai paaugs vaikas - iki jo gimimo ariau per du darbus ir nesiskundžiau.
Dile

Man nepatiktu seimoje jei butu atskiras biudzetas.
Turiu pazystama, kurios seimoje,jei ateisi i svecius,abu bega i parduotuve, vienas i gerimu, kitas i maisto. Man tai kvaila,jei dalintis tai viskuom ax.gif ir dziaugsmais,ir vargais, ir pinigais
vaikštau
QUOTE(ooo @ 2007 07 03, 12:51)
tai as tada nenormali  lotuliukas.gif  bo vyru piniginem nesinaudoju
tik paciais vyrais   lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
bet kai pagalvoju,kad paprastai tos, kurios mano,kad seima islaikyti privalo vyras, o jos tik pinigus isleisti nori, tai kriziu atveju ir verkia - negaliu skirtis ir iseiti nuo musancio/girtaujancio/bledaujancio vyro, nes neturesiu is ko gyventi - jis islaiko
na tai jau aciu - as taip nenoreciau  irnesakyk.gif
Papildyta:

smegenu vingiai, o ne genitalijos ar seksualine orientacija  lotuliukas.gif
*

Tai tau gal niekas ir nesiulo tom piniginem naudotis biggrin.gif O vyras manes nemusa, negirtauja ir ne taip toliau... O kai reikejo iseiti nuo pirmo vyro tai ir isejau ir neverkiau ir nedejavau. Verke ir dejavi jis ir vazinejo dar pas mane metus su visa pinigine savo biggrin.gif
Medinis
QUOTE(kretaa @ 2007 07 03, 14:00)
Ar vyras turi išlaikyti šeimą- priklauso nuo begalybės dalykų, man tik skaudu, kad uždirbdama mažiau turiu iš savo algos atiduoti tikrai daug, todėl lieka tik juokas tiems vadinamiems mano malonumams.

Tai ar bandėte su savo nuosavu vyru paskirstyti jūsų šeimos bendrąsiasi išlaidas? Ar tyliai ramiai kaupiate įniršį?
ooo
QUOTE(kretaa @ 2007 07 03, 14:00)
Esu išsilavinusi moteris su aukštuoju  ir tikrai skolinuosi ne malonumams, bet elementariam pavalgymui mieste, kadangi negaliu grįžti į namus - per toli. Iš karto supratau, kad gerbiamoji feministė dar negyvena šeimoje ir ko gero vaikų neturi, nes gyvenimas šeimoje nesvarbu ar yra sutartis ir susitarimas ar ne - gimus bendram vaikui labai keičiasi. visi filosofiniai pamastymai kažkaip eina ir nueina šuniui ant uodegos. Iki vaiko gimimo aš pati puikiai save išlaikiau ir žodžio skola mano gyvenime net nebuvo.

Ar vyras turi išlaikyti šeimą- priklauso nuo begalybės dalykų, man tik skaudu, kad uždirbdama mažiau turiu iš savo algos atiduoti tikrai daug, todėl lieka tik juokas tiems vadinamiems mano malonumams. Yra išeitis keisti darbą - tą ir kwtinu daryti kai paaugs vaikas - iki jo gimimo ariau per du darbus ir nesiskundžiau.
*

gerbiamoji feministe irgi negali grizti per pietus i namus, tai nesasi maista i darba, bo isleist kruva pinigu valgymui kavinese nemato prasmes cool.gif geriau malonumams biggrin.gif
aisku, kad gyvenimas seimoje gimus vaikui keiciasi, pajamos irgi keiciasi - tai suprantama, bet tada visteik islaidos proporcingai turetu buti dalijamos pagal pajamas cool.gif jei moteris augina vaika ir gauna 0 pajamu, tai nieko ir neturi prisidet prie bendru islaidu cool.gif
siaip vaiko islaikymo islaidos mano islaidu kategorijose irgi priskiriama prie bendruju seimos islaidu tai irgi turetu buti dalijama proporcingai abiems cool.gif
nieks nesiulo per puse atiduot, jei maziau uzdirbat, maziau ir turit atiduot cool.gif
Papildyta:
QUOTE(bugen @ 2007 07 03, 14:03)
Tai tau gal niekas ir nesiulo tom piniginem naudotis biggrin.gif O vyras manes nemusa, negirtauja ir ne taip toliau... O kai reikejo iseiti nuo pirmo vyro tai ir isejau ir neverkiau ir nedejavau. Verke ir dejavi jis ir vazinejo dar pas mane metus su visa pinigine savo biggrin.gif
*

siulo, siulo, bet ne mano stilius biggrin.gif
dabar nemusa, gal po 20 metu mus (tikrai nelinkiu), bet bus velu galvot kaip ant savo koju stotis, jei bus iprasta, kad vyras islaiko
o jei turejot jegu JUS nuo vyro (pirmo iseit), tai sveikinu, tikrai ne visos isdrista cool.gif
kretaa
QUOTE(Medinis @ 2007 07 03, 14:03)
Tai ar bandėte su savo nuosavu vyru paskirstyti jūsų šeimos bendrąsiasi išlaidas? Ar tyliai ramiai kaupiate įniršį?
*

bandem medinuk, po to pasiskirstymo man bankrotas - nes mano problema pasak vyro, kad uždirbu per mažai.įniršio vyruk nėra - yra tik nuoskauda smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ooo @ 2007 07 03, 14:08)
gerbiamoji feministe irgi negali grizti per pietus i namus, tai nesasi maista i darba, bo isleist kruva pinigu valgymui kavinese nemato prasmes  cool.gif  geriau malonumams  biggrin.gif
aisku, kad gyvenimas seimoje gimus vaikui keiciasi, pajamos irgi keiciasi - tai suprantama, bet tada visteik islaidos proporcingai turetu buti dalijamos pagal pajamas  cool.gif  jei moteris augina vaika ir gauna 0 pajamu, tai nieko ir neturi prisidet prie bendru islaidu  cool.gif
siaip vaiko islaikymo islaidos mano islaidu kategorijose irgi priskiriama prie bendruju seimos islaidu tai irgi turetu buti dalijama proporcingai abiems  cool.gif
nieks nesiulo per puse atiduot, jei maziau uzdirbat, maziau ir turit atiduot  cool.gif
Papildyta:

siulo, siulo, bet ne mano stilius  biggrin.gif
dabar nemusa, gal po 20 metu mus (tikrai nelinkiu), bet bus velu galvot kaip ant savo koju stotis, jei bus iprasta, kad vyras islaiko
o jei turejot jegu JUS nuo vyro (pirmo iseit), tai sveikinu, tikrai ne visos isdrista  cool.gif
*

ponia ar 7-10 lt per dieną jūs vadinate krūva pinigų??? ir sumuštinukai per 8 valandas darbo negelbėja - reikia šilto maisto, o darbw kepti blynus galimybių nėra biggrin.gif
ooo
QUOTE(kretaa @ 2007 07 03, 14:09)
bandem medinuk, po to pasiskirstymo man bankrotas - nes mano problema pasak vyro, kad uždirbu per mažai.įniršio vyruk nėra - yra tik nuoskauda smile.gif
*

va cia jau nefainai unsure.gif
Medinis
QUOTE(kretaa @ 2007 07 03, 14:11)

Hm... O jei jūs, uždirbdama per mažai, nemokėsite už komunalines paslaugas, arba paskolą... Kaip manote ar tai padarytų įspūdį jūsų vyrui?
Beje, kuom motyvuojamas teiginys - "uždirbi per mažai"?
ooo
ponia ar 7-10 lt per dieną jūs vadinate krūva pinigų???
*

suma nebuvo ivardinta cool.gif
tai susidare ispudis, kad kavinese tikrai daug isleidziat rolleyes.gif
nes siaip nezinau, kur gyvenat, bet Vilniuje uz tiek niekur nepavalgysi kavinej pietu rolleyes.gif
vaikštau
QUOTE(ooo @ 2007 07 03, 13:08)
gerbiamoji feministe irgi negali grizti per pietus i namus, tai nesasi maista i darba, bo isleist kruva pinigu valgymui kavinese nemato prasmes  cool.gif  geriau malonumams  biggrin.gif
aisku, kad gyvenimas seimoje gimus vaikui keiciasi, pajamos irgi keiciasi - tai suprantama, bet tada visteik islaidos proporcingai turetu buti dalijamos pagal pajamas  cool.gif  jei moteris augina vaika ir gauna 0 pajamu, tai nieko ir neturi prisidet prie bendru islaidu  cool.gif
siaip vaiko islaikymo islaidos mano islaidu kategorijose irgi priskiriama prie bendruju seimos islaidu tai irgi turetu buti dalijama proporcingai abiems  cool.gif
nieks nesiulo per puse atiduot, jei maziau uzdirbat, maziau ir turit atiduot  cool.gif
Papildyta:

siulo, siulo, bet ne mano stilius  biggrin.gif
o jei turejot jegu JUS nuo vyro (pirmo iseit), tai sveikinu, tikrai ne visos isdrista  cool.gif
*

Jeigu prades dar po 20 metu mustis tai bus labai arsus diedukas biggrin.gif
Eleina
QUOTE(ooo @ 2007 07 03, 13:15)
tai susidare ispudis, kad kavinese tikrai daug isleidziat  rolleyes.gif
nes siaip nezinau, kur gyvenat, bet Vilniuje uz tiek niekur nepavalgysi kavinej pietu  rolleyes.gif
*

pavalgysi tongue.gif as pvz pavalgau uz 5.50 lt.
anaida8
Eikit sau , kokių tik nėra istorijų g.gif Smagu man tada, kad vyro pinigų nereikia prašyti smile.gif Jis netgi ir pats pasiūlo, kai ruošiuosi į parduotuvę,nors aš ir pati dirbu ir neblogai uždirbu, bet kas liečia piniginius klausimus tai problemos nėra.
ooo
QUOTE(bugen @ 2007 07 03, 14:22)
Jeigu prades dar po 20 metu mustis tai bus labai arsus diedukas biggrin.gif
*

visokiu buna cool.gif
esu macius variantu, kad kai vyrams neber jegos tarp koju, tai kazkaip rankose ir kojose daug jegu atsiranda doh.gif

P.S. taip, as esu senmerge, feministe, bjaurybe ir atidziai studijuoju tema Taupymo ypatumai smile.gif todel tikrai nelabai suprantu, kodel butina skolintis pinigu kad valgyt pietus kavinese cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Eleina @ 2007 07 03, 14:23)
pavalgysi tongue.gif as pvz pavalgau uz 5.50 lt.
*

isduok kur bigsmile.gif
JM
QUOTE(ooo @ 2007 07 03, 15:25)
visokiu buna  cool.gif
esu macius variantu, kad kai vyrams neber jegos tarp koju, tai kazkaip rankose ir kojose daug jegu atsiranda  doh.gif

P.S. taip, as esu senmerge, feministe, bjaurybe ir atidziai studijuoju tema Taupymo ypatumai smile.gif todel tikrai nelabai suprantu, kodel butina skolintis pinigu kad valgyt pietus kavinese  cool.gif
Papildyta:

isduok kur  bigsmile.gif
*

Kur ir kokios kokybes tas maistas turetu buti uz 5.50 blink.gif ,na nebent valgai vien salotas,bet taip ..........iki anoreksijos galima prieiti.Bent jau pietus turi sudaryti sriuba ir karstas patiekalas,taupant galima atsisakyti salotu ir gerimo prie pietu lotuliukas.gif
nebijau
ponia ar 7-10 lt per dieną jūs vadinate krūva pinigų??? ir sumuštinukai per 8 valandas darbo negelbėja - reikia šilto maisto, o darbw kepti blynus galimybių nėra biggrin.gif
*

Musu darbe pastatyta mikrobange. Padarau valgyti is vakaro visai seimai ir ryte isidedu to, ka valgo visa seima: sriubos, gal kotleta, gal ir blynu. Pietus man Vilniuj tokiu budu kainuoja apie 1.5-2lt, ir istempiu visas astuonias valandas, nedarau problemos. thumbup.gif Atvirksciai, figurai naudinga.
Siaip su vyru irgi turim savus biudzetus, skolinames vienas is kito, thumbup.gif
Pazistu seima, kuri santuokoje pragyveno 30 metu, o sutuoktiniai turi atskirus biudzetus. Skolinasi jie ne tik kad pinigus vienas is kito, bet net kava, mesa is saldytuvo ar degtines(patys negeria, arimui pasilike susimoketi) g.gif Ir nieko, sugebejo tris vaikus tokiu budu i mokslus isleisti, ir patys graziai sutaria 4u.gif Vadinasi, yra seimu, kur nemato problemu del to ir graziai bei nepriklausomai vienas nuo kito gyvena.
JM
QUOTE(nebijau @ 2007 07 03, 15:30)
Musu darbe pastatyta mikrobange. Padarau valgyti is vakaro visai seimai ir ryte isidedu to, ka valgo visa seima: sriubos, gal kotleta, gal ir blynu. Pietus man Vilniuj tokiu budu kainuoja apie 1.5-2lt, ir istempiu visas astuonias valandas, nedarau problemos. thumbup.gif Atvirksciai, figurai naudinga.
Siaip su vyru irgi turim savus biudzetus, skolinames vienas is kito,  thumbup.gif
Pazistu seima, kuri santuokoje pragyveno 30 metu, o sutuoktiniai turi atskirus biudzetus. Skolinasi jie ne tik kad pinigus vienas is kito, bet net kava, mesa is saldytuvo ar degtines(patys negeria, arimui pasilike susimoketi) g.gif Ir nieko, sugebejo tris vaikus tokiu budu i mokslus isleisti, ir patys graziai sutaria 4u.gif Vadinasi, yra seimu, kur nemato problemu del to ir graziai bei nepriklausomai vienas nuo kito gyvena.
*

tai kam tada ta seima biudzetas atskiras,lova seimynine atskira,meiluziai atskiri biggrin.gif
na suprantu kiekvienas sutuoktinis is atlyginimo pasilieka is savo reikmems,visa kita sumeta--mokesciams maistui drabuziams,vaiku ugdymui kelionems ir t.t.t.Bet manau nebutu skriaudos jei santuokos pradzioje aptarsite si reikala,kas kiek sau pasilieka,kad nebutu priekaistu,bet skolintis pinigu si vyro ar zmonos lotuliukas.gif na nebent tai butu palikimo ar sukaupti---sutaupyti asmeniskai pinigai
ooo
QUOTE(jolita.martyna @ 2007 07 03, 14:32)
tai kam tada ta seima biudzetas atskiras,lova seimynine atskira,meiluziai atskiri biggrin.gif
*

jei seima suprantama kaip galimybe naudotis vienas kito pinigais, tada taip, geriau jau ir visa kita atskira cool.gif
o jei ka - pas mane pinigai ir lova nesusije lotuliukas.gif
beje, paskaitinek forume - labai daug moteru miega atskirai nuo vyru - atseit geriau issimiega patogiau ir t.t. net tema atskira yra tokia
tai reiskia - jie irgi ne seima? g.gif
Tigris
Papildyta:

*

Na tikrai 7-10 LT per diena pietu pavalgymui yra nemazai. Uzdirbu beveik tiek pat kiek ir tamsta. Vaiku neturiu, bet sau kasdien per pietus isleisti tiek pinigu neleidziu. Nesuosi sumustiniu i darba (beje irgi 8 val dirbu) ir visai neblogai smile.gif. Kai uzsinori silto maisto gelbsti sriuba thumbup.gif . Ir viskas ciki. Nematau tame problemos.

Visgi viska ka cia parasete turetumete pasakyti vyrui. ir tada kartu spresti ta problema.
nebijau
QUOTE(jolita.martyna @ 2007 07 03, 14:32)
*

Vat apie meiluzius nieko nezinau schmoll.gif O vaikai trys buvo bendri-tam ir seima reikalinga-bendriem vaikam auginti mirksiukas.gif Jie gaudavo ir is mamos, ir is tevo pinigu(kaip ir drausmes bei darbo) biggrin.gif
Pamirsau pamineti, jog tai seimai tai buvo antros santuokos, gal ir temos autores atveju taip yra?
Mat tada skirtingi dalykai buna 4u.gif
carvalho
Man vyras skolina pinigus "profilaktiškai"- kai įsisiautėju su išlaidom ir savo algą "pribaigiu" per savaitę doh.gif Man tai atrodo labai normalu, be to, buitim praktiškai rūpinasi jis.
JM
QUOTE(ooo @ 2007 07 03, 15:35)
jei seima suprantama kaip galimybe naudotis vienas kito pinigais, tada taip, geriau jau ir visa kita atskira  cool.gif
o jei ka - pas mane pinigai ir lova nesusije  lotuliukas.gif
beje, paskaitinek forume - labai daug moteru miega atskirai nuo vyru - atseit geriau issimiega patogiau ir t.t. net tema atskira yra tokia
tai reiskia - jie irgi ne seima?  g.gif
*

O kodel naudotis---jei seimoje partneriai lygiaverciai tai ir pinigais dalinasi lygiavertiskai,ka uzdirbi ta ir pasinaudoji bendrai.jei nesutari kam taupyti kitas reikals,bet skolintis pietums pinigu.............. lotuliukas.gif daugiau negu juokinga.O seimu buna visokiu ir miega atskirai ir pinigus kiekvienas nuo kito slepia kojines,bet..........tokia ten ir seima,kur nera grynumo ir aiskumo.Bet...........kiekvienam savo tongue.gif
ooo
QUOTE(jolita.martyna @ 2007 07 03, 14:40)
O kodel naudotis---jei seimoje partneriai lygiaverciai tai ir pinigais dalinasi lygiavertiskai,ka uzdirbi ta ir pasinaudoji bendrai.
*

matai, yra moteru, kurios galvoja,kad tas lygiavertiskas dalijimasis pinigais yra, kai vyras zmonai pinigus duoda lotuliukas.gif
anaida8
Visas šeimyninis gyvenimas ein iš kartos į kartą bigsmile.gif jei tavo tėvai skolindavosi vienas iš kito, tai taip darai ir tu, taip darys ir tavo vaikai ir........ smile.gif O kas to nematė tai nelabai priimtina.Jei gyveni bendrai, tai ir naudokis bendru biudžetu.Moteris kaip ir vyras turi turėti savo santaupų, bet jei trūksta pinigų tai vyras gali duoti ir ne skolon smile.gif
Medinis
QUOTE(ooo @ 2007 07 03, 14:42)
matai, yra moteru, kurios galvoja,kad tas lygiavertiskas dalijimasis pinigais yra, kai vyras zmonai pinigus duoda  lotuliukas.gif

Hm.... O jūs manote, kad yra tokių, kurios galvoja atvirkščiai? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(anaida8 @ 2007 07 03, 14:45)
... bet jei trūksta pinigų tai vyras gali duoti ir ne skolon smile.gif

Blin, nu neturi vyras pinigų. Jis pats pasiskolina iš kažkieno, po to turi atiduoti.
ooo
QUOTE(anaida8 @ 2007 07 03, 14:45)
bet jei trūksta pinigų tai vyras gali duoti ir ne skolon smile.gif
*

o jei kiekviena menesi truksta g.gif

QUOTE(Medinis @ 2007 07 03, 14:45)
Hm.... O jūs manote, kad yra tokių, kurios galvoja atvirkščiai? biggrin.gif
*

pasitaiko biggrin.gif
siaip linkusi galvoti (optimiste vis del to esu),kad dauguma nenoretu buti islaikytines, o noretu irgi prisideti prie seimos biudzeto keik galedamos cool.gif
kretaa
smagu, kad mano tema tiek diskusijų iššaukė - vadinasi aktuali. Su mano vyru ir mūsų santykiais nėra viskas blogai. Būna ir labai gražių akimirkų, tik va tas kirminėlis kartais ima ir pradeda griaužti.

Manau, kad anksčiau ar vėliau išspręsime ir šitą nesusipratimą - tik va pati kalta , kad sutarties nepasirašiau, mat paskolą už butą moku ir aš ,o butas - vyro vardu.
JM
QUOTE(ooo @ 2007 07 03, 15:42)
matai, yra moteru, kurios galvoja,kad tas lygiavertiskas dalijimasis pinigais yra, kai vyras zmonai pinigus duoda  lotuliukas.gif
*

Gal ir yra,yra moteru,kurios ir dirbti neina o vyrams ant sprando sedi biggrin.gif pas mus seimoje viska lygiavertiska,uzdirbam abu neblogai,tikrai nera labai didelio skirtumo biggrin.gif Tike pareigos,tiek piniginiai reikalai,tiek vaiku auklejimas viskas paskirstyta po lygiai,niek neiko neuzkrauna kitam ant peciu,piniginiu bedu taip pat tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(ooo @ 2007 07 03, 15:47)
o jei kiekviena menesi truksta  g.gif
pasitaiko  biggrin.gif
siaip linkusi galvoti (optimiste vis del to esu),kad dauguma nenoretu buti islaikytines, o noretu irgi prisideti prie seimos biudzeto keik galedamos  cool.gif
*

neprisideti,o buti lygiavertes,negi moteirs negali uzdirbti tike kiek vyras biggrin.gif
ooo
QUOTE(kretaa @ 2007 07 03, 14:49)
Manau, kad anksčiau ar vėliau išspręsime ir šitą nesusipratimą - tik va pati kalta , kad sutarties nepasirašiau, mat paskolą už butą moku ir aš ,o butas - vyro vardu.
*

jei butas pirktas su paskola, tai skyrybu atveju kas ismoketa santuokos metu bus dalijama po lygiai, su sutartim ar be sutarties cool.gif nesvarbu, kad vyro vardu ir pries santuoka pirktas cool.gif

QUOTE(jolita.martyna @ 2007 07 03, 14:51)
pas mus seimoje viska lygiavertiska
neprisideti,o buti lygiavertes,negi moteirs negali uzdirbti tike kiek vyras biggrin.gif
*

sveikinu
visokiu atveju buna rolleyes.gif pvz, daznai moteris augindama vaika gauna mazesnes pajamas ir lygiai tiek pat prisideti negali, bet gali proporcingai cool.gif
Agotukas.
QUOTE(nebijau @ 2007 07 03, 14:30)
Siaip su vyru irgi turim savus biudzetus, skolinames vienas is kito,  thumbup.gif
*

Nu zdraste! blink.gif Varškytė padoresnė tiek kainuoja cool.gif Jei tu ištempi 8 val su lėkšte sriubos, pagarba... unsure.gif

Šiaip jau irgi pažįstu kelias šeimas, kurių biudžetas yra atskiras. Tik abiem atvejais daugiau pinigų uždirba žmona hihihi.gif Vis tik labai keista girdėt, kai vyras pasigiria, kad šitą megstuką vaikui nupirko už savo pinigus g.gif arba žmona pareiškia garsiai mąsto, jog jei skirsi, tai pasiims iš namų portjeras, mikrobangę, patalynę ir rankšluosčius, nes visa kita vyro g.gif Ai, dar priduria, kad ir virtuvės langas jos, tik neaišku, ar pavyks išlupt hihihi.gif
anaida8
Čia jau kitas dalykas kai vyras neturi pinigų blush2.gif tada ir neprašysi smile.gif Aš nors ir turiu savų,bet vyro prašau smulkiom išlaidom , nes žinau, kad jis turi smile.gif ir čia nieko blogo nematau biggrin.gif
Agotukas.
QUOTE(anaida8 @ 2007 07 03, 14:54)
Čia jau kitas dalykas kai vyras neturi pinigų blush2.gif tada ir neprašysi smile.gif Aš nors ir turiu savų,bet vyro prašau smulkiom išlaidom , nes žinau, kad jis turi smile.gif ir čia nieko blogo nematau biggrin.gif
*

Meluodama vagiliauji? bigsmile.gif
alter ego
QUOTE(anaida8 @ 2007 07 03, 14:54)
*

O jūs duodate savo vyrui smulkioms išlaidoms?
Kodėl jis privalo duoti jums smulkioms išlaidoms, jei turit savų ?
ooo
QUOTE(Agotukas. @ 2007 07 03, 14:54)
Nu zdraste!  blink.gif Varškytė padoresnė tiek kainuoja  cool.gif Jei tu ištempi 8 val su lėkšte sriubos, pagarba...  unsure.gif

Šiaip jau irgi pažįstu kelias šeimas, kurių biudžetas yra atskiras. Tik abiem atvejais daugiau pinigų uždirba žmona hihihi.gif Vis tik labai keista girdėt, kai vyras pasigiria, kad šitą megstuką vaikui nupirko už savo pinigus  g.gif arba žmona pareiškia garsiai mąsto, jog jei skirsi, tai pasiims iš namų portjeras, mikrobangę, patalynę ir rankšluosčius, nes visa kita vyro  g.gif Ai, dar priduria, kad ir virtuvės langas jos, tik neaišku, ar pavyks išlupt hihihi.gif
*

nu ne varskyte valgo, o is tos varskytes plius dar koks kaiusinis ir miltai gali varskeciu gamint, tai porcija pietums tiek ir kainuoja padalijus cool.gif
o kas juokingo,kad daugiau uzdirba zmona g.gif
nu racionalus zmones ir skyrybu atveju nesidraskys, bo viskas aisku - sutaupys nervu, laiko ir pinigu cool.gif
JM
QUOTE(ooo @ 2007 07 03, 15:53)
jei butas pirktas su paskola, tai skyrybu atveju kas ismoketa santuokos metu bus dalijama po lygiai, su sutartim ar be sutarties  cool.gif  nesvarbu, kad vyro vardu ir pries santuoka pirktas  cool.gif
sveikinu
visokiu atveju buna  rolleyes.gif  pvz, daznai moteris augindama vaika gauna mazesnes pajamas ir lygiai tiek pat prisideti negali, bet gali proporcingai  cool.gif
*

na as uzsidirbau iki nestumo savo pinigelius,kad nereiktu sedeti dykai,o nuo dukrytes suejimo 9 menesiu pradejau papildomai dirbti ir vaika toliau ziurejau,glaima viska suderinti,manes niekas neverte,bet as kitaip negaliu rolleyes.gif
anaida8
Jis neprivalo biggrin.gif bet duoda, jei turi ar gaila?O manęs nėra prašęs, jei prašys dosiu smile.gif ir ne skolon, pinigai uždirbami.
Agotukas.
QUOTE(ooo @ 2007 07 03, 14:57)
nu ne varskyte valgo, o is tos varskytes plius dar koks kaiusinis ir miltai gali varskeciu gamint, tai porcija pietums tiek ir kainuoja padalijus  cool.gif
o kas juokingo,kad daugiau uzdirba zmona  g.gif
nu racionalus zmones ir skyrybu atveju nesidraskys, bo viskas aisku - sutaupys nervu, laiko ir pinigu  cool.gif
*

Nu jo, nuo kiaušų ir miltų, tai tikrai moteriškė figūringa pataps liezuvis.gif

O juokinga todėl, kad pradeda žmonės labai skaičiuot - vat čia tas tavo, o anas mano, tu atlikai tiek namų ruošos darbų, o aš va tiek... Nugi suskaičiuokim, broliai kurmiai, iki galo. Gal , atsiprašant pradėsim skaičiuot kiek kuris lovoj sutuoktinį patenkina cool.gif Kita vertus, santuokos dėl išskaičiavimo irgi būna laimingos, negi smerksi smile.gif
ooo
QUOTE(Agotukas. @ 2007 07 03, 15:03)
Nu jo, nuo kiaušų ir miltų, tai tikrai moteriškė figūringa pataps liezuvis.gif

O juokinga todėl, kad pradeda žmonės labai skaičiuot - vat čia tas tavo, o anas mano, tu atlikai tiek namų ruošos darbų, o aš va tiek... Nugi suskaičiuokim, broliai kurmiai, iki galo. Gal , atsiprašant pradėsim skaičiuot kiek kuris lovoj sutuoktinį patenkina  cool.gif Kita vertus, santuokos dėl išskaičiavimo irgi būna laimingos, negi smerksi  smile.gif
*

nu gal ir susiskaiciuoja lotuliukas.gif jei jiems taip gerai, tai negi gaila rolleyes.gif
alter ego
QUOTE(Agotukas. @ 2007 07 03, 15:03)
O juokinga todėl, kad pradeda žmonės labai skaičiuot - vat čia tas tavo, o anas mano, tu atlikai tiek namų ruošos darbų, o aš va tiek... Nugi suskaičiuokim, broliai kurmiai, iki galo. Gal , atsiprašant pradėsim skaičiuot kiek kuris lovoj sutuoktinį patenkina  cool.gif Kita vertus, santuokos dėl išskaičiavimo irgi būna laimingos, negi smerksi  smile.gif
*

Čia vienoj temoj skaičiau apie taupymo būdą: pasimylėjo - 5 Lt į taupyklę... laugh.gif laugh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
nebijau
QUOTE(Agotukas. @ 2007 07 03, 14:54)
Nu zdraste!  blink.gif Varškytė padoresnė tiek kainuoja  cool.gif Jei tu ištempi 8 val su lėkšte sriubos, pagarba...  unsure.gif
*

Kiba, moterys, gyventi taupiai nebemokat? g.gif
Mano pietus sios dienos:
1 virta bulve( kilogramui mokejau 3lt, vadinasi viena-30cnt.)
1 kotletas( perku kiaulienos malto kumpio sufasuoto is Maximos uz 7lt pusei kilogramo, idedu tris riekeles batono, viena kiausini, druskos, iseina man is tos mases 10 kotletu, vadinasi vienas kotletas man kainuoja 75cnt)
Pasidariau indeli kopustu salotu(kokius 250gr-susiceckuoju puse kopusto guzes(kg kainuoja apie 2lt), idedu prieskoniu, savikaina gaunasi 50cnt.
O dabar susumuokit 4u.gif 1,55lt thumbup.gif Kavineje uz ta pati buciau sumokejusi taip: uz bulve su kotletu-6lt, uz salotas dar-2 ar 3 lt. 4u.gif
Beje, maitintis varske-tikrai labai brangu schmoll.gif O ir as, mesaede, be mesos negaliu isgyventi ne dienos blush2.gif
Taip kad tik noro reikia ir netingeti pasidaryti pigius pietus mirksiukas.gif
Agotukas.
QUOTE(alter ego @ 2007 07 03, 15:06)
Čia vienoj temoj skaičiau apie taupymo būdą: pasimylėjo - 5 Lt į taupyklę...  laugh.gif  laugh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

O jei, taip sakant, ir orgazmas, tai cielas dvacokas laugh.gif
ooo
QUOTE(nebijau @ 2007 07 03, 15:07)
Kiba, moterys, gyventi taupiai nebemokat? g.gif
Mano pietus sios dienos:
1 virta bulve( kilogramui mokejau 3lt, vadinasi viena-30cnt.)
1 kotletas( perku kiaulienos malto kumpio sufasuoto is Maximos uz 7lt pusei kilogramo, idedu tris riekeles batono, viena kiausini, druskos, iseina man is tos mases 10 kotletu, vadinasi vienas kotletas man kainuoja 75cnt)
Pasidariau indeli kopustu salotu(kokius 250gr-susiceckuoju puse kopusto guzes(kg kainuoja apie 2lt), idedu prieskoniu, savikaina gaunasi 50cnt.
O dabar susumuokit 4u.gif 1,55lt thumbup.gif Kavineje uz ta pati buciau sumokejusi taip: uz bulve su kotletu-6lt, uz salotas dar-2 ar 3 lt. 4u.gif
Beje, maitintis varske-tikrai labai brangu schmoll.gif O ir as, mesaede, be mesos negaliu isgyventi ne dienos blush2.gif
Taip kad tik noro reikia ir netingeti pasidaryti pigius pietus mirksiukas.gif
*

a bene irgi atidziai skaitai pinigines skyreli ir taupymo ypatumu tema bigsmile.gif
ir siaip toks maistas daug sveikesnis, nei kaviniu, kur valgai nezinia ka rolleyes.gif
alter ego
QUOTE(Agotukas. @ 2007 07 03, 15:08)
O jei, taip sakant, ir orgazmas, tai cielas dvacokas laugh.gif
*

Nu taip.. O jei keli... rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif Taip ir "ant namo" staigiai sutaupytum smile.gif

Ne, nu baikit moteros (tėčių skyrelyje laugh.gif ) apie tuos valgius, visai į detales nuėjot, kiekvienam savo. Pvz. man gaminti papildomai nepatinka, ir tikrai nenoriu ir nežadu gamintis maisto į darbą. Jau geriau kitas savo išlaidas apkarpysiu. Be to jei visi darbe eina kur pietaut į miestą - tai negi sėdėsi viena ir žiaumosi kotletą. Naudinga ir galvą pravėdint ir pasižmonėt ir pabendraut su kolegom ir šiaip...
nebijau
QUOTE(ooo @ 2007 07 03, 15:09)
a bene irgi atidziai skaitai pinigines skyreli ir taupymo ypatumu tema  bigsmile.gif
ir siaip toks maistas daug sveikesnis, nei kaviniu, kur valgai nezinia ka  rolleyes.gif
*

Neskaiciau blush2.gif Tiesiog kai musu darbe panaikino valgykla, teko galvoti, kaip issaugoti pora simtu litu, skirtu pavalgymui pietums. blush2.gif
Eleina
QUOTE(ooo @ 2007 07 03, 13:25)

isduok kur  bigsmile.gif
*

geru vietu neisduodu tongue.gif
o jei rimtai tai kavine "oranzine oaze" Slezeviciaus g., Vilnius tongue.gif
ooo
QUOTE(Eleina @ 2007 07 03, 15:14)
geru vietu neisduodu tongue.gif
o jei rimtai tai kavine "oranzine oaze" Slezeviciaus g., Vilnius tongue.gif
*

visks aisku, as centre dirbu,pas mus tokiu kainu nematyt, salotos brangiau kainuoja cool.gif
tiekto
QUOTE(kretaa @ 2007 07 03, 11:32)
gerbiamieji, ar normalu jeigu vyras už žmoną uždirba dvigubai daugiau, tačiau skolina pinigus žmonai kuri irgi dirba bet atlyginimas jos mažesnis?

situacija tokia, žmona iš atlyginimo perka maistą šeimai, pampwersus ir viską ko reikia vaikui be to ji duoda vyrui 400-500 litų komunaliniams sumoketi ir paskolai bankui iš dalies padengti. Gyvenam kaip ir visi - ne prabangoje, valgyti esam priversti kavinėse nes į namus iš darbų per toli grįžti. Mėnesio pabaigoje vis tiek pinigu pritrūksta, mano alga 1600, vyro 2500 ir dar po 1000 kartais daugiau uždirba per mėnesį iš savo versliuko, taigi tenka skolintis iki kitos algos, tai daro vyras, nes moteris mieste neturi giminių tėvų - ar artimuju, vyras skolinasi iš savo giminaičių ir vis priekaištauja žmonai, kad ji to nedaro. Išeina taip, kad pinigėlių kiekvienai dienai ji skolinasi iš vyro - jam reikia atiduoti gavus algą. Šeimos biudžetas niekada nebuvo bendras, Kaip jums ši situacija?

Ar normalu, kad pragyvenimui žmona skolinadsi iš vyro?
*

o kam tada vyras reikalingas jei jis nei pinigu duoda nei su zmona miega ?

Eleina
QUOTE(jolita.martyna @ 2007 07 03, 13:29)
Kur ir kokios kokybes tas maistas turetu buti uz 5.50 blink.gif ,na nebent valgai vien salotas,bet taip ..........iki anoreksijos galima prieiti.Bent jau pietus turi sudaryti sriuba ir karstas patiekalas,taupant galima atsisakyti salotu ir gerimo prie pietu lotuliukas.gif
*

na siaip jau nereikia perdeti. toje kavineje kur parasiau, tiek kainuoja puse porcijos patiekalo. pvz du kotletai is paprastai dedamu triju, bulviu kose ir salotos. arba kepsnys (mazesnis nei visoje porcijoje). arba puse porcijos guliaso, arba puse porcijos cepelinu, t.y. vienas is dvieju paprastai esamu, o ten jie dideli... ir t.t ir pan. Man uztenka tongue.gif daug paprastai nevalgau ir visos porcijos niekaip neiveikciau, o jei imu sriuba ir puse procijos antro patiekalo (tai ir bus apie 10 litu), tai tos puses dar puse palieku, nes persivalgau smile.gif
todel nereikia kategoriskai teigti kad tikrai neuztenka 7-10 litu. priklauso nuo zmogaus kuris valgo tongue.gif
PS o jei dar pridet prie sriubos ir antro patiekalo salotas ir gerima, tai tiesa pasakius musu firmos vyrai ne visi iveiktu jusu pateikta pietu varianta biggrin.gif tongue.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.