gerbiamieji, ar normalu jeigu vyras už žmoną uždirba dvigubai daugiau, tačiau skolina pinigus žmonai kuri irgi dirba bet atlyginimas jos mažesnis?
situacija tokia, žmona iš atlyginimo perka maistą šeimai, pampwersus ir viską ko reikia vaikui be to ji duoda vyrui 400-500 litų komunaliniams sumoketi ir paskolai bankui iš dalies padengti. Gyvenam kaip ir visi - ne prabangoje, valgyti esam priversti kavinėse nes į namus iš darbų per toli grįžti. Mėnesio pabaigoje vis tiek pinigu pritrūksta, mano alga 1600, vyro 2500 ir dar po 1000 kartais daugiau uždirba per mėnesį iš savo versliuko, taigi tenka skolintis iki kitos algos, tai daro vyras, nes moteris mieste neturi giminių tėvų - ar artimuju, vyras skolinasi iš savo giminaičių ir vis priekaištauja žmonai, kad ji to nedaro. Išeina taip, kad pinigėlių kiekvienai dienai ji skolinasi iš vyro - jam reikia atiduoti gavus algą. Šeimos biudžetas niekada nebuvo bendras, Kaip jums ši situacija?
Ar normalu, kad pragyvenimui žmona skolinadsi iš vyro?
Medinis
2007 07 03, 10:39
QUOTE(kretaa @ 2007 07 03, 11:32) Ar normalu, kad pragyvenimui žmona skolinadsi iš vyro?
O iš ko daugiau pasiskolinsi, jei ne iš artimiausio žmogaus? Galite banke imti vartojamąjį kreditą, jei nepatinka.
vaikštau
2007 07 03, 10:39
QUOTE(kretaa @ 2007 07 03, 10:32) gerbiamieji, ar normalu jeigu vyras už žmoną uždirba dvigubai daugiau, tačiau skolina pinigus žmonai kuri irgi dirba bet atlyginimas jos mažesnis? situacija tokia, žmona iš atlyginimo perka maistą šeimai, pampwersus ir viską ko reikia vaikui be to ji duoda vyrui 400-500 litų komunaliniams sumoketi ir paskolai bankui iš dalies padengti. Gyvenam kaip ir visi - ne prabangoje, valgyti esam priversti kavinėse nes į namus iš darbų per toli grįžti. Mėnesio pabaigoje vis tiek pinigu pritrūksta, mano alga 1600, vyro 2500 ir dar po 1000 kartais daugiau uždirba per mėnesį iš savo versliuko, taigi tenka skolintis iki kitos algos, tai daro vyras, nes moteris mieste neturi giminių tėvų - ar artimuju, vyras skolinasi iš savo giminaičių ir vis priekaištauja žmonai, kad ji to nedaro. Išeina taip, kad pinigėlių kiekvienai dienai ji skolinasi iš vyro - jam reikia atiduoti gavus algą. Šeimos biudžetas niekada nebuvo bendras, Kaip jums ši situacija? Ar normalu, kad pragyvenimui žmona skolinadsi iš vyro? Na dar tokios nesamones negirdejau  Isivaizduoju, sakau savo vyrui; paskolink man pinigu-pagalvotu kad isprotejau arba saipausi. O tai kaip skolina-su paskolos rasteliais, ar pas notara vedasi? O jei neturetum is ko atiduoti, na nedirbtum tarkim, tada kaip? O pampersus lodel is savo algos perki? O komunaliniams, kam duodi? Gerai gyvena tas tavo vyras. Maniskis tai sako, kad zmonos alga yra MOTERISKI pinigai, as ja leidziu tik sau, o vaikai, namai, maistai tai jau vyro rupestis...
QUOTE(kretaa @ 2007 07 03, 11:32) gerbiamieji, ar normalu jeigu vyras už žmoną uždirba dvigubai daugiau, tačiau skolina pinigus žmonai kuri irgi dirba bet atlyginimas jos mažesnis? Ar normalu, kad pragyvenimui žmona skolinadsi iš vyro? truputi susipainiojau, kas uz ka moka, tai nekomentuosiu sio momento, bet jei yra susitarimas, kad vienas mokes uz vienus dalykus, o kitas uz kitus, proporcingai abieju nuolatinems pajamoms, o likusius pinigus vartos kaip jeims norisi, tai manau,kad normalu o kiek dar kur kuris uzdirba tai jau keikvieno asmeninis reikalas  lygiai kaip ir kur kuris isleidzia
loret30
2007 07 03, 10:50
 Tokių cirkų dar negirdėjau... tokiu atveju jis man mokėtų už visas "žmonos pareigas" nuo skalbimo iki sexo...pasiūlyk susižinoti kainas-nebereikės tau iš jo skolintis.  SEKMES MANAU,KAD ŠEIMOJE PINIGAI TURI BŪTI BENDRI. Papildyta:QUOTE(bugen @ 2007 07 03, 12:39) Na dar tokios nesamones negirdejau  Isivaizduoju, sakau savo vyrui; paskolink man pinigu-pagalvotu kad isprotejau arba saipausi. O tai kaip skolina-su paskolos rasteliais, ar pas notara vedasi? O jei neturetum is ko atiduoti, na nedirbtum tarkim, tada kaip? O pampersus lodel is savo algos perki? O komunaliniams, kam duodi? Gerai gyvena tas tavo vyras. Maniskis tai sako, kad zmonos alga yra MOTERISKI pinigai, as ja leidziu tik sau, o vaikai, namai, maistai tai jau vyro rupestis...
QUOTE(ooo @ 2007 07 03, 11:41) truputi susipainiojau, kas uz ka moka, tai nekomentuosiu sio momento, bet jei yra susitarimas, kad vienas mokes uz vienus dalykus, o kitas uz kitus, proporcingai abieju nuolatinems pajamoms, o likusius pinigus vartos kaip jeims norisi, tai manau,kad normalu o kiek dar kur kuris uzdirba tai jau keikvieno asmeninis reikalas  lygiai kaip ir kur kuris isleidzia  už paskolą bankui dėl būsto ir komunalinius mokam abu, tik vyro dalis didesnė, nes jis ir uždirba daugiau. Bendro šeimos biudžeto nėra, nes jis sako,kad tokiu būdu abu imsime iš stalčiuko ir pinigų neliks jau mėnesio viduryje. be to, jo motyvas - aš nemoku skaičiuoti, esu išlaidi, esą kodėl tik jis turi skolintis- moteris taip pat privalo tai daryti, bet mano nuomonė šiuo klausimu kitokia - visa namų buitis gula ant mano pečių, aš su mažyliu miegu naktimis jis tik vaikui gimus išėjo į kitą kambarį miegoti. Tai sakykit ar ne vyras turi išlaikyti šeimą?juolab kad savo atlyginimą leidžiu ne savo malonumams.
Medinis
2007 07 03, 10:54
QUOTE(loret30 @ 2007 07 03, 11:50)  Tokių cirkų dar negirdėjau... tokiu atveju jis man mokėtų už visas "žmonos pareigas" nuo skalbimo iki sexo... Ar žinote, kad vyro-prostituto paslaugos kainuoja brangiau nei prostitutės? Taigi dar neaišku kas kam mokėt turėtų... Papildyta:QUOTE(kretaa @ 2007 07 03, 11:50) Tai sakykit ar ne vyras turi išlaikyti šeimą? O kodėl vyras tą šeimą turėtų išlaikyti? Vien už tai, kad jūs miegat su vaiku? Beje kitoje temoje sakoma, kad jei motina miega su vaiku, tai reikėtų vyrui sunerimti ir ją atidžiai stebėti...
QUOTE(kretaa @ 2007 07 03, 11:50) 1. už paskolą bankui dėl būsto ir komunalinius mokam abu, tik vyro dalis didesnė, nes jis ir uždirba daugiau. 2. Bendro šeimos biudžeto nėra, nes jis sako,kad tokiu būdu abu imsime iš stalčiuko ir pinigų neliks jau mėnesio viduryje. be to, jo motyvas - aš nemoku skaičiuoti, esu išlaidi, esą kodėl tik jis turi skolintis- moteris taip pat privalo tai daryti, bet mano nuomonė šiuo klausimu kitokia - visa namų buitis gula ant mano pečių, aš su mažyliu miegu naktimis jis tik vaikui gimus išėjo į kitą kambarį miegoti. 3. Tai sakykit ar ne vyras turi išlaikyti šeimą? 4. juolab kad savo atlyginimą leidžiu ne savo malonumams. 1. geraio, kad vyro dalis didesne- juk ir rasiau, kad islaidos turetu btui proporcingai pajamoms pasidalijamos 2. bendras biudzetas neprivalo buti (cia aisku nuo poziurio ir susitarimo priklauso), aisku, jei jam truksta, tegu jis skolinasi, jei jums truksta tai irgi kaip ir jus turetumet skolintis ir atitinkamai buities darbus padalinkit  juk tai inasas i seimos biudzeta natura - jam nereik namu tvarkytojos samdytis neuzfiksavau, kiek leliui laiko, bet tai kad vaikas miega su jumis man neatrodo labai svari priezastis jus islaikyti  greiciau priezastis namu ruosos darbus perskirstyti 3. islaikyti turi abu proporcingai savo pajamoms 4. o vyras atlyginima isleidzia savo malonumams? jei butinos islaidos padalintos proporcingai pajamoms ir jam leika malonumams, tai kodel ne?
loret30
2007 07 03, 10:59
 Turtingas žmogus-ne tas,kuris daug turi,o tas,kuriam užtenka kiek jis turi...pas mus buvo ir mažiau,ir daugiau pinigų,bet tuomet ir gyvenom pagal kišenę.  Niekada nemėgom lįsti į skolas...bet čia kiekvieno asmeninis reikalas,suprantu,kad ne visada pavyksta be skolų išsiversti,tik kad skolintis iš savo vyro...tai  ......drįstu manyti,kad jis-materialistas.
Medinis
2007 07 03, 11:02
QUOTE(kretaa @ 2007 07 03, 11:32) vyras skolinasi iš savo giminaičių ir vis priekaištauja žmonai, kad ji to nedaro. Taigi nėra taip, kad vyras deda pinigus į kojinę ir vakarais perskaičiuoja... Vyras tuos pinigus turi pats SKOLINTIS. Ir jam tai nepatinka. Man taip pat nepatinka, kai reikia skolintis. Žiauriai nepatinka.
loret30
2007 07 03, 11:02
QUOTE(Medinis @ 2007 07 03, 12:54) Ar žinote, kad vyro-prostituto paslaugos kainuoja brangiau nei prostitutės? Taigi dar neaišku kas kam mokėt turėtų... Papildyta:O kodėl vyras tą šeimą turėtų išlaikyti? Vien už tai, kad jūs miegat su vaiku? Beje kitoje temoje sakoma, kad jei motina miega su vaiku, tai reikėtų vyrui sunerimti ir ją atidžiai stebėti...  ČIA JUK KALBAMA APIE ŠEIMĄ...
tai mano klausimas ir buvo esminis - AR IŠ PRINCIPO TAI YRA NORMALU?
IR dar keista, kad nesuprantama ką reiškia miegoti su kūdikiu kuris naktimis prašė valgyti, ir verkė, (maitinau net metus) ir kai yra sergantis o aš ir budėti viena prie jo turiu ir dar ryte keltis į darbą, vaiką aprengti suruošti į daržą ir dar puikiai atlikit savo darbą - juk dirbu, o grižus dar ir namus tvarkyti. Tos kurios tai daro tikriausiai supranta kaip iš proto varo namų darbų rutina, o jam ir taip gerai - esą netrukdo gyventi.
loret30
2007 07 03, 11:06
QUOTE(Medinis @ 2007 07 03, 13:02) Taigi nėra taip, kad vyras deda pinigus į kojinę ir vakarais perskaičiuoja... Vyras tuos pinigus turi pats SKOLINTIS. Ir jam tai nepatinka. Man taip pat nepatinka, kai reikia skolintis. Žiauriai nepatinka.  ŠIAIS LAIKAIS VYRAS GALI IR DAUGIAU UŽDIRBTI...O jeigu nenori tai ir tegu "skolinasi"o jei dar negerai tai tegu pasiskaičiuoja kiek žmonai alimentų sumomokėtų...
QUOTE(loret30 @ 2007 07 03, 12:02)  ČIA JUK KALBAMA APIE ŠEIMĄ... o tai jei seima, tai gal vyras ir zmona turetu ir vienus triusikus nesiot nu juk pasidalijo,kas uz ka moka, tai ir moka, kas liko, kiekvieno asmeniniai pinigai, kur nori ten leidzia, jei moteriskei neuztenka, vyras turi skolintis ir jai duoti (o atiduot pasiskolinus tai negi is savu, jei ne savo reikmem skolino), tai arba: 1) moteriske labai islaidi ir neskaiciuoja kiek isleidzia 2) arba reikia islaidas bendras persidalinti
Medinis
2007 07 03, 11:08
QUOTE(kretaa @ 2007 07 03, 12:04) 1. tai mano klausimas ir buvo esminis - AR IŠ PRINCIPO TAI YRA NORMALU?
2. Tos kurios tai daro tikriausiai supranta kaip iš proto varo namų darbų rutina, o jam ir taip gerai - esą netrukdo gyventi.
1. Taip, normalu, skolas reikia gražinti. 2. Tai kame problema - kad pingų mažai, kad kar vaiką reikai prižiūrėt? Ar šiaip vyras atsibodo? Papildyta:QUOTE(loret30 @ 2007 07 03, 12:06)  ŠIAIS LAIKAIS VYRAS GALI IR DAUGIAU UŽDIRBTI...O jeigu nenori tai ir tegu "skolinasi"o jei dar negerai tai tegu pasiskaičiuoja kiek žmonai alimentų sumomokėtų... Tegu susiranda tokį, kuris daugiau uždirbs (o gal jau ir susirado). Alimentų sumokėtų maksimum 350Lt / mėn. Ir negirdėtų bumbančios žmonos... Kartais tai verta daug daugiau.
QUOTE(kretaa @ 2007 07 03, 12:04) tai mano klausimas ir buvo esminis - AR IŠ PRINCIPO TAI YRA NORMALU? IR dar keista, kad nesuprantama ką reiškia miegoti su kūdikiu kuris naktimis prašė valgyti, ir verkė, (maitinau net metus) ir kai yra sergantis o aš ir budėti viena prie jo turiu ir dar ryte keltis į darbą, vaiką aprengti suruošti į daržą ir dar puikiai atlikit savo darbą - juk dirbu, o grižus dar ir namus tvarkyti. Tos kurios tai daro tikriausiai supranta kaip iš proto varo namų darbų rutina, o jam ir taip gerai - esą netrukdo gyventi. normalu suprantama, bet juk tema ne apie vaiko prieziura ar buities darbu pasidalijima, o apie pinigus QUOTE(loret30 @ 2007 07 03, 12:06)  ŠIAIS LAIKAIS VYRAS GALI IR DAUGIAU UŽDIRBTI...O jeigu nenori tai ir tegu "skolinasi"o jei dar negerai tai tegu pasiskaičiuoja kiek žmonai alimentų sumomokėtų... moteris irgi gali siais laikais neblogai uzdirbti, tai reikia autorei daba morala atskaityt, mol ko tu maziau uz vyra uzdirbi kad dar turi is jo skolintis?  nu cia pagal jusu logika taip gautusi
Susirask kita vyra!  O jis tegu pabando vienas pagyvent, pasiskaiciuot....
Gerbiami komentatoriai Aš gražinu pasiskolintus iš savo sutuoktinio pinigus, ir sutinku, kad skolas gražinti reikia, bet ne apie tai kalba - sau jokiu brangenybių juk neperku, perku tai kas būtina higieninė kosmetika, maistas, ir kartasi koki pakankamai pigu rūbą, vyras daug išleidžia žvejybai, pasisėdėjimams su draugais kavinėse. Mes abu ne iš tų, kurie valgo tik bulves ar kruopas.
Tik štai keista man, kad gyvendami po vienu stogu lyg ir atskirus biudžetus turime - jeigu man nereikėtų mokėti už komunalines ar atiduoti dalį bankui tai ir pinigų MANO reikmėms nepritrūktų. Beje, priekaištai, kad esu išlaidi iš vyro, kuris irgi savo malonumams negaili - lyg ir negražiai skamba.
alter ego
2007 07 03, 11:23
O ką, visai normalu. Jeigu mano asmeninėms išlaidoms reikia nemažos sumos, tai pasiskolinu iš vyro. Nors dabar pasiėmiau vartojimo kredito kortelę, taip ramiau ir man ir vyrui
Medinis
2007 07 03, 11:25
QUOTE(kretaa @ 2007 07 03, 12:21) Tik štai keista man, kad gyvendami po vienu stogu lyg ir atskirus biudžetus turime - jeigu man nereikėtų mokėti už komunalines ar atiduoti dalį bankui tai ir pinigų MANO reikmėms nepritrūktų. Tai ir puiku. Susėskite su vyru ir sudėliokite nuolatinius mokėjimus: Paskola - 500Lt. Komunaliniai - 200Lt. Pampersai - 100Lt. Maistas vaikui - 100Lt. Dar kažkas - 200Lt. viso: 1100Lt. Dengiame bendras nuolatines išlaidas proporcingai - vyras 600Lt, jūs - 500Lt. Kiekvieno mėnesio 6 dieną tegu jis perveda pinigus į jūsų sąskaitą. Valio, visi laimingi.
o idomu? gal ir man reikia - parašyk plačiau kokia tai yra paslauga ir kiek bankui reikia atiduoti? Papildyta:galėsiu pampersus vaikiukui pirkti iš vyro nesiskolindama  čia aš apie tą kortelę klausiu
alter ego
2007 07 03, 11:29
QUOTE(kretaa @ 2007 07 03, 12:28) o idomu? gal ir man reikia - parašyk plačiau kokia tai yra paslauga ir kiek bankui reikia atiduoti? Papildyta:galėsiu pampersus vaikiukui pirkti iš vyro nesiskolindama  http://www.seb.lt/lt/wcp/ ->mokamosios kortelės ->kredito kortelės->visa vartojimo kredito Bet gal geriau pirma savo reikmes peržiūrėt ir pamažint, jei po komunalinių ir banko nedaug lieka? Skolinimasis yra skolinimasis.
QUOTE(alter ego @ 2007 07 03, 12:23) O ką, visai normalu. Jeigu mano asmeninėms išlaidoms reikia nemažos sumos, tai pasiskolinu iš vyro. Nors dabar pasiėmiau vartojimo kredito kortelę, taip ramiau ir man ir vyrui  QUOTE(kretaa @ 2007 07 03, 12:28) o idomu? gal ir man reikia - parašyk plačiau kokia tai yra paslauga ir kiek bankui reikia atiduoti? Papildyta:galėsiu pampersus vaikiukui pirkti iš vyro nesiskolindama  neapsimoka  palukanas skaiciuoja  isleisit dar daugiau dar karta siulau persvarstyt isladu pasidalijima pvz pateike Medinis
Medinis
2007 07 03, 11:33
QUOTE(kretaa @ 2007 07 03, 12:28) čia aš apie tą kortelę klausiu
Vilniaus banke išsiimkit Visa Revolving. Yra metinis mokestis, bet neskaičiuoja palūkanų.
QUOTE(kretaa @ 2007 07 03, 12:21) sau jokiu brangenybių juk neperku, perku tai kas būtina Tik štai keista man, kad gyvendami po vienu stogu lyg ir atskirus biudžetus turime - jeigu man nereikėtų mokėti už komunalines ar atiduoti dalį bankui tai ir pinigų MANO reikmėms nepritrūktų. Beje, priekaištai, kad esu išlaidi iš vyro, kuris irgi savo malonumams negaili - lyg ir negražiai skamba. kiekvienas perkasi, ka finansai leidzia atskiri biudzetai normalu - juk nenoretumet atsiskaitineti vyrui uz kiekvienas nusipirktas kojines  juk jau dabar priekaistauja kad esat islaidi, tai kas butu, jei vyras savo pinigus tvarkyt dar duotu - taigi atsakaita ant ataskaitos turetu buti, o juk savo pinigu tvarkyt vyrui juk irgi nenoretumet atiduot, bet juk tada butu vienas bendras biudzetas jei vyras gali sau is likusiu pinigu leisti malonumus, tai jo reikalas, jei manot, kad jusu indelis i bendras islaidas neproporcingai didelis, dalinkites is naujo
alter ego
2007 07 03, 11:39
QUOTE(ooo @ 2007 07 03, 12:29) neapsimoka  palukanas skaiciuoja  isleisit dar daugiau Na kaip pažiūrėsi  Kartais geriau sumokėt palūkanas negu prašyti paskolinti ir aiškinti vyrui kokioms asmeninėms išlaidoms tau prireikė pinigų
loret30
2007 07 03, 11:43
o vaiko kas antra nakti pasiskolinti jis nenoretu?jei jau vargais ir rupesciais dalintis draugiskai...
alter ego
2007 07 03, 11:46
QUOTE(loret30 @ 2007 07 03, 12:43) o vaiko kas antra nakti pasiskolinti jis nenoretu?jei jau vargais ir rupesciais dalintis draugiskai...  Jei čia man, tai rašiau apie savo asmenines išlaidas. Bendrais vargais ir rūpesčiais, bendrais vaikais ir džiaugsmais - dalinamės.
QUOTE(loret30 @ 2007 07 03, 12:43) o vaiko kas antra nakti pasiskolinti jis nenoretu?jei jau vargais ir rupesciais dalintis draugiskai...  tema, kaip jau ir rasiau, apie pinigus
loret30
2007 07 03, 11:48
QUOTE(alter ego @ 2007 07 03, 13:46) Jei čia man, tai rašiau apie savo asmenines išlaidas. Bendrais vargais ir rūpesčiais, bendrais vaikais ir džiaugsmais - dalinamės. cia ne jums,turbut kazka praleidau,kad taip pamanete.ziuriu,jau tema keiciasi...
vaikštau
2007 07 03, 11:58
QUOTE(ooo @ 2007 07 03, 11:47) tema, kaip jau ir rasiau, apie pinigus  Tema ne apie pinigus, o apie vyrus kurie skolina pinigus nuosavom zmonom, gerai dar kad ne uz procentus
alter ego
2007 07 03, 11:59
QUOTE(bugen @ 2007 07 03, 12:58) Tema ne apie pinigus, o apie vyrus kurie skolina pinigus nuosavom zmonom, gerai dar kad ne uz procentus Atsiprašau, ką tai reiškia?
Medinis
2007 07 03, 12:01
QUOTE(alter ego @ 2007 07 03, 12:59) Atsiprašau, ką tai reiškia?
 Nejuokinkit
vaikštau
2007 07 03, 12:16
QUOTE(alter ego @ 2007 07 03, 11:59) Atsiprašau, ką tai reiškia? Savom zmonom, vienintelem, mylimiausiom, ne svetimom zmonom
norėčiau išgirsti ir tokią nuomonę - kaip manot ar vyras skolinantis pinigus savo žmonai ją gerbia, o gal - auklėja? juk jam (taip sako) skolintis visą laiką yra nemalonu.ti čia dar vienas aspektas išlenda- skolinasi jis iš savo artimu žmoniu, žmona giminaičių mieste neturi, o skolintis iš bendradarbių kažkaip nesmagu, nes kartą buvau paklausta, o ką vyras daro?
QUOTE(kretaa @ 2007 07 03, 13:20) norėčiau išgirsti ir tokią nuomonę - 1. kaip manot ar vyras skolinantis pinigus savo žmonai ją gerbia, o gal - auklėja? juk jam (taip sako) skolintis visą laiką yra nemalonu. 2. ti čia dar vienas aspektas išlenda- skolinasi jis iš savo artimu žmoniu, žmona giminaičių mieste neturi, o skolintis iš bendradarbių kažkaip nesmagu, 3. nes kartą buvau paklausta, o ką vyras daro? 1. neieskociau motyvu, tiesiog pasiskolinai grazinai, o kas ka kodel, nereikia taip giliai kasti (cia aisku mano nuomone) 2. siais laikais internetu pinigus galima pervedineti, todel giminaiciu nebuvimastame paciame mieste ne argumentas  o is giminaiciu skolintis smagu 3. o gal vyro irgi klausia - na kur ta tavo zmona tuos pinigus isleidzia/issvaisto, gal jam irgi nemalonu
QUOTE(ooo @ 2007 07 03, 13:26) 1. neieskociau motyvu, tiesiog pasiskolinai grazinai, o kas ka kodel, nereikia taip giliai kasti (cia aisku mano nuomone) 2. siais laikais internetu pinigus galima pervedineti, todel giminaiciu nebuvimastame paciame mieste ne argumentas  o is giminaiciu skolintis smagu 3. o gal vyro irgi klausia - na kur ta tavo zmona tuos pinigus isleidzia/issvaisto, gal jam irgi nemalonu  tamsta matyt esi vyras? labai jau vyr7 pozicijas gini
QUOTE(kretaa @ 2007 07 03, 13:32) tamsta matyt esi vyras? labai jau vyr7 pozicijas gini  nea, as moteris  matyt, feministe o siaip, tai as nemanau,kad vyras privalo islaikyti seima ir neturi teises sau jokiu malonumu leisti, be to, esu aktyvi vedybiniu sutarciu ir panasiai propaguotoja, bo noreciau tureti savu pinigu ir neatsiskaitineti uz juos bei negirdeti priekaistu, kokia esu islaidi
vaikštau
2007 07 03, 12:42
QUOTE(ooo @ 2007 07 03, 12:36) nea, as moteris  matyt, feministe o siaip, tai as nemanau,kad vyras privalo islaikyti seima ir neturi teises sau jokiu malonumu leisti, be to, esu aktyvi vedybiniu sutarciu ir panasiai propaguotoja, bo noreciau tureti savu pinigu ir neatsiskaitineti uz juos bei negirdeti priekaistu, kokia esu islaidi  Normalus vyras privalo islaikyti seima IR turi teise leisti sau malonumus
QUOTE(bugen @ 2007 07 03, 13:42) Normalus vyras privalo islaikyti seima IR turi teise leisti sau malonumus o normali moteris
QUOTE(ooo @ 2007 07 03, 13:36) nea, as moteris  matyt, feministe o siaip, tai as nemanau,kad vyras privalo islaikyti seima ir neturi teises sau jokiu malonumu leisti, be to, esu aktyvi vedybiniu sutarciu ir panasiai propaguotoja, bo noreciau tureti savu pinigu ir neatsiskaitineti uz juos bei negirdeti priekaistu, kokia esu islaidi  LABAI smagu, kad yra tokių moterų, tikriausiai šiemą išlaikote abu ir vienas kito pinigų neskaičiuojate. ir ko gero visi patenkinti, šaunu
Medinis
2007 07 03, 12:43
QUOTE(bugen @ 2007 07 03, 13:42) Normalus vyras privalo islaikyti seima IR turi teise leisti sau malonumus
eeeeeee, o normali moteris?
anaida8
2007 07 03, 12:45
Čia siaubas  ir visai nenormalu, kad iš vyro skolintis pinigų koks čia dar vyras  tiesiog jis tyčiojasi.Jei aš pritrūkčiau pinigų tai jau geriau pasiskolinčiau iš draugės, bet tik jau ne iš vyro  jam ir taip privalu duoti pinigų be jokių skolų
vaikštau
QUOTE(Medinis @ 2007 07 03, 12:43) eeeeeee, o normali moteris? O normali moteris turi stengtis kad vyras ramiai graziai tuos pinigus uzdirbtu be streso namuose
alter ego
QUOTE(Medinis @ 2007 07 03, 13:43) eeeeeee, o normali moteris? Naudojasi vyro pinigine Harmonija ir balansas - jis uždirba, ji išleidžia
QUOTE(kretaa @ 2007 07 03, 13:43) LABAI smagu, kad yra tokių moterų, tikriausiai šiemą išlaikote abu ir vienas kito pinigų neskaičiuojate. ir ko gero visi patenkinti, šaunu  esu senmerge  o su kandidatu sitie dalykai aptarti, vedybines sutarties dauguma punktu jau suderinti  numatytas atskiras asmeniniu pajamu ir islaidu tvarkymas, bendru islaidu finansavimas proporcingai pajamoms QUOTE(Medinis @ 2007 07 03, 13:43) eeeeeee, o normali moteris? Medini, matyt pas mane smegenu vingiai tokie pat kaip ir pas tamsta
alter ego
2007 07 03, 12:49
O jei rimtai, kretaa, pinigus skolinatės pragyvenimui ar malonumams? Nes jei kiekvieną mėnesį reikia skolintis pragyvenimui... hmm  gal geriau peržiūrėt savo poreikius ir suderinti juos su finansinėm galimybėm taip kad nereikėtų skolintis arba ieškoti kaip uždirbti daugiau. Papildyta:QUOTE(ooo @ 2007 07 03, 13:47) Medini, matyt pas mane smegenu vingiai tokie pat kaip ir pas tamsta  Tai tamsta vis tik esat vyras? Ar Medinis moteris?
QUOTE(bugen @ 2007 07 03, 13:45) O normali moteris turi stengtis kad vyras ramiai graziai tuos pinigus uzdirbtu be streso namuose  QUOTE(alter ego @ 2007 07 03, 13:45) Naudojasi vyro pinigine Harmonija ir balansas - jis uždirba, ji išleidžia  tai as tada nenormali  bo vyru piniginem nesinaudoju tik paciais vyrais bet kai pagalvoju,kad paprastai tos, kurios mano,kad seima islaikyti privalo vyras, o jos tik pinigus isleisti nori, tai kriziu atveju ir verkia - negaliu skirtis ir iseiti nuo musancio/girtaujancio/bledaujancio vyro, nes neturesiu is ko gyventi - jis islaiko na tai jau aciu - as taip nenoreciau Papildyta:QUOTE(alter ego @ 2007 07 03, 13:49) Tai tamsta vis tik esat vyras? Ar Medinis moteris?  smegenu vingiai, o ne genitalijos ar seksualine orientacija
alter ego
2007 07 03, 12:52
QUOTE(anaida8 @ 2007 07 03, 13:45) jam ir taip privalu duoti pinigų be jokių skolų  Ojei... Aš pamenu, kad pažadėjo mylėt, būti ištikimas, dovanojo širdį ir žiedą, ale kad privalo piniginę atiduot - tai nežadėjo...  Gal toks vyras neužsiskaito?
anaida8
2007 07 03, 12:57
Piniginės nereikia  bet pinigų taip  Aš už vyrus kurie duoda pinigų be skolos
|
|