noreciau, kad ir toliau mammytes turetu kur pasisakyti ir issipasakoti. tik bukim geros - sikart be pykciu
pratesiu temele, nes pratesimo kaip ir neradau
noreciau, kad ir toliau mammytes turetu kur pasisakyti ir issipasakoti. tik bukim geros - sikart be pykciu QUOTE(amri13 @ 2007 07 03, 15:46) pratesiu temele, nes pratesimo kaip ir neradau noreciau, kad ir toliau mammytes turetu kur pasisakyti ir issipasakoti. tik bukim geros - sikart be pykciu O as norejau pratest, bet nepratesiau, nes vel sakys - va sitai dar negana QUOTE(aistyte @ 2007 07 04, 16:14) Bet cezaris buvo laiku? O komplikaciju ar buvo? Jei uzmigde iki puses, tai siaip duoda man atrodo net ir gimusi ant krutines... O kad cia po dvieju dienu atnese, tai tikrai tuos daktarus
savo aukseli maitinau nepilnas dvi savaites
QUOTE(aistyte @ 2007 07 04, 16:14) viskas ir turi buti OK!
O mano vaikas mamos pieno atsisakė pats. Atrodo, išnešiotas, stiprus bernas, buteliuko iškart negavo... Visą savaitę kovojau, dieną naktį, visomis priemonėmis, ir gražiuoju, ir piktuoju, ir gudrumu bandžiau (žaidėm su seselėm per naktis su "apgavikais" - vaikui į įgrūdama krūtis kartu su tokia plastmasine šlangele, kuria vaikui į burną bėga pienas), o jis vos tik pamatęs papą, net kišt nereikėdavo, jau nuo antros gyvenimo dienos aiškiai rėkė ant visos ligoninės: ne, ne, ne...
QUOTE(Solara @ 2007 07 09, 13:55) O mano vaikas mamos pieno atsisakė pats. Atrodo, išnešiotas, stiprus bernas, buteliuko iškart negavo... Visą savaitę kovojau, dieną naktį, visomis priemonėmis, ir gražiuoju, ir piktuoju, ir gudrumu bandžiau (žaidėm su seselėm per naktis su "apgavikais" - vaikui į įgrūdama krūtis kartu su tokia plastmasine šlangele, kuria vaikui į burną bėga pienas), o jis vos tik pamatęs papą, net kišt nereikėdavo, jau nuo antros gyvenimo dienos aiškiai rėkė ant visos ligoninės: ne, ne, ne... Keista manyti, kad kudikis nenori kruties. Taip nebuna. Jei cepelina duotum, ir tam issiziotu. Gal nemokejo paimt kruties, tingejo traukti (juk nutraukta tai valge, kodel tada sakai, kad nenorejo butent tavo pieno?). Nekaltinu taves, bet keistas isvadas padarei.
O as senaja tema tik suradau, dar spejau si bei ta parasyt- ir uzdare
Ir as pienelio nebeturiu, tik iki 3savaiciu angeleli temaitinau, ir tai reikdavo dar koki viena buteliuka misinuko tai tikrai i diena daduoti... ir jokios arbatytes nepadejo, nei mociuciu isgirtos chalvos... priaugau+5kg prie 25priaugtu nestumo metu, bevalgydama viska... o vistiek pienelis kaipd dingo taip dingo... zliumbiau kaip mazas vaikas,pasikukciodama, gal koki menesi. Taip norejau kuo ilgiau krutim maitinti- o cia... dabar kazkaip ramiau, bet vistiek, kai pasiziuriu- va pazistamos kleckui jau 8men o ji toliau sekmingai krutim maitina, tai taip sirdele suspaudzia.......... QUOTE(rikutis @ 2007 07 09, 22:34) O as senaja tema tik suradau, dar spejau si bei ta parasyt- ir uzdare Ir as pienelio nebeturiu, tik iki 3savaiciu angeleli temaitinau, ir tai reikdavo dar koki viena buteliuka misinuko tai tikrai i diena daduoti... ir jokios arbatytes nepadejo, nei mociuciu isgirtos chalvos... priaugau+5kg prie 25priaugtu nestumo metu, bevalgydama viska... o vistiek pienelis kaipd dingo taip dingo... zliumbiau kaip mazas vaikas,pasikukciodama, gal koki menesi. Taip norejau kuo ilgiau krutim maitinti- o cia... dabar kazkaip ramiau, bet vistiek, kai pasiziuriu- va pazistamos kleckui jau 8men o ji toliau sekmingai krutim maitina, tai taip sirdele suspaudzia.......... Nesinervuok, juk vaikutis auga sveikas ir grazus QUOTE(mylimuke @ 2007 07 09, 22:41) kazkaip vistiek sirdele sopa... juk taip norisi duot maziukui viska kas geriausia O ka daryt jei kitaip neiseina?.. QUOTE(rikutis @ 2007 07 09, 23:00) kazkaip vistiek sirdele sopa... juk taip norisi duot maziukui viska kas geriausia O ka daryt jei kitaip neiseina?.. O tu Duphalaco geriau neduok. Geriau pirk mišinuką su gerosiomis bakterijomis. Pvz. Semper Bifidus. Ar nealergiški? Vidurių užkietėjimas gali rodyti organizme slypinčią alergiją QUOTE(Solara @ 2007 07 09, 13:55) O mano vaikas mamos pieno atsisakė pats. Atrodo, išnešiotas, stiprus bernas, buteliuko iškart negavo... Visą savaitę kovojau, dieną naktį, visomis priemonėmis, ir gražiuoju, ir piktuoju, ir gudrumu bandžiau (žaidėm su seselėm per naktis su "apgavikais" - vaikui į įgrūdama krūtis kartu su tokia plastmasine šlangele, kuria vaikui į burną bėga pienas), o jis vos tik pamatęs papą, net kišt nereikėdavo, jau nuo antros gyvenimo dienos aiškiai rėkė ant visos ligoninės: ne, ne, ne... yra taip, kaip yra, mieloji, ir nera cia ko grauztis, kaip tu sakai! QUOTE(rikutis @ 2007 07 09, 23:00) kazkaip vistiek sirdele sopa... juk taip norisi duot maziukui viska kas geriausia O ka daryt jei kitaip neiseina?.. o koki misinuka tu duodi? as misiniuose jau patirties pakaupus, nes tik ji ir vagom nuo gimimo, tai gal galeciau kuo padet
mano mazyliui eina 7menuo.maitinu krutimi ir damaitinu masinuku nan2,bet manau reikia keistines pradejo kieteti viduriukai,as galvoju kad nuo misinuko.o krutimi greiciausiai nutrauksiu maitinima,nes mazylis jau turi du dantukus su kuriai labai kandziojasi.
QUOTE(saulele2 @ 2007 07 10, 12:49) mano mazyliui eina 7menuo.maitinu krutimi ir damaitinu masinuku nan2,bet manau reikia keistines pradejo kieteti viduriukai,as galvoju kad nuo misinuko.o krutimi greiciausiai nutrauksiu maitinima,nes mazylis jau turi du dantukus su kuriai labai kandziojasi. Mes geriam Tutelli. Mums tinka ir patinka. Tiesa, nesam nei alergiški, nei viduriukų problemų neturim QUOTE(saulele2 @ 2007 07 10, 12:49) mano mazyliui eina 7menuo.maitinu krutimi ir damaitinu masinuku nan2,bet manau reikia keistines pradejo kieteti viduriukai,as galvoju kad nuo misinuko.o krutimi greiciausiai nutrauksiu maitinima,nes mazylis jau turi du dantukus su kuriai labai kandziojasi. sveikute! nzn, ka kitos patars,bet mano maziukui tai tutteli netiko laaaabai jau pilvuka pute. nors mum ir daktare buvo patarus QUOTE(rikutis @ 2007 07 09, 23:00) kazkaip vistiek sirdele sopa... juk taip norisi duot maziukui viska kas geriausia O ka daryt jei kitaip neiseina?.. Duok pora saukstuku slyvu tyreles. Tas Duphalaxas visai nepadeda Papildyta: QUOTE(saulele2 @ 2007 07 10, 12:49) mano mazyliui eina 7menuo.maitinu krutimi ir damaitinu masinuku nan2,bet manau reikia keistines pradejo kieteti viduriukai,as galvoju kad nuo misinuko.o krutimi greiciausiai nutrauksiu maitinima,nes mazylis jau turi du dantukus su kuriai labai kandziojasi. O dar nepradejai primaitinti darzovytem ar kosytem? QUOTE(rikutis @ 2007 07 09, 20:00) kazkaip vistiek sirdele sopa... juk taip norisi duot maziukui viska kas geriausia O ka daryt jei kitaip neiseina?.. gal skysciu mazai?bandyk duot vandenelio,arbatytes,pakeist misinuka. QUOTE(Limcamca @ 2007 07 10, 08:15) O tu Duphalaco geriau neduok. Geriau pirk mišinuką su gerosiomis bakterijomis. Pvz. Semper Bifidus. Ar nealergiški? Vidurių užkietėjimas gali rodyti organizme slypinčią alergiją valgom nan lactose free, buvo viskas QUOTE(rikutis @ 2007 07 10, 19:17) valgom nan lactose free, buvo viskas Gali ir be gyd. pakeist, Juk tik tu matai vaikai 24val per para ir zinai,kas geriau.
o koki misinuka tu duodi? as misiniuose jau patirties pakaupus, nes tik ji ir vagom nuo gimimo, tai gal galeciau kuo padet
tai va kad vaistai... blogai... Papildyta: mamkos, kaip jus vienam langelyje i kelias zinutes atsakot? niu as ziopla turbut, niekaip neiseina
o pas mane niekaip pienelis nesusitvarko,gal ka patarsit.pirma savaite kaip isaiskejo pusbadziu savo vaikuti laikiau (mazuliui dabar 1,5 sav), nes nepriaugo svorio ne gramo ir klykdavo,kol susipratom.dabar istisai maitinu-is abieju papuku,kabo apie valanda kol isciulpia.gydytojas liepe damaitinti,jei po MP dar prasys.Bet davem misinuko-taaaip atpylineja,kad baisu.Ziauriai noriu MP maitinti,pavalgius maziukui dar nusitraukiu kelis lasus,kad tik gamintusi gausiau.svoris nukrito ir man,maitinuosi uz du-gal pienelis kaloringesnis bus.zodziu vargstam
Aš irgi nemaitinu iš krūties
Kai gimė mano mažius, neturėjo net ryjimo reflekso, todėl zondavom mano pienuką, paskui mokėmės ir buteliuko po truputį. O dabar bandau iš krūties išmokinti, kartais valgo, kartais ne, čiumpa - spjauna - vėl ieško Tas pieno nusitraukinėjimas mane pribaigs QUOTE(rikutis @ 2007 07 10, 19:21) Taip gaunasi tik. Atsakai i viena zinute, paskui i kita. Tai rodo ne kaip atskiras, o kaip viena irraso,kad "papildyta" Papildyta: QUOTE(mikki @ 2007 07 10, 19:23) o pas mane niekaip pienelis nesusitvarko,gal ka patarsit.pirma savaite kaip isaiskejo pusbadziu savo vaikuti laikiau (mazuliui dabar 1,5 sav), nes nepriaugo svorio ne gramo ir klykdavo,kol susipratom.dabar istisai maitinu-is abieju papuku,kabo apie valanda kol isciulpia.gydytojas liepe damaitinti,jei po MP dar prasys.Bet davem misinuko-taaaip atpylineja,kad baisu.Ziauriai noriu MP maitinti,pavalgius maziukui dar nusitraukiu kelis lasus,kad tik gamintusi gausiau.svoris nukrito ir man,maitinuosi uz du-gal pienelis kaloringesnis bus.zodziu vargstam 1,5sav dar labai mazai, tikrai susireguliuos, tik maitink ir viskas bus ok Tik nesijaudink ir nesinervuok, cia tik visko pradzia, paskui bus gerai. Jei po abieju krutu dar verkia, duok misinuko, bet nepiktnaudziauk juo, nes nedauges pienuko. Na, o siaip sekmes jums Papildyta: QUOTE(Sandrulia @ 2007 07 10, 19:24) Aš irgi nemaitinu iš krūties Kai gimė mano mažius, neturėjo net ryjimo reflekso, todėl zondavom mano pienuką, paskui mokėmės ir buteliuko po truputį. O dabar bandau iš krūties išmokinti, kartais valgo, kartais ne, čiumpa - spjauna - vėl ieško Tas pieno nusitraukinėjimas mane pribaigs Man ir pientraukis nepatiko QUOTE(rikutis @ 2007 07 10, 19:17) valgom nan lactose free, buvo viskas O kodėl be laktozės? AR jūs jai alergiški? Juk jis labai svarbus vaiko racionui, ir šiaip sau jos neduoti negalima QUOTE(rikutis @ 2007 07 10, 19:21) Kai nori atsakyti keliems žmonėms, tai tiesiog spaudi tos žinutės "cituoti". Tų "cituoti" gali prisirinkti kiek nori ir paskui spausti rašyti atsakymą, ir į tarpus rašai. O kai nori pacituoti tik vieną žmogų, tada iš karto prie to asmens žinutės spaudi atsakyti ir automatiškai išmeta į atsakymo langelį.
Nepasisekė ir man kuo ilgiau maitinti krūtimi - ištempiau vos iki 3 mėn
[quote=mylimuke,2007 07 10, 19:39]
Taip gaunasi tik. Atsakai i viena zinute, paskui i kita. Tai rodo ne kaip atskiras, o kaip viena irraso,kad "papildyta" aciu [quote=Limcamca,2007 07 10, 19:53] O kodėl be laktozės? AR jūs jai alergiški? Juk jis labai svarbus vaiko racionui, ir šiaip sau jos neduoti negalima na gastroenterologe pasiule pabandyt del to, kad jokie vaistai negelbejo nuo viduriu uzkietejimo, ir mazulis baisingai klykdavo, sako, gal organizmas netoleruoja laktozes. Pabandem- ir viskas susitvarke... Kai nori atsakyti keliems žmonėms, tai tiesiog spaudi tos žinutės "cituoti". Tų "cituoti" gali prisirinkti kiek nori ir paskui spausti rašyti atsakymą, ir į tarpus rašai. O kai nori pacituoti tik vieną žmogų, tada iš karto prie to asmens žinutės spaudi atsakyti ir automatiškai išmeta į atsakymo langelį. aciu
[quote=rikutis,2007 07 10, 20:38]
[quote=mylimuke,2007 07 10, 19:39] Taip gaunasi tik. Atsakai i viena zinute, paskui i kita. Tai rodo ne kaip atskiras, o kaip viena irraso,kad "papildyta" aciu [quote=Limcamca,2007 07 10, 19:53] O kodėl be laktozės? AR jūs jai alergiški? Juk jis labai svarbus vaiko racionui, ir šiaip sau jos neduoti negalima na gastroenterologe pasiule pabandyt del to, kad jokie vaistai negelbejo nuo viduriu uzkietejimo, ir mazulis baisingai klykdavo, sako, gal organizmas netoleruoja laktozes. Pabandem- ir viskas susitvarke... Kai nori atsakyti keliems žmonėms, tai tiesiog spaudi tos žinutės "cituoti". Tų "cituoti" gali prisirinkti kiek nori ir paskui spausti rašyti atsakymą, ir į tarpus rašai. O kai nori pacituoti tik vieną žmogų, tada iš karto prie to asmens žinutės spaudi atsakyti ir automatiškai išmeta į atsakymo langelį. aciu [/quote] kai paspaudi cituoti, žiūrėk, neištrink šitos priekyje [quote ir šitos gale quote] tada citata bus baltame fone
mums vakar pripazino bronhine astma,abiems mano suneliams,tai labai liudna,prirase kalna vaistu.tai galvoju gal pasitarti tokiu atveju koki misinuka duoti,kruties nebeduodu nes labai skaudziai kanda.
QUOTE(saulele2 @ 2007 07 11, 10:08) mums vakar pripazino bronhine astma,abiems mano suneliams,tai labai liudna,prirase kalna vaistu.tai galvoju gal pasitarti tokiu atveju koki misinuka duoti,kruties nebeduodu nes labai skaudziai kanda. Tai kazin ar cia yra koks rysys, manau nebutina i tai atsizvelgt. Svarbu, kuri misinuka toleruoja virskinimo sistema. QUOTE(saulele2 @ 2007 07 11, 10:08) mums vakar pripazino bronhine astma,abiems mano suneliams,tai labai liudna,prirase kalna vaistu.tai galvoju gal pasitarti tokiu atveju koki misinuka duoti,kruties nebeduodu nes labai skaudziai kanda. Užjaučiu Neliūdėk, gal išaugsite dar MYLIMUKE, nu atsiprašau QUOTE(Limcamca @ 2007 07 11, 10:31) MYLIMUKE, nu atsiprašau Nu tikrai nusisnekejau
as tai del leliaus maitinimo ziauriai daug nervu susigadinau kol viskas susitvarke
visu pirma jis neima kruties,nes po gimdymo (cezario) dar viena operacija turejau ir galejau pradet maitint pienuku kai vaikui buvo sueje dvi savaites (tik tada is ligonines grizau),jis kol as buvau ligoninej valge is buteliuko ir priprato.. teko pieneli nusitraukinet,o jo is pradziu budavo gal kokie 20 ml tik maniau maitinsiu misinukais,bet misinuku netoleruoja visiskai, kruva isbandem,atpilinejo ziauriai,raitesi visas is skausmo vargsiukas... tai ko as tik neisbandziau kad pieno atsirastu,ir chalva, ir arbateles,ir alu..aciu dievui po menesio pieno normaliai atsirado,bet vistiek maitinu tik is buteliuko,o nusitraukineju rankom - jokie pientraukiai taip gerai neistraukia QUOTE(Limcamca @ 2007 07 10, 21:11) kai paspaudi cituoti, žiūrėk, neištrink šitos priekyje [quote ir šitos gale quote] tada citata bus baltame fone aciu QUOTE(saulele2 @ 2007 07 11, 10:08) mums vakar pripazino bronhine astma,abiems mano suneliams,tai labai liudna,prirase kalna vaistu.tai galvoju gal pasitarti tokiu atveju koki misinuka duoti,kruties nebeduodu nes labai skaudziai kanda. QUOTE(domenica @ 2007 07 11, 12:15) as tai del leliaus maitinimo ziauriai daug nervu susigadinau kol viskas susitvarke visu pirma jis neima kruties,nes po gimdymo (cezario) dar viena operacija turejau ir galejau pradet maitint pienuku kai vaikui buvo sueje dvi savaites (tik tada is ligonines grizau),jis kol as buvau ligoninej valge is buteliuko ir priprato.. teko pieneli nusitraukinet,o jo is pradziu budavo gal kokie 20 ml tik maniau maitinsiu misinukais,bet misinuku netoleruoja visiskai, kruva isbandem,atpilinejo ziauriai,raitesi visas is skausmo vargsiukas... tai ko as tik neisbandziau kad pieno atsirastu,ir chalva, ir arbateles,ir alu..aciu dievui po menesio pieno normaliai atsirado,bet vistiek maitinu tik is buteliuko,o nusitraukineju rankom - jokie pientraukiai taip gerai neistraukia vargsiukes jus, laikykites, stiprybes, ir viskas bus
Papildyta:
1,5sav dar labai mazai, tikrai susireguliuos, tik maitink ir viskas bus ok Tik nesijaudink ir nesinervuok, cia tik visko pradzia, paskui bus gerai. Jei po abieju krutu dar verkia, duok misinuko, bet nepiktnaudziauk juo, nes nedauges pienuko. Na, o siaip sekmes jums Papildyta: tai kad musu svoris po 1,5 sav toks pats su kokiu is ligonines isejom (gimem 3960,o sveremes 3600 kazkur).svarbiausia kad pienelis man bega,maziukas is pradziu net springsta,o paskui gal nebeistraukia? QUOTE(mikki @ 2007 07 11, 16:18) Papildyta: 1,5sav dar labai mazai, tikrai susireguliuos, tik maitink ir viskas bus ok Tik nesijaudink ir nesinervuok, cia tik visko pradzia, paskui bus gerai. Jei po abieju krutu dar verkia, duok misinuko, bet nepiktnaudziauk juo, nes nedauges pienuko. Na, o siaip sekmes jums Papildyta: tai kad musu svoris po 1,5 sav toks pats su kokiu is ligonines isejom (gimem 3960,o sveremes 3600 kazkur).svarbiausia kad pienelis man bega,maziukas is pradziu net springsta,o paskui gal nebeistraukia? Nelabai supratau kurios čia vaikas daug atpylinėja, ir tai visai nereiškia, kad netinka mišinukas. Visi maži vaikai daugiau ar mažiau atpylinėja, bet jei atpylinėja daug, reiškiasi yra kažkoks ten iš R raidės skranduke dar nesusiformavęs. Tai nėra baisu. Yra specialus mišinukas jei reikia, daug atpylinėjantiems vaikams. Jis daug tirštesnis nei kiti. Pasitarkit su gydytoja ir tą pabandykit. QUOTE(Limcamca @ 2007 07 11, 16:27) Nelabai supratau kurios čia vaikas daug atpylinėja, ir tai visai nereiškia, kad netinka mišinukas. Visi maži vaikai daugiau ar mažiau atpylinėja, bet jei atpylinėja daug, reiškiasi yra kažkoks ten iš R raidės skranduke dar nesusiformavęs. Tai nėra baisu. Yra specialus mišinukas jei reikia, daug atpylinėjantiems vaikams. Jis daug tirštesnis nei kiti. Pasitarkit su gydytoja ir tą pabandykit. bet MP mano mazylis neatpylineja-labai sauniai atsirugsta ir viskas.o vos padaviau misinuko,suvalge apie 10ml ir viskas lauk.paskui dejuoja nakti QUOTE(mikki @ 2007 07 11, 16:18) tai kad musu svoris po 1,5 sav toks pats su kokiu is ligonines isejom (gimem 3960,o sveremes 3600 kazkur).svarbiausia kad pienelis man bega,maziukas is pradziu net springsta,o paskui gal nebeistraukia? Gal del to nenori paskui zisti, nes is pradziu pienukas labai lengvai bega? O ka, jei pradzioj nusitrauktum truputi, kad netrykstu taip stipriai, tai gal tada iprastu stipriai traukti ir pavalgytu? Papildyta: QUOTE(Limcamca @ 2007 07 11, 16:27) Nelabai supratau kurios čia vaikas daug atpylinėja, ir tai visai nereiškia, kad netinka mišinukas. Visi maži vaikai daugiau ar mažiau atpylinėja, bet jei atpylinėja daug, reiškiasi yra kažkoks ten iš R raidės skranduke dar nesusiformavęs. Tai nėra baisu. Yra specialus mišinukas jei reikia, daug atpylinėjantiems vaikams. Jis daug tirštesnis nei kiti. Pasitarkit su gydytoja ir tą pabandykit. Refliuksas kazkoks, jei neklystu Mes irgi neseniai atpylem, ir labai nemazai. Jau po valandos po maitinimo, bet gal cia apsiveme? Nes kiso kramtuka i burna, gal per daug susikiso QUOTE(mylimuke @ 2007 07 11, 20:51) Mes irgi neseniai atpylem, ir labai nemazai. Jau po valandos po maitinimo, bet gal cia apsiveme? Nes kiso kramtuka i burna, gal per daug susikiso maniskis irgi daznai vimteli paskutiniu metu, nes nuo to laiko, kai surado savo rankytes, labai stengiasi jas kuo giliau isikist i burnyte (jau nekalbu apie kitus dasiktus...), tai taip ir iseina... QUOTE(mikki @ 2007 07 11, 20:44) bet MP mano mazylis neatpylineja-labai sauniai atsirugsta ir viskas.o vos padaviau misinuko,suvalge apie 10ml ir viskas lauk.paskui dejuoja nakti tada jaučiu geriausia su gydytojais pasitarti QUOTE(rikutis @ 2007 07 11, 21:42) maniskis irgi daznai vimteli paskutiniu metu, nes nuo to laiko, kai surado savo rankytes, labai stengiasi jas kuo giliau isikist i burnyte (jau nekalbu apie kitus dasiktus...), tai taip ir iseina... Na maniske kai atrado rankytes, tai susikisdavo per giliai, bet kai pora kartu susiziaugciojo, tai nebekisa taip. Sakau gal jai tepaliukas dantenom tept nepatiko? nes pries tai patepus buvau
ar imanoma pieneli susigrazinti pries pora sav susirgau mastitu net stipriu tik dabar baigiau gydytis buvo supuliave negalejau maitinti bet dabar tik pienelio nusitraukiu per 12 val gal 125ml. nes neprisigamina ir jau dvi sav valgo misini ar ar imanoma grysti vel prie kruties o ka daryti kad pieno daugiau gamintusi dar nebandziau duoti nes bijau baigiau vaistus gerti ir taip daug nervu isejo tai bijau kad gali vergti nuo pieno ka patartumet .aciu
QUOTE(sapokiene @ 2007 07 12, 09:33) ar imanoma pieneli susigrazinti pries pora sav susirgau mastitu net stipriu tik dabar baigiau gydytis buvo supuliave negalejau maitinti bet dabar tik pienelio nusitraukiu per 12 val gal 125ml. nes neprisigamina ir jau dvi sav valgo misini ar ar imanoma grysti vel prie kruties o ka daryti kad pieno daugiau gamintusi dar nebandziau duoti nes bijau baigiau vaistus gerti ir taip daug nervu isejo tai bijau kad gali vergti nuo pieno ka patartumet .aciu parašyk až Raideles arba Ragnez. Jos tau daug ir išsamiai patars. QUOTE(sapokiene @ 2007 07 12, 09:33) ar imanoma pieneli susigrazinti pries pora sav susirgau mastitu net stipriu tik dabar baigiau gydytis buvo supuliave negalejau maitinti bet dabar tik pienelio nusitraukiu per 12 val gal 125ml. nes neprisigamina ir jau dvi sav valgo misini ar ar imanoma grysti vel prie kruties o ka daryti kad pieno daugiau gamintusi dar nebandziau duoti nes bijau baigiau vaistus gerti ir taip daug nervu isejo tai bijau kad gali vergti nuo pieno ka patartumet .aciu As po antibiotiku pradejau maitinti po pusantros paros, gyd sake para palaukti po vaistu vartojimo. Pienuko buvo sumazeje, nes neturejau jegu nusitraukinet taip daznai, bet paskui padirbejau dazniau ir vel padaugejo. O ko kudikiukui nuo pieno verkti? Nebent bus atprates zisti, traukti sunkiau. Bet tikiu, kad viskas susitvarkys. Dek prie kruties, paskui dar nusitrauk, jei vaikiukas neistrauks daug. Sekmes ir kantrybes QUOTE(mylimuke @ 2007 07 11, 20:51) Gal del to nenori paskui zisti, nes is pradziu pienukas labai lengvai bega? O ka, jei pradzioj nusitrauktum truputi, kad netrykstu taip stipriai, tai gal tada iprastu stipriai traukti ir pavalgytu? Papildyta: tai va,buvom kudikiu raidos kabinete,maziukas per 2 savaites nepasieke gimimo svorio vadinasi neprivalgo.paziurejo-sake ciulpia papuka,bet netraukia pienelio,gyvena pusbadziu QUOTE(mikki @ 2007 07 12, 19:16) tai va,buvom kudikiu raidos kabinete,maziukas per 2 savaites nepasieke gimimo svorio vadinasi neprivalgo.paziurejo-sake ciulpia papuka,bet netraukia pienelio,gyvena pusbadziu Tai labai liuks 100ml. O kiek siaip suvalgo ml? Ziurek, gal ir misinuko neprireiks net
sveikos mamos. Man buvo atlikta Cezario operacija po jos pieno neturejau 5 dienas ant 6 atsirado labai daug galvojau maitinsiu ko ilgiau, bet gaila neisejo
|