Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Artėjančio gimdymo ženklai
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Horo
Kiek žinau artėjančio gimdymo ženklai yra paruošiamieji pilvelio susitraukimai, pasišalinantis gleivių kamštis, pilvelio nusileidimas... Kiek laiko iki gimdymo Jums tai nutiko? 4u.gif
RVJ
Tai labai individualu.
Dar gali pasireikšti - vėmimas ir viduriavimas (o būsima mamytė galvoja, kad tai užsinuodijimas maistu).
Vandenų bėgimas (kartais atrodo, kad tai šlapimo nelaikymas).
Neaiški savijauta, lyg ir kažkas vyksta, o kas neaišku.
Gali nebūti ir jokių simptomų, esant pilnam atsidarymui, jei tai nepirmas nėštumas, po to gimdymas vyksta labai greitai.
Dėl kiekvieno įtarimo (jau nuo 36 savaitės reikia būtį labai atidžiai ir dėmesingai sau) reikėtų vykti į konsultaciją pas savo gydytoją arba į gydymo įstaigos Priėmimo skyrių, kad įsitikinti kokia yra situacija.
*Spyglė*
QUOTE(Puccha @ 2007 07 03, 22:38)
Kiek žinau artėjančio gimdymo ženklai yra paruošiamieji pilvelio susitraukimai, pasišalinantis gleivių kamštis, pilvelio nusileidimas... Kiek laiko iki gimdymo Jums tai nutiko? 4u.gif
*

Kai išėjo gleivių kamštis,tai po 3 dienų prasidėjo skausmai nugaroje,pilvo susitraukimai ir važiavau gimdyti wub.gif wub.gif
Horo
Pagal terminą iki gimdymo man liko kiek daugiau nei savaitė, bet atrodo, kad nieko nevyksta 4u.gif Vakar buvau pas gydytoją, tai gimdos kaklelis taip aukštai, kad nepasiekiamas buvo blink.gif Gal kam buvo panašiai?
*Spyglė*
QUOTE(Puccha @ 2007 07 04, 10:39)
Pagal terminą iki gimdymo man liko kiek daugiau nei savaitė, bet atrodo, kad nieko nevyksta 4u.gif Vakar buvau pas gydytoją, tai gimdos kaklelis taip aukštai, kad nepasiekiamas buvo  blink.gif Gal kam buvo panašiai?
*

Tai dar per savaitę daug kas gali pasikeisti mirksiukas.gif ,o ir normalu 2 savaitės vėliau
anoli
Mano pilvelis nusileido 35 savaiciu. smile.gif Taip lengva kvepuot buvo. Dabar jau vel sunku kvepuot maziukas paaugo ir vel spaudcia plaucius.
ritoolia
Man jau irgi terminas greit, bet absoliuciai jokiu zenklu nematyti, o taip noretusi kuo greiciau leliuka pamatyti...
Pilvas kaip ir nenusileido, bet gydytoja sake, kad vaikutis jau yra spaudziamas "mazuju gimdymo segmentu". Kas cia per dalykas nelabai zinau schmoll.gif
ketti
Aš iki pat didžiosios dienos jokių artėjantį gimdymą išduodančių požymių nejaučiau schmoll.gif .
Termino dieną nuėjau pas savo ginių ir jis paskyrė kitą susitikimą po kelių dienų, net neįtardamas, kad tą patį vakarą dar grįšiu į ligoninę lotuliukas.gif ir paryčiais jau supuosiu leliuką wub.gif .
Taip, kad tos, kurios nejaučiat jokių požymių - nepergyvenkit, gimdymas gali prasidėti visai netikėtai mirksiukas.gif . Na, ne per minutę, bet man pora valandų maudė pilvą kaip per mmm, o paskui sekė pirmas rimtas sąrėmis ir iškart jie buvo reguliarūs kas 3 min., tai išlėkjiau į ligoninę. Nebuvo jokių paruošiamųjų sąrėmių, kuriuos kai kurios nestuke.gif jaučia kelias savaites iki gimdymo...
Horo
Aš iki pat didžiosios dienos jokių artėjantį gimdymą išduodančių požymių nejaučiau schmoll.gif .
Termino dieną nuėjau pas savo ginių ir jis paskyrė kitą susitikimą po kelių dienų, net neįtardamas, kad tą patį vakarą dar grįšiu į ligoninę lotuliukas.gif ir paryčiais jau supuosiu leliuką wub.gif .
Taip, kad tos, kurios nejaučiat jokių požymių - nepergyvenkit, gimdymas gali prasidėti visai netikėtai mirksiukas.gif . Na, ne per minutę, bet man pora valandų maudė pilvą kaip per mmm, o paskui sekė pirmas rimtas sąrėmis ir iškart jie buvo reguliarūs kas 3 min., tai išlėkjiau į ligoninę. Nebuvo jokių paruošiamųjų sąrėmių, kuriuos kai kurios nestuke.gif jaučia kelias savaites iki gimdymo...

thumbup.gif
Margareta
man visi pozymiai buvo bet leliukas neskubejo visai..pilvas nusileido ir leliukas isitate i dubeni kokia 37sav....gleiviu kamstis pradejo eiti tai iki gimdymo kokios 3 sav. ejo gleives ir nustojo...maudeno milvuka svelniai..zodziu kai atejo gimdymo terminas kaklelis buvo 3 cm ir paruosiamieji saremiai bet dar niekiap negimdziau..po gines apziuros vel radejo gleives eiti..dar jos ten tasesi kelias dienas..savaite po termino vel paziurejo kakleli tai jau buvo 5cm doh.gif visa ta laika buvo paruosiamieji saremiai..kaip as sakau gimdziau visa savaite lotuliukas.gif tai va tai kai gine atrado tuos 5cm tai vis tiek dar negimdziau bet po apziuros sunitensyvejo paruosiamieji ir kita diena isvykau i GN siaip sau paistikrint lotuliukas.gif nes galvoju gal as is tu kurios nieko nejaucia - imsiu ir pagimdysiu namie doh.gif bet ten nuvaziavus nubego vandenys ir pukst jau gimdau biggrin.gif
mammka
as tai jokiu pozymiu nejauciau schmoll.gif .paskutine savaite tai atrode jau..jau..kazkas vyksta...ir nieko. lelius nusileido ~37sav.,o pagimdziau 41 blink.gif .saremiams prasidejus net nesupratau kas cia vyksta doh.gif .pilvo apacioj maust pradejo,nors paruosiamieji nugaros srity uzeidavo g.gif.
Kucheriashka
Man prieš tris dienas išėjo gleivinis kamštis ir pilvukas buvo labai kietas beveik visą dieną.Taip sunku buvo,kietas kaip akmuo,net kvėpuot sunku buvo.ir dar kas penkias minutes vis turėjau keisti sėdėjimo padėti,nes vis negerai buvo.
Lalaila_Vln
QUOTE(olicka @ 2007 07 05, 14:21)
Man prieš tris dienas išėjo gleivinis kamštis ir pilvukas buvo labai kietas beveik visą dieną.Taip sunku buvo,kietas kaip akmuo,net kvėpuot sunku buvo.ir dar kas penkias minutes vis turėjau keisti sėdėjimo padėti,nes vis negerai buvo.
*

kaip suprast "išėjo gleivinis kamštis"?
Aidnux
Sveikutes,
Na man irgi mazai liko iki didziosios dienos 4u.gif
O kas vyksta nelabai suprantu...
nu zodziu jau kokias dvi sav. karts nuo karto gimdos apacioje jauciu toki kaip durkciojima ar tempima. Pilvukas kartais sukieteja.
Siandien vienu momentu, buvo uzeje skausmai viename sone, bet pagulejus praejo. Dar buvo lengvi maudimai, kurie uzeina kaip per menesines ir kazko suka pilva, toks jausmas kad norisi i tuoleta, bet istikro ne ax.gif

Na nieko reguliaraus i saremius nera, gleiviu kamsio su vandenim taip pat nera, tai kazkaip nekreipiu demesio.
Ir del to nesuprantu ar kazkas vyksta ar ne?

nestuke.gif
ragnez
su pirmu - gimdymo ishvakarese pasirode gleiviu kamshtis, o nakti prasidejo reguliarus saremiai (iki tol jokiu paruoshiamuju saremiu nebuvo). su antru - dvi dienas priesh gimdyma buvo paruoshiamieji, nuo tikruju skyresi tuo, kad po kurio laiko praeidavo, nors atrode reguliarus. su trechiu - pradejo lasheti vandenys.

vienodas buvo vienintelis dalykas: gimdymo ishvakarese intuityviai zhinojau, kad jau gimdysiu 4u.gif visus tris kartus gimdymo ishvakarese jausdavau poreiki pasiruoshti vaikelio atejimui - pakloti lovele, susideti daiktus i GN (nors dar nebudavo jokiu saremiu ar pan.). nemoku to jausmo paaishkinti, bet jis manes neapgavo ax.gif (beje, visus tris sunus pagimdzhiau priesh nustatyta termina).
tiekto

Labas Aidnux, va sita vieta man labiausiai gimdymo pradzia primena " Dar buvo lengvi maudimai, kurie uzeina kaip per menesines ir kazko suka pilva, toks jausmas kad norisi i tuoleta, bet istikro ne " biggrin.gif Bent man tai ir buvo pirmas pozymis. Sekmes ir lengvo gimdymo thumbup.gif
opium
QUOTE(Puccha @ 2007 07 04, 10:39)
Pagal terminą iki gimdymo man liko kiek daugiau nei savaitė, bet atrodo, kad nieko nevyksta 4u.gif  Gal kam buvo panašiai?
*

drinks_cheers.gif savaitę iki gimdymo jaučiausi thumbup.gif ir į baseiną lėkiau ir į jogos užsiėmimus. va tik paskutinę parą miego labai norėjau rolleyes.gif , per pietus prasikrapščius akis jaučiau kad tai "paskutinė dienelė", taip ir buvo biggrin.gif tada pasijuto ir dilgčiojimai ir tempimai ir pilvo sukietėjimai. žodžiu intuicija pasako kada ir kas smile.gif o iki tol viskas įprastai . Tiesa, pilvas nusileido kažkur 37 sav., bet taip ir turėtų būt smile.gif

reida
Su pirmu vaikuciu buvo viskas paprasciau. Is ryto isejo kamstis gleiviu, o vakare saremiai jau prasidejo. Kita diena jau pagimdziau.

O dabar atrodo, kad visiskai nieko nebesuprantu. Uzeina kaip ir pilvo ir nugaros maudimas ir pilva susuka. Ir taip jau kokias tris dienas. Atrodo, akd kaip ir saremiai, bet po pusvalandzio praeina.
Taip ir tempiu dieneles, gulu ir keliuosi su viena mintim, kada tie narmalus saremiai uzeis doh.gif
Aidnux
QUOTE(tiekto @ 2007 07 06, 12:47)
Labas Aidnux, va sita vieta man labiausiai gimdymo pradzia primena " Dar buvo lengvi maudimai, kurie uzeina kaip per menesines ir kazko suka pilva, toks jausmas  kad norisi i tuoleta, bet istikro nebiggrin.gif Bent man tai ir buvo pirmas pozymis. Sekmes ir lengvo gimdymo  thumbup.gif
*

Sveikut,
Dekui dekui uz linkejimus 4u.gif . Bet dar vis esame 2:1, nors vakar atrode kad kazkas vyksta. Gal tie pozymiai prasidejo, bet viskas ivyks veliau g.gif
O po kiek laiko tau prasidejo tikri saremiai? Ar gimdymas?

QUOTE(reida @ 2007 07 06, 13:28)
Su pirmu vaikuciu buvo viskas paprasciau. Is ryto isejo kamstis gleiviu, o vakare saremiai jau prasidejo. Kita diena jau pagimdziau.

O dabar atrodo, kad visiskai nieko nebesuprantu. Uzeina kaip ir pilvo  ir nugaros maudimas ir pilva susuka. Ir taip jau kokias tris dienas. Atrodo, akd kaip ir saremiai, bet po pusvalandzio praeina.
Taip ir tempiu dieneles, gulu ir keliuosi su viena mintim, kada tie narmalus saremiai uzeis doh.gif
*

Sveikut, tai vat man ir kazkas tokio, net kartais jausmas kai atsistoju, kad atsivers ten. Bet reguliarumo jokio ner  doh.gif
Nervija  g.gif
Horo
Man praeitą savaitgalį irgi buvo tokie keisti pamaudenimai kaip per mėnesines, po kelių dienų nuėjau pas gydytoją ir paaiškėjo, kad gimdos kaklelis nepasiruošęs, nes netgi nepasiekiamas mastau.gif Pilvelis dar irgi kabo nenusileidęs, kartais sukietėja, bet retai. Tai va ir nežinau, kada to Džiaugsmo laukt 4u.gif
Aidnux
QUOTE(Puccha @ 2007 07 06, 16:27)
Man praeitą savaitgalį irgi buvo tokie keisti pamaudenimai kaip per mėnesines, po kelių dienų nuėjau pas gydytoją ir paaiškėjo, kad gimdos kaklelis nepasiruošęs, nes netgi nepasiekiamas mastau.gif Pilvelis dar irgi kabo nenusileidęs, kartais sukietėja, bet retai. Tai va ir nežinau, kada to Džiaugsmo laukt  4u.gif
*

Matau tau panasi situcija su tais pamaudimais ir laikas panasus jei neklystu ziurint pagal liniuote viena diena skiriasi.
Na istikro kai nesupranti nieko ir nezinai kaip turi but, sunkoka mirksiukas.gif
Sekmes !
Jura_j
Stebejau savo organizma ir jokiu pozymiu, kad "siandien gimdysiu" nebuvo: paruosiamieji saremiai kankino kelias savaites, kaklelis, pasak gydytoju - tik ruosesi, jokiu viduriavimu, jokiu tvarkymosi instinktu.. Kai pagulde i ligonine (del pernesiojimo), tai kita diena ir issiperejau biggrin.gif
jbs
Pilvelis nusileidzia likus 2 savaitems iki gimdymo.
Horo
Matau tau panasi situcija su tais pamaudimais ir laikas panasus jei neklystu ziurint pagal liniuote viena diena skiriasi.
Na istikro kai nesupranti nieko ir nezinai kaip turi but, sunkoka mirksiukas.gif
Sekmes !

Ačiū! Ir Tau sėkmės 4u.gif Jei neklystu, Tavo 2.gif turi gimti ateinantį šeštadienį, o mano sekmadienį mirksiukas.gif
brasta
Visiskai jokiu pozymiu nejauciu, nors tureciau gimdyti siandien...
tiekto
QUOTE(Aidnux @ 2007 07 06, 15:28)
O po kiek laiko tau prasidejo tikri saremiai? Ar gimdymas?
*

hmm na man tai ir buvo pirmieji saremiai t.y. gimdymas tada ir prasidejo blush2.gif

Papildyta:
tiesa man tai nebuvo jokios nuojautos, pries pora valandu dar buvom su vyru "apie meile pakalbeje" blush2.gif galvoju kad tai ir issauke prieslaikini gimdyma unsure.gif
Horo
tiesa man tai nebuvo jokios nuojautos, pries pora valandu dar buvom su vyru "apie meile pakalbeje" blush2.gif galvoju kad tai ir issauke prieslaikini gimdyma unsure.gif

Kažkur skaičiau, kad tai negali iššaukti gimdymo... Tiesiog kartais tiek ir tereikia. Būtų tas pats buvę, jei pav. būtum kambarius patvarkius, ar kur toliau pasivaikščiojus.
Edeva
nu va ir as parasysiu jauciu paruosiamuosius daugiau nei men bet jau virs termino ir nieko nevyksta nesuprantu kada prasides tie skausmai g.gif nors daktare sake kad vaikas jau nusileides blush2.gif bet neina joks kamstis schmoll.gif
anoli
QUOTE(jbs @ 2007 07 07, 12:08)
Pilvelis nusileidzia likus 2 savaitems iki gimdymo.
*

Man jis nusileido 35-36 savaite. Nuo vakar vakaro jauciu neregulerius gimdos susitraukinejimus unsure.gif O si vakara labai jau nugara skauda, bet istisai be jokios pertraukos blink.gif Tai net nezinau ka ir galvot g.gif Dar noreciau siek tiek pabut su pilvuku smile.gif Bet bus kaip bus mirksiukas.gif
Aidnux
QUOTE(Puccha @ 2007 07 07, 12:08)
Ačiū! Ir Tau sėkmės 4u.gif Jei neklystu, Tavo  2.gif turi gimti ateinantį šeštadienį, o mano sekmadienį  mirksiukas.gif
*

Sveikute,
Na man pagal gyd. paskaiciavimus tipo liepos 13 d. terminas, tai butu penktadienis.
Pas mane bus mergaite wub.gif
Sako, kad mergytes greiciau lenda, bet kazi kaip cia bus nestuke.gif
Jau toks jausmas kad ji nebetelpa pas mane.... mirksiukas.gif

Tas laukimas, toks negailestingai sunkus doh.gif
Nu bet kai issiris bus thumbup.gif drinks_cheers.gif

Sekmes!!! thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(anoli @ 2007 07 07, 22:43)
Man jis nusileido 35-36 savaite. Nuo vakar vakaro jauciu neregulerius gimdos susitraukinejimus  unsure.gif  O si vakara labai jau nugara skauda, bet istisai be jokios pertraukos  blink.gif Tai net nezinau ka ir galvot  g.gif Dar noreciau siek tiek pabut su pilvuku  smile.gif Bet bus kaip bus  mirksiukas.gif
*

O as net nesupratau kada nusileido, man atrodo kad dabar nesenei g.gif
As jauciu tokius kaip tempimus apacioje ir vakarais tokius pamaudimus kaip per mmmm, bet nieko nestuke.gif

O kas kiek laiko pas tave susitraukineja gimda?
Cia turi aumeny pilvuko kietejima gal?
Horo
Sveikute,
Na man pagal gyd. paskaiciavimus tipo liepos 13 d. terminas, tai butu penktadienis.
Pas mane bus mergaite wub.gif
Sako, kad mergytes greiciau lenda, bet kazi kaip cia bus nestuke.gif
Jau toks jausmas kad ji nebetelpa pas mane.... mirksiukas.gif

Tas laukimas, toks negailestingai sunkus doh.gif
Nu bet kai issiris bus thumbup.gif drinks_cheers.gif

Sekmes!!! thumbup.gif

Na, pas mane turi gimt liepos 15d. ir bus berniukas 4u.gif Bet man pačiai atrodo, kad truputį tas terminas paankstintas, nes tiksliai žinau kada tapau nestuke.gif Pagal mano pačios paskaičiavimus 2.gif turėtų gimti kažkur liepos 19-20 dieną. Žiūrėsim kaip bus 4u.gif
Įdomu, ar visoms nestuke.gif turi nusileist pilvelis, nes arba pas mane jis nesileidžia arba aš nesuprantu ką tai reiškia blink.gif Kvėpuot nebuvo niekada sunku, tik va jei sėdėdama nors truputį susikūprinu, tirpsta pilvelio viršus, tai yra puiki proga patobulint laikyseną biggrin.gif Prieš kelias dienas "ėsdavo" rėmuo, o dabar nieko thumbup.gif
Pilvukas lyg pas mane susitraukinėja. Toks jausmas lyg nemaloniai sirgčiau mmm ir kietas tuo pat metu pasidaro. Dažniausiai naktį.
Aidnux
QUOTE(Puccha @ 2007 07 08, 12:14)
Na, pas mane turi gimt liepos 15d. ir bus berniukas  4u.gif Bet man pačiai atrodo, kad truputį tas terminas paankstintas, nes tiksliai žinau kada tapau  nestuke.gif Pagal mano pačios paskaičiavimus  2.gif turėtų gimti kažkur liepos 19-20 dieną. Žiūrėsim kaip bus  4u.gif
Įdomu, ar visoms nestuke.gif turi nusileist pilvelis, nes arba pas mane jis nesileidžia arba aš nesuprantu ką tai reiškia  blink.gif Kvėpuot nebuvo niekada sunku, tik va jei sėdėdama nors truputį susikūprinu, tirpsta pilvelio viršus, tai yra puiki proga patobulint laikyseną  biggrin.gif Prieš kelias dienas "ėsdavo" rėmuo, o dabar nieko  thumbup.gif
Pilvukas lyg pas mane susitraukinėja. Toks jausmas lyg nemaloniai sirgčiau mmm ir kietas tuo pat metu pasidaro. Dažniausiai naktį.
*

Jei rimtais tai ir as nesuprantau ar mano pilvelis nusileido. Daug kas cia sneka kad nusileidzia 37 sav., bet kaip jos tai pastebi g.gif
Man irgi nesunku kvepuot, bet remuo paskutiniu laiku pradejo grauzti g.gif
Siandien visa ryta suka pilva, nu kaip kaku kad noreciau, bet net pastenint niekas neiseina, nu tai nervija.... doh.gif
Horo
Siandien visa ryta suka pilva, nu kaip kaku kad noreciau, bet net pastenint niekas neiseina, nu tai nervija....

unsure.gif Na, man tokiais atvejais labai padeda kviečių sėlenos. Į puodelį įdedu kelis šaukštus užpilu jogurtu. Pagreitina maisto pasišalinimą iš žarnyno, arba, kai viduriai užkietėję būna. Tik va, gerai nežinau kaip veikia, jei pilvuką labai suka.
Alexarina
QUOTE(reida @ 2007 07 06, 12:28)

O dabar atrodo, kad visiskai nieko nebesuprantu. Uzeina kaip ir pilvo  ir nugaros maudimas ir pilva susuka. Ir taip jau kokias tris dienas. Atrodo, akd kaip ir saremiai, bet po pusvalandzio praeina.
*

Man su pirmu vaikučiu irgi paprasčiau.. netikėtai ryte prasidėjo skausmai, nuėjau į dušą nusiprausiau, per trumpą laiką pasirodė kraujas.. išvažiavom į ligoninę.Po 12 val. pagimdžiau.Tiesa, tada buvo 38 savaitės.

Dabar antras neštumas, terminas buvo liepos 4d.,bet dar sėdžiu namie lotuliukas.gif Jaučiuosi t.p, atrodo,"kad nieko nesuprantu, skausmai užeina, bet praeina greit" Jau kelias savaites gimdau lotuliukas.gif Penktadienį nuvažiavau į ligoninę su daiktais, apžiūrėjo (3cm atsidaręs kaklelis) ir paleido namo iki 11 dienos. Taip ir laukiam nestuke.gif wub.gif
anoli
Man tai gydytoja pasake kai mano pilvuka matavo, kad jau jis nusileido. Ir seip anksciau jis taip i virsu rietesi, o dabar tai zemin zuri, didesnis apacioje pasidare. smile.gif
vilmal
QUOTE(Aidnux @ 2007 07 08, 12:43)
Jei rimtais tai ir as nesuprantau ar mano pilvelis nusileido. Daug kas cia sneka kad nusileidzia 37 sav., bet kaip jos tai pastebi  g.gif
Man irgi nesunku kvepuot, bet remuo paskutiniu laiku pradejo grauzti  g.gif
Siandien visa ryta suka pilva, nu kaip kaku kad noreciau, bet net pastenint niekas neiseina, nu tai nervija....  doh.gif
*

Man taip pilva suka jau kokia savaite... verysad.gif Ir nieko blink.gif Buvau pas gydytoja,apziurejo ir uztikrino,kad ten dar nieks nesiruosia gimdymui schmoll.gif Ir suprask kaip nori g.gif
Rasiunia
Matau liepinukes uzkariauja sia tema...vis laukiam ir ieskom pozymiu, kada kada lotuliukas.gif lotuliukas.gif Grizkit tik i seima smile.gif
vilmal
QUOTE(Rasiunia @ 2007 07 08, 20:56)
Matau liepinukes uzkariauja sia tema...vis laukiam ir ieskom pozymiu, kada kada  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Grizkit tik i seima smile.gif
*

Grisim 4u.gif Reikia ir i kaire kartais nulekt lotuliukas.gif
Gema 2
o as jau kokias dvi savaites jauciu paruosiamuosius saremius ir kuo toliau tuo jie darosi skausmingesni...ir labai bijau kad kai bus tikrieji saremiai as ju paprasciausiai nepazinsiu...gal kam taip buvo? 4u.gif
ragnez
QUOTE(kristulis22 @ 2007 07 08, 21:06)
o as jau kokias dvi savaites jauciu paruosiamuosius saremius ir kuo toliau tuo jie darosi skausmingesni...ir labai bijau kad kai bus tikrieji saremiai as ju paprasciausiai nepazinsiu...gal kam taip buvo?  4u.gif
*

pazhinsi 4u.gif
tikrieji bus reguliarus, palaispniui dazhnes, stipres ir ilges. nepraeis net ir ilindus i vonia ar kitaip atsipalaidavus...
vilmal
Jau kai gerai suims,tai negalvosi,kad paruosiamieji... ax.gif
soonaataa
man šiandien ryte pasirodė rudos išskyros..kas tai???ar tai kamštis? g.gif
vilmal
QUOTE(soonaataa @ 2007 07 09, 15:13)
man šiandien ryte pasirodė rudos išskyros..kas tai???ar tai kamštis? g.gif
*

Panasiai 4u.gif reiskia arteja gimdymas.Toli nuo namu nelek schmoll.gif bet labai ir nesigasdink,nes kitoms tokios isskyros pasirodo,o gimdymas po savaites ar net dvieju prasideda blink.gif bet siaip buk pasiruosus,nes kiekvienai individuliai 4u.gif
Kada tau laikas? g.gif
Gema 2
QUOTE(ragnez @ 2007 07 09, 00:05)
pazhinsi  4u.gif
tikrieji bus reguliarus, palaispniui dazhnes, stipres ir ilges. nepraeis net ir ilindus i vonia ar kitaip atsipalaidavus...
*

labai aciu smile.gif tikrai ramiau pasidare... 4u.gif
anoli
Dabar sedziu kaip ant adatu. Maudzia pilvuka kietas kaip akmenukas jis. O maudzia, nuo kiasydziu srytie link nugaros apacios lik turetu parsidet mmm. Tempentis skausmas.Skaumas tesesi 10-20 sekundziu blink.gif Ir kartojasi kas 4-7-10 min. Nu net nezinau ka ir galvot unsure.gif doh.gif g.gif
Gema 2
tai gal jau prasideda? ax.gif
vilmal
panasu g.gif jei ka,tai sekmes 4u.gif
reida
O man vis dar pamaudzia ant dienos po koki pusvalandi pilvuka ir praeina. Sendien pas gydytoja buvau, sake paruosemieji saremiai. Ir kaklelis per du cm. atsidares tik dar neissiligines. Taigi neaisku ar ryt , ar poryt, ar dar veliau gimdyt doh.gif
Alexarina
QUOTE(kristulis22 @ 2007 07 08, 21:06)
...ir labai bijau kad kai bus tikrieji saremiai as ju paprasciausiai nepazinsiu...gal kam taip buvo?  4u.gif
*

Kaip man gydytoja pasakė: " Nebijok nepramiegosi.." biggrin.gif
juske
QUOTE(evelidu @ 2007 07 09, 23:07)
Kaip man gydytoja pasakė: " Nebijok nepramiegosi.." biggrin.gif
*

lotuliukas.gif
As su treciu nebuciau tokia tikra , jei nakti uzeitu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif o jei rimtai , tai kad ir kaip viskas lengvai eitusi yra dar vidine nuojauta , kuri pasakys , kad laikas , nes tas jausmas toks nenusakomas , bet visos supranta 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.