Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Degtinė ir kitos stiprybės
Supermamų klubas > Mūsų namai > Kulinarinės idėjos > Gėrimai
Shiduh
niekam jau ko gero ne paslaptis, kad tai mano mėgiamas gėrimas, todėl idomu, kokia jums skaniausia degtinė ar koks kitas stiprus gėrimas?
man asmeniškai skaniausia buvo kažkokia atvežta iš estijos, konjako spalvos, o viduje čili pipiras plaukiojo. vat ten tai super. nekenčiu vaniliniu ir obuoliniu, kuriomis nuolat nusinuodiju.
Libra
Cia turbut medaus-pipirine degtine, man tai gana astri. Juoduju serbentu visai nieko man. Dar maciau buna tokia ryskiai geltonos spalvos, man tai kaip odekolonas atrodo, nesuprantu kas tokia degtine perka schmoll.gif O siaip man geriausia degtine, tai naturali kokybiska samane, ir galvos neskauda thumbup.gif
Shiduh
jep gera samane yra super. kazkada turejau toki draugeli gėjų (nu jis ir dabar draugelis, tik anksciau dar ir kaimynai buvom),tai jis kažkokį tašką žinjo, kur baltarusiai varė, tai budavo nusiperkam butelioka uz 10 lt ar 8 nepamenu ir patavrkom. ir dušia išsivalo ir paxmielo jokio.
tik nepagalvokit, kad kasdien taip darydavau.
Rixas
QUOTE(hobo @ 2005 01 27, 16:18)
jep gera samane yra super. kazkada turejau toki draugeli gėjų (nu jis ir dabar draugelis, tik anksciau dar ir kaimynai buvom),tai jis kažkokį tašką žinjo, kur baltarusiai varė, tai budavo nusiperkam butelioka uz 10 lt ar 8 nepamenu ir patavrkom. ir dušia išsivalo ir paxmielo jokio.
tik nepagalvokit, kad kasdien taip darydavau.
*

Labutis, jei gera namine pravarytum per kokoso angli ir ant 3 litru samanes pridetum 250 gr kedro riesutu negliaudytu, ir dar jei butum kantrus apie trejeta savaiciu, turetum super gerima, kuris net sirdies veikla tonizuoja. Aisku, jei geriama su saiku....Isbandyk ! Tikrai neliksit nusivyle, jei megstat stipriuosius gerimus ! I sveikata drinks_cheers.gif
Shiduh
ghmz........aš nevarau naminės.........
mandalina
hmmm, o aš nemėgstu stiprių gėrimų sad.gif Iš degtinės darau visokį birzgalą - kokteilius, atsuktuvus... O po to rytais galvą skauda smile.gif Žinau, kad gryną gerti sveikiau smile.gif
Shiduh
gryna gerti ir sveika ir skanu ir paxmielo nebūna. tik nereikia gert visokio šlamšto kaip obuolinė, vanilinė ir t.t. nes nuo šito ir užsilenkt gali.
Ryžulia
O as labiausiai megstu viski. thumbup.gif
Shiduh
aš viskį irgi mėgstu, ypač su coca-cola. coca-cola man apskritai yra gėrimas nr. 1. ir nepamainoma sudėtinė kokteilių dalis.
Nome
O kokia jusu nuomone apie SOBIESKI degtine? As tiek prisiklausiau pagyru, kad jau jai lygiu nera. Paragavau-degtine kaip degtine, tikrai ne stebuklas. tongue.gif
Sinuhe
O man iš stipriųjų brendis visai nieko rolleyes.gif Ir jei pasirinkimas būna gerti kokį šampaną ar degtinę - nė nedvejodama renkuosi pastarąją blush2.gif Nuo tų visų putojančių tik rūgštis sukyla ax.gif
Brazile
Tekila balta man vienas megstamiausiu stipresniu gerimu. Aisku, su visais priedais (citrina+druska arba dar girdejau varianta apelsinas+cinamonas).
Shalimar
Nemegstu viskio, brendzio ir bet ko, kas nors truputi atsiduoda samagonu wacko.gif Jau geriau degtinele alc.gif
mindira
man gerai starka su coca-cola! labai saunus derinys thumbup.gif
Faina
QUOTE(Nome @ 2005 02 02, 13:56)
O kokia jusu nuomone apie SOBIESKI degtine? As tiek prisiklausiau pagyru, kad jau jai lygiu nera. Paragavau-degtine kaip degtine, tikrai ne stebuklas. tongue.gif
*

labai skani, nes labai labai švelni.
Indrijana
Man labai patinka brendis su arbatėle rolleyes.gif
JolePole
Jei jau geriu degtinę, tai visiškai gryną, be jokių skonių ir be užgerimų. Geriausia lašiaku užkąsti.
Indijaa
mano tėčio receptukas
Į samanę idėti graikinių riešutų ir ąžuolo gabaliuką. Sakė, kad skanu visai... neragavau pati...
Katusik
o man thumbup.gif cinamonine degtine. Is JAV vyras atveze buteliuka, tai taip skanu buvo...... Kas ragavo, atsiragauti negalejo. Aciu dievui, kad draugu JAV dar turime, tai uzsisakome thumb_yello.gif
cameja
man tai labai patinka KEGLEVICIUS.jis buna persiku,meliuonos skonio.labai lengva ir skani degtine,o jei dar leduku isidedu tai is vis thumbup.gif thumbup.gif
Rigedora
Sobieski spanguolinė- thumbup.gif nu laaabai skani-turi tokio saldumo truputį-labai moteriška.. net ir neatšaldyta skani... thumbup.gif
Ugniaplaukė
QUOTE(vilmike @ 2005 08 13, 20:28)
man tai labai patinka KEGLEVICIUS.jis buna persiku,meliuonos skonio.labai lengva ir  skani degtine,o jei dar leduku isidedu tai is vis  thumbup.gif  thumbup.gif
*

argi cia degtine hah.gif hah.gif hah.gif

o stiprus gerimai.....

niu va cia tai zmones thumbup.gif thumbup.gif toki gerima (procesa) suprantu, o ten visokie kokteiliukai ir tt.. schmoll.gif schmoll.gif galva nuo ju tik skauda.

geriu tik balta gryna ir labai salta ir nesiurbcioju, o uzsiverciu...
dar kartais pazaidziu su juoda degtine, ar tekila, bet ne tas....

geriausia ledo saltumo lietuviska ar absolut.

Beje Sobieski irgi nebloga,m nors kol kas ragavau tik spanguoliu ir silta (brrrrr... smile.gif
Shalimar
Ugniaplauke drinks_cheers.gif As irgi geriu gryna, na kokteilius kartais darau, bet dazniausiai ne, tik man butinai reikia uzsigerti, ir tai daryti geriausia negazuotais gerimais, o jau kai pamatau degtine su kola ar sprite wacko.gif geriau jau paprastas vanduo schmoll.gif
GUDRĖ
Gal kuri žino kokių užpiltinių su naminuke.Esu girdėjusi,kad prideda ir medaus,kavos, ažuolo žievių,bet kaip tiksliai nežinau g.gif .Norėčiau kokio neblogo gėrimėlio pasigaryti,gal kuri pagelbės?
Evelincik
QUOTE(GUDRĖ @ 2009 07 20, 20:31)
Gal kuri žino kokių užpiltinių su naminuke.Esu girdėjusi,kad prideda ir medaus,kavos, ažuolo žievių,bet kaip tiksliai nežinau g.gif .Norėčiau kokio neblogo gėrimėlio pasigaryti,gal kuri pagelbės?
*

Pamenu mama kazkada dare su uogom,bet ne su naminuke,o paprasta balta degtine.Tiesiog uzpildavo uogas,melynes,spanguoles,dar kazkokias,ir laikydavo apie 3 menesius.Bet sake ryte po tokio gerimo buna oj kaip gera ph34r.gif
aga1
Is stipresniu labiausiai megstu si -->Southern Comfort likeris thumbup.gif

user posted image

irmulia

i 
PROFILAKTINIS FORUMO TAISYKLIŲ PRIMINIMAS:

1. Temos pavadinimą prašome rašyti tik lietuviškomis raidėmis (ą, č, ę, ė, į, š, ų, ū, ž). Nerašykite didžiosiomis raidėmis!

2. Prieš paskelbdami naują temą, visada pasinaudokite "Paieška" ir įsitikinkite, ar anksčiau forume nebuvo rašyta Jus dominančia tema.

3. Draudžiamos temos, kuriose klesti šlamtlaiškiai ir reklama, komerciniai pasiūlymai (pvz. gaminu-parduodu, "turiu-parduodu", "aš neplatinu, platina kiti", "kur nusipirkti?", "kas galit parduoti?", "atsakiau į AŽ" ir pan.). Radus tokio pobūdžio temas /  žinutes, jos ištrinamos be išankstinio perspėjimo.

4. Draudžiamas tarpininkavimas, organizuojant masinius pirkimus. Išimtis: tokia veikla leidžiama tik skyrelyje "Internetinės parduotuvės", kai įvykdomos skyrelio taisyklėse numatytos sąlygos.

5. Norėdami pacituoti žinutę (-es) , necituokite pačių nuotraukų (cituojamoje žinutėje (-ėse) tiesiog ištrinkite nuotraukos nuorodą su kodu [ img ] [ /img ] ) , taip forumas bus neapkrautas.

6. Jei keliate patiekalų nuotraukas, tai ne didesnes nei 500- 600 pikselių. Didesnio formato nuotraukos papildomai apkrauna Forumą ir iškraipo Forumo langą.

7. Draudžiami bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.

Komercinio pobūdžio reklamos pasiūlymus rašykite adresu: info@supermama.lt, reklama@supermama.lt  
Jolitaaa
Nemėgstu stiprių gėrimų. 4u.gif
aga1
QUOTE(Jolitaaa @ 2011 08 16, 00:13)
Nemėgstu stiprių gėrimų.  4u.gif
*

Juk nieks ir nevercia ju vartot.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.