Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Klaipėda: l/d "Dobiliukas"
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Kiti miestai
Pages: 1, 2
kavyte
Sveikutės, norėčiau paklausti gal kas vedėte savo vaikus į darželį "Dobiliukas" ?
Ajurekiuke
kuriam rajone jis yra? g.gif smile.gif
Banica
Sis darzelis yra Vingio g.9. As taip pat norejau savo dukryte leisti i si darzeli. Jis arciausiai musu namu, be to ir atsiliepimai buvo tik teigiami.
Buvome nuvyke apsiziureti, bet pasake mums, kad jau visos grupes pilnos ir siais metai vargu ar pateksim. Ta va, pasitarusi su vyru atvykom antra karta parasyt to parsymo, kad bent i eile atsistot, tai liepe atvaziuot rugsejo men. kodel? Matyt laiko "neturejo" ir direktore atostogauja.
Savo Mergyte sekmingai uzrasem i kita darzeli ir Direktore labai maloni, ir siaip vikas thumbup.gif
Tisan
sveikutes,na ka galeciau papasakot apie Dobiliuka,savo maziu pradejau ten vesti 1,3 m i lopselio grupe,nebepamenu kaip vadinosi,tai buvau pakraupus blink.gif blink.gif atejus ant pietu pasiimti visada girdedavau dar kolidoriuje savo maziu klykianti verysad.gif o karta pamaciau toki vaizdeli,pietu metu staigiai praveriau grupes duris,nes girdejau savo vaika verkianti,maniau nelauksiu pietu pabaigos,ir isvydau kaip aukletoja sedi salia mano sunaus prie stalo,sis klykia pameles o ji ramiai valgo jo antra patiekala,kotletas buvo berods,pamacius mane ji kazka tik suvebleno kad megina maitinti vaika ar pan blink.gif sekancia diena,maiselyje,skirtame nesvariems rubams radau i kojakelnes suvyniota vaiko kaka doh.gif doh.gif tada nuejau pas direktore,nene schmoll.gif kasdien tokiu dovanu nepakesiu galvojau,na ka,direktore po visu aiskinimusi su aukletoja ir auklyte,pasiule i kita grupe pereiti,na ten buvo neblogai,viena aukletoja thumbup.gif kita zyzianti pasitaike,auklyte nebloga buvo,bet kadangi labai labai sirgom tai pusmeti palanke metem ta darza ir metukus namie sedejom smile.gif smile.gif ir nors sis darzelis arciausiai namu,dabar einam i kita,nes ten kazkodel sugryzti nebesinori ax.gif smile.gif taigi viskas priklauso ne tiek nuo darzo o nuo konkrecios grupes i kuria pakliusite ir aukletoju zinoma smile.gif sekmes besirenkant smile.gif smile.gif
koposs
Labukas,

Gal kas esat uzrase ar jau einat i si darzeli,noreciau daugiau info,kaip jis?Mes eisim nuo rudens,jei aiksu papulsim ir jei nepersigalvosiu blush2.gif
Lašelis Liūdnas
QUOTE(koposs @ 2008 04 11, 17:44)
Labukas,

Gal kas esat uzrase ar jau einat i si darzeli,noreciau daugiau info,kaip jis?Mes eisim nuo rudens,jei aiksu papulsim ir jei nepersigalvosiu  blush2.gif
*

Taip, labai priklauso nuo auklėtojų, kurios grupėj dirba. Nežinau ar dar dirba, tačiau viena nuostabiausių auklėtojų tame darželyje, kai lankė sūnus, buvo auklėtoja Nijolė wub.gif Ten šiaip dvi Nijolės dirbo, abi šviesios ir abi šiaip neblogas, bet ta viena - ypač ax.gif Mano sūnus šį darželį lankė prieš 7-5 metus.
koposs
Labukas,

gal kas vedat i lopseli savo aukselius,mes siandien pirma diena grupeje nykstukai ,tai kaip pirma diena visai patko bus matyt kaip ryt ax.gif
jovana
Mes lankėm šį darželį. Labai geras, direktorė superinė ir auklėtojos mums šaunios papuolė... ir dabar vis prisimenu, kad čia geriau buvo
koposs
QUOTE(jovana @ 2008 09 30, 09:09)
Mes lankėm šį darželį. Labai geras, direktorė superinė ir auklėtojos mums šaunios papuolė... ir dabar vis prisimenu, kad čia geriau buvo
*

bent viena mamyte atsliepe bigsmile.gif ,man ir patinka tas darzelis ,grupes jaukios zaislu tikrai netruksta ir uzsiemimu kaip lopsi tikrai nemazai,o ir aukletojos mielos ,auklyte taip pat ,tik beliko laukt kol suneliui patiks vis issiskiriam su asarom unsure.gif
Dilara
As irgi vedu savo vaika jau dveji metai i si darzeli. Pradejom nuo lopselio, o dabar einam i Skruzdeliuku grupe. Teisingai pasakyta, viskas priklauso nuo aukletoju. Bent jau mums tai daugmaz visos pasitaike geros.
augussandra
As tai labai patenkinta siuo darzeliu, ir mazajai labai patinka. thumbup.gif . Aisku daukas priklauso nuo aukletoju. Bet seip tai viskas thumbup.gif
jola24
Sveikos, norėjau pasiteirauti, mamyčių kurios veda į lopšelio grupes, kurios auklėtojos geriausios smile.gif ir dar toks vienas klausimėlis, mūsų nenori priimti nuo šių metų rugsėjo, sakė nėra vietų, grupės jau su komplektuotos 2009 metams, nors savivaldybės tinklalapyje skaičiau, kad grupių komplektacija vyksta nuo balandžio mėn. gal direktorei pasiūlyti pinigėlių blush2.gif . kaip manote, gal atsiras vietų.
jola24
Nagi kas į lopšelį nuo š.m. rugsėjo į "Dobiliuką" ? smile.gif
InesaP
Ir mes jau užsirašėm į šį darželį, bet tik po dviejų metu teisim biggrin.gif
jola24
Ar daugiau nėra mamyčių, kurios veda į šį lopšelį-darželį savo vaikučių, pasidalinkite nuomone 4u.gif
austteja
QUOTE(jola24 @ 2009 11 14, 15:34)
Ar daugiau nėra mamyčių, kurios veda į šį lopšelį-darželį savo vaikučių, pasidalinkite nuomone  4u.gif
*

Labas mes irgi norejome uzsirasyti i si darzeli bet pasake kad nera vietu verysad.gif tai net nezinau ka daryti gal kai eisim nuo rugsejo tai tada ir pinigelius siulysim jei nebus kito varianto
anedara
QUOTE(austteja @ 2010 01 08, 23:45)
Labas mes irgi norejome uzsirasyti i si darzeli bet pasake kad nera vietu  verysad.gif tai net nezinau ka daryti gal kai eisim nuo rugsejo tai tada ir pinigelius siulysim jei nebus kito varianto
*

Sveikos. Sunus lanko jau 3 metai si l/d (nebuvo pats" patogiausias" vaikas) bet aukletojos saunios puikiai susitvarkydavo ir auklyte superine. pries kelis metus buvo girdeti apie kazkokia aukletoja kuri uz neklausyma vaikus i prausykla buvo uzdariusi ,bet ja atleido. Direktore _normalus zmogus. Del sirgimo tai visi serga ,bene berniukai (bent jau musu grupes) tai is 8 tik 2-3 ateidavo,o merginos dazniausiai visos.Priekaistu siam darzeliui neturiu.
InesaP
Mano draugė taip pat jau trejus metus veda savo vaiką, tai iš jos jokių priekaištų negirdėjau apie šį darželį ax.gif
augussandra
Pati nuostabiausia Dobiliuko darzelio aukletoja yra Justina Valanciene, bet dabar ji dekrete smile.gif
samanaa
Na mes kitais metais eisim i sita darziuka smile.gif Gal dar kas eis nuo kitu metu rugsejo? ax.gif
Egidijana
Jei kuri planuojate savo vaikutį vesti į Dobiliuką, tai siūlyčiau tik pas Justiną Valančienę. Ji pačių pačiausia auklėtoja. smile.gif Nuostabi pedagogė, be galo atsidavusi vaikams. Mažieji tikrai turės nuostabias akimirkas ir jas prisimins net ir jau išėję iš darželio. biggrin.gif
samanaa
QUOTE(Egidijana @ 2010 09 01, 20:22)
Jei kuri planuojate savo vaikutį vesti į Dobiliuką, tai siūlyčiau tik pas Justiną Valančienę.  Ji pačių pačiausia auklėtoja.  smile.gif Nuostabi pedagogė, be galo atsidavusi vaikams. Mažieji tikrai turės nuostabias akimirkas ir jas prisimins net ir jau išėję iš darželio. biggrin.gif
*

bet kazkas minejo kad dabar ji dekrete?
naiwa
Sveikos mamytes,mano princese eina i si darzeli ir esu labai patenkinta.Einame i voveriuku grupe ir galiu pagirti tiek aukletojas,tiek auklyte,manau tik su ju pagalba mano dukryte priprato labai greitai,labai malonios ir siltos moterys.super
nagler
sweiki as pradejau nuo siandien west sawo berniuka i si darzeli jam yra metai ir du menesiai papuolem i nikstuku grupe aukletoje atrodo labai padori maloni bet tai dar tik wiena diena gal galetu kas nors daugeu apie ta darzeli papasakoti smile.gif
Paslaptingoji
Mano sūnus šį darželį lanko jau penkti metai,šie ir paskutiniai.Darželis man patiko,daug veiklos,šokiai,dailės pamokos,teatriukai atvažiuoja,batutas buvo-yra biggrin.gif Ekskursijų šiais metais nemažai buvo thumbup.gif Maitina tikrai gerai thumbup.gif O toliau viskas priklauso nuo auklėtojų ax.gif Svarbu netylėt jeigu kas netinka,direktorė buvo labai faina,dabar nauja dar nežinau ar irgi tokia faina,šeip maloni atrodo ax.gif Mano sūnus sunkiai adaptavosi daržiuke,bet jis toks..jautruolis wub.gif o viena auklėtoja pasitaikė tikra ragana mums,ji nėra pagrindinė,ateidavo porą kart į savaitę,metus atkentėjom ją,dabar jau pas kitas.
O dabar pradėsiu vest dukrytę unsure.gif maža ji dar tai bijau,nors darželiu pasitikiu,bet...
auklėtoją išsirinkau tą kurią jau žinau,auklytė rami ir rūpestinga,taigi tikiuos viskas bus gerai smile.gif
Beje dukrą buvau užrašius vesti nuo rugsėjo,bet vos atsirado vietų anksčiau man pranešė,taigi negaliu skųstis,kad direktorė kokio kyšio laukia schmoll.gif ir su sūnum to nepatyriau smile.gif
lauruciuxs
laba, nuo rugsejo savo mergina vesim i si darzeli lopselio grupe. aukletoja bus Elvyra, gal kas turit atsiliepimu apie ja?
samanaa
QUOTE(lauruciuxs @ 2011 06 09, 23:05)
laba, nuo rugsejo savo mergina vesim i si darzeli lopselio grupe. aukletoja bus Elvyra, gal kas turit atsiliepimu apie ja?
*

laba,o kokio amziaus jusu mergyte? smile.gif mes irgi zadejom nuo rugsejo vesti,bet manau atidesim,nes kleckas dar per mazas bus 1m 4men.
lauruciuxs
QUOTE(samanaa @ 2011 07 18, 12:30)
laba,o kokio amziaus jusu mergyte? smile.gif  mes irgi zadejom nuo rugsejo vesti,bet manau atidesim,nes kleckas dar per mazas bus 1m 4men.
*

musu bus beveik 1m 8men smile.gif labai peegyveu del sio naujo etapo, galvoju kaip ji pripras doh.gif
InesaP
Sveikos, mes ir einam nuo rugsėjo į darželį. Tik nežinau nei kokia grupė, nei kokia auklėtoja doh.gif Nes vyras buvo pokalbyje, tai nieko nepamena, netgi kada ateiti tiksliai, nei ką atsinešti...Nu košmaras...Jaučiu reikia pasiskambinti, jei neatostogauja g.gif
Lauksim mamyčių, kurios čia kartu padiskutuos kaip adaptuosis mūsų vaikučiai bigsmile.gif
Paslaptingoji
QUOTE(lauruciuxs @ 2011 06 09, 23:05)
*

aš pati su ta auklėtoja nesu susidūrusi,bet mano sūnus kuris jau baigė šį darželį man prisakė griežtai dukrytės pas šitą auklėtoją nevesti.Rgana,tiesiog pasakė,rėkia taip,kad skamba visas darželis,čia pasak jo g.gif Taigis,tiek kiek žinau tiek pasakiau.Tai jūs dar į lopšelio grupę eisit pagal amžių suprantu?
lauruciuxs
QUOTE(Paslaptingoji @ 2011 08 17, 17:32)
aš pati su ta auklėtoja nesu susidūrusi,bet mano sūnus kuris jau baigė šį darželį man prisakė griežtai dukrytės pas šitą auklėtoją nevesti.Rgana,tiesiog pasakė,rėkia taip,kad skamba visas darželis,čia pasak jo g.gif Taigis,tiek kiek žinau tiek pasakiau.Tai jūs dar į lopšelio grupę eisit pagal amžių suprantu?
*

taip, mes i lopsiuka. vesim nuo rugsejo 6 dienos. nu bus matyt kas cia per aukletoja bus, jei bus taip kaip sake jusu sunus, tai darzelyje pakelsiu sarsala, kad nebenores smile.gif ant mano vaiko ten niekas nedris klykauti.
Sudziuvusi gele
QUOTE(lauruciuxs @ 2011 08 29, 15:18)
taip, mes i lopsiuka. vesim nuo rugsejo 6 dienos. nu bus matyt kas cia per aukletoja bus, jei bus taip kaip sake jusu sunus, tai darzelyje pakelsiu sarsala, kad nebenores smile.gif  ant mano vaiko ten niekas nedris klykauti.
*

Nepergyvenkit mirksiukas.gif Priziures ir myles ta jusu vaikuti 4u.gif Nieks darzelyje klykaut neleidzia. Drauge vede dukryte pas ja, tai sake gera pedagoge, daugelyje svenciu vaidina pati, labai mokina vaikus savarankiskumo ir tiesiog garsiakalbe biggrin.gif Svarbiausi, kad nesirgtu, o su aukletojom susidraugaus 4u.gif bet dar maziuke 1,8m... as savo didiji taip pradejau vesti, tai sirgo tais metais pamenu labai, tai antrosios nevesiu be 3 metu blush2.gif bet mes ir i Dobiliuka esam uzsirase, geras darzelis.
Paslaptingoji
QUOTE(lauruciuxs @ 2011 08 29, 15:18)
taip, mes i lopsiuka. vesim nuo rugsejo 6 dienos. nu bus matyt kas cia per aukletoja bus, jei bus taip kaip sake jusu sunus, tai darzelyje pakelsiu sarsala, kad nebenores smile.gif  ant mano vaiko ten niekas nedris klykauti.
*

Taip ir darykit.Aš visai rimtai smile.gif Nes aš susidūrus su viena nevykusia auklėtoja,dabar labai gailiuosi,kad nepakėliau triukšmo,o bandžiau viską gražiai išsiaiškinti,kartais tokie atvejai tiesiog netinka.Dar man rods lopšelinio amžiaus mazgiukus turi Inga kurią žinau,tai geriau rinkčiaus ją ax.gif Jauna blondinė tokia.Bet kaip minėjau,aš su Elvyra susidūrus nebuvau,tik perdaviau jums savo sūnaus nuomonę smile.gif
QUOTE(Sudziuvusi gele @ 2011 08 29, 16:45)
Nepergyvenkit  mirksiukas.gif  Priziures ir myles ta jusu vaikuti  4u.gif Nieks darzelyje klykaut neleidzia. Drauge vede dukryte pas ja, tai sake gera pedagoge, daugelyje svenciu vaidina pati,  labai mokina vaikus savarankiskumo ir  tiesiog garsiakalbe  biggrin.gif Svarbiausi, kad nesirgtu, o su aukletojom susidraugaus  4u.gif  bet dar maziuke 1,8m... as savo didiji taip pradejau vesti, tai sirgo tais metais pamenu labai, tai antrosios nevesiu be 3 metu  blush2.gif bet mes ir i Dobiliuka esam uzsirase, geras darzelis.
*

Sutinku,kad nepergyventų mamytė(ale ar taip išeina).Vienam žiūrėk nepatinka auklėtoja,o kitam visai miela.Bet žinokit nereikia piešti rožinėm spalvom visko,ir tikrai yra auklėtojų kurios nemyli vaikučių ir nėra pedagogės.Tiesiog šeip,rėkiančios ar šeip keliančios balsą prižiūrėtojos.Deja deja,taip yra verysad.gif
O Dobiliuke tikrai yra ir mielų auklėtojų smile.gif Tokių visiems vaikučiams linkiu!Tiesiog mamytės būkit budrios ir pataikiusios ant nevykusios auklėtojos,netylėkit ir keiskit grupę ar kelkit šaršalą biggrin.gif
25jura
Labukas,mes ir eisim i si darzeli ,tik nuo rugsejo 6 d,ir i varliuku grupe.Gal dar ira mamiciu kurios ves vaikucius i sia grupele?
InesaP
Mes eisim į varliukus, pas Elvyrą, nuo rugsėjo 12net biggrin.gif nes niekur neskubam smile.gif leidžiam adaptuotis greičiau kitiem vaikiukam, kam labiau skubu.
lauruciuxs
QUOTE(25jura @ 2011 08 31, 16:09)
Labukas,mes ir eisim i  si darzeli ,tik nuo rugsejo 6 d,ir i varliuku grupe.Gal dar ira mamiciu kurios ves vaikucius i sia grupele?
*

niu kaip matau varliuku vis daugeja, mes ir i ta grupe. laukiam ir bijom antradienio, bet tikimes kad viskas bus gerai
InesaP
o jūs matėt kasnors tą Elvyrą? Kaip ji atrodo bent g.gif
aš tai labiausiai bijau , kad nemuštų blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(lauruciuxs @ 2011 09 04, 18:00)
niu kaip matau varliuku vis daugeja, mes ir i ta grupe. laukiam ir bijom antradienio, bet tikimes kad viskas bus gerai
*

oi, jūsų mergaitė dar mažutė palyginus ax.gif jaučiu mes būsim vyriausi, bet nemokantys patys valgyt su šaukštu blush2.gif
lauruciuxs
QUOTE(InesaP @ 2011 09 05, 13:49)
o jūs matėt kasnors tą Elvyrą? Kaip ji atrodo bent g.gif
aš tai labiausiai bijau , kad nemuštų blush2.gif
Papildyta:

oi, jūsų mergaitė dar mažutė palyginus ax.gif  jaučiu mes būsim vyriausi, bet nemokantys patys valgyt su šaukštu blush2.gif
*

as ir nezinau kaip ji atrodo. o su saukstu ji gana graziai pavalgo smile.gif
25jura
Mes jau 2 d,i darzeli keliaujam ,pabuna vienas po 1,5 val .Aukletoja irgi gera ispudi paliko,miela, rupestinga,nieko blogo negaliu pasakiti,o pradzioj visiems sunku i vaikuciams i teveliams,kol vaikutis adaptuojas.
InesaP
O kelintą val reikia ateiti į darželį pirmą kartą? man reikėjo šiandien pasiskambinti, jog pirmadienį tikrai ateisim, bet kai prisiminiau buvo jau penkta val ir nebekėlė ragelio, tai dabar galvoju, ar vest pirmadienį ar vest antradienį doh.gif
Paslaptingoji
QUOTE(InesaP @ 2011 09 09, 20:57)
O kelintą val reikia ateiti į darželį pirmą kartą? man reikėjo šiandien pasiskambinti, jog pirmadienį tikrai ateisim, bet kai prisiminiau buvo jau penkta val ir nebekėlė ragelio, tai dabar galvoju, ar vest pirmadienį ar vest antradienį doh.gif
*

Man rods eikit drąsiai pirmadienį smile.gif Galite ryte pasiskambinti nuo 8val ir pasitikslinti jei abejojate.
25jura
Mes jau 8.15 buvom darzeli,dar aukletoja tel.nr uzsirase,ir palikau suneli 1,5 val jau viena .
InesaP
neverkė?
InesaP
niu va, šiandien po ligos pirmą kartą atėjom į darželį, tai buvo tik aštuoni vaikai blink.gif paskui mačiau, kaip lauke vaikai vaiksčiojo, į virvutę susikabinę, kažkieno berniukas nuolat beveik verkė, kai pasiėmiau savąjį, tai buvo išvis ašarų pakalnės:) Tik viena tokia tamsių bruožų mergaitė atbėgo bučkį duoti, kai pamatė, jog maniškis pabučiavo mane biggrin.gif
InesaP
na, varliukai, niekas nesergat?
man atrodo, mes nuo aklėtojos pagavom virusą, nes kai atvedžiau vaiką, girdėjau kaip auklėtoja kosėjo, kitą dieną jau mane pasitiko kažkokia moteris, ir pasakė kad auklėtoja susirgo ir ar galim anksčiau pasiimti arba pabūti kartu grupėje, nes gali vaikai išsigąsti pavaduojančios nepažystamos auklytės. nu bet esmė tame, kad kitą dieną pradėjo kosėti šlapiai, be jokio snarglio, o dabar ir snarglys ir jau sesė kosėja doh.gif
gabijosius
Mes irgi einam pas Elvyra ir labai esam patenkinti,eina jau antras vaikas pas ja tai neturiu nusiskundimu.Man patinka ji,kai vaikas verkia kai palieku,net nepergyvenu,zinau,kad viskas bus gerai smile.gif .Taip pat yra labai geros aukletojos Nijole,Jolanta ejo didzioji mano mergaite.
lauruciuxs
QUOTE(gabijosius @ 2011 10 25, 21:37)
Mes irgi einam pas Elvyra ir labai esam patenkinti,eina jau antras vaikas pas ja tai neturiu nusiskundimu.Man patinka ji,kai vaikas verkia kai palieku,net nepergyvenu,zinau,kad viskas bus gerai smile.gif .Taip pat yra labai geros aukletojos Nijole,Jolanta ejo didzioji mano mergaite.
*

man ir Elvyra labai patinka, auklyte Sofija taip pat labai faina, miela, svelni...
samanaa
Sveikos,mamukes 4u.gif Mano mazius nuo kovo 1 eis i darziuka. Gal kazkas irgi zadat mazdaug tokiu laiku pirma karta vesti? manajam bus beveik 1m 10men. Dabar paskaitinejau ,kad tikrai nelengva vaikiukams priprasti,net sirdi spaudzia pagalvojus kad reikes verkianti palikti verysad.gif kad ir pradzioj... Gal kas galit patarti kokia grupe geriau rinktis jei bus galima?
samanaa
4u.gif
lauruciuxs
kazi ar kas leis rinktis grupe, kur bus vietos ten ir eis, yra dvi grupes lopselio smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.