Įkraunama...
Įkraunama...

Šeškinė: SOS kaimas

Sveiki,

ka zinot apie SOS kaimo darzeli mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JURAJA @ 2005 01 31, 23:46)
I SOS kaimo darzeli mirksiukas.gif

O ka apie si suzinaojai, prasom pasidalinti, laukiam smile.gif
Atsakyti
SOS darzelio labai patiko aplinka (ir vidaus ir isores tongue.gif )nugi modernas jau labai tongue.gif Toli nuo kelio,tuo labiau kad i teritorija draudziama ivaziuoti ir net pasaliniams vaikscioti.
Dirba pagal verinelio programa.Yra keturios grupes,vaikucius grieztai priima tik nuo 3 metuku,yra po dvi aukletojas kiekvienoj grupej,miega ant thumbup.gif ciuzinuku,daro visokius darbelius (kai mes buvom tai rode pasarytus savo mini akvariumus wub.gif ),darzelis turi savo biblioteka,kur vaikai gali ateiti pavartyti (kas moka ir paskaityti)knygeles,yra nevarzomi,nori isbegti i koridoriu palakstyti,prasau bek,nori nubegti pasmalsauti i kita grupe,prasau bek smile.gif valgyklele thumbup.gif jau tokia jauki,kaip mazute kavinuke wub.gif Ir siaip labai patiko direktore,matosi moteris atsidavusi savo darbui,kurybinga,entuziastinga,na zodziu pirmas ispudis buvo thumbup.gif thumbup.gif
Na daugiau ir nezinau ka bepridurti,kai pradesim lankyti tada ir ziuresim smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Labukas,mamukai!

Mes po pusmecio kraustomes gyventi iValakampius,todel man labai aktualu,kokie gi ten aplink yra darzeliai. Ne karta pravaziuojant maciau ta SOS darzeli ir manaiu,kad jis savaitinis. Juraja,buk gerute, gal galetum parasyti, ar sunku buvo i ji papulti ir kiek kainuoja darzelis per menesi?Ar jis ne savaitinis?
Atsakyti
QUOTE(Nikituke @ 2005 02 02, 18:40)
Labukas,mamukai!

Mes po pusmecio kraustomes gyventi  iValakampius,todel man labai aktualu,kokie gi ten aplink yra darzeliai. Ne karta pravaziuojant maciau ta SOS darzeli ir manaiu,kad jis savaitinis. Juraja,buk gerute, gal galetum parasyti, ar sunku buvo i ji papulti ir kiek kainuoja darzelis per menesi?Ar jis ne savaitinis?



Eile i darzeli tikrai yra mirksiukas.gif kadangi i grupe priima tik 15 vaiku (o vieno amziaus grupiu yra tik po viena,tai tarkim trimetinuku priima tik 15)o dabar jau uzsirasiusiu yra 27 ,bet sake kartais buna kad atkrenta.kaina:500lt menesiui. Ir jis tikrai ne savaitinis,ir netgi grieztai vaikus reikia pasiimti iki 17 val.na sake is bedos dar palaukia iki 17.30 bet ........mums pabreze kad 17 val.vaikai atsiimami mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciukas!!!! Viska supratau!
Atsakyti
ka, darzeliai kainuoja po 500 lt??? ojezusmarija nezinojau... cia privatus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Merlote @ 2005 02 08, 15:28)
ka, darzeliai kainuoja po 500 lt??? ojezusmarija nezinojau... cia privatus? g.gif

Taip, Merlote, jis privatus.
O šiaip darželis kainuoja apie 120 Lt Vilniuje
Atsakyti
Na jus man pasakykit, kaip atsiimt vaika 17 val, jei tevai dirba iki 17 ir ilgiau? Samdyt ka nors, kad parvestu vaika is darzelio?
Atsakyti
QUOTE(Lija @ 2005 02 09, 07:24)
Na jus man pasakykit, kaip atsiimt vaika 17 val, jei tevai dirba iki 17 ir ilgiau? Samdyt ka nors, kad parvestu vaika is darzelio?


Tai gal geriau vesti į paprastą darželį kur gali atvest 6.30 ir pasiimt 18.30 ir mokėti reikia tik 100, o ne 500. Mes taip ir darom smile.gif
Ir tikrai yra ne ką prastesnių, tik aplinka, žinoma skurdesnė, bet vaikams tai nelabai ir svarbu.
O šiaip tą darželį lanko daugiausia nedirbančių mamų vaikai. Tai jos ir neturi problemos pasiimt iki 17 val.
Atsakyti
Klausiu, nes pati buvau susidurus su trumpu darzelio darbo laiku. Pirmasis musu darzelis dirbo nuo 7 iki 17.30. Tai jei ateidavau pries darbo pabaiga, tai jau labai nepatenkinti visi buvo. Del sios ir kitu priezasciu perejom i kita darziuka, kuris dirba nuo 7 iki 19.
Dabar viskas aisku jau smile.gif
Atsakyti
Noriu vesti į šį darželį savo mergytę..jis pakeliui ir labai arti mano darbo (gal kokios 5 min. pėsčiomis)..o nuo kada vaikučius galima atvesti, kas gali pasakyti? 4u.gif gal net neverta skambinti ir važiuoti užsirašyti eilėn, jei ten dar daugiau tų sąlygų g.gif
Dirbu iki 17.30, bet gal kaip išsisuksiu iš tos padėties, kad atsiimti iki 17 val. Geras darželis ax.gif
Atsakyti