Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kaip atpratinti valgyti naktį?
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų mityba
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Peliukas
Sveikutės. Mano sūneliui5 mėn., bet jis 2 kartus naktį keliasi valgyti. kaip atpratinti? nuo kiek mėn. vaikas turi išmiegoti visą naktį?
-niekas-
Tokio nustatymo nuo kelinto mėnesio turi išmiegot visa naktį aplamai nėra.Aš savo sūnui jokio režimo nenustatinėju ir dabar.Mums jau 15mėn, gulasi,keliasi,valgo kada jis nori.Vaikas geriausiai jaučiasi kai pats nusistato savo dienotvarkę o mamytė jo ,,klauso,,Mes ir dabar dar keliamės naktį atsigerti vandenuko.Gali pamėginti duoti sotesnę vakariene[jei nebemaitini] gal ilgiau išmiegos.Bet jei vaikas naktį noriai valko vadinasi jam to reikia o jei tik prasibunda,verkia ir nevalgo gal jis nori gerti erba paprasčiausiai jam liūdna. verysad.gif
MICKEYO
Mums jau 11 mėn. ir mes apie 4-5 val. keliames pavalgyti mišinuko. Ir tik pabandyk duoti vandenuko, skandalas bus .....
Isila
mano bachhūriukui greit 8 mėnesiai bus, o dar nė vienos nakties neasam išmiegoję tongue.gif keliasi 2 kartus pavalgyt ir nieko čia jau nepadarysi mirksiukas.gif
amelijaž
Mano dukrelė pusantro mėnesio kėlėsi kas valandą, ir nesvarbu diena ar naktis.Tai galvojau kad stogas nuvažiuos, bet kažkaip pradėjo nebeprabudinėti naktį.Pradžioj nervinausi kad gaunasi mažai maitinimų ir nepriaugs svorio.Bet dabar džiaugiuosi.Dabar išmiega visą naktį (mums keturi mėnesiai). mirksiukas.gif
Manau valgymas kaip ir suaugusių taip ir vaikų yra individualus dalykas.Matyt tavo vaikiuko labai geras virškinimas ir jis greičiau išalksta. g.gif
Juk kiek daug žmonių naktį užkandžiauja mirksiukas.gif
Rituxx
Mano sūnelis nuo antro mėn.visą naktį išmiegodavo nevalgęs iki 6-7 val. rolleyes.gif tai tėveliai pamiegodavo, bet nuo 6 mėn. tik pradėjus lysti dantukams prasidėjo bemiegės naktys schmoll.gif iki dabar dar naktį zyzialioja tai arbatos duodu atsigerti tai vandenuko, tai dantukus tepu kokiu tepaliuku nuo skausmo unsure.gif
Eveneirka
QUOTE(Peliukas @ 2006 06 06, 10:18)
Sveikutės. Mano sūneliui5 mėn., bet jis 2 kartus naktį keliasi valgyti. kaip atpratinti? nuo kiek mėn. vaikas turi išmiegoti visą naktį?
*

Mum jau 10.5 mėn.Tai tik dabar pradėjom geriau miegot-tai atsikialia tik 7-8 h.o anksčiau keldavos 2-3 kartus per naktį unsure.gif
opium
maniškei jau trečias mėn. eina, o nuo 1,5 mėn . miega nuo 23-24 val. iki 5-6 ryto, džiaugiuosi, kad galiu ir aš pamiegoti, tongue.gif tik kažin , ar ilgai tai tęsis. Iki tol, kai keldavosi kas 1,5-2 val., o jojoj kaip buvo sunku doh.gif
renatulka
As nutraukiau maitinti krutimi nuo 6men., ir bemaz po keletos naktu mazute nebesikele nakti valgyti bigsmile.gif . Ismiegodavo nuo 22val. iki 8val. Gal nepatiko buteliuko soske, nes megdavo prie krutines uzmigti.
Raganiute
maniškiui 10 mėn. Dar pati maitinu, tai gerai miegodavo tik prie papuko ir su manim vienoj lovoj. t.y. valgydavo kas 2val naktį. siaubas, be miego ilgai buvau. Keturias naktis nedaviau papuko, sūpavau ant rankų, kankinomės visi, buvo ir rėkimo, ir neramumo. Bet po tų 4 naktų viskas baigės. Naktį prabunda, jei guli šalia manęs, greit nurimsta ir vėl pats užmiega. Taip kad galiu teigt, kad dabar jau miegam visa šeima gerai ilgai ir ramiai. Bet jei būčiau davus jam pačiam nusistatyt savo režimą, dar būtume kankinęsi.. doh.gif Dabar po kiek laiko reikės bandyt į jo lovytę kelt..
Krisla
Peliuk, jei tu pati maitini, tai visiškai normalu, kad vaikas keliasi naktį pavalgyti smile.gif Nors ir valgantys mišinuką vaikai mėgsta naktį keltis ir valgyti. Manau, kad nėra tokios taisyklės, kada vaikas išmiega visą naktį. Pvz. maniškė nuo kažkur antro mėnesio pradėjo naktimis nebesikelti valgyti (valgė tik mišinuką, nes MP nebeturėjau). Po to suėjus 3,5 mėn. užėjo toks periodas, kai kokias 2 savaites keldavosi naktį pavalgyti. Nedariau iš to jokios tragedijos, nes jei vaikas nori valgyti, lai valgo. Po to savaime liovėsi kėlusis ir dabar vėl sėkmingai išmiega visą naktį smile.gif
dryzta
Mano mažylei septyni mėnesiai, tačiau ji visuomet keliasi naktį valgyti keletą karų, bet tai nesukelia problemų, nes matinu MP, tik įsikeliu pas save į lovą kai ji nori valgyti ir po to išmiegam jau kartu visą naktį.
zydruteM
niu mano maziukui,jau 2men.,bet mes nuo1,5men.miegam iki 6val.nuo22val.o dabr jau valgom tik kas keturias valandas...o svoris auga gana greit.nezinau,ar nuo maistuko taip ar tiesiog toks organizmas:)
netera
as pati susidurusi su sia problema, ir suprantu kaip yra sudetinga nakti keltis po keleta kartu, nes blogai issimiegi, ryte i darba, noretusi kad tavo leliukas miegotu visa nakti...
Mano dukrytei dabar 6 menesiai, pries tai ji keldavosi 2 kartus per nakti apie 1 ir apie 4-5nakties. Tokius vaikus vadina night snakers:) Kuo greiciau nustosi maitinti tuo greiciau galesi miegoti per nakti. reikia laiko... Vaikai dazniausiai keleta naktu pamiega neramiai, paverkia, praso buteliuko, taciau tu turi islaukti,neduoti ir po savaites kitos, pamatysi, kad vaikas sau ramiai miegos visa nakti, atsikels linksmas ir alkanas:)
Maniske dar kars nuo karto prabunda bet duodu jai ta buteliuka, tai ji tik ciulpia pypa ir viskas, suvalgo labai mazai...
Pabandyk ir tu, pamatysi pati, kad nesigailesi:)
Ritutė mažutė
Mano Saulytei 16 dieną jau bus 6 mėn. bet ji net nemano naktį atsikelt mažiau nei 2 kartus. Šiandien bandysiu vietoj mišinuko duoti gerti arbatos, nes vandens nei pro kur, žiūrėsim kas bus g.gif
*CACA*
Mano sunelis pirma karta ismiegojo visa nakti ne karto neprasibudes sulaukes 8 men.
Iki 7 men nakti bent karta valgydavo. Nuo 7men nakti jam prabudus duodavau atsigerti arbateles ir po to vel miegodavo.
O stai nuo 8 men. miega visa nakti.
mazute mamute
kaip as laukiu tokios nakties, kada mano mazyle prades miegoti nakti ax.gif nors mums jau 9 menesiai, ir seniai mamos pienuko negeriam, nemiega ji man nors tu ka, keliasi nakti kokius 7 -8 kartus. doh.gif verysad.gif tai ji arbateles nori atsigerti, tai siaip prisiglaudus pabuti. pati kaip zombis jauciuosi, bet ka padarysi, del vaiku aukotis reikia rolleyes.gif
mano dukrytei kita savaite sueis 2 men,bet mes nuo gimimo miegam visa naktele nuo 23val iki 6.30, blink.gif
menade
Na aš specialiai nepratinau nuo valgymo naktį,jis kažkaip pats susidėliojo ritmą.Visada pavalgom tarp 22-23val. prieš tai išsimaudę ir fsio.Vaikas iki 7-8ryto be prabudimų išmiega. biggrin.gif
Ikulia
QUOTE(mes @ 2006 06 10, 15:30)
mano dukrytei kita savaite sueis 2 men,bet mes nuo gimimo miegam visa naktele nuo 23val iki 6.30, blink.gif
*

QUOTE(menade @ 2006 06 10, 21:54)
Na aš specialiai nepratinau nuo valgymo naktį,jis kažkaip pats susidėliojo ritmą.Visada pavalgom tarp 22-23val. prieš tai išsimaudę ir fsio.Vaikas iki 7-8ryto be prabudimų išmiega. biggrin.gif
*

Jus labai laimingos mamos, ta prasme, kad vaikuciai duoda issimiegoti.
Mano dukra miegojo naktim gerai tik pirmas dvi savaites...dabar gulim kartu, vaikas prie papo...apie lovyte galime tik svajoti... verysad.gif
boruzka
maniske visa nakti ismiega nuo 2 menesiu. pirma nemesi maitinau pati nutrauktu pieneliu tolygiai kas 3 valandas.as atsikelti turredavau anksciau uz ja kad nusitraukciau pienelio. po maitinimo ji uzmigdavo iskart o as dar pientrauki sterelizuodavau.visa laime paskui nusipirkau avent sterelizatoriu kuris pats issijungdavo ir nereikedavo virint doh.gif su lyg 1 menesiu pienelis baigesi ir pradejau ja maitinti misineliais.va nuo tada maitinimu nakti kaskart mazedavo kol viena kart visai neatsikele thumbup.gif
happy
QUOTE(mazute mamute @ 2006 06 10, 08:26)
kaip as laukiu tokios nakties, kada mano mazyle prades miegoti nakti  ax.gif nors mums jau 9 menesiai, ir seniai mamos pienuko negeriam, nemiega ji man nors tu ka, keliasi nakti kokius 7 -8 kartus.  doh.gif  verysad.gif tai ji arbateles nori atsigerti, tai siaip prisiglaudus pabuti. pati kaip zombis jauciuosi, bet ka padarysi, del vaiku aukotis reikia rolleyes.gif
*

siulyciau ilgai nelaukti ir atpratinti nuo naktinio valgymo,kaip tai padaryti rasi info daug SM. Cia vaikas ne tiek,kad isalksta o tiesiog susiformavo toks yprotis ir viskas. Tai reikalinga ne tik tau,kad isimeigotum ,bet ir tavo vaikui-pamatysi daug ramiau miegos.
sigita
QUOTE(happy @ 2006 06 11, 16:25)
siulyciau ilgai nelaukti ir atpratinti nuo naktinio valgymo,kaip tai padaryti rasi info daug SM.  Cia vaikas ne tiek,kad isalksta o tiesiog susiformavo toks yprotis ir viskas. Tai reikalinga ne tik tau,kad isimeigotum ,bet ir tavo vaikui-pamatysi daug ramiau miegos.
*

Atleiskit, o kas tas SM 4u.gif mano vaikinui jau 9mėn. vis dar maitinu MP. iki 4mėn mažiukas miegodavo po 5 -6val bes prabudna. o poto - po 2 kartus per naktelę. Dabar pastebiu, kad ir krūties naktį nelabai nori g.gif bet visvien keliasi. Gal čia kalti Dantukai? doh.gif
Atėnė V
Aš taippat mečiau miegoti,manoji valgo naktį 1-2 kartus,o tarp valgymų būna kva kva,tai tiūčio nori,tai merliuko,tai dar ko nors...
happy
QUOTE(sigita @ 2006 06 11, 17:02)
Atleiskit, o kas tas SM  4u.gif  mano vaikinui jau 9mėn. vis dar maitinu MP. iki 4mėn mažiukas miegodavo po 5 -6val bes prabudna. o poto - po 2 kartus per naktelę. Dabar pastebiu, kad ir krūties naktį nelabai nori  g.gif  bet visvien keliasi. Gal čia kalti Dantukai?  doh.gif
*

SM-tai supemama lotuliukas.gif Jei pabunda ir uzmiega negeres,tai gal ir dantukai kalti,bet siaip tai visada galima rasti pateisinimu kodel neramiai miega..
Pasikankinsit atpratindamos kelias dieneles,bet uztat veliau miegosit ramiai thumbup.gif
QUOTE(Atėnė V @ 2006 06 11, 17:12)
Aš taippat mečiau miegoti,manoji valgo naktį 1-2 kartus,o tarp valgymų būna kva kva,tai tiūčio nori,tai merliuko,tai dar ko nors...
*

kuo vyresni vaikai tuo labiau ima isidirbineti su tuo naktiniu miegu,as savo vyresny atpartinau nuo naktinio miego kazkur 1m2 men nes kuo toliau tuo dazniau keldavosi,jei mazesnis nakty pabusdavo 1-2 kartus,tai vyresnis sugebedavo net 5-6 kartus budineti ir gerti prasyti doh.gif , ne tik kad as neisimiegodavau,bet ir jo miegas koks budavo cool.gif , nakty net keldavaus sauskelniu keisti,nes neatlaikydavo tokio skyscio kiekio.. Vienu zodziu kosmaras..
Labai gailiuosi,kad anksciau neatpratinau,nes nustojus nakty gerti ir miega ramiau ir pabunda linksmas...
freilina
QUOTE(MICKEYO @ 2006 06 06, 13:17)
Mums jau 11 mėn. ir mes apie 4-5 val. keliames pavalgyti mišinuko. Ir tik pabandyk duoti vandenuko, skandalas bus .....
*

Pas mus lygiai taip pat, musm 11 men, bet mes ne tik 5 val. valgom kartais dar ir 1 val. blink.gif
happy
pirmus kartus neduodant gerti-aisku bus skandalas,bet veliau miegosit ramiai..
Akva
QUOTE(Atėnė V @ 2006 06 11, 17:12)
Aš taippat mečiau miegoti
*

lotuliukas.gif Ir as blush2.gif doh.gif
Be to gyvenimas per daug trumpas, kad svaistyti laika miegui lithuania.gif

Mano bichiukas keliasi nakti 28 kartus doh.gif Karta per nakti taip uzsiklykia, kad butinai turiu duoti pienuka, nes kitaip nenurimsta. O siaip prabunda kas valanda arba kas pusvalandi ir verkslena. Jam dzin, ar lovytej vienas miega, ar su manim, miegojimas visiskai vienodas. Dabar dar prabunda 5-6 ryte ir yra visiskai pilnai pasiruoses pradeti diena. O as tuo tarpu, net savo vardo is nuovargio neprisimenu biggrin.gif . Diena miega 2-3 kartus po 20-30 minuciu. Pliusas tik vienas: as dabar sugebu per 15 minuciu ramybes nusnusti ir dar sapna susapnuoti. ax.gif
grazina37
as nelabai suprantu kokia cia tragedija kad vaikas nori valgyti ,jis gi mazas ir stiprei augantis jam reikia daug valgyti ,dar tuo labiau jei pacios maitinate ,dziaukites kad valgo ,o kada jam nustoti valgyti jis pats pasireguliuos,suneli maitinau iki 1,3metu MP ir nakti valgeme kaip ir diena kas 3valandos ,jis kartu su manimi visada miegodavo ir niekad nelaukdavau kada jis prades verkti ,jis kai noredavo valgyti pradedavo cepseti ir jieskoti kruties pavalgydavo ir toliau miegodavo ,kai perejome prie misinuko valgydavo tik3 valanda ,ir pats kelias naktis nepabudo ir taip atprato ,ir kam duoti vandenuka jei jau vistiek reikia keltis g.gif
Austre 123
Na aš dar iki šiol keliuosi nakti tai 1-2 kartus paduodu buteliuka pavalgo ir vėl sau miega tai man gaunasi keltis naktį 3-4 kartus ir vis skirtingu laiku.Arbatos nemėgstam ir vanduo nepatinka doh.gif tik piena geria
Peliukas
Kaip matau, labai įvairios nuomonės, o ir vaikučiai visi skirtingi. lotuliukas.gif
gyvenimas grazus
mano mazylei dabar jau 1men.bet ji man nuo pat gimimo nevalgo nakti.Pries miego ji man pavalgo 23val.ir atsikelia tik 5val. ryto.Vaiko atpratinti neimanoma schmoll.gif nes kiekvienas vaikas yra individualus jis maitinasi pagal savo poreikius smile.gif
varla
QUOTE(Rituxx @ 2006 06 06, 19:38)
Mano sūnelis nuo antro mėn.visą naktį išmiegodavo nevalgęs iki 6-7 val. rolleyes.gif tai tėveliai pamiegodavo, bet nuo 6 mėn. tik pradėjus lysti dantukams prasidėjo bemiegės naktys schmoll.gif iki dabar dar naktį zyzialioja tai arbatos duodu atsigerti tai vandenuko, tai dantukus tepu kokiu tepaliuku nuo skausmo unsure.gif
*

Kaip su tais dantukais sekasi? Mums irgi tai labai aktualu, sunui dabar 9,5 men. o nei vieno dantuko neturejo, dabar visi vienu metu, naktys baisios, maitinu pati po kokius 5-7 kartus, neissimiegam nei as nei vyras. Ir kada tai baigsis...Miegam visi vienoj lovoj, nes nepajegiu tiek kartu ji is lovytes kilnot, o dabar jau ir priprato, tai savo lovytej ir visai nenori miegot verysad.gif
lauricinaa
maniskis iki 1.5 m neduodavo visiskai issimiegoti,tekdavo keltis po 3-4 kartus per nakti. doh.gif nuo kiekvieno vaiko individualiai priklauso,kiek laiko jis gali ismiegoti.dabar mums 2.5m ir tik kelios savaiteles kai nereikia visiskai keltis prie jo,miega iki pat ryto ax.gif
Melisiukas
QUOTE(Peliukas @ 2006 06 06, 10:18)
*

Ką reiškia TURI išmiegoti visą naktį? juk tai ne robotas ar šuniukas...Kiekvienas kūdikis kaip ir žmonės, yra skirtingas ir pasirenka savo gyvenimo režimą. maniškė turbūt nuo 2 mėn (ar dar anksčiau) miega nuo 22 iki 7 ryto. NIEKO aš nedariau, NIEKAIP "neatpratinėjau", pati taip pasirinko. o iki tol, valgė kas 2 val. naktį taip pat.
Topotuna
mums beveik 7 mėn ir naktį keliamės 2-3 kartus, o paryčiais iš viso atkeliauja pas mus į lovą ir snaudžia papuką apsižiojęs.
astalavista
Mano mergina naktimis pradėjo nebevalgyt nuo 6,5mėn.kol valgė MP tol valgė naktį, o kai pienuko pradėjo mažėt, tai ir naktį išpradžių tik prisiglausdavo, o paskui ir to nebereikėjo, miegodavo puikiausiai
K.KEITE
kaip kazkuri rase kad kiekvienas individualus vaikas.manoji vakare puse 11 uzmiega ir prabunda valgyti puse 4.bet buna naktu kai keliuosi kas pora valandu.manau nera israsto budo kaip ismiegoti kudikiui visa nakti biggrin.gif net pauge vaikai kartais keliasi naktinis ko nors noredami bigsmile.gif
Emu
manoji 3,5 men. pramiega visa nakti,tik labai retai nubunda naktim valgyti. tongue.gif
Bulve
Kaip atpratinti 9 mėn. vaiką naktipiečiauti kas 2 val.? Normalaus svorio ir ūgio vaikas nukelia didelę dalį (50 proc.) savo paros maitinimosi į naktį, kuomet 3 kartus išgeria po 220 ml pieno mišinio. Vakare gauna košės, kad būtų sočiau, badom naktį duoti vandens, bet niekas nepadeda. Dienos metu iki vėlyvos popietės labai sunku įsiūlyti maisto, tarpai tarp maitinimų susidaro net 5-7 val.
Pediatrė Virginija
Dieną nevalgo, nes yra sotus, prisivalgęs naktį.
Reikia Jūsų kantrybės ir keletą naktų neduoti pieno mišinio- tegul geria vandenį ar arbatą.
Sidabrinė
Mums jau siandien 4 menesiai 4u.gif bet mazyle nakti valgo 2,3 kartus,kartais ir daugiau.Bandziau pasiulyti vandenuko,arbatytes,bet ji vistiek reikalauja misinelio.Gal kas zinot gera recepta biggrin.gif kaip atpratinti po truputi nuo tiek valgymu?
Renna
Galėčiau ne patart, o dar labiau pašiurpint lotuliukas.gif
Mano kleckui jau 7 mėn. o jis keliasi kokius 4-5 pienuko atsigert... Skirtumast ik tas, kad maitinu savo pienuku.... biggrin.gif
Kažkaip jau pripratau ir nebesuku sau galvos doh.gif
plazma
musu jau 3men ir nakti keliasi viena karta valgyt.o buna kad ismiega visa nakti be valgymo.nnzn nuo ko tai priklauso.
guguces
Labutis 4u.gif mano mergaitei jau 5 mėn ir 2 savaitės. Naktį vieną kartą keliasi valgyti tai negi dabar rėkdysi. kai augo mano didžioji mergina tai gal iki metukų keldavosi naktį vieną kartą gerti pienuko, o paskui savaime atprato. Maitinu mišinėliais. Aš manau ateis laikas ir nebesikels naktį. Kantrybės. 4u.gif
zaiza66
QUOTE(Sandruliukas @ 2006 12 17, 17:06)
Mums jau siandien 4 menesiai  4u.gif  bet mazyle nakti valgo 2,3 kartus,kartais ir daugiau.Bandziau pasiulyti vandenuko,arbatytes,bet ji vistiek reikalauja misinelio.Gal kas zinot gera recepta  biggrin.gif  kaip atpratinti  po truputi nuo tiek valgymu?
*

manau normalu kad tokio amziaus maziukas keliasi valgyt nakti, kada paauks ir kai jau duosi kosytes pries paskutini maitinima pamaitink sociau gal tada ne taip greit isalks. bet manau normalu, juk kartais mazius nori ne kiek valgyt bet ir atsigert, o pasakyt juk negali.....

beje mano maziukei greit 11 mne bet ir tai kartais atsikeliam uzvalgyt arba atsigert vandenuko
Papildyta:
QUOTE(paola27 @ 2006 12 18, 12:01)
musu jau 3men ir nakti keliasi viena karta valgyt.o buna kad ismiega visa nakti be valgymo.nnzn nuo ko tai priklauso.
*

msnsu nuo to ar sociau maziukas uzvalge, ar nori nakti atsigert......o gal pasiilgo mamos silumos.... 4u.gif
mambu
QUOTE(Renna @ 2006 12 17, 22:55)
Galėčiau ne patart, o dar labiau pašiurpint lotuliukas.gif
Mano kleckui jau 7 mėn. o jis keliasi kokius 4-5 pienuko atsigert... Skirtumast ik  tas, kad maitinu savo pienuku.... biggrin.gif
Kažkaip jau pripratau ir nebesuku sau galvos doh.gif
*

O as galeciau dar dar labiau pasiurpint,mano pupai pries diena suejo metukai,o ji vis dar keliasi naktimis pavalgyt(taip pat matinu savo pienu) ax.gif
Karatsi keliasi n kartu,kartais kelis.Kartais atsikelia pienuko atsigert,o kartais tiesiog prisiglaust ax.gif
Papildyta:
QUOTE(zaiza66 @ 2006 12 19, 01:29)
manau normalu kad tokio amziaus maziukas keliasi valgyt nakti, kada paauks ir kai jau duosi kosytes pries paskutini maitinima pamaitink sociau gal tada ne taip greit isalks. bet manau normalu, juk kartais mazius nori ne kiek valgyt bet ir atsigert, o pasakyt juk negali.....

beje mano maziukei greit 11 mne bet ir tai kartais atsikeliam uzvalgyt arba atsigert vandenuko
Papildyta:
msnsu nuo to ar sociau maziukas uzvalge, ar nori nakti atsigert......o gal pasiilgo mamos silumos.... 4u.gif
*

Siaip kekvienas mazylis individualus.Pvz.mano kriksto dukrytei jau 2,2m,o ji vis dar keliasi nakti atsigerti.
liseklis
Na mano klackui 11 men vis dar keliames nakti pavalgyt misinuko ax.gif
Cia neseniai vyro puske pasiule toki receptuka kaip atpratint, tai as neislaikiau, man pasirode, kad lengviau atsikelt padaryt to misinuko ir miegot toliau.
Nu parasisiu as ta "recepta" :
tai va viskas paprasta - neduot valgyt blink.gif
Musu reagavo taip:
pirma naktis verke, sliauziojo kol nusikamuoja ir uzsnusta trunpam ir vel tas pats,
antra jau riksmas
trecia davem biski valgyt
poros tokiu naktu uzteko ir dabar ramiai pavalgydinam ir miagam saldziai visi rolleyes.gif
blusė
Sveikos,
o mes savo mazaja kazkaip jau nuo 3 menesio atpratinom naktim keltis...nes nebuvo jokio ritmo- keldavosi belekada. Tada pasiskaiciau dr.Spoko knygoj kad vaikus reikia bandyt atpratint taip- leist prabudus paverkt, nes dazniausiai jie uzmiega ir atsikelia ne valgyt o siaip issibudina, duoti vietoj valgymo atsigerti siek tiek vandens, arba jei vaikuciai draugauja su soske tai bandyti duoti ja. As kokia savaite naktim vis zaizdavau idedinedama soske, maitindavau paskutini kart kokia 22 val. ir jau po keliu sav rezultatas buvo kad po paskutinio maitinimo keldavosi tik 6 ryto thumbup.gif
EGLaite
QUOTE(zaiza66 @ 2006 12 19, 00:29)
manau normalu kad tokio amziaus maziukas keliasi valgyt nakti, kada paauks ir kai jau duosi kosytes pries paskutini maitinima pamaitink sociau gal tada ne taip greit isalks. bet manau normalu, juk kartais mazius nori ne kiek valgyt bet ir atsigert, o pasakyt juk negali...
*

visiskai sutinku su jusu nuomone drinks_cheers.gif ir manau, kad tokio amziaus leliukas turi naktimis valgyti, nebent jau pats atsisakytu,tokiu atveju per prievarta neikisi, bet, kad neduoti jei praso g.gif
mano panelytei 10 men ir dar vis viena karta per nakti keliames pavalgyti ir manau, kad ateis laikas kai pati nebenores smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.