Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kaip atpratinti valgyti naktį?
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų mityba
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
nauja_mamyte
Taigi kiek vaikų, tiek ir situacijų... Mano vaikas kažkur nuo puses metu 1 karta per nakti valgydavo MP, kazkur nuo 9 mėn. pats atsisakė papo visiškai diena tai ir nakti nebereikalavo nei pieno nei arbatu ar vandens. Labai gerai, kai žinai, kad jau užmigęs apie 22-23 val. miegos iki 8-10 ryto.
triule
naktimis valgydavo tik pirmas pora savaiciu 4u.gif
Arsua32
Nuo 4 men. nebevalgydavom naktimis, tik anksti ryte 5.30 pienuka gerdavom 4u.gif Dabar geriam kai pabundam apie 7 val 4u.gif
visagi
naktimis nebevalgydavo gal nuo kiu 4-5men. smile.gif
mammka
QUOTE(visagi @ 2008 02 11, 15:44)
naktimis nebevalgydavo gal nuo kiu 4-5men. smile.gif
*

Mano taip pat mirksiukas.gif
lamur
Labukas mamytems smile.gif Mano vyrukas jau taip pat nevalgydavo nuo 5 menesiu. Eidavo miegoti 21 val. keldavosi 8-9 val., o tada jau laukdavo jo misinuko buteliukas smile.gif
Giegrute
Bijau prisikarksėti, bet va, tik suėjo metai, nuo tos nakties nebesikelia thumbup.gif thumbup.gif Nežinau, čia jau taip ir baigsis staiga naktipiečiavimas, ar tik keletui naktų tingi keltis. Būtų gerai, kad ir atsisveikintumėm su pienu naktiniu biggrin.gif ax.gif
sandrute50
QUOTE(ksiuska22 @ 2008 02 06, 20:50)
mano mazoji naktimis keliasi pastoviai. nevalgo naktimis gal jau nuo metuku, o vat keliasi tai atsigerti, tai ant puoduko ir t.t. buna naktu kai ji miega nesikeldama, bet dazniausiai tai zadina smile.gif
*

o mano maziuke irgi nevalgo naktimtik diena praso papuko o jau noriu atpartinti blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(triule @ 2008 02 09, 14:06)
naktimis valgydavo tik pirmas pora savaiciu 4u.gif
*

o jus pati maitinat krutimi? smile.gif
Akvilexxx
Jaučiu čia mes vyriausi naktiniai valgytojai blush2.gif Atrodo vakare pavalgom košės, bet vis tiek keliamės ir prašom mišinuko, daryk ką nori, jei duodu vandens tai klykia spardos, vos gavus pieno iškart užmiega, iš tikrųjų tai jau nusibodo doh.gif Ir kada gi čia viskas baigsis g.gif
Kukutis7
Mane irgi jau nuvargino tie naktiniai kėlimaisi. Naktį vaikinas keliasi kartais du, kartais tris kartus. Sūneliui tuoj metai, maitinu vis dar pati. Aš jaučiu, kad pienelio jau visai mažai ir jis tikrai atsibunda nevalgyti. Atsibunda, truputį pačiulpia ir miega. Jam valgyt tai jau tikrai nereikia, jis nėra alkanas, bet jam norisi prisiglaust, pajaust artumą. Aš tai suprantu, bet jau taip atsibodo. Ir bjauriausia tai, kad kai jam buvo 2,3 ar 5 mėnesiai jis puikiausiai išmiegodavo visą naktį. Net stebėdavomės. O dabar atsigriebia... Bet naktiniai miego sutrikimai mane mažiau nervintų, jei jis bent dieną gerai miegotų. bet dieną dar blogiau. Miega 1-2 kartus po 3o min. Katastrofa!
Casi
Mes 3 savaites kaip nesikeliam nakti valgyti, kai sukako 1 m ir 4 men. Specialiai vaiko neatpratinau, atsisake pats. Ir nedariau is to jokios problemos, jeigu valge, vadinasi jam reikejo rolleyes.gif
bela
Mano sūnelis naktimis valgyti prašė iki 10 mėnesio. Atprato po truputį pats- pamenu buvo maždaug 8 mėnesių, kai ėmė ir kelias naktis išmiegojo nevalgęs. Apsidžiaugėm su vyru, bet po kelių ramių naktų patrako. Pabandžiau duoti vandenuko - nusprendėm, kad jau porą kartų nereikėjo, tai gali išvis apsieiti be mišinuko. tai kur tau - taip peleisdavo gerklę, kad visi namai skambėdavo. Taip jis klaikinėjo iki 10 mėnesio, o po to ėmė ir atsisakė. thumbup.gif Nors naktimis ir nebevalgome, tačiau ramiomis naktimis pasigirti vistiek negalime - keliamės paskutiniu laiku mažiausiai 3-4 kartus doh.gif
bebehawa
Savo dukryte atpratinau nuo naktinio valgymo kai jai buvo 6menesiai.Savaite buvo didziausi skandalai,keldavosi apie 2-3val.ir reikalaudavo kruties,arbata jai netiko.Bet as issigandau man pasakytu zodziu,kad jei neatpratinsiu dabar tai veliau bus isvis sunku,nes pienas tai maistas ir vaiko skrandis elementariausiai pripranta prie naktinio valgymo.Tad su ja ant ranku tekdavo vaiksciot po pora valandu,laukdavau 4-5val.ryto.Pakentejom savaitike,perejom prie arbatos.
Giegrute
QUOTE(Giegrute @ 2008 02 12, 14:23)
Bijau prisikarksėti, bet va, tik suėjo metai, nuo tos nakties nebesikelia  thumbup.gif  thumbup.gif  Nežinau, čia jau taip ir baigsis staiga naktipiečiavimas, ar tik keletui naktų tingi keltis. Būtų gerai, kad ir atsisveikintumėm su pienu naktiniu biggrin.gif  ax.gif
*

Nu sakau, prisikarksejau. Antra nakti sauniai valgom misinuka.. Nu nieko, nevalgys gi iki 5 metu... Tikiuosi smile.gif
kroska19

O aš tai nustojau maitinti krūtimi 9,5 mėnesių ir nuo tada naktimis nebevalgom, vieną naktį pasikankino, o daugiau ir neprašė...
Paukšte
Ojojoj, aktuali temelė smile.gif
Mums dabar 4 mėnesiai. Nuo 1,5 mėn buvo pradėjęs naktimis nebevalgyti, bet nuo 3 mėnesių vėl padėjo. Valgydavo 2 kartus. Paskutinę savaitę išviso kažkas užėjo doh.gif Pradėjo valgyt kas 2-3 valandas g.gif Nakčiai apie 23-24h duodu košytės, mišinuko (nors šiaip geria MP, tik iš buteliuko), bet po 4 val vis tiek atsibunda (apie 4-5 ryto). O po to jau kas 2 valandas. Paskutines dienas pradėjo pabudinėti ir verkti vos ne kas valandą doh.gif Bet valgyt nenori. Gal dantys jam čia ar koks velnias. O miego oi kaip trūksta. Bandžiau duot arbatytės, tai pageria truputį ir vėl rėkia. Arba žiūri, tipo, mama ką čia duodi smile.gif
Šią naktį 24h pavalgė košės su mišiniu, o atsibudo 1, po to 2h, po to 3h, po to 5 (tada pavalgė), po to 7 ir viskas. Jau žiūriu juokiasi, mane kalbina doh.gif
Pradėjom gerti raminančias mikstūrėles, bet jos kažkaip priešingai suveikė blink.gif
Tikiuos greit susitvarkys...
Bytaute
Maniskiui jau tuoj metai, o vis tiek keliasi maziausiai 1 karta per nakti pieno misinio pagert - gurksteli kelis gurksnius - ir vel ant sono.
Kai jam buvo kokie 9 menesiai, su vyru nusprendeme - uzteks cia naktim keltis, neduokime jam valgyti - na, maksimum vandens/ arbatos duokim.
Kaip Jonas mums uztaise, tai mazai nepasirode - savaite tik istempem, nes abu su vyru be miego, praktiskai likome: vaikis atsikelia, is pradziu duoda pora signalu, kad alkanas; mes nereaguojame. Tada jis taip pradedavo klykti, kad nenuramindavo nei glaudimas pria saves, nei supavimas, nei bucioavimas, zodz... Duodi buteliuka su misiniu, pastveria is ranku, papumpuoja ir numetes buteliuka, pasisuka ant sono, uzmiega...

...mamos, cia- normalu????
g.gif

QUOTE(Kristina D. @ 2008 02 06, 17:04)
Dukra atpratinau 8 mėnesių... Patikėkit tai TIKRAI nėra sunku, tereikia kantrybės ir nusiraminimo ir užsispyrimo. Gerai kad tuo metu gulėjau su ja alergologiniam viena palatoje, tai galėjau tuo užsiimti  ax.gif Netrukdydama kai kam išsimiegoti...

Sunus nuo 2 savaičių pats nesikėlė  ax.gif

O šiaip bet kokiam atpratinimui, sunkiausia pirma diena... Galiu pasakyti tik kuo ilgiau tesit, tuo sunkiau bus atpratinti... Dukra maitinau iki 1,5 metų, sūnų iki 1,1 metukų, tai jis lengvai atprato...
Dukrytės graudžias ašarytes įsikniaubus į pagalvę pamenu, bet tik pirmą dieną  ax.gif

*

Papildyta:
O, bendraminciai - musiskis lyyyyygiai toks pat... Drauge sake, kad jos sunus iki 3 metu kelesi pieno - ir ne po viena karta per nakti!!!
doh.gif

QUOTE(Akvilexxx @ 2008 02 12, 18:29)
Jaučiu čia mes vyriausi naktiniai valgytojai  blush2.gif Atrodo vakare pavalgom košės, bet vis tiek keliamės ir prašom mišinuko, daryk ką nori, jei duodu vandens tai klykia spardos, vos gavus pieno iškart užmiega, iš tikrųjų tai jau nusibodo  doh.gif  Ir kada gi čia viskas baigsis  g.gif
*

saratukas
Maniskis nuo nepilnu metuku, teko nutraukti maitinima ir nustojo naktimis valgyt. Is pradziu keldavosi viena karta atsigerdavo vandenuko, bet po to ir tai nustojo daryti.
Nevesta
QUOTE(Paukšte @ 2008 02 15, 01:04)
Ojojoj, aktuali temelė  smile.gif
Mums dabar 4 mėnesiai. Nuo 1,5 mėn buvo pradėjęs naktimis nebevalgyti, bet nuo 3 mėnesių vėl padėjo. Valgydavo 2 kartus. Paskutinę savaitę išviso kažkas užėjo  doh.gif  Pradėjo valgyt kas 2-3 valandas  g.gif Nakčiai apie 23-24h duodu košytės, mišinuko (nors šiaip geria MP, tik iš buteliuko), bet po 4 val vis tiek atsibunda (apie 4-5 ryto). O po to jau kas 2 valandas. Paskutines dienas pradėjo pabudinėti ir verkti vos ne kas valandą  doh.gif Bet valgyt nenori. Gal dantys jam čia ar koks velnias. O miego oi kaip trūksta. Bandžiau duot arbatytės, tai pageria truputį ir vėl rėkia. Arba žiūri, tipo, mama ką čia duodi smile.gif
Šią naktį 24h pavalgė košės su mišiniu, o atsibudo 1, po to 2h, po to 3h, po to 5 (tada pavalgė), po to 7 ir viskas. Jau žiūriu juokiasi, mane kalbina  doh.gif
Pradėjom gerti raminančias mikstūrėles, bet jos kažkaip priešingai suveikė  blink.gif
Tikiuos greit susitvarkys...
*

gali but,kad jam ta mikstura netinka,uztat ir keliasi daznai..esu girdejus,kad jeigu vaikuciui netinka,tai veikia priesingai..pabandyk neduoti..tas pats ir su arbatom,jeigu vaikiukui netinka,tai vaikelis pasidaro irzlus,daznai keliasi..
Jurgiukste
maniskis jau gal nuo 4men nebevalgo nakti,net nebeprisimenu nuo kada blush2.gif bet jau senokai,o atprato kazkaip savaime thumbup.gif is pradziu dar keldavosi apie 5 valgyt,paskui 6,7,dabar valgo apie 8-9 smile.gif miegoti eina apie 22,valgom misinuka
Paukšte
QUOTE(Nevesta @ 2008 02 17, 12:23)
gali but,kad jam ta mikstura netinka,uztat ir keliasi daznai..esu girdejus,kad jeigu vaikuciui netinka,tai veikia priesingai..pabandyk neduoti..tas pats ir su arbatom,jeigu vaikiukui netinka,tai vaikelis pasidaro irzlus,daznai keliasi..
*

Gali būti, bet jam tas nemiegojimas prasidėjo kai jokių mikstūrėlių negėrė. Tai ne nuo to, turbūt. Bet faktas - pirmą naktį kai daviau visai nemiegojo... Kitom naktim jau nieko, ne kas valandą... smile.gif
linuciuke
na, manau reiktu prieš miegą sočiau pavalgyti, kokios košės, pavalgius šiltu pieneliu užgerti thumb_yello.gif , maniškis jau seniai naktimis nevalgo, o jei ir nubusdavo tai jokiais būdais nakti neduodavau valgyt, geriau pieno pašildyt g.gif bet ir jo mums neprireikdavo.
Paukšte
QUOTE(ugniukas1 @ 2007 04 06, 07:46)
Paskaiciau ir lengviau pasidare. Sianakt kokius 5 kartus keliausi. Keturi menesiai, o valgo kas 2 valandas. Nakti tai visiems tiems naturalaus maitinimo MP salininkams norejau snukius ismalti  gun_smilie.gif (juokauju). Galvojau kai privirsiu kokios manu koses puoda tai miegos man visa nakti kaip didele wink.gif
Ryte, kai kleckiukas nusisypso, vel viskas kitaip atrodo  wub.gif
*

Lygiai tas pats lotuliukas.gif 4,5 mėnesiai, naktį keliasi kas 2 valandas doh.gif O dieną gali ir 4h nevalgęs išbūti.
Kokių tik minčių ir man naktį nekyla... rolleyes.gif O ryta tokia meilė užeina wub.gif
gabe000
dukrytė iki 5 mėnesių išmiegodavo tai po 5, tai po 8 val per naktį, o dabar prasidėjo valgymas kas kokias 2 val - nurašau tai dantims...
letė
Mano kavalierius po antradienį daryto skiepo keliasi kas valandą, tai man jau stogas čiuožia, nes anksčiau buvo tarpai 2-3 valandikės, o dabar jau nebežinau. Jam 6mėn. ir dar nei vieno danties, tai gal čia jie bando kaltis? Mėginau valdiško mišinio duot prieš miegą, nes maniau, kad manojo pieno mažoka, bet jokių geresnių rezultatų schmoll.gif
Ilmeriux
mano irgi keliasi kas 2-3 valandas ir dar kai pavalgo kol uzmigdau doh.gif ypac nakti sunku, o mano drauges irgi menesio laiko vaikiukas ismiega nuo 12 iki 7 ryto tai as jai taip pavydziu, ir aplamai tai mano mergaite labai mazai miega nezinau ar cia normalu g.gif
aureelka
Labutis visoms mamytems,kuriu vaikiukai prastai miega naktim smile.gif .Mano mazylei jau greitai menuo ir jinai ir labai prastai miega nakti.Kai keliasi valgyti bezysdama kartais uzmiega,kai tik paguldau i lovyte praeina kokios 5min pradeda muistytis,kuistis,steneti.Normaliai nekti isvis nemiega buna kad kartais po maitinimo negalima jos uzmigdyt net kelias valandas nemiega ir viskas tai kad dar ramiai guletu tai butu gerai,bet kad turi ja nesioti,kad neverktu ir nesimuistytu .As jau ir nebezinau ka daryt
Ramuliuke
Sveikutės mamytės,

Mano mažylei 6 mėn., bet kuo toliau, tuo dažniau keliasi naktim valgyti g.gif Būdama mėnesio laiko beveik 6 val. naktį išmiegodavo, o dabar keliasi kas dvi tris valandas valgyti. Tik įtariu, kad jai ne tiek valgyti reikia, kiek dėmesio reikia. Valgyti valgo mažai, bet jaučia, kad yra perkeliama pas mus su vyru į lovą. Ar jūs irgi vaikučius laikote savo lovose ar perkeliate pamaitinusios į lovytes?
Ilmeriux
nu nepykit, bet man smagiau pasidaro kai perskaitau, kad ne mano vienos tokia dukra biggrin.gif mes tai perkeliam i lovyte, bet jei labai bliauna tai pasiliekam paryciais pas save smile.gif bet kazin kodel vieni taip ilgai miega, o kiti visai trumpai miega ir kodel mano mazyle is tu kur trumpai miega g.gif biggrin.gif
NAUMIESTIETE
doh.gif
QUOTE(aaistee @ 2008 02 23, 20:33)
nu nepykit, bet man smagiau pasidaro kai perskaitau, kad ne mano vienos tokia dukra  biggrin.gif  mes tai perkeliam i lovyte, bet jei labai bliauna tai pasiliekam paryciais pas save  smile.gif  bet kazin kodel vieni taip ilgai miega, o kiti visai trumpai miega ir kodel mano mazyle is tu kur trumpai miega  g.gif  biggrin.gif
*

Sveikos mielos mamytes 4u.gif Ir man pasidare ant sirdies lengviau ,kai paskaiciau apie jusu nemiegiukus ax.gif O tai zmogus imi ir prisigalvoji ,kad vienas vargsti naktimis biggrin.gif Mano pupuliukui jau greit 5 menesiukai ir keliasi jis ivairiai,neturi jokio grafiko,tiesiog kaip jam sauna i galvele
Adyte
QUOTE(-niekas- @ 2006 06 06, 11:22)
Tokio nustatymo nuo kelinto mėnesio turi išmiegot visa naktį aplamai nėra.Aš savo sūnui jokio režimo nenustatinėju ir dabar.Mums jau 15mėn, gulasi,keliasi,valgo kada jis nori.Vaikas geriausiai jaučiasi kai pats nusistato savo dienotvarkę o mamytė jo ,,klauso,,Mes ir dabar dar keliamės naktį atsigerti vandenuko.Gali pamėginti duoti sotesnę vakariene[jei nebemaitini] gal ilgiau išmiegos.Bet jei vaikas naktį noriai valko vadinasi jam to reikia o jei tik prasibunda,verkia ir nevalgo gal jis nori gerti erba paprasčiausiai jam liūdna. verysad.gif
*

mano suneliui 2,5 men ir jis jau nuo 2 men nebesikelia nakti. kai jis pabusdavo valgyt as jam soske duodavau ir jis per minute uzmogdavo ir atsikeldavo tik ryte. o dabar net visa nakti ismiega net soskes nereikia smile.gif
kaasaandraa

Sveikutės smile.gif mane žinokit labiausiai erzina, kai pažįstanžmos mamos giriasi, jog jų vaikiukai jau išmiega per naktį nuo penkių mėnesių ir man tarsi priekaištauja, jog mano mažiukas( kuriam septyni mėnesiai) vis dar kelias valgyti nakti. Uch, kaip mane erzina tokios kalbos.
Tegu kelias mano mažius nakti pavalgyti- juk negaila. Kai nebenorės nebesikels ir nebevalgys! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
-edita-
mano mazyle jau nuo 2 menesiuko ismiega nuo kokiu 23h iki 6-7 ryto. labai esu tuo patenkinta, nes atsimenu kai keldavosi 2 sykius per nakti... bet va, laukiu kada prades dantukai dygti, manau, kad tada vel prasides bemieges naktys verysad.gif
ragnez
QUOTE(Adyte @ 2008 02 24, 07:50)
mano suneliui 2,5 men ir jis jau nuo 2 men nebesikelia nakti. kai jis pabusdavo valgyt as jam soske duodavau ir jis per minute uzmogdavo ir atsikeldavo tik ryte. o dabar net visa nakti ismiega net soskes nereikia smile.gif
*

o krutimi maitini? g.gif
Zibute
o mums tuoj devyni menesiai ir keliames nakti kartais kas dvi valandas ir pati maitinu, labai retai kada ismiega keturias valandas istisai, tad du kartai keltis per nakti, tikrai nera baisu:)))
Miegaliuke S
QUOTE(kaasaandraa @ 2008 02 24, 13:32)
Sveikutės  smile.gif  mane žinokit labiausiai erzina, kai pažįstanžmos mamos giriasi, jog jų vaikiukai jau išmiega  per naktį nuo penkių mėnesių ir man tarsi priekaištauja, jog mano mažiukas( kuriam septyni mėnesiai) vis dar kelias valgyti nakti. Uch, kaip mane erzina tokios kalbos.
Tegu kelias mano mažius nakti pavalgyti- juk negaila. Kai nebenorės nebesikels ir  nebevalgys! 4u.gif  4u.gif  4u.gif
*

mano panelei 1m vis dar po 3k naktimis valgo i rka galiu padaryti,nieko
ajolka
QUOTE(linuciuke @ 2008 02 22, 02:07)
na, manau reiktu prieš miegą sočiau pavalgyti, kokios košės, pavalgius šiltu pieneliu užgerti  thumb_yello.gif , maniškis jau seniai naktimis nevalgo, o jei ir nubusdavo tai jokiais būdais nakti neduodavau valgyt, geriau pieno pašildyt  g.gif bet ir jo mums neprireikdavo.
*

Sveikos as irgi turiu tokia pat problema.Vakarais pavalgom misinelio nuo 150ml.iki 240ml.bet nakti vistiek apie 2h.nakties pradeda zirzti paduodu vandenuko,ikisu tuti,pamiega 15min.ir vel.na,tada vel vandenuko,o jei dar karta pradeda zirzti,tai jau taip nebezaidziu,ir duodu misinuko.pusiau miegodama isgeria nuo 60iki 180ml.ir be tucio uzmiega,iki kokiu 7h.ryto tada duodu pienuko,vel skirtingai isgeria.Ir nuo 8 iki 9h.tame tarpe atsikelia.per diena valgo mazai,siulau ivairiausiu tyreliu,kosyciu,vaisiu,Kas patinka tai kefyras su bifido bakterijomis,tai per visa diena stikline isgeria,aisku jo duodu ne kiekviena diena.ar juoda duona.Dabar daznai paduodu tokio pat maisto ka mes pasitaisome,ji geriau valgo,o ypac patinka spageciai,juos net ir ant ausu kabinasi mirksiukas.gif Laukiu ir as tos dienos,kada issimiegosiu visa nakti,Tikiuosi ji greitai ateis 4u.gif
kubilina
Sveikos, kadangi cia uzsukau,tai pasidalinsiu ir as savo patirtimi.
Mano mazyliui dabar 1m ir 6mėn. Naktimis pagaliau nebesikelia atsigerti jau kokie du mėnesiai, bet iki tol, tai kokius 3 kartus. Sunkiausia buvo nuo misinuko atpratinti. Vyras jau nejuokais sake, kad ten prideta kokiu nors spacialiu medžiagų, kad vaikai prie mišinio kaip prie narkotiku pripranta blink.gif . Mišinuko daviau iki metukų, paskui karvės pienas. Paskui kazkaip i arbata pavyko iskeisti naktinius valgymus. O retkarčiais vietoj arbatos vandenuko paduodavau. Kol galiausiai tik vandens begaudavo.
Bet matyt tas naktinis valgymas paprastai buna labiau iprotis nei reikalas, todel pradėjus duoti tik vandenį visai net ir nebegeria, nors naktiįnubunda ir užmiega tik gavęs čiulptuką. Vyresnėlį nuo šio įpročio atpratinau tik beveik 2 metuku. Reiks vasara pasirįžti ir su šituo reikalu atsisveikinti. Nes kuo mažiau "daiktu" lovoje - tuo ramesnis miegas visiems!
Sėkmės!
Fifux'e
QUOTE(Giegrute @ 2008 02 06, 09:51)
Sveikos mamos. Mano sūniukui tuoj metukai, bet kasnakt valgo 1, o kartais net 2 kartus. Šiąnakt susinervinau, sakiau nebeduosiu, bet nervai ne guminiai, tai pienas vėl šauniai geriamas buvo. Pasidalinkit patirtim, nuo kada jūsų leliai išmiegodvo nevalgę. Mano mergina, pvz, nuo pusės metukų nevalgydavo, o vat su mažyliu kitokie reikalai...
*

gal tik koki pirma menesi valge naktimis ir tai as cia kazkaip nesupratau,kad ji tik prasibunda paziureti,ar kazkas salia miega.aisku as kaip pirmas kudikiukas,kazkaip to nepagalvojau ir vis valgyt nesdavau doh.gif tik po menesiuko supratau kame reikalas doh.gif musu dukriukui reikejo tik pasitikrinti ar su visais miega lotuliukas.gif
gggiedrex
Mano mazyte jau nuo 1 men nebesikeliu. paskutini karta pamaitinu apie 23 val ir ismiega iki 8 val ryto rolleyes.gif bet cia manau nuo vaikucio priklauso. Kantrybes mamytes
pamaiva-22
QUOTE(denlen26 @ 2007 07 05, 07:27)
Sveikos mamytes!
Gal galetumet pasidalinti savo patirtimi ir ziniomis kaip atpratinti vaika valgyti nakti. Mano sunui dabar 1 metai 4 men. Kiekviena nakti kas 4 val. pradeda zirzti ir nerimauja tol, kol neduosi misinuka. Pusiau megodamas isgeria ir ramiai miega toliau. Po 4 val. vel tas pats  doh.gif  Bandziau siulyti vandens, arbatytes - neima. Musu gydytoja sako, kad tai iprotis ir jau per velu atpratint. Ir viskas, jokiu rekomendaciju, nieko  blink.gif
Gal cia yra mamyciu, kurios irgi susidure su panasia problema ir ja sekmingai issprende. Buciau labai dekinga uz patarimus. smile.gif
*

emiau ir nebedaviau, aisku pavargome, reke ir t.t.,bet atprato. gyd teisi-tai tik iprotis.as atsimenu kaip jai padarydavau pienuko, o ji miegodama vos patraukdavo is puodelio ir lieka pienas lovos gale doh.gif
ssanta
QUOTE(bebehawa @ 2008 02 14, 11:39)
Savo dukryte atpratinau nuo naktinio valgymo kai jai buvo 6menesiai.Savaite buvo didziausi skandalai,keldavosi apie 2-3val.ir reikalaudavo kruties,arbata jai netiko.Bet as issigandau man pasakytu zodziu,kad jei neatpratinsiu dabar tai veliau bus isvis sunku,nes pienas tai maistas ir vaiko skrandis elementariausiai pripranta prie naktinio valgymo.Tad su ja ant ranku tekdavo vaiksciot po pora valandu,laukdavau 4-5val.ryto.Pakentejom savaitike,perejom prie arbatos.
*

tiksliai nepamenu gal nuo o kokių 8mėn kad anksti pradėjom mes jau naktį nevalgom smile.gif
raamke
Keldavom naktį tik ligoninėje, nes liepė kelti ir maitinti kas tris valandas, kad pienas greičiau atsirastų, atsirado tas pienas, fontanais varė, o vaikas nuo sugrįžimo namo visą naktį išmiega. Pati pabusdavau, nes šlapia pasidarydavo doh.gif , bet pienukas susireguliavo, o vaikutis taip ir išmiega visą naktį. pirmą mėnesį nuo 24 iki 6 miegodavo valgydavo kas 3 valandas, nuo dviejų mėnesiukų miega nuo 23 iki 7 ir valgo kas 4 valandas.
lapinuke84
Mano maziukui 11men,keliasi gal 10kartu mano pienuko pagert ir dar vartosi gal 20 kartu, doh.gif ,bet as jau pripratau tai miegoti smile.gif
Haipa
Kiekvienas vaikas zino, kaip jam yra geriau. Mano sunui buvo laikas, kai naktimis valgydavo labai jau daznai...po to atejo laikas, kai naktimis ismiegodavo ramiausiai... Dabar keliuosi 3 arba 4 kartus jo maitinti smile.gif Ir nuo ko tai priklauso?? g.gif
ashiuke
Nuo kiek ismiegoti turi tai tikrai nezinau,bet mano sunelis nuo kokiu 2men ismiega visa nakti...manau cia nuo vaikucio priklauso..
Grigė
Manoji kelios savaites naktim nebevalgo, nebent kelis gurksniukus arbateles atsigeria. Bet... Mamos miegas dėl to neramesnis, nes prabunda kokius 5 kartus nezinia ko... doh.gif Akyciu net neatmerkia, niurzga, tai kol vel uzmiega...
Dianaa
manau pries miega gerai pamaitinti ir issispres visos problemos smile.gif
jur
Musu mazyle jau nuo triju men. nebesikelia nakti valgyti. Jei sociai vakare pavalgo tai kam nakti valgyti iki ryto ir ismiega. Nemanau, kad tas naktinis maitinimas labai sveika, kai vaikas jau didesnis, reikia prie normalaus rezimo pratinti ir nesikels, negi jau 6 val. nakti neismiegos nepavalges netikiu(pvz. nuo 24val. iki 6 ryto)?
Gyvačiukas
Kiek atsimenu,tai nuo 6 mėn išmiegodavo visą naktį
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.