Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Smurkos vyro gimdymo istorija:)
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
Pages: 1, 2
Smurka
Mano vyras buvo priverstas dalyvaut gimdyme, nes as jam taip liepiau. Cia mano tokia principine nuostata - jei dalyvavai darant, dalyvauk ir gimstant. Tai vargselis visus devynis menesius sproginejo is pykcio, keikdamas ta nauja, anot jo, mada, kurios vaikydamiesi visi faluoti veikejai masiskai varo i gimdymo namus. Jis teigia, jog jei jau visais laikais vyrai nebuvo prileidziami prie sios paslapties, tad ir siandien jiems neturetu buti ji atskleista. O kai pasakiau, kad jam dar teks ir virkstele nukirpti, net pamelynavo is pykcio Dar to betruko, kad apie medicina visiskai nenutuokiantys vyrai mediku funkcijas atlikinetu, reke jis. Ir nutare... visom imanomom priemonem nuo sio proceso nusiplauti. Tada man teko ji pagasinti, kad pati atvaziuosiu pas ji i darba per pati saremiu ikarsti ir tada jam ne tik dalyvauti reikes, bet dar ir priimti gimdyma. Jis suprato, kad nejuokauju ir vesliu krumu pasislepti jis vis tik nesuras. Ir sutiko, nors visus devynis menesius negalejo suprasti, ka jis ten veiks. Bet i kursus vaiksciot ir tai suzinot kategoriskai atsisake.

Kodel as reikalavau, kad jis dalyvautu? Pirma vaika didziulese kanciose gimdziau viena. Mane pribloske seseliu-akuseriu, sakyciau, nezmoniskas (svelniai tariant) poziuris i gimdyve. Tai man labai svarbu buvo, kad salia manes stovetu uztarejas, jei to prireiktu. Bet vyras gimdymo metu, kaip pacios zinot, ir daugiau reiksmingu funkciju atlieka.

Ir stai jau atejo ta lemtinga diena. As savo vyrui paskambinau jau is ligonines ir paprasiau, kad jis mestu darbus ir atvaziuotu pas mane. Kai jis atvaziavo, tai as vos is lovos neiskritau ji pamacius . Taigi vyrukas apsirenge paciais puosniausiais rubais, kostiuminem kelnem, baltais marskiniais, tik kaklaraiscio neuzsiriso, nes jis ir siaip jo nemegsta. O kaipgi , jis net nusistebejo pamates mano veido israiska, taigi vaiko gimimas yra svente, uztat jis ir pasipuose.

Toliau viskas vyko, kaip ir iprasta tokiose situacijose. Jis masazavo man nugara, lydejo i tualeta, laike uz rankos, net ir kojas praskestas laike, kai as per skausmus nebesugebejau elgtis taip, kaip reikia.

O galu gale ir virkstele nukirpo. Net ranka nesudrebejo
VaidaI
Nu, tu atkakli mamyte, saunuole, tegu ir jie zino, kaip ta svente buna gimimo, o del tu drabuziu vyro, tai zvengiau..... smile.gif
jievuze
Labai panasi situacija buvo ir mum. Pirma gimdziau viena su klaikiu mediku elgesiu. Viskas baigesi extra operacija ir kudikio reanimavimu. Todel kai vel pastojau, AS nutariau, kad vyras turi but salia. Stipriai nesidraske, bet ir noru netrysko. Kai prasidejo saremiai, atleke namo vezt i ligonine, bet iskviete greitaja, nes man jau buvo ne kas!. Atleke i ligonine per 4 min, staigiai i gimdykla. Paprasiau, kad pabutu per saremius, o per gimdyma gales eiti. Kai daktarui pasakiau, kad noriu kakoti biggrin.gif , vyras pamate, kad daktaras su seselem sukruto, nutare siaust is gimdyklos. Atsistojo, o sesute sako:- sedekit, sedekit, cia jusu vieta. Daugiau jis nepriestaravo, beliko susitaikyt... Visa laika laike mane uz rankos ir sake kad kvepuociau, nes as uzmirsdavau biggrin.gif Kai pagaliau gime mergyte, atsisukau i vyra padekot, o juo skruostu tekejo riebi vyriska asara.
Dabar galiu labai grieztai pasakyt, kad vyras gimdyme yra geriausias nuskausminimas ir nusiraminimas. Jo buvimas man suteike sansa is tikruju pasidziaugt dukros gimimu! Dabar supratau, kad gimdymas gali buti svente. O po visko vyras pasake- ir nieko nematau cia tragisko, labai sauniai pagimdei.
Taip kad busimos mamos - linkiu visoms gimdyt su vyru. O tie paistalai, kad po to vyras nejaucia traukos moteriai yra bredas! Jeigu vyras nejaucia traukos, tai cia ne gimdymas kaltas, o vyro smegenai...
viva
Smurka> na ir prajuokinai!!! biggrin.gif
Jievuze_ tau reikejo i atskira tema savo gimdyma iskelt - gan neblogas buvo! wink.gif
Smurka
laugh.gif laugh.gif laugh.gif Vyras perskaite vakar sia istorija. Sako, kad uztraukiau debesi virs jo galvos pries visa Lietuva laugh.gif laugh.gif laugh.gif .

Nu bet linksmas tas debeselis wink.gif
LIUDAL
O dar sako, kad vyrai - stiprioji lytis ph34r.gif Teisingai, Smurka, i kaulus, i kaulus jiems box.gif
gute
laugh.gif thumbup.gif
Ot tie vyrai, musu tata irgi 9 menesius skleide pamokslus, kad vyras gimdykloj, tai nesamoningas ismyslas, bet sudalyvaves, buvo patenkintas ir sake, kad jauciasi kaip mama wink.gif
ostra
Oi tu ,Smurka,Smurka biggrin.gif Liux istorija!
Aurėja
Dabar dar reikėtų, kad Smurkos vyras pats prisėstų prie kompo ir papasakotų tą pačią istoriją "iš savo varpinės" - man atrodo kad dar ne tiek prisižvengtumėm wink.gif biggrin.gif
vilma Liu

thumbup.gif Daugiau tokiu vyru butu!
Smurka
QUOTE (vilma Liu @ 2004 01 16, 22:25)
thumbup.gif Daugiau tokiu vyru butu!

As tau parodysiu! Ka cia sneki? Tokius vyrus auklet ir auklet reikia.

Va, tokiu bobu kaip as, tai turetu but daugiau rolleyes.gif

Kas kits pagirs, jei ne pati? laugh.gif
MAMA2T&T
nu shmurka tu pavarai!!! geras...
beje, kaip vyro kostiumines kelnes ir balti marskiniai "po sventes" laugh.gif
Smurka
QUOTE (MAMA2T @ 2004 01 17, 04:24)
nu shmurka tu pavarai!!! geras...
beje, kaip vyro kostiumines kelnes ir balti marskiniai "po sventes" laugh.gif

Va sito tai jau as neissiaiskinau. Ko gero skalbe ph34r.gif
Yurgita
thumbup.gif biggrin.gif rolleyes.gif laugh.gif wink.gif
oi geras....
prisijuokiau, saunuole Smurka
Agu
QUOTE (Smurka @ 2003 12 16, 17:01)
Ir stai jau atejo ta lemtinga diena. As savo vyrui paskambinau jau is ligonines ir paprasiau, kad jis mestu darbus ir atvaziuotu pas mane. Kai jis atvaziavo, tai as vos is lovos neiskritau ji pamacius . Taigi vyrukas apsirenge paciais puosniausiais rubais, kostiuminem kelnem, baltais marskiniais, tik kaklaraiscio neuzsiriso, nes jis ir siaip jo nemegsta. O kaipgi , jis net nusistebejo pamates mano veido israiska, taigi vaiko gimimas yra svente, uztat jis ir pasipuose.

laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif clap.gif thumbup.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Natalija
thumbup.gif Geras,kai prisperia visi jie drasus pasidaro.. laugh.gif thumbup.gif
ewa
Smurka, o nebijojai, kad vyras klapt ir guli nuo gimdymo vaizdu g.gif Tada visi daktarai ir akuseres pultu ji gaivelet, o tu gimdai sau viena, a?????
As tai ziauriai bijojau, kad maniskiui taip nenutiktu, nes jis jautrus pas mane wink.gif
Smurka
Tokia minti, kad jis galetu nualpti man gimdant, as buvau ismetus is galvos. Tiesiog neisivaizdavau, jog jam tai galetu nutikti tongue.gif O kas butu jeigu butu, dabar jau po laiko mastyti.
Kokere
Pasipuošus į gimdymą biggrin.gif biggrin.gif
Gera istorija thumbup.gif
Murena
QUOTE (Smurka @ 2004 01 16, 22:51)

clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif
tikrai, tavo komentarai tai tiesiog thumbup.gif
liona
laugh.gif laugh.gif ot kieta smukrka thumbup.gif clap.gif ,as savo viriuka prie minties tokios dar neapstojus apsidraudziau sakau,sutinki sako ne,nu tai sakau ir negausi smileysex.gif ,tai sako niu gerai ir pakeles ranka kaip teisme prisieke laugh.gif
sakiau a nereiks rastiskai parasyt,kad neuzmirstu priesaikos laugh.gif laugh.gif
rasuliukas
SMURKA,tu man patinki,jega thumbup.gif Tikrai esi pikantiska mamyte,kai nurezi ka nors,tai sviesiai-tiesiai clap.gif Tikrai,kad tik tokiu moteriskiu nepritruktu!!!
trola
linksmai papasakota thumbup.gif sedejau ir viena sau juokiaus laugh.gif
VIA
Uch,Tu fainuole thumbup.gif daugiau tokiu moteriskiu kaip tu laugh.gif
Chicony
Kai paskaiciau, tai nustebau - dar ir tokiu vyru yra Lietuvoje! Liuks tas Smurkos vyras! Jeigu butu nenorejes, niekaip nebutum privertus. O jis norejo ir sudalyvavo. Ir ranka nesudrebejo! Saunuolis vyras. O kaip kitaip, nes ir jo zmona nepescia. Nesusidetu su kokiu skuduru laugh.gif
Aushrinė
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Mano vyriškis taip pat dalyvavo gimdyme , kuo aš labai labai džiaugiuosi . Važiuodami į ligoninę šiuo klausimu nieko nebuvom nusprendę , bet viskas vyko taip NEREALIAI greitai , kad jam net nebuvo laiko elgtis kitaip. unsure.gif unsure.gif unsure.gif Mano pačios nėštumas buvo itin komplikuotas ( trečias po dviejų nesėkmingų ) , todėl , kai prasidėjo sąrėmiai , man jie prilygo stebuklui. Ką aš atsimenu iš gimdymo: gal ir skaudėjo , bet man buvo tokia palaima , jog vaikutis jau užgimsta , kad aš nieko nejaučiau. Ir kai mąžąjį padėjo man ant krūtinės , aš patikėjau , kad stebuklų būna.O vyras labai didžiavosi - jis matė tą stebuklą!!!!! Ir nieko nemalonaus , ar nesmagaus.

clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif O dabar mes visi 3 , va tokie laimingi clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
SuperBaba
na faina Smurka tavo vyro gimdymo istorija thumbup.gif clap.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
neraj
nu prisijuokiau thumbup.gif thumbup.gif saunuole Smurka thumbup.gif laugh.gif
cosmute
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif na Tu Smurka saunuole biggrin.gif ,kad aprasei savo istorija!
Juokiausi visa diena prisiminus smile.gif kaip ruosesi Tavo vyrelis gimdymui!Ech,ir is viso,manau,kad Tavo draugems neturetu but liudna drinks_cheers.gif
Juk esi "liksmu"plauciu zmogus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
verdana
Ir mano vyras dalyvavo gimdyme, tiksliau dviejuose. Versti jo man ačiū dievui neprireikė, pats susiprato, kad jo pareiga. Antrą kartą pastojusi jau tikrai žinojau, kad be jo tai net ligoninę nevažiuosiu, nes jau taip bijojau. Dabar, kai supykusi pasakau, kad čia aš vaikus pagimdžiau, kad aš tiek kančių iškenčiau, kad jis nieko nesupranta, tai jis baisiai įsižeidžia ir pradeda man primindinėti, kaip už rankos laikė, kad jam ne mažiau skaudėjop nei man, kad vyrui tai irgi didelis stresas ir t.t.
*ziurkyte*
na ir smaikstuole tu esi. thumbup.gif labai patiko man tavo istorija
Miaška
Tyliai (o kartais truputį garsiai) pavydžiu visoms, kurias gimdant globojo vyrai. Abu vaikus gimdžiau viena, kaip ir Smurka buvau pakraupusi nuo medikų elgesio, bet... Pirmą gimdant vyrų dalyvavimas dar nebuvo madingas, o antras vaikutis buvo tiesiog jo nepageidaujamas.
nneringa
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif šaunuolė thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Emerencija
Kazkaip pagailo man to tavo vyro, console.gif biggrin.gif
Toks uzguitas console.gif
Elenele Raganele
biggrin.gif jega,trumpai ir aiskiai
Šelmė
Geruoju ar bloguoju, svarbu sudalyvavo. Ir tikrai nesigaili manyciau mirksiukas.gif . O pakartot ar nenoretu?
-Diana-
Saunuole smile.gif man savojo ikalbineti nereikejo, jis pats nusprende, kad nori dalyvauti. As kaip tik bandziau atkalbeti, nes jis pas mus adatu ir kraujo bijo, tai as bijojau, kad nenulaptu biggrin.gif
Sekmes augianat 4u.gif
vaiduoklisss
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
*linuska*
Nu tetukai tikra svente buvo,saunuolis thumbup.gif
Smurka
QUOTE(Ievute10 @ 2007 03 29, 13:15)
Geruoju ar bloguoju, svarbu sudalyvavo. Ir tikrai nesigaili manyciau mirksiukas.gif . O pakartot ar nenoretu?
*

Jei ir norėtų, tai su manimi nebepavyks. Išsiskyrėm
*margarita*
Smurka si istorija tokia pat nereali kaip ir visos tavo istorijos smile.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Dovyte
QUOTE(Smurka @ 2004 01 16, 23:51)
*

Visiskai pritariu drinks_cheers.gif
Nereali istorija lotuliukas.gif
Šypsenėlė24
Šaunuolė, atkaklumas daro savo thumbup.gif
kas
QUOTE(Smurka @ 2007 04 04, 09:25)
Jei ir norėtų, tai su manimi nebepavyks. Išsiskyrėm
*

verysad.gif verysad.gif
Smurka
QUOTE(kas @ 2007 07 04, 10:18)
verysad.gif  verysad.gif
*

Nea schmoll.gif

thumbup.gif yess.gif bis.gif nail.gif thumb_yello.gif
happymama
niu bet tu ir saunuole thumbup.gif lotuliukas.gif
cikipiki
OI geras! Zvengiau net susiriesdama - dar karta pasiskaitysiu, jei nestumas uzsitestu per ilgai. Saremiu prasidejimas garantuotas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
*Slapuke*
labai grazu 4u.gif
Gėlėta
thumbup.gif MAMA 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Casual
QUOTE(Smurka @ 2003 12 16, 18:01)
Taigi vyrukas apsirenge paciais puosniausiais rubais, kostiuminem kelnem, baltais marskiniais,
*

linksma istorija ir labai fainuolis tetis bigsmile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.