Mano vyras buvo priverstas dalyvaut gimdyme, nes as jam taip liepiau. Cia mano tokia principine nuostata - jei dalyvavai darant, dalyvauk ir gimstant. Tai vargselis visus devynis menesius sproginejo is pykcio, keikdamas ta nauja, anot jo, mada, kurios vaikydamiesi visi faluoti veikejai masiskai varo i gimdymo namus. Jis teigia, jog jei jau visais laikais vyrai nebuvo prileidziami prie sios paslapties, tad ir siandien jiems neturetu buti ji atskleista. O kai pasakiau, kad jam dar teks ir virkstele nukirpti, net pamelynavo is pykcio Dar to betruko, kad apie medicina visiskai nenutuokiantys vyrai mediku funkcijas atlikinetu, reke jis. Ir nutare... visom imanomom priemonem nuo sio proceso nusiplauti. Tada man teko ji pagasinti, kad pati atvaziuosiu pas ji i darba per pati saremiu ikarsti ir tada jam ne tik dalyvauti reikes, bet dar ir priimti gimdyma. Jis suprato, kad nejuokauju ir vesliu krumu pasislepti jis vis tik nesuras. Ir sutiko, nors visus devynis menesius negalejo suprasti, ka jis ten veiks. Bet i kursus vaiksciot ir tai suzinot kategoriskai atsisake.
Kodel as reikalavau, kad jis dalyvautu? Pirma vaika didziulese kanciose gimdziau viena. Mane pribloske seseliu-akuseriu, sakyciau, nezmoniskas (svelniai tariant) poziuris i gimdyve. Tai man labai svarbu buvo, kad salia manes stovetu uztarejas, jei to prireiktu. Bet vyras gimdymo metu, kaip pacios zinot, ir daugiau reiksmingu funkciju atlieka.
Ir stai jau atejo ta lemtinga diena. As savo vyrui paskambinau jau is ligonines ir paprasiau, kad jis mestu darbus ir atvaziuotu pas mane. Kai jis atvaziavo, tai as vos is lovos neiskritau ji pamacius . Taigi vyrukas apsirenge paciais puosniausiais rubais, kostiuminem kelnem, baltais marskiniais, tik kaklaraiscio neuzsiriso, nes jis ir siaip jo nemegsta. O kaipgi , jis net nusistebejo pamates mano veido israiska, taigi vaiko gimimas yra svente, uztat jis ir pasipuose.
Toliau viskas vyko, kaip ir iprasta tokiose situacijose. Jis masazavo man nugara, lydejo i tualeta, laike uz rankos, net ir kojas praskestas laike, kai as per skausmus nebesugebejau elgtis taip, kaip reikia.
O galu gale ir virkstele nukirpo. Net ranka nesudrebejo
Nu, tu atkakli mamyte, saunuole, tegu ir jie zino, kaip ta svente buna gimimo, o del tu drabuziu vyro, tai zvengiau.....
jievuze
2003 12 16, 17:22
Labai panasi situacija buvo ir mum. Pirma gimdziau viena su klaikiu mediku elgesiu. Viskas baigesi extra operacija ir kudikio reanimavimu. Todel kai vel pastojau, AS nutariau, kad vyras turi but salia. Stipriai nesidraske, bet ir noru netrysko. Kai prasidejo saremiai, atleke namo vezt i ligonine, bet iskviete greitaja, nes man jau buvo ne kas!. Atleke i ligonine per 4 min, staigiai i gimdykla. Paprasiau, kad pabutu per saremius, o per gimdyma gales eiti. Kai daktarui pasakiau, kad noriu kakoti  , vyras pamate, kad daktaras su seselem sukruto, nutare siaust is gimdyklos. Atsistojo, o sesute sako:- sedekit, sedekit, cia jusu vieta. Daugiau jis nepriestaravo, beliko susitaikyt... Visa laika laike mane uz rankos ir sake kad kvepuociau, nes as uzmirsdavau  Kai pagaliau gime mergyte, atsisukau i vyra padekot, o juo skruostu tekejo riebi vyriska asara. Dabar galiu labai grieztai pasakyt, kad vyras gimdyme yra geriausias nuskausminimas ir nusiraminimas. Jo buvimas man suteike sansa is tikruju pasidziaugt dukros gimimu! Dabar supratau, kad gimdymas gali buti svente. O po visko vyras pasake- ir nieko nematau cia tragisko, labai sauniai pagimdei. Taip kad busimos mamos - linkiu visoms gimdyt su vyru. O tie paistalai, kad po to vyras nejaucia traukos moteriai yra bredas! Jeigu vyras nejaucia traukos, tai cia ne gimdymas kaltas, o vyro smegenai...
Smurka> na ir prajuokinai!!! Jievuze_ tau reikejo i atskira tema savo gimdyma iskelt - gan neblogas buvo!
O dar sako, kad vyrai - stiprioji lytis Teisingai, Smurka, i kaulus, i kaulus jiems
Oi tu ,Smurka,Smurka  Liux istorija!
Dabar dar reikėtų, kad Smurkos vyras pats prisėstų prie kompo ir papasakotų tą pačią istoriją "iš savo varpinės" - man atrodo kad dar ne tiek prisižvengtumėm
vilma Liu
2004 01 16, 22:25
 Daugiau tokiu vyru butu!
| QUOTE (vilma Liu @ 2004 01 16, 22:25) | Daugiau tokiu vyru butu! |
As tau parodysiu! Ka cia sneki? Tokius vyrus auklet ir auklet reikia. Va, tokiu bobu kaip as, tai turetu but daugiau Kas kits pagirs, jei ne pati?
MAMA2T&T
2004 01 17, 04:24
nu shmurka tu pavarai!!! geras... beje, kaip vyro kostiumines kelnes ir balti marskiniai "po sventes"
| QUOTE (MAMA2T @ 2004 01 17, 04:24) | nu shmurka tu pavarai!!! geras... beje, kaip vyro kostiumines kelnes ir balti marskiniai "po sventes" |
Va sito tai jau as neissiaiskinau. Ko gero skalbe
Yurgita
2004 02 06, 11:41
| QUOTE (Smurka @ 2003 12 16, 17:01) | Ir stai jau atejo ta lemtinga diena. As savo vyrui paskambinau jau is ligonines ir paprasiau, kad jis mestu darbus ir atvaziuotu pas mane. Kai jis atvaziavo, tai as vos is lovos neiskritau ji pamacius . Taigi vyrukas apsirenge paciais puosniausiais rubais, kostiuminem kelnem, baltais marskiniais, tik kaklaraiscio neuzsiriso, nes jis ir siaip jo nemegsta. O kaipgi , jis net nusistebejo pamates mano veido israiska, taigi vaiko gimimas yra svente, uztat jis ir pasipuose.
|
Natalija
2004 04 01, 22:22
Smurka, o nebijojai, kad vyras klapt ir guli nuo gimdymo vaizdu  Tada visi daktarai ir akuseres pultu ji gaivelet, o tu gimdai sau viena, a????? As tai ziauriai bijojau, kad maniskiui taip nenutiktu, nes jis jautrus pas mane
Tokia minti, kad jis galetu nualpti man gimdant, as buvau ismetus is galvos. Tiesiog neisivaizdavau, jog jam tai galetu nutikti  O kas butu jeigu butu, dabar jau po laiko mastyti.
Pasipuošus į gimdymą Gera istorija
| QUOTE (Smurka @ 2004 01 16, 22:51) | Va, tokiu bobu kaip as, tai turetu but daugiau
|
rasuliukas
2004 04 08, 01:25
SMURKA,tu man patinki,jega  Tikrai esi pikantiska mamyte,kai nurezi ka nors,tai sviesiai-tiesiai  Tikrai,kad tik tokiu moteriskiu nepritruktu!!!
linksmai papasakota  sedejau ir viena sau juokiaus
Uch,Tu fainuole  daugiau tokiu moteriskiu kaip tu
Chicony
2004 05 20, 21:42
Kai paskaiciau, tai nustebau - dar ir tokiu vyru yra Lietuvoje! Liuks tas Smurkos vyras! Jeigu butu nenorejes, niekaip nebutum privertus. O jis norejo ir sudalyvavo. Ir ranka nesudrebejo! Saunuolis vyras. O kaip kitaip, nes ir jo zmona nepescia. Nesusidetu su kokiu skuduru
Aushrinė
2004 05 21, 10:36
 Mano vyriškis taip pat dalyvavo gimdyme , kuo aš labai labai džiaugiuosi . Važiuodami į ligoninę šiuo klausimu nieko nebuvom nusprendę , bet viskas vyko taip NEREALIAI greitai , kad jam net nebuvo laiko elgtis kitaip.  Mano pačios nėštumas buvo itin komplikuotas ( trečias po dviejų nesėkmingų ) , todėl , kai prasidėjo sąrėmiai , man jie prilygo stebuklui. Ką aš atsimenu iš gimdymo: gal ir skaudėjo , bet man buvo tokia palaima , jog vaikutis jau užgimsta , kad aš nieko nejaučiau. Ir kai mąžąjį padėjo man ant krūtinės , aš patikėjau , kad stebuklų būna.O vyras labai didžiavosi - jis matė tą stebuklą!!!!! Ir nieko nemalonaus , ar nesmagaus.  O dabar mes visi 3 , va tokie laimingi
SuperBaba
2004 05 21, 15:43
cosmute
2005 04 08, 12:48
verdana
2005 04 08, 14:12
Ir mano vyras dalyvavo gimdyme, tiksliau dviejuose. Versti jo man ačiū dievui neprireikė, pats susiprato, kad jo pareiga. Antrą kartą pastojusi jau tikrai žinojau, kad be jo tai net ligoninę nevažiuosiu, nes jau taip bijojau. Dabar, kai supykusi pasakau, kad čia aš vaikus pagimdžiau, kad aš tiek kančių iškenčiau, kad jis nieko nesupranta, tai jis baisiai įsižeidžia ir pradeda man primindinėti, kaip už rankos laikė, kad jam ne mažiau skaudėjop nei man, kad vyrui tai irgi didelis stresas ir t.t.
*ziurkyte*
2005 04 08, 16:07
na ir smaikstuole tu esi.  labai patiko man tavo istorija
Tyliai (o kartais truputį garsiai) pavydžiu visoms, kurias gimdant globojo vyrai. Abu vaikus gimdžiau viena, kaip ir Smurka buvau pakraupusi nuo medikų elgesio, bet... Pirmą gimdant vyrų dalyvavimas dar nebuvo madingas, o antras vaikutis buvo tiesiog jo nepageidaujamas.
nneringa
2005 04 22, 11:12
Emerencija
2007 03 28, 22:42
Kazkaip pagailo man to tavo vyro, Toks uzguitas
Elenele Raganele
2007 03 28, 23:41
 jega,trumpai ir aiskiai
Geruoju ar bloguoju, svarbu sudalyvavo. Ir tikrai nesigaili manyciau  . O pakartot ar nenoretu?
-Diana-
2007 04 01, 16:44
Saunuole  man savojo ikalbineti nereikejo, jis pats nusprende, kad nori dalyvauti. As kaip tik bandziau atkalbeti, nes jis pas mus adatu ir kraujo bijo, tai as bijojau, kad nenulaptu  Sekmes augianat
vaiduoklisss
2007 04 01, 17:32
*linuska*
2007 04 01, 20:37
Nu tetukai tikra svente buvo,saunuolis
QUOTE(Ievute10 @ 2007 03 29, 13:15) Geruoju ar bloguoju, svarbu sudalyvavo. Ir tikrai nesigaili manyciau  . O pakartot ar nenoretu? Jei ir norėtų, tai su manimi nebepavyks. Išsiskyrėm
*margarita*
2007 04 06, 22:47
QUOTE(Smurka @ 2004 01 16, 23:51) Va, tokiu bobu kaip as, tai turetu but daugiau Visiskai pritariu Nereali istorija
Šypsenėlė24
2007 07 02, 23:22
Šaunuolė, atkaklumas daro savo
QUOTE(Smurka @ 2007 04 04, 09:25) Jei ir norėtų, tai su manimi nebepavyks. Išsiskyrėm
happymama
2007 07 18, 12:19
niu bet tu ir saunuole
cikipiki
2007 10 22, 17:31
*Slapuke*
2007 10 23, 12:47
labai grazu
QUOTE(Smurka @ 2003 12 16, 18:01) Taigi vyrukas apsirenge paciais puosniausiais rubais, kostiuminem kelnem, baltais marskiniais, linksma istorija ir labai fainuolis tetis
|
|