Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Šokių pamokos Kaune
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Sportas
Pages: 1, 2, 3, 4
geltonplauke
Mane irgi domintu individualios sokiu pamokos. Gal yra zinanciu kas tuo uzsiima ir galetu kokius kontaktus parasyti? Gal lankancios sokiu studijas pasiteirautumete treneriu? Aciu 4u.gif
ElenaR
Bet kaip suprantu šiais metas jau pavelavom, nes grupės buvo renkamos rugsėjo mėn. Įdomu ar po Naujų metų bus naujos grupės?
Iceland
QUOTE(ElenaR @ 2010 12 15, 17:50)
Bet kaip suprantu šiais metas jau pavelavom, nes grupės buvo renkamos rugsėjo mėn. Įdomu ar po Naujų metų bus naujos grupės?
*

Nemanau, kad pavėlavot - dauguma klubų renka naujas grupes ir po naujų metų bigsmile.gif Tiesiog pasidomėkite.
popelka
Visus savo balsus atiduodu šokių klubui "Santaka". 4u.gif first.gif
Irgi ilgai galvojau ir rinkausi kur eit šokt. ax.gif Santaka organizuoja šokius poroms, moko šokti klasikinių šokių tokių kaip Vienos valsas, Lėtas (angliškas) valsas, kvikstepas, tango, rokenrolas, lotynų Amerikos šokių kaip rumba, čia čia čia, samba, salsa, džaivas, vėlesniuose lygiuose dar prisideda pasadoblis, fokstrotas. Yra ir linijinių šokių grupės (galima šokti be poros) "Solo Latino", į kurias renkasi daugiausia merginos - čia mokoma Lotynų Amerikos šokių.
Šokiai poroms man kainuoja 140 Lt už du mėnesius, šokant du kartus per savaitę.
Šokti moko Brikmanių šeima, deja labai gaila kad jau nebėra vadovės Rūtos Brikmanės verysad.gif bet likusi komanda tęsia darbą. Visada prisimenu vyraujančią šiltą atmosferą šiame klube, rolleyes.gif labai patinka jų organizuojamos vakaronės kurių būna kokios keturios - viena rudenį, penktadienio vakare dažniausiai su gyva muzika, kita prieš pat Kalėdas, į kurią dauguma dalyvių ateina su kaukėmis ir karnavaliniais kostiumais, paskui išrenkama ir apdovanojama geriausia kaukė biggrin.gif , kita vakaronė būna kažkur vasario - kovo mėneį, o dar kita link sezono pabaigos apie gegužę. Šiap labai faina kad į tas vakarones susirenka visų lygių šokėjai, ir čia kaip ir tikslas būna tiesiog smagiai pasišokt, įtvirtint tai ką išmokom ir kartu galbūt užmegsti naujų pažinčių, draugysčių. mirksiukas.gif
Čia smulkiau http://www.pasokime.lt/sokiu-kursai Nu žodžiu, aš už Santaką. thumbup.gif
Va, pavariau reklamos. lotuliukas.gif
Sagittarius
QUOTE(popelka @ 2011 03 08, 14:53)

Šokti moko Brikmanių šeima, deja labai gaila kad jau nebėra vadovės Rūtos Brikmanės verysad.gif

o kur vadovė?
Anglis
sveikos, mergaites 4u.gif

pradejau lankyt linijinius sokius smile.gif

emociju daug, bet realius komentarus parasysiu veliau smile.gif
Iceland
QUOTE(Anglis @ 2011 03 13, 22:26)
sveikos, mergaites  4u.gif

*

Domina žinoma ir kur? bigsmile.gif
Anglis
QUOTE(Iceland @ 2011 03 14, 20:42)
Domina žinoma ir kur?  bigsmile.gif
*

Kaune, Danza M klube
iga
O aš lankau Šokio populiarinimo centre www.sokis.lt
Anksčiau lankiau kitur, tai nėra ką lyginti. Lankiau linijinius, dabar lankau solo Latino. Labai faini vadovai ax.gif , aplinka, važinėjame į renginius, kasmet į Palangą, buvome Rygoje. Kiekvienais metais vyksta renginiai su pasirodymais įvairiuose miestuose su atlikėjais ( Neo, Neda, E. Sipavičius, Mino ir tt.) - Kaune, Kėdainiuose, Tauragėje, Panevėžyje, Kretingoje. Kovo 26d. važiuosime į Panevėžį į pramogų centrą thumbup.gif .
Yra poriniai šolia, jaunimui gatvės įokiai, lindypoho užsiėmimai, kiek mačiau labai daug norinčių į linfyhopą.
Siūlau prisijungti mirksiukas.gif
Aš lankau centre Donelaičio g., bet yra dar Rasos gimanzijoje, Kalniečiuose pas vadovę Džinetą užsiėmimai. Žianu tą vadovę, ji labai thumbup.gif , visada linksma, su jumoru, gerą atmosferą sukurianti.
Anglis
QUOTE(Anglis @ 2011 03 13, 22:26)
sveikos, mergaites  4u.gif

*

taigi menesis jaui pabaiga, o sokiu liga siame klube nesusirgau..
priesingai.. likau nustebusi kaip vadovai nesistengia del savo klientu, yra labai abejingi..
vienu zodziu - nepatiko man tam klube..
bet sokti noriu smile.gif ieskosiu kito klubo smile.gif
shimuona
Sveikos merginos:)
reikia jusu pagalbos, gal zinote kas Kaune individualiai moko sokti vestuvini valsa arba padeda paruosti visa kompozicija?:)Didelis aciu 4u.gif
Anglis
QUOTE(shimuona @ 2011 05 02, 16:57)
Sveikos merginos:)
reikia jusu pagalbos, gal zinote kas Kaune individualiai moko sokti vestuvini valsa arba padeda paruosti visa kompozicija?:)Didelis aciu 4u.gif
*

manau, kad daugelyje sokiu klubu.. tereikia tik susitart..
*tigriukas*
Sveikos mergaiciukes 4u.gif
Pradejau sokti stai cia http://www.pasokime.lt kol kas esu patenkinta, bet tik, kad labai jauciuosi keistai, nes esu nesokusi ax.gif reik gerai padirbeti, kad gautusi zingsneliai, kad judesiai butu elegantiski, plaukiantys blush2.gif nes dabar tai kaip kokia medine. Bet lankau pradedanciuju grupe, tai manau nesu tokia viena blush2.gif
Anglis
QUOTE(*tigriukas* @ 2011 09 08, 15:33)
Sveikos mergaiciukes  4u.gif
Pradejau sokti stai cia http://www.pasokime.lt  kol kas esu patenkinta, bet tik, kad labai jauciuosi keistai, nes esu nesokusi  ax.gif reik gerai padirbeti, kad gautusi zingsneliai, kad judesiai butu elegantiski, plaukiantys  blush2.gif  nes dabar tai kaip kokia medine. Bet lankau pradedanciuju grupe, tai manau nesu tokia viena  blush2.gif
*

viskas ateis su laiku smile.gif

svarbiausia, kad butu smagu sokti ir gera atmosfera smile.gif
*tigriukas*
QUOTE(Anglis @ 2011 09 27, 17:40)
viskas ateis su laiku smile.gif

svarbiausia, kad butu smagu sokti ir gera atmosfera smile.gif
*

visi taip sako ax.gif
bet ziurint i aplinkinius sokancius atrodo, kad jiems gaunasi kur kas geriau blush2.gif verysad.gif man kojos vis dar nelinksta...

atmosfera puiki, merginos irgi draugiskos visos thumbup.gif tik va vienas minusas man ten yra blush2.gif, kad nera normaliai kur persirengti...
mani
Man tai patinka Panemunėj kur vyksta šokiai. Ir vadovė miela ir smagu būna biggrin.gif
serpent
Sveikos šokėjos 4u.gif ,
atsiprašau, kad patingėjau perskaityti visą temą, bet kai kur jau tiesiog manau informacija pasenusi, kai kurių šokių studijų jau nebėra, tai gal kas nors pasidalintų dabartine situacija, kur mokotės šokti porose Kaune?..norim su būsimu vyru pramokti šokti, kad nesėdėtume visada tik už stalo, bet pagaliau išdrįstume išeiti ir į šokių aikštelę. Pradžiai manau reikėtų pramokti lotynų amerikos šokių, vėliau gal netgi lindyhopą, tango ir t.t. bet svarbiausia dabar susirasti kur lankyti ir padaryti tą pirmąjį žingsnį šokio link blush2.gif
Taigi rekomenduokite kažką Kaune, kur geri, supratingi ir draugiški treneriai ir gerai išmokina šokti porose (mano manymu porą išmokinti daug sunkiau nei vieną žmogų, kadangi pora turi susiderinti, vienas geriau jaučia ritmą, kitas blogiau ir t.t., todėl supratingumas svarbiausia trenerių savybė smile.gif ).
Anglis
QUOTE(mani @ 2011 09 29, 21:07)
Man tai patinka Panemunėj kur vyksta šokiai. Ir vadovė miela ir smagu būna  biggrin.gif
*

kur cia vyksta tie sokiai?
tu.man.pasakyk
labas,gal kas galetu parekomenduoti kokius sokius nebrangius netoli teo?
*tigriukas*
QUOTE(mani @ 2011 09 29, 21:07)
Man tai patinka Panemunėj kur vyksta šokiai. Ir vadovė miela ir smagu būna  biggrin.gif
*

Aha, ir man smalsu pasidare kur tie sokiai ten vyksta g.gif prasom placiau parasyti mirksiukas.gif

QUOTE(Anglis @ 2011 10 17, 14:03)
kur cia vyksta tie sokiai?
*

drinks_cheers.gif
mani
QUOTE(*tigriukas* @ 2011 10 18, 10:40)
Aha, ir man smalsu pasidare kur tie sokiai ten vyksta g.gif prasom placiau parasyti  mirksiukas.gif
drinks_cheers.gif
*

Panemunes pradinej mokykloj vakarais buna apie 7h. priklauso kelintadieni uzsiemimai. Mes jau nebesokam, bet kadanors vel butu neblogai prisiruosti biggrin.gif
Jei domintu, tai galiu kontaktus i az parasyt vadoves.
Anglis
QUOTE(mani @ 2011 10 21, 21:11)
Panemunes pradinej mokykloj vakarais buna apie 7h. priklauso kelintadieni uzsiemimai. Mes jau nebesokam, bet kadanors vel butu neblogai prisiruosti  biggrin.gif
Jei domintu, tai galiu kontaktus i az parasyt vadoves.
*

Papasakok placiau smile.gif
kas per sokiai?
kiek kainuoja? smile.gif
mani
QUOTE(Anglis @ 2011 10 24, 23:52)
Papasakok placiau smile.gif
kas per sokiai?
kiek kainuoja? smile.gif
*

Pramoginiai: Tango, Valsas, Rumba, Samba ir kiti to pobudzio biggrin.gif ir dar treniruotes linijiniu sokiu budavo, tai moterys tik eidavo
O kaina tai kiek prisimenu ar 15 ar 20 lt pamoka. bet gal jau ir pasikeite g.gif
*tigriukas*
QUOTE(mani @ 2011 10 25, 08:40)
dar treniruotes linijiniu sokiu budavo, tai moterys tik eidavo
O kaina tai kiek prisimenu ar 15 ar 20 lt pamoka. bet gal jau ir pasikeite  g.gif

man labiau tiktu, ir patiktu linijiniai ax.gif
viena pamoka g.gif brangoka manau blush2.gif
Anglis
QUOTE(*tigriukas* @ 2011 10 25, 09:35)
man labiau tiktu, ir patiktu linijiniai  ax.gif
viena pamoka g.gif brangoka  manau blush2.gif
*

nelabai pigiau rasit.. g.gif
*tigriukas*
QUOTE(Anglis @ 2011 11 08, 20:50)
nelabai pigiau rasit..  g.gif
*

http://www.pasokime.lt
cia kainuoja 80 lt. men. ir i savaite du kartai, tai gaunasi pigiau blush2.gif
Anglis
QUOTE(*tigriukas* @ 2011 11 09, 09:12)
http://www.pasokime.lt
cia kainuoja 80 lt. men. ir i savaite du kartai, tai gaunasi pigiau  blush2.gif
*

o tai super thumbup.gif
*tigriukas*
na jo, bet norejau arciau namu ax.gif bet tada gaunasi brangiau
Anglis
QUOTE(*tigriukas* @ 2011 11 09, 11:17)
na jo, bet norejau arciau namu  ax.gif bet tada gaunasi brangiau
*

nevisada gaunasi sutaupyt..
baleto pamokos
Sveikos smile.gif

As norėjau pasiūlyti pabandyti lankyti ir baleto pamokas kaune smile.gif pamoka susideda iš pratimų prie atramų ir viduryje, bei šuoliukų ir sukinių. Dirba visi kūno raumenys, ypač kojų ir labai lavinama laikysena. Lanko net suaugusieji, kurie anksčiau niekad gyvenime nešoko. Pamokos vyksta 2k per savaite šilainiuose. Gal atsiras norinčių pabandyti ir tokius šokius.
Tic-Tac
Norejau pasiteirauti kur Kaune, gal zinote vyksta pamokos linijiniu sokiu, pradedantiesiems, silainiuose?

Aciu uz atsakyma
simute
Sveikos,
mes su vyru jau antrus metus lankom šokius Šokių Akademijoje. Esam labai patenkinti. Tą valandą, kai šoki užmiršti visas dienos problemas.
Labai smagi atmosfera kolektyve. Dažnai rengiami įv. renginiai, vakarėliai.

Žinau, kad šiuo metu renkamos naujos grupės Solo Latino (linijiniai šokiai) ir porų.
Daugiau informacijos: http://www.sokiuakademija.lt/.
Pamokos vyksta Kauno technikos kolegijoje.
serpent
QUOTE(simute @ 2012 02 01, 13:54)
Sveikos,
mes su vyru jau antrus metus lankom šokius Šokių Akademijoje. Esam labai patenkinti. Tą valandą, kai šoki užmiršti visas dienos problemas.
Labai smagi atmosfera kolektyve. Dažnai rengiami įv. renginiai, vakarėliai.

Žinau, kad šiuo metu renkamos naujos grupės Solo Latino (linijiniai šokiai) ir porų.
Daugiau informacijos: http://www.sokiuakademija.lt/.
Pamokos vyksta Kauno technikos kolegijoje.
*

Kaip smagu, kad parašėt, nes aš kaip tik labai intensyviai masčiau pas juos nueiti "apsižiūrėti", nes labiausiai patraukė (dėl šokių įvairovės ir pan.). smile.gif o dabar dar kai geras atsiliepimas, manau pasiryšiu rimtai ir galų gale nuvažiuosiu artimiausiu metu.
simute
Tuomet paskubėkit. Kaip matėt tinklapyje, porų pirmoji pamoka šiandien, bet galima dar prisijungti ir kitą trečiadienį. O Solo prasideda nuo vasario 06 mirksiukas.gif
Sėkmės šokant 4u.gif
latvija
„BALLARE“- šokių studija Kaune, kviečia vaikus, jaunimą ir moteris linksmai praleisti laiką.

ŠOKIO AEROBIKA - šokame taip įvairiai, nuo "laukinių" afro, airiškų šokių iki tamperamentingos zumbos, regetono, kubietiškos salsos, pereinant ir prie plastiško, grakštaus modernaus šokio.

LADY DANCE - tai šiuolaikiniai, go go/show dance stiliaus šokiai merginoms nuo 14-30m. Dalyvaujama pasirodymuose, naktiniuose klubuose.

SOLO LATINO - Samba, Cha-cha, Rumba, Džaivas, Salsa...suteiks galimybę tapti dar moteriškesnėmis bei judėti dar elegantiškiau!

COLIUKĖ – „žaidžiame baletą“- vaikams 4-6 m. siūlome žaismingas baleto pamokėles, kurios reikalingos taisyklingai vaikų laikysenai.

MERGVAKARIS/GIMTADIENIS – strip plastikos ar reggaeton stiliaus šokio pamoka kartu su fotosesija!

Šokių studija "Ballare" kviečia prisijungti, nes nepabandęs – nesuprasi!
Angel_a
Sveikos!!!

Labai uzsinorejau pradeti lankyti linijinius sokius, taciau niekur nerandu, kad sudarinetu nauja grupe! Gal kartais zinot, kur galeciau prisijungt blush2.gif
simute
Į linijinius šokius kur galima būtų prisijungti, tai nežinau, bet aš pradėjau lankyti Zumbą. Galima prisijungti bet kada. Manau, kad prieš vasarą kaip tik tinka šios treniruotės. Labai smagi muzika, išprakaituoji visa, pasportuoji. Reikia pasiruošt pliažo sezonui thumbup.gif
Aš lankau Šokių Akademijoj - www.sokiuakademija.lt
4mamyte
QUOTE(baleto pamokos @ 2011 12 29, 15:29)
Sveikos smile.gif

As norėjau pasiūlyti pabandyti lankyti ir baleto pamokas kaune smile.gif pamoka susideda iš pratimų prie atramų ir viduryje, bei šuoliukų ir sukinių. Dirba visi kūno raumenys, ypač kojų ir labai lavinama laikysena. Lanko net suaugusieji, kurie anksčiau niekad gyvenime nešoko.  Pamokos vyksta 2k per savaite šilainiuose. Gal atsiras norinčių pabandyti ir tokius šokius.
*

kaip idomu.o kio amziaus vyriausias mokinys?bijau,kad atrodyciau kaip teta tarp kitu
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.