Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Šokių pamokos Kaune
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Sportas
Pages: 1, 2, 3, 4
latve
Sveikos! smile.gif

as irgi galvoju kur cia pasisokus ax.gif

ir radau stai toki varianta: http://www.megusta.lt/, yra grupes vyresniems..

gal kas nors ka nors esate girdeje, o gal lankotes? idomu ar ten tu vyresniu prisirenka?
biggrin.gif
exel
sveikutes 4u.gif

Kaune, silainiuose Milikoniu mokykloje pirmadieni ir treciadieni nuo 20val vyskta suaugusiu sokiu pamokos, gal kas susigundys?
faina butu jei kas prisijungtu 4u.gif nes mes su vyru vieni vaikstom ir tas mokytojui nelabai patinka.. bet vis dar mokina blush2.gif
tai jei prisijungtu daugiau-butu ir mums smagiau ir mokytojui! wink.gif

mokina sokti ivairius sokius.. galite patys paprasyti kokio sokio norite ismokti..
pamirsau mokytojo pavrde tik, bet jei kam idomu parasykite-pavarde suzinosiu wink.gif
Rylinga
QUOTE(chica @ 2007 04 20, 16:07)
sveikutes  4u.gif

Kaune, silainiuose Milikoniu mokykloje pirmadieni ir treciadieni nuo 20val vyskta suaugusiu sokiu pamokos, gal kas susigundys?
faina butu jei kas prisijungtu  4u.gif nes mes su vyru vieni vaikstom ir tas mokytojui nelabai patinka.. bet vis dar mokina  blush2.gif

mokina sokti ivairius sokius.. galite patys paprasyti kokio sokio norite ismokti..
pamirsau mokytojo pavrde tik, bet jei kam idomu parasykite-pavarde suzinosiu wink.gif
*

Oi, kaip norėčiau, tik, kad mano vyras stubrys apie jokius šokius nenori net pagalvoti schmoll.gif
Sakė,- tu jei nori gali partnerį susirasti ir šokti su juo, bet manęs su savo tais šokiais nejudink. verysad.gif
O gal pažįsti kokį nors, kuris irgi norėtų išmokti šokti, bet neturi su kuo ? Tada prisijungčiau ax.gif

exel
QUOTE(Rylinga @ 2007 05 02, 16:45)
Oi, kaip norėčiau, tik, kad mano vyras stubrys apie jokius šokius nenori net pagalvoti  schmoll.gif
Sakė,- tu jei nori gali partnerį susirasti ir šokti su juo, bet manęs su savo tais šokiais nejudink.  verysad.gif
O gal pažįsti kokį nors, kuris irgi norėtų išmokti šokti, bet neturi su kuo ? Tada prisijungčiau  ax.gif
*

sveikute, ot koks uzkietiejas TB verysad.gif
hm.. reikes paklausineti, gal yra norinciu vyrioku.. nes norisi kompanijos, aiksu gerai-gaunasi akip individualios pamokos, bet manau buryje linksmiau! ax.gif
rassim
Mes lankeme sokiu pamokas 3 men. Siaip patiko labai, bet po to pradejom lankyti sporto kluba, tai sunku buvo suderinti
lankeme studija "Sokio stilius", A. Jakšto g. 18, Kaune.
Paziurekit kam idomu www.sokiostilius.lt.
Kaina menesiui buvo apie 50Lt kiekvienam ir pamokos 2 kartus per savaite.
Yra sokiai poroms ir atskirai po viena smile.gif 4u.gif
Wiedma
QUOTE(chica @ 2007 04 20, 16:07)
sveikutes  4u.gif

faina butu jei kas prisijungtu  4u.gif nes mes su vyru vieni vaikstom ir tas mokytojui nelabai patinka.. bet vis dar mokina  blush2.gif

*

o kaip su kantrybe pas ta mokytoja - nes jauciuos ziauriai beviltiska toj srityj (ar su klausa kas ne taip ar siaip ritma sunkiai gaudau, ) bet jau keli metai kaip klaikiai noriu lankyt pamokas tik visur patrnerio reikia o vyras jauciu greiciau issiskirtu nei sutiktu sokti mokytis g.gif
mergyshka
sveikos. jei ka domina linijiniai, tai as jau 2 metu lankau kaune. jei kyla klausimu, galiu atsakyti, rasykit : mergyshka@one.lt paskui galesiu duoti savo vadovo tel. sake darys nauja grupe per vasara biggrin.gif laukiu laiskuciu is jusu biggrin.gif as net labai dziaugiuosi, kad pradejau butent siame klube lankyti biggrin.gif
Egliukasz
Na gi, siauciant tokiai sokiu epidemijai verta atgaivinti ir sia temele 4u.gif thumbup.gif
Mane domina Solo Latino, Lotynu Amerikos sokiai, gal yra lankanciu?
Laukciau atsiliepimu thumbup.gif 4u.gif
siluetas
Yra čia: www.sokis.lt
KaRaMeLe_
o tame www.sokis.lt tei cia 3 menesius vyskta pamokos? ir iskart uz visus 3 men reik susimoketi? smile.gif
darnemamaoine
O as irgi noriu pradeti lankyti latino sokius, geriausa solo butu.

Tik man dabar toks klausimas, kazin kas geriau sportiskai apsimoka (kur geriau formas padailinti) ar soaknt sokius ar baseina lankant... as tikrai nemegstu itemptai sportuoti treniruokliu saleje... bet lasinio nuo pilvo visgi norisi atsikratyti (na realisia tai tik apmazinti).... smile.gif

Gal kas patarsit?
Leandra
Šokių pamokėlės yra tikrai neblogas sportas, tačiau priklauso nuo to kaip intensyviai šokama. Aš lankiau kelis mėnesius, tai galiu pasakyt, kad pajudėt po darbo (kai darbas sėdimas) yra super. Didelių pasiekimų (metant svorį) čia nepasieksi, nebent šoki su partneriu. Vienu žodžiu, geras apšilimas - garantuotas.
siluetas
O koks skirtumas - su partneriu ar be šoki (čia dėl svorio)???
Tensei

Sveikutės ir aš norėčiau lankyti šokių pamokas , bet vienai liūdna , tad niekaip neprisiruošiu. Gal kas patars kur geriau lankyti Kaune. 4u.gif
darnemamaoine
Va va ir as noriu tik niekaip neprisiruosiu smile.gif Man tai butu geriausia kur Kaune centre, pvz senamiesty smile.gif zinau yra line dance... bet daugiau dar neprisiruosiau pasidometi, kasip kaip ir kada....
Tensei
QUOTE(darnemamaoine @ 2007 11 16, 10:45)
Va va ir as noriu tik niekaip neprisiruosiu smile.gif Man tai butu geriausia kur Kaune centre, pvz senamiesty smile.gif zinau yra line dance... bet daugiau dar neprisiruosiau pasidometi, kasip kaip ir kada....
*

Senamiesty vakar prasidėjo Gruodžio gatvėj. "Santakos" klube. Bet man ten nedrasu visai žaliai , tad eisiu nuo trečiadienio Šančiuose. ax.gif Jeigu kiek nors šokusi arba labai drąsi, manau tai labai geras klubas senamiesty. thumbup.gif
karolina18
Sveikos panos norėčiau lankyt šokius gal žinot šilainiuose koki ten kluba ar taip gal kokoi mokykloi vyksta tai jei žinot parašykit telefonp numerį bus labai ačiū. thumbup.gif
Tigris
QUOTE(TERRINE @ 2007 11 16, 18:24)
Senamiesty vakar prasidėjo Gruodžio gatvėj. "Santakos" klube. Bet man ten nedrasu visai žaliai , tad eisiu nuo trečiadienio Šančiuose. ax.gif Jeigu kiek nors šokusi arba labai drąsi, manau tai labai geras klubas senamiesty. thumbup.gif
*

O kur ten Sanciuose kas yra? ir kokie sokiai? blush2.gif
Idomu idomu bigsmile.gif
Tensei
QUOTE(Tigris @ 2007 11 19, 17:02)
O kur ten Sanciuose kas yra? ir kokie sokiai?  blush2.gif 
Idomu idomu  bigsmile.gif
*

Dar nežinau kaip ten viskas. Eisiu tik trečiadienį. g.gif Šokiai linijiniai , tad partnerio nereikia. Randasi sandėlių gatvėje, mokykloje.
mielka
Gal kas turit atsiliepimu apie sokiu studija "Kairo zvaigzde" zadu nuo kitu metu pradeti ten lankyti pilvo soki...
mergyshka
tai va, jei norite tikrai gero line dance sokiu klubo, tai uzsukit i www.sokis.lt arba tiesiog parasykit man i mergyshka@one.lt sokiai vyksta arba K. Petrauskio arba dazniausiai naujokams Donelaicio g. (p.c "Vikonda" 2-ajame aukste). jei susidomejot - brukstelkit smile.gif tikrai padesiu ir papasakoti daug galiu smile.gif
siluetas
QUOTE(mergyshka @ 2007 12 08, 22:01)
tai va, jei norite tikrai gero line dance sokiu klubo, tai uzsukit i www.sokis.lt arba tiesiog parasykit man i mergyshka@one.lt sokiai vyksta arba K. Petrauskio arba dazniausiai naujokams Donelaicio g. (p.c "Vikonda" 2-ajame aukste). jei susidomejot - brukstelkit smile.gif tikrai padesiu ir papasakoti daug galiu smile.gif
*

ne vikonda, o Rimi mirksiukas.gif
o klubas tikrai geras 4u.gif Ir visokių rūšių šokių glaima išmokt, ne tik line-dance.
mergyshka
ten vikonda prie iejimo parasyta thumbup.gif tik viduj yra rimi ir vaistine ir kavine antram aukste, ten visko pilna thumbup.gif jei sakau, kad vikonda vadinasi taip ir yra, nes kiekviena savaite ten lankaus, ne tiap parasta apgauti biggrin.gif
Favorite
Gal kas lankot megustoi sokius? www.megusta.lt
Kaip ten?
karolina18
Aš tai lankiau šokius kaune gruodžio3 gatvei pas trenere Aleksandra kur šoko su Vaidu Baumila šok su žvaigžde,bet nebuvau šokiais labai susižavėjus mėnesy atlankiau ir nusprendžiau neabelankyt nes man ten per nuobodu. smile.gif lotuliukas.gif
mergyshka
Pabandyk uzeit i www.sokis.lt , tikrai nenusivilsi smile.gif siai ir treneriai linksmi ir kompanija paprastai susirenka gera smile.gif o jei nedrasu ax.gif , galiu palydeti, tik parasyk i mergyshka@one.lt smile.gif
karolina18
reiks pabandyt nes aš šokau santakoi tai va ten nuobodu. 4u.gif
ingrise
ir kaip toms kurios bandet patinka line dance?kur lankot? 4u.gif
o gal kas megustoj lankot?
ar sanciuose sandeliu gatvej kur go go, hip hop?
karolina18
Mano drauge lankia megustoi tai jai nepatiko pas trenery Ryti ji išėjo pas trenere Irma kur seniau megustoi dyrbo. smile.gif
ingrise
O gal atsirastų kas dabar lanko Megustoj? ar nesenai lankė? šiaip domina vyresniųjų grupe smile.gif
mergyshka
Siai del linijiniu, tai megustoj, tokio tipo nera ax.gif ten truputeli kitokie smile.gif siaip visiems sakau pabandykit www.sokis.lt, arba su manim susisiekik paaiskinsiu geriau:) (mwergyshka@one.lt) o jeigu esat is Vilniaus arba Klaipedos, tai kiek zinau geriausias klubas yra www.linedance.lt labai linksmos vadoves ir siaip geri atsiliepimai:)
ingrise
o kokios nuomones apie solo latino kursus kaune?
darnemamaoine
Siandien kaip tik einu i prima uzsiemima linijiniu sokiu (www.sokiostilius.lt) tai po to galesiu pakomentuoti kaip ten sekesi...

siaip pigu, 2 kartai i savaite ir centre: kolaks visi trys pliusai...
beverly
QUOTE(darnemamaoine @ 2008 01 14, 16:03)
Siandien kaip tik einu i prima uzsiemima linijiniu sokiu (www.sokiostilius.lt) tai po to galesiu pakomentuoti kaip ten sekesi...

siaip pigu, 2 kartai i savaite ir centre: kolaks visi trys pliusai...
*

Kaip sekėsi? smile.gif
ingrise
QUOTE(beverly @ 2008 01 16, 19:34)
Kaip sekėsi?  smile.gif
*

Pamirso pranesti cool.gif
darnemamaoine
Sveikos,

O va sekesi gerai, sakyciau, kad smagu!... tik grupe jau pazengusi buvo tai sunku pagauti zingsnelius nes sokiu per1 val gal kokius 6 skirtingus sokom... o va nuo vasario jau pradedanciuju grupe, kur normaliai viskas nuo pardziu - taigi lankyti galima smile.gif

tik tiek kad jau vienos moteriskes, jokio vyro del kvapo net nera....
ingrise
darnemamaoine o cia apie solo sokius?ar linijinius? ar galima lankyt tik 1karta i savaite?
dake
Merginos,gal kuri žinote,kur vyksta linijiniai šokiai Eigulių ar Kalniečių rajone.Ar bent kur nelabai toli,tik ne centre.Ačiū.
siluetas
QUOTE(dake @ 2008 01 26, 13:11)
Merginos,gal kuri žinote,kur vyksta linijiniai šokiai Eigulių ar Kalniečių rajone.Ar bent kur nelabai toli,tik ne centre.Ačiū.
*

vyksta Petrausko g., jei tinka - žiūrėk www.sokis.lt mirksiukas.gif
davile
Gal zinot kur kaune vyksta sokiai poroms? ax.gif
aisku idealiausia butu silainiuose, bet tinka ir kiti rajonai smile.gif

jei nesunku, brukstelkit i az 4u.gif
mergyshka
Siaip paziurek www.sokis.lt, ten tiek linijiniai sokiai, tiek poriniai, tiek kitokie, tik reik paieskot:)
siluetas
Kur Kaune mokina latino šokius?
hipoteka
Perziurejau as www.sokis.lt puslapi ir jau su vyru lankom porinius sokius pradedantiesiems smile.gif Man pakolkas labai patinka, vyras irgi nieko nebamba, zodziu liux vakaro praleidimas lotuliukas.gif
Matelyk
labai noriu šokti biggrin.gif galvoju ketvirtadienį eiti apsižiūrėti į Audringa šokių kluba rolleyes.gif
gal kas jau ten šokat? ax.gif kokie atsiliepimai?
siluetas
QUOTE(Matelyk @ 2008 09 23, 20:39)
labai noriu šokti  biggrin.gif galvoju ketvirtadienį eiti apsižiūrėti į Audringa šokių kluba  rolleyes.gif
gal kas jau ten šokat?  ax.gif kokie atsiliepimai?
*

Labai gera vadovė Audronė 4u.gif
eratnig
Kaune isikure nauja sokiu studija. Ten kaip tik nuo spalio 1,2 dienos renka visus zalius. biggrin.gif Pamokos vyks vilijampolej (is silainiu patogu) ir Verkiu g. netoli Molo(ne visai kalnieciai, bet jau ir ne centras). Ten moko pramoginius (valsas, fokstrotas, chachacha, rumba ir t.t. bei swinga, tango argentino, salsa, sirtaki ir t.t). Turetu buti ir solo grupes.
Trumpiau tariant paziurekit pacios: www.dance4fun.lt smile.gif
nikeo
As irgi labai noriu eiti mokintis sokti smile.gif
Ieskojau internete sokiu studiju kur vyksta solo sokiu pamokos Kaune ir nusiziurejau sias:
- http://www.sokis.lt - buvau paziureti kaip vyksta linijiniu sokiu pamoka, tai ten didele sale, nemazai vyresnio amziaus moteru susirenka... Pagal savo amziu norejau jaunesnes kompanijos... Beje pamokos tik karta i savaite ir reikia iskart uz 3men moketi.
- http://www.dance4fun.lt - pokolkas neturi solo sokiu grupes, bet planuoja greitu metu buti.
- http://www.sokiostilius.lt - buvau irgi apziureti kaip vyksta pamoka, tai labai patiko thumbup.gif , grazi, tvarkinga sale, nemazai ir jaunesniu paneliu, ir vyresniu yra. Sauni trenere thumbup.gif . Beveik visa pamoka prabuvau beziuredama kaip vyksta pamoka smile.gif. Tai ir pasirinkau sita sokiu studija, nuo kitos savaites pradesiu lankyti pamokas thumbup.gif

white:)
QUOTE(nikeo @ 2008 10 04, 23:36)
As irgi labai noriu eiti mokintis sokti smile.gif
Ieskojau internete sokiu studiju kur vyksta solo sokiu pamokos Kaune ir nusiziurejau sias:
- http://www.sokis.lt - buvau paziureti kaip vyksta linijiniu sokiu pamoka, tai ten didele sale, nemazai vyresnio amziaus moteru susirenka... Pagal savo amziu norejau jaunesnes kompanijos... Beje pamokos tik karta i savaite ir reikia iskart uz 3men moketi.
- http://www.dance4fun.lt - pokolkas neturi solo sokiu grupes, bet planuoja greitu metu buti.
- http://www.sokiostilius.lt - buvau irgi apziureti kaip vyksta pamoka, tai labai patiko  thumbup.gif , grazi, tvarkinga sale, nemazai ir jaunesniu paneliu, ir vyresniu yra. Sauni trenere  thumbup.gif . Beveik visa pamoka prabuvau beziuredama kaip vyksta pamoka smile.gif. Tai ir pasirinkau sita sokiu studija, nuo kitos savaites pradesiu lankyti pamokas  thumbup.gif
*

Aciu uz tokia issamia nuomone 4u.gif sudominai ax.gif
nikeo
QUOTE(white:) @ 2008 10 05, 11:15)
Aciu uz tokia issamia nuomone  4u.gif sudominai  ax.gif
*

Jau buvau trijose pamokose thumbup.gif Laukiu nesulaukiu sekancios biggrin.gif
svistute

Tikrai siulau, verta:

www.toroklubas.lt

(ir solo, ir vaikams, ir poroms...)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.