as irgi galvoju kur cia pasisokus
ir radau stai toki varianta: http://www.megusta.lt/, yra grupes vyresniems..
gal kas nors ka nors esate girdeje, o gal lankotes? idomu ar ten tu vyresniu prisirenka?
Sveikos!
as irgi galvoju kur cia pasisokus ir radau stai toki varianta: http://www.megusta.lt/, yra grupes vyresniems.. gal kas nors ka nors esate girdeje, o gal lankotes? idomu ar ten tu vyresniu prisirenka?
sveikutes
Kaune, silainiuose Milikoniu mokykloje pirmadieni ir treciadieni nuo 20val vyskta suaugusiu sokiu pamokos, gal kas susigundys? faina butu jei kas prisijungtu tai jei prisijungtu daugiau-butu ir mums smagiau ir mokytojui! mokina sokti ivairius sokius.. galite patys paprasyti kokio sokio norite ismokti.. pamirsau mokytojo pavrde tik, bet jei kam idomu parasykite-pavarde suzinosiu QUOTE(chica @ 2007 04 20, 16:07) sveikutes Kaune, silainiuose Milikoniu mokykloje pirmadieni ir treciadieni nuo 20val vyskta suaugusiu sokiu pamokos, gal kas susigundys? faina butu jei kas prisijungtu tai jei prisijungtu daugiau-butu ir mums smagiau ir mokytojui! mokina sokti ivairius sokius.. galite patys paprasyti kokio sokio norite ismokti.. pamirsau mokytojo pavrde tik, bet jei kam idomu parasykite-pavarde suzinosiu Oi, kaip norėčiau, tik, kad mano vyras stubrys apie jokius šokius nenori net pagalvoti Sakė,- tu jei nori gali partnerį susirasti ir šokti su juo, bet manęs su savo tais šokiais nejudink. O gal pažįsti kokį nors, kuris irgi norėtų išmokti šokti, bet neturi su kuo ? Tada prisijungčiau QUOTE(Rylinga @ 2007 05 02, 16:45) Oi, kaip norėčiau, tik, kad mano vyras stubrys apie jokius šokius nenori net pagalvoti Sakė,- tu jei nori gali partnerį susirasti ir šokti su juo, bet manęs su savo tais šokiais nejudink. O gal pažįsti kokį nors, kuris irgi norėtų išmokti šokti, bet neturi su kuo ? Tada prisijungčiau sveikute, ot koks uzkietiejas TB hm.. reikes paklausineti, gal yra norinciu vyrioku.. nes norisi kompanijos, aiksu gerai-gaunasi akip individualios pamokos, bet manau buryje linksmiau!
Mes lankeme sokiu pamokas 3 men. Siaip patiko labai, bet po to pradejom lankyti sporto kluba, tai sunku buvo suderinti
lankeme studija "Sokio stilius", A. Jakšto g. 18, Kaune. Paziurekit kam idomu www.sokiostilius.lt. Kaina menesiui buvo apie 50Lt kiekvienam ir pamokos 2 kartus per savaite. Yra sokiai poroms ir atskirai po viena QUOTE(chica @ 2007 04 20, 16:07) sveikutes Kaune, silainiuose Milikoniu mokykloje pirmadieni ir treciadieni nuo 20val vyskta suaugusiu sokiu pamokos, gal kas susigundys? faina butu jei kas prisijungtu tai jei prisijungtu daugiau-butu ir mums smagiau ir mokytojui! mokina sokti ivairius sokius.. galite patys paprasyti kokio sokio norite ismokti.. pamirsau mokytojo pavrde tik, bet jei kam idomu parasykite-pavarde suzinosiu o kaip su kantrybe pas ta mokytoja - nes jauciuos ziauriai beviltiska toj srityj (ar su klausa kas ne taip ar siaip ritma sunkiai gaudau, ) bet jau keli metai kaip klaikiai noriu lankyt pamokas tik visur patrnerio reikia o vyras jauciu greiciau issiskirtu nei sutiktu sokti mokytis
sveikos. jei ka domina linijiniai, tai as jau 2 metu lankau kaune. jei kyla klausimu, galiu atsakyti, rasykit : mergyshka@one.lt paskui galesiu duoti savo vadovo tel. sake darys nauja grupe per vasara
Na gi, siauciant tokiai sokiu epidemijai verta atgaivinti ir sia temele
Mane domina Solo Latino, Lotynu Amerikos sokiai, gal yra lankanciu? Laukciau atsiliepimu
Yra čia: www.sokis.lt
o tame www.sokis.lt tei cia 3 menesius vyskta pamokos? ir iskart uz visus 3 men reik susimoketi?
O as irgi noriu pradeti lankyti latino sokius, geriausa solo butu.
Tik man dabar toks klausimas, kazin kas geriau sportiskai apsimoka (kur geriau formas padailinti) ar soaknt sokius ar baseina lankant... as tikrai nemegstu itemptai sportuoti treniruokliu saleje... bet lasinio nuo pilvo visgi norisi atsikratyti (na realisia tai tik apmazinti).... Gal kas patarsit?
Šokių pamokėlės yra tikrai neblogas sportas, tačiau priklauso nuo to kaip intensyviai šokama. Aš lankiau kelis mėnesius, tai galiu pasakyt, kad pajudėt po darbo (kai darbas sėdimas) yra super. Didelių pasiekimų (metant svorį) čia nepasieksi, nebent šoki su partneriu. Vienu žodžiu, geras apšilimas - garantuotas.
O koks skirtumas - su partneriu ar be šoki (čia dėl svorio)???
Sveikutės ir aš norėčiau lankyti šokių pamokas , bet vienai liūdna , tad niekaip neprisiruošiu. Gal kas patars kur geriau lankyti Kaune.
Va va ir as noriu tik niekaip neprisiruosiu
QUOTE(darnemamaoine @ 2007 11 16, 10:45) Va va ir as noriu tik niekaip neprisiruosiu Senamiesty vakar prasidėjo Gruodžio gatvėj. "Santakos" klube. Bet man ten nedrasu visai žaliai , tad eisiu nuo trečiadienio Šančiuose.
Sveikos panos norėčiau lankyt šokius gal žinot šilainiuose koki ten kluba ar taip gal kokoi mokykloi vyksta tai jei žinot parašykit telefonp numerį bus labai ačiū.
QUOTE(TERRINE @ 2007 11 16, 18:24) Senamiesty vakar prasidėjo Gruodžio gatvėj. "Santakos" klube. Bet man ten nedrasu visai žaliai , tad eisiu nuo trečiadienio Šančiuose. O kur ten Sanciuose kas yra? ir kokie sokiai? Idomu idomu
Gal kas turit atsiliepimu apie sokiu studija "Kairo zvaigzde" zadu nuo kitu metu pradeti ten lankyti pilvo soki...
tai va, jei norite tikrai gero line dance sokiu klubo, tai uzsukit i www.sokis.lt arba tiesiog parasykit man i mergyshka@one.lt sokiai vyksta arba K. Petrauskio arba dazniausiai naujokams Donelaicio g. (p.c "Vikonda" 2-ajame aukste). jei susidomejot - brukstelkit
QUOTE(mergyshka @ 2007 12 08, 22:01) tai va, jei norite tikrai gero line dance sokiu klubo, tai uzsukit i www.sokis.lt arba tiesiog parasykit man i mergyshka@one.lt sokiai vyksta arba K. Petrauskio arba dazniausiai naujokams Donelaicio g. (p.c "Vikonda" 2-ajame aukste). jei susidomejot - brukstelkit ne vikonda, o Rimi o klubas tikrai geras
ten vikonda prie iejimo parasyta
Gal kas lankot megustoi sokius? www.megusta.lt
Kaip ten?
Aš tai lankiau šokius kaune gruodžio3 gatvei pas trenere Aleksandra kur šoko su Vaidu Baumila šok su žvaigžde,bet nebuvau šokiais labai susižavėjus mėnesy atlankiau ir nusprendžiau neabelankyt nes man ten per nuobodu.
Pabandyk uzeit i www.sokis.lt , tikrai nenusivilsi
reiks pabandyt nes aš šokau santakoi tai va ten nuobodu.
ir kaip toms kurios bandet patinka line dance?kur lankot?
o gal kas megustoj lankot? ar sanciuose sandeliu gatvej kur go go, hip hop?
Mano drauge lankia megustoi tai jai nepatiko pas trenery Ryti ji išėjo pas trenere Irma kur seniau megustoi dyrbo.
O gal atsirastų kas dabar lanko Megustoj? ar nesenai lankė? šiaip domina vyresniųjų grupe
Siai del linijiniu, tai megustoj, tokio tipo nera
o kokios nuomones apie solo latino kursus kaune?
Siandien kaip tik einu i prima uzsiemima linijiniu sokiu (www.sokiostilius.lt) tai po to galesiu pakomentuoti kaip ten sekesi...
siaip pigu, 2 kartai i savaite ir centre: kolaks visi trys pliusai...
Sveikos,
O va sekesi gerai, sakyciau, kad smagu!... tik grupe jau pazengusi buvo tai sunku pagauti zingsnelius nes sokiu per1 val gal kokius 6 skirtingus sokom... o va nuo vasario jau pradedanciuju grupe, kur normaliai viskas nuo pardziu - taigi lankyti galima tik tiek kad jau vienos moteriskes, jokio vyro del kvapo net nera....
darnemamaoine o cia apie solo sokius?ar linijinius? ar galima lankyt tik 1karta i savaite?
Merginos,gal kuri žinote,kur vyksta linijiniai šokiai Eigulių ar Kalniečių rajone.Ar bent kur nelabai toli,tik ne centre.Ačiū.
Gal zinot kur kaune vyksta sokiai poroms?
aisku idealiausia butu silainiuose, bet tinka ir kiti rajonai jei nesunku, brukstelkit i az
Siaip paziurek www.sokis.lt, ten tiek linijiniai sokiai, tiek poriniai, tiek kitokie, tik reik paieskot:)
Kur Kaune mokina latino šokius?
Perziurejau as www.sokis.lt puslapi ir jau su vyru lankom porinius sokius pradedantiesiems
labai noriu šokti
gal kas jau ten šokat?
Kaune isikure nauja sokiu studija. Ten kaip tik nuo spalio 1,2 dienos renka visus zalius.
Trumpiau tariant paziurekit pacios: www.dance4fun.lt
As irgi labai noriu eiti mokintis sokti
Ieskojau internete sokiu studiju kur vyksta solo sokiu pamokos Kaune ir nusiziurejau sias: - http://www.sokis.lt - buvau paziureti kaip vyksta linijiniu sokiu pamoka, tai ten didele sale, nemazai vyresnio amziaus moteru susirenka... Pagal savo amziu norejau jaunesnes kompanijos... Beje pamokos tik karta i savaite ir reikia iskart uz 3men moketi. - http://www.dance4fun.lt - pokolkas neturi solo sokiu grupes, bet planuoja greitu metu buti. - http://www.sokiostilius.lt - buvau irgi apziureti kaip vyksta pamoka, tai labai patiko QUOTE(nikeo @ 2008 10 04, 23:36) As irgi labai noriu eiti mokintis sokti Ieskojau internete sokiu studiju kur vyksta solo sokiu pamokos Kaune ir nusiziurejau sias: - http://www.sokis.lt - buvau paziureti kaip vyksta linijiniu sokiu pamoka, tai ten didele sale, nemazai vyresnio amziaus moteru susirenka... Pagal savo amziu norejau jaunesnes kompanijos... Beje pamokos tik karta i savaite ir reikia iskart uz 3men moketi. - http://www.dance4fun.lt - pokolkas neturi solo sokiu grupes, bet planuoja greitu metu buti. - http://www.sokiostilius.lt - buvau irgi apziureti kaip vyksta pamoka, tai labai patiko Aciu uz tokia issamia nuomone Tikrai siulau, verta: www.toroklubas.lt (ir solo, ir vaikams, ir poroms...) |