Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Šokių pamokos Kaune
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Sportas
Pages: 1, 2, 3, 4
pumpica
Net nežinau, kur reikia kurti tokią temą -gal į laisvalaikio temą? ax.gif

Žodžiu, gal kas lankote kokias nors suaugusių šokių pamokas? Gal galit rekomenduoti Kaune kur nors? Domina viskas apie tai -kokios kainos, ar patinka, kokių šokių mokina, ar būtinas partneris ir t.t. rolleyes.gif

H@v@n@
Juzėj yra antrame aukšte (bent jau buvo prieš porą metų) - įėjimas šalia knygyno. Kainos ~ 90 Lt/mėn. berods.
Gruodžio g. šalia gimnazijos yra 150 Lt už tris mėn.
Partnerį geriau turėti, nes jei be partnerio, tai teks su kokia motera šokti, nes jų tradiciškai daugiau susirenka.
Šilainiuose kažkokioj mokykloj nuolat vyksta, bet apie šituos nieko nežinau, nepažįstu aš tų Šilainių.
pumpica
QUOTE(Havana @ 2005 01 28, 10:21)
Juzėj yra antrame aukšte (bent jau buvo prieš porą metų) - įėjimas šalia knygyno. Kainos ~ 90 Lt/mėn. berods.
Gruodžio g. šalia gimnazijos yra 150 Lt už tris mėn.
Partnerį geriau turėti, nes jei be partnerio, tai teks su kokia motera šokti, nes jų tradiciškai daugiau susirenka.
Šilainiuose kažkokioj mokykloj nuolat vyksta, bet apie šituos nieko nežinau, nepažįstu aš tų Šilainių.
*

O pati lankei? Kokie atsiliepimai? rolleyes.gif
H@v@n@
Lankiau ir ten, ir ten. Ir patiko abejose vietose. Na, Juzėj prabangiau viskas, salė moderni ir publika tokia prašmatnesnė renkasi, čia man buvo sunkiau dėl to, kad tada pirmą kartą iš vis lankiau šokių pamokas, bet šiaip liuks viskas thumbup.gif Gruodžio g. tokia seniena dvelkianti salė, bet pamokos normaliai vykdavo. Tiesa, man sunku lyginti dabar, kur kokybė geresnė, nes vienur ėjau visai nemokėdama, o kitur - jau prasilaužusi. Šiaip jei tikrai nori išmokti šokti eiti verta, rinkis pagal patogumą, kainą, nesigailėsi, manau, pasirinkusi.
*Nendria*
O kokie ten shokiai>???? Tipo valsas ir tt....o gal koks breikas? tongue.gif biggrin.gif
renie
As noreciau palankyt kokius go go , bet tik del saves!!!!!Radau kad vilijampolei yra tokia grupe sudaryta, bet baisiai toli man iki ten vaziuot! Gal zinot ka arciau centro? clap.gif
Nu ir dar noriu as tuos go go lankyt, man 21m. Bet kazin ar ne per sena tokiem, mat jau ten nuo 13m. eina kiek girdejau blush2.gif .Nu bet kad tasnoras toks yra 4u.gif biggrin.gif
kle0patra
As lankiau Gruodzio gatvej, man labai patiko,
kadangi esu sokusi vaikysteje, tai nebuvo labai sunku.
Tiesiog smagus vakaru praleidimas smile.gif
Sokau su broliu.
thumbup.gif
Noreciau dar palankyt,

O mokina ten visokiu sokiu: valsas, tango, dzeiva, ciacia, rumba, rokenrolas, tvistas ir t.t.
AndriusB
gal butu galima tiksliau.... koks nr. Gruiodzio g. ar tel nr.
Aciu
Zuika_puikaxxx
QUOTE(Samija @ 2005 02 10, 18:41)
Jei domina pilvo šokis, skambinkite tel. 8 688 43222. Užsiėmimai vyksta Ašigalio 23 (Aukuro vid. m-kla) pirmadieniais ir trečiadieniais nuo 20val.
P.S. Kiek žinau labai padeda susitvarkyti po gimdymo.
*

Vakar kaip tik buvau Egipto prekių parduotuvėj "Izide" Vaižganto gatvėje, tik čia Vilniuje, o ne Kaune, ten kostiumų pilvo šokiui šokti kiek tik širdelė geidžia! bigsmile.gif Faini kostiumai tikrai! Jie pasirodo dar ir tinklalapi savo turi www.egiptas.com
Gauda
Tai kaip baigėsi su šokių pamokėlėmis? Ar lankai? Mane irgi domina šokių pamokos Kaune, visiškai "žaliems".
Kotrigg
Sveiki,

Gal kas galit padet? Ieškom šokių pamokų porose pradedantiems Kaune. Gal kas žinot kokį adresiuką ar telefoniuką? Buvau pramoginių šokių atvirų durų dienoje ir labai labai patiko thumbup.gif , tik va, ko tais jie nesudaro naujų šokio porose grupių blush2.gif ? Labai prašau PADĖKITE 4u.gif
nikitux
Sveikos,
kiek zinau kaune yra studija "Šokio harmonija". Ten mokina ir po viena šokti (Solo Latino) ir poromis pramoginius šokius.
Jei domina tai jų adresiukas Kaune Šarkuvos g. 30 cia šilainiai. Tel 8 682 13265
www.sokiai.visiems.lt
Vilioklė
Mes irgi galvojame apie šokių pamokas "Šokio harmonijoje". Dabar kaip tik sudarinėjamos grupės tiek Vilniuje tiek Kaune. Tik gal kažkas lankėte šią studiją ir galėtumėte pasidalinti savo įspūdžiais. Sėkmės mirksiukas.gif
vilma-saule
šilainiai toloka, o gal žinot kur arčiau centro g.gif
kleopatra25
QUOTE(vilma-saule @ 2006 09 01, 10:38)
šilainiai toloka, o gal žinot kur arčiau centro g.gif
*

taip mane ir labai domina kur dar Kaune galima. nes kiek ieškojau tai pagr.šilainiuose.

o tiap norisi solo Latino pasimokint 4u.gif 4u.gif
siluetas
QUOTE(kleopatra25 @ 2006 09 01, 12:19)
taip mane ir labai domina kur dar Kaune galima. nes kiek ieškojau tai pagr.šilainiuose.

o tiap norisi solo Latino pasimokint  4u.gif  4u.gif
*

Pažiūrėk čia - renka grupę į solo Latina ir į pramoginių šokius. Bet kas tai per šokiai solo Latina g.gif - paaiškinkit ir man blush2.gif
*neva*
gal ka sudomins sokiai kaune www.line-dance.lt
pati lankiau ir man patiko
dianita
Atsiverskite bet kuria Kauno Diena ir gale pilna skelbimu sokiams:) ir centre (laisves 30, santakos sokiu klubas senamiestyje ir t.t.), tikrai rasite... be to linijinius (be partnerio) sokius galima lankyti ir sporto klubuose (amazone, azuolynas, etc.)

O as einu sekmadieni i rytietiskus sokius profsajungos rumuose tongue.gif po dvi valandas karta savaiteje, drauge lanke tai sake super, kruvis didelis ir labai fainai, intensyviai mokina smile.gif
Tadatomni
Pernai drauge soko salsamanijoje, tai labai dziaugesi. Cia http://www.salsamanija.taip.lt/ radau ju puslapi, simpatiskas, netgi yra skyrelis "ieskau sokiu partnerio".
latoya
gal kas jau bandet?labai noreciau prisijungti, vienai eiti nedrasu blush2.gif susidomenau kairo zvaigzde, gal kas kartu eitu?
meshkuteX
Labai norėčiau lankyti Lotynų Amerikos šokius ar Argentinietiško tango pamokas... wub.gif Gal galit įmesti pora adresiukų? gal kas bandėt - kokie atsiliepimai?
raganiukshte
Sveikos. Aš irgi norėčiau lankyti kokias šokių pamokas, bet nenorėčiau šokti viena. Gal kas galit patarti kur eit, kad ir partnerį galėtų pasiūlyt. Giirdėjau kad kažkur taip yra, bet kur nežinau. O be to ir kainelės domintų. O lankyti tai norėčiau latino, pramoginius.
H@v@n@
QUOTE(raganiukshte @ 2006 09 17, 20:35)
Sveikos. Aš irgi norėčiau lankyti kokias šokių pamokas, bet nenorėčiau šokti viena. Gal kas galit patarti kur eit, kad ir partnerį galėtų pasiūlyt. Giirdėjau kad kažkur taip yra, bet kur nežinau. O be to ir kainelės domintų. O lankyti tai norėčiau latino, pramoginius.
*

Jei nori šokti ne viena, tai veskis draugą/vyrą ar dar ką nors iš savo pažįstamų vyriškos giminės atstovų mirksiukas.gif Kad pasiūlys kokiame klube ir partnerį - totali utopija biggrin.gif
raganiukshte
QUOTE(Uršulė @ 2006 09 17, 22:37)
Jei nori šokti ne viena, tai veskis draugą/vyrą ar dar ką nors iš savo pažįstamų vyriškos giminės atstovų  mirksiukas.gif  Kad pasiūlys kokiame klube ir partnerį - totali utopija  biggrin.gif
*

Aš irgi taip itariu, tačiau ką daryti, kai draugas visai šokti nenori. Man sakė eit jei aš noriu, tik jam neįkyrėti su savo šokiais. doh.gif Tai itariu reikės arba apseit be šokių arba mokytis vienai schmoll.gif
latoya
QUOTE(raganiukshte @ 2006 09 18, 10:25)
Aš irgi taip itariu, tačiau ką daryti, kai draugas visai šokti nenori. Man sakė eit jei aš noriu, tik jam neįkyrėti su savo šokiais.  doh.gif Tai itariu reikės arba apseit be šokių arba mokytis vienai  schmoll.gif
*

Mano vyriokas ta pati sako doh.gif yra solo latino...sita galima pabandyt, ten visi grupe soka..nu bet as nenoriu ten taip viena eiti...gal jungiames? mirksiukas.gif
Ambro
Merginos, kombinuojamės ir varom į Latino solo šokius, plyyyyzzzzz blush2.gif O tai užsisėdėjau jau namie, norisi prasimankštinti, senus laikus prisiminti biggrin.gif
kleopatra25
QUOTE(Vikšrelis @ 2006 11 05, 10:47)
Merginos, kombinuojamės ir varom į Latino solo šokius, plyyyyzzzzz blush2.gif O tai užsisėdėjau jau namie, norisi prasimankštinti, senus laikus prisiminti  biggrin.gif
*

as tai seniai savojoju, tik kad nuo rugsejo ieskau ir dar neradau kad butu patogu nuvaziuot smile.gif))

o tu kur galvoji lankyt???
nike_mike
eli tema i virsu.girdejau, Kaune vyksta ir KTU rumuose ir Jezuitu gimnazijoj..gal kas lankete?
ixa
mano dukra lanko pramoginius sokius jau 7 metiukus ir ji be ju negali:) dukros vadove veda ivariu metu vaikam net suaugusiems pamokas:) jei kas nori galite kreiptis duosim vadoves numeri:) bet rasykit man privaciai zinutes:) thumbup.gif bis.gif group.gif group.gif nail.gif first.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(latoya @ 2006 09 18, 13:32)
Mano vyriokas ta pati sako doh.gif yra solo latino...sita galima pabandyt, ten visi grupe soka..nu bet as nenoriu ten taip viena eiti...gal jungiames? mirksiukas.gif
*

yra toks sokiu klubas kuruose tikrai ismoktiumete lotinu sokius:)
"Fregolina"
rosma
QUOTE(Ambrozija @ 2006 11 05, 11:47)
Merginos, kombinuojamės ir varom į Latino solo šokius, plyyyyzzzzz blush2.gif O tai užsisėdėjau jau namie, norisi prasimankštinti, senus laikus prisiminti  biggrin.gif
*

Mielai prisijungiu 4u.gif Labai noriu, o kompanijos nerandu ax.gif
Selma75
Sveikos, as manau, kad sokis geriausias sportas, lankiau vienam klube, inf galima rasti www.sokis.lt . Jie ir sokti mokina, ir renginius rengia, kad pamatytum, ka ismokai, net i Ryga vaziuoja, paziuret kaip kiti soka ir patys pasokt. Yra visokie lygiai , nuo pradedanciu iki pazengusiu.
mundze
Sveikutes smile.gif Esu visai naujoke, bet sia tema taip pat galiu parekomenduoti labai puiku sokiu kluba Kaune "Sokio stilius". Uzsiemimai vyksta Rotuses a. ir menesiui kainuoja 50 Lt. vienam zmogui, 2 kartus per savaite. Galima sokti ir poroje ir solo, taip vadinamoje eiluteje smile.gif Sokama lotynu amerikos sokiai, ir pramoginiai, t.y. valsas, kvikstepas, tango, fokstrotas ir tt. Pati lankau 1 metus, pries tai solo, o dabar poroje thumbup.gif
AquaRose
QUOTE(Knyga @ 2007 01 05, 22:57)
Sveikutes  smile.gif  Esu visai naujoke, bet sia tema taip pat galiu parekomenduoti labai puiku sokiu kluba Kaune "Sokio stilius". Uzsiemimai vyksta Rotuses a. ir menesiui kainuoja 50 Lt. vienam zmogui, 2 kartus per savaite. Galima sokti ir poroje ir solo, taip vadinamoje eiluteje smile.gif Sokama lotynu amerikos sokiai, ir pramoginiai, t.y. valsas, kvikstepas, tango, fokstrotas ir tt. Pati lankau 1 metus, pries tai solo, o dabar poroje  thumbup.gif
*

o kada pradeda rinkti naujoku - "zaliu" sokeju grupe gal zinai?? ax.gif blush2.gif
mundze
Antradieni siulyciau ateiti Rotuses a. i Arkliu pasto muziejaus sale (cia vyksta uzsiemimai) uzsirasyti, nes nuo 2 dienio formuojama nauja gruupe smile.gif Gana geri mokytojai, smagu sokti ir solo ir poroje, neblogai paruosia, tik po sokiu 10 uko toks bumas, kad grupes perpildytos, todel ir geriau butu uzsirasyti is karto smile.gif
SOS
QUOTE(nikitux @ 2006 07 08, 13:09)
Sveikos,
kiek zinau kaune yra studija "Šokio harmonija". Ten mokina ir po viena šokti (Solo Latino) ir poromis pramoginius šokius.
Jei domina tai jų adresiukas Kaune Šarkuvos g. 30 cia šilainiai. Tel 8 682 13265
www.sokiai.visiems.lt
*

Gal kuri buvote Kaune, Solo Latino? Kaip tik dabar jų puslapyje paskaičiau, kad renkamos naujos grupės... įdomu būtų pabandyti ax.gif
Laimė
QUOTE(nikitux @ 2006 07 08, 12:09)
Sveikos,
www.sokiai.visiems.lt
*

QUOTE(Vilioklė @ 2006 08 28, 22:04)
Mes irgi galvojame apie šokių pamokas "Šokio harmonijoje". Dabar kaip tik sudarinėjamos grupės tiek Vilniuje tiek Kaune. Tik gal kažkas lankėte šią studiją ir galėtumėte pasidalinti savo įspūdžiais. Sėkmės  mirksiukas.gif
*

Tai ar šokat kas nors čia, t.y. "Šokio harmonijoje"?
Ar patinka? Ruošiuos pradėt lankyti ax.gif
lincik
QUOTE(Laimė @ 2007 01 17, 09:50)
Tai ar šokat kas nors čia, t.y. "Šokio harmonijoje"?
Ar patinka? Ruošiuos pradėt lankyti ax.gif
*

Siaip tai nuo vasario men kaip tik renkamos naujos grupes klube "Šokio stilius" www.sokiostilius.lt Treniruotes vyksta senamiestyje, pas juos yra ir solo sokiai ir porose. Gera cia visai atmosfera, malonus jauni treneriai, soku jau nuo rugsejo. ax.gif
siluetas
Šokių mokyklos Kaune:
QUOTE(nikitux @ 2006 07 08, 12:09)
studija "Šokio harmonija". Ten mokina ir po viena šokti (Solo Latino) ir poromis pramoginius šokius. Šarkuvos g. 30 . Tel 8 682 13265, www.sokiai.visiems.lt
*

QUOTE(*neva* @ 2006 09 06, 20:31)
kaune www.line-dance.lt
*

QUOTE(Tadatomni @ 2006 09 13, 17:34)

QUOTE(Selma75 @ 2007 01 02, 10:48)
www.sokis.lt . Jie ir sokti mokina, ir renginius rengia, Yra visokie lygiai , nuo pradedanciu iki pazengusiu.
*

QUOTE(lincik @ 2007 01 21, 22:11)
klubas "Šokio stilius" www.sokiostilius.lt Treniruotes vyksta senamiestyje, pas juos yra ir solo sokiai ir porose.
*

Kas dar ką žino? Domina linijiniai šokiai, ypač Latino line ax.gif
Gustyte
QUOTE(andos @ 2007 01 29, 23:43)
Šokių mokyklos Kaune:
Kas dar ką žino? Domina linijiniai šokiai, ypač Latino line  ax.gif
*

As soku jau minetame www.sokis.lt. Man patinka. Geri vadovai, puiku. Galetu tik renginiu daugiau but. Sokiai - geras laiko praleidimas!

p.s. ten ne vien latino, ivairiu rusiu sokiai.
siluetas
QUOTE(Gustyte @ 2007 01 30, 21:14)
As soku jau minetame www.sokis.lt. Man patinka. Geri vadovai, puiku. Galetu tik renginiu daugiau but. Sokiai - geras laiko praleidimas!
p.s. ten ne vien latino, ivairiu rusiu sokiai.
*

o kur ir kada vyksta šokiai? kiek laiko lankai? kokius šokius mokat - daug čia paklausiau visko ax.gif
Gustyte
QUOTE(andos @ 2007 01 31, 11:24)
o kur ir kada vyksta šokiai? kiek laiko lankai? kokius šokius mokat - daug čia paklausiau visko ax.gif
*

As lankau Visuomenes sveikatos centre (K. Petrausko ir Ausros g. kampas). Kiek zinau vyksta ir kitur. Lankau apie puse metu. O sokiu daug mokam smile.gif
erniukas
o gal zinot dabar prisijungti dar galima kurnors, ar jau sudarytos visos grupes?
jurgga
O kokiam jus mieste? 4u.gif
siluetas
O kur Kaune galima būtų prisijungti?
Corny
Sveikos ,

niu va radau kazka internete apie sokiu mokymasi gal kam pravers smile.gif

http://valsas.lt/mokymas/index.php
siluetas
QUOTE(Corny @ 2007 02 06, 13:12)
Sveikos ,

niu va radau kazka internete apie sokiu mokymasi gal kam pravers  smile.gif

http://valsas.lt/mokymas/index.php
*

man neatidaro g.gif
Corny
pataisiau doh.gif

http://www.valsas.lt/mokymas/index.php
jurgga
Tai kad cia Vilniuje.
Gustyte
www.sokis.lt apsilankykite. ten yra nurodyti kontaktai, reikia pasiskambinti kada formuojamos naujos grupes.
siluetas
čiatema apie pramoginius šokius o čia - apie linijinius šokius
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.