kempinator
2007 07 07, 13:07
Sveiki, Man dabar 15 metų, bet spalio gale 16. Mano ūgis dabar 172cm ir manau, kad esu žemas, kompleksuoju dėl ūgio, nes daugelis merginų yra aukštesnės ir šeip, tarp draugų jaučiuosi žemas. Daug kas sako, dar paaugsi, bet esu skaitęs, kad augama, kažkur iki 16 metų, o paskui galima paaugti tik truputį. Manau man ūgio 178cm užtektų, nes žinau, kad aukštas nebūsiu ir labai aukštas būt nenorėčiau. Gal žinote kokių patarimų ar šeip kažką, kad paaugti būtų greičiau galima? Ačiū.
LT saulele
2007 07 07, 14:30
QUOTE(kempinator @ 2007 07 07, 13:07) Daug kas sako, dar paaugsi, bet esu skaitęs, kad augama, kažkur iki 16 metų, o paskui galima paaugti tik truputį. nu nebūtinai  , mano keli buvę klasiokai per paskutinę vasarą ištyso  , o vienas tai išvis nerealiai  , visada fizinio pamokoje rikiuotėje paskutis stovėdavo, o rugsėjį nepažinom  , taip kad neprarask vilties
Atogrąža
2007 07 07, 19:04
QUOTE(kempinator @ 2007 07 07, 14:07) Sveiki, Man dabar 15 metų, bet spalio gale 16. Mano ūgis dabar 172cm ir manau, kad esu žemas, kompleksuoju dėl ūgio, nes daugelis merginų yra aukštesnės ir šeip, tarp draugų jaučiuosi žemas. Daug kas sako, dar paaugsi, bet esu skaitęs, kad augama, kažkur iki 16 metų, o paskui galima paaugti tik truputį. Manau man ūgio 178cm užtektų, nes žinau, kad aukštas nebūsiu ir labai aukštas būt nenorėčiau. Gal žinote kokių patarimų ar šeip kažką, kad paaugti būtų greičiau galima? Ačiū. Tikrai dar augsi  Vaikinai auga iki 18-21metų. Nemaža dalis būtent nuo 17 ir paauga gerą šuolį. Visi pažįsta tokių, kurie per vasarą, ar metus (dažnai būdami armijoje) paauga per visą galvą  O augimui, kaip teigia žinovai, padeda visi tempimo pratimai, ypač kabėjimas ir pratimai ant skersinio Bet svarbiausia, nevaikščiok susikuprinęs (tai visada sudaro naštos palenkto arba besisaugančio netikėto pavojaus įspūdį ). Išsitiesk, pečius nuleisk ir patrauk kiek atgal (kad mentės būtų arčiau viena kitos), įtrauk pilvą (krūtinės neišpūsk) ir niekada nevaikščiok nunarinęs (ar ištempęs priekin) galvos  Vien įpratęs geros laikysenos, atrodysi savim pasitikintis ir minimum 5 cm aukštesnis
QUOTE(kempinator @ 2007 07 07, 14:07) Sveiki, Man dabar 15 metų, bet spalio gale 16. Mano ūgis dabar 172cm ir manau, kad esu žemas, kompleksuoju dėl ūgio, nes daugelis merginų yra aukštesnės ir šeip, tarp draugų jaučiuosi žemas. Daug kas sako, dar paaugsi, bet esu skaitęs, kad augama, kažkur iki 16 metų, o paskui galima paaugti tik truputį. Manau man ūgio 178cm užtektų, nes žinau, kad aukštas nebūsiu ir labai aukštas būt nenorėčiau. Gal žinote kokių patarimų ar šeip kažką, kad paaugti būtų greičiau galima? Ačiū. Tikrai nepergyvenk  Tau tik 15 ir dar augsi ir augsi Sportuok, manau sportas tikrai padės
anaida8
2007 07 09, 15:57
Dar tikrai augsi  .o kai pamils ir ūgis bus nesvarbu  ir sportuok daugiau
Rosalie
2007 07 09, 19:42
QUOTE(kempinator @ 2007 07 07, 14:07) Sveiki, Man dabar 15 metų, bet spalio gale 16. Mano ūgis dabar 172cm ir manau, kad esu žemas, kompleksuoju dėl ūgio, nes daugelis merginų yra aukštesnės ir šeip, tarp draugų jaučiuosi žemas. Daug kas sako, dar paaugsi, bet esu skaitęs, kad augama, kažkur iki 16 metų, o paskui galima paaugti tik truputį. Manau man ūgio 178cm užtektų, nes žinau, kad aukštas nebūsiu ir labai aukštas būt nenorėčiau. Gal žinote kokių patarimų ar šeip kažką, kad paaugti būtų greičiau galima? Ačiū. Nepergyvenk  Viskas normaliai...  Ir prisimink - svarbiausia ne ūgis, o smūgis
be reikalo čia kremtiesi, aš pati esu 161cm.tai kaip tik su tavo ūgio vaikinu atrodyčiau visai gražiai - abu panašūs. kokio ūgio mano vyras aš net nežinau, gal koks 180cm  beto yra gi ir merginų visokio ūgio. ir beje mašiną vairuojant patogiau, nes kai labai ilgos kojos, nepatogu susiraityti ties pedalais  taigi nosį aukščiau.pasportuok, paplaukiok geriau gražus, raumeningas vaikinas 170cm, negu išstypėlis 190cm.
Ramunita
2007 07 13, 21:18
mano tėtis 175, mama 160  kartu laimingi jau 27nerius metus  taip,kad nesinervink  blogiau būtų,jei butum 160
QUOTE(kempinator @ 2007 07 07, 13:07) Sveiki, Man dabar 15 metų, bet spalio gale 16. Mano ūgis dabar 172cm ir manau, kad esu žemas, kompleksuoju dėl ūgio, nes daugelis merginų yra aukštesnės ir šeip, tarp draugų jaučiuosi žemas. Daug kas sako, dar paaugsi, bet esu skaitęs, kad augama, kažkur iki 16 metų, o paskui galima paaugti tik truputį. Manau man ūgio 178cm užtektų, nes žinau, kad aukštas nebūsiu ir labai aukštas būt nenorėčiau. Gal žinote kokių patarimų ar šeip kažką, kad paaugti būtų greičiau galima? Ačiū. Baik kompleksuoti  Dabar vasara susirask įdomios veiklos  Tavo ūgis tavo amžiaus paaugliui tikrai normalus. Mano tėvukas tokio ūgio, o jam 55  Ir netiesa, kad nustojama augti 16 metų, mano dėdė išėjo į kariuomenę 18 metų tavo ūgio, o grįžo iš jos 25 cm aukštesnis  Visi buvom tiesiogine to žodžio prasme- apakę Taip, kad aukštyn nosį, viskas dar priešakyje
Jurevaga
2007 07 14, 15:27
 Jei tau būtų 25 tada jau sakyčiau, kad tikrai paaugti šansų praktiškai jokių, bet tavo amžiuje dar viskas priešaky. Taigi, kas liečia ūgį, be abejo, genai čia turi nemažą reikšmę, jei tėvai nebuvo aukštagiai, tai ir tu Saboniu netapsi, tačiau vaikai savo tėvus dažnai praauga kokius 10-20 cm. o be to šiais laikasi dažnai būna išimčių. Tavo amžiuje labai svarbu pilnavertė mityba, sportas: plaukimas, krepšinis, kokie tempimo pratimukai. Nekilnok sunkių svarmenų, nes jie ūgio neprideda. Dar didesnių šansų daugiau paaugti turėtum jei nerūkytum  taigi nenukabink nosies ir sėkmės  O be to man asmeniškai nepatikdavo labai aukšti vaikinai.  Jie kažkokie neproporcingi ir vyresniame amžiuje vaikšto sulinkę.
LaLuna*
2007 07 14, 19:06
Kempinator, dar jaunas, neimk galvon... jei leisi, pailiustruosiu... Mano šeima mama 1,68 , tėtis 1,78  pagal anų laikų matmenis (žinia, šiais laikais vis aukštėja žmonės), mano mama aukšta, o tėtis žemas.... aš labai lėtai augau, vis toks spirgalas buvau  neneigsiu, kad tokio amžiaus kaip tu, labai norėjau kad ir operaciją kokią pasidaryt, nes vis nervindavo būt mažiausia...bet pamažu pamažu, pasivijau savo ūgio kartelę- norėjau būti 1,70 ir esu...tiesiog lėtai brendau  mano broliai, vienam 21, kitam 18 .., vyresnysis iškart buvo aukštokas, stambokas, staigiai styptelėjo ir sustojo ties 185, o jaunėlis visada toks mažas, liesas.... vis mažiausias ir mažiausias klasėj, o prieš metuys kai drėbtelėjo iškart apie 10 cm ir dabar jau 192...va ir palyginkit... 21 metai ir 185, o kitam 18 metų ir 192  ir sunku pasakyti nuo ko priklausė.... Tiesa, mano vyro tėvai žemo ūgio, o jis virš 190 ...ir sako, kad ūgis jam intensyviai pradėjo augti, kai pradėjo aktyviai sportuoti (jis krepšinį lankė)...tai gal ir yra tiesos, kad sportas padeda...beje, vyras vaikšto šiek tiek sukumpęs, vis liepiu tiesinti nugarą....taip kad, aukštesnį žmogų taip pat rūpesčiai lanko, kupra auga p.s be to...man visai simpatiški vidutinio ūgio vyrai, tik kad būstų pasportavę, pilvo presiukas, rankelės šiek tiek patreniruotos...tad manau- susitelk į sportą, o ūgis ateis, pamatysi, nespėsi žvilgtelėt ir jau būsi paugęs.... p.s1 be to, pasižiūrėkl dauguma moterų pasisako už neaukštus vyrus...
mano brolis tavo amziaus buvo 148 cm dabar normalus 183 cm ugio vyras tai pagalvok, kiek dar tu gali uzaugti  iki dvimetrinio
d-oncek
2007 07 20, 15:42
Ir as zinau kelis vaikinus ,kurie po armijos grizo paauge gerokai.Taigi,gal po 5m rasysi ir klausi kaip cia but mazesniu?  Svarbu laikysena prisiziurek,nesikuprink,pasitempk
kempinator
2007 07 20, 18:37
Tame ir esmė, kad nelankau tokio sporto kaip krepšinis, plaukimas.. Sportuoju su svoriais.. ir tai stabdo augimą, bet jo nežemina.. kiek girdėjau..
Šeip krepšinį žaidžiu, laisvu metu.. Ir dabar tampyti sausgysles pradėjau po truputį..
O tėvai , tai mano normalūs. Mama 166cm Tėtis 175cm , sesė kuriai 20metų yra 172cm, mano ūgio
QUOTE(kempinator @ 2007 07 07, 13:07) Sveiki, Man dabar 15 metų, bet spalio gale 16. Mano ūgis dabar 172cm ir manau, kad esu žemas, kompleksuoju dėl ūgio, QUOTE(kempinator @ 2007 07 20, 18:37) O tėvai , tai mano normalūs. Mama 166cm Tėtis 175cm , sesė kuriai 20metų yra 172cm, mano ūgio Pats sau priestarauji - tavo tevas 175 cm ugio tau normalus, o tu pats 172 cm zemas, nors tau tik 15 metu ir puikiai supranti, kad dar augsi ir tikrai daugiau nei 3 cm, t.y. teva praaugsi. Taigi, pats sau atsakei - tavo tevas normalus, tu busi aukstesnis (dar augi!), reiskia zemas niekaip nebeliksi, tai tiesiog kantrybes ir viskas bus gerai Beje, vyrai, kuriu ugis 172 cm yra ne zemi, tik zemesni nei vidutiniai, bet ir tai sisi ugis tikrai neturetu sudaryti kompleksu. Ir is viso, svarbu ne ugis, o smugis
QUOTE(kempinator @ 2007 07 07, 14:07) Man dabar 15 metų, bet spalio gale 16. Mano ūgis dabar 172cm ir manau, kad esu žemas, kompleksuoju dėl ūgio, Mano sūnui birželyje suėjo 15-ka. Jo ūgis 165. Npastebėjau, kad labai dėl to kompleksuotų, nes panų neatsimuša. Kaip čia kažkas jau minėjo: svarbu ne ūgis, o smūgis Jei tavo tėvas yra 175, tai tu tikrai bent iki 180 dar ištįsi. Jaunas gi dar...
Aš kaip tikra boba, pasiremsiu skudurų dydžiais  Savo sūnui perku drabužius ant 16 m, ir ten maždaug ant tokio ūgio ir yra - apie 170. Reiškia, 172 16 metų bernui yra STANDARTINIS dydis, ir nėra ko pergyvent  Sekantis paauglių drabužių dydis yra 18, reiškia, bernai nuo 16 iki 18 dar auga. Nu ir viskas... Į mano sūnaus gimimo datą nežiūrėt  Bet mūsų su vyru ūgiai - 180 ir 195... Tikiu, kad jeigu standartinio vaiko draugeliai tokie, tai jis gali ir žemas pasijaust  Kai tuo tarpu atitinka visus standartus...
Lalique
2007 10 10, 20:43
Tikiu kad viskas tau bus gerai tik nerukyk ir nepiktnaudziauk alkoholiu
Na dar tikrai kažkiek paaugsi  be to, ne toks jau ir žemas - man tai čia vidutinis ūgis, pats tas  Nežinau, nors pati esu 1,73, bet kažkaip vaikinai man gražiausiai atrodo mžd 1,71-1,75, aukštesni nelabai jau  Taip kad čia nieko baisaus - kažkam kaip tik patinka toks ūgis... O kad jautiesi tarp draugų ir merginų žemas - visad juk taip nebus, čia priklauso nuo aplinkos.. Aš esu pati aukščiausia tarp savo draugių (tik 1 už mane aukštesne 5 cm, visos kitos mžd nuo 1,60 iki 1,70), o ir pažįstami vaikinai tik vienas - kitas aukštesnis, o kiti arba mano ūgio, arba žemesni  Taip kad aš jaučiuosi ryškiai per aukšta savo pažįstamų rate, nors esu galima sakyt tokio pat ūgio, kaip Tu  Taigi neverta pergyvent - manau 1. dar paaugsi 2. toks ūgis nežemas, o aukso viduriukas  3. sutiksi ir aukštesnių, ir žemesnių už save žmonių - tikrai nevisad busi žemiausias  Sėkmės
Magnifique
2007 10 11, 16:31
Mano klasiokai beveik visi už mane žemesni  nors aš pati neesu žema 174cm bet žiūriu klasiokai jau po truputi priauga mane  tad nesijaudink paaugsi das Papildyta:Beto gali apsiskaičiuoti galimą savo ūgi. mamos ūgi centimetrais sudėk su tėčio ugiu centimetrais,padalink iš 2 ir pridėk 8  turėtu gautis numanomas tavo ugis
Lithium
2007 10 11, 18:11
na, vaikinai dažniausiai 11oj klasėj išstybsta.. beje, turiu nemažai draugų, kurių jau toks amžius, kad tikrai nebeaugs, o ūgis net kartais ir 172 nesiekia..ir nei kiek nekompleksuoja ir panų dėmesio visad pakankamai buvo jiem
nesmerk
2007 10 12, 18:36
zmogaus ugis itakojamas genetiskai, paziurek i savo tevus , juos truputi praaugsi...na 172 tai mano busimo 14mecio ugis...as 171, tevo kazkur 180. vaiko koja jau 45-46ismiera.... O tavo teveliai kokio ugio? kokio dydzio batus nesioji?
Emilija38
2007 10 13, 20:21
Nemanau kad verta jaudintis  Mano vyresnėlis 17 metų yra 1,75 ir kažin ar dar augs, nes mes su vyrų vidutinio ūgio (vyras kaip tik kaip tu - 1,72, aš 1,70)  Mano vyras niekad nejautė komplekso dėl ūgio, netgi džiaugiasi, kad nėra labai aukštas  Ir aišku man jo ūgis O ir sūnus nepergyvena, nes merginų dėmesio jam netrūksta  Na tiesa, jis 3 cm aukštesnis, bet čia skirtumas nedidelis  Ir klasiokės jo beveik visos už jį žemesnės net su aukštakulniais, visai nedaug aukštesnių panelių, vos dvi- trys O kitas sūnelis greit bus 16 metų, jo ūgis dabar 1,70, ir taip pat jokių kompleksų ar nepatogumų, merginų dėmesio stokos nejaučia  Tu tkrai dar keliais cm paaugsi ir viskas bus kaip tik, nors ir dabar viskas manau puiku
 O man dabar 13 metu.Ugis 175 cm. Neperaukstas?Nes ziuriu daugeliui aukstesni nei tinka nei patinka.
Emilija38
2007 10 14, 20:21
QUOTE(Thin @ 2007 10 13, 22:36)  O man dabar 13 metu.Ugis 175 cm. Neperaukstas?Nes ziuriu daugeliui aukstesni nei tinka nei patinka.  Nemanau kad per aukštas  juk kiekvienam savo  o tai, kad daugumai patinka žemesni - na jau tikrai ne daugumai, manau 50 ant 50  ir ūgyje tikrai ne esmė - savo vyrą pamilau ne dėl ūgio  taip kad pergyventi neverta - ir tiksi, ir patiksi, pamatysi
beggonija
2007 10 16, 19:38
Nsijaudink!!! Manau, kad ugis yra nesvarbu, o be to dar gali paaugt. Nekompleksuok del ugio, o jeigu nori paaugt, sportuok. O siaip viskas
DELFINIUKE
2008 02 09, 22:29
O MAN LABAI PATINKA AUKSTI VYRAI , GRAZIAI NUAUGE, PASPORTAVE, BET NE PER DAUG AISKU
Pliukšt
2008 02 09, 23:54
Apsidairau ir pastebiu, kad vyrukai būna aukšti, arba mano ūgio (166), arba šiek tiek aukštesni. Nėr ko čia nerimaut
kempinator
2008 02 10, 15:59
Na va, po kiek laiko paskaičiau, ką rašiau  ) Na dabar mano ūgis jau kaip ir 175cm  ) Na dar, manau, 5cm nepakenktų ;]] Vaikštau išsitiesęs, visą laiką po sporto pakabu ;]] Tikiuosi dar paaugsiu ;]]
tomas1979
2008 02 11, 20:11
valgyk daug mieliu ir pralenksi saboni
QUOTE(kempinator @ 2007 07 07, 14:07) Sveiki, Man dabar 15 metų, bet spalio gale 16. Mano ūgis dabar 172cm ir manau, kad esu žemas, kompleksuoju dėl ūgio, nes daugelis merginų yra aukštesnės ir šeip, tarp draugų jaučiuosi žemas. Daug kas sako, dar paaugsi, bet esu skaitęs, kad augama, kažkur iki 16 metų, o paskui galima paaugti tik truputį. Manau man ūgio 178cm užtektų, nes žinau, kad aukštas nebūsiu ir labai aukštas būt nenorėčiau. Gal žinote kokių patarimų ar šeip kažką, kad paaugti būtų greičiau galima? Ačiū. QUOTE(kempinator @ 2007 07 20, 19:37) Tame ir esmė, kad nelankau tokio sporto kaip krepšinis, plaukimas.. Sportuoju su svoriais.. ir tai stabdo augimą, bet jo nežemina.. kiek girdėjau.. Šeip krepšinį žaidžiu, laisvu metu.. Ir dabar tampyti sausgysles pradėjau po truputį.. O tėvai , tai mano normalūs. Mama 166cm Tėtis 175cm , sesė kuriai 20metų yra 172cm, mano ūgio QUOTE(kempinator @ 2008 02 10, 16:59) Na va, po kiek laiko paskaičiau, ką rašiau  ) Na dabar mano ūgis jau kaip ir 175cm  ) Na dar, manau, 5cm nepakenktų ;]] Vaikštau išsitiesęs, visą laiką po sporto pakabu ;]] Tikiuosi dar paaugsiu ;]] Manau, tikrai dar turetum tuos norimus 5cm paaugti  , nes zmones mazdaug iki 21 m. auga (jau cia tai aptarta  ) Kaip pavyzdys mano seima - mama 163cm, tevukas 177cm. Mes su broliu visa laika pagal savo amziu buvom liesiausi ir maziausi  na, liesi ir likom (tai irgi musu genai), o ugiu as pasivijau bendraamzes budama beveik 17 m., bet iki 19m. dar pora cm paaugau. Esu 170cm ugio. O brolis smarkiai ugtelejo jau net baiges mokykla, kai atejo i klases susitikima, visi issiziojo, nes buves maziausias tapo antru pagal ugi (188cm). Jis turejo stuburo problemu, todel rimtai sportuot negalejo, todel tik zaisdavo futbola ir "pakabedavo" ant skersinio. Su tevuku labai panasiai buvo - nuolat maziausias (nors del to ne kiek nekompleksavo, jo bajeriai kompensavo ugi), bet mama i ji ziuret nenorejo (jie klasiokai  ). Paskutinej klasej grizo po atostogu gerokai ugtelejes Mano draugas ir jo brolis po 185cm, jie sportininkai (ejikai). Paauglystej zemi smulkus buvo, kiek zinau, 16m. buvo 168 cm ugio. Uzaugo jau baige mokykla O moterys myli tiek aukstus, tiek zemus, esme tikrai ne ugyje  Esu draugavus su zemesniu uz save vaikinu, jei zmogus patinka, tai jokia problema, niu nebent skirtumas butu kokie 15 cm, bet ir tai yra poru, kurioms tai netrukdo
ŽuvelėNEauksinė
2008 03 12, 13:56
Saulėtekė
2008 03 12, 15:17
QUOTE(Eglute:} @ 2008 03 12, 13:56) MB irgi tik 2 cm už mane aukštesnis.  Bet jis dėl to nekompleksuoja ir dažnai netgi specialiai man siūlo pirkti aukštakulnius, sako, kad jam patinka ilgakojės moterys (nors jos mano ir taip pakankamai ilgos  ). Per daug metų įpratau būti ,,prancūziška pora'', nes bet kokie kulniukai būna aukštesni kaip 2 cm.
ŽuvelėNEauksinė
2008 03 12, 16:21
QUOTE(Simense @ 2008 03 12, 15:17) MB irgi tik 2 cm už mane aukštesnis.  Bet jis dėl to nekompleksuoja ir dažnai netgi specialiai man siūlo pirkti aukštakulnius, sako, kad jam patinka ilgakojės moterys (nors jos mano ir taip pakankamai ilgos  ). Per daug metų įpratau būti ,,prancūziška pora'', nes bet kokie kulniukai būna aukštesni kaip 2 cm.  MB irgi del to visiskai nepergyvena,tik man keista eit susikabinus su zemiasniu
urantija
2008 04 08, 22:22
As prisimenu kaip mano krikstasunis labai pergyveno budamas 15 metu, kad jo ugis 175 cm, nes jo tetis 190 cm. Sakiau jam, kad praaugsi teti, netikejo. Praejo pora metu, kaip jo ugis buvo 194 cm  Nors mama ne auksta. Bet kazkaip dauguma vaikinu tecius praauga
Chippie
2008 04 09, 00:19
na juk nebutina buti kaip visiems. yra juk ir mazu merginu, kurioms labai auksti nepatina. Pvz mano ugis 1.65, MB 1.86 tai noredama jipabuciuoti praktiskai turiu stvertis pirma taburetes o po to jau stiebtis iki jo lupu  visai nepykciau jei buu siek tiek zemesnis, O siaip tai tikrai kad ne ugi esme, jei butum 1.65 tai taip, siokia tokia problemele, nes merginos paprastai aukstesnes buna, bet 1.75 pats tas  ir pamatysi dar siek tiek istysi
15 metų ir 172 - dar augsi. pvz., mano pusbrolis pradėjo sparčiai augt 16 m. dabar jau ir mane pralenkė, nors šiaip aš už jį būdavau vos vos aukštesnė [mano ūgis apie 175] nesijaudink
Lady Dy
2008 07 04, 13:48
Na matai viskas tik į gerą pusę linksta,vaikai tėvus visada pralenkia ūgiu.Mano panelės už mane aukštesnės,o vaikinas tėtį praugo.
pukeliux
2008 07 05, 00:03
QUOTE(Lady Dy @ 2008 07 04, 13:48) Na matai viskas tik į gerą pusę linksta,vaikai tėvus visada pralenkia ūgiu. Na, dažniausiai, bet ne visada... ir gerai, kad ne visada (visai nenoriu būti aukštesnė)  Įsivaizduokit, kas būtų, jei kiekviena karta savo ir taip jau dvimetrinius tėvus praaugtų
Lady Dy
2008 07 07, 20:00
Pukeliux juk ne visi dvimetriniai yra.Istorikai sako kad Barbora Radvilaitė buvo savo laikmetyje aukšta,o juk jos ūgis buvo tik 1,65m.Aukštėjam po truputį.
pukeliux
2008 07 07, 23:17
QUOTE(Lady Dy @ 2008 07 07, 20:00) Pukeliux juk ne visi dvimetriniai yra.Istorikai sako kad Barbora Radvilaitė buvo savo laikmetyje aukšta,o juk jos ūgis buvo tik 1,65m.Aukštėjam po truputį. Na taip, visumoje tai aukštėjam... Užtenka pasižiūrėt į lovas trobose Rumsiškėse  Bet ne veltui gamtoje mėgstama pusiausvyra, dėka kurios mes dar ne virš 2-jų metrų. Turiu galvoje Pvz., tėvas labai aukštas, mama mažutė, o vaikai vidutinio ūgio... Arba mažiukas tėtis, mama lygi su juo, o vaikai tokiu atveju dažnai jau aukštesni už tėvus... Ir t.t.
QUOTE(Atogrąža @ 2007 07 07, 20:04) Tikrai dar augsi  Vaikinai auga iki 18-21metų. Nemaža dalis būtent nuo 17 ir paauga gerą šuolį. Visi pažįsta tokių, kurie per vasarą, ar metus (dažnai būdami armijoje) paauga per visą galvą  O augimui, kaip teigia žinovai, padeda visi tempimo pratimai, ypač kabėjimas ir pratimai ant skersinio Bet svarbiausia, nevaikščiok susikuprinęs (tai visada sudaro naštos palenkto arba besisaugančio netikėto pavojaus įspūdį ). Išsitiesk, pečius nuleisk ir patrauk kiek atgal (kad mentės būtų arčiau viena kitos), įtrauk pilvą (krūtinės neišpūsk) ir niekada nevaikščiok nunarinęs (ar ištempęs priekin) galvos  Vien įpratęs geros laikysenos, atrodysi savim pasitikintis ir minimum 5 cm aukštesnis  ka tu cia nusipezi ? auga iki 18 m, bet dazniausiai jau ant 17 sustoja, o kaip jie augs, jei jau kaulai susiformave galutinai,? nebent i ploti . geros zinios tavo galvoj. Papildyta:DabaR apie sporta ir augima kiek lemta tiek ir augsi, pazystu viena, kuris 15 metu nustojo augti ir viskas.. nieko nepadarysi, kiek duota tiek augsi. Sportavimas ugiui turi reiksmes, bet is mano puses, jei darai stuburo neapkraunancius pratimus,( pritupimai su stanga, stangos spaudimas kampu, smito stakles ar mirties trauka, bei labas rytas,) ir valgysi normalu maista, kad uztektu medziagu tiek augimui, tiek raumenims, tike ir augsi. ugis yra uzkoduotas ir ji lemia aplinka labai nedaug. aisku, judet visalaik reik, nes jei sedesi prie kompo, tikrai maziau paaugsi, negu turedamas dideli maisto raciona ir begiodamas lauke.
Mercredi
2008 07 08, 16:06
QUOTE(lofi @ 2008 07 08, 16:58) Gal parodykit daugiau pagarbos kalbėdama(s) su nepažįstamu žmogum...
QUOTE(lofi @ 2008 07 08, 16:58) auga iki 18 m, bet dazniausiai jau ant 17 sustoja, o kaip jie augs, jei jau kaulai susiformave galutinai,? nebent i ploti . Tikrai netiesa  . Vaikinai auga daug ilgiau, kai kurie ir 20-ties sulaukę dar auga. Ir tikrai ne vien tik į plotį  . Vienas mano klasiokas smarkiai išsitempė (gal kokią 10 cm) tik studijas pabaigęs, t.y. maždaug 23 metų.
QUOTE(Ašaros lietuje @ 2008 07 08, 17:06) Gal parodykit daugiau pagarbos kalbėdama(s) su nepažįstamu žmogum... atsiprasau  kazkoks pyktis buvo uzvaldes.
mamyteerika
2008 07 30, 20:25
Nepergyvenk , deja pratimu nezinau , bet krepsinis lyg ir padeda ... man idealus vaikino ugis 170-175  tad man tao ugis liux  as tik dziaugciaus tavo vietoje beje man asmeniskai negarzu perauge  ir beje ne ugis svarbiausia sekmes
tai pas tave 172 mano tevas i armija isejo 150, nusiunte tankistu, bo maziukas buvo,o paskui beliko tik bulves skust, nes netilpo i tanka  180 bet uztat kaip graziai bulves skuta dabar
Valmiera
2008 07 30, 20:55
QUOTE(pukeliux @ 2008 07 05, 00:03) Na, dažniausiai, bet ne visada... ir gerai, kad ne visada (visai nenoriu būti aukštesnė)  Įsivaizduokit, kas būtų, jei kiekviena karta savo ir taip jau dvimetrinius tėvus praaugtų   Neduok dieve, kad visi vaikai savo tėvus praaugtų  . Mano brolio ūgis 2,03 m, tai kokia tuomet turėtų būti jo duktė  .
Mano vyras 172 cm(bet neperkūdęs),aš 167 .nejaučiu kad jis būtų permažas. Ir manau duše jam aukšti vyrai pavydi "kito ūgio".
|
|