Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kompleksai dėl ūgio
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 7 metų ir vyresni
Pages: 1, 2
kempinator
Sveiki,

Man dabar 15 metų, bet spalio gale 16.
Mano ūgis dabar 172cm ir manau, kad esu žemas, kompleksuoju dėl ūgio,
nes daugelis merginų yra aukštesnės ir šeip, tarp draugų jaučiuosi žemas.

Daug kas sako, dar paaugsi, bet esu skaitęs, kad augama, kažkur iki 16 metų, o paskui galima paaugti tik truputį.
Manau man ūgio 178cm užtektų, nes žinau, kad aukštas nebūsiu ir labai aukštas būt nenorėčiau.

Gal žinote kokių patarimų ar šeip kažką, kad paaugti būtų greičiau galima? unsure.gif

Ačiū.
LT saulele
QUOTE(kempinator @ 2007 07 07, 13:07)
Daug kas sako, dar paaugsi, bet esu skaitęs, kad augama, kažkur iki 16 metų, o paskui galima paaugti tik truputį.
*

nu nebūtinai schmoll.gif , mano keli buvę klasiokai per paskutinę vasarą ištyso thumbup.gif , o vienas tai išvis nerealiai rolleyes.gif , visada fizinio pamokoje rikiuotėje paskutis stovėdavo, o rugsėjį nepažinom blink.gif blink.gif , taip kad neprarask vilties smile.gif 4u.gif

Atogrąža
QUOTE(kempinator @ 2007 07 07, 14:07)
Sveiki,

Manau man ūgio 178cm užtektų, nes žinau, kad aukštas nebūsiu ir labai aukštas būt nenorėčiau.
Gal žinote kokių patarimų ar šeip kažką, kad paaugti būtų greičiau galima?  unsure.gif
Ačiū.
*

Tikrai dar augsi smile.gif Vaikinai auga iki 18-21metų. Nemaža dalis būtent nuo 17 ir paauga gerą šuolį. Visi pažįsta tokių, kurie per vasarą, ar metus (dažnai būdami armijoje) paauga per visą galvą mirksiukas.gif O augimui, kaip teigia žinovai, padeda visi tempimo pratimai, ypač kabėjimas ir pratimai ant skersinio mirksiukas.gif
Bet svarbiausia, nevaikščiok susikuprinęs (tai visada sudaro naštos palenkto arba besisaugančio netikėto pavojaus įspūdį ). Išsitiesk, pečius nuleisk ir patrauk kiek atgal (kad mentės būtų arčiau viena kitos), įtrauk pilvą (krūtinės neišpūsk) ir niekada nevaikščiok nunarinęs (ar ištempęs priekin) galvos schmoll.gif Vien įpratęs geros laikysenos, atrodysi savim pasitikintis ir minimum 5 cm aukštesnis thumbup.gif
mutti
Sveiki,

Gal žinote kokių patarimų ar šeip kažką, kad paaugti būtų greičiau galima?  unsure.gif
Ačiū.
*

Tikrai nepergyvenk mirksiukas.gif Tau tik 15 ir dar augsi ir augsi bigsmile.gif

Sportuok, manau sportas tikrai padės mirksiukas.gif
anaida8
Dar tikrai augsi smile.gif.o kai pamils ir ūgis bus nesvarbu biggrin.gif ir sportuok daugiau smile.gif
Rosalie
Sveiki,

Ačiū.
*

Nepergyvenk mirksiukas.gif Viskas normaliai... smile.gif Ir prisimink - svarbiausia ne ūgis, o smūgis lotuliukas.gif
Rustė
be reikalo čia kremtiesi, aš pati esu 161cm.tai kaip tik su tavo ūgio vaikinu atrodyčiau visai gražiai - abu panašūs.
kokio ūgio mano vyras aš net nežinau, gal koks 180cm mastau.gif

beto yra gi ir merginų visokio ūgio.
ir beje mašiną vairuojant patogiau, nes kai labai ilgos kojos, nepatogu susiraityti ties pedalais hihihi.gif

taigi nosį aukščiau.pasportuok, paplaukiok mirksiukas.gif

geriau gražus, raumeningas vaikinas 170cm, negu išstypėlis 190cm.
Ramunita
mano tėtis 175, mama 160 ax.gif kartu laimingi jau 27nerius metus 4u.gif taip,kad nesinervink ax.gif blogiau būtų,jei butum 160
Polė
Sveiki,

Ačiū.
*

Baik kompleksuoti irnesakyk.gif Dabar vasara susirask įdomios veiklos mirksiukas.gif Tavo ūgis tavo amžiaus paaugliui tikrai normalus. Mano tėvukas tokio ūgio, o jam 55 mirksiukas.gif Ir netiesa, kad nustojama augti 16 metų, mano dėdė išėjo į kariuomenę 18 metų tavo ūgio, o grįžo iš jos 25 cm aukštesnis blink.gif Visi buvom tiesiogine to žodžio prasme- apakę unsure.gif
Taip, kad aukštyn nosį, viskas dar priešakyje thumbup.gif
Jurevaga
4u.gif Jei tau būtų 25 tada jau sakyčiau, kad tikrai paaugti šansų praktiškai jokių, bet tavo amžiuje dar viskas priešaky. Taigi, kas liečia ūgį, be abejo, genai čia turi nemažą reikšmę, jei tėvai nebuvo aukštagiai, tai ir tu Saboniu netapsi, tačiau vaikai savo tėvus dažnai praauga kokius 10-20 cm. o be to šiais laikasi dažnai būna išimčių. Tavo amžiuje labai svarbu pilnavertė mityba, sportas: plaukimas, krepšinis, kokie tempimo pratimukai. Nekilnok sunkių svarmenų, nes jie ūgio neprideda. Dar didesnių šansų daugiau paaugti turėtum jei nerūkytum blush2.gif taigi nenukabink nosies ir sėkmės smile.gif O be to man asmeniškai nepatikdavo labai aukšti vaikinai. doh.gif Jie kažkokie neproporcingi ir vyresniame amžiuje vaikšto sulinkę. schmoll.gif
LaLuna*
Kempinator, dar jaunas, neimk galvon...
jei leisi, pailiustruosiu...
Mano šeima mama 1,68 , tėtis 1,78 rolleyes.gif pagal anų laikų matmenis (žinia, šiais laikais vis aukštėja žmonės), mano mama aukšta, o tėtis žemas....
aš labai lėtai augau, vis toks spirgalas buvau rolleyes.gif neneigsiu, kad tokio amžiaus kaip tu, labai norėjau kad ir operaciją kokią pasidaryt, nes vis nervindavo būt mažiausia...bet pamažu pamažu, pasivijau savo ūgio kartelę- norėjau būti 1,70 ir esu...tiesiog lėtai brendau unsure.gif mano broliai, vienam 21, kitam 18 .., vyresnysis iškart buvo aukštokas, stambokas, staigiai styptelėjo ir sustojo ties 185, o jaunėlis visada toks mažas, liesas.... vis mažiausias ir mažiausias klasėj, o prieš metuys kai drėbtelėjo iškart apie 10 cm ir dabar jau 192...va ir palyginkit...
21 metai ir 185, o kitam 18 metų ir 192 unsure.gif ir sunku pasakyti nuo ko priklausė....

Tiesa, mano vyro tėvai žemo ūgio, o jis virš 190 ...ir sako, kad ūgis jam intensyviai pradėjo augti, kai pradėjo aktyviai sportuoti (jis krepšinį lankė)...tai gal ir yra tiesos, kad sportas padeda...beje, vyras vaikšto šiek tiek sukumpęs, vis liepiu tiesinti nugarą....taip kad, aukštesnį žmogų taip pat rūpesčiai lanko, kupra auga lotuliukas.gif

p.s be to...man visai simpatiški vidutinio ūgio vyrai, tik kad būstų pasportavę, pilvo presiukas, rankelės šiek tiek patreniruotos...tad manau- susitelk į sportą, o ūgis ateis, pamatysi, nespėsi žvilgtelėt ir jau būsi paugęs....

p.s1 be to, pasižiūrėkl dauguma moterų pasisako už neaukštus vyrus...
ooo
mano brolis tavo amziaus buvo 148 cm blink.gif
dabar normalus 183 cm ugio vyras
tai pagalvok, kiek dar tu gali uzaugti lotuliukas.gif iki dvimetrinio lotuliukas.gif
d-oncek
Ir as zinau kelis vaikinus ,kurie po armijos grizo paauge gerokai.Taigi,gal po 5m rasysi ir klausi kaip cia but mazesniu? lotuliukas.gif Svarbu laikysena prisiziurek,nesikuprink,pasitempk thumbup.gif
kempinator
Tame ir esmė, kad nelankau tokio sporto kaip krepšinis, plaukimas..
Sportuoju su svoriais.. ir tai stabdo augimą, bet jo nežemina.. kiek girdėjau..

Šeip krepšinį žaidžiu, laisvu metu.. Ir dabar tampyti sausgysles pradėjau po truputį..

O tėvai , tai mano normalūs. Mama 166cm Tėtis 175cm , sesė kuriai 20metų yra 172cm, mano ūgio
Avera
Sveiki,

*

QUOTE(kempinator @ 2007 07 20, 18:37)
O tėvai , tai mano normalūs. Mama 166cm Tėtis 175cm , sesė kuriai 20metų yra 172cm, mano ūgio
*

Pats sau priestarauji - tavo tevas 175 cm ugio tau normalus, o tu pats 172 cm zemas, nors tau tik 15 metu ir puikiai supranti, kad dar augsi ir tikrai daugiau nei 3 cm, t.y. teva praaugsi.

Taigi, pats sau atsakei - tavo tevas normalus, tu busi aukstesnis (dar augi!), reiskia zemas niekaip nebeliksi, tai tiesiog kantrybes ir viskas bus gerai smile.gif

Beje, vyrai, kuriu ugis 172 cm yra ne zemi, tik zemesni nei vidutiniai, bet ir tai sisi ugis tikrai neturetu sudaryti kompleksu.
Ir is viso, svarbu ne ugis, o smugis tongue.gif
jėga
*

Mano sūnui birželyje suėjo 15-ka. Jo ūgis 165. Npastebėjau, kad labai dėl to kompleksuotų, nes panų neatsimuša. Kaip čia kažkas jau minėjo: svarbu ne ūgis, o smūgis biggrin.gif
Jei tavo tėvas yra 175, tai tu tikrai bent iki 180 dar ištįsi. Jaunas gi dar... tongue.gif
Noa
Aš kaip tikra boba, pasiremsiu skudurų dydžiais smile.gif

Savo sūnui perku drabužius ant 16 m, ir ten maždaug ant tokio ūgio ir yra - apie 170. Reiškia, 172 16 metų bernui yra STANDARTINIS dydis, ir nėra ko pergyvent smile.gif Sekantis paauglių drabužių dydis yra 18, reiškia, bernai nuo 16 iki 18 dar auga. Nu ir viskas...

Į mano sūnaus gimimo datą nežiūrėt biggrin.gif Bet mūsų su vyru ūgiai - 180 ir 195... Tikiu, kad jeigu standartinio vaiko draugeliai tokie, tai jis gali ir žemas pasijaust smile.gif Kai tuo tarpu atitinka visus standartus...
hi2hi
nu zinok cia panasumai siokie tokie pastebeti biggrin.gif biggrin.gif blush2.gif man irgi 15 spalio gale bus 16 , spalio 21 tai mano ugis irgi panasus 174 ax.gif tai wa as tikiuosi kad irgi dar augsiu 4u.gif 4u.gif biggrin.gif
Lalique
Tikiu kad viskas tau bus gerai tik nerukyk ir nepiktnaudziauk alkoholiu smile.gif
Niutsi
Na dar tikrai kažkiek paaugsi mirksiukas.gif be to, ne toks jau ir žemas - man tai čia vidutinis ūgis, pats tas wub.gif Nežinau, nors pati esu 1,73, bet kažkaip vaikinai man gražiausiai atrodo mžd 1,71-1,75, aukštesni nelabai jau schmoll.gif Taip kad čia nieko baisaus - kažkam kaip tik patinka toks ūgis...
O kad jautiesi tarp draugų ir merginų žemas - visad juk taip nebus, čia priklauso nuo aplinkos.. Aš esu pati aukščiausia tarp savo draugių (tik 1 už mane aukštesne 5 cm, visos kitos mžd nuo 1,60 iki 1,70), o ir pažįstami vaikinai tik vienas - kitas aukštesnis, o kiti arba mano ūgio, arba žemesni ax.gif Taip kad aš jaučiuosi ryškiai per aukšta savo pažįstamų rate, nors esu galima sakyt tokio pat ūgio, kaip Tu smile.gif
Taigi neverta pergyvent - manau 1. dar paaugsi 2. toks ūgis nežemas, o aukso viduriukas thumbup.gif 3. sutiksi ir aukštesnių, ir žemesnių už save žmonių - tikrai nevisad busi žemiausias wink.gif
Sėkmės 4u.gif
Magnifique
Mano klasiokai beveik visi už mane žemesni hihihi.gif nors aš pati neesu žema 174cm bet žiūriu klasiokai jau po truputi priauga mane victory.gif tad nesijaudink paaugsi das biggrin.gif
Papildyta:
Beto gali apsiskaičiuoti galimą savo ūgi.
mamos ūgi centimetrais sudėk su tėčio ugiu centimetrais,padalink iš 2 ir pridėk 8 biggrin.gif turėtu gautis numanomas tavo ugis
Lithium
na, vaikinai dažniausiai 11oj klasėj išstybsta..
beje, turiu nemažai draugų, kurių jau toks amžius, kad tikrai nebeaugs, o ūgis net kartais ir 172 nesiekia..ir nei kiek nekompleksuoja ir panų dėmesio visad pakankamai buvo jiem ax.gif
nesmerk
zmogaus ugis itakojamas genetiskai, paziurek i savo tevus , juos truputi praaugsi...na 172 tai mano busimo 14mecio ugis...as 171, tevo kazkur 180. vaiko koja jau 45-46ismiera....
O tavo teveliai kokio ugio? kokio dydzio batus nesioji?
Emilija38
Nemanau kad verta jaudintis mirksiukas.gif Mano vyresnėlis 17 metų yra 1,75 ir kažin ar dar augs, nes mes su vyrų vidutinio ūgio (vyras kaip tik kaip tu - 1,72, aš 1,70) smile.gif Mano vyras niekad nejautė komplekso dėl ūgio, netgi džiaugiasi, kad nėra labai aukštas wink.gif Ir aišku man jo ūgis thumbup.gif
O ir sūnus nepergyvena, nes merginų dėmesio jam netrūksta ax.gif Na tiesa, jis 3 cm aukštesnis, bet čia skirtumas nedidelis smile.gif Ir klasiokės jo beveik visos už jį žemesnės net su aukštakulniais, visai nedaug aukštesnių panelių, vos dvi- trys mirksiukas.gif
O kitas sūnelis greit bus 16 metų, jo ūgis dabar 1,70, ir taip pat jokių kompleksų ar nepatogumų, merginų dėmesio stokos nejaučia smile.gif Tu tkrai dar keliais cm paaugsi ir viskas bus kaip tik, nors ir dabar viskas manau puiku mirksiukas.gif
Thin
smile.gif O man dabar 13 metu.Ugis 175 cm. Neperaukstas?Nes ziuriu daugeliui aukstesni nei tinka nei patinka. g.gif
Emilija38
QUOTE(Thin @ 2007 10 13, 22:36)
smile.gif O man dabar 13 metu.Ugis 175 cm. Neperaukstas?Nes ziuriu daugeliui aukstesni nei tinka nei patinka. g.gif
*

Nemanau kad per aukštas mirksiukas.gif juk kiekvienam savo wink.gif o tai, kad daugumai patinka žemesni - na jau tikrai ne daugumai, manau 50 ant 50 wink.gif ir ūgyje tikrai ne esmė - savo vyrą pamilau ne dėl ūgio biggrin.gif taip kad pergyventi neverta - ir tiksi, ir patiksi, pamatysi smile.gif
beggonija
Nsijaudink!!!
Manau, kad ugis yra nesvarbu, o be to dar gali paaugt. Nekompleksuok del ugio, o jeigu nori paaugt, sportuok. O siaip viskas thumbup.gif
DELFINIUKE
O MAN LABAI PATINKA AUKSTI VYRAI , GRAZIAI NUAUGE, PASPORTAVE, BET NE PER DAUG AISKU ax.gif
Pliukšt
Apsidairau ir pastebiu, kad vyrukai būna aukšti, arba mano ūgio (166), arba šiek tiek aukštesni. Nėr ko čia nerimaut 4u.gif
kempinator
Na va, po kiek laiko paskaičiau, ką rašiau smile.gif)
Na dabar mano ūgis jau kaip ir 175cm smile.gif) Na dar, manau, 5cm nepakenktų ;]]

Vaikštau išsitiesęs, visą laiką po sporto pakabu ;]] Tikiuosi dar paaugsiu ;]]
tomas1979
valgyk daug mieliu ir pralenksi saboni lotuliukas.gif
Fire
Sveiki,

Ačiū.
*

QUOTE(kempinator @ 2007 07 20, 19:37)
Tame ir esmė, kad nelankau tokio sporto kaip krepšinis, plaukimas..
Sportuoju su svoriais.. ir tai stabdo augimą, bet jo nežemina.. kiek girdėjau..

Šeip krepšinį žaidžiu, laisvu metu.. Ir dabar tampyti sausgysles pradėjau po truputį..

*

QUOTE(kempinator @ 2008 02 10, 16:59)
Na va, po kiek laiko paskaičiau, ką rašiau smile.gif)
Na dabar mano ūgis jau kaip ir 175cm smile.gif) Na dar, manau, 5cm nepakenktų ;]]

Vaikštau išsitiesęs, visą laiką po sporto pakabu ;]] Tikiuosi dar paaugsiu ;]]
*

Manau, tikrai dar turetum tuos norimus 5cm paaugti mirksiukas.gif, nes zmones mazdaug iki 21 m. auga (jau cia tai aptarta ax.gif)
Kaip pavyzdys mano seima - mama 163cm, tevukas 177cm. Mes su broliu visa laika pagal savo amziu buvom liesiausi ir maziausi doh.gif na, liesi ir likom (tai irgi musu genai), o ugiu as pasivijau bendraamzes budama beveik 17 m., bet iki 19m. dar pora cm paaugau. Esu 170cm ugio. O brolis smarkiai ugtelejo jau net baiges mokykla, kai atejo i klases susitikima, visi issiziojo, nes buves maziausias tapo antru pagal ugi (188cm). Jis turejo stuburo problemu, todel rimtai sportuot negalejo, todel tik zaisdavo futbola ir "pakabedavo" ant skersinio. Su tevuku labai panasiai buvo - nuolat maziausias (nors del to ne kiek nekompleksavo, jo bajeriai kompensavo ugi), bet mama i ji ziuret nenorejo (jie klasiokai biggrin.gif ). Paskutinej klasej grizo po atostogu gerokai ugtelejes biggrin.gif

Mano draugas ir jo brolis po 185cm, jie sportininkai (ejikai). Paauglystej zemi smulkus buvo, kiek zinau, 16m. buvo 168 cm ugio. Uzaugo jau baige mokykla mirksiukas.gif

O moterys myli tiek aukstus, tiek zemus, esme tikrai ne ugyje biggrin.gif Esu draugavus su zemesniu uz save vaikinu, jei zmogus patinka, tai jokia problema, niu nebent skirtumas butu kokie 15 cm, bet ir tai yra poru, kurioms tai netrukdo biggrin.gif
ŽuvelėNEauksinė
paaugsi,pamatysi mirksiukas.gif biggrin.gif
MB ugis 1,73cm man tai netrugdo,mano 1,70 cm,beveik vienodi biggrin.gif nu aukstakulniu nesidedu kai su juo vaikstau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Saulėtekė
QUOTE(Eglute:} @ 2008 03 12, 13:56)
paaugsi,pamatysi mirksiukas.gif  biggrin.gif
MB ugis 1,73cm man tai netrugdo,mano 1,70 cm,beveik vienodi biggrin.gif nu aukstakulniu nesidedu kai su juo vaikstau biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
*

MB irgi tik 2 cm už mane aukštesnis. ax.gif Bet jis dėl to nekompleksuoja ir dažnai netgi specialiai man siūlo pirkti aukštakulnius, sako, kad jam patinka ilgakojės moterys (nors jos mano ir taip pakankamai ilgos mirksiukas.gif ). Per daug metų įpratau būti ,,prancūziška pora'', nes bet kokie kulniukai būna aukštesni kaip 2 cm. smile.gif
ŽuvelėNEauksinė
QUOTE(Simense @ 2008 03 12, 15:17)
MB irgi tik 2 cm už mane aukštesnis.  ax.gif Bet jis dėl to nekompleksuoja ir dažnai netgi specialiai man siūlo pirkti aukštakulnius, sako, kad jam patinka ilgakojės moterys (nors jos mano ir taip pakankamai ilgos  mirksiukas.gif ).  Per daug metų įpratau būti ,,prancūziška pora'', nes bet kokie kulniukai būna aukštesni kaip 2 cm.  smile.gif
*

MB irgi del to visiskai nepergyvena,tik man keista eit susikabinus su zemiasniu blush2.gif biggrin.gif
urantija
As prisimenu kaip mano krikstasunis labai pergyveno budamas 15 metu, kad jo ugis 175 cm, nes jo tetis 190 cm. Sakiau jam, kad praaugsi teti, netikejo. Praejo pora metu, kaip jo ugis buvo 194 cm smile.gif Nors mama ne auksta. Bet kazkaip dauguma vaikinu tecius praauga mirksiukas.gif
Chippie
na juk nebutina buti kaip visiems. yra juk ir mazu merginu, kurioms labai auksti nepatina. Pvz mano ugis 1.65, MB 1.86 tai noredama jipabuciuoti praktiskai turiu stvertis pirma taburetes o po to jau stiebtis iki jo lupu doh.gif visai nepykciau jei buu siek tiek zemesnis,

O siaip tai tikrai kad ne ugi esme, jei butum 1.65 tai taip, siokia tokia problemele, nes merginos paprastai aukstesnes buna, bet 1.75 pats tas thumbup.gif ir pamatysi dar siek tiek istysi mirksiukas.gif
Wajda
15 metų ir 172 - dar augsi. pvz., mano pusbrolis pradėjo sparčiai augt 16 m. dabar jau ir mane pralenkė, nors šiaip aš už jį būdavau vos vos aukštesnė [mano ūgis apie 175]
nesijaudink wink.gif
Lady Dy
Na matai viskas tik į gerą pusę linksta,vaikai tėvus visada pralenkia ūgiu.Mano panelės už mane aukštesnės,o vaikinas tėtį praugo.
pukeliux
QUOTE(Lady Dy @ 2008 07 04, 13:48)
Na matai viskas tik į gerą pusę linksta,vaikai tėvus visada pralenkia ūgiu.
*

Na, dažniausiai, bet ne visada... ir gerai, kad ne visada (visai nenoriu būti aukštesnė) bigsmile.gif Įsivaizduokit, kas būtų, jei kiekviena karta savo ir taip jau dvimetrinius tėvus praaugtų lotuliukas.gif
Lady Dy
Pukeliux juk ne visi dvimetriniai yra.Istorikai sako kad Barbora Radvilaitė buvo savo laikmetyje aukšta,o juk jos ūgis buvo tik 1,65m.Aukštėjam po truputį.
pukeliux
QUOTE(Lady Dy @ 2008 07 07, 20:00)
Pukeliux juk ne visi dvimetriniai yra.Istorikai sako kad Barbora Radvilaitė buvo savo laikmetyje aukšta,o juk jos ūgis buvo tik 1,65m.Aukštėjam po truputį.
*

Na taip, visumoje tai aukštėjam... Užtenka pasižiūrėt į lovas trobose Rumsiškėse smile.gif Bet ne veltui gamtoje mėgstama pusiausvyra, dėka kurios mes dar ne virš 2-jų metrų. Turiu galvoje Pvz., tėvas labai aukštas, mama mažutė, o vaikai vidutinio ūgio... Arba mažiukas tėtis, mama lygi su juo, o vaikai tokiu atveju dažnai jau aukštesni už tėvus... Ir t.t.
lofi
QUOTE(Atogrąža @ 2007 07 07, 20:04)
Tikrai dar augsi smile.gif Vaikinai auga iki 18-21metų. Nemaža dalis būtent nuo 17 ir paauga gerą šuolį. Visi pažįsta tokių, kurie per  vasarą, ar metus (dažnai būdami armijoje) paauga per visą galvą mirksiukas.gif O augimui, kaip teigia žinovai,  padeda visi tempimo pratimai, ypač kabėjimas ir pratimai ant skersinio mirksiukas.gif
Bet svarbiausia, nevaikščiok susikuprinęs (tai visada sudaro naštos palenkto arba besisaugančio netikėto pavojaus įspūdį ). Išsitiesk, pečius nuleisk ir patrauk kiek atgal (kad mentės būtų arčiau viena kitos), įtrauk pilvą (krūtinės neišpūsk) ir niekada nevaikščiok nunarinęs (ar ištempęs priekin) galvos schmoll.gif  Vien įpratęs geros laikysenos, atrodysi savim pasitikintis ir minimum 5 cm aukštesnis thumbup.gif
*

ka tu cia nusipezi ? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
auga iki 18 m, bet dazniausiai jau ant 17 sustoja, o kaip jie augs, jei jau kaulai susiformave galutinai,? nebent i ploti .
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
geros zinios tavo galvoj.
Papildyta:
DabaR apie sporta ir augima

kiek lemta tiek ir augsi, pazystu viena, kuris 15 metu nustojo augti ir viskas..
nieko nepadarysi, kiek duota tiek augsi.
Sportavimas ugiui turi reiksmes, bet is mano puses, jei darai stuburo neapkraunancius pratimus,( pritupimai su stanga, stangos spaudimas kampu, smito stakles ar mirties trauka, bei labas rytas,) ir valgysi normalu maista, kad uztektu medziagu tiek augimui, tiek raumenims, tike ir augsi.
ugis yra uzkoduotas ir ji lemia aplinka labai nedaug.
aisku, judet visalaik reik, nes jei sedesi prie kompo, tikrai maziau paaugsi, negu turedamas dideli maisto raciona ir begiodamas lauke.
blink.gif
Mercredi
QUOTE(lofi @ 2008 07 08, 16:58)
ka tu cia nusipezi ?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

Gal parodykit daugiau pagarbos kalbėdama(s) su nepažįstamu žmogum...
Tweety
QUOTE(lofi @ 2008 07 08, 16:58)
auga iki 18 m, bet dazniausiai jau ant 17 sustoja, o kaip jie augs, jei jau kaulai susiformave galutinai,? nebent i ploti  .

Tikrai netiesa tongue.gif . Vaikinai auga daug ilgiau, kai kurie ir 20-ties sulaukę dar auga. Ir tikrai ne vien tik į plotį biggrin.gif . Vienas mano klasiokas smarkiai išsitempė (gal kokią 10 cm) tik studijas pabaigęs, t.y. maždaug 23 metų.
lofi
QUOTE(Ašaros lietuje @ 2008 07 08, 17:06)
Gal parodykit daugiau pagarbos kalbėdama(s) su nepažįstamu žmogum...
*

atsiprasau 4u.gif kazkoks pyktis buvo uzvaldes.
mamyteerika
Nepergyvenk , deja pratimu nezinau , bet krepsinis lyg ir padeda ... man idealus vaikino ugis 170-175 biggrin.gif tad man tao ugis liux smile.gif as tik dziaugciaus tavo vietoje beje man asmeniskai negarzu perauge biggrin.gif ir beje ne ugis svarbiausia

sekmes
Gegas
tai pas tave 172 biggrin.gif
mano tevas i armija isejo 150, nusiunte tankistu, bo maziukas buvo,o paskui beliko tik bulves skust, nes netilpo i tanka hihihi.gif 180
bet uztat kaip graziai bulves skuta dabar good.gif lotuliukas.gif
Valmiera
QUOTE(pukeliux @ 2008 07 05, 00:03)
Na, dažniausiai, bet ne visada... ir gerai, kad ne visada (visai nenoriu būti aukštesnė)  bigsmile.gif  Įsivaizduokit, kas būtų, jei kiekviena karta savo ir taip jau dvimetrinius tėvus praaugtų lotuliukas.gif
*

drinks_cheers.gif Neduok dieve, kad visi vaikai savo tėvus praaugtų doh.gif . Mano brolio ūgis 2,03 m, tai kokia tuomet turėtų būti jo duktė blink.gif doh.gif .
ajd
Mano vyras 172 cm(bet neperkūdęs),aš 167 .nejaučiu kad jis būtų permažas. Ir manau duše jam aukšti vyrai pavydi "kito ūgio".
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.