Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Romantiškiausias vakaras
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai > Romantiškiausias mano gyvenimo vakaras...
Pages: 1, 2, 3
Atidė
smile.gif 4u.gif
kamiliuke
QUOTE(edita111 @ 2008 11 14, 21:47)
smile.gif  4u.gif
*

lotuliukas.gif mirksiukas.gif
inga v
netycia uzklydau, tai bandysiu perpasakot savo ysimintiniausia vakara.
A-su kuriuo gyvenu;B-su kuriuo slapta varinejau.
O BUVO TAIP.......
.......su vienu berneliu susipazinau naktiniame klube.tiesa,gyvenau su kitu , ir jy islydejau ykaususy namo is klubo.na, as pasisokau ir prisedau prie baro konors gaivinancio ykalt.mane uzkalbino nepazystamasis.as eiliny syk pudrinau smegenis, kad neva katik gryzau is gastroliu po Japonija ir t.t.ir po to vakaro mes susitikinejom.nei B nei A vienas apie kita nieko nezinojo.tik po kiek laiko B pasakiau, kad yra A.taip ir tampiausi.B isvyko y uzsieny. artejo Valentino diena.jis man paskambino ir pakviete mane y pasimatyma. tai buvo vasario 13d.as jo ir klausiu:
-ar tu cia, Lietuvoj?
-ateik ir viska suzinosi.
na ka, pasipuosiau, issipusciau ir nuvariau y sutarta vieta.paklausiau padaveju,kur cia uzsakyta B vardu staliukas.mane nuveda prie jo.staliukas buvo prie lango ir visu matomoj vietoj.pamerktos geles, zvakes.romantika SUPER.paklausiau padavejo ar ilgai teks laukt.jie man atnesa sampo taure. as gurksnoju, zvalgausi NA KURGI JIS.nepasirodo.veliau vel paklausiu to paties.pasiulo kavos arbatos.su arbata atnese ir torto gabalely.po pusvalandzio paklausiu paskutiny syk:
-ar man dar ilgai teks laukt?
ir po mano pasakymo man atnesa atvirute, kurioje viskas isdestyta:
-atleisk, jei mano pokstas tau nepatiko.zinau, kad pas taves yra kitas zmogus. bet as noriu, kad mes kartu ............vistiek kadanors busi mano...................
as skaitau atviruka ir asaros rieda.verkiau is dziaugsmo.ir dabar rasant man taip gera viduje.
cia buvo mano pats paciausias vakaras.gal nevaizdziai papasakojau, bet kas turi fantazijos mane supras. mirksiukas.gif
po kazkurio laiko mes susitikom ir jis topaties paklause budamas salia.as sutikau, bet tas sutikimas ir liko tik zodziai. kaltinu tik save.tempiau nezinia uz ko ir kodel?
kamiliuke
QUOTE(inga v @ 2008 11 18, 14:55)
netycia uzklydau, tai bandysiu perpasakot savo ysimintiniausia vakara.
A-su kuriuo gyvenu;B-su kuriuo slapta varinejau.
O BUVO TAIP.......
.......su vienu berneliu susipazinau naktiniame klube.tiesa,gyvenau su kitu , ir jy islydejau ykaususy namo is klubo.na, as pasisokau ir prisedau prie baro konors gaivinancio ykalt.mane uzkalbino nepazystamasis.as eiliny syk pudrinau smegenis, kad neva katik gryzau is gastroliu po Japonija ir t.t.ir po to vakaro mes susitikinejom.nei B nei A vienas apie kita nieko nezinojo.tik po kiek laiko B pasakiau, kad yra A.taip ir tampiausi.B isvyko y uzsieny. artejo Valentino diena.jis man paskambino ir pakviete mane y pasimatyma. tai buvo vasario 13d.as jo ir klausiu:
-ar tu cia, Lietuvoj?
-ateik ir viska suzinosi.
na ka, pasipuosiau, issipusciau ir nuvariau y sutarta vieta.paklausiau padaveju,kur cia uzsakyta B vardu staliukas.mane nuveda prie jo.staliukas buvo prie lango ir visu matomoj vietoj.pamerktos geles, zvakes.romantika SUPER.paklausiau padavejo ar ilgai teks laukt.jie man atnesa sampo taure. as gurksnoju, zvalgausi NA KURGI JIS.nepasirodo.veliau vel paklausiu to paties.pasiulo kavos arbatos.su arbata atnese ir torto gabalely.po pusvalandzio paklausiu paskutiny syk:
-ar man dar ilgai teks laukt?
ir po mano pasakymo man atnesa atvirute, kurioje viskas isdestyta:
-atleisk, jei mano pokstas tau nepatiko.zinau, kad pas taves yra kitas zmogus. bet as noriu, kad mes kartu ............vistiek kadanors busi mano...................
as skaitau atviruka ir asaros rieda.verkiau is dziaugsmo.ir dabar rasant man taip gera viduje.
cia buvo mano pats paciausias vakaras.gal nevaizdziai papasakojau, bet kas turi fantazijos mane supras. mirksiukas.gif
po kazkurio laiko mes susitikom ir jis topaties paklause budamas salia.as sutikau, bet tas sutikimas ir liko tik zodziai. kaltinu tik save.tempiau nezinia uz ko ir kodel?
*

Grazi istorija,saunus vaikinas ir tu sauni thumbup.gif .Bet ar nemanai kad galejai savo tema uzsivesti ir papasakoti ne maniskei g.gif o gal sios temos kuo nors susijusios g.gif gal mes zinom viena kita g.gif
kamiliuke
4u.gif
Streamy
Kokia grazi istorija. wub.gif wub.gif wub.gif

kamiliuke
QUOTE(aistejukas @ 2008 11 20, 19:43)
Kokia grazi istorija.  wub.gif  wub.gif  wub.gif
*

aciuks.gif
chanuma
as su savo vyru gyvenu 12metu. nieko panasaus nera buve aggressive.gif
jis tiksugeba paklausti ko nori dovanu gun_bandana.gif

labai labai tau kamiliuke pavydziu wub.gif wub.gif
VelDan
Nepavydėkit, Chanuma, kiekvienam sava laimė 4u.gif Mano vyras tokių staigmenų irgi nedaro, bet kitais būdais mane moka pradžiugint, neabejoju jus taip pat. O Kamiliukei jos vyro staigmenos pačios pačiausios wub.gif
Leilla
Grazi istorija 4u.gif ech,kad mano vyrelis nors panasaus ka sugalvotu, bet jo atsakymas,kad as nemoku kazko ismastyti,sakau draugus pasitelk i pagalba jei paciam sunku, bet turbut mazai nori, jei noretu tikrai ka nors sugalvotu, o paciai staigmenas daryt kaip ir pabodo, nes atsako nera.

o Jums tikrai nuostabus vakaras buvo wub.gif
kamiliuke
QUOTE(chanuma @ 2008 11 21, 17:16)
as su savo vyru gyvenu 12metu. nieko panasaus nera buve aggressive.gif
jis tiksugeba paklausti ko nori dovanu gun_bandana.gif

labai labai tau kamiliuke  pavydziu wub.gif  wub.gif
*

QUOTE(VelDan @ 2008 11 22, 16:49)
Nepavydėkit, Chanuma, kiekvienam sava laimė  4u.gif Mano vyras tokių staigmenų irgi nedaro, bet kitais būdais mane moka pradžiugint, neabejoju jus taip pat. O Kamiliukei jos vyro staigmenos pačios pačiausios  wub.gif
*

wub.gif taip teisybe mam maniskis pats paciausias su savo staigmenom mirksiukas.gif
Linkiu ir jums to paties wub.gif
Centime
Graži istorija smile.gif Aš galvoju - o jei mylimasis nedaro staigmenų, tokių kaip Kamiliukes, tai jis nesugeba, nemyli ar tiesiog nėra fantazijos, noro... g.gif Na labai tikiuosi, kad ir man kažkada kažkas panašaus nutiks mirksiukas.gif

Kuo daugiau tokių mielų dienų ir dar ne vienos tokios staigmenos ir Jums, Kamiliuke ir būtinai ją papasakokite savo sūneliui, kad kai jis bus kažkieno mylimasis, tėčio pavyzdys jam padėtų žiuginti savąją mirksiukas.gif
inga v
QUOTE(kamiliuke @ 2008 11 19, 01:38)
Grazi istorija,saunus vaikinas ir tu sauni  thumbup.gif .Bet ar nemanai kad galejai savo tema uzsivesti ir papasakoti ne maniskei  g.gif o gal sios temos kuo nors susijusios g.gif  gal mes zinom viena kita g.gif
*

oi, as labai atsiprasau. net nedasuto blush2.gif
kamiliuke
QUOTE(inga v @ 2008 11 24, 11:30)
oi, as labai atsiprasau. net nedasuto blush2.gif
*

Viskas ok bet matai kiekviena uzsiveda svaiske romantiskos meiles istorija mirksiukas.gif as sakau gal maza kas gyvenime nutike yra gal pazystamos ar kaip lotuliukas.gif
karole31
kaip kokiam meiles romane
labai dziaugiuos uz jus drinks_cheers.gif
*woman*
wub.gif wub.gif na jau tikrai super romantiska thumbup.gif daugiau tokiu blush2.gif
Angeliuxxx
Tai jau tikrai kiekvienos moters svajone wub.gif
egle-kristina
pasistenge TB, pasistenge thumbup.gif mirksiukas.gif
saunuolis, kad savo moteri bents karts nuo karto palepina... wub.gif ir dar taip... wub.gif
dziaugsmelis7x7
kad visi vyrai butu tokie isradingi 4u.gif ax.gif
ir kodel tik vienetams kyla i galva tokios mintys taip pamaloninti savo mylimaja 4u.gif 4u.gif 4u.gif
margusiukas
kaip grazu super tavo vyras sanuolis smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif
*visterija*
laaaaaaaaaaabai romatiškaaaaaaaaaaaaaa wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Vika 12
QUOTE(Piople @ 2008 01 24, 01:37)
Sveikutes

Na istorija pasakiska thumbup.gif ,teko oi kiek asareliu isspausti.Cia kazkas klause del ideju Valentino dienai.Na per cia Valentino diena bus 4metai kaip mano vyras man pasipirso ties Nemuno ir Neries santaka.Oi kaip tai buvo nerealu ir  pasakiska. Tai as nusprendziau siais metais ji nustebinti.NA pirmiausia papuosiu kambari,visur kur imanoma zvakes,ant grindu raudoni balionai (daug daug ju) Sienos durys ispuostos sirdelem,amurais.Toliau stalas aisku staltese raudona iki zemes ant virsaus balta.Ant stalo zvakiu kompozicija ir dirbtiniu roziu.Sampanas,taures.Bet pats pagrindas yra lekstese is kuriu valgysim.Uzdengsiu jas salotu ar pekino kopustu lapais kai tieksiu karsta (aisku ka nors specialaus gaminsiu,ko dar neregavo),kad tik kai pavalgys pamatu iamzinima.TAi apie tas lekstes.Nusipirkau dideles lekstes.Kliju stipriu ir daug visokiu stikliniu dalykeliu,dar sudauziau veidrodi,nes reikejo jo sukiu.TAi per viduri vienos lekstes padariau jo vardo pirma raide,o kitoje mano pirma vardo raide.Aplink jas priklijavau raudonu akmenuku is kuriu suformavau sirdele.Toliau aplink sirdele dejau stiklo sukes.O i tarpus geltonus akmenukus.Tos lekstes atrodo nerealiai (Bent jau man,neaisku ar vyras ivertins).Bus prisiminimas visam gyvenimui.Na nusipirkau raudona vakarine sukne ir isirasiau romantines muzikos kompakta.NA ir lauksiu taip vyro griztancio is darbo.Aisku vaikus prasysiu kad pasaugotu,kad liktume vieni namie.Tikuosi jam patiks.Gal kam pravers mano idejos. smile.gif Paprasta labai,bet dar taip nedariau.
*

Labai romantiška nuotaika vyraus jūsų namuose smile.gif o gal galite pasakyti bent pora pavadinimų, jūsų įrašytų romantiškų dainų? blush2.gif ax.gif mirksiukas.gif
Madmuazel
4u.gif wub.gif
Haske
Kaip grazu 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.