Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Romantiškiausias vakaras
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai > Romantiškiausias mano gyvenimo vakaras...
Pages: 1, 2, 3
MIKIENĖ
QUOTE(Piople @ 2008 01 24, 00:37)
Sveikutes

Na istorija pasakiska thumbup.gif ,teko oi kiek asareliu isspausti.Cia kazkas klause del ideju Valentino dienai.Na per cia Valentino diena bus 4metai kaip mano vyras man pasipirso ties Nemuno ir Neries santaka.Oi kaip tai buvo nerealu ir  pasakiska. Tai as nusprendziau siais metais ji nustebinti.NA pirmiausia papuosiu kambari,visur kur imanoma zvakes,ant grindu raudoni balionai (daug daug ju) Sienos durys ispuostos sirdelem,amurais.Toliau stalas aisku staltese raudona iki zemes ant virsaus balta.Ant stalo zvakiu kompozicija ir dirbtiniu roziu.Sampanas,taures.Bet pats pagrindas yra lekstese is kuriu valgysim.Uzdengsiu jas salotu ar pekino kopustu lapais kai tieksiu karsta (aisku ka nors specialaus gaminsiu,ko dar neregavo),kad tik kai pavalgys pamatu iamzinima.TAi apie tas lekstes.Nusipirkau dideles lekstes.Kliju stipriu ir daug visokiu stikliniu dalykeliu,dar sudauziau veidrodi,nes reikejo jo sukiu.TAi per viduri vienos lekstes padariau jo vardo pirma raide,o kitoje mano pirma vardo raide.Aplink jas priklijavau raudonu akmenuku is kuriu suformavau sirdele.Toliau aplink sirdele dejau stiklo sukes.O i tarpus geltonus akmenukus.Tos lekstes atrodo nerealiai (Bent jau man,neaisku ar vyras ivertins).Bus prisiminimas visam gyvenimui.Na nusipirkau raudona vakarine sukne ir isirasiau romantines muzikos kompakta.NA ir lauksiu taip vyro griztancio is darbo.Aisku vaikus prasysiu kad pasaugotu,kad liktume vieni namie.Tikuosi jam patiks.Gal kam pravers mano idejos. smile.gif Paprasta labai,bet dar taip nedariau.
*

Svarbiausia,kad tavo vyrui patiktų.Nes jei ne-tada aš tave užjaučiu.Nevisalaiką vyrai įvertina mūsų pastangas,o kartais taip norisi... wub.gif 4u.gif
Gitta
QUOTE(Piople @ 2008 01 24, 00:37)
Sveikutes

Na istorija pasakiska thumbup.gif ,teko oi kiek asareliu isspausti.Cia kazkas klause del ideju Valentino dienai.Na per cia Valentino diena bus 4metai kaip mano vyras man pasipirso ties Nemuno ir Neries santaka.Oi kaip tai buvo nerealu ir  pasakiska. Tai as nusprendziau siais metais ji nustebinti.NA pirmiausia papuosiu kambari,visur kur imanoma zvakes,ant grindu raudoni balionai (daug daug ju) Sienos durys ispuostos sirdelem,amurais.Toliau stalas aisku staltese raudona iki zemes ant virsaus balta.Ant stalo zvakiu kompozicija ir dirbtiniu roziu.Sampanas,taures.Bet pats pagrindas yra lekstese is kuriu valgysim.Uzdengsiu jas salotu ar pekino kopustu lapais kai tieksiu karsta (aisku ka nors specialaus gaminsiu,ko dar neregavo),kad tik kai pavalgys pamatu iamzinima.TAi apie tas lekstes.Nusipirkau dideles lekstes.Kliju stipriu ir daug visokiu stikliniu dalykeliu,dar sudauziau veidrodi,nes reikejo jo sukiu.TAi per viduri vienos lekstes padariau jo vardo pirma raide,o kitoje mano pirma vardo raide.Aplink jas priklijavau raudonu akmenuku is kuriu suformavau sirdele.Toliau aplink sirdele dejau stiklo sukes.O i tarpus geltonus akmenukus.Tos lekstes atrodo nerealiai (Bent jau man,neaisku ar vyras ivertins).Bus prisiminimas visam gyvenimui.Na nusipirkau raudona vakarine sukne ir isirasiau romantines muzikos kompakta.NA ir lauksiu taip vyro griztancio is darbo.Aisku vaikus prasysiu kad pasaugotu,kad liktume vieni namie.Tikuosi jam patiks.Gal kam pravers mano idejos. smile.gif Paprasta labai,bet dar taip nedariau.
*

Įkeliu Piople nuotraukytes
Labai, labai gražu wub.gif wub.gif wub.gif

user posted image

user posted image
balanduke
nuostabus vakaras wub.gif net asara isriedejo beskaitant wub.gif
astriuke
QUOTE(kamiliuke @ 2007 10 12, 08:52)
4u.gif aciu merginos
*

pritariu labai grazi istorija linkiu jums viso ko geriausio
mamulė
Romantiška diena tikrai turėjo būti puiki. Tik man viską sugadino šita istorijos vieta

"Po sunkios denos,nuo mokesčių mokėjimų,lakstimo po bankus ir valstybines įmones,parduotuves,gryžtu namo pavargusi,nusiplūkusi,pasiilgus šeimos ir ramybės.Lipu laiptais į ketvirtą aukštą,abėjose rankose maišai su pirkiniais."

Kaip suprantu, kitos gyvenimo dienos tokios g.gif
Vikiuke
eh manasis tai tikrai vargu ar taip sugalvotu jei ir milijona uzuominu duociau sad.gif o jusu vakaras tai thumbup.gif
nnina
o mano vyras visai nesupranta doh.gif romantikos wub.gif , kiek stengiausi vis neivertino irnesakyk.gif, o pats irgi nieko nedaro tease.gif jokiu staigmenu man, cia pasiskaicius book.gif verkt norisi kaip thumbup.gif pas kamiliuke buvo wub.gif wub.gif
k.alina
4u.gif na sveikos,malonu kad galiu bendrauti su jumis.As jau pasiruosiau Valentino dienai,tiesa neiskentejusi papasakojau savo vyrui apie pirkinius.Jis zinoma nusijuoke ir viskas.nezinau tik,ka vakarienei paruosti.Gal galite ka nors pasiulyti. wub.gif
Lotyna
QUOTE(k.alina @ 2008 02 11, 16:09)
4u.gif na sveikos,malonu kad galiu bendrauti su jumis.As jau pasiruosiau Valentino dienai,tiesa neiskentejusi papasakojau savo vyrui apie pirkinius.Jis zinoma nusijuoke ir viskas.nezinau tik,ka vakarienei paruosti.Gal galite ka nors pasiulyti. wub.gif
*

Kamiliuke, labai labai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif istorija...
na, o as galvoju patiekalais vyro net nestebinti... nes jis virejas doh.gif kad ir noreciau-neiseitu... taigi, man Valentino dienos patiekalai kazkaip, bent jau siemet asocijuojasi su picom.. blush2.gif lotuliukas.gif manau, nupirksiu pora idomesniu ir kaip nors papuosiu imantriai.. ax.gif na, ir zinoma, daug sokolado ir sampano :rolleyes
kad jusu Sv. Valentinas butu toks kaip Kamiliukes thumbup.gif 4u.gif linksmai atsveskit..
zhirnius
joa.... ale fantazijos tiek is kur pas jumi?.... blink.gif maniskis tai geriausiu atveju i kina nusiveda.... ir dar gelyte gaunu.... tongue.gif aij, svarbu kad myli... wub.gif ir yra geras... tongue.gif
Wasarė
nuostabi istorija, tiksliau vakaras ir vyras nuostabus. thumbup.gif lotuliukas.gif
aš nusprendžiau šiemet pati imtis iniciatyvos, nes nieko kitaip nebus doh.gif planuoju romantišką vakarą dviese. wub.gif
k.alina
Na stai ir atejo sventinis vakaras.Isejo taip ,kad daug galvoti apie patiekalus nereikejo,matyt taip likimas leme.Bendradarbe pasiule stintos nusipirkti,o mano vyras ja labai megsta,tad iskepiau ir padariau desertui zele.paruosiau balandeliu ir prie vyno ,surio. Vyras sake,kad jam uzteko ir mano zinutes sveiknimo,bucinio sulaukus jo po darbo. Gerai kai zmogui reikia tik manes.Jis man daugiau nei vyras,jis Draugas.Linkiu visoms, gero vakaro. drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
kisiune
wub.gif
siaulietuke
Atrodo kaip netikra.....
gintaryte001
thumbup.gif blink.gif thumbup.gif
rutuxs
QUOTE(kamiliuke @ 2007 07 07, 16:00)
Savo pasakojimą pradėsiu kiek neiprastai.Aš dvidešimt šešerių metų moteris.Rugsėjo tryliktą dieną bus jau penki metai kaip vedusi,mylinti ir mylima žmona,dviejų nuostabių vaikučių mama.
Mano vyras niekada nebuvo romantikas.Staigmedas aš ruošdavau jam,o ne
jis man.
Buvo vasario 13d. vakaras.Jis gryžo iš darbo ir pasakė rytoj aš nedybu.Man nesukėlė jokių minčių jo toks pasakimas,nenustebau.Man kitą dieną buvo labai daug reikalų ir aš tik apsidžiaugiau,kad man nereikės vaikų palikti auklei,kad jie galės pabūti su tėveliu.
Ryte atsikėliau,vaikučiai miega,vyras taipat,tyliai išsliūkinau iš kambario.Pravėrusi duris nustembu,pamačiusi kažkokią svieselę sklindančia iš virtuvės.Smalsumas nugali mane,praveriu duris ir netenku žado.Ant mamos pasidabruoto padėklo garuoja kava,pusryčiai,balta rožė ir širdelė.Keista.Netekusi žado atsisėdu,jaudulio virpuliukai bėgioja per kūną,skaitau:Savo vienintelei ir mylimai žmonai:
1.Meilė-kai vyra palieki miegantį lovoje,o ant stalo randi garuojančią kavą.
Šalia randu instrukciją šiai dienai.Sedžiu nustebusi ir nesuprantu,čia mano vyras taip man padarė,na tikra staigmenėlė.
Papusryčiauju,ir išeinu.
Nuvažiavusi į miestą,einu sumokėti mokesčių,atsidarau piniginę,o ten dar viena širdelė,skaitau ir šypsena užvalo mano veidą,kasininkė klausia ko jūs juoketės...
2.Meilė-kai galvoji apie įprastą rutiną,bet negali pamiršti malonių akimirkų.
Sėdu į automobilį,ieškau kompaktinės plokštelės,o ten dar viena širdelė.
3.Meilė-kai groja mūsų meilės daina,mažute galvok apie mane nuolat.
Po sunkios denos,nuo mokesčių mokėjimų,lakstimo po bankus ir valstybines įmones,parduotuves,gryžtu namo pavargusi,nusiplūkusi,pasiilgus šeimos ir ramybės.Lipu laiptais į ketvirtą aukštą,abėjose rankose maišai su pirkiniais.Prieinu prie durū ir matau,kad ten dar viena širdelė.Joije dar vienas meilės apibūdinimas:
4.Meilė-tai kai pavargusi gryžti namo,o taves jau laukia šeima.Neskambink ir atsidaryk duris,jos atrakintos.
Nuostabą kelia jo išradingumas,aš niekada nebūčiau pamanius,kad taip nuostabiai gali man nutikti.Atsidarau duris ir maišus paleidžiu iš rankų,stoviu tarp durį kaip įbesta,nesuvokiu kur papuoliau.Namuose tylu,tamsu ir veda žvakių kelias,viskas kvepia rožem,niekaip negaliu suvokti kas čia vyksta.Uždariusi duris ir palikus pirkinius tarpduryje seku tuo keliu,širdies dužiai skaičiuoja žingsnius,rankos kojos virpa,kaip mokinukei prieš egzaminą.Kelias baigėsi,stoviu prieš vonios duris,nedrasiai praveriu,o ten lyg rojui,žvakės,romantiška muzika,baltų rožių žiedlapiai plūduriuoja vonios vandenį,šampano taurė ir dovana ant stalelio.Mane ištinka šokas,mano gyvenime nėra to buvę,laimės ašaros rieda skruostais.Tik nesuprantu kur mano mylimasis su vaikais.Namuose tylu lig nieko nebutų,kelis kartus pašaukiu vyrą vardu,bet jis neatsako.Keista.Nusirengiu ir įlipu į vonia,atsipalaiduoju,geras šampanas,žvakių šviesa,taip malonu.Bet kur mano šeima,neišeina man mintis iš galvos.Išlipu,išpakuoju savo dovaną,o ten toks gražumas,balto šilko apatiniai ir naktinukai neriniuoti,tokie kurie man labiausiai patinka.Pasipuošiu,pasikvepinu mėgstamiausiais vyrui kvepalais ir leidžiuosi į paiešką.Atidarau duris,o ten jau žvakių nebėra,dega svetainėje šviesa.Einu,jo kvepalų kvapas kutena mano uoslę,jis namie,aš jaučiu jo alsavimą ir tylų juoką.Atsistoju tarpduryje,jis stoi priešais mane toks patenkintas ir besišypsantis su didelia rožių puokšte.Vienas į ktą žiūrime lyg pirmą kartą būtume susitikę.Mano skruostus nudažo raudonis,kaip mergaitė nuleidžiu akis susigėdusi,o širdis daužosi.
-Ar tau patiko staigmena.Paklausė jis.
-Tai nuostabiausia diena mano gyvenime.Pasakiau aš ir pabučiavau ji į lūpas.
-Žinok mažute ji nepaskutinė.
-O kur vaikai.Paklausiau aš.
-Pas tėvus.Atsakė jis ir padavė man gėles.
Mes ilgai vakariėniavome žvakių šviesoje,gėrėme šampaną,juokėmės prisimindami savo bendro gyvenimo praeitį,šokome,bučiavomės....Tai buvo tokia romantiška diena ir vakaras apie kurį moterys dažnai pasvajoja.Bet vienoms tai ir lieka tik svajonė,o gal ir ne....Aš maniau,kad mano svajonė niekada neisipildis,nes mano vyras neromantikas,bet suklydau,kada mažiausia to tikiesi viską gauni su kaupu.Tai buvo mūsų romantiškiausias vakaras per tuos beveik penkerius metus.
*

labai grazu,super 4u.gif tik neuzmirsk, ir jam taip pat atsilygink, nes kaip sakoma, nori gauti, mokek ir duoti mirksiukas.gif
sekmes mergytes, saunuoles!!!
radena
QUOTE(rutuxs @ 2008 05 23, 17:42)
labai grazu,super 4u.gif tik neuzmirsk, ir jam taip pat atsilygink, nes kaip sakoma, nori gauti, mokek ir duoti mirksiukas.gif
sekmes mergytes, saunuoles!!!
*

tikrai labai grazu
smagus_vasaros_lietus
QUOTE(España @ 2007 10 14, 14:21)
Arba ji viena ish nesmalsiausiu moteru pasaulyje,arba ash kazhko nesuprantu...Kuri eitu guleti i vonia,priesh tai neapieshkojusiu visu kambariu ir nishsiaishkinusi kas cia vyksta-kur vaikai ir ka veikia vyras? schmoll.gif
*

...ir pirkiniu i saldytuva nesukisus... mirksiukas.gif As turbut negaleciau kur nors ant zvakiu numest blush2.gif
pasakojimas tai - cray.gif
dropytedropasada
O mano buvo Šv.Valentino diena tokia pati... mirksiukas.gif mirksiukas.gif Na,ir kaip po to romantiško vakaro?Ėjai miegot? mirksiukas.gif
dropytedropasada
smile.gif doh.gif Po vakaro Apibučiavaau Jį. mirksiukas.gif
sypsena-saule
QUOTE(kamiliuke @ 2007 07 07, 14:00)
Savo pasakojimą pradėsiu kiek neiprastai.Aš dvidešimt šešerių metų moteris.Rugsėjo tryliktą dieną bus jau penki metai kaip vedusi,mylinti ir mylima žmona,dviejų nuostabių vaikučių mama.
Mano vyras niekada nebuvo romantikas.Staigmedas aš ruošdavau jam,o ne
jis man.
Buvo vasario 13d. vakaras.Jis gryžo iš darbo ir pasakė rytoj aš nedybu.Man nesukėlė jokių minčių jo toks pasakimas,nenustebau.Man kitą dieną buvo labai daug reikalų ir aš tik apsidžiaugiau,kad man nereikės vaikų palikti auklei,kad jie galės pabūti su tėveliu.
Ryte atsikėliau,vaikučiai miega,vyras taipat,tyliai išsliūkinau iš kambario.Pravėrusi duris nustembu,pamačiusi kažkokią svieselę sklindančia iš virtuvės.Smalsumas nugali mane,praveriu duris ir netenku žado.Ant mamos pasidabruoto padėklo garuoja kava,pusryčiai,balta rožė ir širdelė.Keista.Netekusi žado atsisėdu,jaudulio virpuliukai bėgioja per kūną,skaitau:Savo vienintelei ir mylimai žmonai:
1.Meilė-kai vyra palieki miegantį lovoje,o ant stalo randi garuojančią kavą.
Šalia randu instrukciją šiai dienai.Sedžiu nustebusi ir nesuprantu,čia mano vyras taip man padarė,na tikra staigmenėlė.
Papusryčiauju,ir išeinu.
Nuvažiavusi į miestą,einu sumokėti mokesčių,atsidarau piniginę,o ten dar viena širdelė,skaitau ir šypsena užvalo mano veidą,kasininkė klausia ko jūs juoketės...
2.Meilė-kai galvoji apie įprastą rutiną,bet negali pamiršti malonių akimirkų.
Sėdu į automobilį,ieškau kompaktinės plokštelės,o ten dar viena širdelė.
3.Meilė-kai groja mūsų meilės daina,mažute galvok apie mane nuolat.
Po sunkios denos,nuo mokesčių mokėjimų,lakstimo po bankus ir valstybines įmones,parduotuves,gryžtu namo pavargusi,nusiplūkusi,pasiilgus šeimos ir ramybės.Lipu laiptais į ketvirtą aukštą,abėjose rankose maišai su pirkiniais.Prieinu prie durū ir matau,kad ten dar viena širdelė.Joije dar vienas meilės apibūdinimas:
4.Meilė-tai kai pavargusi gryžti namo,o taves jau laukia šeima.Neskambink ir atsidaryk duris,jos atrakintos.
Nuostabą kelia jo išradingumas,aš niekada nebūčiau pamanius,kad taip nuostabiai gali man nutikti.Atsidarau duris ir maišus paleidžiu iš rankų,stoviu tarp durį kaip įbesta,nesuvokiu kur papuoliau.Namuose tylu,tamsu ir veda žvakių kelias,viskas kvepia rožem,niekaip negaliu suvokti kas čia vyksta.Uždariusi duris ir palikus pirkinius tarpduryje seku tuo keliu,širdies dužiai skaičiuoja žingsnius,rankos kojos virpa,kaip mokinukei prieš egzaminą.Kelias baigėsi,stoviu prieš vonios duris,nedrasiai praveriu,o ten lyg rojui,žvakės,romantiška muzika,baltų rožių žiedlapiai plūduriuoja vonios vandenį,šampano taurė ir dovana ant stalelio.Mane ištinka šokas,mano gyvenime nėra to buvę,laimės ašaros rieda skruostais.Tik nesuprantu kur mano mylimasis su vaikais.Namuose tylu lig nieko nebutų,kelis kartus pašaukiu vyrą vardu,bet jis neatsako.Keista.Nusirengiu ir įlipu į vonia,atsipalaiduoju,geras šampanas,žvakių šviesa,taip malonu.Bet kur mano šeima,neišeina man mintis iš galvos.Išlipu,išpakuoju savo dovaną,o ten toks gražumas,balto šilko apatiniai ir naktinukai neriniuoti,tokie kurie man labiausiai patinka.Pasipuošiu,pasikvepinu mėgstamiausiais vyrui kvepalais ir leidžiuosi į paiešką.Atidarau duris,o ten jau žvakių nebėra,dega svetainėje šviesa.Einu,jo kvepalų kvapas kutena mano uoslę,jis namie,aš jaučiu jo alsavimą ir tylų juoką.Atsistoju tarpduryje,jis stoi priešais mane toks patenkintas ir besišypsantis su didelia rožių puokšte.Vienas į ktą žiūrime lyg pirmą kartą būtume susitikę.Mano skruostus nudažo raudonis,kaip mergaitė nuleidžiu akis susigėdusi,o širdis daužosi.
-Ar tau patiko staigmena.Paklausė jis.
-Tai nuostabiausia diena mano gyvenime.Pasakiau aš ir pabučiavau ji į lūpas.
-Žinok mažute ji nepaskutinė.
-O kur vaikai.Paklausiau aš.
-Pas tėvus.Atsakė jis ir padavė man gėles.
Mes ilgai vakariėniavome žvakių šviesoje,gėrėme šampaną,juokėmės prisimindami savo bendro gyvenimo praeitį,šokome,bučiavomės....Tai buvo tokia romantiška diena ir vakaras apie kurį moterys dažnai pasvajoja.Bet vienoms tai ir lieka tik svajonė,o gal ir ne....Aš maniau,kad mano svajonė niekada neisipildis,nes mano vyras neromantikas,bet suklydau,kada mažiausia to tikiesi viską gauni su kaupu.Tai buvo mūsų romantiškiausias vakaras per tuos beveik penkerius metus.
*

gal as cia per velai prisijungiau,bet paskaicius nrgalejau susilaikyt neparasius komentaro thumbup.gif labai grazu,net asarytes istrysko wub.gif
Groove
Super, kaip filme wub.gif
Nikaraquo21
Sitokia istorija skaiciau pirma karta. Nerealu tarsi pasakoje, kur pabaiga baigiasi "ir gyveno laimingai" labai grazu, sveikinu su tokiu vyru blush2.gif thumbup.gif
kamiliuke
Taigi kaip filmas tai greitai ir baigesi liko tik geras prisiminimas,negalvokite kad tokia staigmena padares vyras jas daro kasdien,ne mano vyras neromantikas ir tai buvo gera staigmena bet deja daugiau per siuos metus ir nebesulaukiau jokios.Taigi pasakymas ,,ilgai ir laimingai gyveno,,galima bet ne taip kaip butu gyvene pasakoi jai nesibaigus...
kucaka7
Tikrai viskas labai gražu, pasiskaičius norisi ir pačiai imtis iniciatyvos, o ne tik jos laukt iš vyro. Juk ir mes pačios kažką panašaus galime sukurti. Taigi liepos 26 diena ypatinga mums, tad palinkėkit man sekmės, nes aš imuosi iniciatyvos smile.gif
~Flamme~
kartais uztenka vienos tokios staigmenos, kad suprasti kas yra tikra meile wub.gif
O gal jis dabar laukia kazka panasaus is tavo puses, jug ir mes moterys turim daryt staigmenos...
Labai grazi istorija!!! wub.gif
Hario
Esi verta to, ką gavai
kamiliuke
Didelis dekui visoms skaiciusioms,uz gera zodi thumbup.gif
Dabar situacija kitokia,as esu labai patenkinta ir laiinga gavus toki vyra kaip maniskis thumbup.gif .Nuostabu,rupestingas,darbstus ir mylintis vaikus.Gero zdzio negailintis ir nuolat sakantis komplimentus 4u.gif .Jis visada ir visur manimi dziaugiasi ir dziaugiasi musu vaikais,kurie labai panasus i ji.....
Esu labai laiminga sutikus sita zmogu ir jau pragyvenus 7 metus kartu,tai patys nuostabiausi metai kuriuos galejau praleisti su vyru,tikiuosi kad ir toliau bus taipat.Mylesime vienas kita ir negailesim geru zodziu vienas kitam thumbup.gif
kamiliuke
nail.gif
kamiliuke
wub.gif wub.gif wub.gif
kamiliuke
4u.gif
kamiliuke
wub.gif
sypsena-saule
istiesu labai smagu kad taip yra nors nei pazystu tave bet sprendziant is tavo aprasymo del TAVES TIKRAI DZIAUGIUOSI kad apskritai zmones moka turet ir islaikyt tokia laime,linkiu kad ji nepabegtu ir neisblestu 4u.gif
Garbanna
Labai grazu smile.gif Saunuolis tavo vyras. Geras irodymas mums moterims, kad vyrai tikrai gali nustebinti... Nors gal tik karta per 5 metus... Bet to uztenka, kad nepamirstum visa gyvenima!
raimondasa
saunuolis tavo vyras kad sugeba nustebinti zmona nors viena karta metuose per valentino diena wub.gif
lapinuke84
Kaip grazu wub.gif prisiminiau savo pirma meile wub.gif
kamiliuke
4u.gif
Papildyta:
4u.gif
Papildyta:
4u.gif
ivanzelin
QUOTE(kamiliuke @ 2007 10 12, 09:52)
4u.gif aciu merginos
*

echh,net susigraudenau,bet is tos laimes,bent kazkam taip nutinka smile.gif
kamiliuke
4u.gif Sveikutes.
Vakar buvo mano gimtadienis,tai sulaukiau dar vienos malonios staigmenos:
Grizusi is koledzo,atsirakinau duris ir sustingau(nes gimtadieni planavom svesti sestadieni).Priesais mane laiptai apsviesti zvakiu sviesos,Laiptu virsuje stovi deze(dovana)ant jos tortas su zvakutemis,sampanas geles ir spalvingas balionas.Visur tmsu ir tip graziai atrodo tos zvakutes.Uzlipus i virsu sugalvoju nora ir puciu,o is vonios isoka seimyna ir saukiastaigmena thumbup.gif
Staigmena tinkantis zodis tam jausmui kuri patiriu...
Nuostabu kai taves nepamirsta,nuostabu kai tave myli ir ruosia tokias malonias staigmenas.
Tiesa sakant vakar pasijauciau kaip vaikas gavias baliona 4u.gif na ir gavau istiesu..
Stai pasirodysiu ka vakar gavau.
user posted image
user posted image
user posted image
O veliau lauke stai kas wub.gif
user posted image
kamiliuke
4u.gif 4u.gif
sypsena-saule
LABAI LABAI GRAZU.... bigsmile.gif drinks_cheers.gif

as panasiai buvau savo draugui padarius kai buvo musu metines-ant laiptu ir visur kambaryje prideliojau tu zvakuciu,paleidau tokia muzika nuo kurios abiem sirdutes tirpsta,ir laukiau gryztant is darbo.

deja reakcija buvo kitokia.....nei tikejausi.
kamiliuke
QUOTE(ccoolliiuukkee @ 2008 11 06, 22:47)
LABAI LABAI GRAZU.... bigsmile.gif  drinks_cheers.gif

as panasiai buvau savo draugui padarius kai buvo musu metines-ant laiptu ir visur kambaryje prideliojau tu zvakuciu,paleidau tokia muzika  nuo kurios abiem sirdutes tirpsta,ir laukiau gryztant is darbo.

deja reakcija buvo kitokia.....nei tikejausi.
*

Aciu
O kokia reakcija buvo draugo,papasakok mirksiukas.gif
neringule
Kaip tau faina-kad turi toki romantiska vyra mirksiukas.gif Mylek ir brangink cool.gif
sypsena-saule
QUOTE(kamiliuke @ 2008 11 07, 02:15)
Aciu
O kokia reakcija buvo draugo,papasakok mirksiukas.gif
*

na po to karto man nebuvo jokio noro daryt daugiau joku staigmenu,nes berods ta pati vakara,mane apkabines jis negalejo istart tu baisiu zodziu,tik sake-labai grazu ,o ryte pabudes pasake kad nebenori su manim daugiau buti... verysad.gif verysad.gif ir numaniaun kodel,bet nebuvau tikra-tarp musu buvo isikisus viena nedorele moteris kuri vos ir neiskyre musu,bet cia kita tema,jei galima rasyciau i AZ 4u.gif
kamiliuke
QUOTE(ccoolliiuukkee @ 2008 11 08, 00:12)
na po to karto man nebuvo jokio noro daryt daugiau joku staigmenu,nes berods ta pati vakara,mane apkabines jis negalejo istart tu baisiu zodziu,tik sake-labai grazu ,o ryte pabudes pasake kad nebenori su manim daugiau buti... verysad.gif  verysad.gif  ir numaniaun kodel,bet nebuvau tikra-tarp musu buvo isikisus viena nedorele moteris kuri vos ir neiskyre musu,bet cia kita tema,jei galima rasyciau i AZ  4u.gif
*

O siaubeli,zinai visai smalsu butu jo parasyk papasakok kai tau ten buvo.Zinai kaip zmones sako patirties reikia prikaupti nezinai kaip gali buti mirksiukas.gif
Atidė
Meile tai nuostabus jausmas 4u.gif
kamiliuke
Aciu
kamiliuke
4u.gif user posted image
kamiliuke
4u.gif
kamiliuke
4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.