Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vidurių užkietėjimas, kraujas tuštinantis
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Po gimdymo
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Maugli
Po gimdymo jau praejo pora menesiu, bet vis dar sunku tushtintis ir teka nemazhai kraujo... Kas galetu buti? Net nezhinau i koki gydytoja kreiptis su tokiu delikachiu klausimu huh.gif . Vis tikiuosi, kad praeis, bet juk jau nemazhai laiko nutekejo, turejo visos gimdymo zhaizdos sugyti... sad.gif Gal ka patartumete?
mažulka
Hemorojų gydo gydytojas proktologas. O kad tau hemorojus, aš net neabejoju.
Smurka
As tai ta poniska liga pasigydziau su tokiu spec. tepaliuku is banginio tauku padarytu. Jis laisvai parduodamas vaistinese, tik pavadinimo nepamenu
Maugli
Klausykit, kaip zhinoti, kad tai tikrai ta "ponishka" liga? Kokie pozhymiai? Gal ten shiaip kokia zaizdele nuo uzhkietejusiu viduriu? Kazhkaip man vis nestiki, kad tai hemorojus, nes gydytoja po gimdymo sake, kad nera jokio hemorojaus. Ir ginekologe priesh pora sav. nieko nepastebejo itartino?... Labai nesinori pas gydytojus... Girdejau, kad kai sergama hemorojumi, tai net sedeti skauda... Man shiaip nieko neskauda. Tik tushtinantis, nes viduriai gerokai uzhkiteje... Ir trupuitis kraujo... Papasakokit, kas sirgote?
Etina
QUOTE (maugli @ 2003 12 18, 11:17)
Klausykit, kaip zhinoti, kad tai tikrai ta "ponishka" liga? Kokie pozhymiai? Gal ten shiaip kokia zaizdele nuo uzhkietejusiu viduriu? Kazhkaip man vis nestiki, kad tai hemorojus, nes gydytoja po gimdymo sake, kad nera jokio hemorojaus. Ir ginekologe priesh pora sav. nieko nepastebejo itartino?... Labai nesinori pas gydytojus... Girdejau, kad kai sergama hemorojumi, tai net sedeti skauda... Man shiaip nieko neskauda. Tik tushtinantis, nes viduriai gerokai uzhkiteje... Ir trupuitis kraujo... Papasakokit, kas sirgote?

sveika.man buvo hemorojus po gimdymo.buvo uzkieteje viduriai ir kraujo pastebedavau, i tualeta eidavau su didziausia baime.nebuvau pas gydytoja, tiesiog nuejau i vaistine ir pasakiusi simptomus gavau vaistu (zvakuciu ir tepalo).buvo nedidele zaizdele, kuri tustinantis vel praplysdavo.zvakutes naudojau 5 dienas, ir po kiekvieno ejimo i tualeta tepdavau zaizdele tepalu.
Maugli
QUOTE (mazulka @ 2003 12 16, 22:20)
Hemorojų gydo gydytojas proktologas. O kad tau hemorojus, aš net neabejoju.

Susikaupiau ir apsilankiau pas ta gydytoja. Mano laimei, jokio hemorojaus pas mane nebuvo, tik mazhas itrukimas nuo uzhkietejusiu viduriu clap.gif. Viskas susitvarke, kai susitvarke viduriai biggrin.gif .
Tai vat noriu paprashyti visu forumo dalyviu, kad nustatinedamos diagnoze butumete atsargios, nes, kaip ir perspejama, tikslia diagnoze gali nustatyti tik gydytojas.
Ash, asmenishkai, patyriau baisu stresa ir visai be reikalo sad.gif .
Tai tik draugishka pastaba wink.gif .
mažulka
QUOTE (maugli @ 2004 01 02, 20:43)

Tai vat noriu paprashyti visu forumo dalyviu, kad nustatinedamos diagnoze butumete atsargios, nes, kaip ir perspejama, tikslia diagnoze gali nustatyti tik gydytojas.

Labai atsiprašau, kad suklydau, bet matai aš juk nemačiau "viso šito reikalo",(neturiu ir tam reikiamų instrumentų), o iš aprašymo, tai labai panašu pasirodė. O be to, tu pati pastebėjai, kad mes forumietės ne gydytojos, o tik dalijamės savo patyrimu. Dar kartą atsiprašau.
Mamūškė
Taigi mamytes dalinkites patirtim kaip isvengt to nelemto viduriu uzkietejimo blink.gif
As pati asmeniskai kai prisimenu pirma menesi po gimdymo tai kazkoks kosmaras tas ejimas i tuoleta budavo ohmy.gif Jau taip skaudziai darydavau, kad net baisiau uz gimdyma sad.gif Siaip jau dabar praejus trim men. lyg tas reikalas jau ir tvarkosi, nes pradejau gert labai daug vandens tiesiog per prievarta i diena po kokias 5 dideles stiklines blink.gif Tai pat kai jau buvo pradeje rodytis ir kakulis su krauju tai padejo Hemorol zvakutes kurias cia mamos gyre, dar bandziau ir karstoj vonioj pasedet ir Kegelio pratimukus dariau, tai va su tokia artilerija priemoniu rodos, kad uzbegau Hemorojui uz akiu g.gif tfu tfu tfu tongue.gif
happy
Nu Vika pasakok kaip tos hemoral zvakutes veikia? o tai jauciu,
kad po gimdymo turiu dovana-hemoroju blink.gif , o pas gydytoja
eit bijau.. Ir tiesa kokie hemorojaus pozymiai?- gal be reikalo stresuoju g.gif
Ambro
QUOTE (eglek @ 2004 07 10, 11:02)
Nu Vika pasakok kaip tos hemoral zvakutes veikia? o tai jauciu,
kad po gimdymo turiu dovana-hemoroju blink.gif , o pas gydytoja
eit bijau.. Ir tiesa kokie hemorojaus pozymiai?- gal be reikalo stresuoju g.gif

hemorojaus simptomai - deginimas, skausmas, niežėjimas, jausmas, jog nevisiškai išsituštinęs žarnynas, gali pasirodyti kraujo.

Hemorol slopina patinimą ir uždegimą, gerina kraujo tekėjimą venomis, mažina kapiliarų laidumą ir kraujosruvas, sukelia baktericidinį poveikį ir šalina spazmus.
jurgitask
QUOTE (Jolanta26 @ 2004 07 11, 01:49)
Siaip tai siulyciau rinktis maisto papildus su selenu,vienas is tokiu(maitinancioms)Materna.Man pavartojus viskas susitvarke...

As pastoviai geriu Materna, taciau viduriu uzkietejimo neisvengiau. g.gif
Daisy
as po gimdymo pora kart zvakutes pavartojau ir kazkaip daugiau neprireike
Sunkiausia buvo pirmas kartas blink.gif o po to vis geryn ir geryn rolleyes.gif
Board
Jeigu jau visai problematiska ir reikia labai skubios pagalbos, galima panaudot Microlax klizmute, velesni bet stabilesni poveiki duoda Duphalac'o sirupas (galima vartoti net ir kudikiams)
Kai primines problemos sutvarkytos: galima imtis maistiniu priemoniu: rytais ant tuscio skrandzio isgert stikline silto vandens su puses citrinos sultim, uzvalgyt ismirkytu dziovintu slyvu ziema, ir svieziu slyvu vasara, valgyt daugiau kruopu kosiu, sriubu, isgert butinai ~2L vandens per para, daugiau judet, ir reikaliukai susitvarkys.
Jeigu iplyso iseinamoji anga (labai skauda tustinantis) galima patepti vaikisku bepanteno tepaliuku, o jei kad turit saltalankio aliejumi, daug greiciau sugis.
Tai va tokie mano patarimai ir savo patirties ir savo vaiko patirties taip pat. rolleyes.gif

Ir dar: iseidama is ligonines po gimdymo nusipirkau tu zvakuciu, taciau nepraplestas pakelis taip ir guli, kadangi panaudojau auksciau isvardintas priemones.
Čili
Na as buvau net isivarius hemoroju po gimdymo doh.gif dry.gif Bet padejo zvakutes "Hemorol"(ne taip skausmingai tustindavausi), o visa virskinima susitvarkiau panasiai kaip Auges rase - ryte ant tuscio skrandzio vandens stikline ir kelios slyvos-veikia kaip klizma laugh.gif Dar padeda obuoliai,jogurtas,kefyras..
Moliugėlis
Pirmas mėnuo po gimdylo buvo kažkas tokio, valgau ir galvoju kaip poto turiningai laiką leisiu . Nežinau kaip Jums, bet man maistas, kuriame būdavo aguonų, įsiminė labiausiai. Buvau prisiekus, kad gyvenime daugiau nevalgysiu jokių kepinių su aguonom. Kelis kartus teko išbandyti Microlax klyzmutę, o po to viskas per laiką kažkaip susitvarkė. rolleyes.gif
Rudeninuke
Sveikos

Vasara i pabaiga, orai prastyn tai ir as atradau laiko pas jus uzbegti vel biggrin.gif
Turejau tokia problema po gimdymo t.y. ir viduriu uzkietejima ir sutrukinejusia isange (ginekologe sake, kad tai ne hemorojus). Auges patarimus galeciau patvirtinti, nes as taip vidurius irgi susitvarkiau. O as naudojau tepala PREPARATION H. Gal nepatogiau, kad tepti reikia, bet jis praktiskai per dvi dienas viska sutvarke, nora nezinodama ka daryt kankinausi vos ne visa men. Jo kaina apie14lt, ir nors skausmas dingsta greitai ji reikia naudoti 5dienas butinai. Gal kam pades smile.gif
meska
Padeda stikline kefyro ir juodos duonos riekele pries miega. Man taip pat kaip ir Chilli padejo ir zvakutes nuo hemorojaus wink.gif
Meg
QUOTE (Chilli @ 2004 08 13, 08:30)
Na as buvau net isivarius hemoroju po gimdymo doh.gif dry.gif Bet padejo zvakutes "Hemorol"(ne taip skausmingai tustindavausi), o visa virskinima susitvarkiau panasiai kaip Auges rase - ryte ant tuscio skrandzio vandens stikline ir kelios slyvos-veikia kaip klizma laugh.gif Dar padeda obuoliai,jogurtas,kefyras..

Bliamba, ash irgi turiu tokia pat problema:(
susivariau 2 mikroklizmutes, bet atsiprashant viskas kaip i uzpakali...
tai neishkentus pasidariau normalia kllizma, tai pagimdziau antra karta, bet nors tiek dziaugiuosi, ale jau antra diena ir jauciu, kad vel nieko nebu... negi daba man kasdien klizmuotis? jau butu virsh visko...
bandyciau slyvu, bet sako, kad maziui nelabai gerai, ka manot?
dar vandens ryte bandysiu, bet atrodo, kad nelabai ten ka pramush sad.gif
zyzė
wink.gif man vidurius sukietino MATERNOS naudojimas-nes ten daug geležies,dabar aš jos bjaurybės net į burną neimčiau-o variau 2 metus blink.gif
1/labai padeda ryte ant tuščio ir vakare einant gult alyvuogių aliejaus po did šaukštą/rezultatas ne greitas bet efektingas/
2/einant gulti 2 kivius suvaryti thumbup.gif
3/maiste-t.y visur barstyti selenų/kefyro stiklinę su 2 šaukštais selenų/sprangu,bet padeda
4/daug skysčių
na gal kas tiks ir padės wink.gif
Meg
QUOTE (zyzė @ 2004 11 10, 18:59)
wink.gif man vidurius sukietino MATERNOS naudojimas-nes ten daug geležies,dabar aš jos bjaurybės net į burną neimčiau-o variau 2 metus blink.gif
1/labai padeda ryte ant tuščio ir vakare einant gult alyvuogių aliejaus po did šaukštą/rezultatas ne greitas bet efektingas/
2/einant gulti 2 kivius suvaryti thumbup.gif
3/maiste-t.y visur barstyti selenų/kefyro stiklinę su 2 šaukštais selenų/sprangu,bet padeda
4/daug skysčių
na gal kas tiks ir padės wink.gif

O kaip tos selenos atrodo ir kur ju buna pirkti?
ar vienu ar kokiuose kituose produktuose tinka?

ir dar norejau paklausti, ar nekenkia daznas naudojimas laisvinanciu zvakuciu ar klizmuciu, ash kolkas be ju po gimdymo dar neishsiverciu? ar nepripras organizamas, jau atrodo, kad ish viso neprakakosiu niekad?
rutice
sveikos. gal galite pasidalinti patirtimi?? po gimdymo prasidejo kancios tualete. labai skauda tushtinantis, kartais net pakraujuoja. Girdejau kad tai dazna gimdziusios problema. ar tai tiesa, ir ar imanoma kaip nors ta "malonuma" palengvinti??
Agotukas
Praktiskai visas sis malonumas kankina, tik neprisipazysta niekas smoke.gif Tai yra hemorojus. Turi stebeti savo mityba, kad neuzkietetu viduriai. Veliau susitvarkys, nors kai kam tenka apsilankyti ir pas proktologus mirksiukas.gif
cherry coke
Na, pas mane hemorojaus nebuvo smile.gif Laiminga as mamyte .
Gal tiesiog problemos del viduriu uzkietejimo? Pabandykit tustintis kuo dazniau ir niekada nebijokit eiti i tuoleta-bus lengviau. Nes kuo ilgiau nesitustini tuo viduriai kietesni. Ir aplamai netgi maitinancioms mamoms yra skirtos zvakutes, laisvinancios vidurius. Sekmes!
Bagi
pabandykit Microlax klizmutę, vaistinėje parduodama
VeroniQ
ir + zvakuciu nusipirk nuo hemorojaus.
spyglinis
Man tai neskauda, bet kartais pakraujuoja, tai irgi skaitosi, kad hemorojus. dabar geriausios zvakutes sake gydytoja yra PREPARATION H. Yra ir kremas, bet geriau zvakutes panaudot. Tinka ir nescioms net. Ir padeda!
Bajm
Apšvieskit dar -ytę ir tik svajojančią apie vaikus: kaip būna su tualetu iš karto po gimdymo (ar labai skauda) ir kada prasideda pirmosios mėnesinės po gimdymo?
Ar hemorojus kankina visas pagimdžiusias ??????
spyglinis
Hemorojus kankina tikrai ne visas, bet dauguma. Nors as nesijauciu kankinama biggrin.gif Jei nebuciau pastebejus to kraujo vienakart, tai nezinociau. Va jei kurioms zarna islenda, tai jau rimciau...
O menesines prasideda visoms skirtingai. Jei maitini, tai ilgiau nebuna. Nors ta pasak, kad kol maitini, nebus, nesamone. Drauge maitino du metus, o menesines atsirado po puses metu.
O siaip po gimdymo, bent jau man, tai nieko labai neskaudejo. Baisu buvo, kad siules neplystu, bet skausmo tai nebuvo. Bet velgi, vienai vienaip, kitai kitaip. Maziau reikia klausytis gasdinimu blink.gif
sesute
Sveikos,
Mano problema irgi tokia pat - visiskai nesinori eiti tustintis, nes zinau, kad kraujuosiu. stengiuosi derinti produktus, bet per daug neprisilaikysi, vis dar pati maitinu. labai skausminga.
reikes pabandyti minetas zvakutes pavartoti.
dėja

Mane tai siuvo,ir jau tuoj trys mėn.kaip einu tuštintis,man skaudą siule,reikės eiti pas ginekologe g.gif .

O mėnesinės maitinančiom atsiranda,kaip pradeda vaikelį primaitinti,kitu maistu.Na aš taip skaičiau ax.gif
katarina
O man mėnesinės prasidėjo lygiai po mėnesio ir taip su abiem vaikais nors aš juos maitinau iki 4 mėn vien savo pienu
cherry coke
Niekada nedelskite tustintis. Kuo greiciau pasitustinsit tuo maziau skaudes. Esme tame, kad jei neini tustintis vien tik pajutus nora viduriai tampa kietesni ir tustinantis dar labiau skauda
neraska
Po gimdymo, kai užsimaniau į tualetą, tai įsistačiau Mikrolax klizmutę, kadangi siuvo ir bijojau, kad neplyštų. Po gimdymo su tuštinimusi problemų neturėjau, bet reikėtų valgyti skystesnį maistą porą savaičių, kad tuštintis būtų lengviau.
Upsiukas
Mano kolegei po gimdymų buvo išlindus žarna, kankinosi vargšelė, kiek pamenu, tai tualeto reikalus ji stengėsi sutvarkyt linų sėmenų pagalba, sakė, kad tada š... slidesnis būna ir ne taip skauda. Kaip dabar pamenu, atvažiuodavo į svečius, išsitraukdavo stiklainiuką sumaltų sėmanų ir valgydavo juos, gausiai užgerdama vandeniu.
Aš šių bėdų išvengiau, nes darė cezarį, bet jaučiu, jei gimdyčiau pati, būt ir man kokia žarna išlindus, nes nėštumo metu buvo šios ligos užuomazgos, kurios daba dingo.
Dzimute
as irgi vargstu su tuo. Uzsirasiau pas proktologa, nes ginekologe apziurejus hemorojaus nemate. Bandysiu issisaiskint kas cia tada yra. g.gif
Beje, del kentejimo, tai niekad nekenciu, kai tik pajuntu nora- tiesiu taikymu i wc, jei kenteciau, tai turbut ne tik peiliais tustinciaus, bet dar ir pjuklais kokiais... cry.gif
Edita
QUOTE(Dzimute @ 2005 09 12, 09:27)
as irgi vargstu su tuo. Uzsirasiau pas proktologa, nes ginekologe apziurejus hemorojaus nemate. Bandysiu issisaiskint kas cia tada yra. g.gif
Beje, del kentejimo, tai niekad nekenciu, kai tik pajuntu nora- tiesiu taikymu i wc, jei kenteciau, tai turbut ne tik peiliais tustinciaus, bet dar ir pjuklais kokiais... cry.gif
*

Labai užjaučiu 4u.gif . Tikrai žinau šią problemą jau iki baisumo. Čia įplėša, toks dalykas vadinasi, ne hemarojus, nes ten atsiranda žaizdelė, dažniausiai nuo užkietėjusių vidurių, man taip buvo blink.gif . Kankinuosi dar iki dabar. Tiesa, man darė dvi blokada ir operaciją, bet vistiek nepadėjo. Bet man buvo tiesiog labai blogai, beprotiškas skausmas tuštinantis buvo ir kraujo labai daug. Va iki ko dasiridenau doh.gif . Jokios žvakutės., niekas nepadėjo. Va dabar geriau, bet vistiek ne iki galo ax.gif . Nežinau kada vėl galėsiu eiti į toletą su džiaugsmu sad.gif . Geriau jau tokios nelaimės niekam nebūtų. O palengvina šį dalyką, žvakutės, tiesiog kakutis lengviau slysta, ne taip pažeidžia. O klizmutėmis atsargiai, nepiknaudžiaukit, jų per daug irgi negalima naudoti, tik kartais, nes jos irgi traumuoja odą. Geriausia tada daryti klizmutes su vandeniu ir vazelinu. Dar, būtinai reikia pasėdėti vėsiose vonelėse, bet negali būti karštas vanduo, nes turi prasiverti smulkiosios kraujagyslės, o ne stambios, čia kad geriau gytų. Atrodo tiek, daug prirašiau, bet gal kam nors padės, nas aš jokios informacijos neradau. Svarbiausias dalykas, niekada nesistenkit per prievartą tuštintis, jei labai užkietėjo viduriai, tada pasidarykit klizmutę ir paskui būtinai susitvarkykit su užkietėjusiai viduriais. Sekmės 4u.gif
Ezhiux
Man irgi pažįstamas šitas "malonumas" cry.gif Ir bijau, kas bus gimdant g.gif
O šiaip tai patartina klizmų jokių nedaryti, nes, kaip Edita rašė, tai tik dar labiau gali pabloginti, t.y. suerzinti ir taip jau jautrią ten odą. Geriausia tai daug ląstelienos turintis maistas (pvz., slyvų sultys, džiovintos slyvos, rupi duona ir daug daug gerti skysčių), plaukiojimas labai padeda, vartoti tokį geriamą DUPHALAC (toks saldus klampus skystis -laktozė atrodo - kuris turėtų pagerinti tuštinimąsį) ir jei jau prastokai + žvakutės.
nobody
O man ginekologe pas kuria gimdziau buvo israsius dvieju vaistu derini: CYCLO3 FORTE (kapsules, kurias galima vartoti ir zindant) bei zvakutes PREPARATION H. Super. Nepraejo ne savaite kaip viskas susitvarke ir daugiau nebeatsinaujino. Nors vaistu kaina biski kandziojasi - sumoje kainavo 52 Lt... Bet buvo verta smile.gif
Enėja
Apie šį "malonumą" aš sužinojau tik po gimdymo kai nuėjau i toletą blush2.gif Siaubas blink.gif Nepadėjo man jokios žvakutės schmoll.gif Galvojau išprotėsiu kai eidavau"kur karaliai pėsti vaikšto".Ir taip kankinausi apie 2 mėnesius. Ką galiu patarti tai gerti kuo daugiau skysčių, kad bent viduriai būtų laisvesni ax.gif
nobody
Zvakutes padeda tik lengvais atvejais smile.gif Kai sis "malonumas" rimtai suriecia i raga, be geriamu kapsuliu (tokiu kaip cyclo3 forte-skausma malsina nuo pirmu dienu) dar ilgai tenks kankintis cry.gif
Double Latte
QUOTE(Meg @ 2004 11 15, 16:40)
O kaip tos selenos atrodo ir kur ju buna pirkti?
ar vienu ar kokiuose kituose produktuose tinka?
*

parduotuvėse būna - tokiuose maišiukuose kaip kruopos.
"Maistinės kviečių sėlenos" atrodo vadinasi.

Aš jas pilu ant košių, į sriubos lėkštę, žodžiu, ant bet kokio maisto ( kai prisimenu ax.gif ).
stazyte
Man padada Actimel ryte ant tuščio skrandžio ir vandens stiklinė thumbup.gif Dar toks keistas būdas wub.gif Kai tik atsisėdu prie kompo ir pradedu ką skaitinėt taip ir susuka pilvą cool.gif biggrin.gif biggrin.gif
Jurgytė
O man viskas atvirkščiai susitvarkė: šią problemą turėjau iki nėštumo ir per nėštumą. Oi, vargau. Visokios sėlenos ar kiviai atrodė juokas. O po gimdymo viskas t.y. viduriai susitvarkė clap.gif Tfu, tfu, tfu (spjaunu ir džiaugiuos atsargiai) ir ačiū mano mažas stebuklėliui wub.gif , kurio gimimas išgydė šią bėdą.
Jurma
OI si problema kankina mane. Po gimdymo praejo menuo, tualeto po siai dienai bijau kaip nezinau ko doh.gif . Man labiausiai padeda klizmutes, prisipirkau ju, ir klizmuojuosi, o ka daraysi blink.gif . Taip pat padeda dziovintos slyvos.
Carevna
Pritariu geriausias vaistas dziovintos slyvos + daug sriubos ir kitu skysciu thumbup.gif , as jau nebebijau tuliko kaip kad pries kelias savaites, valgau ka noriu ant virsaus uzmetu slyvikiu ir sriubikes ir ate problemikems tolete biggrin.gif aisku paskui namiskiams gali prireikt dujokaukiu nes purpinam dviese blush2.gif tfu tfu tfu gerai kad maziukui nors viduriuku per daug nepucia nuo mano slyvu o tai vel beda butu
*Lina*
po gimdymo ir aš turėjau problemų dė vidurių užkietėjimo,valgiau slyvas džoiovuintas jokios naudos tai nedavė schmoll.gif kartą vyras nupirko Senos arbatos,na ji nelabai skani,bet jos dėka man viduriai susitvarkė thumbup.gif
ugniuke
Na po gimdymo ir as tokiu problemu turejau gal koki menesi, bet kazkaip savaime po to praejo, ax.gif o dziovintos slyvos ir man nepadeda schmoll.gif
Keiti
Viduriukams tikrai padeda skysčių vartojimas. Geriu kuo daugiau ir viduriukai susitvarkė. Geras vaistas nuo vidurių užkietėjimo yra šaukštas aliejaus ar žuvų taukų ryte ant tuščio skrandžio, bet aišku tai nėra pats skaniausias būdas biggrin.gif
ner_ko
Kiek žinau, aliejus, kaip ir juoda duona, ryžiai, mėlynės, kaip tik kietina vidurius. g.gif O dėl žuvų taukų nžn, pati juos geriu dėl sąnarių ir lyg nieko.
Aš tą problemą irgi sprendžiu ne slyvom - tos nė velnio nepadeda, nors saujom valgyčiau. Man labiausiai padeda elementarus judėjimas - vaikščiojimas po lauką. Kuo daugiau vaikštau, tuo geriau. tongue.gif O kol blogai jaučiaus ir nevaikščiojau, tai visai visai nekas buvo... schmoll.gif
zeme
O pas mane tokios problemos atsirado ne iš kart po gimdymo, o praėjus 2 mėnesiams. Prasidėjo tikras hemarojus. Vidurių užkietėjimas palyginti su hemarojumi yra niekalas.
Viskas prasidėjo nuo to, kad atsisėdu ir kažkaip nemalonu. Ir apskritai jausmas drosi nemalonus. Vis atrodo, kad nori tuštintis, nueini į tuliką, akys išsprogsta nuo skausmo, tau atrodo, kad tu kažką darai, o iš tikrųjų tu nieko nepadarei. Vienas užėjimas į tuliką trunka apie pusvalandį. Žinau, kad kiti iki valandos sėdi. Tai nusipirkau žvakučių, kurių pavadinimo neatsimenu. Tai buvo, kad lyg sumažėja hemorojus, poto vėl padidėja. Na, galvoju, chana man. Įsivariau liga. Bet po mėnesio kaip dingo taip ir dingo.
Na ir ligelė.......
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.