Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vidurių užkietėjimas, kraujas tuštinantis
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Po gimdymo
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Dinulia
Iki siol vis tai atsiranda, tai dingsta problemos, bet prasidejo, aisku, nuo nestumo pirmo...
tomike89
su viduriu uzkietejimu tuejau problemu kol maitinau,tik nustojau maitinti ir nebekieteja viduriai, bet tustinantis dar kartais kauda ir pasirodo kraujas blush2.gif
varrna
Ir as turejau problemu su tustinimusi po gimdymo, bet labai padejo kefyras, gerdavau kasdien, tai po kurio laiko viduriai susitvarke biggrin.gif
gudre79
QUOTE(Agatka @ 2010 11 26, 01:43)
gerkit daug KRAPU ARBATOS
man labai padejo o ir plius nuo krapu pienukas gaminasi ir vaikiukui diegliuku maziau. zodziu 3in1, super dalykas. gert pradejau gal po menesio po gimdymo ir jau po savaites ziuriu kad kasdien i tualeta einu ir be skausmu!!!!
dar taip pat prie visko gerkit po stikline vandens pries maista, as geriau krapus biggrin.gif
vaistinej 50g krapu apie 4lt, uztenka virs savaites.

P.S nesupainiokit su kmynais, tai du skirtingi dalykai, nuo kmynu viduriai kieteja!!!
*

o kazin jie neskatina slapinimosi g.gif reiktu pabandyti,tik vat idomu kaip del slapinimosi,gavau informacijos,kad gerai nuo kietu vuduriu yra dilgele,ir nuo hemorojaus,tik beda kad slapinimasi skatina ax.gif o as ir taip del jo nesiskundziu,tai but idomu ir krapus pabandyti ax.gif
as jau kaip ir susigyvena su hemorojum,reguliuoju stipriai mityba.dar senu mociuciu patarima isbandau,panaudoju karts nuo karto skysto parafino(cia senoviskai) dabar jis vaistinese vadinamas skystas sveriamas vazelinas,man jis thumbup.gif thumbup.gif labai padeda tustinantis,nereikia steneti thumbup.gif nepaleidzia viduriu,viskas vyksta normliai,man atrodo kad jis ir nestuke.gif tinka ax.gif tik kad va jo labai sunku gauti g.gif jis vadinasi ol. vaselini ax.gif
Šaranga
Turėjau ir aš tą bėdą,bet dabar jau viskas gerai.Žvakutės padeda,bet kuriam laikui po to vėl viskas iš naujo jeigu maisto nesusireguliuoji.
-LiuksE-
va cia tai problema-niekas nepadejo. Turbut nustosiu maitinti-praeis ax.gif
SigaR
yra klizmutes smile.gif
laukianti29
svarbiausia - teisinga mityba ir daug skysčių. Puikūs pusryčiai - jogurtas + džiovintos slyvos+linų sėmėnys malti - man viskas susitvarkė taip, kad nebereikėjo jokių klizmučių ar žvakučių, nors maitinau dar po to virš metų.
laukianti29
svarbiausia - teisinga mityba ir daug skysčių. Puikūs pusryčiai - jogurtas + džiovintos slyvos+linų sėmėnys malti - man viskas susitvarkė taip, kad nebereikėjo jokių klizmučių ar žvakučių, nors maitinau dar po to virš metų.
baronkyte
eiti i tualeta is karto po gimdymo buvo kosmaras, nenoriu net prisiminti doh.gif buvau stipriai nukraujavusi, todel geriau gelezies papildus, o anie gi kietina doh.gif visa susiuta pirmus kartus verkiau is skausmo tualete blush2.gif jokios klizmos man nepadejo. buvo ZIAURU. is viso, tas etapas tik pagimdzius, kai kraujuoji, kai susiuta viskas ir dar plius neprakakakoji brrrrrrrrrrr prisiminus unsure.gif
Rita_Sa
Po gimdymo ir as siuta buvau, i wc rimtam bijodavau eiti, naudojau klizmutes kokius 5-6 kartus, gal ir ner gerai, bet as pati ramiau jauciausi.
-Alice-
QUOTE(baronkyte @ 2011 02 13, 01:31)
eiti i tualeta is karto po gimdymo buvo kosmaras, nenoriu net prisiminti  doh.gif  buvau stipriai nukraujavusi, todel geriau gelezies papildus, o anie gi kietina  doh.gif  visa susiuta pirmus kartus verkiau is skausmo tualete  blush2.gif  jokios klizmos man nepadejo. buvo ZIAURU. is viso, tas etapas tik pagimdzius, kai kraujuoji, kai susiuta viskas ir dar plius neprakakakoji brrrrrrrrrrr prisiminus  unsure.gif
*

aš šį etapą prisimenu su slogesniais atsiminimais negu patį gimdymą 4u.gif
Lotyna
QUOTE(elenuxus @ 2010 11 24, 14:09)
Dar siaip padeda nuo tu visu itrukinejimu ir kraujavimu tustinantis pusryciams kruopu koses, virtos vandeny, be jokio pieno ir t.t.Man viskas normaliai, bet mama taip susitvarke situos reikalus, gimde 3 kartus.Ir siaip matyt maista reikia reguliuoti, kad viduriai nekietetu...
Tik jokiais budais nereikia laukti ir nedaryti nieko...
*

drinks_cheers.gif
Dar kiwi ant tuscio skrandzio ryte gerai suvalgyt, padeda ax.gif
pasakore
Man nebuvo dideliu problemu, nors buvau siuta.. Kazkaip pora dienu net nenorejau, nes pries gimdymo organizmas pats issivale, o po jo mazai valgiau ax.gif o kai atejo reikalas tai visai nekietai, normaliai pavyko, klizmuciu neprireike rolleyes.gif
birbusiukas
sveikutes, atrodo ir as sita palikima gavau unsure.gif jau 8 men po gimdymo ir tik nustoju naudot Hemarol zvekutes ir vel upeliai kraujo po rimto reikalo verysad.gif nereik net uzkietejusiu viduriu....
dijanute
ir as kovojau su uzkietejimu ir tustindavausi iki krauju doh.gif
pradejau gerti bakterijas kad zarnyno veikla greitintu tai potruputi susitvarke smile.gif
*Chardonnay*
QUOTE(Beštuliukas @ 2011 02 13, 09:52)
aš šį etapą prisimenu su slogesniais atsiminimais negu patį gimdymą  4u.gif
*

lotuliukas.gif drinks_cheers.gif

pirma vizita i tualeta atideliojau net kelias dienas, bet paskui baisu pasidare kad dar blogiau bus unsure.gif labai padejo saldantis tepaliukas (ir lietuvoj panasiu turbut yra). po savaites viskas susitvarke. labai padejo vonia, daktare liepe kasdien pagulet. bijojau kad dar blogiau bus, bet jau po pirmo karto net akyse prasviesejo bigsmile.gif ir aisku mityba prisiziuriu jau rolleyes.gif
ligiukss
Ir aš turiu šią problemą tai šiandien nusipirkau žvakučių. Pabandysiu kaip veikia mirksiukas.gif
Ingulyte
QUOTE(baronkyte @ 2011 02 13, 02:31)
eiti i tualeta is karto po gimdymo buvo kosmaras, nenoriu net prisiminti  doh.gif  buvau stipriai nukraujavusi, todel geriau gelezies papildus, o anie gi kietina  doh.gif  visa susiuta pirmus kartus verkiau is skausmo tualete  blush2.gif  jokios klizmos man nepadejo. buvo ZIAURU. is viso, tas etapas tik pagimdzius, kai kraujuoji, kai susiuta viskas ir dar plius neprakakakoji brrrrrrrrrrr prisiminus  unsure.gif
*

Pas mane identiska situacija buvo. Nu bet niekur nedingsi, kai labai nori, tai tenka per kancias pasitustint. Skaudziausi pirmi du kartai, o paskui jaunormalu.
ligiukss
g.gif Vakar nusipirkau žvakučių tai žiūrėsiu ar padės
astule5
man ir baisu buvo po gimdymo eiti i toleta, bet kazkaip po truputi save psichologiskai ruosiau, tai po keliu dieneliu pasiryzau nueiti pasitustinti. viskas kaip ir neblogai smile.gif
TamsiMergaite
Maziuka patarima del hemorojaus duosiu. sena bobute patare , pabandziau , palengvejo.

Ant vatos gumulelio uzlasinkinte obuoliu acto ir pridekit prie JO. mirksiukas.gif truputi paperstes , bet pajusit palengvejima po keletos minuciu. Tada paimkit ledo gabaliuka , ir taip pat pridekit.

Cia , aisku ne vaistai , stebuklu nebus , bet tam kartui labai padeda.

Sekmes.
Wild Pearl
QUOTE(Dinulia @ 2011 01 07, 13:48)
Iki siol vis tai atsiranda, tai dingsta problemos, bet prasidejo, aisku, nuo nestumo pirmo...
*

Man visie šie ale "malonumai" prasidėjo tik po trečiojo neštumo iki tol,nežinojau ką tai reiškia blush2.gif unsure.gif

QUOTE(birbusiukas @ 2011 02 15, 08:52)
sveikutes, atrodo ir as sita palikima gavau  unsure.gif  jau 8 men po gimdymo ir tik nustoju naudot Hemarol zvekutes ir vel upeliai kraujo po rimto reikalo  verysad.gif  nereik net uzkietejusiu viduriu....
*

Vat ir aš pastebėjau kad kol (mano atveju) tepaliuką naudoju viskas gerai, jei nustoju kurį laiką jį naudoti ir kietesni viduriai tai viskas....Džiugu bent jau kad "nemalonūs" pojūčiai apmažėjo, nei būvo iki tepaliuko naudojimo, bet pilnumoje nedingo....Mano atveju reikia dėmesį atkreipti į maitinimasį ir tada manau bus liuks drinks_cheers.gif ax.gif
cc-mark
Na mane irgi ta pati beda kankina,issigandau,galvojau hemorojus prasidejo,bet daktare apziurejus pasake,kad nera jokio hemorojaus,tiesiog dar per mazai laiko praejo po gimdymo,dar organizmas neatsistate.israse zvakuciu,bet po kurio laiko jos nebepadejo,dabar tokio tepaliuko pasiule,tai kolkas gerai.bet jei tik netycia pamirstu panaudoti ta tepaliuka,vel bedos iskart uzpuola.neisivaizduoju kada praeis cia viskas.man nuo viduriu uzkietejimo niekas nepadeda,nei slyvos,nei kiviai,nei visa kita,ko prisiskaiciau. viso to pasekoje maziukas pradejo viduriuoti,nes maitinu MP.tai teko atsisakyti visu tu eksperimentu ir buti priklausomai nuo visokiu vaistu
meile1221
QUOTE(TamsiMergaite @ 2011 03 06, 20:07)
Maziuka patarima  del hemorojaus duosiu. sena bobute patare , pabandziau , palengvejo.

Ant vatos gumulelio uzlasinkinte obuoliu acto ir pridekit prie JO.  mirksiukas.gif  truputi paperstes , bet pajusit palengvejima po keletos minuciu. Tada paimkit ledo gabaliuka , ir taip pat pridekit.

Cia  , aisku ne vaistai , stebuklu nebus , bet tam kartui labai padeda.

Sekmes.
*

girdejau kad alijosius padeda g.gif .aisiu pabandit nes jau stogas vaz. verysad.gif
vestukas1125
sveikos smile.gif noreciau paklausti o PROCTO GLYVENOL zvakutes nuo hemarojaus,tinka ir maitinanciai krutimi?neturi jokio poveikio? g.gif dekuj uz atsakyma.
sigullka
4u.gif Na žiūriu kad ir mane kažkas panašaus ėmė kamuot - pasituštunus, kai valais, pastebėjau kraujo, tiesa nedaug, bet yra... Išsigandau, nes nieko kapi ir neskauda, gal sakau kad po gimdymo nedaug laiko praėjo ir viskas susitvarkys?... doh.gif
1000inis
krjas pasirodo pazeidus venas tustinantis, tai kaip ir hemarojaus pozymis, kuris atsiranda del nusilpusiu venu; pabandykit MobiVen, kuris situos reikalus sutvarko; as geriau del patinstanciu koju thumbup.gif 4u.gif
vestukas1125
kaip panos procto glyvenol zvakutes?kas vartojo?kaip maitinanciom? smile.gif
jancikas
po gimdymo mane siuvo, tai tustintis labai bijojau ir be mikro klizmutes nejau. Labai super, tiek mums po gimdymo tiek vaikuciams kad ir nuo pat mazumes jei tokia beda istinka.
sigullka
ax.gif Gal sakykit dėl tos bėdelės pas ginekologę pasikonsultuot, gal ką patars, kas tiksliai tau tiktų.. g.gif
alinux28
Sveiki.man irgi po gimdymo pradejo kraujuot pasitustinus.buvau pas proktologa,pasirodo 1 laipsnio hemarojus,parase zvakuciu posterisan.jos tinka maitinanciom,nes neturi hormonu.tai siek tiek lengviau smile.gif
1000inis
QUOTE(alinux28 @ 2011 06 18, 14:01)
Sveiki.man irgi po gimdymo pradejo kraujuot pasitustinus.buvau pas proktologa,pasirodo 1 laipsnio hemarojus,parase zvakuciu posterisan.jos tinka maitinanciom,nes neturi hormonu.tai siek tiek lengviau  smile.gif
*

tai va man irgi ta pati: venas stiprint reik ir hemarojui ir kojoms bus thumbup.gif
sigullka
ax.gif Na man padėjo HEMOROL žvakutės, jos tokios žolinės, tinka maitinančiom blush2.gif
-Alice-
QUOTE(vestukas1125 @ 2011 06 08, 22:25)
kaip panos procto glyvenol zvakutes?kas vartojo?kaip maitinanciom? smile.gif
*

aš naudojau maitindama.
Na, galiu pasakyti, niekas man nieko nepadėjo. 8 mėn. tas "malonumas" kažkaip savaime pradingo ir viskas thumbup.gif
sigullka
Duok Dieve, kad nesugrįžtų... mirksiukas.gif
KRŪTA
Slyvas džiovintas ir nuplautas reikia vakare užpilt verdančiu vandeniu ir ryte su visu tuo skysčiu gerti ir slyvas valgyti. Pradėti po vieną - dvi. Man padėjo.
Vivia000
Turejau ir as tokia beda. Gydytojas israse proctoglyvenol'i, nes jau nemaitinau. Sake, sios zvakutes maitinancioms nelabai tinka, tokiu atveju geriau posterisan ar pan.-cia kazkuri mama minejo.. O siaip tai kiekviena ryta ant tuscio skrandzio geriau sauksteli semenu ar saltalankio aliejaus, ir dabar dar kartais elementariai alyvuogiu aliejaus isgeriu - neskanu, bet iprantama smile.gif pusryciams - kvieciu selenos su jogurtu, varske ar pan; burokeliai su aliejum; ir daug darzoviu bei dar daugiau vandens smile.gif tokius vat patarimus gavau is gdytojo.. per pora savaiciu viskas susitvarke 4u.gif
sigullka
ax.gif na taip, stengtiws, kad viduriai neužkietėtų, daugiau daržovių, vandens smile.gif
draugee
jei dar kas skaitote sia temele!!!
Skubiai reikia atsakymo, gal kas zinote ar HEMOROL zvakutes galima naudoti zindanciai?
kristinaite
Kankina si beda seniai, bet su vaistais zaisti nevalia (aisku neskaitom ekstra atveju), bet mitybosd reguliavimas vienintele iseitois, tik nezinau, kaip tas pradzioj suderinama su nestumu unsure.gif
Cansado
QUOTE(draugee @ 2012 03 05, 21:52)
jei dar kas skaitote sia temele!!!
Skubiai reikia atsakymo, gal kas zinote ar HEMOROL zvakutes galima naudoti zindanciai?
*

tikrai galima
Amaya
Kurį laiką po gimdymo ir aš vargau su kietėjančiais viduriais. Porą kartų gelbėjausi gydytojo rekomenduotu vaistu, sakė tinkamas maitinančioms. Vėliau savaime viskas susitvarkė.
Kety
Sutinku, daugelį moterų po neštumo kankina ši problema. Bet čia laiko reikia, svarbu, kad neužkėtėtų viduriai ir mankštintis.

http://www.sekunde.lt/sveikata/tinkamas-ma...nuo-hemorojaus/
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.