dar nesu specas, todėl susidūriau su tokia problema...tinklalapis vienaip atrodo Mozilloj (tiksliau joje gerai atrodo)...o Exploreris išdarko puslapį. Kitas mano darbas buvo darkomas atvirkščiai Mozziloje
KODĖL??? Prašau, padėkit
help
dar nesu specas, todėl susidūriau su tokia problema...tinklalapis vienaip atrodo Mozilloj (tiksliau joje gerai atrodo)...o Exploreris išdarko puslapį. Kitas mano darbas buvo darkomas atvirkščiai Mozziloje KODĖL??? Prašau, padėkit QUOTE(brytva @ 2007 03 12, 00:20) help dar nesu specas, todėl susidūriau su tokia problema...tinklalapis vienaip atrodo Mozilloj (tiksliau joje gerai atrodo)...o Exploreris išdarko puslapį. Kitas mano darbas buvo darkomas atvirkščiai Mozziloje KODĖL??? Prašau, padėkit Čia jau niekas nepadės - sprendi pats Mozilla ar Exploreris. HTML kodą tiksliausiai atvaizduoja Firefox'as ir Opera, dėl IE geriau nesuk galvos, ten problemos niekada nesibaigs. O su kuo darai ? Su Front Page'u ?
darau natūraliu rankiniu būdu...su html ir css su jEdit programa
bet darbas turi atsidaryt...o populiariausias exploreris
o gal kas profesionaliai užsiima su tinklalapių kūrimu...gal kokie standartai yra kelioms naršyklėms...ar pan.
Taip yra standartai. Rasyk pati html koda atitikdamas XHTML 1.0 standartus ir problemu nekils. Kadangi kodas netvarkingas - tokios problemos ir gaunasi. Nebent dar naudoji koki JavaScripta, nes sis ivairiose narsyklese turi toki polinki issikartpyti. Noredamas paziureti ar kodas atitinka siu dienu HTML standartus - virsuj irasai (pries <html>)
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> Seivini, tada eini i psl http://validator.w3.org/ . Ir tikrini savo koda. Jei neras nei vienos klaidos - sveikinu, tavo kodas visiskai tvarkingas.
Kuri interneto naršyklė geresnė? Kokia naudojatės?
![]() Aš nors visą laiką naudojausi Internet Explorer'iu, bet jau kokį pusmetį sėkmingai iškeičiau jį į Mozilla Firefox ![]() Opera kažkaip neprigijo Kuri jūsų nuomone yra geresnė Opera ar Mozilla? O gal dar kokia kita?
Naudoju 2 - Internet Explorer ir Mozilla. Pasirinkau Mozilla, nes ja naudoju dazniau.
Turiu IE, Mozillą ir Operą, prie pastarosios dėčiau daugybę pliusų -
OPERA ir tik OPERA
Tik FireFox
Man Safari geriausia, dar turiu Opera, bet ja naudoju laaabai retai ir tik vienam puslapiui (www.flylal.lt), jis neveikia su safariu
QUOTE(Eni @ 2007 07 08, 18:47) Tuoj prabalsuosiu QUOTE(bamba @ 2007 07 08, 21:34) Man Safari geriausia, dar turiu Opera, bet ja naudoju laaabai retai ir tik vienam puslapiui (www.flylal.lt), jis neveikia su safariu O iš kur tą Safarį gaut ir ar geras jis ir kuo pranašesnis? QUOTE(bamba @ 2007 07 08, 21:34) Man Safari geriausia, dar turiu Opera, bet ja naudoju laaabai retai ir tik vienam puslapiui (www.flylal.lt), jis neveikia su safariu Aš naudoju FF. Pagrindinė priežastis, tai kad ji nemokama ir niekad nebuvo mokama. Kita, galiu ją visiškai pritaikyti savo konkretiems poreikiams. Operą turėjau kažkada anksčiau, naudojau gal pusę metų, gal metus, tačiau FF nurungė. QUOTE(Makalius @ 2007 07 08, 20:37) Na as kadangi MacOS naudoju tai pas mane su operacine sistema atejo, dabar girdejau ir windowsine versija yra, bet itariu kad bent kol kas nelabai kokia ji, taigi jei naudoji windows, tai nemanau kad tau verta jo ieskotis QUOTE(Padėjėjas @ 2007 07 08, 21:38) Aš naudoju FF. Pagrindinė priežastis, tai kad ji nemokama ir niekad nebuvo mokama. Kita, galiu ją visiškai pritaikyti savo konkretiems poreikiams. Operą turėjau kažkada anksčiau, naudojau gal pusę metų, gal metus, tačiau FF nurungė. Gal kažkada ir mano mylimąją operą nurungs ff, bet bent jau kolkas ji prie unused iconsų guli
Dar Unused shortcutų folderiuką turi?
Tai trink lauk
Na, FF irgi reikalinga, tačiau jo shortcuto ant desktopo nelaikau
Aš naudoju Mozilla Firefox. kartais IE
Opera ir Firefox'as (aš opera, o firefox'u šeimyna).
QUOTE(Palemonas @ 2007 07 09, 16:27) Geras web programuotojas manau savo kompiuteryje turi daugumą naršyklių (IE kelias versijas: http://tredosoft.com/Multiple_IE , FF, Opera, Netskape ir gal dar kokią kitą.). QUOTE(Padėjėjas @ 2007 07 09, 21:52) Geras web programuotojas manau savo kompiuteryje turi daugumą naršyklių (IE kelias versijas: http://tredosoft.com/Multiple_IE , FF, Opera, Netskape ir gal dar kokią kitą.). Aš nors ir programuotojas negeras, bet irgi turiu kelias naršykles, taip kad tas, jog turi tik programuotojai, netiesa
as tai naudojuosi Avant Browser'iu ir visai nieko
QUOTE(Padėjėjas @ 2007 07 10, 22:11) Pats niekad nenaudojau, Avant, bet kažkas man yra sakęs, jog tai tik IE6 Shell. Kažin ar apie tą patį kalbame? Viena pana iš mano forumo (sorry, jei vėl prikibsit prie to, jog rašau mano forume, bet ji nėra draugė, tad nežinau, kaip ją kitaip įvardint) irgi naudoja Avant. Ir pastoviai man jį girdavo, tik vis dar nesuprantu, kuo ta naršyklė tokia faina QUOTE(Calaquendi @ 2007 07 10, 23:51) Viena pana iš mano forumo (sorry, jei vėl prikibsit prie to, jog rašau mano forume, bet ji nėra draugė, tad nežinau, kaip ją kitaip įvardint) irgi naudoja Avant. Ir pastoviai man jį girdavo, tik vis dar nesuprantu, kuo ta naršyklė tokia faina Matyt nepabandžius - nesužinosite. QUOTE(Calaquendi @ 2007 07 11, 00:51) irgi naudoja Avant. Ir pastoviai man jį girdavo, tik vis dar nesuprantu, kuo ta naršyklė tokia faina panasi kaip explorelis tik man patinka tuo kad pvz narsai kokiuose puslapiuose ir paskui isjungi avant'a ir kai isijungi atsiduuri tuose vietose kur sustojai narsyt QUOTE(perlixike @ 2007 07 11, 14:39) panasi kaip explorelis tik man patinka tuo kad pvz narsai kokiuose puslapiuose ir paskui isjungi avant'a ir kai isijungi atsiduuri tuose vietose kur sustojai narsyt Bandžiau daug, naudojuos Firefox`u. Nėra nieko neįmanoma, ypač patinka plėtimo galimybė, prisidedu visokių priedų... ir pašta tikrinuosi automatiškai ir pvz. dingus elektrai ir vėl įjungus kompiuterį vėl galiu pratęsti naršymą ten kur buvau baigęs... ir t.t. IE naudoju tik ten kur FF negalima dėl svetainės nesuderinamumu. Opera gal ir butubuvusi gera, jei anksciau butu tapusi nemokama... Avant... visokie MyIE ... tiesiog praplėsti Internet Explorer`iai daugiau nieko. Visi jų pažeidžiamumai (arba dauguma) lieka. Todėl mano pasirinkimas FF (viskas vienoje vietoje ir taip kaip man reikia).
As tik Firefoxu, nera geresnes kaip ipratai
QUOTE(perlixike @ 2007 07 11, 15:39) panasi kaip explorelis tik man patinka tuo kad pvz narsai kokiuose puslapiuose ir paskui isjungi avant'a ir kai isijungi atsiduuri tuose vietose kur sustojai narsyt Tą patį daro ir Opera ir FF yra tam pluginas. Papildyta: QUOTE(Zigintas @ 2007 07 11, 16:58) Bandžiau daug, naudojuos Firefox`u. Nėra nieko neįmanoma, ypač patinka plėtimo galimybė, prisidedu visokių priedų... ir pašta tikrinuosi automatiškai ir pvz. dingus elektrai ir vėl įjungus kompiuterį vėl galiu pratęsti naršymą ten kur buvau baigęs... ir t.t. IE naudoju tik ten kur FF negalima dėl svetainės nesuderinamumu. Opera gal ir butubuvusi gera, jei anksciau butu tapusi nemokama... Avant... visokie MyIE ... tiesiog praplėsti Internet Explorer`iai daugiau nieko. Visi jų pažeidžiamumai (arba dauguma) lieka. Todėl mano pasirinkimas FF (viskas vienoje vietoje ir taip kaip man reikia). Va va.. apie ką aš ir kalbėjau... Pasirodo atmintis nėra dar visai prasta... Papildyta: Tarp kitko, FF naudotojai, ar žinote apie FF pritaikymo galimybes per about:config? Pabandykite tai įrašyti į FF adreso juostą. Ten iš kar galima po FF "registrą" knaisiotis.
turejau ir firefoxa, bet man jis neprigijo.asmeniskai man jis nepatiko
QUOTE(Padėjėjas @ 2007 07 11, 19:36) Tarp kitko, FF naudotojai, ar žinote apie FF pritaikymo galimybes per about:config? Pabandykite tai įrašyti į FF adreso juostą. Ten iš kar galima po FF "registrą" knaisiotis. Mjo, buvau užtikusi šitą galimybę Aš ligtais neinstaliavau jokio plugino FF'ui, kuris atidarinėtų puslapius ten, kur jie buvo atidaryti paskutinį kartą. Kažkaip savaime jis manęs klausia, ar atidaryti naują psl, ar paskutinius buvusius
pas mane opera ir esu patenkinta
QUOTE(Calaquendi @ 2007 07 11, 21:43) Mjo, buvau užtikusi šitą galimybę Aš ligtais neinstaliavau jokio plugino FF'ui, kuris atidarinėtų puslapius ten, kur jie buvo atidaryti paskutinį kartą. Kažkaip savaime jis manęs klausia, ar atidaryti naują psl, ar paskutinius buvusius Toks plug-in reikalingas 1.5x versijoms.
A, tai sakau, kodėl neinstalinau plugino, ir taip veikia
QUOTE(Padėjėjas @ 2007 07 09, 22:52) Geras web programuotojas manau savo kompiuteryje turi daugumą naršyklių (IE kelias versijas: http://tredosoft.com/Multiple_IE , FF, Opera, Netskape ir gal dar kokią kitą.). tikrai geri web programuotojai turi turėti ir Safari nes dauguma lietuviukų programintų tinklapių būna išsidarkę
sveikos yra tokia problemuke as kai rasau zinute paspaudziu sypsenele man ji neisideda nezinau kas yra sako eik i narsyklebet as jos nerandu tos savo kompe narsykles nelabai as moku elgtis
kas naudoja IE, bet yra nepatenkinti juo, siulau pabandyti MAXTHON narsykle (ji veikia IE pagrindu, bet funkcionalumu ir saugumu pralenkia ja)
Maxthon ![]() i sia narsykle Google man atrodo labai daug mlrd. investavo, ji nr. 1 Kinijoje netgi dar naudoju Firefox,
Pas mane tai Mozilla
Turėjom Opera, bet uzluzo ji mums, tai dabar Mozilla
net keista pasiziurejus i apklausos rezultatus kad mozilla tokia populiari
|