Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Interneto naršyklės
Supermamų klubas > Socialinis gyvenimas > Mamos kompiuteris
Pages: 1, 2
brytva
help doh.gif
dar nesu specas, todėl susidūriau su tokia problema...tinklalapis vienaip atrodo Mozilloj (tiksliau joje gerai atrodo)...o Exploreris išdarko puslapį. Kitas mano darbas buvo darkomas atvirkščiai Mozziloje doh.gif doh.gif doh.gif

KODĖL??? Prašau, padėkit
Palemonas
QUOTE(brytva @ 2007 03 12, 00:20)
help doh.gif
dar nesu specas, todėl susidūriau su tokia problema...tinklalapis vienaip atrodo Mozilloj (tiksliau joje gerai atrodo)...o Exploreris išdarko puslapį. Kitas mano darbas buvo darkomas atvirkščiai Mozziloje  doh.gif  doh.gif  doh.gif

KODĖL??? Prašau, padėkit
*

Čia jau niekas nepadės - sprendi pats Mozilla ar Exploreris. HTML kodą tiksliausiai atvaizduoja Firefox'as ir Opera, dėl IE geriau nesuk galvos, ten problemos niekada nesibaigs. O su kuo darai ? Su Front Page'u ?
brytva
darau natūraliu rankiniu būdu...su html ir css su jEdit programa

bet darbas turi atsidaryt...o populiariausias exploreris g.gif taigi turi rezultatas būti geras, o ne velniava doh.gif
Palemonas
QUOTE(brytva @ 2007 03 12, 01:18)
...o populiariausias exploreris ...  g.gif
*

Deja populiarumas blėsta ir gana sparčiai smile.gif
brytva
o gal kas profesionaliai užsiima su tinklalapių kūrimu...gal kokie standartai yra kelioms naršyklėms...ar pan.
mamyte03
Taip yra standartai. Rasyk pati html koda atitikdamas XHTML 1.0 standartus ir problemu nekils. Kadangi kodas netvarkingas - tokios problemos ir gaunasi. Nebent dar naudoji koki JavaScripta, nes sis ivairiose narsyklese turi toki polinki issikartpyti. Noredamas paziureti ar kodas atitinka siu dienu HTML standartus - virsuj irasai (pries <html>)
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
Seivini, tada eini i psl http://validator.w3.org/ . Ir tikrini savo koda. Jei neras nei vienos klaidos - sveikinu, tavo kodas visiskai tvarkingas.
Owly
Kuri interneto naršyklė geresnė? Kokia naudojatės? user posted image

Aš nors visą laiką naudojausi Internet Explorer'iu, bet jau kokį pusmetį sėkmingai iškeičiau jį į Mozilla Firefox user posted image

Opera kažkaip neprigijo g.gif Nors Mozilla pradžioj irgi buvo kažkokia nesava ax.gif

Kuri jūsų nuomone yra geresnė Opera ar Mozilla? O gal dar kokia kita? bigsmile.gif

Izida
Naudoju 2 - Internet Explorer ir Mozilla. Pasirinkau Mozilla, nes ja naudoju dazniau.
Makalius
Turiu IE, Mozillą ir Operą, prie pastarosios dėčiau daugybę pliusų - thumbup.gif
OPERA ir tik OPERA biggrin.gif
Calaquendi
Tik FireFox tongue.gif IE įjungtiu tik tokiu atveju, jei saitas nepritaikytas FireFoxui... Turėjau Operą, bet neilgai naudojau smile.gif
Owly
QUOTE(Makalius @ 2007 07 08, 18:22)
Turiu IE, Mozillą ir Operą, prie pastarosios dėčiau daugybę pliusų - thumbup.gif
OPERA ir tik OPERA biggrin.gif
*

Tai kodėl neprabalsavai už Opera?
bamba
Man Safari geriausia, dar turiu Opera, bet ja naudoju laaabai retai ir tik vienam puslapiui (www.flylal.lt), jis neveikia su safariu bash.gif
Makalius
QUOTE(Eni @ 2007 07 08, 18:47)
Tai kodėl neprabalsavai už Opera?
*

Tuoj prabalsuosiu smile.gif

QUOTE(bamba @ 2007 07 08, 21:34)
Man Safari geriausia, dar turiu Opera, bet ja naudoju laaabai retai ir tik vienam puslapiui (www.flylal.lt), jis neveikia su safariu bash.gif
*

O iš kur tą Safarį gaut ir ar geras jis ir kuo pranašesnis? rolleyes.gif
Padėjėjas
QUOTE(bamba @ 2007 07 08, 21:34)
*

Aš naudoju FF. Pagrindinė priežastis, tai kad ji nemokama ir niekad nebuvo mokama. Kita, galiu ją visiškai pritaikyti savo konkretiems poreikiams.

Operą turėjau kažkada anksčiau, naudojau gal pusę metų, gal metus, tačiau FF nurungė.
bamba
QUOTE(Makalius @ 2007 07 08, 20:37)
Tuoj prabalsuosiu smile.gif
O iš kur tą Safarį gaut ir ar geras jis ir kuo pranašesnis?  rolleyes.gif
*

Na as kadangi MacOS naudoju tai pas mane su operacine sistema atejo, dabar girdejau ir windowsine versija yra, bet itariu kad bent kol kas nelabai kokia ji, taigi jei naudoji windows, tai nemanau kad tau verta jo ieskotis 4u.gif
Makalius
QUOTE(Padėjėjas @ 2007 07 08, 21:38)
Aš naudoju FF. Pagrindinė priežastis, tai kad ji nemokama ir niekad nebuvo mokama. Kita, galiu ją visiškai pritaikyti savo konkretiems poreikiams.

Operą turėjau kažkada anksčiau, naudojau gal pusę metų, gal metus, tačiau FF nurungė.
*

Gal kažkada ir mano mylimąją operą nurungs ff, bet bent jau kolkas ji prie unused iconsų guli hihihi.gif
Calaquendi
Dar Unused shortcutų folderiuką turi? smile.gif Mano Unused programų shortcutai visi ištrinti nuo desktopo tongue.gif
Makalius
QUOTE(Calaquendi @ 2007 07 08, 21:52)
Dar Unused shortcutų folderiuką turi? smile.gif Mano Unused programų shortcutai visi ištrinti nuo desktopo tongue.gif
*

Turiu biggrin.gif jame skype, avg antivirusas ir mozilla biggrin.gif
Gal reiks ir ištrint g.gif patinka visgi maN tvarka kompe mastau.gif
Calaquendi
Tai trink lauk biggrin.gif Jei reiks, per Start pasijungsi smile.gif Matei juk, kiek pas mane mažai ikonų ant desktopo tongue.gif Reikalingiausios programos biggrin.gif
Na, FF irgi reikalinga, tačiau jo shortcuto ant desktopo nelaikau wink.gif Quick Launche jis pas mane guli smile.gif

zuasta
Aš naudoju Mozilla Firefox. kartais IE
Palemonas
Opera ir Firefox'as (aš opera, o firefox'u šeimyna).
Padėjėjas
QUOTE(Palemonas @ 2007 07 09, 16:27)
Opera ir Firefox'as (aš opera, o firefox'u šeimyna).
*

Geras web programuotojas manau savo kompiuteryje turi daugumą naršyklių (IE kelias versijas: http://tredosoft.com/Multiple_IE , FF, Opera, Netskape ir gal dar kokią kitą.).
Makalius
QUOTE(Padėjėjas @ 2007 07 09, 21:52)
Geras web programuotojas manau savo kompiuteryje turi daugumą naršyklių (IE kelias versijas: http://tredosoft.com/Multiple_IE , FF, Opera, Netskape ir gal dar kokią kitą.).
*

Aš nors ir programuotojas negeras, bet irgi turiu kelias naršykles, taip kad tas, jog turi tik programuotojai, netiesa biggrin.gif
Padėjėjas
QUOTE(Makalius @ 2007 07 09, 21:54)
Aš nors ir programuotojas negeras, bet irgi turiu kelias naršykles, taip kad tas, jog turi tik programuotojai, netiesa biggrin.gif
*

o kas sakė, kad tik programuotojas turi kelias naršykles?

tai nereiškia, kad TIK jis.. nereikia iškraipyti.
Athena
QUOTE(Eni @ 2007 07 08, 16:49)
Kuri jūsų nuomone yra geresnė Opera ar Mozilla? O gal dar kokia kita?  bigsmile.gif
*

Man jos abi, Firefox visada, o Opera ką nors siųstis geriau, nes jei nutrauki, siunčiau toliau, o ne iš naujo smile.gif
perlixike
as tai naudojuosi Avant Browser'iu ir visai nieko biggrin.gif
Padėjėjas
QUOTE(perlixike @ 2007 07 10, 19:22)
as tai naudojuosi Avant Browser'iu ir visai nieko biggrin.gif
*

Pats niekad nenaudojau, Avant, bet kažkas man yra sakęs, jog tai tik IE6 Shell. Kažin ar apie tą patį kalbame?
Calaquendi
QUOTE(Padėjėjas @ 2007 07 10, 22:11)
Pats niekad nenaudojau, Avant, bet kažkas man yra sakęs, jog tai tik IE6 Shell. Kažin ar apie tą patį kalbame?
*

Viena pana iš mano forumo (sorry, jei vėl prikibsit prie to, jog rašau mano forume, bet ji nėra draugė, tad nežinau, kaip ją kitaip įvardint) irgi naudoja Avant. Ir pastoviai man jį girdavo, tik vis dar nesuprantu, kuo ta naršyklė tokia faina smile.gif
Padėjėjas
QUOTE(Calaquendi @ 2007 07 10, 23:51)
Viena pana iš mano forumo (sorry, jei vėl prikibsit prie to, jog rašau mano forume, bet ji nėra draugė, tad nežinau, kaip ją kitaip įvardint) irgi naudoja Avant. Ir pastoviai man jį girdavo, tik vis dar nesuprantu, kuo ta naršyklė tokia faina smile.gif
*

Matyt nepabandžius - nesužinosite.
Calaquendi
QUOTE(Padėjėjas @ 2007 07 10, 23:01)
Matyt nepabandžius - nesužinosite.
*

Matyt smile.gif (-ite nereikia tongue.gif )
Tik galvojau, gal kas naudoja, galės pavardint privalumus smile.gif
Padėjėjas
QUOTE(Calaquendi @ 2007 07 11, 00:12)
Matyt smile.gif (-ite nereikia tongue.gif )
Tik galvojau, gal kas naudoja, galės pavardint privalumus smile.gif
*

-ite rašau todėl, kad: Calaquendi - daugiskaita (vienaskaita bus Calaquende) smile.gif
perlixike
QUOTE(Calaquendi @ 2007 07 11, 00:51)
irgi naudoja Avant. Ir pastoviai man jį girdavo, tik vis dar nesuprantu, kuo ta naršyklė tokia faina smile.gif
*

panasi kaip explorelis tik man patinka tuo kad pvz narsai kokiuose puslapiuose ir paskui isjungi avant'a ir kai isijungi atsiduuri tuose vietose kur sustojai narsyt smile.gif nzn ar aiskiai parasiau lotuliukas.gif
Zigintas
QUOTE(perlixike @ 2007 07 11, 14:39)
panasi kaip explorelis tik man patinka tuo kad pvz narsai kokiuose puslapiuose ir paskui isjungi avant'a ir kai isijungi atsiduuri tuose vietose kur sustojai narsyt smile.gif nzn ar aiskiai parasiau lotuliukas.gif

Bandžiau daug, naudojuos Firefox`u. Nėra nieko neįmanoma, ypač patinka plėtimo galimybė, prisidedu visokių priedų... ir pašta tikrinuosi automatiškai ir pvz. dingus elektrai ir vėl įjungus kompiuterį vėl galiu pratęsti naršymą ten kur buvau baigęs... ir t.t.

IE naudoju tik ten kur FF negalima dėl svetainės nesuderinamumu. Opera gal ir butubuvusi gera, jei anksciau butu tapusi nemokama... Avant... visokie MyIE ... tiesiog praplėsti Internet Explorer`iai daugiau nieko. Visi jų pažeidžiamumai (arba dauguma) lieka. Todėl mano pasirinkimas FF (viskas vienoje vietoje ir taip kaip man reikia).
Wedi
As tik Firefoxu, nera geresnes kaip ipratai
Padėjėjas
QUOTE(perlixike @ 2007 07 11, 15:39)
*

Tą patį daro ir Opera ir FF yra tam pluginas. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Zigintas @ 2007 07 11, 16:58)
Bandžiau daug, naudojuos Firefox`u. Nėra nieko neįmanoma, ypač patinka plėtimo galimybė, prisidedu visokių priedų... ir pašta tikrinuosi automatiškai ir pvz. dingus elektrai ir vėl įjungus kompiuterį vėl galiu pratęsti naršymą ten kur buvau baigęs... ir t.t.

IE naudoju tik ten kur FF negalima dėl svetainės nesuderinamumu. Opera gal ir butubuvusi gera, jei anksciau butu tapusi nemokama... Avant... visokie MyIE ... tiesiog praplėsti Internet Explorer`iai daugiau nieko. Visi jų pažeidžiamumai (arba dauguma) lieka. Todėl mano pasirinkimas FF (viskas vienoje vietoje ir taip kaip man reikia).
*

Va va.. apie ką aš ir kalbėjau... Pasirodo atmintis nėra dar visai prasta...
Papildyta:
Tarp kitko, FF naudotojai, ar žinote apie FF pritaikymo galimybes per about:config? Pabandykite tai įrašyti į FF adreso juostą. Ten iš kar galima po FF "registrą" knaisiotis.
perlixike
turejau ir firefoxa, bet man jis neprigijo.asmeniskai man jis nepatiko schmoll.gif
bamba
QUOTE(perlixike @ 2007 07 11, 20:27)
turejau ir firefoxa, bet man jis neprigijo.asmeniskai man jis nepatiko schmoll.gif
*

man jis irgi nepatinka, naudojau ji siek tiek, bet man kompas per ji pastoviai uzluzdavo doh.gif nors jeigu netai, tai manau naudociau firefox, visai patogus atrode man verysad.gif
Calaquendi
QUOTE(Padėjėjas @ 2007 07 11, 19:36)
Tarp kitko, FF naudotojai, ar žinote apie FF pritaikymo galimybes per about:config? Pabandykite tai įrašyti į FF adreso juostą. Ten iš kar galima po FF "registrą" knaisiotis.
*

Mjo, buvau užtikusi šitą galimybę biggrin.gif Tik nepanaršiau jo ilgiau smile.gif

Aš ligtais neinstaliavau jokio plugino FF'ui, kuris atidarinėtų puslapius ten, kur jie buvo atidaryti paskutinį kartą. Kažkaip savaime jis manęs klausia, ar atidaryti naują psl, ar paskutinius buvusius biggrin.gif
Gyromitra
pas mane opera ir esu patenkinta wub.gif smile.gif
Padėjėjas
QUOTE(Calaquendi @ 2007 07 11, 21:43)
Mjo, buvau užtikusi šitą galimybę biggrin.gif Tik nepanaršiau jo ilgiau smile.gif

Aš ligtais neinstaliavau jokio plugino FF'ui, kuris atidarinėtų puslapius ten, kur jie buvo atidaryti paskutinį kartą. Kažkaip savaime jis manęs klausia, ar atidaryti naują psl, ar paskutinius buvusius biggrin.gif
*

Toks plug-in reikalingas 1.5x versijoms.
Calaquendi
A, tai sakau, kodėl neinstalinau plugino, ir taip veikia smile.gif Pas mane v.2.x tongue.gif
Palemonas
QUOTE(perlixike @ 2007 07 11, 21:27)
*

Jo jo, naudokis IE, ypač tada kai darai įvairius sąskaitų apmokėjimus - kažkas lengavai visus kodus sužinos rolleyes.gif .
perlixike
QUOTE(Palemonas @ 2007 07 12, 17:04)
Jo jo, naudokis IE, ypač tada kai darai įvairius sąskaitų apmokėjimus - kažkas lengavai visus kodus sužinos  rolleyes.gif .
*

idomu g.gif o kaip suzinot bigsmile.gif
Calaquendi
QUOTE(perlixike @ 2007 07 13, 14:41)
idomu g.gif o kaip suzinot bigsmile.gif
*

esmė tame, kad per IE lengviausia hakeriam įsilaužt į kompą ir nuhakint slaptažodžius, kodus ir t.t.
tshh
QUOTE(Padėjėjas @ 2007 07 09, 22:52)
*

tikrai geri web programuotojai turi turėti ir Safari nes dauguma lietuviukų programintų tinklapių būna išsidarkę tongue.gif
deivydukomama
sveikos yra tokia problemuke as kai rasau zinute paspaudziu sypsenele man ji neisideda nezinau kas yra sako eik i narsyklebet as jos nerandu tos savo kompe narsykles nelabai as moku elgtis
kristis
kas naudoja IE, bet yra nepatenkinti juo, siulau pabandyti MAXTHON narsykle (ji veikia IE pagrindu, bet funkcionalumu ir saugumu pralenkia ja)

Maxthon

user posted image

i sia narsykle Google man atrodo labai daug mlrd. investavo, ji nr. 1 Kinijoje netgi

dar naudoju Firefox,
jolkutee
Pas mane tai Mozilla thumbup.gif
Festa
Turėjom Opera, bet uzluzo ji mums, tai dabar Mozilla smile.gif
Almantaitė
net keista pasiziurejus i apklausos rezultatus kad mozilla tokia populiari smile.gif as pati ja jau ilga laika naudoju ir man nepatinka IE o stai MB naudoja tik explorer ir mozillos jis nepripazista wink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.