Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Nieks nežino kas tai buvo
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų sveikata > Ligos
kamiliuke
Sveikutės,mano sūnelis gimė išnešiotas sveikas ir stiprus vaikutis.Gimė su patologine sloga,kuri anot gyd.turėjo išsivalyti pati.Bet dėje to nebuvo.Po tryjų dienų mane su kūdikiu paleido namo.Viskas taip gražu,visi džiaugiasi vaikeliu.Antrą diena po grižimo pastebėjau,kad mano vaikeliui sloga didėja,o ne mažėja.Išsikviečiau gydytoją į namus bet ji tik pečiais pagūžčiojo ir išrašė lašiukų nuo slogos.Vaikas pradėjo dusti.Miega mažylis ir matai kaip pasidaro mėlynas tai baisiausios mano gyvenimo akimirkos.Daktarai taip naiviai į viską žiūrėjo jiems tai sloga ir tiek.Mes su vyru budėdavome naktį dieną prie vaiko lovelės,o jam vis blogėjo ir blogėjo.
Gyd. prašiau siuntimo į ligoninę kad darytų tyrimus ir žiūrėtų kas vaikui yra.Išraše, nuvažiavome į Panevėžį o ten gydytojai pakraupo,aš vietoj siuntimo atsivežiau neužpyldytą popiergalį.Ašarų nelaikiau kai ten pasakė kad gimdymo metu buvo inešta infekcija.14 d.vaikeliui statė lašines su antibijotikais emė iš nosytės pasėlius ligai nustatyti,bet nieko nerado.Padarė visus tyrimus kurie beimanoma buvo daryti.10 dienų ligoninėje o rezultatas 0 nieko.Gryžome namo su tuo pačiu dusimu kaip ir išvažiavome.Prasidėjo ausų uždegimas,vaikas rėkė nenumaldomai,nepadėjo niekas.pratrūko ausies bugnelis ir pradėjo tekėti puliningos išskiros tai tesėsi savaitę laiko ir tik tada po truputį viskas rimo.Taip ir nesužinojau kas buvo mano vaikeliui ir kas kaltas dėl to dudimo.Nes daktarai naiviai į tai žiūrėjo...
incia
Siaubas! tai ir yra baisiausia, kai gydytojai negali nustatyti diagnozes ir paskirti gydymo. Tikiuosi, kad viskas Jusu vaikeliui bus gerai. Aukit sveiki, nesirkite!
kamiliuke
QUOTE(incia @ 2007 07 10, 08:29)
Siaubas! tai ir yra baisiausia, kai gydytojai negali nustatyti diagnozes ir paskirti gydymo.  Tikiuosi, kad viskas Jusu vaikeliui bus gerai. Aukit sveiki, nesirkite!
*

Ačių už palinkėjimus.Vaikui jau viskas gerai,bet buvo labai baisu.
Droo
jooo...nei sau, nei niekam kitam nelinkėčiau patirt, ką jums teko verysad.gif baisu...aukit sveiki 4u.gif
kamiliuke
QUOTE(Droo @ 2007 07 10, 13:11)
jooo...nei sau, nei niekam kitam nelinkėčiau patirt, ką jums teko verysad.gif baisu...aukit sveiki 4u.gif
*

Dekui labai.
Daug skaiciau ir vienam zurnale radau kad labai daug vaiku serga sia liga.yra keletas net mirusiu vaikuciu nuo sio sindromo,buvo rasyta viename vaikiskame zurnale dabar nepamenu kokiame. schmoll.gif Aciu dIEVUI KAD MUMS VISKAS GERAI BAIGESI
kamiliuke
4u.gif
kamiliuke
verysad.gif mirksiukas.gif
Gabriel@
QUOTE(kamiliuke @ 2007 10 15, 17:12)
Daug skaiciau ir vienam zurnale radau kad labai daug vaiku serga sia liga.yra keletas net mirusiu vaikuciu nuo sio sindromo,buvo rasyta viename vaikiskame zurnale dabar nepamenu kokiame.

O kokia dabar vaikelio klausa? Ar ta ausyte viska girdi? gal reiketu apsidrausti ir jeigu nedarete, tai padaryti klausos tyrima? Del viso pikta...
kamiliuke
QUOTE(Gabriel@ @ 2007 10 17, 12:20)
O kokia dabar vaikelio klausa? Ar ta ausyte viska girdi? gal reiketu apsidrausti ir jeigu nedarete, tai padaryti klausos tyrima? Del viso pikta...
*

Dabar viskas gerai sveikut sveikutelis thumbup.gif
nesmerk
Jusu vaikuciai labai grazus, papuostu bet kuri zurnala...
maziems labai daznai prie slogos plysta ausu bugnelis, nes kai ten viskas uzburksta nosyteje, ju susisiekimas su ausytem labai trumpas todel persimeta i ausyte uzdegimas, susidare puliai susprogdina bugneli...ir isbega... mano mazeliui taip baigdavosi ciut ne visos slogos, kol atsibodo taip vaika kankinti ir isoperavo adenojdus....
todel suskaudus ausyte, reik gerai isplauti vaiko nosyte juros vandeniu, ir ilasinti vaistuku i nosyte,kad atkimstu ir nespaustu ausytes. o ne griebtis lasiuku nuo ausu skausmo, taip mane mokino LORístai.
cia jusu maziukams 4u.gif
Katukė
Oi, baisu baisu. O baisiausia, kad mažai kas rūpinas blink.gif . Va kokie daktarai doctor.gif netikę. Kad buvo infekcija tai aišku, bet kodėl nerado nuo ko??? O dėl mėlynavimo, tai būna, kad naujagimiai "pamiršta" kvėpuoti. Tikiuosi viskas praėjo.
kamiliuke
Taip dabar jau viskas ok siaubingiausias etapas praejo.Tik va bugnelis jam nebuvo trukes daktarai ji apziurejo ir pasake kad ausytes sveikutes biggrin.gif
kamiliuke
user posted image
Stai kokie mes jau uzaugom
kamiliuke
4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.