Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kūdikio maisteliui skirtas garintuvas
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės
Pages: 1, 2
Donalita
Kaip manote, ar verta pirkti si daikta:
Jojomamanbebe

Mums jau 6 men ir greit pradesim valgyt darzovienes. Tas prietaisas specialiai skirtas tokiam maistui ruosti: garina, trina, atsildo ir pasildo. Talpa 0,6 l

Ar puikiausiai galima be jo apsieiti? Gal praktiskiau pirkti garini puoda ir blenderi? Taip sakant, visai seimai? g.gif
Onora
man atrodo skaiciau vienos mamos atsiliepimus apie panasu, tai patenkinta buvo
as gal irgi gundyciausi, nes manau, kad patogu turetu buti
Jelenka
tikrai, apsieiti galima, nes mes neturejome ir apsiejome wink.gif pirkome, kaip sakot, garu puoda ir blenderi ir abu daiktus naudojame iki siol (ypac blenderi)
BET, toks dalykas, jei nepadarys skyles kyseneje, tikrai vertas demeselio - aciu, kad parodete wink.gif
*rutuliukas*
mano nuomone nereikalingas dalykas,
laba puikiai galima ir be jo vaikiuka augint
Olimpiete
QUOTE(kristupukas2004 @ 2007 07 11, 13:49)
laba puikiai galima ir be jo  vaikiuka augint
*

pritariu. mano nuomone tai visiskai nereikalingas. jei 20 lt kainuotu, galima pasiimti, bet gi ne 20 kainuoja...
o juk vaikui visa gyvenima to maisto netrinsi. metus gerus ir viskas, mes turim blenderi kur ne tik vaikui pravercia bet ir siaip kulinarijoje ir virtuveje smile.gif paprastas maisto smulkintuvas Braun. O verdam mes normaliam puode, ne ant jokiu ten garu, tik paskui sutrindavom pagal vaiko amziu konsistencija.
taip, kad manau, tikrai nereikia tokiu imantrybiu. Gi negamini vaikui savaitei, maistas skaniausias ir sveikiausias sviezias, o ne sildytas, tai vaikui gamini kiekviena karta naujai pries jo maitinima. aisku yra isimciu - keliones ir tt, kai pasigamini ir porai dienu, bet tai puikiai pasildymui tinka tipine universali mikrobange ar galu gale indas karsto vandens, jei yra nusistaciusiu prie bangas biggrin.gif
Onora
QUOTE(kristupukas2004 @ 2007 07 11, 14:49)
laba puikiai galima ir be jo  vaikiuka augint
*

o man labai butu palengvine gyvenika kokius minimum puse metu, nes paskui gi nebutinai trinti, galima tiesiog ten paruosti ta maista, be to garuose ruosiant nezusta vitaminai, nes nera salycio su vandeniu, kuri veliau vistiek ispili.
Del sildymo, taigi nebutinai savaitei prigaminti, buna, kad ta pacia diena nevalgo pietums, tai vakarienei pasiulai. O uzsaldytus produktus irgi kelis kartus yra teke vaikui ruosti, tai viska mikrobangeje atsildydavau, bet manau, kad jei buciau turejusi- toki daikciuka buciau pasirinkusi, speju kad jis dar ir tolygiai beet iki reikiamos temperaturos pasildo

aisku, kad apsieiti galima, bet as tai labiau linkusi pasilengvinti buiti ir skirti daugiau laiko vaikui ar sau nei stovejimui prie puodu
azen
nu nezinau g.gif nevertas tokiu pinig daiktas
oksankaa
As pati mastau apie toki daikta, bet isigijau puodus visai seimai bigsmile.gif O ir pradejau pirkti tyreles o ne jas virti blush2.gif
Donalita
QUOTE(Donalita @ 2007 07 10, 02:56)

Gal praktiskiau pirkti garini puoda ir blenderi? Taip sakant, visai seimai?  g.gif
*

Na, as jau apsisprendziau - pirksiu garini puoda. Tie beibiu pribumbasikai "viskas viename" klaikiai brangus. Radau keleta, bet dar brangesniu 95 svarai blink.gif

QUOTE(Olimpiete @ 2007 07 16, 09:40)
puikiai pasildymui tinka tipine universali mikrobange ar galu gale indas karsto vandens, jei yra nusistaciusiu prie bangas  biggrin.gif
*

QUOTE(Onora @ 2007 07 16, 12:22)
O uzsaldytus produktus irgi kelis kartus yra teke vaikui ruosti, tai viska mikrobangeje atsildydavau,
*

Mamos! Nesildykite vaiku maisto mikrobangeje! O ir pacios jos geriau nevartokite. As gerokai pasiknisau internete megindama apsispresti, kaip geriau vaikui maista ruosti.
Irasykite google microwave +vitamins ir gausit informacijos daugiau nei sugebesit aprepti. Knieti kada laiko turint isversti keleta straipsniu ir patalpinti SM, tik nezinau, kurioj butent temoj. O jei tiesiai sviesiai, tai tyrimu buvo labai nedaug, vienas bicas bande juos publikuoti, bet teismu buvo uzciauptas uz trukdyma komercijai. Radau tik viena pvz., kad kai brokoliai verda/kepa praranda apie puse vitaminu, gariniame puode - 11%, mikrobangeje.......... 91%. Rimta medziaga pamastymui, ar ne? O jei pridetume, kad darzoves praranda dali vitaminu parduotuviu lentynose, veliau - musu saldytuve ir apdorojamos metaliniais irankiais... Kas lieka? O kur dar mikrobangiu spinduliavimas, apie kuri vis dazniau kalbama blink.gif
HakunaMatata
Manau, kad labaiusiai tai apsimoka pirkti ZEPTER puoda- didesni, mazesni ar kelis. Pries keleta metu isigijome siuos puodus ir iki siol negaliu atsidziaugti. Atrode nerealu, kad bulves, darzoves ir mesa gali virti ir kepti be vandens, riebalu! Dabar be siu puodu jau nebeisiverciu- jei kur vaziuojam, butinai pasiimam nors viena, nes prie tokios aukstos maisto kokybes greit pripranti smile.gif
Kadangi juos perki visam gyvenimui (turbut ir vaikams dar atiteks) ir gamini sveikesni maista, tai yra manau tikrai teisinga investicija: nusipirkai viena karta ir daugiau siame gyvenime puodu klausimas nebeaktualus lotuliukas.gif
Atėnė
O aš nusipirkau tokį daiktą ir manau, kad jis greitu laiku pravers. Mums jau 5 mėnesiukai, tai tuoj reiks pradėti tyreles gaminti. Mano draugė jau daug metų užsienyje aukle dirba, tai apie tokį daiktą ir papasakojo. Pasišovė man jį parvežti, jei LT nėra, bet kas ieško, tas randa mirksiukas.gif. Beje, tas Babycook (Bebedelice ir pan.) Europoje kainuoja 100 eurų. Pas mus pirkau už 279 Lt. Pasižiūrėkit
http://www.0-3.lt/goods;261;289;cat,;id,99
eglaite2
Man atrodo puikus daiktas ir tikrai tokio pati noreciau, tik kazkaip skaudziai kainuoja doh.gif
renax
Galiu parduot tefal toki garintuva , sterilizatoriu ir sildytuva viename 95 lt
eglaite2
QUOTE(renax @ 2008 01 28, 20:19)
Galiu parduot tefal toki garintuva , sterilizatoriu ir sildytuva viename 95 lt
*

O smulkintuvas ten yra? g.gif
renax
QUOTE(eglaite2 @ 2008 01 29, 07:29)
O smulkintuvas ten yra? g.gif
*

Ne smulkintuvo ten nera .
neryyy
QUOTE(Atėnė @ 2008 01 09, 14:50)
O aš nusipirkau tokį daiktą ir manau, kad jis greitu laiku pravers. Mums jau 5 mėnesiukai, tai tuoj reiks pradėti tyreles gaminti. Mano draugė jau daug metų užsienyje aukle dirba, tai apie tokį daiktą ir papasakojo. Pasišovė man jį parvežti, jei LT nėra, bet kas ieško, tas randa mirksiukas.gif. Beje, tas Babycook (Bebedelice ir pan.) Europoje kainuoja 100 eurų. Pas mus pirkau už 279 Lt. Pasižiūrėkit
http://www.0-3.lt/goods;261;289;cat,;id,99
*

As irgi toki pati turiu,tai nepamainomas dalykas, thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif nepalyginsi su garu puodais ir visokiais blenderiais.Kol jo neturejau,tai daug laiko sugaisdavau kosiu virimui,o dabar tai vienas juokas(darzoviu kose pagaminu per 5-10min. ir dar sveikai garuose).Be to ten galima sterilizuot buteliukus.Vienu zodziu jis man labai palengvino gyvenima,taigi mamytes jei turit galimybiu,tai labai patariu ji nusipirkt.As tai pirkau parduotuvej,o mano drauge rado Jonelio kiemelyje Kaune uz 100litu blink.gif .Pabandykit ten paieskot
eglaite2
QUOTE(neryyy @ 2008 01 30, 20:25)
As irgi toki pati turiu,tai nepamainomas dalykas, thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif nepalyginsi su garu puodais ir visokiais blenderiais.Kol jo neturejau,tai daug laiko sugaisdavau kosiu virimui,o dabar tai vienas juokas(darzoviu kose pagaminu per 5-10min. ir dar sveikai garuose).Be to ten galima sterilizuot buteliukus.Vienu zodziu jis man labai palengvino gyvenima,taigi mamytes jei turit galimybiu,tai labai patariu ji nusipirkt.As tai pirkau parduotuvej,o mano drauge rado Jonelio kiemelyje Kaune uz 100litu blink.gif .Pabandykit ten paieskot
*

Na pas jus Kaune ir stebuklingas tas Jonelio kaimelis blink.gif Gal galetu kas nors is kaunieciu man pagelbet? blush2.gif 4u.gif Butu nerealu, jei kas nors galetu nupirkti ir atsiusti toki man, i pajuri wub.gif Skolinga nelikciau 4u.gif 4u.gif 4u.gif Labai lauksiu geranorisku pasiulymu i az wub.gif
Sniega1
As nenaudojau smile.gif
costa
Oi, koks įdomus dalykas bigsmile.gif
Atėnė
Aš tokį turiu ir labai naudoju. Kasdien. Man nepamainomas daiktas. Nereikia nei prie puodų stovėt, nei trint. O svarbiausia, kad žinau, jog tai sveikiausias maistas kokį tik galiu paruošti savo leliui, nes virimas vyksta garuose thumbup.gif .
burbuliukas:)
Draugė turi ir sakė, kad labai geras daiktas. thumbup.gif
*Svajone*
gal ir geras daiktas,bet tokio neturėjau,gal ir visai vertas dėmesio cool.gif
Pilina
Ieskau tokio daikto, gal kam nors jau nebereikia? ax.gif
Chloe
As kaiptik tokio daikto ir ieskausi sau, maciau kad AVENTO Philips panasus aparatelis kainuoja siektiek brangiau, bet jame nereikia keisti puodu ir t.t. idedi i viena inda darzoves, pagarina, tada sumala, o tame Beaba reikia keisti indus ir dangtelius ir t.t. Nu zodziu vargas vistiek ir kaitalioti ir plauti... doh.gif
wub.gif Va sitas manau geriausias variantas http://www.eurekakids.net/?action=mostrar_...so=puericultura

Bet cia tik mano nuomone drinks_cheers.gif
eglaite2
Ieskau Babymoov kombainiuko, jei kam atliko - rasykit i AZ mirksiukas.gif .
*Svajone*
QUOTE(VaivaMaciuliene @ 2010 07 30, 17:46)
As kaiptik tokio daikto ir ieskausi sau, maciau kad AVENTO Philips panasus aparatelis kainuoja siektiek brangiau, bet jame nereikia keisti puodu ir t.t. idedi i viena inda darzoves, pagarina, tada sumala, o tame Beaba reikia keisti indus ir dangtelius ir t.t. Nu zodziu vargas vistiek ir kaitalioti ir plauti... doh.gif
wub.gif  Va sitas manau geriausias variantas  http://www.eurekakids.net/?action=mostrar_...so=puericultura

Bet cia tik mano nuomone  drinks_cheers.gif
*

įdomu o kiek pas mus LT toks aparačiukas kainuoja? g.gif
klauzada
Avent'o sitas kombainiukas UK asda dabar kainuoja apie 120lt 4u.gif
*Svajone*
QUOTE(klauzada @ 2010 08 20, 12:48)
Avent'o sitas kombainiukas UK asda dabar kainuoja apie 120lt  4u.gif
*

taip žinau,jau vakar jį gavau su visais atsiuntimo mokesčiais kanavo 164 lt,jis yra sunkokas smile.gif
eglaite2
QUOTE(eglaite2 @ 2010 08 09, 10:43)
Ieskau Babymoov kombainiuko, jei kam atliko - rasykit i AZ mirksiukas.gif .
*

Jau turim, aciu 4u.gif .
Chloe
QUOTE(*Svajone* @ 2010 08 20, 10:55)
taip žinau,jau vakar jį gavau su visais atsiuntimo mokesčiais kanavo 164 lt,jis yra sunkokas  smile.gif
*

Jus cia snekates apie ta kuris ir isgarina ir sumala? nes yra labai pnasus kuris tik mala, tai jis centus kainuoja, o va su garinimu as pirkau uz 140 euru. Gal apsimoviau su kaina verysad.gif
*Svajone*
QUOTE(VaivaMaciuliene @ 2010 09 01, 16:16)
Jus cia snekates apie ta kuris ir isgarina ir sumala? nes yra labai pnasus kuris tik mala, tai jis centus kainuoja, o va su garinimu as pirkau uz 140 euru. Gal apsimoviau su kaina  verysad.gif
*

taip apie tą kuris išgarina,o tada sumala smile.gif tą kuris tik sumala vadinamą blenderį kiekvienoj parduotuvėj galima už kelesdešit litų nusipirkti smile.gif
Chloe
QUOTE(*Svajone* @ 2010 09 01, 14:26)
taip apie tą kuris išgarina,o tada sumala  smile.gif  tą kuris tik sumala vadinamą  blenderį kiekvienoj parduotuvėj galima už kelesdešit litų nusipirkti  smile.gif
*

Nu va, apsimoviau blink.gif
Nieko, visvien nesigailiu, daiktas tikras stebuklas bigsmile.gif tinginiukiu rojus lotuliukas.gif
Duted
Ir mes ieskom kombainiuko, kuris ne tik garina, bet ir sumala maisteli. Jei kas nors turite - labai lauksiu zinutes.

inguckiene
ieskau ir as tokio daikto,turetu palengvinti mamai gyvenima 4u.gif gal kas pasiulys i az blush2.gif
Sola
QUOTE(klauzada @ 2010 08 20, 12:48)
Avent'o sitas kombainiukas UK asda dabar kainuoja apie 120lt  4u.gif
*

Gal galite ideti nuoroda kur uzsisakete ta kombainiuka,nes as kur ziuriu,tai visur apie 70svaru kainuoja. 4u.gif
Varene
Lietuvoje Chicco siūlo tokį kombainą.
Chloe
As ir noreciau suzinoti kur galima butu rasti uz 120 Lt toki kombainiuka, nes man cia labiau is fantastikos serijos. blush2.gif
*Svajone*
QUOTE(Sola @ 2010 10 27, 08:10)
Gal galite ideti nuoroda kur uzsisakete ta kombainiuka,nes as kur ziuriu,tai visur apie 70svaru kainuoja. 4u.gif
*

aš užsakinėjau iš ASDA pard..tik,kad labai jau greitai jį išpirko ir iki šiol nėra
doh.gif http://direct.asda.com/Philips-Avent-Combi...default,pd.html

ką galiu pasakyti,kad jau naudojuosi šiuo garintuvu ir atsidžiaugti negaliu paprasta-greita-patogu ,man labai pasiteinęs pirkinys good.gif
Sola
QUOTE(*Svajone* @ 2010 10 27, 13:35)
aš užsakinėjau iš ASDA pard..tik,kad labai jau greitai jį išpirko ir iki šiol nėra
doh.gif http://direct.asda.com/Philips-Avent-Combi...default,pd.html

ką galiu pasakyti,kad jau naudojuosi šiuo garintuvu ir atsidžiaugti negaliu paprasta-greita-patogu ,man labai pasiteinęs pirkinys good.gif
*

Aciu uz atsakyma 4u.gif kaip idomiai,kur ziuriu,tai apie70svaru kainuoja,o cia per puse g.gif
Tikiuos dar atsiras.Ar seniai pirkote?
*Svajone*
QUOTE(Sola @ 2010 10 27, 14:39)
Aciu uz atsakyma 4u.gif  kaip idomiai,kur ziuriu,tai apie70svaru kainuoja,o cia per puse g.gif
Tikiuos dar atsiras.Ar seniai pirkote?
*

pirkau rugpjūčio mėn,, smile.gif sunku ir pasakyti ar atsiras,ar ne g.gif
Laurytė29
Norėjau paklausti ar kuri mama gamina daržovienes gariniam paprastam puode, o ne vaikiškam? Ir kaip tai darote, į kurį stalčių dedate, ar užtenka tos programos kur parodyta daržovėm,juk nevisos daržovės vienodai verda???
inguckiene
as pirkau firmos beaba babycook.radau per skelbiu.lt.mokejau 85lt uz nauja.bet daba pati nesuprantu,kodel tiek pigiai kainavo.geras daiktas.tik va galvoju darzoves garuose isverda.bet kazi ar mesytei uzteks to garinimo g.gif nors instrukcijoj raso,kad tinka ir mesai ir zuviai.bet as darzoves pakankamai smulkiai supjaustau.nes jei stambiau pjaustyciau,nesu tikra ir nebutu zalios po to doh.gif
witulele
QUOTE(inguckiene @ 2010 11 16, 18:56)
as pirkau firmos beaba babycook.radau per skelbiu.lt.mokejau 85lt uz nauja.bet daba pati nesuprantu,kodel tiek pigiai kainavo.geras daiktas.tik va galvoju darzoves garuose isverda.bet kazi ar mesytei uzteks to garinimo g.gif nors instrukcijoj raso,kad tinka ir mesai ir zuviai.bet as darzoves pakankamai smulkiai supjaustau.nes jei stambiau pjaustyciau,nesu tikra ir nebutu zalios po to doh.gif
*

Buvau ir aš radus pigiai skelbiu.lt, bet ten nebuvo peiliukų blenderio, todėl ir tokia kaina. Kiek ieškau, pilno komplekto pigiau nei 280 nerandu:(
pamparam:)
QUOTE(witulele @ 2010 11 18, 23:03)
Buvau ir aš radus pigiai skelbiu.lt, bet ten nebuvo peiliukų blenderio, todėl ir tokia kaina. Kiek ieškau, pilno komplekto pigiau nei 280 nerandu:(
*

as ir buvau radu pigiai ten,bet matyt ta pirmoji is panoses nugvelbe biggrin.gif o siaip SM buna uz 150 naudotu.tik reik paieskoti, skelbimu palaukti
witulele
O Chicco Pure Steam Cooker kas nors turite? Ar patogus, ar verta? Parduotuvėje 270 Lt... Na, tiek dar įkandama, bet ar neverčiau tada atskirai pirkti garintuvo ir blenderio?
Nzn kaip kitiems bet bent man beaba babycook zalias toks susivare per nepilna menesi tas butent plastmasinis indukas,kuris blenderiuoja,plastmase ties rankenele ir kitose vietose suskilinejo ir dabar rankena vos laikosi...
inguckiene
QUOTE(witulele @ 2010 11 18, 23:03)
*

tai kad buvo tie peiliukai.as ji ir nupirkau.kazkas rase,kad ties rankena plastmase susivare.einu paziuret i savaji.nu paziurejau.tai maniskiam nieko nera nutike.o verdu kiekviena diena.pas mani tas zalias.as tai patenkinta mirksiukas.gif
QUOTE(inguckiene @ 2011 01 10, 00:32)
tai kad buvo tie peiliukai.as ji ir nupirkau.kazkas rase,kad ties rankena plastmase susivare.einu paziuret i savaji.nu paziurejau.tai maniskiam nieko nera nutike.o verdu kiekviena diena.pas mani tas zalias.as tai patenkinta mirksiukas.gif
*

kaip idomiai,nu lygiai tas pats kombainas ir taip skirtingai.o sutrukinejus visa ta plastmase.. aisku naudoju dar,neimu uz tos rankenos,atsargiai visaip kaip. o idomu,jei suklijuociau tai turbut blogai butu,tie klijai neaisku kokias medziagas skleistu gaminant maisteli g.gif
Minėja
Mes turejom pirke deveta Chicco Baby Pappa maisteliui gaminti. Panaudojau kelis menesius, paskui to blenderiuko varikliukas perdege. Pabaigoj jau tik garinimui naudojau, o sublenderiuodavau atskirai. Pas mus dar papildomai buvo trys stikliniai indeliai su sandariais dangteliais paruostai tyrei laikyti. Plasmases nesuluzo.
Toks musiskis:

user posted image

Labai geras daiktas, buvau patenkinta, virdavau tiek vaisines tyreles, tiek mesines. Ir maziukas visad tik sviezia maisteli valge. thumbup.gif
hegs
o nelengviau nusipirkti normalu maisto garintuva g.gif o poto su blenderiu sumalti? juk tada ne tik jusu vaikuciai sveikai matinsis bet ir jus paciuos 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.