Donalita
2007 07 10, 03:56
Kaip manote, ar verta pirkti si daikta: JojomamanbebeMums jau 6 men ir greit pradesim valgyt darzovienes. Tas prietaisas specialiai skirtas tokiam maistui ruosti: garina, trina, atsildo ir pasildo. Talpa 0,6 l Ar puikiausiai galima be jo apsieiti? Gal praktiskiau pirkti garini puoda ir blenderi? Taip sakant, visai seimai?
man atrodo skaiciau vienos mamos atsiliepimus apie panasu, tai patenkinta buvo as gal irgi gundyciausi, nes manau, kad patogu turetu buti
Jelenka
2007 07 10, 21:56
tikrai, apsieiti galima, nes mes neturejome ir apsiejome  pirkome, kaip sakot, garu puoda ir blenderi ir abu daiktus naudojame iki siol (ypac blenderi) BET, toks dalykas, jei nepadarys skyles kyseneje, tikrai vertas demeselio - aciu, kad parodete
*rutuliukas*
2007 07 11, 13:49
mano nuomone nereikalingas dalykas, laba puikiai galima ir be jo vaikiuka augint
Olimpiete
2007 07 16, 10:40
QUOTE(kristupukas2004 @ 2007 07 11, 13:49) mano nuomone nereikalingas dalykas, laba puikiai galima ir be jo vaikiuka augint pritariu. mano nuomone tai visiskai nereikalingas. jei 20 lt kainuotu, galima pasiimti, bet gi ne 20 kainuoja... o juk vaikui visa gyvenima to maisto netrinsi. metus gerus ir viskas, mes turim blenderi kur ne tik vaikui pravercia bet ir siaip kulinarijoje ir virtuveje  paprastas maisto smulkintuvas Braun. O verdam mes normaliam puode, ne ant jokiu ten garu, tik paskui sutrindavom pagal vaiko amziu konsistencija. taip, kad manau, tikrai nereikia tokiu imantrybiu. Gi negamini vaikui savaitei, maistas skaniausias ir sveikiausias sviezias, o ne sildytas, tai vaikui gamini kiekviena karta naujai pries jo maitinima. aisku yra isimciu - keliones ir tt, kai pasigamini ir porai dienu, bet tai puikiai pasildymui tinka tipine universali mikrobange ar galu gale indas karsto vandens, jei yra nusistaciusiu prie bangas
QUOTE(kristupukas2004 @ 2007 07 11, 14:49) mano nuomone nereikalingas dalykas, laba puikiai galima ir be jo vaikiuka augint o man labai butu palengvine gyvenika kokius minimum puse metu, nes paskui gi nebutinai trinti, galima tiesiog ten paruosti ta maista, be to garuose ruosiant nezusta vitaminai, nes nera salycio su vandeniu, kuri veliau vistiek ispili. Del sildymo, taigi nebutinai savaitei prigaminti, buna, kad ta pacia diena nevalgo pietums, tai vakarienei pasiulai. O uzsaldytus produktus irgi kelis kartus yra teke vaikui ruosti, tai viska mikrobangeje atsildydavau, bet manau, kad jei buciau turejusi- toki daikciuka buciau pasirinkusi, speju kad jis dar ir tolygiai beet iki reikiamos temperaturos pasildo aisku, kad apsieiti galima, bet as tai labiau linkusi pasilengvinti buiti ir skirti daugiau laiko vaikui ar sau nei stovejimui prie puodu
nu nezinau  nevertas tokiu pinig daiktas
oksankaa
2007 07 20, 17:20
As pati mastau apie toki daikta, bet isigijau puodus visai seimai  O ir pradejau pirkti tyreles o ne jas virti
Donalita
2007 07 21, 15:38
QUOTE(Donalita @ 2007 07 10, 02:56) Gal praktiskiau pirkti garini puoda ir blenderi? Taip sakant, visai seimai?  Na, as jau apsisprendziau - pirksiu garini puoda. Tie beibiu pribumbasikai "viskas viename" klaikiai brangus. Radau keleta, bet dar brangesniu 95 svarai QUOTE(Olimpiete @ 2007 07 16, 09:40) puikiai pasildymui tinka tipine universali mikrobange ar galu gale indas karsto vandens, jei yra nusistaciusiu prie bangas  QUOTE(Onora @ 2007 07 16, 12:22) O uzsaldytus produktus irgi kelis kartus yra teke vaikui ruosti, tai viska mikrobangeje atsildydavau, Mamos! Nesildykite vaiku maisto mikrobangeje! O ir pacios jos geriau nevartokite. As gerokai pasiknisau internete megindama apsispresti, kaip geriau vaikui maista ruosti. Irasykite google microwave +vitamins ir gausit informacijos daugiau nei sugebesit aprepti. Knieti kada laiko turint isversti keleta straipsniu ir patalpinti SM, tik nezinau, kurioj butent temoj. O jei tiesiai sviesiai, tai tyrimu buvo labai nedaug, vienas bicas bande juos publikuoti, bet teismu buvo uzciauptas uz trukdyma komercijai. Radau tik viena pvz., kad kai brokoliai verda/kepa praranda apie puse vitaminu, gariniame puode - 11%, mikrobangeje.......... 91%. Rimta medziaga pamastymui, ar ne? O jei pridetume, kad darzoves praranda dali vitaminu parduotuviu lentynose, veliau - musu saldytuve ir apdorojamos metaliniais irankiais... Kas lieka? O kur dar mikrobangiu spinduliavimas, apie kuri vis dazniau kalbama
HakunaMatata
2007 10 28, 21:55
Manau, kad labaiusiai tai apsimoka pirkti ZEPTER puoda- didesni, mazesni ar kelis. Pries keleta metu isigijome siuos puodus ir iki siol negaliu atsidziaugti. Atrode nerealu, kad bulves, darzoves ir mesa gali virti ir kepti be vandens, riebalu! Dabar be siu puodu jau nebeisiverciu- jei kur vaziuojam, butinai pasiimam nors viena, nes prie tokios aukstos maisto kokybes greit pripranti  Kadangi juos perki visam gyvenimui (turbut ir vaikams dar atiteks) ir gamini sveikesni maista, tai yra manau tikrai teisinga investicija: nusipirkai viena karta ir daugiau siame gyvenime puodu klausimas nebeaktualus
O aš nusipirkau tokį daiktą ir manau, kad jis greitu laiku pravers. Mums jau 5 mėnesiukai, tai tuoj reiks pradėti tyreles gaminti. Mano draugė jau daug metų užsienyje aukle dirba, tai apie tokį daiktą ir papasakojo. Pasišovė man jį parvežti, jei LT nėra, bet kas ieško, tas randa  . Beje, tas Babycook (Bebedelice ir pan.) Europoje kainuoja 100 eurų. Pas mus pirkau už 279 Lt. Pasižiūrėkit http://www.0-3.lt/goods;261;289;cat,;id,99
eglaite2
2008 01 28, 16:29
Man atrodo puikus daiktas ir tikrai tokio pati noreciau, tik kazkaip skaudziai kainuoja
Galiu parduot tefal toki garintuva , sterilizatoriu ir sildytuva viename 95 lt
eglaite2
2008 01 29, 09:29
QUOTE(renax @ 2008 01 28, 20:19) Galiu parduot tefal toki garintuva , sterilizatoriu ir sildytuva viename 95 lt O smulkintuvas ten yra?
QUOTE(eglaite2 @ 2008 01 29, 07:29) O smulkintuvas ten yra?  Ne smulkintuvo ten nera .
QUOTE(Atėnė @ 2008 01 09, 14:50) O aš nusipirkau tokį daiktą ir manau, kad jis greitu laiku pravers. Mums jau 5 mėnesiukai, tai tuoj reiks pradėti tyreles gaminti. Mano draugė jau daug metų užsienyje aukle dirba, tai apie tokį daiktą ir papasakojo. Pasišovė man jį parvežti, jei LT nėra, bet kas ieško, tas randa  . Beje, tas Babycook (Bebedelice ir pan.) Europoje kainuoja 100 eurų. Pas mus pirkau už 279 Lt. Pasižiūrėkit http://www.0-3.lt/goods;261;289;cat,;id,99As irgi toki pati turiu,tai nepamainomas dalykas,  nepalyginsi su garu puodais ir visokiais blenderiais.Kol jo neturejau,tai daug laiko sugaisdavau kosiu virimui,o dabar tai vienas juokas(darzoviu kose pagaminu per 5-10min. ir dar sveikai garuose).Be to ten galima sterilizuot buteliukus.Vienu zodziu jis man labai palengvino gyvenima,taigi mamytes jei turit galimybiu,tai labai patariu ji nusipirkt.As tai pirkau parduotuvej,o mano drauge rado Jonelio kiemelyje Kaune uz 100litu  .Pabandykit ten paieskot
eglaite2
2008 01 31, 11:08
QUOTE(neryyy @ 2008 01 30, 20:25) As irgi toki pati turiu,tai nepamainomas dalykas,  nepalyginsi su garu puodais ir visokiais blenderiais.Kol jo neturejau,tai daug laiko sugaisdavau kosiu virimui,o dabar tai vienas juokas(darzoviu kose pagaminu per 5-10min. ir dar sveikai garuose).Be to ten galima sterilizuot buteliukus.Vienu zodziu jis man labai palengvino gyvenima,taigi mamytes jei turit galimybiu,tai labai patariu ji nusipirkt.As tai pirkau parduotuvej,o mano drauge rado Jonelio kiemelyje Kaune uz 100litu  .Pabandykit ten paieskot Na pas jus Kaune ir stebuklingas tas Jonelio kaimelis  Gal galetu kas nors is kaunieciu man pagelbet?  Butu nerealu, jei kas nors galetu nupirkti ir atsiusti toki man, i pajuri  Skolinga nelikciau  Labai lauksiu geranorisku pasiulymu i az
Sniega1
2008 02 07, 23:20
As nenaudojau
Oi, koks įdomus dalykas
Aš tokį turiu ir labai naudoju. Kasdien. Man nepamainomas daiktas. Nereikia nei prie puodų stovėt, nei trint. O svarbiausia, kad žinau, jog tai sveikiausias maistas kokį tik galiu paruošti savo leliui, nes virimas vyksta garuose  .
burbuliukas:)
2009 03 27, 14:29
Draugė turi ir sakė, kad labai geras daiktas.
*Svajone*
2009 08 22, 21:41
gal ir geras daiktas,bet tokio neturėjau,gal ir visai vertas dėmesio
Ieskau tokio daikto, gal kam nors jau nebereikia?
As kaiptik tokio daikto ir ieskausi sau, maciau kad AVENTO Philips panasus aparatelis kainuoja siektiek brangiau, bet jame nereikia keisti puodu ir t.t. idedi i viena inda darzoves, pagarina, tada sumala, o tame Beaba reikia keisti indus ir dangtelius ir t.t. Nu zodziu vargas vistiek ir kaitalioti ir plauti...  Va sitas manau geriausias variantas http://www.eurekakids.net/?action=mostrar_...so=puericulturaBet cia tik mano nuomone
eglaite2
2010 08 09, 09:43
Ieskau Babymoov kombainiuko, jei kam atliko - rasykit i AZ  .
*Svajone*
2010 08 15, 09:51
QUOTE(VaivaMaciuliene @ 2010 07 30, 17:46) As kaiptik tokio daikto ir ieskausi sau, maciau kad AVENTO Philips panasus aparatelis kainuoja siektiek brangiau, bet jame nereikia keisti puodu ir t.t. idedi i viena inda darzoves, pagarina, tada sumala, o tame Beaba reikia keisti indus ir dangtelius ir t.t. Nu zodziu vargas vistiek ir kaitalioti ir plauti...  Va sitas manau geriausias variantas http://www.eurekakids.net/?action=mostrar_...so=puericulturaBet cia tik mano nuomone  įdomu o kiek pas mus LT toks aparačiukas kainuoja?
klauzada
2010 08 20, 11:48
Avent'o sitas kombainiukas UK asda dabar kainuoja apie 120lt
*Svajone*
2010 08 20, 11:55
QUOTE(klauzada @ 2010 08 20, 12:48) Avent'o sitas kombainiukas UK asda dabar kainuoja apie 120lt  taip žinau,jau vakar jį gavau su visais atsiuntimo mokesčiais kanavo 164 lt,jis yra sunkokas
eglaite2
2010 08 21, 10:10
QUOTE(eglaite2 @ 2010 08 09, 10:43) Ieskau Babymoov kombainiuko, jei kam atliko - rasykit i AZ  . Jau turim, aciu  .
QUOTE(*Svajone* @ 2010 08 20, 10:55) taip žinau,jau vakar jį gavau su visais atsiuntimo mokesčiais kanavo 164 lt,jis yra sunkokas  Jus cia snekates apie ta kuris ir isgarina ir sumala? nes yra labai pnasus kuris tik mala, tai jis centus kainuoja, o va su garinimu as pirkau uz 140 euru. Gal apsimoviau su kaina
*Svajone*
2010 09 01, 15:26
QUOTE(VaivaMaciuliene @ 2010 09 01, 16:16) Jus cia snekates apie ta kuris ir isgarina ir sumala? nes yra labai pnasus kuris tik mala, tai jis centus kainuoja, o va su garinimu as pirkau uz 140 euru. Gal apsimoviau su kaina  taip apie tą kuris išgarina,o tada sumala  tą kuris tik sumala vadinamą blenderį kiekvienoj parduotuvėj galima už kelesdešit litų nusipirkti
QUOTE(*Svajone* @ 2010 09 01, 14:26) taip apie tą kuris išgarina,o tada sumala  tą kuris tik sumala vadinamą blenderį kiekvienoj parduotuvėj galima už kelesdešit litų nusipirkti  Nu va, apsimoviau Nieko, visvien nesigailiu, daiktas tikras stebuklas  tinginiukiu rojus
Ir mes ieskom kombainiuko, kuris ne tik garina, bet ir sumala maisteli. Jei kas nors turite - labai lauksiu zinutes.
inguckiene
2010 10 18, 15:15
ieskau ir as tokio daikto,turetu palengvinti mamai gyvenima  gal kas pasiulys i az
QUOTE(klauzada @ 2010 08 20, 12:48) Avent'o sitas kombainiukas UK asda dabar kainuoja apie 120lt  Gal galite ideti nuoroda kur uzsisakete ta kombainiuka,nes as kur ziuriu,tai visur apie 70svaru kainuoja.
Lietuvoje Chicco siūlo tokį kombainą.
As ir noreciau suzinoti kur galima butu rasti uz 120 Lt toki kombainiuka, nes man cia labiau is fantastikos serijos.
*Svajone*
2010 10 27, 12:35
QUOTE(Sola @ 2010 10 27, 08:10) Gal galite ideti nuoroda kur uzsisakete ta kombainiuka,nes as kur ziuriu,tai visur apie 70svaru kainuoja.  aš užsakinėjau iš ASDA pard..tik,kad labai jau greitai jį išpirko ir iki šiol nėra http://direct.asda.com/Philips-Avent-Combi...default,pd.htmlką galiu pasakyti,kad jau naudojuosi šiuo garintuvu ir atsidžiaugti negaliu paprasta-greita-patogu ,man labai pasiteinęs pirkinys
QUOTE(*Svajone* @ 2010 10 27, 13:35) aš užsakinėjau iš ASDA pard..tik,kad labai jau greitai jį išpirko ir iki šiol nėra http://direct.asda.com/Philips-Avent-Combi...default,pd.htmlką galiu pasakyti,kad jau naudojuosi šiuo garintuvu ir atsidžiaugti negaliu paprasta-greita-patogu ,man labai pasiteinęs pirkinys  Aciu uz atsakyma  kaip idomiai,kur ziuriu,tai apie70svaru kainuoja,o cia per puse Tikiuos dar atsiras.Ar seniai pirkote?
*Svajone*
2010 10 27, 13:50
QUOTE(Sola @ 2010 10 27, 14:39) Aciu uz atsakyma  kaip idomiai,kur ziuriu,tai apie70svaru kainuoja,o cia per puse Tikiuos dar atsiras.Ar seniai pirkote? pirkau rugpjūčio mėn,,  sunku ir pasakyti ar atsiras,ar ne
Laurytė29
2010 10 29, 09:47
Norėjau paklausti ar kuri mama gamina daržovienes gariniam paprastam puode, o ne vaikiškam? Ir kaip tai darote, į kurį stalčių dedate, ar užtenka tos programos kur parodyta daržovėm,juk nevisos daržovės vienodai verda???
inguckiene
2010 11 16, 17:56
as pirkau firmos beaba babycook.radau per skelbiu.lt.mokejau 85lt uz nauja.bet daba pati nesuprantu,kodel tiek pigiai kainavo.geras daiktas.tik va galvoju darzoves garuose isverda.bet kazi ar mesytei uzteks to garinimo  nors instrukcijoj raso,kad tinka ir mesai ir zuviai.bet as darzoves pakankamai smulkiai supjaustau.nes jei stambiau pjaustyciau,nesu tikra ir nebutu zalios po to
witulele
2010 11 18, 22:03
QUOTE(inguckiene @ 2010 11 16, 18:56) as pirkau firmos beaba babycook.radau per skelbiu.lt.mokejau 85lt uz nauja.bet daba pati nesuprantu,kodel tiek pigiai kainavo.geras daiktas.tik va galvoju darzoves garuose isverda.bet kazi ar mesytei uzteks to garinimo  nors instrukcijoj raso,kad tinka ir mesai ir zuviai.bet as darzoves pakankamai smulkiai supjaustau.nes jei stambiau pjaustyciau,nesu tikra ir nebutu zalios po to  Buvau ir aš radus pigiai skelbiu.lt, bet ten nebuvo peiliukų blenderio, todėl ir tokia kaina. Kiek ieškau, pilno komplekto pigiau nei 280 nerandu:(
pamparam:)
2010 11 19, 16:39
QUOTE(witulele @ 2010 11 18, 23:03) Buvau ir aš radus pigiai skelbiu.lt, bet ten nebuvo peiliukų blenderio, todėl ir tokia kaina. Kiek ieškau, pilno komplekto pigiau nei 280 nerandu:( as ir buvau radu pigiai ten,bet matyt ta pirmoji is panoses nugvelbe  o siaip SM buna uz 150 naudotu.tik reik paieskoti, skelbimu palaukti
witulele
2010 11 20, 19:16
O Chicco Pure Steam Cooker kas nors turite? Ar patogus, ar verta? Parduotuvėje 270 Lt... Na, tiek dar įkandama, bet ar neverčiau tada atskirai pirkti garintuvo ir blenderio?
2010 12 16, 13:00
Nzn kaip kitiems bet bent man beaba babycook zalias toks susivare per nepilna menesi tas butent plastmasinis indukas,kuris blenderiuoja,plastmase ties rankenele ir kitose vietose suskilinejo ir dabar rankena vos laikosi...
inguckiene
2011 01 09, 23:32
QUOTE(witulele @ 2010 11 18, 23:03) Buvau ir aš radus pigiai skelbiu.lt, bet ten nebuvo peiliukų blenderio, todėl ir tokia kaina. Kiek ieškau, pilno komplekto pigiau nei 280 nerandu:( tai kad buvo tie peiliukai.as ji ir nupirkau.kazkas rase,kad ties rankena plastmase susivare.einu paziuret i savaji.nu paziurejau.tai maniskiam nieko nera nutike.o verdu kiekviena diena.pas mani tas zalias.as tai patenkinta
2011 01 10, 13:52
QUOTE(inguckiene @ 2011 01 10, 00:32) tai kad buvo tie peiliukai.as ji ir nupirkau.kazkas rase,kad ties rankena plastmase susivare.einu paziuret i savaji.nu paziurejau.tai maniskiam nieko nera nutike.o verdu kiekviena diena.pas mani tas zalias.as tai patenkinta  kaip idomiai,nu lygiai tas pats kombainas ir taip skirtingai.o sutrukinejus visa ta plastmase.. aisku naudoju dar,neimu uz tos rankenos,atsargiai visaip kaip. o idomu,jei suklijuociau tai turbut blogai butu,tie klijai neaisku kokias medziagas skleistu gaminant maisteli
Mes turejom pirke deveta Chicco Baby Pappa maisteliui gaminti. Panaudojau kelis menesius, paskui to blenderiuko varikliukas perdege. Pabaigoj jau tik garinimui naudojau, o sublenderiuodavau atskirai. Pas mus dar papildomai buvo trys stikliniai indeliai su sandariais dangteliais paruostai tyrei laikyti. Plasmases nesuluzo. Toks musiskis:  Labai geras daiktas, buvau patenkinta, virdavau tiek vaisines tyreles, tiek mesines. Ir maziukas visad tik sviezia maisteli valge.
o nelengviau nusipirkti normalu maisto garintuva  o poto su blenderiu sumalti? juk tada ne tik jusu vaikuciai sveikai matinsis bet ir jus paciuos
|
|