Grazi istorija
Grazi istorija
labai labai graži istorija.Sveikinu ,augt jums gražiems ir linksmiems
Na, nuostabi istorija
grazu
Sveikinu Cia raso tos, kurios to labai laukia, po to ivertina stebuklo grozi, bet dabar pamasciau..... Idomu ka parasytu tos, kurios to visai nenori, nelaukia, bet tai jau atsitinka koki 7 ar 9ta karta?
grąži istorija
grazi istorija. laimes, sveikatos ir meiles Jusu seimoje
graži istorija
Perskaičiau Jūsų gimdymo istorija, net pavydas baltas užėjo, kad man taip būtų lengvai
ačiū labai, jums taip sveikatėlės ir užaukit dideli
grazi istorija
Jums knygas rasyt
Sveikatos ir stiprybes jums visoms busimoms mamytems P.S. Antra karta gimdydama tikrai vel rinkciausi nuskausminima
paskaičius šią istoriją man nekyla abejonių, kad kai aš gimdysiu, tai tik su epidūrinę nejautra
QUOTE(simbarela @ 2008 06 30, 09:55) Jums knygas rasyt Sveikatos ir stiprybes jums visoms busimoms mamytems P.S. Antra karta gimdydama tikrai vel rinkciausi nuskausminima aš taip pat antrąkart rinksiuosi tik epidūrinę nejautrą QUOTE(jul-ija @ 2008 06 30, 10:07) paskaičius šią istoriją man nekyla abejonių, kad kai aš gimdysiu, tai tik su epidūrinę nejautra yra pliusų ir yra minusų dėl epidūrinės nejautros, bet tai jau kiekvienai asmeniškai pasirenkama ir tinkama
Labai graži istorija
l.grazi istorija.
l. i musu panasi kaip sakoma visos laimingos seimos savo laime panasios.
labai graziai parasyta
Kokia miela, silta, pilna geru emociju istorija
QUOTE(zi-zi @ 2007 07 10, 18:21) Buvo truputis bėdelių, pakilusi temp. 39 gimdymo metu, tai suleido, bijau pameluot, analginą tikriausiai. Tai ant krūtinės neiškart padėjo sūnelį. Po to visą buvimą ligoninėje dar leido. Jei teks kada antrąkart gimdyti, rinksiuos tik epidūrinę nejautrą. Nenoriu iki pažaliavimo kentėt skausmuose Ačiū visoms už gražius palinkėjimus labai grazi istorija
labai grazi istorija
Šilta ir miela istorija!
sveikatos ir aukit dideli
Saunu, grazu...
Visa laika pasisakiau pries epidiura. Buvau prisiklausiusi gandu apie visokius "pavojus", tai bijojau jo be proto. Taciau gimdymas pakeite mano nuomone. Nors viskas ejosi sklandziai, bet jauciau, kad skausmas ne man. Prasikankinusi per nakti, paryciais pasidaviau.... paprasiau epidiuro. Ir tikrai ne apie savo komforta ta akimirka masciau... Baime buvo beprotiska, bijojau, kad atejus lemiamam momentui busiu penelyg issekusi. Tada ir kyla problemos, kai gimdyves pasiduoda... Del vaikelio galejau padaryti bet ka... Perzengiau per savo baimes ir pagimdziau labai sekmingai. Jokiu pasaliniu poveikiu, jokiu problemu su nugara ar dar kuo. Manau pirmiausia reikia ivertinti savo skausmo "slenksti". Nes is skausmo issunktos gimdyves svarbiausiu momentu jokios naudos...
Labai grazi istorija,skaiciau ir atrodo per kuna siurpuliukai eina...
Aukit sveiki ir bukit laimingi
As pirma karta gimdziau be epidurines nejautros. Neduok dieve
labai graziai papasakota
p.s. as irgi ruosiuosi gimdymui VGN, tik dar vis svarstau apie epidura....
Labai grazi istorija...man irgi asara patrisko pabaigoje...
|