Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Visa tiesa apie gimdyma su epidūrine nejautra
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
Pages: 1, 2, 3
virguliuke
Grazi istorija thumbup.gif , kaip supratau sunelis birzelio 14 gime? is pradziu skaitau, oba ta pati diena(birzelio 13) kaip ir pas mane...tik pas jus ta diena visas dziaugsmas tik prasidejo.. bigsmile.gif
zi-zi
QUOTE(virguliuke @ 2008 03 18, 20:01)
Grazi istorija thumbup.gif , kaip supratau sunelis birzelio 14 gime?  is pradziu skaitau, oba ta pati diena(birzelio 13) kaip ir pas mane...tik pas jus ta diena visas dziaugsmas tik prasidejo.. bigsmile.gif
*

taip, visiškai teisingai smile.gif
***zanute***
Grazi istorija biggrin.gif Sveikinu 4u.gif
^Braškytė^
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif istorija labai grazi 4u.gif
zoluška
labai labai graži istorija.Sveikinu ,augt jums gražiems ir linksmiems thumbup.gif
Irinka mandarinka
wub.gif
Vilmoshka
Na, nuostabi istorija 4u.gif Stebėtina, kad dar visą naktį išmiegojai, tai nors pailsėjai mirksiukas.gif Šaunuoliai, sėkmės jūsų šeimynai smile.gif
zi-zi
QUOTE(Vilmoshka @ 2008 03 22, 22:11)
Na, nuostabi istorija  4u.gif Stebėtina, kad dar visą naktį išmiegojai, tai nors pailsėjai  mirksiukas.gif Šaunuoliai, sėkmės jūsų šeimynai  smile.gif
*

dėl išsimiegojimo, tai tikrai thumbup.gif , jei kas būtų pasakę, kad gimdant ir pamiegot galima - nebūčiau patikėjus biggrin.gif
daluzenik
grazu 4u.gif net graudu, kaip grazu
Sveikinu thumbup.gif

Cia raso tos, kurios to labai laukia, po to ivertina stebuklo grozi, bet dabar pamasciau..... Idomu ka parasytu tos, kurios to visai nenori, nelaukia, bet tai jau atsitinka koki 7 ar 9ta karta?
butke
grąži istorija thumbup.gif 4u.gif
Ameya
grazi istorija. laimes, sveikatos ir meiles Jusu seimoje 4u.gif
GudriLapė
thumbup.gif
*ROŽĖ*
graži istorija thumbup.gif wub.gif
Nosferatu
Perskaičiau Jūsų gimdymo istorija, net pavydas baltas užėjo, kad man taip būtų lengvai wub.gif ramiai, be tokių skausmų.... bet ne, trys paras atsikankinau, nes gimdžiau pas naturalistus, doh.gif na žodžiu atsikankinau, bet gimė sveikas mažiukas, ir ačiū dievui. O Jums augti sveikiems ir dideliems thumbup.gif
zi-zi
ačiū labai, jums taip sveikatėlės ir užaukit dideli smile.gif
Jullie
grazi istorija 4u.gif Nors pati ruosiuos nesirinkti epidiurinio blush2.gif Gal neteks gailetis...
simbarela
Jums knygas rasyt thumbup.gif ( jei dar nerasot smile.gif ) koks talentas thumbup.gif . Tai va skaitau ir nuo tos vietos kai leidotes vaistukus, skaiciau beveik savo istorija biggrin.gif . Na uzmigti nepavyko smile.gif , bet kad gulejau ir su vyru laukiau stebuklo be jokiu skausmu ir didziulio streso tai tikrai ir pats gimdymas ramesnis buvo, ir manau vaikiukui pilvelyje daug ramiau jei mama taip nestresuoja ( uztenka ir to jaudulio kaip cia viskas bus ir kad jau tuoj pamatysi maziuka nestuke.gif )

Sveikatos ir stiprybes jums visoms busimoms mamytems 4u.gif

P.S. Antra karta gimdydama tikrai vel rinkciausi nuskausminima rolleyes.gif
jul-ija
paskaičius šią istoriją man nekyla abejonių, kad kai aš gimdysiu, tai tik su epidūrinę nejautra 4u.gif šaunu, kad taip lengvai pagimdėte. Aukite sveiki 4u.gif 4u.gif 4u.gif
zi-zi
QUOTE(simbarela @ 2008 06 30, 09:55)
Jums knygas rasyt  thumbup.gif  ( jei dar nerasot  smile.gif  ) koks talentas  thumbup.gif . Tai va skaitau ir nuo tos vietos kai leidotes vaistukus, skaiciau beveik savo istorija  biggrin.gif . Na uzmigti nepavyko  smile.gif , bet kad gulejau ir su vyru laukiau stebuklo be jokiu skausmu ir didziulio streso tai tikrai ir pats gimdymas ramesnis buvo, ir manau vaikiukui pilvelyje daug ramiau jei mama taip nestresuoja ( uztenka ir to jaudulio kaip cia viskas bus ir kad jau tuoj pamatysi maziuka  nestuke.gif )

Sveikatos ir stiprybes jums visoms busimoms mamytems  4u.gif

P.S. Antra karta gimdydama tikrai vel rinkciausi nuskausminima rolleyes.gif
*

aš taip pat antrąkart rinksiuosi tik epidūrinę nejautrą thumbup.gif

QUOTE(jul-ija @ 2008 06 30, 10:07)
paskaičius šią istoriją man nekyla abejonių, kad kai aš gimdysiu, tai tik su epidūrinę nejautra 4u.gif  šaunu, kad taip lengvai pagimdėte. Aukite sveiki 4u.gif  4u.gif  4u.gif
*

yra pliusų ir yra minusų dėl epidūrinės nejautros, bet tai jau kiekvienai asmeniškai pasirenkama ir tinkama smile.gif
Simpson
QUOTE(zi-zi @ 2007 07 10, 07:24)

Mes tapome tėveliais![/color]
*

kaip grazu, net susigraudinau wub.gif
Ggggreta
Labai graži istorija wub.gif ir kaip ir gražus rytas wub.gif
ireneri
l.grazi istorija.
l. i musu panasi smile.gifsmile.gif
kaip sakoma visos laimingos seimos savo laime panasios.
Minela*
labai graziai parasyta wub.gif thumbup.gif
sariukas
Kokia miela, silta, pilna geru emociju istorija wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Milera
QUOTE(zi-zi @ 2007 07 10, 18:21)
Buvo truputis bėdelių, pakilusi temp. 39 gimdymo metu, tai suleido, bijau pameluot, analginą tikriausiai. Tai ant krūtinės neiškart padėjo sūnelį. Po to visą buvimą ligoninėje dar leido.
Jei teks kada antrąkart gimdyti, rinksiuos tik epidūrinę nejautrą. Nenoriu iki pažaliavimo kentėt skausmuose  rolleyes.gif

Ačiū visoms už gražius palinkėjimus  smile.gif
*

labai grazi istorija 4u.gif as irgi uz epidurine nejautra thumbup.gif kadangi pati su ja gimdziau tai jokiu skausmu nejauciau thumbup.gif
mazekris
4u.gif labai grazu 4u.gif
MAILUTE
labai grazi istorija wub.gif sveikinu 4u.gif
*woman*
thumbup.gif ramiai,graziai thumbup.gif thumbup.gif
ice-tee
Šilta ir miela istorija! wub.gif Stiprybės ir sveikatos Jūsų šeimai. 4u.gif
zi-zi
QUOTE(ice-tee @ 2009 04 20, 15:38)
Šilta ir miela istorija!  wub.gif Stiprybės ir sveikatos Jūsų šeimai.  4u.gif
*

Ačiū, bet vaikučiui sveikatėlės truputėlį pagailėta verysad.gif
jurslan
sveikatos ir aukit dideli 4u.gif
Tuciukas
Saunu, grazu...
Visa laika pasisakiau pries epidiura. Buvau prisiklausiusi gandu apie visokius "pavojus", tai bijojau jo be proto. Taciau gimdymas pakeite mano nuomone. Nors viskas ejosi sklandziai, bet jauciau, kad skausmas ne man. Prasikankinusi per nakti, paryciais pasidaviau.... paprasiau epidiuro. Ir tikrai ne apie savo komforta ta akimirka masciau... Baime buvo beprotiska, bijojau, kad atejus lemiamam momentui busiu penelyg issekusi. Tada ir kyla problemos, kai gimdyves pasiduoda... Del vaikelio galejau padaryti bet ka... Perzengiau per savo baimes ir pagimdziau labai sekmingai. Jokiu pasaliniu poveikiu, jokiu problemu su nugara ar dar kuo. Manau pirmiausia reikia ivertinti savo skausmo "slenksti". Nes is skausmo issunktos gimdyves svarbiausiu momentu jokios naudos...
tongue.gif
ANETELE
Labai grazi istorija,skaiciau ir atrodo per kuna siurpuliukai eina... wub.gif
Aukit sveiki ir bukit laimingi 4u.gif
Atenyte
As pirma karta gimdziau be epidurines nejautros. Neduok dieve blink.gif Tikiuosi antra karta nepadarysiu tokios klaidos rolleyes.gif
zi-zi
4u.gif su artėjančiu pavasariu visas būsimas mamytes bigsmile.gif
Sidaili
labai graziai papasakota 4u.gif pabaigoj `kurinio` net asara istrysko... smagu skaityti, kai viskas gerai 4u.gif wub.gif
p.s. as irgi ruosiuosi gimdymui VGN, tik dar vis svarstau apie epidura....
Emanuel
Labai grazi istorija...man irgi asara patrisko pabaigoje... 4u.gif 4u.gif ax.gif
Renesme
4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.