Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vainis, Vainius
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
Pages: 1, 2
kriziukė
wub.gif
Polė
Vainis? g.gif Ne Vainius g.gif
Isila
man Vainius gražiau, bet šiaip nei viena svariantas nei kitas schmoll.gif
jurana
o man Vainis asocijuojasi su zodziu Voina ( karas rusiskai), arba su zodziu vaidas ( gincas). Na nezinau- nelabai patinka g.gif
marbela
Nepatinka, asociaciaj - svarainis blush2.gif
vyšniux
Vainis-svarainis g.gif .Ne,nepatinka,toks vardas sleep.gif
kamileh
O man tai jokių asociacijų nekyla, gražus, skambus vardas smile.gif Nors Vainius man irgi būtų gražiau.
skruzde
QUOTE(vyšniux @ 2007 07 11, 11:31)
Vainis-svarainis g.gif .Ne,nepatinka,toks vardas sleep.gif
*

drinks_cheers.gif aš kai pamačiau šį vardą iškarto pagalvojau Vainis-svarainis tongue.gif arba Vainis-svainis,Vainis-saldainis...tikrai nekoks vardas-toks nerimtas schmoll.gif
Meka Pinavija
nelabai ax.gif
Ramzytė
Man atrodo, kad tik pamacius vaikuti galima suprasti, ar jam tas vardas tinka. Ir tada visai nesvarbu, ar jis patiko, ar nepatiko kazkam. rolleyes.gif
grange
QUOTE(ramzyte @ 2007 07 11, 14:34)
Man atrodo, kad tik pamacius vaikuti galima suprasti, ar jam tas vardas tinka. Ir tada visai nesvarbu, ar jis patiko, ar nepatiko kazkam. rolleyes.gif

tai cia is vis neturetu tevams buti svarbu kam patiko ar nepatiko vardas, tik jiems patiems turi jis patikti, bet jei jau klausia nuomones... tai ir pasisakom..

man asmeniskai Vainius ir labiau patiktu g.gif
Erkesta
Niu nepyk, bet man Vainis - grazus zodis. Bet tikrai ne vardas... Niu bet cia tik mano nuomone. Visiems neitiksi smile.gif
alexxandra
Brolio klasiokas Vainius. Bernui dabar 16m., jam labai tinka, bet aš pati tokio nedėčiau smile.gif
Mintibutė
schmoll.gif Nepatinka
eternity
QUOTE(monie @ 2007 07 11, 12:42)
O man tai jokių asociacijų nekyla, gražus, skambus vardas smile.gif  Nors Vainius man irgi būtų gražiau.
*

Visiskai sutinku, as lygiai taip manau drinks_cheers.gif . Grazus thumbup.gif
SUNO
Man tai nepatinka. lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Negrazus vardas. schmoll.gif
bucinukas
O man gražus Vainius wub.gif ir kiti panašūs patinka - Jaunius, Ainius, o ypač Einius wub.gif
Ridikute
Man taip pat Vainius gražiau, nei Vainis smile.gif
Europiete
Na dar ne pats blogiausias sitas vardas... mirksiukas.gif Yra zymiai prastesniu... cool.gif
rut
Vainius wub.gif
Gardi
Tai kad tikrai turėtų būti Vainius g.gif cool.gif
O pastarsasis - vienas gražiausių vardų man thumbup.gif
Tikrai neblogas variantas drinks_cheers.gif
vai2
Vainis kaip javainis lotuliukas.gif tik nesupykit, bet man nepatinka schmoll.gif
Šypsenėlė24
Šiaip tai man Vainius gražiau skamba wub.gif
Matyte
Žinau, kad Kaune yra autoservisas Vainis, tai man schmoll.gif
Ramunita
man Vainis skamba latviškai ax.gif liet. Vainius, Vainoras mirksiukas.gif
Gytarė
Vainius - gražus vardas. wub.gif
Mexxica
QUOTE(Gytarė @ 2007 07 16, 22:59)
Vainius - gražus vardas. wub.gif
*

man irgi Vainius geriau skamba negu Vainis mastau.gif
JANIUKAS
Man vainius graziau ax.gif
eladzius
primena pavarde
joločka
QUOTE(jurana @ 2007 07 11, 10:25)
o man Vainis asocijuojasi su zodziu Voina ( karas rusiskai), arba su zodziu vaidas          ( gincas). Na nezinau- nelabai patinka g.gif
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Nepatinka ir man schmoll.gif
vaiddda-d
Vainius graziau
mmergyte
vainis schmoll.gif schmoll.gif vainius thumbup.gif
rona
As irgi uz Vainiu
muminukas
man tai nei Vainis, nei Vainius, nei Ainis, nei Ainius nepatinka, tiesiog vyrui per minkštas vardas. tai čia asmeninė nuomonė.
o vardas normalus, nors galūnė nelabai įprasta. buvo LDK didikų giminė, kurių pavardė buvo Vainiai. paskui jie dar kažkaip ir dar vieną pavardę gavo, tik nebepamenu josios mastau.gif
Barikada
Vai vai vai. Negražus, nes neskamba, neturi prasmės schmoll.gif
muminukas
QUOTE(Barikada @ 2007 07 20, 23:14)
Vai vai vai. Negražus, nes neskamba, neturi prasmės schmoll.gif
*

nono.gif turi prasmę - vain- nuo sen.liet. vaina - priežastis, kaltė.
DLk-čio Gedimino brolis, Polocko kunigaikštis buvo Vainius.
jėga
QUOTE(violete @ 2007 07 19, 22:14)
primena pavarde
*

drinks_cheers.gif biggrin.gif
sandddra
Vainis g.gif Vainius thumbup.gif
siaulietuke
Sitas varda, man nepatinka. Kazkoks nei sioks nei toks.
Broske
Savo vyresneliu sunui isrinkom Vainiaus varda, man grazus ir jam 14 -meciui patinka ,bet jau VAJAVOJUOSI su juo doh.gif doh.gif doh.gif
Spangalytė
QUOTE(jėga @ 2007 09 07, 12:55)
drinks_cheers.gif  biggrin.gif
*

tai jau tikrai primena, nes pazistamo vieno pavarde Vainius smile.gif
Akrile
Ne, man sitas vardas nepatinka.
snail
QUOTE(sandddra @ 2007 09 07, 18:29)
Vainis  g.gif  Vainius  thumbup.gif
*

man ir labiau patiktu Vainius drinks_cheers.gif
Kristukui
Mano buvusi aukletoja, istorijos mokytoja, dave savo sunui Vainiaus varda... Is pradziu gan keistas pasirode, as pirma karta ji ir isgirdau, o paskui apsipratau... Pasirodo, Vainius buvo vienas is Lietuvos kunigaiksciu... O pati aukletoja visada sakydavo, kad jei kam negrazus vardas, tai lai zino, kad ne vardas turi zmogu puosti, o zmogus varda mirksiukas.gif
Siracusa
Vainius daznas tikrai dbr jau biggrin.gif Vainis retesnis, ale graziau man visgi Vainius wink.gif
c-girl
Nepyk, bet man ne blush2.gif Gyvenu ne LT, todel man tas vardas asocijuojasi su zirzimu, dejavimu... biggrin.gif Daznai girdziu mamas sakancias savo vaikuciams "Would you stop whining!"...Vainis ir whining labai panasiai skamba doh.gif Iskart vaikas- zirzeklis doh.gif Nors jei is LT niekur nesiruosiat vaziuot, gal visai nieko...Cia man jau taip...asocijacijos kyla blush2.gif
vaivos juosta
QUOTE(IevaV. @ 2007 09 25, 11:09)
nes pazistamo vieno pavarde Vainius  smile.gif
*

Ir aš turiu tokį pažįstamą smile.gif . Pavardė gražu, bet vardas nea schmoll.gif
Gwettul
Vainius geriau, keista butu kreiptis i zmogu "Vaini! " g.gif
ore|gano
Nežinau, nelabai schmoll.gif ... Primena vok. k. weinen [vainen] - verkti.
Ainis geriau skamba ir prasme šiokia tokia (lietuvių: ainis „palikuonis“).
Arba bent jau VainIUS – trumpinys iš Vainora, Vainoras lietuvių: vai- (vajoti „gainioti“, vajys „žygūnas“) + nor- (norėti).

Zylute1
blink.gif negražus.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.