Vainis?
man Vainius gražiau, bet šiaip nei viena svariantas nei kitas
o man Vainis asocijuojasi su zodziu Voina ( karas rusiskai), arba su zodziu vaidas ( gincas). Na nezinau- nelabai patinka
Nepatinka, asociaciaj - svarainis
Vainis-svarainis
O man tai jokių asociacijų nekyla, gražus, skambus vardas
nelabai
Man atrodo, kad tik pamacius vaikuti galima suprasti, ar jam tas vardas tinka. Ir tada visai nesvarbu, ar jis patiko, ar nepatiko kazkam.
QUOTE(ramzyte @ 2007 07 11, 14:34) Man atrodo, kad tik pamacius vaikuti galima suprasti, ar jam tas vardas tinka. Ir tada visai nesvarbu, ar jis patiko, ar nepatiko kazkam. tai cia is vis neturetu tevams buti svarbu kam patiko ar nepatiko vardas, tik jiems patiems turi jis patikti, bet jei jau klausia nuomones... tai ir pasisakom.. man asmeniskai Vainius ir labiau patiktu
Niu nepyk, bet man Vainis - grazus zodis. Bet tikrai ne vardas... Niu bet cia tik mano nuomone. Visiems neitiksi
Brolio klasiokas Vainius. Bernui dabar 16m., jam labai tinka, bet aš pati tokio nedėčiau
Man tai nepatinka.
Negrazus vardas.
O man gražus Vainius
Man taip pat Vainius gražiau, nei Vainis
Na dar ne pats blogiausias sitas vardas...
Vainius
Tai kad tikrai turėtų būti Vainius
O pastarsasis - vienas gražiausių vardų man Tikrai neblogas variantas
Vainis kaip javainis
Šiaip tai man Vainius gražiau skamba
Žinau, kad Kaune yra autoservisas Vainis, tai man
man Vainis skamba latviškai
Vainius - gražus vardas.
Man vainius graziau
primena pavarde
Vainius graziau
vainis
As irgi uz Vainiu
man tai nei Vainis, nei Vainius, nei Ainis, nei Ainius nepatinka, tiesiog vyrui per minkštas vardas. tai čia asmeninė nuomonė.
o vardas normalus, nors galūnė nelabai įprasta. buvo LDK didikų giminė, kurių pavardė buvo Vainiai. paskui jie dar kažkaip ir dar vieną pavardę gavo, tik nebepamenu josios
Vai vai vai. Negražus, nes neskamba, neturi prasmės
Vainis
Sitas varda, man nepatinka. Kazkoks nei sioks nei toks.
Savo vyresneliu sunui isrinkom Vainiaus varda, man grazus ir jam 14 -meciui patinka ,bet jau VAJAVOJUOSI su juo
Ne, man sitas vardas nepatinka.
Mano buvusi aukletoja, istorijos mokytoja, dave savo sunui Vainiaus varda... Is pradziu gan keistas pasirode, as pirma karta ji ir isgirdau, o paskui apsipratau... Pasirodo, Vainius buvo vienas is Lietuvos kunigaiksciu... O pati aukletoja visada sakydavo, kad jei kam negrazus vardas, tai lai zino, kad ne vardas turi zmogu puosti, o zmogus varda
Vainius daznas tikrai dbr jau
Nepyk, bet man ne
Vainius geriau, keista butu kreiptis i zmogu "Vaini! "
Nežinau, nelabai
Ainis geriau skamba ir prasme šiokia tokia (lietuvių: ainis palikuonis). Arba bent jau VainIUS trumpinys iš Vainora, Vainoras lietuvių: vai- (vajoti gainioti, vajys žygūnas) + nor- (norėti). |