Pagaliau ir as perskaiciusi visas jusu istorijas nusprendziau papasakoti savo. Taigi gimdyti turejau 1996.10.30. Taciau nuejus i poliklinika jau spalio 24diena, mane del daznu vaikucio sirdeles tonu nusiunte i ligonine. Taigi spalio 25 visa drebanti atvaziavau i priemimo skyriu. Pagulde mane i palata, kelis kartus per diena uzrasynejo tonus. Vakare po gydytoju apziuros pradejau kraujuoti, man paaiskino kad taip ir turi buti. Gleiviu kamstis. Lyg ir skausmelis atsirado. O dar ir daktariukas pajuokavo, kad sianaakt ateisiu gimdyti. Taip spalio 26diena 15.15 savo skardziu riksmu pasauli pasveikino maza pupyte, kuria pavadinome Karokina. Gimusi svere 3656g ir buvo 51cm ugio . Praejo nedaug laiko ir mes nusprendem, kad reikia broliuko. Sis nestumas buvo sunkesnis. Teko paguleti ir ligoninese, del stipriu gimdos susitraukinejimu. Pagaliau 38 sav, jau kelios naktys kaip negaliu issimiegoti, nes uzeina skausmai. Daktere nusprende paguldyti i ligonine, nes taip sako bus man ramiau. Atvaziavus gydytoja konstatuoja 4cm. Gimdysim bet kuria diena. Teveli nudziuginu, kad gal ryt gimdysim ir isleidziu i darba. Paguldo i palata. O pasirodo ta pati palata, ta pati palatos dakatre ir netgi ta pati lova, kaip ir per puirma nestuma. Taciau vos tik spejau issikraut daiktus, kaip daktare nusprende, kad laikas kelti i gimdykla. Na ka keliaujam.  Pagaliau salia gime berniukas. As guliu asaros skruostais rieda. 16val pasikeicia gydytoju pamaina. Pasirodo dirbs tas daktariukas pas kuri gime ir mano mergina. Na ir sutapimas. Guliu viena, skausmas jau sunkiai pakeliamas, bet daktaras sako, kad jau nedaug liko. ir stai balandzio 16d 17.02 pasauli jau sveikina kudikis. Taip lauktas sunelis. Suskamba gimdyklos telefonas. Pasirodo musu tevelis paskambines i skyriu suzinojo, kad as perkelta i gimdykla. Jis skambina pasiklausti kaip man sekasi, o akusere jam sako sveikinu pries 5min gime sunus. Ir stai po 5metu, mums netiketai apie save pranese dar vienas vaikiukas. Sis nestumas praejo palyginus ramiai. Taciau vaikiukas neskubejo palikti silto savo lizdelio. Jau ir 40savaiciu prabego, o jam ten silta ir gera. Pilvuko gyventojas visa nestuma slepesi. Niekas nezinojo ko laukaime. Pagaliau 09.15 mus paguldo i ligonine. Ir vel kaip sutapimas ta pati palata, ta pati lova ir ta pati palatos daktare. 09.16 man sako: jei nepagimdysi, tai ryt skatinsim. O jau kaip as laukiu to rytojaus. Pagaliau 09.17 ryte daktare ideda kazkokia zvakute. Laukiam skausmu. Valio jie prasidejo. Nusprendzia keliam i gimdykla. Kadangi mano gimdos kaklelis operuotas tai nusprendzia daryti epidura, kad jis minksciau atsidarynetu. Guliu sau laiminga, laukiu, ziuriu televizoriu, kllausausi muzikos, plepu su mama, kuri buvo su manimi kaip palaikimo komanda. Atejusi akusere pasiklauso vaiko sirdutes. Paklausia , kur gimdziau anuos vaikus. Pasakau, kad sioje ligonineje, pas daktara Sutku. Ji pradeda juoktis. Man pakluasus paaiskina, kad ir siandien po pietu jis budes. Kagi nuo skatinamuju praejo 9val. Daktaras po apziuros pareiskia. Kaklelis visikai neatsidaro. Nusprendzia nuleisti vandenis. 18.30 vandenys nuleisti. Sako ateisiu po valandos, jei nieko operuosim. Uzejo skausmai, jau ir epiduras nepadeda, saukiu anesteziologe. Ji sako: tegu daktaras ziuri, o tai as negaliu tokios dideles dozes suleisti, nes tik leidau. 19.00 saukaim daktara. Tas pasiziuri, atidaro duris ir rekia: greiciau gimdom  Taigi taip pasauli isvydo 19.24 dar vienas berniukas Toooks didelis net 4.4 kg ir56cm. Taip ir auga musu seimoje viena princese tarp dvieju broliuku.
labai grazi istorija  aukit diduciai karalaiciai ir princese
lysaaja
2005 02 02, 10:15
kaip grazu.......  aukit sveikuciai ir diduciai
Oi, sesutei gerai, tureti 2 broliukus!
Auk, kaimynėli, sveikas drūtas, gal vasarai baigiantis po truputį su Rimvyduku po pievelę bandysit pabėgioti
vasaryte
2005 02 23, 12:43
Labai jau daug sutapimu, linkiu aukti diduciams ir sveikuciams!!!!
Kaip smagu prisiminti  Norėtusi vėl viską pakartoti bet.........
Aukit sveiki Bet ir pataikyk visus gimdyt "panašiom aplinkybėm"
bitutek
2006 01 05, 16:07
Jez kaip gražiai viską aprašei  Lauksiu nekantraudama dar vienos istorijos  Kuo daugiau Tau sveikatos, ramybės ir šilumos
vilmutee
2008 03 23, 21:58
grazi istorija
Sauni istorija, jau matau ir 4 mergaite yra, sekmes jums
Šypsenėlė24
2008 03 30, 18:59
Šaunus pasakojimas  Sėkmės didelei jūsų seimynėlei
daluzenik
2008 03 30, 20:59
Saunu, tik jau matau, kad ne viena princese tarp dvieju broliu, bet ir anta princese turite? Gausi seimynele, puiku stiprybes auginant
Tikrai daug sutapimų...o dabar dvi princesės auga  Aukite sveikučiai ir didučiai
idea fix
2008 03 30, 23:38
Smagu, kad tokia gausi jusu šeimyna. Sveikatos jums ir špsenų.
Vilmoshka
2008 03 31, 00:56
Na, šaunuoliai Mamyte, jau laikas papasakot ketvirtą gimdymo istoriją
Ačiū už gražius žodžius  Yra parašyta ir ketvirta istorija, tik šį kartą gimdyti teko pas kitą dartarę
vilmutee
2009 09 09, 15:03
Matau ir dar viena sesute turite  lekiu ieskoti ketvirtosios istorijos
 ir princesių ir princų-smagu kai šeimos didelės,sėkmės ir laimės jums
liolia79
2009 11 05, 00:12
Ojei kaip fainiai - trys vaikuciai  Labai grazu As po savo gimdymo sakiau kad ilga laika vaiku nenoresiu, bet po men pradejau svajoti  O dar SM istoriju prisiskaitau....
*fujimi
2009 11 05, 20:44
o kur ketvirta istorija? sekmes jusu didelei seimynai!
QUOTE(m-andreja @ 2009 11 05, 21:44) o kur ketvirta istorija? sekmes jusu didelei seimynai! Va čia ketvirta istorija
*fujimi
2010 10 08, 11:19
Ačiū
Zwaaaigzdute
2010 10 24, 17:19
tikrai smagu tokia saunia seimynele tureti  sveikinu
|
|