Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: mano gimdymai
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
Nledi
Pagaliau ir as perskaiciusi visas jusu istorijas nusprendziau papasakoti savo. Taigi gimdyti turejau 1996.10.30. Taciau nuejus i poliklinika jau spalio 24diena, mane del daznu vaikucio sirdeles tonu nusiunte i ligonine. Taigi spalio 25 visa drebanti atvaziavau i priemimo skyriu. Pagulde mane i palata, kelis kartus per diena uzrasynejo tonus. Vakare po gydytoju apziuros pradejau kraujuoti, man paaiskino kad taip ir turi buti. Gleiviu kamstis. Lyg ir skausmelis atsirado. O dar ir daktariukas pajuokavo, kad sianaakt ateisiu gimdyti. Taip spalio 26diena 15.15 savo skardziu riksmu pasauli pasveikino maza pupyte, kuria pavadinome Karokina. Gimusi svere 3656g ir buvo 51cm ugio .
Praejo nedaug laiko ir mes nusprendem, kad reikia broliuko. Sis nestumas buvo sunkesnis. Teko paguleti ir ligoninese, del stipriu gimdos susitraukinejimu. Pagaliau 38 sav, jau kelios naktys kaip negaliu issimiegoti, nes uzeina skausmai. Daktere nusprende paguldyti i ligonine, nes taip sako bus man ramiau. Atvaziavus gydytoja konstatuoja 4cm. Gimdysim bet kuria diena. Teveli nudziuginu, kad gal ryt gimdysim ir isleidziu i darba. Paguldo i palata. O pasirodo ta pati palata, ta pati palatos dakatre ir netgi ta pati lova, kaip ir per puirma nestuma. Taciau vos tik spejau issikraut daiktus, kaip daktare nusprende, kad laikas kelti i gimdykla. Na ka keliaujam. smile.gif Pagaliau salia gime berniukas. As guliu asaros skruostais rieda. 16val pasikeicia gydytoju pamaina. Pasirodo dirbs tas daktariukas pas kuri gime ir mano mergina. Na ir sutapimas. Guliu viena, skausmas jau sunkiai pakeliamas, bet daktaras sako, kad jau nedaug liko. ir stai balandzio 16d 17.02 pasauli jau sveikina kudikis. Taip lauktas sunelis. Suskamba gimdyklos telefonas. Pasirodo musu tevelis paskambines i skyriu suzinojo, kad as perkelta i gimdykla. Jis skambina pasiklausti kaip man sekasi, o akusere jam sako sveikinu pries 5min gime sunus.
Ir stai po 5metu, mums netiketai apie save pranese dar vienas vaikiukas. Sis nestumas praejo palyginus ramiai. Taciau vaikiukas neskubejo palikti silto savo lizdelio. Jau ir 40savaiciu prabego, o jam ten silta ir gera. Pilvuko gyventojas visa nestuma slepesi. Niekas nezinojo ko laukaime. Pagaliau 09.15 mus paguldo i ligonine. Ir vel kaip sutapimas ta pati palata, ta pati lova ir ta pati palatos daktare. 09.16 man sako: jei nepagimdysi, tai ryt skatinsim. O jau kaip as laukiu to rytojaus. Pagaliau 09.17 ryte daktare ideda kazkokia zvakute. Laukiam skausmu. Valio jie prasidejo. Nusprendzia keliam i gimdykla. Kadangi mano gimdos kaklelis operuotas tai nusprendzia daryti epidura, kad jis minksciau atsidarynetu. Guliu sau laiminga, laukiu, ziuriu televizoriu, kllausausi muzikos, plepu su mama, kuri buvo su manimi kaip palaikimo komanda. Atejusi akusere pasiklauso vaiko sirdutes. Paklausia , kur gimdziau anuos vaikus. Pasakau, kad sioje ligonineje, pas daktara Sutku. Ji pradeda juoktis. Man pakluasus paaiskina, kad ir siandien po pietu jis budes. Kagi nuo skatinamuju praejo 9val. Daktaras po apziuros pareiskia. Kaklelis visikai neatsidaro. Nusprendzia nuleisti vandenis. 18.30 vandenys nuleisti. Sako ateisiu po valandos, jei nieko operuosim. Uzejo skausmai, jau ir epiduras nepadeda, saukiu anesteziologe. Ji sako: tegu daktaras ziuri, o tai as negaliu tokios dideles dozes suleisti, nes tik leidau. 19.00 saukaim daktara. Tas pasiziuri, atidaro duris ir rekia: greiciau gimdom smile.gif smile.gif smile.gif Taigi taip pasauli isvydo 19.24 dar vienas berniukas Toooks didelis net 4.4 kg ir56cm. Taip ir auga musu seimoje viena princese tarp dvieju broliuku. thumbup.gif
Tarena
Aukit laimingi 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Leita
labai grazi istorija clap_1.gif aukit diduciai karalaiciai ir princese wub.gif mirksiukas.gif
Nledi
Labai aciu uz palinkejimus smile.gif . Stengemes . Augam kiekviena diena. O ir tas laikas taip greit bega, nepastebesim o jau dideli smile.gif smile.gif smile.gif
lysaaja
kaip grazu....... wub.gif aukit sveikuciai ir diduciai thumbup.gif
Gili
Oi, sesutei gerai, tureti 2 broliukus! biggrin.gif
linag
Auk, kaimynėli, sveikas drūtas, gal vasarai baigiantis po truputį su Rimvyduku po pievelę bandysit pabėgioti first.gif second.gif
Nledi
Aciu kaimyneli, uz palinkejimus ir tikimes, kad tikrai kartu begiosim ar bent sliauziosim smile.gif smile.gif smile.gif
vasaryte
Labai jau daug sutapimu, linkiu aukti diduciams ir sveikuciams!!!!
Nledi
Kaip smagu prisiminti ax.gif Norėtusi vėl viską pakartoti bet......... blush2.gif
ejeva
Aukit sveiki 4u.gif
Bet ir pataikyk visus gimdyt "panašiom aplinkybėm" thumbup.gif biggrin.gif
bitutek
Jez kaip gražiai viską aprašei wub.gif Lauksiu nekantraudama dar vienos istorijos blush2.gif Kuo daugiau Tau sveikatos, ramybės ir šilumos friends.gif
vilmutee
grazi istorija wub.gif
Gutia
Sauni istorija, jau matau ir 4 mergaite yra, sekmes jums 4u.gif
Šypsenėlė24
Šaunus pasakojimas 4u.gif Sėkmės didelei jūsų seimynėlei 4u.gif
daluzenik
Saunu, tik jau matau, kad ne viena princese tarp dvieju broliu, bet ir anta princese turite?
Gausi seimynele, puiku thumbup.gif
stiprybes auginant cool.gif
ingere
Tikrai daug sutapimų...o dabar dvi princesės auga wub.gif Aukite sveikučiai ir didučiai 4u.gif
idea fix
Smagu, kad tokia gausi jusu šeimyna. Sveikatos jums ir špsenų. 4u.gif
Vilmoshka
Na, šaunuoliai smile.gif
Mamyte, jau laikas papasakot ketvirtą gimdymo istoriją mirksiukas.gif
Nledi
Ačiū už gražius žodžius 4u.gif Yra parašyta ir ketvirta istorija, tik šį kartą gimdyti teko pas kitą dartarę ax.gif
vilmutee
Matau ir dar viena sesute turite bigsmile.gif lekiu ieskoti ketvirtosios istorijos thumbup.gif
dryžė
thumbup.gif ir princesių ir princų-smagu kai šeimos didelės,sėkmės ir laimės jums 4u.gif
liolia79
Ojei kaip fainiai - trys vaikuciai thumbup.gif Labai grazu smile.gif
As po savo gimdymo sakiau kad ilga laika vaiku nenoresiu, bet po men pradejau svajoti ax.gif O dar SM istoriju prisiskaitau....
irmaba
thumbup.gif
Nledi
Ačiū wub.gif wub.gif wub.gif
*fujimi
o kur ketvirta istorija? lotuliukas.gif
sekmes jusu didelei seimynai!
Nledi
QUOTE(m-andreja @ 2009 11 05, 21:44)
o kur ketvirta istorija? lotuliukas.gif
sekmes jusu didelei seimynai!
*

Va čia ketvirta istorija
*fujimi
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Lotyna
Nu smagu, tokia didele seimyna thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Nledi
Ačiū wub.gif
Zwaaaigzdute
tikrai smagu tokia saunia seimynele tureti biggrin.gif sveikinu thumbup.gif wub.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.