QUOTE(saulyte12000 @ 2007 07 29, 11:30)
Labai grazios pasakeles ir mes noretumem, nes mano mazasis Vairidutis labai klauso pasaku ir gerai miega, tik man visada pritruksta fantazijos
Mano sunelis vardu Vairidas, mes ji vadinam Vairidutis. Jam greit du metukai, labai myli suniukus,esu jau pazadejusi greit nupirkti. Pagrindinis zaislas masina, jis jas visas vadina furomis. Labai myli bociuka ir mociute, nes daug laiko praleidzia su jais, labai megsta uogas ivairias, jo vienas is pagrindiniu zodziu uoga Tai labai lauksim asmenines pasakeles, is anksto labai aciu. ir sekmes kuryboje... QUOTE(saulyte12000 @ 2007 07 27, 19:33) Sveika, Siunčiu pasakėlę Gabrieliui apie tai kaip jis laukė sesės... Gal jau pasakėlę skaitysit, kai bus gimusi sesutė? Gyveno kartą toks Gabrieliukas Jis geras, gražus ir šaunus berniukas Jam greitai treji tai jau ne leliukas, Bet kartais užpuola jį tinginiukas. Nenori žaislų tada jis tvarkyti, Nemoka ir AČIŪ gražiai pasakyti, Nenori pats rengtis, pats valgyt, pats praustis Nenori ir batų pats apsiauti... Jis sako mamytei aš noriu sesytės, Kai ją jau turėsim pats viską darysiu... Tada aš užaugsiu ir būsiu jau vyras, Dabar aš esu dar mažas pipiras... Mamyte, brangioji, dar leisk patingėti, Nenoriu užaugti, nenoriu skubėti... Gabrieliaus mama galvoja rimtai Ir klausia ji tėčio ką tu manai? Ar reikia mums vaiko dukrelės mažos? Gi sūnų jau turim, gal reikia poros? Ir dar man Gabrielius žadėjo užaugti, Jis nori sesutės, bandykim ją gauti... Dabar jau Gabrielius užaugti skuba, Nes mamytės pilvely jau sesutė juda. Jis jau moka žaislus gražiai sutvarkyti Ir į vietą pastato savo mašinytę. Pats gražiai ir iš lėto visą sriubą suvalgo, Kai per gatvę jis eina atidžiai apsižvalgo... O pavalgęs, mamytei gražiai padėkoja, Apsirengia jis pats, pats lovelę pakloja. Tik pabodo Gabrieliui laukti sesutės, Taip skubėjo užaugti, buvo gerutis... Net vardą jis sesei pats sugalvojo Pavadinsim Mar-TY-NA vieną kart sudėliojo... -Na, sesyte, gal greičiau tu ateiki Iš pilvelio išlįsk ir su manim pažaiski?... AČIŪ.
NEPAKARTOJAMA!!!tokios grazios eiliuotos pasakeles!!!!skaiciau visas su asaromis akyse..tokie grazus zodziai,sunku susilaikyt...
jei butu galima,noretume ir mes pasakeles.. turime grazute mergaite Gabriele-Kotryna(negalejome su teciu nuspresti,kurio vardo norim,tai davem abu)..jai dabar du menesiai, gime geguzes 24d (2 dienos pries mociutes gimimo diena)..ja dar vadinam zuikiu puikiu, pupa uoga, gabrieliuku..ji didelem akytem ir tamsiai rudais plaukuciais..musu mazoji guguoja,sneka savo kalba, sypsosi kai pati nori(kartais per sapnelius) ir kartais kai pasnekini..patinka maudytis, tik pyksta,kai prausiu veideli arba galvyte sluostau..del to maudynes vyksta mamai deklamuojant eilerastukus("100zuikiu", "meskiuka rudnosiuka", "sapnavau sapnavau,kad menulyje buvau", "skrido oro lektuvelis(tada uzvercia galvyte ir ziuri i lubas turbut prirasiau daugiau nei reikia.. ACIU IS ANKSTO!!!ir lauksim savo eiles..
Labas saulyte. Kuryba fantastiska, vaikiska, silta
Ir mes norim savo pasakeles.. Dukryte vardu Rusne. Dar vadinam rusniuku, kukuliu, maziuke. Jai 1.8 m., sviesiu banguotu plaukuciu, melynu akiu. Jau po truputi sneka. Kartoja viska kaip papuga Labai labai lauksim Tavo kurinelio
Labai laukiam, atrodo dabar musu eile
Rokas
Saulyte, labai nuotaikinga ir spalvinga tavo kūryba. Esi tikra šaunuolė
Dukrytės vardas Urtė (Urtytė, mažučiuka). Jai 1 m. 6 mėn. Yra meili, švelni ir linksma mergytė. Labai mėgsta duoti bučkį, paglostyti, apsikabinti ir pamyluoti. Iš ryto, kai atsikelia, visada pasako labas mamytei, tėveliui ir Matukui (broliukui). Mėgsta šokti ir dainuoti, patinka žaisti su broliu gaudynių ir slėpynių. Labai patinka balionai ir kamuoliai. Iš žaislų mylimi yra lėlė, teletabis, kiškis ir meškis. Šiaip visus žaislus pamyluoja. Patinka statyti bokštą iš kaladėlių. Lauke mėgsta stebėti dviračius, motociklus, kranus (kai važiuojam su mašina, žiūri pro langą). Taip pat namuose patinka žiūrėti pro langą ir ieškoti akimis šuniukų. Patinka matuotis kepures ir eiti pasižiūrėti į veidrodį. Atkreipia dėmesį į savo kelnes ir batus. Mėgsta gerti vandenuką, makaronus, sūrį, arbūzą ir gumą kramtyti po valgio. Kai eina valgyti, būtinai paprašo, kad duočiau šakutę. Dabar toks metas, kai ištisai klausinėja kas čia? Labai laukiam saulytės pasakėlės.
Labukas. Tu tikra saunuole,sitiek vaikuciu dziaugiasi naujais eilerastukais. Mano didysis - 4 metuku Motiejus, kiekviena vakara praso pasakeles.Ir dar pabrezia - ne is knygeles - is galveles.O mes dabar dar turim sesyte Gustyte, kuriai antras menuo. Po dienos su savo pypliais toj galvelej taip sunku atrasti pasakele...
Sveiki,
ir mes busime labai dėkingi už mums sukurtą eilėraštuką apie berniuką Matuką, kuriam šiuo metu yra 2.5 metukų. Jis labai myli mamytę ir tėvelį, labai mėgsta žiasti su mašinėlėmis, skaityti knygutes, padėti mamytei plakti blynus, piešti su dažais, o išėjus pasivaikščioti - bėgioti (pasiruošt dėmesio marš... Savo mažiui kas vakarą skaitau eilėraštukus apie 2 pelytes Smiltę ir Jonytę, apie Domą ir jo mašinytę... Perskaičius šiuos eilėraštus, jis sako "dal noliu, mamyte, paskaityk Mamyte, mazylis ir tevelis
NUOOOOOOstabu
Mano dukrytei 3 metukai. Jos vardas Andrėja Goda, bet mes vadiname ją Andruže, Andryte-saulyte, Andre. Antra savo vardą ji taip pat žino ir vadina save Goka. Auga ji ne viena, o su dviem broliukais (Gabrielius vyresnis ir Laimonas jaunesnis), trim šuniukais (Tutis ir Bitė namie, Bona lauke), katyte (Kitė), žuvytėmis ir papūgėlėmis. Taigi, mūsų šeimyna labai gausi. Andrytė labai mėgsta padėti mamai. Ji didžiausia mamos pagalbininkė: siurbia kambarius, plauna grindis, tvarkosi savo žaisliukus. Aplamai labai nori būti savarankiška. Andrytė labai švelni mergytė, labai mėgsta piešti, dainuoti, šokti ir bando truputį pianinu pagroti. Ar nebūtų Jums sunku ir mums sukurti pasakėlę
labai šaunios pasakėlės ir mes tokios norime savo kindziuliui
jo vardas Matas, jam vieneri. Jis labai padykes, žingeidus, viską, ima, visko nori, visur bėga vos sužiūrim Sveikatėlės dukrytei tiesa ar ilga eilė mūsų eilėraštukui?
Labas, labai šaunios tavo pasakėlės ir aišku norisi ir man turėti savo vaikučiam tokią
mano vaikiukai Gabrielius Nojus (4 m.) ir Arijus Tilis (4,5 mėn.) Pasakėlė gali būti viena abiems. Gabrielius labai mylis savo mažąjį broliuką (nors aišku visko pasitaiko Gabrielius darbininkas, jam tik duok darbo, tai bus kurį laiką ramu ir jau laukiam brolio dantukų, nes labai kasosi dantenėles, seilės varva. gabrielius tainsakė, kad jam jaunmatosi dantukai, nors iš tiesų jų dar nėra. kažkaip čia daug rašiau, bet nežinau ar kažką parašiau
sveika
na jau pasakeliu grazumas.... neturiu pati vaikelio dar, bet turiu drauges vaikuti, kristo sunu, kuri myliu kaip savo jam jau 3 metukai. tikras vyras. ji pamacius labiausiai istringa dideles juodos akys ir mazos garbaneles plaukuose jo vardas Kristupas, tai vadiname ji Kristuciu, Kritupeliu.. su nekantrumu laukiu pasakeles apie ji
Na kaip grazu:)
Gal ir mano lilkai pasakele.Labai grazu ir idomu.Mano dukrytes vardas Adrija.Vadinam dazniausiai Adryte.Labaimyli savo zaisliuka suniuka.Labai labai aciu
Sveikutes visos mamytes, mes pirma karta sioje temoje.Labai patiko pasakeles
Greta ir Antare. LABAI ACIU!!! QUOTE(saulyte12000 @ 2007 07 11, 10:51) Sveikos visos mamytės! Aš sugalvojau savo kūryba pasidalinti su kiekviena iš jūsų asmeniškai. Visiškai nemokamai ir be jokių blogų tikslų galiu sukurti eiliuotą pasaką jūsų mažam vaikeliui. Man reikia tik jūsų mažiuko vardelio ir dar galit trumpai parašyti, ką jis mėgsta, ką dažniausiai veikia, kokį nuotykėlį papasakot, tada pasaka būtų asmeniškesnė... Tikiuosi - šitos pasakos eilėraštukai jūsų vaikučiams patiks, manoji savo pasakėlę moka mintinai, ir taip greitai ją išmoko... Gal dėl to, kad ši pasakėlė BŪTENT apie ją Pasiskaitykit ir jei patiks pasiprašykit manęs ir savo asmeninės pasakos Smiltė ir Jonytė - dvi mažos pelytės. Išėjo į mišką, sutiko ten kiškį. Kiškis gailiai verkė, akeles užmerkė... -Nerandu tėvelio, nerandu mamytės... -Neturiu namelių, skauda man galvelę. Smiltė ir Jonytė - dvi mažos pelytės. Kiškio pagailėjo, jam padėt žadėjo. -Tu kiškeli, neverk, akeles atmerk, Nusišluostyk ašarytes, išsipūski ir nosytę. Sėsk į mūsų mašinytę ir važiuosim pas mamytę, Važiuosim pas tėvelį, surasim ir namelį. Jau visi važiuoja, Jonė tai vairuoja, O Smiltė dainuoja... O kiškelio mažutėlio - ausys linguoja. Prie mažo medelio, prie gražaus upelio Stovi baltas nedidukas kiškelių namelis. Kiškis jau neverkia, akeles atmerkęs, Rankeles išskėtęs - apkabina tėtį, Pabučiuoja ir mamytę, padėkoja jis pelytėms: -Ačiū Smilte ir Jonyte, Ką be jūsų aš daryčiau. Kaip grazu Na Jus ir saunuole mamyte!! Labai laukiu pasakytes apie savo vyruka. Neissenkancios jums kurybos linkiu!!!
Na ir saunuole ta saulyte,taip graziai moka kurti pasakeles
Beskaitydama ir man seile istyso ir as noreciau pasakeles apie savo mazyle,jei tik aisku saulyte tures laiko ir noro,bet del visako ir as uzsirasysiu i eile,o gal...... Vardas Guoda,jai metukai,labai rami mergyte,naktimis ismiega nuo pat gimimo,labai savarankiska,moka pati zaisti ir demesio nereikalauja,tokia susimasciusi,atsargi,stacia galva nepuola ,pamaciusi nauja daikta istiesia maza pirstuka ir paliecia,kai pasakai negalima is kart supranta,buna kad visa diena zodzio neistaria ir jokiu kaprizu.Isanksto dekoju.
Mum taip pat labai patiko pasakeles
Musu vardas, Daniel, dazniausiai vadinam Danis. Labai didelis isdykelis ir uzsispyrelis, tad kartais gauna pravarde " Danis gresme visuomenei" Taip pat zaidziam su traukinuku tomu ir jo draugais, arba Makvinu ir visu jo draugu buriu
Sveikos visos mamytės laukiančios pasakėlių
Turiu jums prašymą - informaciją apie savo vaikiukus siųskit man elektroniniu paštu, nes AŽ greitai užsikemša, galiu ištrinti viską ir paskui nebeparašyti jums pasakos PASAKŲ UŽSAKYMAI: saulyte1200@yahoo.com Papildyta: QUOTE(saulyte12000 @ 2007 09 09, 15:04) Sveikos visos mamytės laukiančios pasakėlių Turiu jums prašymą - informaciją apie savo vaikiukus siųskit man elektroniniu paštu, nes AŽ greitai užsikemša, galiu ištrinti viską ir paskui nebeparašyti jums pasakos PASAKŲ UŽSAKYMAI: saulyte1200@yahoo.com OJOJOJ!!!!!!!!
Pasaka Rokui 1,3m.
Rokas rytą atsikėlęs, Nors truputį susivėlęs, Bet linksmutis kaip zuikutis Geras ir šaunus vaikutis. Ropščiasi jis iš lovytės- bėga žadinti mamytės. Ją rankytėm apkabina, Bučinukais apdalina... Ir mamytė šypsos sūnui - Taip smagu širdelėj būna, Kad mažutis jos sūnelis Taip gražiai mamytę kelia. Okad Rokas sveikas augtų, Kad ligelės neprispaustų - Mažas vyras geria pieną, Ne retai - kiekvieną dieną! Gal dėl to taip greit jis auga, Kad pienukas vaiką saugo?.. Gal dėl to taip greit bėgioja? Nė minutei nesustoja! Nei mamytė, nei tėvelis Jo sugauti nebegali... O į lauką jis išėjęs Šypsos šuniui, katinėliui, Šypsos dėdei ir kaimynui, Dar močiutei prie gėlyno... Jis draugauja su visais - Ir mažais, ir dideliais. Tik su šaukštu nedraugauja - Viską valgo jis su sauja. Taip lengviau ir daug skaniau Ir pavalgo jis greičiau, O po to kaip koks zuikiukas Bėga žaist su kamuoliukais. Visą dieną nesustoja - Lipa, trepsi ir bėgioja... Gal dėl to mamytė sako: - Tu ne vaikas, o zuikiukas. - Tu ne Rokas - kamuoliukas. - Kur pas tave motoriukas? - Kas per dieną tave suka?
Pasaka Lukrecijai, 6mėn.
Lukrecija - tėčio dukrelė, Jau pusės metukų panelė, Ją pamatę - stebis visi - Į tėtuką labai panaši. O kai pradeda burgzti dukrytė Ji atrodo kaip mašinytė Tėtis juokias - užaugti nespės, O mašiną jai pirkti reikės... Dar gerai, kad tėvai nesupranta, Ką Lukrecija kalba jiems šiandien, Bet palaukit - užaugs panelytė Savo norus išmoks pasakyti... Paprašys ji saldainių, meškiuko, Paprašys ir ledų, dviratuko. Paprašys apkabint, kai liūdės... Ir patart, kai patarti reikės... O šiandieną - dar norų nedauk: -Pamaitink, užmigdyk ir priglausk... Ir supraskit, mamyte ir tėti, Jūs man galite greitai padėti - Kai burzgiu ir guguoju - Vadinasi - noriu bendrauti, Kai zyziu, negaluoju - Tai per dygstantį dantį, Kai guliu ir verkiu - Vadinasi - noriu sėdėti, Kai delniukais jus glostau - Tai reiškia - MOKAUS MYLĖTI...
Dar viena pasakėlė
AURELIJUI, 4mėn. Tu - Auriuk - mano saulė, Taip sunkiai ėjai į pasaulį... Bet pavasarį aš pagaliau Jau ant rankų tave laikiau. Nepaleidau iš glėbio, supau, Bučiavau ir iš džiaugsmo verkiau. Tu - stebuklas, sūneli mielas, Džiugini mano sielą. Toks pavasariu kvepiantis, šiltas, Mano širdį meilės pripildęs, Tu vis augi, stiprėji, juokiesi, Nenustygsti jau vietoj - sukiesi... Nori eiti... ir šliaužti, ir skristi - Vis iš rankų bandai man išslysti... Ir tik miegas tave nuramina, Kai saulytę naktis užgesina, Tu užmiegi kaip angelas baltas Ir sapnuoji pienelį saldų... Tada žiūriu ir miegą tau saugau - Juk vaikučiai miegodami auga! Tada glostau aš tavo rankelę Ir žiūriu į mažutę burnelę, Kuri šypsosi sapnui saldžiam Ir pasauliui vaikų nuostabiam... Tuoj pabusi - rankas man ištiesi, Didelėm akim pažiūrėsi... Ir nors mažas esi - nemoki kalbėti Tavo žvilgsnis man sako - noriu mylėti
niu jau pasakėlės
ir mes noretume, stojam i didele eile
musu vardas eva, dazniausiai vadinam evute, beveik jau du metukai, megstam keliauti, megstam maudytis, zaist lauke, susitikt su draugais, piesti, sokti ir dainuoti, turim mylima suni, patinka kates
Labukas,noreciau pasakytes savo mazutei.Vardu Beata,1m.8men.megsta zaisti laukelyje su vaikuciais,taip pat negali be teliko,tik atmerkia akutes ir rodo,kad ijungciau. Aciu
Sveiki
Kaip gražu tos pasakėlės norėtumėm ir mes kokios, mūsų dukra Jogailė ( Jogailytė, Jogailiukas, gailiūnė, zuikis, katytė) esam dar mažos, bet labai patinka klausytis mamos balso, čiupinėti mamos rankas, liesti veidą, kartais būnam be nuotaikos ir liūdim, zirzenam, verkiam. Čiulpia kumštuką, turi mylimiausią lėlyte raudoną, vadinam gėlyte.
Sveika pasaku karaliene
Mes taip pat norime mergytei pasakeles Lauksime pasakeles
ir mes... ir mes norim pasakaitės
Dukrytė vardu Ugnytė, labai myli mamytę, savo šuniuką vardu Dada, savo pliušinį šuniuką, močiutę ir senelį, ir begalo myli Luką (Lukutis jos pusbrolis). Dukrytei 2 metukai 4 mėnesiukai
Dieve, kokia eilė... aš gal kokį eilėraštuką saviesiems pritaikysiu.
labukas.noreciau ir as pasakeles apie savo dukryte.jos vardas Evelina,jai dabar 6 menesiai.ji labai megsta bendrauti su visais zmogeliukais,ir su mazais ir su dideliais,daug kalba savaja kalbele.labai daug juokiasi,nelabai moka verkti
LABAS
QUOTE(saulyte12000 @ 2007 07 11, 11:51) Sveikos visos mamytės! Kažkokis stebuklas šitie eilėraščiai Aš vėliau prašysiu, nes kol kas negaliu atsistebėt
Ir mane sužavėjo šios pasakos, super
Nelaukdami stojam į eilę. TAUTVYDAS 1 metai Gimė rudenį, labai lauktas pirmagimis sūnelis, pirmas anūkas visiems seneliams, labai visų mylimas. Niekaip nesuprantam į ką labiau panašus - ar į mamą ar į tėtį. Dažniausiai sako, kad į mamą. Bet iš tėčio paveldėjo gerą apetitą ir vikrumą Iš anksto širdingai dėkoju
Uzejau i sia temele ir
Labas saulyte.Norim ir mes.Labai labai labai.Musu vardas Haroldas.O sesyte mus mazyte Hilaryte.Megstam masinas labai, dviratuku vazinetis, o kieme burys draugu-ir mazu ir didesniu.Metai mums jau keturi, o sesytei tik vieni.
Gal turėsim ir mes pasaka...
Mūsų mažoji dukrele vardu Ugnė-Rugilė,ji gimė po liūtuko ženklu 2004 metais. Ilgai laukta...Išsvajota,išprašyta vyresniosios sesutės Gretės. Mažoji iki metukų buvo svajonių vaikutis,gerutė,klusni,neverksniukė.Paguldydavom miegoti,duodavom buteliuka su pienuku ir pasakydvom labos nakties,ji išgerdavo piena ir tik išgirsdavom BUMT ,taip ji šveisdavo bonkute per visa kambari,kai isgerdavo.Ir užmigdavo... Pakrikštinom,ir mūsų meilutė sugedo Bet ji ir meili be galo,bučiuoja myluoja mus visus.Mėgsta tarškinti pianinu,dainuoti,maivytis,šokti,megdžioti sesę. Ima sesės daiktus,dažosi lūpas mamytės dažais.Puikiai laužo žaisliukus,paišo į knygeles ir seses pratybas ,ant sienų plastilina klijuoja ir i visokias skyliukes ji kaišioja.Moka jungti DVD,TV, magnetofona. Ji labai gudri,puikiai kalba, ir dar kai nugirsta blogai, tai kai sugedes telefonas tuoj knyga parasyt reikes o ne eilerasti
labas, saulyte,
ir as labai noreciau pasakeles savo suneliui. Jam 5,5 men, vardas Ignas. Labai megsta stoveti keturiomis ir siubuoti, mes tai vadiname - daryti "meska" - daro "meska". Jis labai linksmas vaikas, visiems sypsosi, labai megsta dukti, sportuoti. Labai didelis draugas su teveliu, kartu sportuoja. Jis savo amziui didelis vaikas (71cm, 9,6kg). Kai ozuojasi, sakom, kad "vaikui skauda pilveli", todel jis toks zirzulis. Megiami ziasliukai - meskiukas, traukinukas, bitute, saulyte, zirafyte. Labai labai aciu, mes labai lauksim!!
sveiki
nuostabios pasakeles jusu.ir as graudinuosi skaitydama. prasysim ir mes savo erikui pasakytes. jam 1.6men.nesenai einam i darzeli-pas lialias.nelabai nori pasilikt be mamos vienas,verkia bet kai ateinu atsiimt sypsos laimingas.ir matau kad jam ten smagu.patinka piesti,sokti,uzsispyres labai nes avinukas pagal horoskopa.daug sneka.dazniausiai vadinam erikuciu,pelyte,meiliuku,mazuciu.labai patinka lektuvai ir laivai juos vadina yja.teletabius ziuri ir lunius -tunius.pries mieguti visada maudomes ir klausom pasakytes-raudonkepuraites,trys parsiukai,pelene,kiskis ir vilkas.tiesa musu dainele -lopsine du gaideliai. na prirasiau .lauksim ir mes savo pasakeles. nuostabu dabar darote..sitiek fantazijos.truksta zodziu ir didelis jums aciu
ale kokių tik gėrybių toje SM nėra, net žodžių trūksta kaip žavu
laba diena,
labai jau jusu pasakeles grazios ir mes noretume stoti i eile savo pasakelei gauti busiu labai dekinga, jei ir musu nepamirsit
saunuole Saulyte
itariu, kad jau labai ilga eilute leliu laukia savo eilerastuku, bet ir as noriu savo mergytei - Vėjūnei, na ji jau ne kudikelis ir jai jau 6 m, bet butu labai smagu tureti toki eilerastuka
mes irgi norim pasakeles,
Broliukas ir sesute labai norėtų pasakėlės Lukas 2.5metukai Gerda metukai Lukas myli savo šuniuką vardu Baksą, kuris gyvena kaime su seneliais sesutė mūsų garbanė visur mėgdžioja broliuką, labai norėtume pasakėlės, lauktume kiek reikės....
Laba dienele šaunioji mamyte, iškur pas jus tiek fantazijos be galo gražios jūsų pasakėlės.
BRANGIOSIOS MAMYTĖS,
DŽIUGU, KAD MANĘS PASIILGOTE IR TAIP LAUKIATE PASAKĖLIŲ. TIKRAI VISŲ UŽSAKYMUS GAVAU, TIKRAI VISĄ INFORMACIJA KAUPIU. BET TIESIOG ŠIUO METU PAKEIČIAU DARBĄ - NEBELIEKA JĖGŲ IR KŪRYBINIO ĮKVĖPIMO. PRAŠAU NUO ŠIOS DIENOS NEBESIŲSTI MAN UŽSAKYMŲ - VISOMS IKI ŠIOL ATSIUNTUSIOMS TIKRAI PAŽADU SUKURTI PO PASAKĖLĘ KAI ATSIŲSIU IKI ŠIOS DIENOS PAREIŠKUSIOMS NORĄ GAUTI PASAKĄ, TEMOJE PASKELBSIU, KAD RENKU NAUJUS UŽSAKYMUS. NENORIU LIŪDINTI, BET NENORIU IR APGAUDINĖTI. IŠ ANKSTO DĖKOJU UŽ SUPRATIMĄ
kaip gaila,kad jau nebekuri-laaaaabai jau grazus eilerastukai.is kur tiek fantazijos pas zmones???
QUOTE(saulyte12000 @ 2007 10 11, 21:29) BRANGIOSIOS MAMYTĖS, DŽIUGU, KAD MANĘS PASIILGOTE IR TAIP LAUKIATE PASAKĖLIŲ. TIKRAI VISŲ UŽSAKYMUS GAVAU, TIKRAI VISĄ INFORMACIJA KAUPIU. BET TIESIOG ŠIUO METU PAKEIČIAU DARBĄ - NEBELIEKA JĖGŲ IR KŪRYBINIO ĮKVĖPIMO. PRAŠAU NUO ŠIOS DIENOS NEBESIŲSTI MAN UŽSAKYMŲ - VISOMS IKI ŠIOL ATSIUNTUSIOMS TIKRAI PAŽADU SUKURTI PO PASAKĖLĘ KAI ATSIŲSIU IKI ŠIOS DIENOS PAREIŠKUSIOMS NORĄ GAUTI PASAKĄ, TEMOJE PASKELBSIU, KAD RENKU NAUJUS UŽSAKYMUS. NENORIU LIŪDINTI, BET NENORIU IR APGAUDINĖTI. IŠ ANKSTO DĖKOJU UŽ SUPRATIMĄ Labukas saulyte,tu nuostabus zmogelis Mes labai lauksime kada tu vel rinksi naujus uzsakymus,tavo pasakos tiesiog nuostabios sekmes tau naujam darbelyje,na ir zinoma kuryboje
Oi kaip gaila kokios nuostabios pasakeles
QUOTE(saulyte12000 @ 2007 10 11, 20:29) BRANGIOSIOS MAMYTĖS, DŽIUGU, KAD MANĘS PASIILGOTE IR TAIP LAUKIATE PASAKĖLIŲ. TIKRAI VISŲ UŽSAKYMUS GAVAU, TIKRAI VISĄ INFORMACIJA KAUPIU. BET TIESIOG ŠIUO METU PAKEIČIAU DARBĄ - NEBELIEKA JĖGŲ IR KŪRYBINIO ĮKVĖPIMO. PRAŠAU NUO ŠIOS DIENOS NEBESIŲSTI MAN UŽSAKYMŲ - VISOMS IKI ŠIOL ATSIUNTUSIOMS TIKRAI PAŽADU SUKURTI PO PASAKĖLĘ KAI ATSIŲSIU IKI ŠIOS DIENOS PAREIŠKUSIOMS NORĄ GAUTI PASAKĄ, TEMOJE PASKELBSIU, KAD RENKU NAUJUS UŽSAKYMUS. NENORIU LIŪDINTI, BET NENORIU IR APGAUDINĖTI. IŠ ANKSTO DĖKOJU UŽ SUPRATIMĄ sekmes ir kantrybes tau,o mes lauksime kada vel bus priimami uzsakymai |