Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kokio amžiaus ryžotės gimdyti vėliausiai
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Gausi mūsų šeimynėlė...
Pages: 1, 2, 3, 4
fasstum
QUOTE(fasstum @ 2008 10 30, 14:30)
O aš jau antri metai mąstau ar ryžtis dr vienam, penktam vaikui g.gif Jaučiu, taip ir iki pensijos mąstysiu :)Man tuoj 40, greit ir traukinys nuvažiuos...
  Vaikus labai myliu, o ir vyresnieji labai prašo, net dvynukus užsisako. ax.gif  Bet tik pradėjau džiaugtis, kad mažoji kiek paaugo. Buvo gi tikras rankinukas, iki metų praktiškai nuo rankų nenuleidau. O dar tos ligos doh.gif Nuo 3 mėn iki metų 3 kartus plaučių uždegimais prasirgo. Pagalvoju, jei ir dar vienas toks, neatlaikysiu... Mažylei tik 4 bus, jei bent 10 m būt praėję po paskutinio gimdymo, tikrai ryžčiaus, o dabar - mąstau  g.gif
*

Na va, radau savo ankstesne zinute. bigsmile.gif Dabar galiu pasakyti, kad penktojo susilaukiau samoningai neplanuodama, matyt, mano didelis noras leme, kad jis pas mus atsirado wub.gif Siandien man 41, o vaikeliui 2 sav. Gimdziau pati, nors labai bijojau... Genetinius dariausi, truputuka jie mane pagasdino, bet echoskopiskai viskas buvo gerai, todel tolimesniu tyrimu atsisakiau. Beerniukas sveikas ir guvus wub.gif
Mamyteeee
QUOTE(fasstum @ 2010 02 27, 11:45)
Na va, radau savo ankstesne zinute.  bigsmile.gif Dabar galiu pasakyti, kad penktojo susilaukiau samoningai neplanuodama, matyt, mano didelis noras leme, kad jis pas mus atsirado wub.gif Siandien man 41, o vaikeliui 2 sav. Gimdziau pati, nors labai bijojau... Genetinius dariausi, truputuka jie mane pagasdino, bet echoskopiskai viskas buvo gerai, todel tolimesniu tyrimu atsisakiau. Beerniukas sveikas ir guvus wub.gif
*

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
dado
Tikrai visomis jumis galima tik dydziuotis thumbup.gif ,o as kai netekau vaikelio tai mano tas noras yra begalinis .O ypac is kart po netekties,bet jau praejo puse metu ir mane pradejo kankinti abejones:ar spesiu uzauginti,ar nesuslubuos mano sveikata ir t.t. g.gif Sausio men pabandem,tai nuo to begalinio noro mano ciklas net sutriko....Bet tikrai negaliu nesizaveti jumis.Gal jaunoms mamytems mes ir atrodom jau pasenusios(tureciau jau supuoti anukus .....)Nu bet ka padarysi kad truputeli gyvenimas suvelavo blush2.gif Bet jusu istorijos prideda optimizmo !!!!!!! thumbup.gif
@egle@
QUOTE(dado @ 2010 02 28, 03:19)
Tikrai visomis jumis galima tik dydziuotis thumbup.gif ,o as kai netekau vaikelio tai mano tas noras yra begalinis .O ypac is kart po netekties,bet jau praejo puse metu ir mane pradejo kankinti abejones:ar spesiu uzauginti,ar nesuslubuos mano sveikata ir t.t. g.gif Sausio men pabandem,tai nuo to begalinio noro mano ciklas net sutriko....Bet tikrai negaliu nesizaveti jumis.Gal jaunoms mamytems mes ir atrodom jau pasenusios(tureciau jau supuoti anukus .....)Nu bet ka padarysi kad truputeli gyvenimas suvelavo blush2.gif Bet jusu istorijos prideda optimizmo !!!!!!! thumbup.gif
*

Užauginti spėsim drinks_cheers.gif Kitaip ir gavoti nereikia, juk ir jaunai kažkas atsitikti gali...... O as pažįstu mamų, kurių vaikai su anukais kartu augo bigsmile.gif Na ir kas? Be to, pagimdžiusi vėlesniame amžiuje, mama tarsi pražysta iš naujo tongue.gif Kaip tik nemažai tokių komplimentų iš aplinkinių išgirdau blush2.gif Tai gal vis tik teisybė? lotuliukas.gif Didžiausios Jums sėkmės ir laimės mirksiukas.gif Jei leliukas ten kažkur jau pasiruošęs pas Jus ateiti - tikrai sulauksite smile.gif
fasstum
QUOTE(@egle@ @ 2010 02 28, 10:16)
Be to, pagimdžiusi vėlesniame amžiuje, mama tarsi pražysta iš naujo  tongue.gif Kaip tik nemažai tokių komplimentų iš aplinkinių išgirdau  blush2.gif
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif Man vyras nuolat kartoja, kad labai igrazejau po gimdymo rolleyes.gif
Kristina_mama
Sveikos, mamytės,

Viena draugė užsiminė, kad kovo 15 dieną eis į paskaitą apie vaikus Kaune. Paskaitą ves psichologė, pas kurią ji lankosi su savo berniuku. Jos atsiliepimai apie ją labai teigiami. Temos pasirodė labai naudingos ir aktualios. Pasidalinu trumpa info su jumis, gal kažkam pasirodys naudinga.

Temos būtų tokios:
Koks amžiaus skirtumas tarp vaikų geriausias?
Gimimo eiliškumas ir jo įtaka asmenybės vystymuisi
Kaip paruošti vaiką mažylio atėjimui?
Kaip teisingai paskirstyti dėmesį visiems vaikams?
Kodėl jie nuolat pešasi?
Kaip elgtis, kai vaikai konkuruoja tarpusavyje?
Kaip padėti vaikams tinkamai išreikšti bei valdyti emocijas?
Kaip sukurti efektyvią vaikų santykių schemą?

Jeigu kažką sudomins, tai galit pasiskambint: Tel. (8 5) 2305463; Mob. tel. 8 687 72377.
Danielle
QUOTE(dado @ 2010 02 28, 03:19)
*

Sveikos.
Visos iš tiesų esat šaunios mamos nežiūrint amžiaus thumbup.gif
O jūs,Dado, jei tik turite noro ir esate tam pasiryžę bandykite. Dideliausios sėkmės jums thumbup.gif
akulina
Sveikos,
man 43-ji, jauniausiam sunui 8 men, vyresniajam - 6 metai, o vidurinysis - dveju. Net neleidau sau svajoti apie tris vaikus, bet vsada zavejausi moterimis, juos auginanciomis. Istekejau 35-iu (buna ir taip) ir pirmas vaikelis atejo pakankamai greit. Su antruoju teko daug iskenteti: ir gydziausi, ir verkiau, ir nieko nedariau. O kai i pasauli pasibelde treciasis, tvirtai zinojau, kad gimdysiu ji nepaisydama nei apkalbu, nei ligu, kurios mane kamavo, nei to, kad tarp vaikuciu nebus ir dveju metu skirtumo. Dabar jauciu begaline pilnatve. Ir nors buna labai sunku, bet jauciuosi nekaip, jei einu paivaikscioti, be kurio nors vaiko. Negaliu pramogauti, ilsetis, ar tiesiog gerai jaustis, jei nera visos seimo kartu. Gal tai yra meile?! Mano mama sako, kad tik egoistai negimdo vaiku. Manau, ji teisi. Nieko nera geriau uz pilnus manus ir amzius cia niekuo detas. ax.gif gathering.gif
@egle@
QUOTE(akulina @ 2010 03 09, 15:18)
Sveikos,
man 43-ji, jauniausiam sunui 8 men, vyresniajam - 6 metai, o vidurinysis - dveju. Net neleidau sau svajoti apie tris vaikus, bet vsada zavejausi moterimis, juos auginanciomis. Istekejau 35-iu (buna ir taip) ir pirmas vaikelis atejo pakankamai greit. Su antruoju teko daug iskenteti: ir gydziausi, ir verkiau, ir nieko nedariau. O kai i pasauli pasibelde treciasis, tvirtai zinojau, kad gimdysiu ji nepaisydama nei apkalbu, nei ligu, kurios mane kamavo, nei to, kad tarp vaikuciu nebus ir dveju metu skirtumo. Dabar jauciu begaline pilnatve. Ir nors buna labai sunku, bet jauciuosi nekaip, jei einu paivaikscioti, be kurio nors vaiko. Negaliu pramogauti, ilsetis, ar tiesiog gerai jaustis, jei nera visos seimo kartu. Gal tai yra meile?! Mano mama sako, kad tik egoistai negimdo vaiku. Manau, ji teisi. Nieko nera geriau uz pilnus manus ir amzius cia niekuo detas.  ax.gif  gathering.gif
*

wub.gif Didelės Jums laimės drinks_cheers.gif Būkit sveiki ir aukit didučiai 4u.gif
Danielle
Sveikos.
Užsukau pasigirti,kad lygiai prieš savaitę gimė mano vyriukai pipiriukai Matas ir Mykolas ax.gif smile.gif
DiJuKe*
QUOTE(Danielle @ 2010 03 30, 10:49)
Sveikos.
Užsukau pasigirti,kad lygiai prieš savaitę gimė mano vyriukai pipiriukai Matas ir Mykolas ax.gif  smile.gif
*

Sveikinimai, aukit sveiki ir stiprus.
dado
Dideliausi sveikinimai Daniella thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ,Aukit tvirti ir sveiki vyrukai 4u.gif 4u.gif
Bramune
Sveikinu visas, kurios vyresniame amziuje ryztasi gausinti seima thumbup.gif
As visada norejau pagranduko, kai visi vaikai jau dideli, o sis mazylis visus suburtu apie save. Ir gavau dovanele savo 40-ojo gimtadienio proga 4u.gif
Mamyteeee
4u.gif As taip pat norejau iki 30 metu, tureti jau vaikucius....na bet dabar mastau, gal dar kada nors ateityje.... iki 35 metu dar ryzciausi dar vienam vaikiukui... blush2.gif
Bitute007

Sveikos visos Mamytes! 4u.gif Prisijungiu prie jusu temos.Pati pagimdziau dukryte budama 42.Didesnio dziaugsmo ir negali buti.Didesnieji jau palike namus,o mazoji dziugina dabar.Smagumelis : thumbup.gif
Daiva41
Sveikos 4u.gif
Paskutinį trečią vaikutį gimdžiau būdama 42 metų.

Papildyta:
QUOTE(Bitute007 @ 2010 05 02, 08:04)
Sveikos visos Mamytes! 4u.gif Prisijungiu prie jusu temos.Pati pagimdziau dukryte budama 42.Didesnio dziaugsmo ir negali buti.Didesnieji jau palike namus,o mazoji dziugina dabar.Smagumelis : thumbup.gif
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
*May*
Kokios jus saunuoles mamytes 4u.gif 4u.gif 4u.gif Sveikatos jum visom 4u.gif
maumė
QUOTE(Larysa @ 2007 07 26, 20:28)
Tyrimus pasidaryti tikrai reikia.
Aš savo trečią burbuliuką gimdžiau 32 metų, tai dar nereikėjo,
o nuo 35 jau reikia. Nors būčiau visai nesupykusi, jeigu ir būtų reikėję
( kažkodėl labai neramu buvo, nors vaikelis gimė sveikut sveikutėlis).  nestuke.gif
Manau, kad vyresnės mamos - atsakingesnės. bigsmile.gif
*

Manau kad jokiu budu netiesa (paskutinis sakinys), man 25, turiu 2, noreciau ir daugiau, savo vaiku nepalieku niekam, nei auklem nei mociutem, maitinu pienu ir tt.Kitas pavyzdys mano giminej, moteris 40m, vaikas metuku atiduodamas auklei, po to kuo anksciau i darza, pienuko jiems ji "neturi", paskutiniam tiesa turejo, bet kai vyras nusistebejo, kaip cia toki dideli keliu men vaika maitini, tai nutrauke iskart doh.gif
atsakant i tema, noreciau susigimdyt iki 30, bet bus kaip bus.
Faustyte
aš jau turiu du pipiriukus, ir pasilikau dar rezervą iki 35 m.... būtų gržau tas pagrandukas wub.gif
Loveco
QUOTE(Faustyte @ 2012 03 06, 18:53)
aš jau turiu du pipiriukus, ir pasilikau dar rezervą iki 35 m.... būtų gržau tas pagrandukas wub.gif
*

aš 26 m turėsiu tris, iki 30 ties dar būtų gerai ir 4tas smile.gif o paskui jau pagrandukai iki 35-36...
@egle@
QUOTE(Loveco @ 2012 03 06, 20:08)
aš 26 m turėsiu tris, iki 30 ties dar būtų gerai ir 4tas smile.gif o paskui jau pagrandukai iki 35-36...
*

thumbup.gif
** Svaja**
Mano mazasis gime kai man sukako 33 4u.gif Planuoju galvoju apie dar viena ..siai dienai yra 38 biggrin.gif taciau matomai nebus ,kadangi ....taip turi buti biggrin.gif po 40 nesirysciau niekaip schmoll.gif schmoll.gif
<Orchiduke>
pirma gimdziau 22
antra gimdziau 30
dabar 33,5 ir planuojam 3
kai bus 40- planuosiu 4 biggrin.gif
Benedicta
Kaip smagu buvo netyčia užtikti šią temelę "į temą"! Aš savo vyriausiąjį pagimdžiau būdama 29, teko dvejus metus užtrukti kol jį sugavom. Norėjosi truputį anksčiau, bet jaučiausi dar visai jauna mama. O antrojo, nors nusprendėm jį kviestis kai didžiajam buvo 3-4, negalėjom sulaukti ilgai. Net gydytis buvau pradėjusi, pastojau 35rių ir nėštumas nutrūko. Labai skaudžiai išgyvenau, norėjau iškart vėl pulti gydytis, bandyt -- kol viduje persilaužiau ir pajutau, kad turiu džiaugtis, jog turiu savo vienturtį. Ir -- po devynių mėnesių "pagavom" mažiuką, kurį pagimdžiau 37rių. Džiaugsmas buvo toks neapsakomas, kad neįsijautinėjau pernelyg į savo "senatvę" -- jaučiausi dar/vėl jauna ir laiminga. Ir, po kokių metų, savo didelei nuostabai, pajutau begalinį norą dar vieno -- norą, kurį racionalus protas nuoširdžiai bandė užslopinti -- metai, mažas butas, nepadaryta karjera... Ir vyras bijojo papildomų rūpesčių ir dar didesnių vargų bei paskendimo darbe. Bet -- išverkiau...Nelabai tikėjausi kad pastosiu -- taip ilgai laukusi pirmųjų dviejų. Ir štai -- man 40, laukiam trečio brolio! Taip -- nebesijaučiu jauna ir nebeatrodau... Mielai būčiau rinkusis gimdyti visus tris anksčiau. Bet argi tai pageidavimų koncertas? Manau, kad turim būti dėkingos už vaikus ir galvoju, kad geriausias laikas juos gimdyti -- tada, kada jie ateina. Ir tikrai geriau vėliau, negu niekad, ar ne?
@egle@
QUOTE(Benedicta @ 2012 03 20, 22:24)
Kaip smagu buvo netyčia užtikti šią temelę "į temą"! Aš savo vyriausiąjį pagimdžiau būdama 29, teko dvejus metus užtrukti kol jį sugavom. Norėjosi truputį anksčiau, bet jaučiausi dar visai jauna mama. O antrojo, nors nusprendėm jį kviestis kai didžiajam buvo 3-4, negalėjom sulaukti ilgai. Net gydytis buvau pradėjusi, pastojau 35rių ir nėštumas nutrūko. Labai skaudžiai išgyvenau, norėjau iškart vėl pulti gydytis, bandyt -- kol viduje persilaužiau ir pajutau, kad turiu džiaugtis, jog turiu savo vienturtį. Ir -- po devynių mėnesių "pagavom" mažiuką, kurį pagimdžiau 37rių. Džiaugsmas buvo toks neapsakomas, kad neįsijautinėjau pernelyg į savo "senatvę" -- jaučiausi dar/vėl jauna ir laiminga. Ir, po kokių metų, savo didelei nuostabai, pajutau begalinį norą dar vieno -- norą, kurį racionalus protas nuoširdžiai bandė užslopinti -- metai, mažas butas, nepadaryta karjera... Ir vyras bijojo papildomų rūpesčių ir dar didesnių vargų bei paskendimo darbe. Bet -- išverkiau...Nelabai tikėjausi kad pastosiu -- taip ilgai laukusi pirmųjų dviejų. Ir štai -- man 40, laukiam trečio brolio! Taip -- nebesijaučiu jauna ir nebeatrodau... Mielai būčiau rinkusis gimdyti visus tris anksčiau. Bet argi tai pageidavimų koncertas? Manau, kad turim būti dėkingos už vaikus ir galvoju, kad geriausias laikas juos gimdyti -- tada, kada jie ateina. Ir tikrai geriau vėliau, negu niekad, ar ne?
*

Didžiausios Jums sėkmės ir sveikatos visai gražiai šeimynėlei! wub.gif

Mildažytė
Aš manau gimdyt reiktu iki 35, nes paskui didėja apsigimimu galimybės. Bet nevisada taip gaunas, kaip suplanuoji
@egle@
QUOTE(Mildažytė @ 2012 03 22, 09:22)
Aš manau gimdyt reiktu iki 35, nes paskui didėja apsigimimu galimybės. Bet nevisada taip gaunas, kaip suplanuoji
*

Bet taip jau atsitinka, kad planuoji vienaip - išeina visai kitaip bigsmile.gif būna, kad leliukas nusprendžia, kada jam ateit wub.gif
ugnele78

SAUNUOLE thumbup.gif
ringav
QUOTE(Benedicta @ 2012 03 20, 21:24)
*

Pirmą gimdžiau 18, o antrą 34,nesulyginami dalykai,kiekviena diena šventė,o jau galvojau kad daugiau neturėsiu vaikų,kai tokį džiaugsmą išgyvenu kiekvieną dieną,tai pasvajoju apie pagranduką,šįkart neužkasu savo svajonės,kaip Dievulis duos.Mano giminaitė pagimdė pagranduką būdama 40,pajuokavo kažkada, kad gimdys 40 ir pasigimdė,na ir ką,supa 21metų brolis brolį ir džiaugiasi,o aš būdama vienturtė pavydžiu,galvoju,kad geriau vėliau nei niekad.
Noriu pasidžiaugti su jumis ir palinkėti sveikatos,svarbiausia yra ne metai(metai bet kokiame amžiuje turi pliusų ir minusų)o tai ką gali duoti savo vaikams,o duoti manau, jūs turite ką. 4u.gif
clap_1.gif
JOKU
Sveikos,
as esu velyva mama. Visa laika norejau tureti daug vaiku, ir turiu. Kai buvau apie 30 metu juokavau, kad pasigimdysiu 40 mecio proga dukrele. Beveik taip ir gavosi, tik pasigimdžiau 41 ojo gimtadienio proga suneli. 4u.gif
Kai pastojau irgi truputi buvo neramu, bet gydytoja pasake, kad labai nesusireiksminciau, nes siais laikais gymdyti virs keturiasdesimt, tai nestebuklas. Kitos pirma vaika pasigimdo budamos 40, o as trecia jau gimdau.
Tai va, uztat dabar neturiu laiko senti. Turiu buti pasitempusi. biggrin.gif
@egle@
QUOTE(JOKU @ 2012 04 02, 12:31)
Sveikos,
as esu velyva mama. Visa laika norejau tureti daug vaiku, ir turiu. Kai buvau apie 30 metu juokavau, kad pasigimdysiu 40 mecio proga dukrele. Beveik taip ir gavosi, tik pasigimdžiau 41 ojo gimtadienio proga suneli.  4u.gif
Kai pastojau irgi truputi buvo neramu, bet gydytoja pasake, kad labai nesusireiksminciau, nes siais laikais gymdyti virs keturiasdesimt, tai nestebuklas. Kitos pirma vaika pasigimdo budamos 40, o as trecia jau gimdau.
Tai va,  uztat dabar neturiu laiko senti. Turiu buti pasitempusi.  biggrin.gif
*

Trys kavalieriai biggrin.gif Kaip pas mane :DDD
Bus marčių mirksiukas.gif
spiegliuke
sveikos , esu pastebejusi ,kad dabar viresnes gimdo
ausreka
Sveikos,man netoli 42,mano maziausiam sunui-2m,viduriniam-12m,vyriausiam geguzes pradzioj-21m.Maziu vyresni broliai lepina daugiau negu as lotuliukas.gif ,o del amziaus-vyro teta ginekologe,tai sako ,kad normaliai gimdyti galima iki45m,buna kad ir vyresnes pagimdo ir viskas gerai,svarbiausia noras ir sveikata leidzia biggrin.gif
urte1
Turiu 5 panas. 4u.gif Pirma gimdžiau 25m.antra27m.trečia29m.ketvirta35m.visos planuotos smile.gif ieškojom berniuko bigsmile.gif jau galvojau kad gana užtenka bet va 36m.pasibeldė neplanuotai 5mergelė pagimdžiau37m.Su 5 dukryte darė cezari po šio gimdymo pasakiau kad viskas gana nebenoriu vos atsigavau nuo cezario dvasiškai man buvo sunku ir vis save kaltinau kad negalėjau pagimdyti pati unsure.gif .Bet viskas praėjo visos augam sveikos 4u.gif ir vel didžiulis noras ateina turėti berniuka smile.gif Nežinau iki kokiu 42m.bandysiu gundyti vyra gal kas gausis tongue.gif jam jau musu užtenka bet man labai labai norisi berniuko. Noriu ji pamatyti noriu užauginti ir Sūnu.
@egle@
QUOTE(urte1 @ 2012 04 21, 23:14)
Turiu 5 panas. 4u.gif Pirma gimdžiau 25m.antra27m.trečia29m.ketvirta35m.visos planuotos smile.gif ieškojom berniuko bigsmile.gif jau galvojau kad gana užtenka bet va 36m.pasibeldė neplanuotai 5mergelė pagimdžiau37m.Su 5 dukryte darė cezari po šio gimdymo pasakiau kad viskas gana nebenoriu vos atsigavau nuo cezario dvasiškai man buvo sunku ir vis save kaltinau kad negalėjau pagimdyti pati unsure.gif .Bet viskas praėjo visos augam sveikos 4u.gif  ir vel didžiulis noras ateina turėti berniuka smile.gif  Nežinau iki kokiu 42m.bandysiu gundyti vyra gal kas gausis tongue.gif jam jau musu užtenka bet man labai labai norisi berniuko. Noriu ji pamatyti noriu užauginti ir Sūnu.
*

Va čia tai bent thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
JOKU
Turiu 5 panas. 4u.gif Pirma gimdžiau 25m.antra27m.trečia29m.ketvirta35m.visos planuotos smile.gif ieškojom berniuko bigsmile.gif jau galvojau kad gana užtenka bet va 36m.pasibeldė neplanuotai 5mergelė pagimdžiau37m.Su 5 dukryte darė cezari po šio gimdymo pasakiau kad viskas gana nebenoriu vos atsigavau nuo cezario dvasiškai man buvo sunku ir vis save kaltinau kad negalėjau pagimdyti pati unsure.gif .Bet viskas praėjo visos augam sveikos 4u.gif  ir vel didžiulis noras ateina turėti berniuka smile.gif  Nežinau iki kokiu 42m.bandysiu gundyti vyra gal kas gausis tongue.gif jam jau musu užtenka bet man labai labai norisi berniuko. Noriu ji pamatyti noriu užauginti ir Sūnu.
*

Na ir uzsispyrusi mama. Pagarba.
As tai vis mergaites ieskojau. Buciau nors penkis metus jaunesne, gal irgi dar paieskociau. Bet dabar jau gana.
undi63
Keistai skamba klausimas. As gimdydama paskutini 39riu metu, net nesusimasciau apie tai,nors jau augo 19kos, 15kos ir 13kos metu vaikuciai. Ir del to nesigailiu, o esu laiminga. Didieji jau uzaugo, sukure savo seimas, o sis vis dar dziugina mus savo meile, isdaigomis, nuosirdumu...be to, dar pasiemiau globoti du vaikucius kuriuos paliko mama. Tad namai pilni vaikisko juoko ir surmulio!javascript:emoticon(':bigsmile:')Tik jie neleidzia galvoti apie savo metus, tik jie teikia neapsakoma dziaugsma. Todel manau, kad metai nieko nereiskia, svarbu, kad butu sveikatos, meiles ir kantrybes.
kaimene9
Manau kad klausimas visiškai nekeistas smile.gif .Kiekviena pamostome iki kada norėčiau ar galėčiau nestuke.gif bet gyvenimas dažnai iškrečia pokštus vienoje ar kitoje srityje rolleyes.gif Taip kad manau jei lelius ateis pats jau po musu suplanuotu negimdyviniu metu,tai dauguma musu gimdytume smile.gif. Na bet vistiek riba yra 50m.tikrai tikrai negimdyčiau schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(undi63 @ 2012 04 25, 08:22)
Keistai skamba klausimas. As gimdydama paskutini 39riu metu, net nesusimasciau apie tai,nors jau augo 19kos, 15kos ir 13kos metu vaikuciai. Ir del to nesigailiu, o esu laiminga. Didieji jau uzaugo, sukure savo seimas, o sis vis dar dziugina mus savo meile, isdaigomis, nuosirdumu...be to, dar pasiemiau globoti du vaikucius kuriuos paliko mama. Tad namai pilni vaikisko juoko ir surmulio!javascript:emoticon(':bigsmile:')Tik jie neleidzia galvoti apie savo metus, tik jie teikia neapsakoma dziaugsma. Todel manau, kad metai nieko nereiskia, svarbu, kad butu sveikatos, meiles ir kantrybes.
*

O Jus ar gimdytumet 50m?ir vėliau?
Loveco
QUOTE(Benedicta @ 2012 03 20, 21:24)
Mielai būčiau rinkusis gimdyti visus tris anksčiau. Bet argi tai pageidavimų koncertas? Manau, kad turim būti dėkingos už vaikus ir galvoju, kad geriausias laikas juos gimdyti -- tada, kada jie ateina. Ir tikrai geriau vėliau, negu niekad, ar ne?
*

labai teisingi žodžiai. Aš vienaip gyvenčiau, jei tiksliai galėčiau suplanuoti, kuriais metais, kurį mėnesį gims kiti vaikai, bet iš patirties žinau, kad gali planuot kiek nori- ateis tada, kada jam metas... todėl ir nelaukėm labai ilgai, nes nebuvo aišku, ar išvis dar bus vaikučių...kol "kimba", tol ir drąsiai planuojam. Jei būtume laukę dar 10 metų, kažin, ar būtume turėję 2, 3... užtat per tuos ateinančius 10 metų labai lauksim 4,5, o gal ir 6 smile.gif o jei nebus, na ką, bent tris turėsim...
jėga
Turiu 5 panas. 4u.gif ieškojom berniuko
*

Berniukai pas mane. Turiu 6 bigsmile.gif Vyriausiam 21, mažiausi į pirmą klasę šiemet išeis ax.gif
^Sanra^
QUOTE(jėga @ 2012 05 04, 09:49)
Berniukai pas mane. Turiu 6 bigsmile.gif Vyriausiam 21, mažiausi į pirmą klasę šiemet išeis ax.gif
*

bigsmile.gif thumbup.gif 4u.gif
Lioka
[quote=urte1,2012 04 21, 22:14]
Turiu 5 panas. 4u.gif Pirma gimdžiau 25m.antra27m.trečia29m.ketvirta35m.visos planuotos smile.gif ieškojom berniuko bigsmile.gif jau galvojau kad gana užtenka bet va 36m.pasibeldė neplanuotai 5mergelė pagimdžiau37m.Su 5 dukryte darė cezari po šio gimdymo pasakiau kad viskas gana nebenoriu vos atsigavau nuo cezario dvasiškai man buvo sunku ir vis save kaltinau kad negalėjau pagimdyti pati unsure.gif .Bet viskas praėjo visos augam sveikos 4u.gif ir vel didžiulis noras ateina turėti berniuka smile.gif Nežinau iki kokiu 42m.bandysiu gundyti vyra gal kas gausis tongue.gif jam jau musu užtenka bet man labai labai norisi berniuko

[quote=jėga,2012 05 04, 08:49]
*

[/quote]

Šaunuolės, MAMOS thumbup.gif Pasvajoju ir as apie dar vieną lėliuką (-ę), tik drąsos tiek nėra blush2.gif Pradedi skaičiuoti metus, nors atrodo, dar tik 36 doh.gif
Bet čia drąsos tikrai galima pasisemti thumbup.gif 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.