Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kokio amžiaus ryžotės gimdyti vėliausiai
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Gausi mūsų šeimynėlė...
Pages: 1, 2, 3, 4
Staiga
Pirmas 25, trečias 34. Visi berniokai. Buvau sugalvojus visai neseniai dar vieną, bet kažkaip noras ėmė ir praėjo, jei savaime nesigavo.
_una_
Tai dar pagalvok... rolleyes.gif .
Staiga
QUOTE(Una Li @ 2007 09 11, 19:30)
Tai dar pagalvok... rolleyes.gif .
*

Laiko jau nebeliko. Psichologiškai ir kitaip esu pasiruošus anūkiukus auginti 4u.gif Tik ar neteks ilgai laukti.

Papildyta:
Tiesa, kaimynė prieš tris metus trečią bernioką parsivežė, jai dabar 46 smile.gif
_una_
Nu nu, per anksti nesubobutėk, tavo pirmagimiui tik dvidešimt metų, negi jau taip ir puls anūkus dovanot?
Džinė
QUOTE(@egle@ @ 2007 07 11, 16:43)
o man tada jau ir 36 meteliai bus stuktelėję....  nestuke.gif  verysad.gif
*

na tik baik irnesakyk.gif kas tas yr 36 metai. Pacankė biggrin.gif

Su trečia pastojau ir gimdžiau 37,5 mirksiukas.gif
Letenele
QUOTE(Staiga @ 2007 09 11, 14:57)
Pirmas 25, trečias 34. Visi berniokai. Buvau sugalvojus visai neseniai dar vieną, bet kažkaip noras ėmė ir praėjo, jei savaime nesigavo.
*

Pas mus taip pat visi berniukai.. keturi. Ketvirtą pagimdžiau būdama 41. Dabar jau metukai. Pirmas sūnus taip pat 20 metų, o dvyniams po 12. Panašiai kaip ir Staiga vaikelių. Taigi tas ketvirtas mažuliukas visiems mums didžiausias džiaugsmas, stebuklas ir t. t. Visi be galo laimingi rūpinamės savo mažiuku. Didysis sūnus gali ir pasaugoti, jei reikia ir pamaitinti, ir dvyniai ne kartą prižiūrėjo broliuką. Manau, tai jiems visiems labai į naudą. Dvidešimtmetis tikrai nepaskubės mane močiute paversti, o dvyniai tapo žymiai savarankiškesni. Beto, skirtumai tarp jų visų dideli, taigi gavo dėmesio pakankamai, buvo palepinti, o dabar gali pasirūpinti mažu broliuku.

Ir baikite čia apie tą senatvę. Esame dar tokios jaunos mirksiukas.gif
Sėkmės moteriškės, nepasiduokite rudeniškoms nuotaikoms biggrin.gif
@egle@
QUOTE(Džinė @ 2007 09 13, 13:23)
na tik baik irnesakyk.gif kas tas yr 36 metai. Pacankė biggrin.gif

Su trečia pastojau ir gimdžiau 37,5 mirksiukas.gif
*

lotuliukas.gif Va, paskaitai žmogus tokius pasisakymus ir iš tikrųjų vos ne pacanke pasijauti ......... blush2.gif yahoo.gif tease.gif pioneer.gif flirt.gif flirt.gif flirt.gif
mikke
Aš pirmąjį pagimdžiau 35 rolleyes.gif wub.gif
Kadangi pirmuosius nėštumo mėnesius praleidau ne LT, tai ten gydytojai net tyrimų jokių papildomų nedarė, sakė, pas juos tik nuo 40 metų moterys įtraukiamos į papildomos rizikos grupę. Ir tai tik, jei pačios blogai jaučiasi ar turi kokių abejonių.
Nesupykit, bet man truputį juokingos atrodo jūsų abejonės gimdyti net nebe pirmą vaikutį 36 smile.gif
Plunksnė
Dukrą pagmdžiau 24, liūtuką - 36, o špokutį - 39. Visi sveiki, gražūs, fantastiški ir labai mylimi. Lyg ir laikas būtų stabdyti traukinį, bet... gal... unsure.gif
su dukra juokiamės, kad gal kartu gimdysim, viena kitą už rankos palaikysim lotuliukas.gif
@egle@
QUOTE(Plunksnė @ 2007 09 13, 22:46)
Dukrą pagmdžiau 24, liūtuką - 36, o špokutį - 39. Visi sveiki, gražūs, fantastiški ir labai mylimi. Lyg ir laikas būtų stabdyti traukinį, bet... gal...  unsure.gif
su dukra juokiamės, kad gal kartu gimdysim, viena kitą už rankos palaikysim  lotuliukas.gif
*

clap.gif thumbup.gif soske.gif Šaunuolė lotuliukas.gif
edicike
QUOTE(Plunksnė @ 2007 09 13, 22:46)
Dukrą pagmdžiau 24, liūtuką - 36, o špokutį - 39. Visi sveiki, gražūs, fantastiški ir labai mylimi. Lyg ir laikas būtų stabdyti traukinį, bet... gal...  unsure.gif
su dukra juokiamės, kad gal kartu gimdysim, viena kitą už rankos palaikysim  lotuliukas.gif
*

Plunksne ,as tavo metu gimdysiuos ketvirta lotuliukas.gif
Klepesova
Skaitau ir žaviuosi. Vis savo tetos neprikusinu trečio susilaukti, o jai vargani 37 irnesakyk.gif . Dievina mažiukus, kartais [pasižiūriu kaip ji myli mano kleckutę tai net širdį suspaudžia, ji tokia dar jauna- jai savų dar reikia. Bet vis girdžiu tokias nesamones kaip : "per sena" tai "bijau rizikuoti" Ach man rodos neįkalbėsiu verysad.gif
_una_
Manau ne per vėlu gimdyti, kol gali natūraliai pastoti (jei nėra rimtų sveikatos problemų). Tik keistai atrodo dirbtinai apvaisintos šešiasdešimtmetės g.gif .
Vainiukė
QUOTE(edicike @ 2007 09 26, 10:31)
Plunksne ,as tavo metu gimdysiuos ketvirta lotuliukas.gif
*

Kokia tu šaunuolė 4u.gif
Aš tai labai norėčiau dar vieno leliaus,negaliu ,kaip man greitai trečias auga net liūdna darosi verysad.gif bet ko gera jau fabrikėlis uždarytas cool.gif
balt*orchideja
Labas,na as pas jus naujoke g.gif o siaip forume tai ne,tik persivadinau.Na jus tokios senos dedates,o ka man sakyti jei pirma vaika pagimdziau 20, o ketvirta 32 metu ax.gif .Jauneliui sausio men. bus 12 metu.Dar siais metais gruodzio men.tapsiu mociute.Ir as didziuojuosi, jauciuosi dar gan jauna, mirksiukas.gif kaip dainuoje su dzinsais ir tekina. thumbup.gif
jėga
QUOTE(balt*orchideja @ 2007 10 01, 22:44)
Labas,na as pas jus naujoke  g.gif o siaip forume tai ne,tik persivadinau.Na jus tokios senos dedates,o ka man sakyti jei pirma vaika pagimdziau 20, o ketvirta 32 metu ax.gif .Jauneliui sausio men. bus 12 metu.Dar siais metais gruodzio men.tapsiu mociute.Ir as didziuojuosi, jauciuosi dar gan jauna,  mirksiukas.gif kaip dainuoje su dzinsais ir tekina. thumbup.gif
*

Man klausimas pasistojo: o po dvynių dar vieno 2.gif norėjosi... unsure.gif Aš kažkaip ilgam atsikandau doh.gif wacko.gif
Letenele
QUOTE(jėga @ 2007 10 02, 10:22)
Man klausimas pasistojo: o po dvynių dar vieno 2.gif norėjosi... unsure.gif  Aš kažkaip ilgam atsikandau doh.gif wacko.gif
*

Čia ir aš įkišiu trigrašį smile.gif Pas mus taip pat viduriniai dvyniai.. O ketvirto užsinorėjo mano vyras, tai buvo 11-12 metų po dvynių gimimo. Aš pritariau, dėl to dar labiau myliu savo vyrą, nes esu begalo laiminga tongue.gif
Sėkmės, Moteriškės, būkite ryžtingesnės 4u.gif
jėga
QUOTE(Letenele @ 2007 10 02, 10:23)
O ketvirto užsinorėjo mano vyras, tai buvo 11-12 metų po dvynių gimimo.
*

Tai nebent. Kai didysis vargas atvargtas... unsure.gif doh.gif Bet po 10 metų jau anūkais džiaugsiuos tongue.gif
balt*orchideja
QUOTE(jėga @ 2007 10 02, 09:22)
Man klausimas pasistojo: o po dvynių dar vieno 2.gif norėjosi... unsure.gif  Aš kažkaip ilgam atsikandau doh.gif wacko.gif
*

Nespejau suvokti,,nes menesines buvo kas 3-4 men.tai is pradziu nesusigaudziau kas darosi,o kai issityriau jau buvo 13-14 sav.Tai galvojau,kad isprotesiu. verysad.gif Bet kai gyditojas pasake kad nieko negalima padaryti schmoll.gif ,tai as ji uzsipoliau sakau tai ka jus dar apie aborta galvojate Zioply jei nesupratai iki tokio laiko tai tegul gyvena. Bet uztat dabar jau FABRIKELIUI atejo galas. drinks_cheers.gif
fasstum
Gal kas virs 40 gimdėte? Man jau ta riba arti, o taip noriu dar vieno 2.gif . TIESIOG BEPROTIŠKAI.

Tik kad nebūtų kaip Jėgai, iškarto 2 doh.gif
jėga
Gal geriau kaip tik KAD BŪTŲ wink.gif Ilgam apsiramintum tongue.gif
Babe
Mane motina pagimde 37, esu sveika ir motina jokiu problemu neturejo. O drauges motina pagimde trecia sunu kai jai buvo 44 bigsmile.gif
balt*orchideja
Ko reikia bijoti gimdyti 40 metu,anksciau tai visaos vos ne 18 -ines gimde,o dabar daug viresnes,net virs 40-ties nestuke.gif .Patikekite visai kitoks poziuris i vaika,kad ir koks neramus butu. soske.gif Tik drasiau neturi buti jokios baimes,bus tikras angeliukas angel.gif
fasstum
QUOTE(jėga @ 2007 10 02, 16:06)
Gal geriau kaip tik KAD BŪTŲ wink.gif Ilgam apsiramintum tongue.gif
*

Mano ginekologe pasakojo, kad musu rajine viena turėjo 4 bernus ir dar pagimdė trynukus - irgi bernus g.gif . Tai valdžia buta skyrė jiems mieste.
sraigiausia
[quote=fasstum,2007 10 02, 15:16]
Gal kas virs 40 gimdėte? Man jau ta riba arti, o taip noriu dar vieno 2.gif . TIESIOG BEPROTIŠKAI.

geras noras, fastum tongue.gif Labai ikvepia biggrin.gif
*NYC girl*
QUOTE(jėga @ 2007 10 02, 02:22)
*

o as va vis tebenoriu doh.gif vis bandau save atkalbeti kad gana,nu bet yra vidinis jausmas ,kad man butent jo,ketvirto,tiksliau ketvirtos rolleyes.gif reik blush2.gif nes kai laukiasi dvynuku,tai sakaiu ,kad jei bus pora net nedvejodama viska parisiu,bet kai pasake ,kad 2 bernai ,tai ir palikau cool.gif pamastymui
jėga
QUOTE(mamia @ 2007 10 04, 18:42)
nu bet yra vidinis jausmas ,kad man butent jo,ketvirto,tiksliau ketvirtos  rolleyes.gif  reik blush2.gif
*

Tai pirmyn mirksiukas.gif Man keturių irgi reikėjo, bet yra, kaip yra... rolleyes.gif ax.gif
Fira
QUOTE(fasstum @ 2007 10 02, 14:16)
Gal kas virs 40 gimdėte? Man jau ta riba arti, o taip noriu dar vieno  2.gif . TIESIOG BEPROTIŠKAI.

Tik kad nebūtų kaip Jėgai, iškarto 2 doh.gif
*

Mano teta ketvirtą vaiką pagimdė būdama 46 metų. Išnešiojo, gimė sveikut sveikutėlis berniukas. thumbup.gif
@egle@
QUOTE(mamia @ 2007 10 04, 18:42)
o as va vis tebenoriu doh.gif vis bandau save atkalbeti kad gana,nu bet yra vidinis jausmas ,kad man butent jo,ketvirto,tiksliau ketvirtos  rolleyes.gif  reik blush2.gif nes kai laukiasi dvynuku,tai sakaiu ,kad jei bus pora net nedvejodama viska parisiu,bet kai pasake ,kad 2 bernai ,tai ir palikau cool.gif pamastymui
*

Tai ir nereikia laukt, jei stiprus vidinis noras yra schmoll.gif Vadinasi, kažkur laukia leliukas, kuris labai nori į pasaulį ateit 4u.gif Net jei tas leliukas ir vėl berniukas būtų... thumbup.gif
balt*orchideja
Labas vakaras,aš labiausiai bijojau vieno, g.gif kai sunu vedžiau i darželi,po to i mokykla, susirinks visos jaunos mamos,o aš busiu daug vyresne.Pasirodo kad buvo ir dar už mane daug vyresniu egypt.gif. Tad moteris nebijokite gimgyti nestuke.gif vyresnes,atejo musu laikai. Pagranduku tikrai reikia mirksiukas.gif irnesakyk.gif
jėga
QUOTE(balt*orchideja @ 2007 10 05, 21:37)
Labas vakaras,aš labiausiai bijojau vieno, g.gif kai sunu vedžiau i darželi,po to i mokykla,  susirinks visos jaunos mamos,o aš busiu daug vyresne.Pasirodo kad buvo ir  dar už mane daug vyresniu egypt.gif.  Tad moteris nebijokite gimgyti nestuke.gif vyresnes,atejo musu laikai. Pagranduku tikrai reikia  mirksiukas.gif  irnesakyk.gif
*

Dabar tikrai daug vyresnio amžiaus nestuke.gif
Lukute
Sveikutes,manes mama susilauke 41 thumbup.gif trys berniokai ir as paskutine,,liepaite,,...tai mama sako,kad neleidau nelaiku susenti biggrin.gif visur begti,dalyvauti reikejo ir nenorejo sena mama pasirodyti,vadinasi velesni vaikai tik pliusas bigsmile.gif as irgi trecio noreciau,kad tik salygos leistu ir MB noretu blush2.gif
Gyjula
Mano trečioji dukra gimė likus savaitei iki 35-ojo gimtadienio. Aš prisipažinsiu, nelabai patogiai jaučiausi. Bet dabar žinau dėl ko taip jaučiausi g.gif Tiesiog mano mama brolį gimdė 31-erių ir visuomet pabrėždavo, kad gimdė sena blush2.gif Tai jūs išsivaizduokit jeigu 31-erių sena... Taip ir man kompleksą įvarė biggrin.gif
Dabar bent jau savo mieste pastebiu tendenciją-labai daug nestuke.gif virš 35 thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
rugilė68
Turiu 3 vaikus-17, 15 ir 5 metų bet vis aplanko mintis, kad dar reikia vieno, bandau užsimiršti, bet mintis neduoda ramybės ax.gif , atrodo kad mažiukas pats prašosi į mūsų šeimą, vyrui net prisisapnavo, kad pagimdžiau dar vieną, o man jau 39-eri doh.gif bet taip norisi dar vieno, manau kitais metais sau 40 metų proga pasidaryti dovanėlę nestuke.gif thumbup.gif
@egle@
QUOTE(Edijana @ 2007 12 14, 22:31)
Turiu 3 vaikus-17, 15 ir 5 metų bet vis aplanko mintis, kad dar reikia vieno, bandau užsimiršti, bet mintis neduoda ramybės ax.gif , atrodo kad mažiukas pats prašosi į mūsų šeimą, vyrui net prisisapnavo, kad pagimdžiau dar vieną, o man jau 39-eri doh.gif  bet taip norisi dar vieno, manau kitais metais sau 40 metų proga pasidaryti dovanėlę  nestuke.gif  thumbup.gif
*

Tai gal greičiau lotuliukas.gif , gal tikrai kažkur leliukas laukia, kada jį į savo šeimą pakviesit 2.gif
RVJ
Super, kad daugiau tokių mamų ir joms pritariančiųjų atsirastų. Čia jau tikrai pašaukimas - dar vieno mažiuko sulaukt ir doru užaugint. Tai labai didelė gyvenimo prasmė, žvelgiant į ateitį...
4u.gif thumbup.gif 4u.gif
Trumpute
QUOTE(Edijana @ 2007 12 14, 22:31)
Turiu 3 vaikus-17, 15 ir 5 metų bet vis aplanko mintis, kad dar reikia vieno, bandau užsimiršti, bet mintis neduoda ramybės ax.gif , atrodo kad mažiukas pats prašosi į mūsų šeimą, vyrui net prisisapnavo, kad pagimdžiau dar vieną, o man jau 39-eri doh.gif  bet taip norisi dar vieno, manau kitais metais sau 40 metų proga pasidaryti dovanėlę  nestuke.gif  thumbup.gif
*

man gyvenime taip ir nutiko - 40metis ant nosies, pilvukas - taip pat lotuliukas.gif tiesa pasakius, jubiliejus stuktelejo praejus 2 menesiams po Vincento gimimo. Su pirmagimiu, kuri as laaaabai myliu, tokio pilnatves ir ramybes jausmo nepatyriau, kaip gimus siam piratui. Kai kalba pasisuka apie vaikus, visada juokauju, kad Lietuvai daviau dvi kartas vyru - 20meti pirmagimi ir10 menesiu mazyli 4u.gif
Nebijokit, mamos, gimdykit - jausmas superinis! thumbup.gif
@egle@
QUOTE(Trumpute @ 2007 12 17, 18:30)
man gyvenime taip ir nutiko - 40metis ant nosies, pilvukas - taip pat  lotuliukas.gif tiesa pasakius, jubiliejus stuktelejo praejus 2 menesiams po Vincento gimimo. Su pirmagimiu, kuri as laaaabai myliu, tokio pilnatves ir ramybes jausmo nepatyriau, kaip gimus siam piratui. Kai kalba pasisuka apie vaikus, visada juokauju, kad Lietuvai daviau dvi kartas vyru - 20meti pirmagimi ir10 menesiu mazyli  4u.gif
Nebijokit, mamos, gimdykit - jausmas superinis!  thumbup.gif
*

lotuliukas.gif thumbup.gif
Trumpute
skyrelyje bandraminciai renkasi paplepeti vyresnio amziaus mamos. ateikite 4u.gif
Awita
Mano druge 42 susilauke sveiko sunaus. Nenuvertinkit saves! Kai man buvo 20 metu galvojau, kad 30-ties tai busiu per sena gimdyti. Dabar juokas ima lotuliukas.gif
Virdzinija
Mano draugė laukiasi... jai šią savaitę sueis 42 metai 4u.gif ir tai bus jos pirmasis vaikas.. tikiuosi kad taip bus, kadangi būdama 30, o vėliau - 40 metų, dėl neaiškių priežąsčių vaisius nustodavo vystęsis aštuntąją savaitę unsure.gif taigi laukiame laukiame..
uoga X3
QUOTE(@egle@ @ 2007 07 11, 15:43)
Turiu pora berniukų, o visada galvojau turėti tris kleckus mirksiukas.gif Bet va, laikas bėga, dar ir į moklus įnikau, o planai dėl kleckų skaičiaus nesikeičia... thumbup.gif . Tik va, problemėlė, kad tą trečiąjį galutinai suplanuoti galiu po gerų 2 metų, o man tada jau ir 36 meteliai bus stuktelėję....  nestuke.gif  verysad.gif
Ar ne vėlu gimdyti trečią leliuką tokiame amžiuje? Vyresnysis tada jau būtų 14 m., mažiukas 5 m. O ir apie riziką galvoju, apie leliuko sveikatėlę ......  unsure.gif 
Gal vyresnės mamytės ką nors patartų???  4u.gif  blush2.gif
*

Mano tetai trecias gime 47metu doh.gif - netyciukas tongue.gif Daktarai net neitare, jai bloga budavo, tai daktarai skrandi tikrino, o galiausiai sugalvojo, kad cista gimdoje doh.gif , o pasirodo, kad leiukas blink.gif lotuliukas.gif
Tinkutė
Mane mama pagimdė būdama 43 metų ir viskas tvarkoj, ta prasme, čia aš apie save geros nuomonės, nors vyras kartais sako priešingai lotuliukas.gif
Lolitaaa
Pirmą dukrą gimdžiau 22m.,o trečią būdama35m.Gimdo ir keturiasdešimtmetės ir nematau čia nieko blogo.Reikia tik sveikinti tam pasiryžusias mamytes 4u.gif Pažiūrėkit , užsienyje daug moterų gimdo būdamos vyresnio amžiaus bigsmile.gif
asedita
QUOTE(Lolitaaa @ 2008 03 11, 14:29)
Pirmą dukrą gimdžiau 22m.,o trečią būdama35m.Gimdo ir keturiasdešimtmetės ir nematau čia nieko blogo.Reikia tik sveikinti tam pasiryžusias mamytes 4u.gif Pažiūrėkit , užsienyje daug moterų gimdo būdamos vyresnio amžiaus bigsmile.gif
*

Mano pirmam sunui 17,antram 12,o dabar laukiuosi trecio.Kai gimdysiu man bus 39m. ax.gif Vaikiukas netyciukas,nedariau jokiu tyrimu (niekas ir nesiule) blush2.gif
@egle@
QUOTE(asedita @ 2008 03 13, 12:19)
Mano pirmam sunui 17,antram 12,o dabar laukiuosi trecio.Kai gimdysiu man bus 39m. ax.gif Vaikiukas netyciukas,nedariau jokiu tyrimu (niekas ir nesiule)  blush2.gif
*

4u.gif Šaunuolė thumbup.gif
grrita
Sveikutes smile.gif Jau auginu 2,sunui 14m,dukrai birzeli sueis 10m.o dabar laukiuosi treciojo nestuke.gif blush2.gif ,isejo netyciukas,o metu man jau 33 blush2.gif
@egle@
QUOTE(grrita @ 2008 03 25, 16:59)
Sveikutes smile.gif Jau auginu 2,sunui 14m,dukrai birzeli sueis 10m.o dabar laukiuosi treciojo nestuke.gif  blush2.gif ,isejo netyciukas,o metu man jau 33 blush2.gif
*

4u.gif Sveikinimai ax.gif bet kad tau dar tų metukų laaaabai nedaug... thumbup.gif
DianaG
Labas 4u.gif

Pirmąjį sūnų gimdžiau,kai man buvo 22 biggrin.gif ,o dukrytės sulaukiau būdama 36 m. thumbup.gif Tarp vaikų nemažas skirtumas blush2.gif ,bet brolis labai myli sesę wub.gif ir labai džiaugiasi,kad ji yra thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Net ir gydytoja per gimdymą sakė,kad ji pati susilaukė pirmo vaiko,būdama 40 ir antro-būdama 43m. mirksiukas.gif Taip kad mamos nebijokit,gimdykit nestuke.gif
uzniukas
Pirmąjį gimdžiau 34 metų, antrąjį 35 thumbup.gif dėl trečio kol kas susilaikau, gal ant 40-mečio ir pasidovanosim g.gif Genet. tyrimų nesidariau, buvo mintis, bet gydytoja paklausė - jei pasakys kad kažkoks procentas tikimybės apsigimimo yra, ar darysi abortą blink.gif nu sakau - ne... nu tai kam tas tyrimas tada doh.gif
Abu vaikai sveikut sveikutėliai wub.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.