Ar ne vėlu gimdyti trečią leliuką tokiame amžiuje? Vyresnysis tada jau būtų 14 m., mažiukas 5 m. O ir apie riziką galvoju, apie leliuko sveikatėlę ......
Gal vyresnės mamytės ką nors patartų???
Turiu pora berniukų, o visada galvojau turėti tris kleckus
Ar ne vėlu gimdyti trečią leliuką tokiame amžiuje? Vyresnysis tada jau būtų 14 m., mažiukas 5 m. O ir apie riziką galvoju, apie leliuko sveikatėlę ...... Gal vyresnės mamytės ką nors patartų??? QUOTE(@egle@ @ 2007 07 11, 16:43) Tik va, problemėlė, kad tą trečiąjį galutinai suplanuoti galiu po gerų 2 metų, o man tada jau ir 36 meteliai bus stuktelėję.... Ar ne vėlu gimdyti trečią leliuką tokiame amžiuje? Žinoma nevėlu. Mes savo pagranduką pradėjom irgi man 36-erių esant, o gimė (ir net ne veinas, o visi du pargandukai Tiesa, prieš šį nėštumą ir sveikatą pasitikrinau, kraujo tyrimus pasidriau, dantis susitvarkiau - pasiruošiau kaip reikiant. Aišku, svarbu ir pati tavo sveikatos būklė, gyvenimo būdas, etc. Bet jei tik nori - planuok sau sėkmingai ir tikrai džiaugsies trečiu mažučiuku. QUOTE(Emilė @ 2007 07 13, 15:10) Žinoma nevėlu. Mes savo pagranduką pradėjom irgi man 36-erių esant, o gimė (ir net ne veinas, o visi du pargandukai Tiesa, prieš šį nėštumą ir sveikatą pasitikrinau, kraujo tyrimus pasidriau, dantis susitvarkiau - pasiruošiau kaip reikiant. Aišku, svarbu ir pati tavo sveikatos būklė, gyvenimo būdas, etc. Bet jei tik nori - planuok sau sėkmingai ir tikrai džiaugsies trečiu mažučiuku. Labai faina išgirsti padrąsinamų žodžių iš mamytės, kuri visa tai jau praėjo, o ir du leliukai gimė iš karto - mano svajonė (tikriausiai neįgyvendinama
Pirmas vaikas 18 metu,o antras 35metu. Ir dar gal ir trecia sulauksem.
QUOTE(@egle@ @ 2007 07 13, 16:39) Labai faina išgirsti padrąsinamų žodžių iš mamytės, kuri visa tai jau praėjo, o ir du leliukai gimė iš karto - mano svajonė (tikriausiai neįgyvendinama Aisku, kad gali. Trecia "organizavom" kai man 37 buvo. Tikrinausi pas genetikus. Gimdziau pati, be epidurinio nuskausminimo, gana greitai ir nepasakyciau, kad sunkiai. Maitinu iki siol. Nematau amziuje jokiu problemu. Dukriukas sveikas, fainas, visu mylimas QUOTE(@egle@ @ 2007 07 13, 16:39) Labai faina išgirsti padrąsinamų žodžių iš mamyciu kai matau, jog gali gimdyti sveikus kleckaus ir vyresnio amžiaus moteris Tikrai gali
Esu truputi virs keturiasdešimt (jaučiuosi tai kaip dvidešimtmetė
jei duotu dievas man 3 vaikelius, tai trecias panasaus amziaus man turetu gimt bunant. kazkaip net nebuvo kilusi mintis, kad butu per velai... kitaip turejau pradeti jau pries 10 metu
Dile,
nuoširdžiausi Jums linkėjimai Manau daryti genetinius tyrimus būtina. QUOTE(@egle@ @ 2007 07 19, 11:58) Pas mus giminėj daug moterų gimdė vėlai (ne pirmą vaiką), kitos net virš 40, nė vienai nebuvo problemų dėl vaiko, nebent turėjo aukštą kraujospūdį, tai teko pavartot vaistų. Manau iki keturiasdešimties gimdyti yra normalu, ir jokių tyrimų nereikia. Nebent pastiprinti organizmą, pagerti kokią folio rūgštį. Sėkmės planuojant, ir neapsimeskit senutėm
Mano mylima planuota mazyle gime man esant 40.5. Genetinius dariausi.
Labas, pirmą vaiką gimdžiau būdama 36, antrą 39, o trečią 40-ties
labas visoms mamytems, man iki 40 jau tik keli metai liko, bet labai labai noriu pagranduko....
cia su tom baimem visko prisigalvoju, gal ne tiek gimdyti, kiek auginti baugu... bet pas jus forumuose pasiskaiciau, ryzto pasisemiau.... dabar reikia vyra apdirbti ( nors jis jau beveik irgi nori) O visom nepabugusiom gimdyti valio valio valio
as apie 40 pagranduko noresiu, anyta 43 gimde paskutini (viso 8 turi
Sveikos mamytės,
O mano draugė pirmą mergytę pasigimdė 47-nerių. Ir viskas tvarkoje. Mergytė ir linksma, ir sveika. Tai ji man toks įkvėpimas. Man dabar 37 -neri, bet dar norėčiau vaikelio...labai, labai.... ( o gal dievulis dar du duos), Tai galvoju apie draugužę ir nusiraminu - turiu dar 10 metelių savo planams.
Tyrimus pasidaryti tikrai reikia.
Aš savo trečią burbuliuką gimdžiau 32 metų, tai dar nereikėjo, o nuo 35 jau reikia. Nors būčiau visai nesupykusi, jeigu ir būtų reikėję ( kažkodėl labai neramu buvo, nors vaikelis gimė sveikut sveikutėlis). Manau, kad vyresnės mamos - atsakingesnės.
Pirma gimdziau dvidesimt vieneriu,antra - dvidesimt treju, trecia - trisdesimt seseriu.
QUOTE(nivėja @ 2007 07 25, 12:38) Sveikos mamytės, O mano draugė pirmą mergytę pasigimdė 47-nerių. Ir viskas tvarkoje. Mergytė ir linksma, ir sveika. Tai ji man toks įkvėpimas. Man dabar 37 -neri, bet dar norėčiau vaikelio...labai, labai.... ( o gal dievulis dar du duos), Tai galvoju apie draugužę ir nusiraminu - turiu dar 10 metelių savo planams. Tiek toli nepatarčiau atidėt, apsukos nebe tos
Aišku nedelskite. Mėgaukitės gyvenimu, ir Dievulis duos mažiulėlį užauginti. Pati tikriausia laimė turėti tokiuose metuose mažą vaikiuką
paskaitynejau mayciu atsiliepimus apie vyresnes mamas ir padariau isvadas,kad vresnes moterys labiau subrendusios.1 jau turi tvirta busta ir tvirtai financiskai stovi.tai suteikia vaikeliui sauguma ko jaunos mamos galbut dar negali duoti.
na,mano pažįstamų rate yra dvi merginos,kurios gimė,kai jų mamos buvo po 43 metelius
Per savo 36-ąjį gimtadienį pasigimdžiau dvynius
Genetinių tyrimų nesidariau. Niekas ir nesiūlė
mano vyriausiai irgi rugsejo bus 20
Man 37 metai. Prieš tris mėnesius gimė Julytė - trečias vaikas. Vyriausiai 15, viduriniajai 12. Buvo nuostabus laukimas, leliuka planavom du metus, gavos tik dabar. Tas vaikelis atnešė į namus daug džiaugsmo, vyras kai grįžta iš darbo tai tik su dukryte kartu, visur nešiojasi, šnekina, leidžia man atsipūsti sau laiko skirti
QUOTE(Dye @ 2007 08 17, 22:28) Man 37 metai. Prieš tris mėnesius gimė Julytė - trečias vaikas. Vyriausiai 15, viduriniajai 12. Buvo nuostabus laukimas, leliuka planavom du metus, gavos tik dabar. Tas vaikelis atnešė į namus daug džiaugsmo, vyras kai grįžta iš darbo tai tik su dukryte kartu, visur nešiojasi, šnekina, leidžia man atsipūsti sau laiko skirti Beveik kaip pas mane. Aš trisdešimt šešerių pagimdžiau dukrytę, sūnui tuo metu buvo penkiolika, dukrai - trylika.
mano bendradarbė savo pirmo vaikelio susilaukė 42 m. dabar sūneliui jau ketveri
Ir as visai noreciau iki 40 metu dar vieno, tai labai faina, o beje, koks gali buti rodiklis jei sveikata gera ir mylinti sirdis laikia ?
Pirmą vaiką pagimdžiau 21 metų, o dabar man 38 ir laukiu ketvirto vaikelio. Manau, kad 38 puikus amžiau gimdyti, nelaikau tokių mamų vyresnio amžiaus mamomis. Aišku jos yra vyresnės negu 20, 25, 30 metų mamos, bet tik tiek. Manau vyresnio amžiaus mama laikyčiau moterį, kurį ryžosi gimdyt po 45 metų, nes žinau kad ir tokių atvejų būna.
Pirmą vaikelį gimdžiau būdama 27 m,antrą-38 metų .Taigi tarp vaikų 11 metų skirtumas.Gimdyčiau dar vieną bet turiu problemų su stuburu.Manau jei sveikata gera gali moteris gimdyti iki 40 -iesNors girdėjau tokių kalbų kad mama būsiu vaikui sena,bet manau nepasiduoti ...
QUOTE(Emilija38 @ 2007 09 08, 20:02) Pirmą vaiką pagimdžiau 21 metų, o dabar man 38 ir laukiu ketvirto vaikelio. Manau, kad 38 puikus amžiau gimdyti, nelaikau tokių mamų vyresnio amžiaus mamomis. Aišku jos yra vyresnės negu 20, 25, 30 metų mamos, bet tik tiek. Manau vyresnio amžiaus mama laikyčiau moterį, kurį ryžosi gimdyt po 45 metų, nes žinau kad ir tokių atvejų būna. Šaunuolė QUOTE(Emilija38 @ 2007 09 08, 21:02) Pirmą vaiką pagimdžiau 21 metų, o dabar man 38 ir laukiu ketvirto vaikelio. Manau, kad 38 puikus amžiau gimdyti, nelaikau tokių mamų vyresnio amžiaus mamomis. Aišku jos yra vyresnės negu 20, 25, 30 metų mamos, bet tik tiek. Manau vyresnio amžiaus mama laikyčiau moterį, kurį ryžosi gimdyt po 45 metų, nes žinau kad ir tokių atvejų būna. Nuoširdiausios sėkmės Jums, Emilija. Ar laukiate berniuko?
Mano vyro sese pagimde antra vaika 41 -ieneriu
|