Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Bernardas
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
Pages: 1, 2
krija
Mum patinka vardas Bernardas. O ka manote jus? smile.gif
Kristtute
QUOTE(krija @ 2007 07 11, 17:29)
Mum patinka vardas Bernardas. O ka manote jus? smile.gif
*

Vardas kaip vardas smile.gif Tik turbūt dauguma draugų vėliau Benu vadins... Sutrumpins biggrin.gif
Mintibutė
Man asocijojasi su bernadinu ordenu ax.gif
krija
Kad trumpins Benu, mums tai neproblema, nes visu vaiku vardus sutrumpina draugai, o jei ne, bet kokiu atveju jie gaus pravarde. smile.gif
Meka Pinavija
Vardas kaip vardas ax.gif
Europiete
Man tai nelabai... blush2.gif Pazistu 2 Bernardus, tai viena trumpina Benka, o kita Berbis lotuliukas.gif
krija
blink.gif
Papildyta:
Nejau nebus tokiu kuriems patinka sis vardas? g.gif
Kaliteja
Na man tai visai gražus šis vardas,žinoma nieko ypatingo ir išsišaukiančia,bet kam to reikia g.gif ir koks skirtumas ką mano kiti,juk svarbu kad jums patinka wub.gif
urtele
ax.gif man nepatinka schmoll.gif blush2.gif
bernardas- per daug sudetingai istariamas........... g.gif

Bet jai jums grazu paciai tada zinoma kad grazu 4u.gif
Sophi
Man Benas gražesnis smile.gif
Noelle
man patinka smile.gif
krija
Benas mums per trumpas 4u.gif
*Jalta*
Man nepatinka. 4u.gif O Benas būtų gražu, bet jei jums per trumpas... verysad.gif
Aujusa
Gražus vardas thumbup.gif
Niutsi
Man visai gražus, bet Benu tikriausiai trumpins smile.gif Nors nemanau kad čia blogai smile.gif Gerai kai vardas ilgas, o norint galima gražiai sutrumpint mirksiukas.gif
Beje, mano dėstytojas buvo vardu Bernardas (gan jaunas smile.gif ) tai jį taip pat Benu vadino smile.gif
SANTA
Man negrazus vardas schmoll.gif
Ridikute
Jakilaitis įkvėpė pasirinkimą? biggrin.gif
Šiaip vardas man visai nieko, vyriškas smile.gif
*GAILĖ*
visai nieko, normalus vardas. iškart Brazdžionį prisimenu biggrin.gif
krija
Ka Jakilaitis turi bendro su Bernardu? blink.gif
eladzius
vadina brazdzioniu ax.gif ,nelabai vardas
Pliukšt
Benas man labiau patinka, o Bernardas truputi ilgokas...
rugpjute
QUOTE(krija @ 2007 07 13, 17:12)
Ka Jakilaitis turi bendro su Bernardu? blink.gif
*

papletkinsiu ax.gif sunui varda toki isrinko.
Man vardas tikrai grazus.
krija
Musu mociutei nepatinka sis vardas, ji labiau noretu, kad jos anukelis butu Jonas biggrin.gif
idea fix
Manau berniukui truputi per sunkus vardas, bet kai uzaugs ir bus didelis vyras - labai graziai skambes jam ir kitiems ir dar didziuosis, kad toki skambu varda turi. 4u.gif
tauskalyte
man visai grazus vardas.
beje, kadangi laukiam antro berniuko, ar jums derintusi broliu vardai Dominykas ir antrasis - Bernardas, butent Bernardas, o ne Benas. pirmaji irgi norejm vadinti Domu, nes tipo, visi sake, kad ji vis tiek vadins Domu. nieko cia nepakeisi, kaip nores, taip vadins, o mes norejom normalaus ilgo vardo. ir Bernardas kaip ir tiktu, galima juk trumpinti Benas, kol mazas Benukas. kaip jums atrodo?
Nieko sau
labai gražus 4u.gif

man derinasi Bernardas ir Dominykas smile.gif
Gytarė
QUOTE(gritte @ 2007 07 25, 12:10)
man derinasi Bernardas ir Dominykas  smile.gif
*

thumbup.gif
Pritariu.
rona
Man Bernardas negrazus
joločka
Negražus schmoll.gif
krija
QUOTE(rona @ 2007 07 25, 14:44)
Man Bernardas negrazus
*

QUOTE(joločka @ 2007 07 25, 14:46)
Negražus  schmoll.gif
*

Butu suzinoti kodel? blush2.gif
krija
QUOTE(krija @ 2007 07 25, 20:46)
Butu idomu suzinoti kodel? blush2.gif
*

nerko
o as net nepagalvojau, kad bernardas gali trumpintis benu, juk benas trumpinasi nuo benjaminas, benediktas, o ne nuo bernardas.
siaip man irgi atrodo, kad sunkiai istariamas vardas, ypac vaikams smile.gif

lamyte
QUOTE(krija @ 2007 07 23, 19:07)
Musu mociutei nepatinka sis vardas, ji labiau noretu, kad jos anukelis butu Jonas  biggrin.gif
*

Mūsų močiutei irgi anūko vardas nepatinka, norėjo kad pavadintumėm Juozu ax.gif nes per Juozines gimęs.
Dar ir dabar nevadina vardu doh.gif
Bet mums pats gražiausias vardas Jokūbas wub.gif
O močiutės ir seneliai mus galėjo pavadinti jiems pačiais gražiausiais vardais mirksiukas.gif

Bernardas man gražu wub.gif
krija
QUOTE(nerko @ 2007 07 26, 11:21)
o as net nepagalvojau, kad bernardas gali trumpintis benu, juk benas trumpinasi nuo benjaminas, benediktas, o ne nuo bernardas.
siaip man irgi atrodo, kad sunkiai istariamas vardas, ypac vaikams smile.gif
*

Stasio Spirkausko knigoje : "Vardu zinynas", parasyta, kad Bernardas ( trumpinys Benas). smile.gif
krija
Aciu visiems, labai svarbios jusu nuomones. Sunku mums apsispresti, bet jau ko gero nuspresta, kad musu leliukas bus Bernardukas thumbup.gif
Linnaa
QUOTE(krija @ 2007 07 23, 19:07)
Musu mociutei nepatinka sis vardas, ji labiau noretu, kad jos anukelis butu Jonas  biggrin.gif
*

Man gražus . thumbup.gif O dėl senelių tai pripras .Kai dukrą pavadinom Akvile tai abi močiūtės buvo prieš , o dabar mano mama sako , kad su kitu vardu jos net neisivaizduoja. biggrin.gif
Filia
Labai jau ilgas vardas, o mažybinis dar ilgesnis. Man šis vardas ne prie širdies, juolab, kad ir prisiminimų su šiuo vardu turiu (čia jau asmeniška blush2.gif )
*liolka*
man tai negrazus vardas blush2.gif schmoll.gif
Jolea
Grazus vardas thumbup.gif jeigu antras vaikiukas bus berniukas jau pagalvojau apie si varda bigsmile.gif
ragnez
Musu vyresnelis Bernardas - trumpinam Benu, Benuku... wub.gif
porsche
wink.gif geras vardas
Raile
Grazu wub.gif Man patinka tikri, senoviniai vardai smile.gif
ciuke
Man labai grazus sis vardas wub.gif , galbut net ir savo vaikui galeciau toki duoti ax.gif
solveka
Skamba išdidžiai g.gif Tinka drinks_cheers.gif
Graikė
Man Bernardas, labai labai gražus vardas. Patys apie šį vardą svarstom.
Sterva
Labai negeras vardas, liezuvi gali nusilauzti Brnrd!!!! Gal suaugusiam ir nieko, bet visa vaikyste traumuota schmoll.gif
La pluie
QUOTE(Sterva @ 2009 02 25, 14:08)
Labai negeras vardas, liezuvi gali nusilauzti Brnrd!!!! Gal suaugusiam ir nieko, bet visa vaikyste traumuota schmoll.gif
*

Tokie pasisakymai man labai juokingi smile.gif Negeras vardas. Kazin ar vardas gali buti negeras, gal - negrazus g.gif Traumuota vaikyste? Nemanau, kad nors vienas vaikas pergyvena del savo vardo, tikrai nesu sutikusi vaiko, kuris pergyventu del to, kad kazkas ar net jis pats sunkiai istaria savo varda. Visi buti ir nebuti kompleksai ima listi paauglysteje. O paaugliai si varda tikrai jau istars mirksiukas.gif

Man sis vardas grazus.
*Liepa18*
Labai gražus vardukas...
Tamuke*
O kodėl kai kurioms Bernardas asocijuojasi su Benu? blink.gif Man tai visai ne, juk čia BeRnardas, o ne Benediktas ar Benjaminas, "r" raidelė daro savo, tad man trumpinasi tik į "Bernas" arba "Bernis".. Jei jau taip kai kuriems norisi trumpinti vardus.. Man šis vardas negražus, negražiai skamba 4u.gif Bet svarbiausia, kad vardas patinka tėveliams, kam ta kitų nuomonė mirksiukas.gif
Mandra Sandra
QUOTE(Sophi @ 2007 07 12, 21:12)
Man Benas gražesnis smile.gif
*

mano sūnus Benas smile.gif ne Bernadras, o Benas
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.