Mum patinka vardas Bernardas. O ka manote jus?
Man asocijojasi su bernadinu ordenu
Kad trumpins Benu, mums tai neproblema, nes visu vaiku vardus sutrumpina draugai, o jei ne, bet kokiu atveju jie gaus pravarde.
Vardas kaip vardas
Man tai nelabai...
Papildyta: Nejau nebus tokiu kuriems patinka sis vardas?
Na man tai visai gražus šis vardas,žinoma nieko ypatingo ir išsišaukiančia,bet kam to reikia
bernardas- per daug sudetingai istariamas........... Bet jai jums grazu paciai tada zinoma kad grazu
Man Benas gražesnis
man patinka
Benas mums per trumpas
Man nepatinka.
Gražus vardas
Man visai gražus, bet Benu tikriausiai trumpins
Beje, mano dėstytojas buvo vardu Bernardas (gan jaunas
Man negrazus vardas
Jakilaitis įkvėpė pasirinkimą?
Šiaip vardas man visai nieko, vyriškas
visai nieko, normalus vardas. iškart Brazdžionį prisimenu
Ka Jakilaitis turi bendro su Bernardu?
vadina brazdzioniu
Benas man labiau patinka, o Bernardas truputi ilgokas...
Musu mociutei nepatinka sis vardas, ji labiau noretu, kad jos anukelis butu Jonas
Manau berniukui truputi per sunkus vardas, bet kai uzaugs ir bus didelis vyras - labai graziai skambes jam ir kitiems ir dar didziuosis, kad toki skambu varda turi.
man visai grazus vardas.
beje, kadangi laukiam antro berniuko, ar jums derintusi broliu vardai Dominykas ir antrasis - Bernardas, butent Bernardas, o ne Benas. pirmaji irgi norejm vadinti Domu, nes tipo, visi sake, kad ji vis tiek vadins Domu. nieko cia nepakeisi, kaip nores, taip vadins, o mes norejom normalaus ilgo vardo. ir Bernardas kaip ir tiktu, galima juk trumpinti Benas, kol mazas Benukas. kaip jums atrodo?
labai gražus
man derinasi Bernardas ir Dominykas
Man Bernardas negrazus
Negražus
o as net nepagalvojau, kad bernardas gali trumpintis benu, juk benas trumpinasi nuo benjaminas, benediktas, o ne nuo bernardas.
siaip man irgi atrodo, kad sunkiai istariamas vardas, ypac vaikams QUOTE(krija @ 2007 07 23, 19:07) Mūsų močiutei irgi anūko vardas nepatinka, norėjo kad pavadintumėm Juozu Dar ir dabar nevadina vardu Bet mums pats gražiausias vardas Jokūbas O močiutės ir seneliai mus galėjo pavadinti jiems pačiais gražiausiais vardais Bernardas man gražu QUOTE(nerko @ 2007 07 26, 11:21) o as net nepagalvojau, kad bernardas gali trumpintis benu, juk benas trumpinasi nuo benjaminas, benediktas, o ne nuo bernardas. siaip man irgi atrodo, kad sunkiai istariamas vardas, ypac vaikams Stasio Spirkausko knigoje : "Vardu zinynas", parasyta, kad Bernardas ( trumpinys Benas).
Aciu visiems, labai svarbios jusu nuomones. Sunku mums apsispresti, bet jau ko gero nuspresta, kad musu leliukas bus Bernardukas
Labai jau ilgas vardas, o mažybinis dar ilgesnis. Man šis vardas ne prie širdies, juolab, kad ir prisiminimų su šiuo vardu turiu (čia jau asmeniška
man tai negrazus vardas
Grazus vardas
Musu vyresnelis Bernardas - trumpinam Benu, Benuku...
Grazu
Man labai grazus sis vardas
Skamba išdidžiai
Man Bernardas, labai labai gražus vardas. Patys apie šį vardą svarstom.
Labai negeras vardas, liezuvi gali nusilauzti Brnrd!!!! Gal suaugusiam ir nieko, bet visa vaikyste traumuota
QUOTE(Sterva @ 2009 02 25, 14:08) Labai negeras vardas, liezuvi gali nusilauzti Brnrd!!!! Gal suaugusiam ir nieko, bet visa vaikyste traumuota Tokie pasisakymai man labai juokingi Man sis vardas grazus.
Labai gražus vardukas...
O kodėl kai kurioms Bernardas asocijuojasi su Benu?
|