Nuolat padrąsinu, pagiriu, kokia šaunuolė, gera mergaitė yra...pamyluoju ir glostau...
Ji labai laiminga kai ją pagiriu ir labai stengiasi, visad savo pamperį eina išmest pati ir po to rodo kokia yra didelė...
Nuolat padrąsinu, pagiriu, kokia šaunuolė, gera mergaitė yra...pamyluoju ir glostau...
Ji labai laiminga kai ją pagiriu ir labai stengiasi, visad savo pamperį eina išmest pati ir po to rodo kokia yra didelė...
as irgi labai daznai giriu
As taip pat pagiriu uz gerus darbus,kai padaro ant puoduko,sudeda zaislus i deze ir kt. O uz blogus darbus pykstu ir liepiu apkabinti bei pabuciuoti,tai lyg ir atsiprasymas (priklauso, ka pridaro...).
vaikystėj mažai pagyrų girdėjau tiek savo, tiek sesės adresu (gal nebuvo mados vaikus girt, išlepint bijojo
Aš tai giriu labai dažnai,jis ir stengtis pradeda daryti dar geriau,nes patinka kada jis giriamas.nors kam tai nepatinka
Giriu
Visada giriu.
visada
Beabejo, kad vaikas turi but pagirtas ir pamalonintas, kai darba atlieka gerai. ne tik darba, pareiga, bet ir kai neprasomas kazka nuveikia gerai, teisingai.
tada vaikas jauciasi ivertintas ir reiksmingas
zinoma giriu ir daznai, o taip pat sakau, kad jis pas mane pats paciausias ir mylimiausias
Giriu dėl kiekvieno menkniekio
Visada pagiriu kai kokią Saulutę namo parneša (vertinimas ške) arba kai to kitaiop nusipelni
Pastoviai giriu, reguliariai
kiekviena dieną
giriu dažnai.visada pagiriu kai ka gero padaro
Dažnai. kelis kartus per dieną.
Ypač- kai parodo norą man pagelbėti, žaidžia su sesute, neprašomas susitvarko, nupiešia man piešinį...
giriu daznai,kai tik to nusipelno,net uz menkiausia gera zygdarbi
Jei vaiką tai paskatins,tai visada pagiriu
Del kiekvienos smulkmenos pagiriu ir paploju dar
aš net savo 11,5 mėn sūnelį dažnai giriu, koks jis šaunuolis
QUOTE(vyšniux @ 2007 07 11, 20:00) Kadangi,pati augdama is mamos niekada neesu isgirdusi,nei vieno pagiriamo zodzio,savo dukryte giriu nuolatos.Uz graziai nupiesta piesini,uz ismesta siuksle,uz apsiauta batuka.Ir galvele paglostau ir pagiriu,kokia saunuole O Jus ar daznai giriate savo vaikucius? Maniskia dar mazas, bet giriu uz kiekviena pastanga ir bandyma atlikti nauja veiksma...
Butinai giriame, net uz menkiausia pazanga
Aš tai ir savo vaiką giriu už visas geras pastangas :-)
Jei padaro pati niekieno neliepiama kanors grazaus, tai butinai pagiriu, bet tai buna retai, nes jai dabar protesto amzius, daro specialiai, kad tik neklausyt.
Aš irgi pagiriu savo žmogutį ir labai dažnai ypač kai padaro kažką netikėto, bet gero
as ir giriu ir gyriau nuo mazu dieneliu
Aš visada pagiriu mažylį, kai jis padaro ką nors tokio (na kad siuksle į šiukšliadėžę nuneša). Manau, girti reikia vaiką, kad jis augtų pilneverte asmenybe.
Giriu,bet manau,kad galėčiau ir dažniau
Būtinai pagiriu dukrytę ,jei ką nors padaro neprašoma
Labai daznai giriu savo angeliuka.Giriu uz viska: kad pabande pati apsirengti, kad gerai pavalge, kad atbego pasakyti jog sese jau atsikele, kad leido plaukucius susukuoti... Todel jinai labai stengiasi ir dar mane pagiria:-"saunole mamyte". Manau, kad girdami vaikucius skatinam juos dar labiau stengtis daryti kazka geriau.
zinoma,kad pagiriam
as ir savo suneli giriu uz pastangas,nuo pat mazumes
As taip pat giriu abu vaikus.Tai didysis po pagiru dar labiau stengtis pradeda,o ir maziuka kai pagiri,jis taip nuosirdziai dziaugiasi
Labai daznai giriu dukriuka
QUOTE(Sandruliukas @ 2008 05 21, 12:43) as irgi is mamos nesu girdejus nei vieno pagyrimo, todel savo saunuole nuolat giriu. bet bijau kad jai tai netaptu nereiksmingu zodziu, kai per daznai kartojam... kai tik ismoko kalbeti, pradejo net pati save girti. pasisioja i puoduka ir pati pasigiria - "saunuole"
Zinoma giriu. Nes zinau, kai vaiko emociju rezervuaras pilnas, galima laukti, kad atsiskleis jo geriausios savybes ir elgesys.
Kai padaro ką gero, nes paskui labai pasikelia ir nieko nebedaro
Taip,daznai
daznokai, bet kas per daug-tas irgi negerai. Su saiku ir kada reikia, taip sakant
dažnokai, ir pagyrimai viršija kritiką bei pastabas (kažkur paskaičiau, kad taip vaikas nepraranda noro stengtis...)
as ir daznai giriu ...tada stengesi kartais pats save pasigire ...
as taip pat giriu bet tik tada jei yra uz ka juos pagirti
kaip cia negirsi,kiekviena diena giriu ir dziaugiuosi savo vaikuciais
Visad giriu,kai tik yra uz ka girti
non stop
Visada stengiuosi pagirti už pasiekimus ar pastangas, o šiuo metu ypač, nes sulaukėme broliuko ir vyresnėlei stengiuosi duoti daugiau dėmesio, pagyrimų, stengiuosi ją nuolat pastebėti, kad nejaustų diskomforto, jog mama daug laiko būna su broliuku.
As giriu. Net jeigu kartais ir abejoja ar grazu, ar gerai padaryta.
As irgi stengiuosi kiek imanoma dazniau pagirti, nes tik taip yra paskatinamas geras elgesys.
|