Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ar dažnai giriate savo atžalas?
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Auklėjimas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
NiBiRu
Nuolat padrąsinu, pagiriu, kokia šaunuolė, gera mergaitė yra...pamyluoju ir glostau...
Ji labai laiminga kai ją pagiriu ir labai stengiasi, visad savo pamperį eina išmest pati ir po to rodo kokia yra didelė...
laukine
as irgi labai daznai giriu wub.gif uz kiekviena nauja pasiekima, uz sypsenele, uz pastangas, uz viska. o mazoji kai tik isgirsta jai adresuota saunuole - is karto pradeda katuciu ploti biggrin.gif
laura1227
As taip pat pagiriu uz gerus darbus,kai padaro ant puoduko,sudeda zaislus i deze ir kt. O uz blogus darbus pykstu ir liepiu apkabinti bei pabuciuoti,tai lyg ir atsiprasymas (priklauso, ka pridaro...).
digi
vaikystėj mažai pagyrų girdėjau tiek savo, tiek sesės adresu (gal nebuvo mados vaikus girt, išlepint bijojo g.gif ), tačiau savo pupą griu nuolat ir dažnai:juk ji mano šaunuolė, gražuolė, pati geriausia, darbščiausia, geriausia pagalbininkė, protingiausia... biggrin.gif juk ji mano vaikas, kaip galiu negirt...ypač kai pamatai linksmas, patenkintas vaiko akytes po pagyrimo wub.gif
zoluška
Aš tai giriu labai dažnai,jis ir stengtis pradeda daryti dar geriau,nes patinka kada jis giriamas.nors kam tai nepatinka biggrin.gif biggrin.gif
Fanta*
Giriu smile.gif ir tėtis giria smile.gif
morozko
Visada giriu.
ulyta
visada biggrin.gif
JulieTa
Beabejo, kad vaikas turi but pagirtas ir pamalonintas, kai darba atlieka gerai. ne tik darba, pareiga, bet ir kai neprasomas kazka nuveikia gerai, teisingai.
tada vaikas jauciasi ivertintas ir reiksmingas bigsmile.gif
Kataryshka
zinoma giriu ir daznai, o taip pat sakau, kad jis pas mane pats paciausias ir mylimiausias wub.gif
Do_do_do
Giriu dėl kiekvieno menkniekio wub.gif .
Kamikadzė
Visada pagiriu kai kokią Saulutę namo parneša (vertinimas ške) arba kai to kitaiop nusipelni 4u.gif
Apus
Pastoviai giriu, reguliariai lotuliukas.gif jei pamirstu liepia paploti jam... lotuliukas.gif
Omrum
kiekviena dieną smile.gif
Margarita 25
giriu dažnai.visada pagiriu kai ka gero padaro smile.gif smile.gif
prekestolen
Dažnai. kelis kartus per dieną.
Ypač- kai parodo norą man pagelbėti, žaidžia su sesute, neprašomas susitvarko, nupiešia man piešinį...
mamiux
giriu daznai,kai tik to nusipelno,net uz menkiausia gera zygdarbi smile.gif
Preila
Jei vaiką tai paskatins,tai visada pagiriu smile.gif
Lahja
Del kiekvienos smulkmenos pagiriu ir paploju dar
edux
QUOTE(saulutes mama @ 2008 04 08, 18:03)
Pastoviai giriu, reguliariai  lotuliukas.gif  jei pamirstu liepia paploti jam... lotuliukas.gif
*

pas mus tas pats lotuliukas.gif giriame daznai,manau tai butina.ir dar papraso,kad paplociau thumbup.gif
Ramasta
aš net savo 11,5 mėn sūnelį dažnai giriu, koks jis šaunuolis wub.gif juk jis mato kiek gerų emocijų išreiškiu, kai jis ką nors gero, naujo padaro wub.gif
_Tabata_
QUOTE(vyšniux @ 2007 07 11, 20:00)
Kadangi,pati augdama is mamos niekada neesu isgirdusi,nei vieno pagiriamo zodzio,savo dukryte giriu nuolatos.Uz graziai nupiesta piesini,uz ismesta siuksle,uz apsiauta batuka.Ir galvele paglostau ir pagiriu,kokia saunuole console.gif
O Jus ar daznai giriate savo vaikucius?
*

Maniskia dar mazas, bet giriu uz kiekviena pastanga ir bandyma atlikti nauja veiksma...
tigra_111
Butinai giriame, net uz menkiausia pazanga thumbup.gif
Nerre
Aš tai ir savo vaiką giriu už visas geras pastangas :-)
satyrra
Jei padaro pati niekieno neliepiama kanors grazaus, tai butinai pagiriu, bet tai buna retai, nes jai dabar protesto amzius, daro specialiai, kad tik neklausyt.
lau
Aš irgi pagiriu savo žmogutį ir labai dažnai ypač kai padaro kažką netikėto, bet gero 4u.gif
warlyte2008
as ir giriu ir gyriau nuo mazu dieneliu wub.gif
viltea
Aš visada pagiriu mažylį, kai jis padaro ką nors tokio (na kad siuksle į šiukšliadėžę nuneša). Manau, girti reikia vaiką, kad jis augtų pilneverte asmenybe.
alisa1
Giriu,bet manau,kad galėčiau ir dažniau blush2.gif O tėčiui tai vis primenu,kad reikia pagirti vaiką,nors ir už smulkmenytę rolleyes.gif
Tereza78
Būtinai pagiriu dukrytę ,jei ką nors padaro neprašoma smile.gif
Speige
Labai daznai giriu savo angeliuka.Giriu uz viska: kad pabande pati apsirengti, kad gerai pavalge, kad atbego pasakyti jog sese jau atsikele, kad leido plaukucius susukuoti... Todel jinai labai stengiasi ir dar mane pagiria:-"saunole mamyte". Manau, kad girdami vaikucius skatinam juos dar labiau stengtis daryti kazka geriau.
_nikita
zinoma,kad pagiriam smile.gif
neringa_lt
as ir savo suneli giriu uz pastangas,nuo pat mazumes
feneke
As taip pat giriu abu vaikus.Tai didysis po pagiru dar labiau stengtis pradeda,o ir maziuka kai pagiri,jis taip nuosirdziai dziaugiasi
Sidabrinė
Labai daznai giriu dukriuka smile.gif O ji i mano pagyrimus atsako sypsena ir zodeliu ''valiooooo'' thumbup.gif
lavista
QUOTE(Sandruliukas @ 2008 05 21, 12:43)
Labai daznai giriu dukriuka  smile.gif  O ji i mano pagyrimus atsako sypsena ir zodeliu ''valiooooo''  thumbup.gif
*

as irgi is mamos nesu girdejus nei vieno pagyrimo, todel savo saunuole nuolat giriu. bet bijau kad jai tai netaptu nereiksmingu zodziu, kai per daznai kartojam...
kai tik ismoko kalbeti, pradejo net pati save girti. pasisioja i puoduka ir pati pasigiria - "saunuole" biggrin.gif
Beatrix
Zinoma giriu. Nes zinau, kai vaiko emociju rezervuaras pilnas, galima laukti, kad atsiskleis jo geriausios savybes ir elgesys.
jurgute91
Kai padaro ką gero, nes paskui labai pasikelia ir nieko nebedaro wink.gif
g.daiva
Taip,daznai ax.gif
smalsutis
daznokai, bet kas per daug-tas irgi negerai. Su saiku ir kada reikia, taip sakant
what?
dažnokai, ir pagyrimai viršija kritiką bei pastabas (kažkur paskaičiau, kad taip vaikas nepraranda noro stengtis...)
smalsutis
QUOTE(what? @ 2008 06 07, 15:32)
dažnokai, ir pagyrimai viršija kritiką bei pastabas (kažkur paskaičiau, kad taip vaikas nepraranda noro stengtis...)
*

Visiskai teisingai, vaika pagyromis rekia skatinti, bet reikia taip pat ziureti, kad neislepinti ir nepadaryti didelio ego
Astutelama
as ir daznai giriu ...tada stengesi kartais pats save pasigire ...
laimav
as taip pat giriu bet tik tada jei yra uz ka juos pagirti
*ssuzzi*
kaip cia negirsi,kiekviena diena giriu ir dziaugiuosi savo vaikuciais smile.gif
Sypsena
Visad giriu,kai tik yra uz ka girti smile.gif Netgi,jei tai pats paprasciausias dalykas smile.gif
astaxa
non stop smile.gif
Keiti
Visada stengiuosi pagirti už pasiekimus ar pastangas, o šiuo metu ypač, nes sulaukėme broliuko ir vyresnėlei stengiuosi duoti daugiau dėmesio, pagyrimų, stengiuosi ją nuolat pastebėti, kad nejaustų diskomforto, jog mama daug laiko būna su broliuku.
laureta
As giriu. Net jeigu kartais ir abejoja ar grazu, ar gerai padaryta.
Minėja
As irgi stengiuosi kiek imanoma dazniau pagirti, nes tik taip yra paskatinamas geras elgesys.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.