Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Svarstyklės
Supermamų klubas > Mūsų namai > Parduotuvės, prekės ir nuolaidos
mamagitana
Mamos,padėkit.reikia liesėti,o tam man reikia svarstyklių maistui sverti. Senos sugedo. Jos buvo elementarios, mechaninės, tarnavo ilgai ir sąžiningai. Patarkit, kur pirkti kitas? Gal vertėtų elektronines?
vira
As naudoju elektronines,man labai patinka.Bet specialiai nepirkau,o paemiau iš vyro,jis naudoja savo darbe.Pirko lyg Ogmioj.
knielita
As naudoju paprastas mechanines. Pirkau nes jokiu neturejau, o staiga labai ju prireike, tad nuejau i Maxima ir nusipirkai. galvojau bus laikinai, kol kitas rasiu, taciau kitu taip ir nepirkau, nes siomis esu visai patenkinta thumbup.gif
mamagitana
Ačiū, knielita.
Onora
Senukuose maciau svarstykles maistui su pribumbasais kazkokias- kcal, proteinus ir pam skaiciuoja kazkaip, o kainuoja tik 99 Lt. Gal kas nors tokias turit, o gal kokiu atsiliepimu girdejot?
rrrRRRRrrr
pirkau bomann elektronines svarstykles ir esu labai labai patenkinta:) graziai atrodo virtuvėje
user posted image
sveria 1 g tikslumu iki 2kg, nors realiai iki 2,5 kg mazdaug:)
topocentre 69lt smile.gif
Goniuke
kaip suprantu cia galima apie visu rusiu svarstykles kalbet ax.gif
tai norejau kad isduotumet kokiomis svarstyklemis pacios sveriates mirksiukas.gif nes kazkaip jau ziuriu visai i meskute virstu doh.gif tai jau kontrole siokia tokia reiketu ivest blush2.gif buvau senukuose - apziurejau, kazkokios yra uz 59Lt kazin ar geros g.gif I ka atkreipti demesi? Aisku geriau elektronines ir kuo mazesne skale (pvz 100gr)...
Drauge turi elektronines, is paziuros lyg ir nieko, bet kad jos rodo viena kart uzlipus tiek, po to jau 5 kg daugiau ar maziau doh.gif Tai uzlipi 3 kart ir pati turi nusprest kiek tu istikruju sveri doh.gif doh.gif doh.gif blink.gif As tai noreciau tokiu tikslesniu mirksiukas.gif
Skubiai patarkit, o tai jei ka tai jau po darbo begsiu pirkt cool.gif
Goniuke
kazkaip neuztaikiau ant mamyciu burio doh.gif ka padarysi.. teks paciai issirinkt unsure.gif
Gerta
QUOTE(Sigutte @ 2006 09 14, 14:36)
kazkaip neuztaikiau ant mamyciu burio doh.gif ka padarysi.. teks paciai issirinkt unsure.gif
*

Ogminoj yra EKS svarstytkles, Svedu firma, kainos kaip ir kinietisku Senukuose, o svori tai rupuzes visos mano per dideli rodo verysad.gif sverkis nesisverusi, o anas kaip nekrenta taip nekrenta, galvoju, kad geriau buciau saldytuva su spyna pirkusi:)
yyla
Pas mane namie Philips elektr.svarstyklės thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Jau metus turiu ir nesiskundžiu.Mokejau šimtą lt.Visos draugės atėjusios lekia svertis cool.gif Galiu reguliuoti svorį,rodo gramą į gramą.Geriau nepagailėti ir pirkti brangesnes sunglasses2.gif
Goniuke
jau nusipirkau senukuose ax.gif galetu aisku maziau rodyt doh.gif bent kolkas svarstyklemis esu patenkinta, pirkau kur vienos padalos dydis 100gr. tai taip ir jaucias pries vakariene ir po thumbup.gif
himalaia
Tik nepirkit Camry firmos nei mechaninių, nei elektroninų (pigesnių), tų, kur virš 100lt nebandžiau, bet pigesnės tai... Elektroninių svarstyklių padala 500g, o paklaida nuo 1 iki 2 kg. Nu jau tokia nesąmonė...
Utiuitiutė
QUOTE(himalaia @ 2006 10 06, 19:16)
Tik nepirkit Camry firmos nei mechaninių, nei elektroninų (pigesnių), tų, kur virš 100lt nebandžiau, bet pigesnės tai... Elektroninių svarstyklių padala 500g, o paklaida nuo 1 iki 2 kg. Nu jau tokia nesąmonė...
*

Na jau tik prašom nekalbėt nesąmonių! Jau metus turiu Camry elektronines svarstykles. Pirkau Akropolio "Maximoj" už 49lt. Sveria 100gr. tikslumu. Paklaida- daugiausiai 100gr. ir tai priklauso, ar nesujudėjai, ar nekryptelėjai stovėdama. Geros svarstyklės už mažą kainą. Aš patenkinta thumbup.gif
Goniuke
QUOTE(himalaia @ 2006 10 06, 20:16)
*

taip taip tas as ir minejau kad drauge turi doh.gif cia kur sakiau kad +- vos ne 5kg lotuliukas.gif

o Hestija turbut kita modeli turi nes pas mano padruzke padala irgi 500gr
o as turiu kitos firmos (ne kinietiskas cool.gif ), senukuose 59Lt mokejau tai ant ju nors ir 5 kartus gali lipti ir nereikia taip jau visai nejudeti ir vistiek ta pati rodo rolleyes.gif
o as vis kraipaus tempiuos, o jos visvien nei velnio maziau nerodo lotuliukas.gif
himalaia
QUOTE(Hestija @ 2006 10 08, 13:10)
Na jau tik prašom nekalbėt nesąmonių! Jau metus turiu Camry elektronines svarstykles. Pirkau Akropolio "Maximoj" už 49lt. Sveria 100gr. tikslumu. Paklaida- daugiausiai 100gr. ir tai priklauso, ar nesujudėjai, ar nekryptelėjai stovėdama. Geros svarstyklės už mažą kainą. Aš patenkinta  thumbup.gif
*

Galiu dėžutės foto įdėt, jei nesąmones kalbu. Tik nusipirkus pastebėjau, kad padala 500g, o aš maniau, kad čia paklaida. Taigi visokių yra tų svarstyklių. O aš būtent apie šitos firmos tokios rūšies šneku. Ir dar nuo svorio priklauso, kokia paklaida... Kuo daugiau sveri, tuo didesnė...
Goniuke
unsure.gif tai Hestijos svarstykles kitokios, gal cia tik tos kur 500 padala tokios lievos g.gif
himalaia
QUOTE(Goniuke @ 2006 10 13, 10:23)
unsure.gif tai Hestijos svarstykles kitokios, gal cia tik tos kur 500 padala tokios lievos g.gif
*

Aš apie kitokias ir negaliu sakyti, tik kurias išbandžiau. Beje, mama mechanines Camry turi, tai irgi grybus kažkokius rodo...
Cassiopeja
Gal kas matėt kur nors mechanines kurios sveria nuo 1 iki 10 kg? Ar panašiai.

Sakot Maximoj svarstyklių yr, reikės nulėkt pažiūrėt kokios ten. smile.gif
ximena
QUOTE(Cassiopeja @ 2006 10 16, 13:11)
Gal kas matėt kur nors mechanines kurios sveria nuo 1 iki 10 kg? Ar panašiai.

Sakot Maximoj svarstyklių yr, reikės nulėkt pažiūrėt kokios ten. smile.gif
*

mes rietavo turguj pirkom,ten ir karoliukų,ir automobiliams,motociklams detalių yra,ir gywunų,ir gėliu vienu žodziu-visko,ko reik:) o kainavo apie 100lt ten elektronines,tik batereikos kai pasibaigia praded nesam rodyt.ir ten iki 120kg ,na pas mus tokių sunkiasworių nėr;)
Digas
Laba,

Jeigu domina rimtos svarstyklės (svoriui matuoti, kūno analizės, kalorijų skaičiavimui, maisto svėrimui ir pan.) rašykite į AŽ - mielai pakonsultuosiu. Šioje srityje turiu nemažą (6 metų) patirtį...

Iki! smile.gif

žemuogienė
mes turim Camry elektronines 5 metus, tai tik elementus keitėm, bet skundų jokių. sveria tiksliai, mokėjom apie 75 lt tada smile.gif
Sophi
SOEHNLE kūno svoriui matuot patikimos?
Digas
QUOTE(Sophi @ 2010 07 06, 16:16)
SOEHNLE kūno svoriui matuot patikimos?
*

Laba,

Taip, patikimos. Gamybos pradžia siekia 19 amžių. Tai buvo vienos šeimos verslo pradžia, kuri išaugo į didelį verslą. Šiuo metu ši kompanija yra Leifheit kompanijos dalis. Svarstyklių pasirinkimas gausus pradedant mechaninėmis svarstyklėmis ir baigiant kalorijų skaičiavimo svarstyklėmis. Visoms svarstyklėms taikoma 3-5 metų garantija.

Iki! smile.gif
Sophi
O vyresnio amžiaus žmonėms geriau mechaninės ar elektroninės?
Digas
QUOTE(Sophi @ 2010 07 06, 18:09)
O vyresnio amžiaus žmonėms geriau mechaninės ar elektroninės?
*

Vyresnio amžiaus žmonėms rekomenduoju svarstykles, kurios turi didesnę ir žemesnę platformą, kad sumažinti galimybę neišlaikius lygsvaros nugriūti, venkite stiklo, kad sumažintumėte paslydimo riziką, taip pat rekomenduočiau pasirinkti svarstykles su maksimaliai įmanomu didesniu skaičių ekranu, kad galima būtų geriau matyti skaičius (patogumo dėlei yra svarstyklių su atskirais ekranais). Jeigu žmogui sunku įsisavinti naują informaciją, rinkitės svarstykles su mažesniu kiekiu funkciju be programavimo, kurios atlieka tik svėrimo funkcija. Tai būtų pagrindinės rekomendacijos. O elektroninės ar mechaninės, tai čia jau pačio žmogaus reikalas ar jis nori tikslesnių duomenų ar ne.

Iki!:)
ra2ga
up 4u.gif
parasykit dar atsiliepimu apie virtuvines svarstykles (maistui sverti).
gal gali ir su nuotrauka, arba kur pirkot, kiek kainavo? 4u.gif
Digas
QUOTE(ra2ga @ 2012 01 27, 09:54)
up  4u.gif
parasykit dar atsiliepimu apie virtuvines svarstykles (maistui sverti).
gal gali ir su nuotrauka, arba kur pirkot, kiek kainavo?  4u.gif
*

Laba,

Konkretizuokite klausimą, ką konkrečiai norite sužinoti...

Iki! smile.gif
ra2ga
QUOTE(Digas @ 2012 01 29, 21:28)
Iki! smile.gif
*

siandien nuspirkau mamoj-maximoj kazkokius uz 30 Lt. sveria iki 5kg, 1g paklaida, turi atminti.
manau bus gerai.
aciu mirksiukas.gif
Tikrė
QUOTE(Digas @ 2012 01 29, 20:28)
Laba,
Konkretizuokite klausimą, ką konkrečiai norite sužinoti...
Iki! smile.gif
*

Man reiktų konsultacijos 4u.gif ar šios svarstyklės verto dėmesio:
Svarstyklės
Reikia dovanai, jei šios niekam tikusios, gal kažką kito tokio pat tipo galite pasiūlyti panašia kaina?
Digas
QUOTE(Tikrė @ 2012 02 13, 12:54)
Man reiktų konsultacijos 4u.gif ar šios svarstyklės verto dėmesio:
Svarstyklės
Reikia dovanai, jei šios niekam tikusios, gal kažką kito tokio pat tipo galite pasiūlyti panašia kaina?
*

Laba,

Geros, modelis iš naujesnių. Maksimalaus svorio per akis, valdymas patogus. Platforma taip pat pakankamo dydžio. Automatinis išsijungimas. Visa komplektacija tokia, kokios reikia. Šiaip dar rekomenduočiau šias svarstykles. Kaina nedaug skiriasi, bet buityje kartais prisireikia ir didesnį svorį pasverti. Jos sveria iki 15 kg...

Iki!
Tikrė
QUOTE(Digas @ 2012 02 13, 15:14)
Laba,

Geros, modelis iš naujesnių. Maksimalaus svorio per akis, valdymas patogus. Platforma taip pat pakankamo dydžio. Automatinis išsijungimas. Visa komplektacija tokia, kokios reikia. Šiaip dar rekomenduočiau šias svarstykles. Kaina nedaug skiriasi, bet buityje kartais prisireikia ir didesnį svorį pasverti. Jos sveria iki 15 kg...

Iki!
*

Tos didžiosios tikrai nereikalingos, tad netinka. Vienas iš svarbiausių reikalavimų yra skirtingi matavimai (kg, L ir kt.), o tai pažymėta mano nuorodoje nurodytoms svarstyklėms. Nebent iš patirties kas nors galėtų pasakyti, kad tai nepasiteisino ir pan.
Simuute
QUOTE(Tikrė @ 2012 02 13, 17:04)
Tos didžiosios tikrai nereikalingos, tad netinka. Vienas iš svarbiausių reikalavimų yra skirtingi matavimai (kg, L ir kt.), o tai pažymėta mano nuorodoje nurodytoms svarstyklėms. Nebent iš patirties kas nors galėtų pasakyti, kad tai nepasiteisino ir pan.
*

Mama turi tokio principo, kad ir gramais, ir mililitrais matuoja, ir nusinulina. Super daiktas smile.gif
Deiva1212
QUOTE(Tikrė @ 2012 02 13, 17:04)
*

Svarstyklėse 1 kg lygus 1 l, nepriklausomai nuo to, ką sversit (tankio jos tai nežino). Konvertuoja tik į fl.oz. ir lb.
Tikrė
QUOTE(Deiva1212 @ 2012 02 13, 23:50)
Svarstyklėse 1 kg lygus 1 l, nepriklausomai nuo to, ką sversit (tankio jos tai nežino). Konvertuoja tik į fl.oz. ir lb.
*

Ačiū už sukonkretinimą, matyt per daug tikiuosi iš tokio daikto biggrin.gif Bet užteks jei ir pagal vandens tankį matuos ax.gif
endi555
QUOTE(Digas @ 2010 07 06, 12:36)
Laba,

Jeigu domina rimtos svarstyklės (svoriui matuoti, kūno analizės, kalorijų skaičiavimui, maisto svėrimui ir pan.) rašykite į AŽ - mielai pakonsultuosiu. Šioje srityje turiu nemažą (6 metų) patirtį...

Iki! smile.gif
*

Domina svarstykles kūno svoriui matuoti. Svarbiausias kriterijus kad rodytu itin tikslu svori. Dabartinės uzlipi staigiau rodo 200 g daugiau, iš lėto vėl kitaip, ar tokių yra pas jus? Dizainas nesvarbus.
Digas
QUOTE(endi555 @ 2012 05 22, 22:50)
Domina svarstykles kūno svoriui matuoti. Svarbiausias kriterijus kad rodytu itin tikslu svori.  Dabartinės uzlipi staigiau rodo 200 g daugiau, iš lėto vėl kitaip, ar tokių yra pas jus? Dizainas nesvarbus.
*

Sveiki,

Ankščiau vokiečiai (Soehnle)gamino svarstykles, kurių tikslumas buvo itin geras - 50 g. paklaida, tačiau gaminti tokias svarstykles buvo itin brangu, o esant dideliems gamybos kaštams perkamumas buvo mažas, todėl tokio pobūdžio svarstyklės buvo išimtos iš gamybos. Namų sąlygomis pakanka svarstyklių, kurių paklaida yra 100 g., tik sveriantis reikia vadovautis tam tikromis taisyklėmis: svarstyklės turi stovėti lygioje vietoje (ne ant kilimo), svertis rekomenduojama rytais, vienodu laiku ir aišku dar nepusryčiavus. Šių taisyklių laikymasis padės Jums sumažinti svorio paklaidą ir kuo tiksliau nustatyti svorį. Kaip bebūtų rekomenduočiau rinktis žinomų kompanijų svarstykles, jeigu norite išvengti tokių paklaidų šuolių, kurių metu svoris kinta iki 200 g. Jeigu svarstyklės geros, rodmenys neturi ženkliai skirtis. Jeigu domina rekomendacijos kokias pasirinkti, parašykite man į AŽ...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.