Žmogus sergantis, kiekvieną dieną leidžiasi labai daug vaistų, ir leisis visą likusį gyvenimą, praktiškai adatos jau nėra kur įdurt, visur grikši ir vieni guzai
zinau viena liaudiska priemone, ja naudojo mano mama ir mociute, iskentusi daugybe operaciju, duriu ir iveikusi ne viena vezi...
linkiu sekmes gydantis
Nu as neismanau, bet negalimas toks variantas su kateteriu bent kelioms dienoms pagytu subadymai?
Papildyta: Nu nebent tie vaistai ne i vena leidziami.
labai ačiū už atsakymus, su kateteriu vaistus bandė leist bet nuo ligos trūkinėja venos, todėl belieka leist tik į raumenis. o guzai ant sėdimos vietos, bandysim kopūstus ačiū SiVidz
gal dar kas kokių liaudiškų priemonių, kokių kompresų žinot
Esu girdėjusi, kad yra labai veiksminga naudoti kopūstlapius su medumi. Reikia užtepti medaus ant problematiškos vietos ir uždėti kopūsto lapą- laikyti per naktį
As kazkada po operacijos irgi kentejau nuo guzu ir melyniu.
Man padejo kopustas su medum. Dar tepiau tas vitas ukisku muilu, dengiau celofanu Sekmes
Man iškilo toks klausimas - o jeigu tie guzai įsisenėję, ar padėtų tokie kompresiukai?
oi, turėjau ir dar turiu tą 'malonumą' nuo kai kurių vaistų leidimo, nors jau praėjo nemažai laiko. kiek žinau, yra toks būdas guzeliams naikinti tai trintos aspirino tabletės, sumaišytos su trupučiu vandens. reikia tepti tą masę ir kažkiek laiko laikyti
QUOTE(dotiokyte @ 2007 07 26, 10:04) Esu girdėjusi, kad yra labai veiksminga naudoti kopūstlapius su medumi. Reikia užtepti medaus ant problematiškos vietos ir uždėti kopūsto lapą- laikyti per naktį QUOTE(ddaivux @ 2007 07 12, 09:52) Gal galima keisti leidimo vietas-durti į šlaunis, pilvą (beje, pati neskaudžiausia vieta, jei ką), rankas, bent dienai kitai, kad apmalštų senieji guzai. O svarbiausia- vaistus reikia leisti laaabai lėtai, o dūrio vietą gerai masažuoti 10-15 minučių. Pati tik patyrusios ir profesionalios med. sesers dėka kažkada išvengiau šitų "malonumų"
Kai man drauge leisdavo vaistus (ji dirba reanimacijoje slauge, tai tas dalykas - jos duona kasdienine), sake, kad is karto po vaistu suleidimo nereikia masazuoti, bet reikia laaaaaaaaaaaaaabai stipriai prispaust ta vieta ir palaikyt. Po to masazuot.
Na, prispaudimą laikau savaime suprantamu dalyku, todėl apie tai net nerašiau
QUOTE(Ciocia Polia @ 2007 07 30, 16:41) QUOTE(dotiokyte @ 2007 07 26, 09:04) Esu girdėjusi, kad yra labai veiksminga naudoti kopūstlapius su medumi. Reikia užtepti medaus ant problematiškos vietos ir uždėti kopūsto lapą- laikyti per naktį sis receptas superinis, bet gerai ir vietoj kopusto , tiesiog celofana uzdeti (na maiseli:) ir gerai padeda
Po kiekvieno suleidimo palaikyti prispaudus,po to mazdaug 10min. pamasazuoti ratukais,po to-kopusto lapa ant tos vietos ir laikyti ji iki sekancio leidimo.Galima dar po suleidimo uzdeti kompresa su degtine porai valandu ir jau paskui kopustlapi.Leisti vaistus kiekviena karta vis i kita puse,ir,jei paskirti i raumenis-pakankamai giliai ir ne su pacia ploniausia adata.Tada nebus jokiu guzu
Tinka paprasčiausias medus.Patrini ir viskas
|